با سلام
امروز حین دستکاری پرمیشن ها برای یکی از درایو ها در ویندوز 7 موردی پیش آمد که تا به حال با آن روبرو نشده بودم و بنابرین لازم شد که سوالی کنم و مشورتی بگیرم از دوستان.
مساله از این قرار است:
بنده بر روی سیستم خود دو سیستم عامل از نوع Win 7 Sp1 Home Pri نصب دارم که در اینجا یکی را سیستم A و دیگری رو B در نظر می گیریم
حال به منظور جلوگیری از هرگونه دسترسی از ویندوز A به درایوی که ویندوز B در آن نصب شده در محیط ویندوز A اقدام به منع همه ی انواع دسترسی ها اعم از یوز و سیستم برای درایوی که ویندور B در این نصب شده است کرده ایم.
در این حالت با ریبوت سیستم و ورود به محیط ویندوز B به ظاهر همه چیز درست است و ویندوز به آسانی لاگین کرده و وارد می شود اما هیچ تغییری در محتویاتی که بر روی این درایو و در این ویندوز قرار دارد نمی توان داد مثلا نمی شود فایلی را به دسکتاپ کپی یا از آن حذف کرد و حتی نمی شود وارد درایوی که خود این ویندوز در آن نصب است (B) شد.
با توجه به این که بنده قبلا تجربه ی کار با پرمیشن ها را داشته ام و سابقا مواردی بوده که پرمیشن فایل یا فولدری را در یک سیستم تغییر دادم اما همچنان از سیستم دیگر قابل دسترسی بود حال در این مورد علت چیست.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)