امشب اوّلين شب جمعهي ماه رجب است. شبي كه آن را ليلة الرَّغائب ميگويند؛ يعني شب آرزوها
در اين شب بزرگ با خواندن نماز مخصوص آن و اظهار انابه و توبه و عجز و استغاثه به پيشگاه معبود، گامهاي خود را به سوي كوي دوست، سريعتر كنيم و از خداي رحمان و رحيم، آنچه ميخواهيم طلب نماييم.
از خداوند بزرگ بخواهيم كه فرج مولايمان امام زمان ارواحنا فداه را نزديك بفرمايد.
از خداوند بزرگ بخواهيم كه در طول دوران سخت غيبت و انتظار، لحظهاي در ايمان و يقينمان خللي وارد نگردد.
از خداوند بزرگ بخواهيم كه ما را بر دين خويش و بر اطاعت از وليّ مطلقش،امام عصر عجل الله تعالي فرجه الشريف، ثابت قدم بگرداند.
از خداوند بزرگ اصلاح امر وليّش و شيعيانش و خود را بطلبيم.
از خداوند بزرگ هر آنچه ميخواهيم را بطلبيم.
و مگر نه آنكه خود وعده استجابت داده است:
« و آنگاه كه بندگانم مرا ميخوانند پس به راستي من نزديكم و خواهش خواهنده را آن زمان كه دعا ميكند، اجابت ميگويم.»
پس امشب او را با معرفت به رحمتش و لطفش و رحمانيتش و علمش و قدرت واسعهاش بخوانيم و بدانيم كه او به ما نزديك است؛ نزديك نزديك.
التماس دعا
اهميت نماز اولين شب جمعهي ماه رجب ( ليلة الرغائب)
حضرت رسول صلي الله عليه و آله در اين شب، نماز بسيار مهمّي را توصيه كردهاند كه فضيلت بسياري دارد: گناهان بسيار به سبب اين نماز، آمرزيده و حاجتهايي روا شود.
پيامبر اسلام صلي الله عليه و آله:
قسم به آنكه جانم در دست اوست هيچ بنده يا كنيزي از بندگان و كنيزان خداي اين نماز را به جاي نميآورد مگر اينكه خداوند گناهان او را ببخشد اگر چه گناهان او مانند كف دريا و به عدد شن و به وزن كوهها و به عدد برگهاي درختان باشد؛ و روز قيامت هفتصد نفر از خويشان خود را كه همگي سزوار آتش باشند شفاعت ميكند.
هر كس اين نماز را بگذارد چون شب اوّل قبر او شود حقّ تعالى ثواب اين نماز را به سوى او به نيكوتر صورتى، با روى گشاده و درخشان و زبان فصيح بفرستد. پس به او گويد: اى حبيب من! بشارت باد تو را كه از هر شدّت و سختى، نجات يافتى! آن فرد گويد: تو كيستى؟ به خدا سوگند! كه من رويى بهتر از روى تو نديدم و كلامى شيرينتر از كلام تو نشنيدهام و بويى بهتر از بوى تو نبوييدم. گويد: من ثواب آن نمازم كه در فلان شب از فلان ماه از فلان سال به جا آوردى. امشب نزد تو آمدم تا حقّ تو را ادا كنم و مونس تنهاييت باشم و وحشت را از تو بردارم و چون در صور دميده شود من در عرصهي قيامت بر سر تو سايه خواهم افكند. پس خوشحال باش كه هيچ خيري را از دست نخواهي داد.
نحوهي خواندن نماز اين شب
روز پنجشنبهي اوّل ماه رجب را روزه ميدارى و چون شب جمعهي آن فرا رسد بين نماز مغرب و عشا، دوازده ركعت نماز ( به صورت 6 نماز دو ركعتي) مى گذارى
در هر ركعت از اين دوازده ركعت، يك مرتبه حمد و سه مرتبه سوره اِنّا اَنْزَلْناهُ و دوازده مرتبه سوره قُلْ هُوَ اللّهُ اَحَدٌ مى خوانى.
پس از پايان نماز،70 مرتبه مى گويى: اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ النَّبِىِّ الاُْمِّىِّ وَعَلى آلِهِ
پس به سجده ميروى و 70 مرتبه مى گويى: سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِكَةِ وَالرُّوحِ
پس سر ازسجده برميدارى و 70 مرتبه مى گويى: رَبِّ اغْفِرْ وَارْحَمْ وَتَجاوَزْ عَمّا تَعْلَمُ اِنَّكَ اَنْتَ الْعَلِىُّ الاَعْظَمُ
پس باز به سجده ميروى و 70 مرتبه مى گويى: سُبُّوحٌ قُدّوُسٌ رَبُّ الْمَلائِكَةِ وَالرُّوحِ
پس حاجت خود را مى طلبى كه انشاءالله برآورده خواهد شد.
امید آن است كه در پایان این نماز با فضیلت، محتاجان به دعا را فراموش نكنید و ما را نیز از دعای خیر خود محروم ننمایید.
" التماس دعا"
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)