نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: زندگينامه جين وبستر

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

سخنان جین وبستر

انسان وقتي يك چيزي را با تمام توان بخواهد تلاش مي كند و سرانجام آن را به دست مي آورد.((جين وبستر))

اگر عاشق بوده ايد كه نيازي به بيان و روشن كردن آن نيست و اگر نبوده ايد كه من نمي توانم برايتان بيان كنم.((جين وبستر))

انسان وقتي در مورد موضوعي كه از آن آگاهي دارد سخن بگويد يا بنويسد، مي تواند سخن خود را به ديگران بقبولاند و موثر واقع شود.((جين وبستر))

كاميابي و پيروزي، بسان كرم شب‌تاب از دور مي‌درخشد، ولي از فاصله‌ي نزديك نه سوي دارد و نه حرارتي.((جين وبستر))

خدا آزادي را به كساني مي دهد كه در جستجوي آن هستند.((جين وبستر))

هيچ چيز مثل نامه نمي تواند اصطلاحات ادبي و استعداد و قدرت تخيل شخص را برساند.((جين وبستر))

گاهي يتيم بودن هم مزايايي دارد.((جين وبستر))

عيب كار اينجاست كه در دانشكده انتظار دارند آدم همه چيز را بداند.((جين وبستر))

بسيار مشكل است كه آدم بخواهد تمام وقت مراقب خود باشد تا آنچه را احساس مي كند نگويد.((جين وبستر))

چقدر دشت و صحرا پرماجرا است و لذت زندگي درآميختن با اين ماجراها است نه نوشتن آنها در كتاب.((جين وبستر))

ناراحتي هاي بزرگ نيست كه صبر و بردباري نياز دارد، بلكه اين ناراحتي هاي خرد خرد و جگر سوراخ كن را با تبسم برگزار كردن، به راستي نيازمند روحيه است.((جين وبستر))

من با اين فلسفه كه نااميدي و نكبت و غم، نيروي اخلاقي را تقويت مي كند مخالفم. افراد نيكبخت و شادمان هستند كه مهر و محبت مي بخشند.((جين وبستر))

آن روز كه ما زنها حقوق خود را به دست بياوريم شما مردها بايد حسابي مراقب خودتان باشيد كه كلاه سرتان نرود.((جين وبستر))

من زمستان را دوست دارم كه با برف باشد نه با باران.((جين وبستر))

با مردها سر و كله زدن به راستي نيازمند تدبير است. اگر آدم نقطه ي حساس آنها را بيابد، مثل گربه خرخر مي كنند و اگر برخلاف ميل آنها رفتار كني چنگ مي زنند.((جين وبستر))

وقتي كه شما يك دختربچه ي نه ساله ي گرسنه اي را در آبدارخانه بگذاريد كه كاردها را جلا دهد و يك ظرف نان شيريني هم كنار دستش باشد و تنهايش بگذاريد، چه انتظاري [ =چشم داشت ] داريد؟((جين وبستر))

همه كس آرزو دارد كه به رويدادهاي غير منتظره برخورد كند؛ اين در زندگي بشر طبيعي است.((جين وبستر))

مهمترين ويژگي آدمي، قوه ي تخيل و تصور او است. براي اينكه انسان مي تواند خودش را به جاي ديگري در نظر بگيرد. اين ويژگي، انسان را فهميده و دلسوز مي كند.((جين وبستر))

بچه ها بايد ياد بگيرند كه هر كاري را با عشق و دلبستگي انجام دهند نه از روي وظيفه شناسي.((جين وبستر))

دنيا پر از شادي است، اگر، هر چه پيش آيد انسان بپذيرد. تنها راز كاميابي در اين است كه انسان چشم داشت زيادي نداشته باشد.((جين وبستر))

وقتي انسان به شخصي، مكاني و يا روش ويژه اي در زندگي عادت كند و ناگهان آن را از دست بدهد، يك جاي خالي در دل انسان باقي مي گذارد.((جين وبستر))

زن به هر چه توجه كند و دلبسته باشد، خواه بچه، ميكروب، همسر، شعر، كلفت و نوكر، گلكاري، افلاطون، متوازي الاضلاع يا بازي بريج، در هر حال و اساساً به لباس و قر و فر دلبسته است.((جين وبستر))

شوخي هاي بزرگ مهم نيستند، اصل اين است كه انسان بتواند از يك موضوع كوچك شاد باشد.((جين وبستر))

افسوس گذشته را خوردن و به اميد آينده به سر بردن نادرست است؛ بايد از اين لحظه بيشترين بهره را برد.((جين وبستر))

مي خواهم هر ثانيه از زندگيم را خوش باشم و مي خواهم وقتي كه خوش هستم بدانم كه خوش هستم.((جين وبستر))

برخي از افراد زندگي نمي كنند، مسابقه ي دو گذاشته اند، مي خواهند به هدفي كه در افق دوردست دارند برسند و در حالي كه نفسشان به شماره افتاده، مي دوند و زيبايي هاي پيرامون خود را نمي بينند.((جين وبستر))

انسان هرگز چيزهايي كه مزه اش را نچشيده هوس نمي كند، اما پس از اينكه يكبار مزه ي نعمتي را چشيد، آن وقت ديگر محروميت از آن دشوار است.((جين وبستر))

مسافرت و ديدن دنيا خود يك نوع آموختن و پروردن است.((جين وبستر))

زندگي بدون پيشگويي هاي خود يكنواخت است، مرتب بايد خورد و خوابيد، واي به روزي كه انسان همه چيز را بداند و هيچ رويداد غيرمنتظره اي روي ندهد.((جين وبستر))

وقتي كسي تقدير را باور داشته باشد، طبيعي است كه مي نشيند و مي گويد "هرچه خدا بخواهد همان است."((جين وبستر))

من از مردمي كه مي نشينند و رو به آسمان مي كنند و چشمها را در چشم خانه مي گردانند و مي گويند "خواست خدا چنين بوده است"، در حالي كه يقين دارند چنين نيست، بسيار خشمگين مي شوم.((جين وبستر))

افتادگي يا گردن نهادن و خشنود بودن و يا هرچه مي خواهيد نامش را بگذاريد، نشانه ي سستي و درماندگي است.((جين وبستر))

جواني، كاري به سال و ماه ندارد، مهم اين است كه انسان زنده دل و پرنشاط باشد. ممكن است موي شما سفيد باشد، اما مانند پسربچه ها بينديشيد.((جين وبستر))

به ناراحتي ها (حتي دندان درد) مانند تجربه ي جالبي مي نگرم و از اينكه از تجربه ي تازه اي بيخبر نمانده ام، شادمانم. آسمان بالاي سر من به هر رنگي باشد، من براي هر گونه سرنوشتي آماده ام.((جين وبستر))
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...

2. کاربر مقابل از tina عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)