ران گوسفند تنوری با سبزیجات معطر

18955



مواد لازم :

نمك و فلفل به ميزان لازم
ران گوسفند 5/1 كيلو گرم
سير درسته 8 حبه
برگ بو درسته 2 عدد
برگ رزماري 2 عدد
برگ آويشن 2 عدد
روغن زيتون 4 قاشق سوپخوري
آب 1 پيمانه

طرز تهيه :
چربي هاي اضافه دور ران را گرفته آن را بشوئيد و با يك دستمال خشك كنيد . با استفاده از يك چاقوي نوك تيز سوراخهايي روي ران ايجاد كنيد . داخل سوراخها را حبه هاي سيرو برگهاي سبزيجات قرار دهيد ( اگر مي خواهيد از سبزيحات خشك استفاده كنيد ان را روي گوشت بپاشيد ) سپس بوسيله قلم مو ران را به روغن زيتون آغشته كنيد . فر را روي حرارت 375 درجه فارنهايت گرم كنيد . رانگوسفند را در سيني فر گذاشته و به مدت سي و پنج دقيقه در فر بگذاريد . بعد آب را روي ران ريخته به مدت بيست الي بيستو پنج دقيقه ديگر در فر بگذاريد تا گوشت كاملاً بپزد و به روغن بيفتد . درآخر نمك و فلفل را اضافه كنيد . سپس ران را از سيني به ظرف ديگري انتقال داده و برش دهيد . براي تزئين از سبزيجات استفاده كنيد .