جام جم آنلاين: رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي گفت: اجراي طرح منطقه نمونه گردشگري كندوان اشتغالزايي حداقل 131 نفر از جوامع محلي را به دنبال خواهد داشت.

100886122603

به گزارش مهر، تراب محمدي در نشست بررسي طرح جامع گردشگري دره كندوان افزود: روستاي تاريخي كندوان از جايگاه شايسته‌اي در جذب گردشگر برخوردار است و با اجرايي كردن طرح منطقه نمونه گردشگري، اين منطقه به يكي از مهم‌ترين قطب‌هاي گردشگري استان و كشور مبدل خواهد شد.
وي با بيان اين‌كه با توجه به توانمندي‌هاي مناسب و متعدد آذربايجان شرقي به لحاظ جاذبه‌هاي تاريخي و طبيعي بسيار، لزوم سرمايه‌گذاري در بخش مختلف اين استان بيش از پيش احساس مي‌شود، خاطرنشان كرد: روستاي تاريخي و توريستي كندوان به لحاظ معماري منحصر به فرد خود يكي از قطب‌هاي اصلي گردشگري در استان به شمار مي‌رود و ما اميدواريم كه با سرمايه‌گذاري و اجراي طرح منطقه نمونه گردشگري اين ظرفيت چند برابر شده و بتواند نقش ويژه‌اي را براي توسعه گردشگري ايفا كند.
تراب محمدي با اشاره به بررسي‌هاي كامل جاذبه‌هاي روستاي كندوان به شرح جزييات طرح جامع گردشگري اين منطقه پرداخت و گفت: طرح ارائه شده، منطقه كهنمو تا ارشد چمن را نيز دربر مي‌گيرد و شامل 3 لكه غيرمتمركز است كه مساحت مجموع آن 150 هكتار خواهد بود.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي افزود: فاز اول در اين طرح، ساماندهي فرهنگي اين منطقه را شامل مي‌شود و در ابتدا سعي شده است با ايجاد فرهنگ جذب گردشگر در اين روستا و در منطقه كنداون يكي از پايه‌اي‌ترين ملزومات گردشگري فراهم شود و در اين راستا پيش از هرچيز اقدام به تربيت راهنمايان گردشگري از ساكنان منطقه پيش‌بيني شده است.
وي تاكيد كرد: در طرح جامع گردشگري منطقه كندوان كه شامل سه لكه 45، 95 و 10 هكتاري مجزا خواهد بود تمام آنچه يك گردشگر براي مديريت سفر خود نياز دارد پيش‌بيني شده است. همچنين امكانات اقامتي، فرهنگي، ورزشي، سرگرمي، خدماتي، تجاري، كمپينگ، كارگاه‌هاي عرقيات سنتي، فروشگاه‌ها و نمايشگاه‌هاي صنايع دستي، رستوران‌هاي سنتي و مدرن در مجموعه منطقه نمونه گردشگري كندوان در خدمت گردشگران خواهد بود.