صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: خوراک مرغ و پرنده

  1. #1
    afsanah82
    مهمان

    خوراک مرغ و پرنده

    ناگت مرغ با پنير

    سينه مرغ آبپز شده=2 عدد
    پنير چدار رنده شده=1 ليوان
    آرد سفيد=4/3 ليوان
    آب مرغ=1 ليوان
    خامه=4/3 ليوان
    تخم مرغ زده شده=2 عدد
    آرد سوخاري=1 ليوان
    نمك و فلفل=به مقدار لازم
    پودر سير=كمي
    طرز تهيه:
    1. سينه مرغ پخته شده را چرخ كنيد سپس به آن نمك و فلفل و ادويه بزنيد.(دقت كنيد مرغ را تا حدي چرخ كنيد كه فقط ريز شود)
    2. آب مرغ را در قابلمه اي نسوز ريخته سپس آرد و خامه را به آن اضافه كرده روي حرارت ملايم هم بزنيد تا زمانيكه سس غليظي بدست آيد.
    3. مرغ را با پنير چدار رنده شده مخلوط كرده سپس سس غليظ شده را روي آن ريخته با دست ورز دهيد.
    4. مخلوط مرغ و سس را در ظرف سرداري ريخته به مدت 4 ساعت در يخچال بگذاريد.
    5. از مرغ به اندازه يك قاشق غذاخوري برداشته در دست به صورت مستطيل شكل دهيد.
    6. ناگت ها را ابتدا در تخم مرغ زده شده بزنيد و سپس در آرد سوخاري بغلتانيد.
    7. ناگت هاي آماده شده را به مدت نيم ساعت ديگر در يخچال بگذاريد سپس در روغن فراوان سرخ كنيد تا زمانيكه ناگت ها طلايي رنگ شوند.
    8. ناگت پنيري را مي توانيد همراه با سيب زميني سرخ كرده ميل كنيد.

  2. کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  3. #2
    afsanah82
    مهمان

    توپ سيب زميني با مرغ و بشامل

    مواد لازم براي 4 نفر:
    پياز خلال شده=2 عدد
    كره=50 گرم
    سينه مرغ آپز شده=2 عدد
    گشنيز تازه ريز شده=2/1 ليوان
    سيب زميني آبپز شده=3 عدد كوبيده شده+4 عدد براي توپ
    پودر اورگانو=1 قاشق مرباخوري
    نمك و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم
    پنير چدار رنده شده=به مقدار لازم
    سس بشامل=1 ليوان
    طرز تهيه:
    1. پياز خلال شده را به همراه 50 گرم كره سرخ كنيد.
    2. سينه مرغ آبپز شده را به صورت خلال هاي باريك خرد كرده همراه با پياز و نمك و ادويه در كره تفت دهيد تا زمانيكه طلايي رنگ شود.
    3. گشنيز ريز شده را به مواد اضافه كرده روي حرارت ملايم كمي هم بزنيد.
    4. 3 عدد سيب زميني آبپز و كوبيده شده را با 1 قاشق غذاخوري كره و پودر اورگانو و نمك و فلفل مخلوط كرده در ظرف پيركسي به صورت يكنواخت پهن كنيد و روي آن را با قاشق صاف كنيد.
    5. روي سيب زميني مخلوط مرغ بريزيد
    6. از بقيه سيب زميني هاي آبپز شده به اندازه يك توپ كوچك برداشته داخل آن را پنير چدار رنده شده پر كرده سپس در دست گرد كني
    7. توپ هاي سيب زميني را با فاصله از هم روي مرغ چيده سپس روي مواد سس بشامل بريزيد.
    8. روي سس بشامل كمي پودر اورگانو پاشيده سپس ظرف را در فري كه از قبل گرم كرده ايد بگذاريد تا مواد با حرارت 170 درجه سانتيگراد به مدت 15 تا 20 دقيقه بپزد يا تا زمانيكه روي سس طلايي رنگ شود.
    9. غذا را به صورت گرم ميل كنيد.

  4. کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  5. #3
    afsanah82
    مهمان

    الفته لبناني

    مواد لازم:
    سينه مرغ آبپز شده=1 عدد
    كدو،بادمجان،سيب زميني،هويج=از هر كدام 2 عدد
    نخود پخته شده=1 ليوان
    جعفري ريز شده=2/1 ليوان
    پياز رنده شده=1 عدد
    نمك و فلفل و زردچوبه=كمي
    نان عربي خرد شده و سرخ شده=1 و 2/1 ليوان
    مواد لازم براي سس:
    ماست=2 ليوان
    سير رنده شده نرم=2 حبه
    ارده=1 قاشق غذاخوري
    سس مايونز=1 قاشق غذاخوري
    آبليمو=1 قاشق غذاخوري
    نمك و فلفل=به مقدار لازم
    طرز تهيه:
    1. كدو،بادمجان،هويج و سيب زميني را پوست كنده به صورت مكعبي شكل كوچك خرد كنيد سپس تمام سبزيجات را در روغن سرخ كنيد
    2. پياز رنده شده را در كمي روغن سرخ كنيد تا طلايي رنگ شود سپس مرغ پخته شده را خلال كرده با پياز اضافه كنيد.
    3. به مواد كمي ادويه اضافه كرده و بگذاريد قعطات مرغ كمي سرخ شوند و طلايي رنگ شود.
    4. كدو،بادمجان،هويج و سيب زميني سرخ شده را با هم مخلوط كرده در ظرف پيركسي ريخته بطوريكه سطح ظرف را به صورت يكنواخت پر كند سپس مرغ را روي سطح سبزيجات به صورت يكنواخت بريزيد.
    5. روي سطح مرغ نخود پخته شده بريزيد.(مي توانيد از كنسرو نخود نيز استفاده كنيد)
    6. تمام مواد لازم براي سس را با هم مخلوط كرده روي سطح مواد بريزيد سپس روي مواد جعفري خرد شده بپاشيد.
    7. در آخر روي سطح مواد نان عرب كه به صورت مكعبي خرد كرده و در كمي روغن سرخ كرده ايد بريزيد.
    نوش جان!

  6. کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  7. #4
    afsanah82
    مهمان

    مرغ كامل در فر

    مواد لازم براي مرغ:
    مرغ=1 عدد
    نمك و فلفل=به مقدار لازم
    پودر ليمو عماني=1 قاشق مرباخوري
    آبليمو=4 قاشق غذاخوري
    زردچوبه=1 قاشق مرباخوري
    ادويه كاري=كمي
    پياز رنده شده نرم=2 عدد
    مواد لازم همراه با مرغ:
    سيب زميني=2 عدد
    پياز بزرگ=1 عدد
    فلفل سبز=3 عدد
    سير=2 حبه
    هويج=2 عدد
    طرز تهيه:
    1. در ظرفي نمك و فلفل،پودر ليمو،آبليمو،زردچوبه،ادويه كاري و پياز رنده شده نرم را خوب با هم مخلوط كنيد سپس از مواد روي مرغ و داخل آن بماليد بطوريكه تمام مرغ به مواد آغشته شود.
    2. سيني فر را با كمي روغن چرب كرده مرغ را در آن بگذاريد سپس اطراف مرغ را با سيب زميني خرد شده،پياز حلقه شده،هويج حلقه شده،فلفل سبز و سير خرد شده پر كنيد. مي توانيد به سبزيجات به دلخواه خود كمي ادويه بزنيد.
    3. در ظرف را با آلومينيوم پوشانده سپس به مدت 1 شب كامل در يخچال بگذاريد تا مواد جذب مرغ شود.
    4. مرغ را به مدت 1 ساعت و نيم با حرارت 220 درجه سانتيگراد در فر بگذاريد تا خوب بپزد و روي آن برشته شود.
    5. مرغ را همراه با برنجي كه همراه با هويج رنده شده دم كرده ايد ميل كنيد.

  8. کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  9. #5
    afsanah82
    مهمان

    ناگت مرغ خوشمزه(chicken nuggets)

    مواد لازم:
    سينه مرغ=500 گرم
    آرد=2 قاشق غذاخوري
    تخم مرغ زده شده=1 عدد
    خردل=كمي
    پودر سير=1 قاشق چايخوري
    نمك و فلفل=به مقدار لازم
    مواد لازم براي غلتاندن:
    تخم مرغ=2 عدد
    آرد=به مقدار لازم
    آرد سوخاري=به مقدار لازم
    طرز تهيه:
    1. سينه مرغ را در چرخ گوشت نرم كنيد و بقيه مواد را به آن اضافه كرده با دست خوب ورز دهيد.
    2. از مرغ به اندازه يك گلوله كوچك برداشته و به شكل ناگت در دست پهن كرده ،ابتدا در آرد سپس در تخم مرغ زده شده بزنيد و در آخر در آرد سوخاري بغلتانيد.
    3. روغن را در ماهيتابه ريخته روي حرارت متوسط قرار دهيد تا داغ شود سپس ناگت ها را در آن سرخ كنيد تا زمانيكه طلايي رنگ شود.
    4. ناگت ها را در صافي ريخته تا روغن اضافي آن خارج شود سپس به صورت گرم ميل كنيد.

  10. کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  11. #6
    afsanah82
    مهمان

    نان پر شده بامرغ و بشامل

    مواد لازم براي خمير:
    شير گرم=250 گرم
    آرد=600 گرم
    تخم مرغ=1 عدد
    سيب زميني آبپز=2 عدد
    نمك=كمي
    شكر=1 قاشق غذاخوري
    خمير مايه=1 قاشق غذاخوري
    روغن=1 استكان
    مواد لازم براي مرغ با بشامل:
    سينه مرغ آبپز شده=1 عدد
    كنسرو نخود فرنگي=1 ليوان
    سس بشامل=1 و 2/1 ليوان
    نمك و فلفل و ادويه=به مقدار لازم
    طرز تهيه خمير:
    1. سيب زميني ها را با گوشت كوب نرم كنيد سپس آرد و بقيه مواد را به آن اضافه كنيد.
    2. خمير را خوب ورز داده تا وقتيكه خمير صاف و يكدستي بدست آيد. خمير را به مدت 1 ساعت در جاي نسبتا گرمي قرار دهيد تا ور بيايد.
    طرز تهيه مرغ و بشامل:
    1. سينه مرغ پخته شده را خرد كرده با نخودفرنگي مخلوط كنيد.
    2. سس بشامل را آماده كرده با مرغ مخلوط كنيد.
    طرز تهيه نان پر شده با مرغ و بشامل:
    1. خمير را طبق شكل باز كرده اطراف آن را برش دهيد.
    2. وسط خمير را با مواد مرغ و بشامل پر كنيد.
    3. خمير را طبق شكل ببنديد.
    4. روي نان با برس كمي شير مخلوط با تخم مرغ كشيده و روي نان كنجد و سياه دانه بپاشيد.
    5. سيني فر را كمي چرب كرده آرد بپاشيد سپس نان را در سيني فر گذاشته،سيني را در فري كه از قبل گرم كرده ايد قرار داده بگذاريد نان با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 20 الي 30 دقيقه بپزد.
    6. نان را از فر خارج كرده با كارد برش دهيد.

  12. کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  13. #7
    afsanah82
    مهمان

    كرپ پرشده با مرغ

    تخم مرغ=2 عدد
    شير=1 و 2/1 ليوان
    آرد=4/3 ليوان
    نمك=كمي
    بيكينگ پودر=1 قاشق چايخوري
    كره ذوب شده=50 گرم
    مواد داخل كرپ:
    مرغ پخته و چرخ شده=2 ليوان
    پياز=1 عدد
    سير=2 حبه
    روغن=كمي
    سيب زميني آبپز=1 عدد بزرگ
    مواد لازم براي سس كرپ:
    گوجه فرنگي=2 عدد
    رب گوجه فرنگي=2 قاشق غذاخوري
    روغن=كمي
    نمك و فلفل=به مقدار لازم
    پنير پيتزا رنده شده=به مقدار لازم
    طرز تهيه :
    1. مواد لازم براي كرپ را با هم مخلوط كرده در ظرفي با همزن دستي بزنيد.
    2. ماهيتابه كوچكي را با كمي روغن زيتون چرب كرده 1 قاشق بزگ از مواد كرپ در آن ريخته در ماهيتابه پهن كنيد سپس برگردانيد تا طرف ديگر كرپ بپزد.
    3. براي تهيه مواد داخل كرپ ابتدا پياز را همراه با سير رنده شده در كمي روغن تفت داده سپس مزغ چرخ شده را به آن اضافه كرده كمي هم بزنيد سپس سيب زميني آبپز را به صورت مكعبي كوچك خرد كرده با مواد مخلوط كنيد.
    4. كرپ ها را پهن كرده طبق شكل كمي از مواد داخل كرپ ها گذاشته و بپيچيد.
    5. كرپ ها را كنار هم در ظرف پيركسي بچينيد.
    6. براي تهيه سس ابتدا روغن را در ماهيتابه ريخته 2 قاشق غذاخوري سس گوجه فرنگي به آن اضافه كرده هم بزنيد. گوجه فرنگي ها را رنده كرده به مواد اضافه كنيد و بگذاريد كمي بجوشد سپس به آن كمي نمك و فلفل بزنيد.
    7. سس را روي كرپ ها ريخته روي آن كمي پنير پيتزا رنده شده بپاشيد.
    8. ظرف را به مدت 10 الي 15 دقيقه در فري كه از قبل گرم كرده ايد بگذاريد تا زمانيكه روي پنير طلايي رنگ شود.

  14. کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  15. #8
    afsanah82
    مهمان

    جوجه چيني

    مواد لازم :
    آرد گندم =یک لیوان
    آرد برنج= نصف لیوان
    آرد ذرت= نصف لیوان
    بیکینگ پودر= یک قاشق مرباخوری سرصاف
    ماء الشعیر بدون طعم= یک شیشه
    سیب زمینی آب پز= 2 عدد
    پیاز= 2 عدد
    سینه مرغ= یک عدد کامل
    نمک= به مقدار لازم
    طرز تهیه :
    1.آرد گندم، آرد برنج ، آرد ذرت ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط می کنیم. سپس کم کم ماء الشعیر را به مخلوط اضافه می کنیم تا جایی که غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود. سپس بگذارید خمیر تا 2 ساعت بماند.
    2. سینه مرغ را به شکل فیله درمی آوریم. سپس فیله ها را در خمیری که تهیه کرده ایم، کاملاً می غلتانیم تا هر دو طرف آنها خمیری شود. فیله ها را در روغن سرخ می کنیم. فقط باید مراقب باشید که فیله ها نسوزند، چون زود سرخ می شوند.
    3. سیب زمینی های آب پز و پیاز را به شکل حلقه حلقه برش می دهیم. سپس در خمیر فوق می غلتانیم و در روغن سرخ می کنیم. البته بایستی توجه داشته باشید که سیب زمینی ها را جدا سرخ کنید و پیازها را جدا، یعنی با هم سرخ نکنید.
    نكته 1: استفاده از پیاز و سیب زمینی بستگی به ذائقه شما دارد و در صورت دلخواه می توانید از آنها استفاده کنید.
    نكته 2: این غذا، یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که می توانید با سس گوجه فرنگی یا سس هزار جزیزه آن را میل کنید.
    نكته 3: مزیت این غذا این است که علی رغم اینکه در روغن سرخ می شود، روغن زیادی به خود جذب نمی کند. با این همه اگر کسی بخواهد که فیله ی سرخ شده همان مقدار کم روغن را هم نداشته باشد، می تواند فیله ها را بعد از سرخ شدن، روی یک پارچه سفید تمیز قرار دهد تا روغن داخل آنها کاملاً خارج شود .

  16. کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  17. #9
    afsanah82
    مهمان

    سيني بادمجان با مرغ

    مواد لازم:
    پياز=1 عدد رنده شده
    سير=2 حبه رنده شده
    سينه مرغ آبپز شده=2 عدد
    جعفري ريز شده=1 ليوان
    فلفل دلمه خلال شده=1 عدد
    هويج رنده شده=2 عدد
    بادمجان برش داده شده و سرخ شده=4 عدد
    خامه=1 ليوان
    پنير موزاريلا رنده شده=به مقدار لازم
    نمك و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم
    طرز تهيه:
    1. بادمجانهاي سرخ شده را كف ظرف پيركسي بچينيد.

    2. در ماهيتابه اي نسوز پياز را همراه سير در كمي روغن تفت دهيد.

    3. فلفل دلمه+هويج+نمك و فلفل و ادويه را مواد اضافه كرده سپس مرغ آبپز شده كه به صورت خلال باريك خرد كرده ايد را به مواد اضافه كرده كمي تفت دهيد.

    4. مواد آماده شده را روي سطح بادمجانها بريزيد.

    5. پنير موزاريلا رنده شده را روي سطح مواد پاشيده سپس روي پنير را جعفري ريز شده بريزيد.

    6. روي مواد را با بقيه بادمجانهاي سرخ شده پر كرده سپس خامه را كمي زده روي سطح مواد بريزيد. روي خامه پنير رنده شده بپاشيد.

    7. ظرف را به مدت 20 الي 30 دقيقه در فري كه از قبل گرم كرده ايد با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا زمانيكه روي پنير طلايي رنگ شود.

  18. کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  19. #10
    afsanah82
    مهمان

    سينه مرغ با پنير در فر

    مواد لازم براي 2 نفر:
    سينه مرغ=2 عدد
    پنير موزاريلا مكعبي شده=به مقدار لازم
    پياز رنده شده نرم=1 عدد
    جعفري ريز شده=1 قاشق سوپخوري
    روغن زيتون=به مقدار لازم
    آبليمو=به مقدار لازم
    سركه=به مقدار لازم
    زعفران حل شده در آب=2 قاشق غذاخوري
    نمك=كمي
    طرز تهيه:
    1. سينه مرغ را در ظرفي قرار داده روي آن كمي سركه و آبليمو و نمك بريزيد سپس ظرف را به مدت 2 ساعت در يخچال قرار دهيد.
    2. سينه مرغ را طبق شكل با كارد برش داده سپس پنير موزاريلا رنده شده+پياز رنده شده+جعفري ريز شده+نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و به مقدار لازم از مواد برداشته درون سينه مرغ را با مواد پر كنيد.
    3. ظرف فر را با روغن زيتون چرب كرده سينه مرغ را در ظرف گذاشته روي آن با برس كمي روغن زيتون كشيده سپس كمي ادويه و زعفران حل شده در آب بريزيد.
    4. كمي از پنير را رنده كرده روي سينه مرغ بپاشيد.
    5. ظرف را به مدت 30 الي 40 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتيگراد در فر قرار داده تا زمانيكه مرغ خوب بپزد.

  20. کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/