صادق درودگر در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، با اشاره به مصاحبه دبیر رسیدگی به تخلفات حرفهای فوتبال اظهار داشت: علیپور از مافیا در فوتبال گفته و من با ایشان موافقم. ما در فوتبال مافیا داریم. مافیای فوتبال سرکرده جریان انحرافی کشور و معاونش است که در زمان مسابقات جام جهانی 2006 شرکتی تأسیس کرد و بودجه فرهنگی هم تعریف شد که همه آن را زیر سؤال بردند. حتی مردمی که به آلمان سفر نکردند در آن زمان پولشان پس داده نشد.
وی ادامه داد: در جام جهانی 2006 صحبت از بردن 30 هزار روسری به آلمان شد اما یک روسری هم سر کسی ندیدیم. ۵۰ هزار لباس رایگان قرار بود بین تماشاگران توزیع شود که لباسها فروخته و بلیتهای رایگان دیدار به تماشاگران مکزیکی فروخته شد.
درودگر تأکید کرد: در مقدماتی جام جهانی 2006 و در بازی ایران و ژاپن با نامه جعلی فدراسیون فوتبال 150 نفر به اسم تماشاگر به ژاپن بردند که 149 نفر آنها به ایران برنگشتند.
رئیس پیشین کمیته فوتسال افزود: مافیای فوتبال کسانی هستند که کاری به مربیان و بازیکنان شناخته شده در دلالی ندارند اما یک مدیر برنامه دیگر را ممنوع الکار میکنند. مافیای فوتبال ما همانهایی هستند که پس از حذف تیم امید ۸-۷ ماه سکوت اختیار کردند اما اکنون که در جریان مجموع فدراسیون به اهداف خود نرسیدند و کفاشیان و یارانش رأی آوردهاند سریعا صحبت از دعوت از ترابیان، نبی و معینی به هیئت رسیدگی به تخلفات میکند.
سرپرست پیشین استیل آذین با اشاره به وجود مافیا در نقل و انتقالات مربی گفت: این افراد میخواهند جریان نقل و انتقال مربیان را در دست بگیرند و سه بار در یک فصل یک مربی را جابهجا میکنند. مردم ما به خوبی متوجه آنها هستند. آنها که اکنون در حال غرق شدن هستند دست به هر چیزی میزنند. ای کاش مثل حضرت علی (ع) رو در رو شمشیر می زدند.
درودگر با اشاره به عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ عنوان کرد: من منکر زحمات او برای سازمان لیگ نیستم و هرجایی که نیاز بود از ایشان انتقاد کردم. او نیاز به دفاع دیگران ندارد. دادکان هم میگوید برخی اوقات افرادی از من حمایت میکنند که ای کاش آنها این کار را نکنند زیرا دفاع آنها آبروی من را میبرد.
وی گفت: مافیای فوتبال آن نفراتی هستند که در سفر رایگان فدراسیون به آلمان در جام جهانی 2006 نیمی از اقوام خود را آوردند و بیشتر گذرنامهها مربوط به یک شهر خاص بود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)