سلام دوستان مهمان سری سوم صندلی داغ World-civilization هستند ایشون تا دو هفته تو این صندلی خواهند بود هر چه دل تنگتان میخواهد بپرسید:gol roz:
Printable View
سلام دوستان مهمان سری سوم صندلی داغ World-civilization هستند ایشون تا دو هفته تو این صندلی خواهند بود هر چه دل تنگتان میخواهد بپرسید:gol roz:
درود بر دوست عزیزWorld-civilization(ببخشید چون اسمتون دقیق نمی دونستم از یوزرتون استفاده کردم)می خوام چند تا سوال بپرسم اگه بزرگواری کنید وبه سوالها پاسخ بدید خیلی ممنون میشم :from me :
1-یه بیو گرافی از خودتون بگید تا بیشتر با هم اشنا بشیم
2-نظر شما راجب مورخهای یونانی که راجب تاریخ ایران مطلب نوشتن چی
3- چرا به تاریخ علاقه دارید
4-تا به حال به کسی گل دادید:gol roz:
5-به مسافرت خارج از کشور رفتید (اگه رفتید کجا)
6-کدوم سریال ایرانی دوست دارید
7-کسی هست که باهاش قهر باشی
8- اولین دوستی شما در مدرسه
8-از چه غذای خوشت میاد و از چه غذای خوشت نمییاد
9-اولین کتاب داستانی
10-دوست دارید کجاهارو ببینید
نام :آزادهنقل قول:
1-یه بیو گرافی از خودتون بگید تا بیشتر با هم اشنا بشیم
17 ساله
رشته مورد علاقه: باستان شناسی
در کل نه خوب نه بد .نقل قول:
2-نظر شما راجب مورخهای یونانی که راجب تاریخ ایران مطلب نوشتن چی
همانطور که می دونید نوشته های یونانیان یا آمیخته به افسانه است یا تحریف شده است و سخته که فرق نوشته واقعی را از غیر آن فهمید و خوب چون بسیاری از اطلاعات ما درباره تاریخ دوران باستان از همین مورخان بدست آمده که بدون وجود آنان ممکن نمی شد
خیلی جوابش سخته فقط می تونم بگم که تاریخ روح دوم من استنقل قول:
3- چرا به تاریخ علاقه دارید
نه ،مگه دخترا به کسی گل می دن ؟نقل قول:
4-تا به حال به کسی گل دادید
نه،من 17 سالمه چطوری برم؟نقل قول:
5-به مسافرت خارج از کشور رفتید (اگه رفتید کجا)
زیاد به سریال های ایرانی علاقه ندارم اما پاورچین و سریالهای مهران مدیری رو نگاه می کنمنقل قول:
6-کدوم سریال ایرانی دوست دارید
آرهنقل قول:
7-کسی هست که باهاش قهر باشی
کلاس اولنقل قول:
8- اولین دوستی شما در مدرسه
از فسنجان لازانیا خوشم میاد از بقیه غذا ها هم متنفرم اون هم به خاطر وجود پیاز است.نقل قول:
8-از چه غذای خوشت میاد و از چه غذای خوشت نمییاد
سفیدبرفی و هفت کوتولهنقل قول:
9-اولین کتاب داستانی
اگه بخوام لیست کنم زیاد می شه ولی بیشتر دوست دارم:اول آرامگاه کوروش و تخت جمشید کلا تمام ایران،کولوسیوم رم،اهرام مکزیک،اهرام مصر،موزه لوور،دیوارچین ،آکروپلیس ،مجسمه مسیح در برزیل،مجسمه های لشگر تراگوتا در شیان چین،پترا در اردن،تندیس های موای در جزیره ایستر متعلق به شیلی،ستونهای سنگی قدیمی(Stonehenge) درلندن ،میراث چهانی یونسکونقل قول:
10-دوست دارید کجاهارو ببینید
ابتدا سپاس از آقا رضای گل به خاطر نوآوری در صندلی های احتراق داخلی (IC=Internal Combustion ) مجهز به تکنولوژی خود اشتعالی (SI=Self Ignition)
درود بر شما
نشست شما بر صندلی داغ را خیر مقدم میگم مقداری هیزم جمع کردم سعی میکنم دقایقی هرچند کوتاه بر گرمای صندلی بیافزایم.
اما برسیم به پرسش ها:
1. شما واقعاً LP640 دارید؟ بر فرض محل که بله! از کجا خریدید؟
2. دلیل انتخاب نام کاربریتون چیه؟
3. دلیل علاقه بیش از حد شما به پیاز چیه؟
4. تاحالا تو زندگیتون دروغ گفتید؟ اگه بله بزرگترینش چی بوده؟
5. بزرگترین آرزوی دست یافتنی و کوچکترین آرزوی دست نیافتی شما چی هست؟
6. رشته تحصیلی شما چیه و دوست دارید تو چه رشته ای ادامه بدید؟
7. تا به حال به اصفهان سفر کردید؟ در صورتی که بله نظرتون راجع به اصفهانی ها چیه؟ و در صورتی که نه بازم نظرتون چیه؟
8. پررنگ ترین روز زندگیتون چه روزی بوده؟
9. اگه بتونین زمان را به عقب برگردونین چقدر عقب میرید و چه تغییری تو روند زندگیتون ایجاد میکنین؟
10. رنگ خدا چه رنگیه؟
پیشاپیش سپاس به خاطر پاسخگویی به سوالات، شرمنده اگه جسارتی شد برخی سوالات جنبه طنز دارن!
سلام خدمت دوست عزیز
اگه میشه به این سوال های من هم جواب بدید!
1- پیاز چه رنگیش رو دوست دارید؟
2-دوست دارید پیاز تو غذاتون خرد باشه یا تکه های بزرگ؟
3-چرا خانوما لجبازا؟
4-شب ها تا ساعت چند چت میکنید؟
5-تا حالا دل کسی رو شکوندید؟
6-شخصیتتون چطوریه؟
7-چرا مدیر سایت ما کچل هست؟
8-چرا ایشون تو اون عکسی که تو سایت گذاشته بودند کلاه گیس گذاشته بودند؟
9-نظرت درباره ی سایت؟
10- نظرت درباره ی من؟
:n00:نقل قول:
1- پیاز چه رنگیش رو دوست دارید؟
2-دوست دارید پیاز تو غذاتون خرد باشه یا تکه های بزرگ؟
جواب رو از خودتون بپرسیدنقل قول:
3-چرا خانوما لجبازا؟
ترجیح می دم سایت خودم رو تکمیل کنم یا موزیک گوش بدم تا پای چت کردن بشینمنقل قول:
4-شب ها تا ساعت چند چت میکنید؟
آره فکرکنم زیادنقل قول:
5-تا حالا دل کسی رو شکوندید؟
مغرور لوس میهن پرسن نژادپرست(نزاد برتر نژاد آریایی) البته خودم اینا رو نمی گم نظر بقیه اینهنقل قول:
6-شخصیتتون چطوریه؟
من که نمی دونمنقل قول:
7-چرا مدیر سایت ما کچل هست؟
8-چرا ایشون تو اون عکسی که تو سایت گذاشته بودند کلاه گیس گذاشته بودند؟
خوبه ولی در حیطه تخصص من نیستنقل قول:
9-نظرت درباره ی سایت؟
نمی دونم من که نمی شناسمتوننقل قول:
10- نظرت درباره ی من؟
مگه خیلی مهمه؟؟؟نقل قول:
1. شما واقعاً lp640 دارید؟ بر فرض محل که بله! از کجا خریدید؟
اینو قبلا گفتمنقل قول:
2. دلیل انتخاب نام کاربریتون چیه؟
پیاز یک موجود چندش آور و بدبو است چه طور آدم ها پیاز می خورن من نمی دونم.نقل قول:
3. دلیل علاقه بیش از حد شما به پیاز چیه؟
فکر نکنمنقل قول:
4. تاحالا تو زندگیتون دروغ گفتید؟ اگه بله بزرگترینش چی بوده؟
به عنوان برترین باستان شناس جهان شناخته شوم و بتوانم گنجینه ی گمشده ی پارس ها رو پیدا کنم .کوچکترین آرزوی دست نیافتی رفتن به پاسارگادنقل قول:
5. بزرگترین آرزوی دست یافتنی و کوچکترین آرزوی دست نیافتی شما چی هست؟
انسانی ،اینم قبلا گفتم باستان شناسینقل قول:
6. رشته تحصیلی شما چیه و دوست دارید تو چه رشته ای ادامه بدید؟
نه، نظر ندم بهتر هنقل قول:
7. تا به حال به اصفهان سفر کردید؟ در صورتی که بله نظرتون راجع به اصفهانی ها چیه؟ و در صورتی که نه بازم نظرتون چیه؟
روز رو یادم نمی آید ولی پارسال زمستان بود.نقل قول:
8. پررنگ ترین روز زندگیتون چه روزی بوده؟
خیلی،حتما تغییرات زیادی ایجاد می کنمنقل قول:
9. اگه بتونین زمان را به عقب برگردونین چقدر عقب میرید و چه تغییری تو روند زندگیتون ایجاد میکنین؟
سفیدنقل قول:
10. رنگ خدا چه رنگیه؟
پیشاپیش سپاس به خاطر پاسخگویی به سوالات، شرمنده اگه جسارتی شد برخی سوالات جنبه طنز دارن!
با درود بر یزدان پاک
با عرض خسته نباشید خدمت دوست عزیزمون
دیدم بازار صندلی گرم شده گفتم منم سهمی داشته باشم
من طبق قوانین سایت 10 سوال از شما میپرسم
1-نظرتون در مورد اقا کوروش در دوسطر
2-تا حالا به کجا ها سفر کردید و بهترین جایی که رفتید کجا بوده
3-کدوم شهر ایران رو دوست دارید
4-از کدوم کشور به جز ایران خوشتون میاد
5-چه اهنگ هایی گوش میدید
7- از کدوم یک از مدیران سایت خوشتون میاد:pi8:
8-باشما موافقم در مورد پیاز اما به نظرتون این بد طعم وبد بو بودن ارزش اون همه خواص پیاز رو نداره
9-کدوم یک از مشاهیر ایران رو دوس دارید
10-بنا به گفته های خودتون میخواهید از ساییت ما خدا حافظی کنید ایا از جمع ما خوشتون نیومد یا سایت مارو قابل ندونستید یا دلیل خاصی داره:from me :
امیدوارم موفق باشید وقبلا از جواب های شما سپاس گذارم
تا کنون کسي در جهان بوجود نيامده است که بتواند با او برابري کند بزرگترین فرمانروا در طول تاریخ باستان سرمشق اگوستوس او مردی بود که اسکندر ستودنقل قول:
1-نظرتون در مورد اقا کوروش در دوسطر
به کشور دیگه ای سفر نکردم ولی به کرمانشاه و مشهد ارومیه و شهرهای شمال کشور سفرکردم اما هرگز به جنوب نرفتم،بهترین جایی که رفتم فکرکنم طاق بستان بودنقل قول:
2-تا حالا به کجا ها سفر کردید و بهترین جایی که رفتید کجا بوده
پاسارگادنقل قول:
3-کدوم شهر ایران رو دوست دارید
ایتالیانقل قول:
4-از کدوم کشور به جز ایران خوشتون میاد
کلاسیک ،پاپ و رپ در موسیقی کلاسیک موسیقی نیست که گوش نداده باشم غیر اون هم آوریل و جاستین تیمبرلیک و امینمنقل قول:
5-چه اهنگ هایی گوش میدید
سورنا و پژماننقل قول:
7- از کدوم یک از مدیران سایت خوشتون میاد
نه ،من اونقدر از پیاز بدم میاد که می تونم کوچکترین ذره اون رو بین هزاران غذا پیدا کنم و جدا کنمنقل قول:
8-باشما موافقم در مورد پیاز اما به نظرتون این بد طعم وبد بو بودن ارزش اون همه خواص پیاز رو نداره؟
مشاهیر خیلی کلمه بزرگیه و شامل مجموعه ی بزرگی می شه ولی بین شعرا فردوسی رو خیلی دوست دارمنقل قول:
9-کدوم یک از مشاهیر ایران رو دوس دارید
نه مسئله این نیست،به دلیل راه انداختن سایت خودمه وگرنه تو تمام این مدت که با شما دوستان بودم لحظات خوبی رو سپری کردم واگر می تونستم اصلا نمی رفتم از اینکه دارم از پیشتون می رم خیلی ناراحتمنقل قول:
10-بنا به گفته های خودتون میخواهید از سایت ما خدا حافظی کنید ایا از جمع ما خوشتون نیومد یا سایت مارو قابل ندونستید یا دلیل خاصی داره؟
ممنون از پاسخ هاتون همون طور که میبینید یه سوال از بین این سوال ها حذف شده که میخوام این سوال رو در پستی جداگانه بپرسم و ازشما میخوام که چند خط در مورد این پست جنجالی نظر بدین
6-نظرتون در مورد این پست
درود بر همکار گرامی آزاده خانم
من یه چندتا سوال داشتم که اگه بزرگواری کرده و به انها پاسخ بدهید خیلی ممنون میشم
1-چرا دخترا عادت ندارن به کسی گل بدن مگه گل دادن ایرادی داره
2-اگه به شما بگن پیاز بخور ودر صورت نخوردن کتابهای تاریخی شما از تون گرفته میشه چه کار می کنید
3-اگه به شما پیش نهاد بازی در فیلمهای مهران مدیری بشه چکار می کنید
4-پسرها از نگاه یه دختر باستان شناس
5-اگه در زمان کورش بودید چه کار می کردید
6-چطور شد که به تاریخ علاقه مند شدید
7-من از خودم پرسیدم چونکه جواب رو ندونستم زحمتشو انداختم گردن شما که جواب بدیدنقل قول:
krn7288
3-چرا خانوما لجبازا؟
World-civilization
جواب رو از خودتون بپرسید
8-تا به حال به فکر نو اوری در حیطه باستان شناسی افتادید
9-تا حالا با چکش زدید تو سر کسی:b as:
10- دوست دارید که دخترها رو هم ببرن خدمت سربازی برای خدمت به وطن:sarbaz:
نه ایرادی نداره ولی من این جوریم و اگر هم بخواهم بدم افراد بخصوصی رو شامل می شه.نقل قول:
1-چرا دخترا عادت ندارن به کسی گل بدن مگه گل دادن ایرادی داره
غیر ممکن است که من پیاز بخورمنقل قول:
2-اگه به شما بگن پیاز بخور ودر صورت نخوردن کتابهای تاریخی شما از تون گرفته میشه چه کار می کنید
رد می کنم چون از بازیگری خوشم نمیادنقل قول:
3-اگه به شما پیش نهاد بازی در فیلمهای مهران مدیری بشه چکار می کنید
من از پسرها زیاد خوشم نمیاد چون الکی مغرور ،خودخواه ،خودپسند ،خیانت کار روی این کلمه آخری خیلی تکیه دارم اصولا به هیچ مردی نمی شود اطمینان کرد.البته ببخشید که اینقدر رک هستم.نقل قول:
4-پسرها از نگاه یه دختر باستان شناس
تمام تلاشم رو برای برعهده گرفتن فرماندهی سپاهش انجام می دادم.نقل قول:
5-اگه در زمان کورش بودید چه کار می کردید
داستانش طولانی استنقل قول:
6-چطور شد که به تاریخ علاقه مند شدید
7-
من از خودم پرسیدم چونکه جواب رو ندونستم زحمتشو انداختم گردن شما که جواب بدید
این تفکر مردهاست که زن ها لجبازند مردها که بدترند
نقل قول:
8-تا به حال به فکر نو اوری در حیطه باستان شناسی افتادید
نه اصلانقل قول:
9-تا حالا با چکش زدید تو سر کسی:b as:
]نقل قول:
10- دوست دارید که دخترها رو هم ببرن خدمت سربازی برای خدمت به وطن:sarbaz:
من سربازی رو یک جور بیگاری می دونم تا خدمت به وطن. ترجیح می دهم خاطرات این افراد رو بشنوم تا برم سربازی.
سلام عرض میکنم خدمت شما
1- چرا گفتید پسر ها خیانتکارن مگه دختر ها نیستن؟
2-دختر ها مغرورون یا پسر ها ؟ با مثال
3-از کدوم درس خوشتون میاد از کدوم نه؟
4-جومونگ رو نگاه میکنی؟
5-نظرت درباره آتا تورک؟
6-چرا میشه قیافه عاشق رو از دور فهمید؟
7-نظرتون درباره تبریز؟
8- به غیر از تاریخ به چیز ی هم علاقه دارید؟
9-یک بیت شعر؟
10-نظرت درباره کچل ها(مخصوصا آقا محمد)
معلومه که نیستند ،آقایون در این کار همیشه پیشتاز بودند ، هستند و خواهند بود.نقل قول:
1- چرا گفتید پسر ها خیانتکارن مگه دختر ها نیستن؟
پسرها ،تو اجتماع یک نگاه کوچیک کنید پیدا می کنید ،اصلا به خودتون مراجعه کنید چرا راه دور می رید.برای مثال آقایان هیچ وقت حاضر به اعتراف اشتباهاتشون نیستند.نقل قول:
2-دختر ها مغرورون یا پسر ها ؟ با مثال
تاریخ ، دینینقل قول:
3-از کدوم درس خوشتون میاد از کدوم نه؟
یکش رو نگاه کردم چون تحریف نشده بود ولی 2 رو اصلا اگر خوب نگاه کنید همش رو از تاریخ ایران کپی کردند.ترجیح می دم فرار از زندان رو ببینم.نقل قول:
4-جومونگ رو نگاه میکنی؟
به نظر من آتاتورک یک رهبر روشنفکر با ایده های بزرگ بود هیچ وقت نباید فراموش کنیم که اقدامات او بود که عثمانی عقب مانده را به ترکیه پیشرفته تبدیل کرد.نقل قول:
5-نظرت درباره آتا تورک؟
چون قیافه ی یک عاشق با دیگران متفاوته که همین باعث تمایزش در یک جمع می شه.نقل قول:
6-چرا میشه قیافه عاشق رو از دور فهمید؟
یاد بازار تبریز که چند روز پیش ثبت جهانی شد افتادم به نظرم این بنا نمایانگر ارزشهای فرهنگی اجتماعی این شهر است.نقل قول:
7-نظرتون درباره تبریز؟
معلومه،مگه می شه علاقه نداشته باشم.موزیک و رقص باله رو خیلی دوست دارم ،هم چنین سیاست ،سفر و...نقل قول:
8- به غیر از تاریخ به چیز ی هم علاقه دارید؟
سیاوش منم نه از پریزادگان از ایرانم از شهر آزادگاننقل قول:
9-یک بیت شعر؟
نمی تونم بگم ، یاد باب اسفنجی افتادم که گفت :تاسه ،تاسه ،چشام جر خورد.نقل قول:
10-نظرت درباره کچل ها(مخصوصا آقا محمد)
به منظور نگیریدها
به نام یزدان پاک
سلام دوستان
لطفا نظرتان را در مورد کلمات و جملات زیر بگین :
کد:ایران
کد:این جهان افسانه افسانه هاست ، هر که دل بر آن ببندد دیوانه دیوانه هاست .
کد:روزگاريست که شيطان فرياد ميزند آدم پيدا کنيد،سجده خواهم کرد....!
کد:آنها که به سر در طلب کعبه دویدند
چون عاقبت الامر به مقصود رسیدند
رفتند در آن خانه که بینند خدا را
بسیار بجستند خدا را و ندیدند
چون معتکف خانه شدند از سر تکلیف
ناگاه خطابی هم از آن خانه شنیدند
ای خانه پرستان چه پرستید گل و سنگ
آن خانه پرستید که پاکان طلبیدند
ممنون
شاد و پیروز باشید :^:
با درود بر یزدان پاک
وعرض خسته نباشید خدمت دوست محترم
خوب اول به این سوال من که در رفتید وجواب ندادید جواب بدیدddd
برای هر یک از تصاویر زیر یک خط بنویسید
[http://forum2.azardl.com/image.php?u...ine=1268513856
http://forum2.azardl.com/image.php?u...ine=1280519351
http://forum2.azardl.com/image.php?u...ine=1279631419
http://forum2.azardl.com/image.php?u...ine=1277898115
http://forum2.azardl.com/image.php?u...ine=1279358602
http://forum2.azardl.com/image.php?u...ine=1277424585
http://forum2.azardl.com/image.php?u...ine=1280686340
http://forum2.azardl.com/image.php?u...ine=1270842162
http://forum2.azardl.com/images/avat...20%2824%29.JPG
http://forum2.azardl.com/images/avat...20%2816%29.jpg
با سپاس:from me :
با درود
اول من این نکته را بگم که هر چقدر شما از پسرا بدتون بیاد و اینکه شما به نوعی آنتی بوی هستید کاملاً به خودتون مربوطه اما اینکه خیلی راحت توهین میکنید اونم به قشری در حدود نصف مردم دنیا برام خیلی عجیبه و البته غیر قابل هضم. شما چنتا پسر دیدین با همچین خصوصیاتی که موضوع را تعمیم دادید به کل؟؟؟ من قصد دفاع از حقوق هیچ قشری را ندارم ولی وظیفه ایجاب می کرد که بگم (بنویسم!)
خیلی ها این احساس شما را دارن ولی ... !!!نقل قول:
من از پسرها زیاد خوشم نمیاد چون الکی مغرور ،خودخواه ،خودپسند ،خیانت کار روی این کلمه آخری خیلی تکیه دارم اصولا به هیچ مردی نمی شود اطمینان کرد.البته ببخشید که اینقدر رک هستم.
خود من هم نسبت به دخترها خوش بین نیستم ولی همیشه احترام گذاشتم به جنس مخالف و سعی کردم از این چارچوب تخطی نکنم.
امیدوارم از حرف من ناراحت نشید. بگذریم!!
1_ زیباترین جمله ای که تاحالا شنیدید
2_ بهترین دوران تحصیلی؟
3_ بهترین معلم دوران زندگی (نه فقط معلم های تحصیلی کلاً کسایی که ازشون درس گرفتید)
4_ زندگیتون را چه رنگی میبینید؟ و دوست دارید چه رنگی باشه؟
5_ بزرگترین درسی که از زندگی گرفتید؟ تک ماده هم کردید؟
6_ تاحالا شده دل کسی را بشکنید ولی پشیمون نشید از کارتون اگه ممکنه توضیح بدید
7_ بلندترین شب زندگیتون چه شبی بوده؟؟ شبی بوده که نخواین صبح بشه؟؟
8_ علم بهتر است یا ... ؟؟
9_ گافه کلاسه (کافه گلاسه) چیه؟؟ کاپوچینی (کاپو چینو) چیه؟؟
10_ یک سوال تاریخی: شما فرماندهی لشکر ساسانیان را بر عهده دارید با تهاجم اعراب چگونه برخورد میکنید؟؟ (منظورم دقیقاً لشکر اسلام است!)
این هم سوالاتی که بنده فکر میکنم جواب درستی دریافت نکرده ام ممنون می شوم ریویژن بگذارید رو جواباتون:
8. پررنگ ترین روز زندگیتون چه روزی بوده؟ (منظورم اینه که اون روز چه روزی بوده برای چی پررنگ بوده)
9. اگه بتونین زمان را به عقب برگردونین چقدر عقب میرید و چه تغییری تو روند زندگیتون ایجاد میکنین؟ (مثلاً تا چه سنی میرید عقب و چه تغییراتی میدید؟؟)
چرا نظر ندید بهتره؟؟ یعنی نظرتون ممکنه باعث ناراحتی اصفهانیا بشه یا چون سفر نکردید و اطلاع ندارید میگید نظر ندم بهتره؟؟نقل قول:
نه، نظر ندم بهتر ه
بازم اگه جسارتی شد عذر می خوام (به خصوص در مورد نکته ای که اول گفتم). هیچ کدوم از سوالات جنبه طنز ندارد!
با درودنقل قول:
خوب اول به این سوال من که در رفتید وجواب ندادید جواب بدید
من در نرفتم اینجام فکر کردم جوابهایی که اونجا دادم بس باشه
برای هر یک از تصاویر زیر یک خط بنویسید[/COLOR][/SIZE]
[http://forum2.azardl.com/image.php?u...ine=1268513856
منظورت خود تصاویره؟
همه ایران سرای من است
http://forum2.azardl.com/image.php?u...ine=1280519351
داشتن یک هدف برای زندگی الزامیست
http://forum2.azardl.com/image.php?u...ine=1279631419
منو یاد داداشم میندازه
http://forum2.azardl.com/image.php?u...ine=1277898115
خلبانی رو دوست دارم
http://forum2.azardl.com/image.php?u...ine=1279358602
یاد ترسفورمر افتادم
http://forum2.azardl.com/image.php?u...ine=1277424585
یک خواننده واقعی
http://forum2.azardl.com/image.php?u...ine=1280686340
تو بگی بهتره چون آواتر خودته
http://forum2.azardl.com/image.php?u...ine=1270842162
موسیقی یعنی زندگی
http://forum2.azardl.com/images/avat...20%2824%29.JPG
نمی دونم
http://forum2.azardl.com/images/avat...20%2816%29.jpg
با درودنقل قول:
اول من این نکته را بگم که هر چقدر شما از پسرا بدتون بیاد و اینکه شما به نوعی آنتی بوی هستید کاملاً به خودتون مربوطه اما اینکه خیلی راحت توهین میکنید اونم به قشری در حدود نصف مردم دنیا برام خیلی عجیبه و البته غیر قابل هضم. شما چنتا پسر دیدین با همچین خصوصیاتی که موضوع را تعمیم دادید به کل؟؟؟ من قصد دفاع از حقوق هیچ قشری را ندارم ولی وظیفه ایجاب می کرد که بگم (بنویسم!)
من آنتی بوی نیستم فقط گفتم از پسرا زیاد خوشن نمیاد اگه آنتی بوی بودم تو فرومی که اکثرش پسر هستن نبودم در ضمن مطمئن هستم شما دچار سوءتفاهم شدید نمی دونستم انقدر از این حرفا ناراحت میشید من انکار نمی کنم که همیشه استثنا هم وجود داره و شاید شما هم از این دسته باشید ولی من روحساب ددیدن یکی دوتا پسر اینو نگفتم خودم 100 نفر رومیشناسم که اینجوری هستن حالا این خیانت میتونه آشکار یا پنهان باشه این مردها هستنکه ده تا ده تا زن میگیرن نه خانم ها دلم مخصوصا اون دسته ازهم وطنان بیچاره من که شوهراشون هروقت به نفعشون قانون رو سینه سپر می کنند و هر وقت نه سرکوبش می کنند.بازم میگم سوء تفاهم شده .
این ولی شما یعنی چی؟؟؟؟اگه منظورتون اینه که فرداش میان ازدواج میکنن نمی دونم اگه یک پسری بیاد به دست وپای یک خانم بیفته و گریه و زاری کنه و واقعا خودش رو ثابت کنه و حتی شما رو تهدید کنه که خودشو به خاطر شما می کشه شاید منم باشم بهش رحم کنم و باهاش ازدواج کنم.نقل قول:
خیلی ها این احساس شما را دارن ولی ... !!!
من که چیزی نگفتم که اینقدر به شما برخورده یک جوری میگید انگار من به آقایون چی گفتم این در مقابل کارایی که آقایون می کنند هیچهنقل قول:
خود من هم نسبت به دخترها خوش بین نیستم ولی همیشه احترام گذاشتم به جنس مخالف و سعی کردم از این چارچوب تخطی نکنم.
امیدوارم از حرف من ناراحت نشید. بگذریم!!
عجیب است ولی حقیقت دارد حقیقت همیشه عجیبتر از تخیل است.نقل قول:
1_ زیباترین جمله ای که تاحالا شنیدید
سوم دبرستاننقل قول:
2_ بهترین دوران تحصیلی؟
به غیر از مادرو پدرم معلم تاریخ دوم دبیرستانم که بیش از یک معلم بود.نقل قول:
3_ بهترین معلم دوران زندگی (نه فقط معلم های تحصیلی کلاً کسایی که ازشون درس گرفتید)
سبز ،سفیدنقل قول:
4_ زندگیتون را چه رنگی میبینید؟ و دوست دارید چه رنگی باشه؟
خواستن توانستن است .به خدا شعا رنیستنقل قول:
5_ بزرگترین درسی که از زندگی گرفتید؟ تک ماده هم کردید؟
آره کسی بوده که در همون حد لیاقت داشته .نقل قول:
6_ تاحالا شده دل کسی را بشکنید ولی پشیمون نشید از کارتون اگه ممکنه توضیح بدید
شب امتحاننقل قول:
7_ بلندترین شب زندگیتون چه شبی بوده؟؟ شبی بوده که نخواین صبح بشه؟؟
ثروت چون با ثروت علم هم به راحتی دست یافتنی استنقل قول:
8_ علم بهتر است یا ... ؟؟
این از اون سوال هاست!!!!!آخه مگه کسی هست که ندونه شیر و نسکافه وبستنی و کاپوچینو مهم شیر قهوهنقل قول:
9_ گافه کلاسه (کافه گلاسه) چیه؟؟ کاپوچینی (کاپو چینو) چیه؟؟
این شامل چند جنگ میشه خب حالا برای خلاصه اقوام حیره رو راضی نگه میداشتم (صلح دوباره)حتما اینو میدونید که اونها بودن که مانع تاخت و تاز اعراب به اطراف ایران می شدند.دیگه هیچ وقت اشنباه فیروزان رو در جنگ نهاوند تکرار نمی کردم اعراب را در دجله متوقف و سپاهم را تجهیز میکردم مردم را متوجه این واقعه می کردم که باید اختلافات مذهبی طبقاتی و ظلم و ستم پادشاه را فراموش کنند و خود را در برابر دشمنی بزرگتر از اینها متحد کنند مانع رسیدن کمکها به اعراب می شدم و.........ای کاشنقل قول:
10_ یک سوال تاریخی: شما فرماندهی لشکر ساسانیان را بر عهده دارید با تهاجم اعراب چگونه برخورد میکنید؟؟ (منظورم دقیقاً لشکر اسلام است!)
این هم سوالاتی که بنده فکر میکنم جواب درستی دریافت نکرده ام ممنون می شوم ریویژن بگذارید رو جواباتون:
نقل قول:
بعضی مسائل زیادی خصوصیهنقل قول:
8. پررنگ ترین روز زندگیتون چه روزی بوده؟ (منظورم اینه که اون روز چه روزی بوده برای چی پررنگ بوده)
7-8 سالاینم نمیشه گفتنقل قول:
9. اگه بتونین زمان را به عقب برگردونین چقدر عقب میرید و چه تغییری تو روند زندگیتون ایجاد میکنین؟ (مثلاً تا چه سنی میرید عقب و چه تغییراتی میدید؟؟)
نه اصفهان شهر زیبایی است خیلی دوست دارم یکبار به این شهر سفر کنم لهجه مردم این شهر رو دوستدارم و مردم اصفهان خیلی دوستداشتنی و بافرهنگ هستند واقعا مهمان نواز هستند ولی فقط همین قدرنقل قول:
آره ممکن اصفهانی ها هم دچار سوءتفاهم بشن همونطور که شما شدیدنقل قول:
چرا نظر ندید بهتره؟؟ یعنی نظرتون ممکنه باعث ناراحتی اصفهانیا بشه یا چون سفر نکردید و اطلاع ندارید میگید نظر ندم بهتره؟؟
بازم اگه جسارتی شد عذر می خوام (به خصوص در مورد نکته ای که اول گفتم). هیچ کدوم از سوالات جنبه طنز ندارد!
درود بر شما
انکار نمیکنم من از حرف شما خیلی ناراحت شدم چون انتظار شنیدن این حرف را از شما نداشتم. ولی به شما اطمینان میدهم جوابی که به پست شما دادم از سر ناراحتی نبود چون اگر میخواستم با ناراحتی پاسخ بدم همون روز جواب میدادم که خیلی عصبانی شدم. ولی گذاشتم چند روز گذشت.نقل قول:
من آنتی بوی نیستم فقط گفتم از پسرا زیاد خوشن نمیاد اگه آنتی بوی بودم تو فرومی که اکثرش پسر هستن نبودم در ضمن مطمئن هستم شما دچار سوءتفاهم شدید نمی دونستم انقدر از این حرفا ناراحت میشید من انکار نمی کنم که همیشه استثنا هم وجود داره و شاید شما هم از این دسته باشید ولی من روحساب ددیدن یکی دوتا پسر اینو نگفتم خودم 100 نفر رومیشناسم که اینجوری هستن حالا این خیانت میتونه آشکار یا پنهان باشه این مردها هستنکه ده تا ده تا زن میگیرن نه خانم ها دلم مخصوصا اون دسته ازهم وطنان بیچاره من که شوهراشون هروقت به نفعشون قانون رو سینه سپر می کنند و هر وقت نه سرکوبش می کنند.بازم میگم سوء تفاهم شده .
اگر بنده فرد بدبینی حساب نیام سخته که شما را شخص خوش بینی به حساب آورد.(منظورم در این مورد هست سو برداشت نشه!!) به نظر بنده هم استثنا وجود داره ولی شاید این هایی که شما میگید استثنا هستند (حالت خوش بینانه) شایدم نه از هر دو مورد وجود داره هم مرد بد و هم خوب به مقدار زیاد (حالت متعادل). ولی خیلی غیرمنصفانه هست به نظرم اگه افراد خیانت کار را کل جمعیت مردان بدانید و بقیه را استثنا بنامید. شما چرا این همه زن و شوهر خوشبخت را نمیگین؟ یعنی همه مردا اینجور رفتار میکنن؟؟
از کجا معلوم شاید اگر خانوم ها هم منع قانونی نداشتند بیشتر از یک شوهر اختیار میکردند :nish:
ولی از شوخی گذشته من هم دیدم دخترایی که به طور هم زمان با چند پسر رابطه دارن و عجیب اینکه با همشون قول قرار ازدواج گذاشتن که اصولاً همه سر کار هستند دیگه. ,ولی نمیشه ایجوری در مورد بقیه قضاوت کرد. من هم دیدم خانوم هایی که شغلشون ازداواج هست. (در این مورد چیزی تاحالا شنیدید؟؟ امیدوارم هیچ موقه نشنوید) اما آیا این همه خانوم ها هستند؟؟ مسلماً خیر. گاهی چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید
این به این معنی نیست که به همه اعتماد باید کرد، نه اینکه همه خوبن مگر خلافش ثابت بشه. بلکه همه اونجوری هستند که شناخته میشن. پیشداوری اصولاً به خطا می انجامد.
کاش خودم این 3 نقطه را پر کرده بودم که سو تعبیر نشه. منظورم این نبود، من کلی گفتم نه فقط دخترا. جمله کامل: خیلی ها این احساس شما را دارن ولی هیچ موقع از چارچوب احترام فراتر نمی روند!!نقل قول:
این ولی شما یعنی چی؟؟؟؟اگه منظورتون اینه که فرداش میان ازدواج میکنن نمی دونم اگه یک پسری بیاد به دست وپای یک خانم بیفته و گریه و زاری کنه و واقعا خودش رو ثابت کنه و حتی شما رو تهدید کنه که خودشو به خاطر شما می کشه شاید منم باشم بهش رحم کنم و باهاش ازدواج کنم.
خوب شما در یک جمله کلی و جهان شمول گفتید: "من از پسرها زیاد خوشم نمیاد چون الکی مغرور ،خودخواه ،خودپسند ،خیانت کار روی این کلمه آخری خیلی تکیه دارم اصولا به هیچ مردی نمی شود"نقل قول:
من که چیزی نگفتم که اینقدر به شما برخورده یک جوری میگید انگار من به آقایون چی گفتم این در مقابل کارایی که آقایون می کنند هیچه
خوب این یعنی همون چیزی که از اول پست دارم روش صحبت میکنم. این که تعدادی آقایون خیلی کارشون زشته دلیل نمیشه همه مغرور، خودخواه ،خودپسند ،خیانت کار محسوب بشن. شایدم دلیلش اینه که کلمه خائن تو ذهن من خیلی مفهوم زشتی داره.
راستی اگه روی اون کلمه آخری تاکید نمیکردید هم اثر خودش را میگذاشت لزومی به این همه پافشاری نبود :ch):
خوب راستش من نمیدونستم برای همین پرسیدم :blataklif:نقل قول:
این از اون سوال هاست!!!!!آخه مگه کسی هست که ندونه شیر و نسکافه وبستنی و کاپوچینو مهم شیر قهوه
شاید من دچار سوتفاهم شدم ولی این همه چیزی بود که از گفته های شما برداشت کردم اگر جاییش اشتباه بوده عذرمیخوامنقل قول:
آره ممکن اصفهانی ها هم دچار سوءتفاهم بشن همونطور که شما شدید
شرمنده این همه مقدمه طولانی شد. امیدوارم باعث رنجش خاطر شما نشده باشم و اگر شدم پوزش بنده را پذیرا باشید.
ممنون از توجهتون
بگذریم!!
1- به نظر شما آسمون همه جا یکرنگه؟
2- اگه قرار باشه رنگ آسمون را شما تعیین کنید چه رنگی میگذارید؟
3- بیشترین باری که ترسیدید یادتون هست؟ از چی ترسیدید؟
4- شخصیت خاصی هست که تو زندگیتون سعی کنید ازش الگو بگیرید؟ اگه بله از چه چیزش؟
5- تعریف شما از خوشبختی؟ شما احساس میکنید خوشبختید؟
6- گریه کردن نشون ضعفه؟؟ شما اهل گریه هستید؟ (زیاد گریه می کنید؟) آخرین بار کی بود؟
7- زندگی بدون اینترنت سخته؟
8- از جایگاه اجتماعیتون رضایت دارید؟
9- نظرتون در دو مورد 1. مذهب 2. حجاب بفرمایید
10- شما به تقدیر اعتقاد دارید؟ به اختیار انسان چی؟ تناقض ندارن با هم؟
راستی این سوال بازم بی جواب موند:
فکر کنم پاسخ آقا محمد هم از قلم انداختید:نقل قول:
با احترام - پیروز و سربلند باشید
بادرود
نهنقل قول:
1- به نظر شما آسمون همه جا یکرنگه؟
رنگ آسمون خیلی قشنگه البته به غیر از تهران.نقل قول:
2- اگه قرار باشه رنگ آسمون را شما تعیین کنید چه رنگی میگذارید؟
فکرکنم 1-2 سال پیش بود یکی ترسوندمنقل قول:
3- بیشترین باری که ترسیدید یادتون هست؟ از چی ترسیدید؟
پروفسور ریچارد فرای(استاد دانشگاه هاروارد) شخصیت و زندگیش، خستگی ناپذیر بودنش برای رسیدن به اهدافش و...البته این یکیشهنقل قول:
4- شخصیت خاصی هست که تو زندگیتون سعی کنید ازش الگو بگیرید؟ اگه بله از چه چیزش؟
آرامشی وصف ناپذیر با کسانیکه دوستش داری رسیدن اهدافی که انتخاب کردیم و رویایی که همیشه می خواهی آن را داشته باشی،من هنوز 17 سالمه مونده تا بخوام به چیزهایی که میخوام برسم.نقل قول:
5- تعریف شما از خوشبختی؟ شما احساس میکنید خوشبختید؟
نه، گاهی اوقات گریه دردهای آدم رو تسکین می ده و گاهی اوقات هم گریه فقط یک سلاحه من مثل خیلی آدمها زمانی که بچه بودم گریه می کردم راستش رو بخواهید بعضی مواقع از اون برای سلاح استفاده می کردم.آخرین بار شاید امسال تو مدرسه بود .نقل قول:
6- گریه کردن نشون ضعفه؟؟ شما اهل گریه هستید؟ (زیاد گریه می کنید؟) آخرین بار کی بود؟
معلومه که سخته،اینترنت یعنی زندگینقل قول:
7- زندگی بدون اینترنت سخته؟
8- از جایگاه اجتماعیتون رضایت دارید؟
آره
مذهب: از زمان پیدایش انسان هرقبیله ای نیاز به خدا داشت درتمدنهای یونان و ایران و مصرو بین النهرین این موضوع آشکارا دیده می شود و تا امروز این مسئله ادامه پیدا کرد تا به چهار دین یکتا پرستی امروز رسید زردشت یهود مسیح و اسلام که یکتاپرستی پندار و گفتار و کردار نیک و ستایش خدا را ترویج می کرد مهم نیست هرکدوم چه نامی را قرار دادن مهم خدایی واحد و اصلهایی است که دینها بر آن استوار شده اند که تنها هدفشان هدایت انسان بوده تا همینجا بسه دخالت آن در دیگرمسائل همچون سیاست و کشورداری درست نیست بلکه سوءاستفاده کردنه همینکه انسان اصل دین رو بپذیره کافیه چون هدف هم همین بوده .نقل قول:
9- نظرتون در دو مورد 1. مذهب 2. حجاب بفرمایید
حجاب :تو کشور ما که حجاب تحت کنترل دولته و هر کسی هم نمیتونه هرجور بخواد بیاد بیرون بهونشون هم اینه که خانم ها باعث گمراهی میشن همون شعارهای عهد دقیانوسی و من این رو قبول ندارم چون حجاب ایران زوریه و خیلی ها وقتی از ایران خارج می شن میگن راحت شدیم دو تا از دوستهای خودم اینجوری بودن که بعد از رفتن از ایران تازه احساس زندگی کردن و گفتن دیگه بر نمی گردن این خیلی خیلی بده که مردم به خاطر حجاب از سرزمین مادریشون فرار کنند.وقتی بچه بودم از زنهایی که چادر سرشون بود وحشت داشتم (البته الان دوبرابر شده)همیشه تو دبستان میگفتن چادر بهترین حجابه ولی این رو نگفتن که چادر رو صفویان اختراع کردند و مال اسلام نیست .انقدر فشار زیاد شد که حجاب شد دغدغه .مدرسه ها هم که بدتر از همه صدرحمت به مدرسه های قاجار اینا که به همه چیز آدم گیر می دن آخه انصاف آدمها کجا رفته زیر گرمای آفتاب با مقنعه ؟؟؟!!همینکه مردم لباس شیک بپوشن خوبه.
به نظر من سرنوشت تعیین شده است ولی اراده انسان میتونه اون رو تغییر بده هرچند کوچک هم باشه .نهنقل قول:
10- شما به تقدیر اعتقاد دارید؟ به اختیار انسان چی؟ تناقض ندارن با هم؟
بادرودنقل قول:
کد:ایران
پرنده ای در قفس که کلیدش دست آدم خوبی نیست.
ای دوست بیا تا غم فردا نخوریم وین یکدم عمر را غنیمت شمریمنقل قول:
کد:این جهان افسانه افسانه هاست ، هر که دل بر آن ببندد دیوانه دیوانه هاست .
برعکس نشه عجیبه!نقل قول:
کد:روزگاريست که شيطان فرياد ميزند آدم پيدا کنيد،سجده خواهم کرد....!
من هم با این شعر موافقم یک مقایسه کوچیک با ایران خودمون خوب چیزیهنقل قول:
کد:آنها که به سر در طلب کعبه دویدند
چون عاقبت الامر به مقصود رسیدند
رفتند در آن خانه که بینند خدا را
بسیار بجستند خدا را و ندیدند
چون معتکف خانه شدند از سر تکلیف
ناگاه خطابی هم از آن خانه شنیدند
ای خانه پرستان چه پرستید گل و سنگ
آن خانه پرستید که پاکان طلبیدند
سلام خدمت خانوم آزاده گرامی حال شما ....
خسته نباشی از فعالیت و تلاش ...
با اجازه چند تا سوال جهت پاسخ گوئی شما ...
قبلا از حضورتون تشکر میکنم ...
1-دنیا رو چه رنگی میبینی؟
2-آدماشو چه رنگی میبنی؟
3-تعریفت از آدم چیه؟شده رو یه چی کلیک کنی؟
4-بهترین خبری که ممکنه الان بهت بدن چیه؟
5-بدترین خبری که تا حالا شنیدی؟
6-بهترین جای دنیا؟
7-بهترین حرف دنیا؟
8-قشنگترین حست؟
9-قشنگترین لحظه ای که داشتی؟
سفید
3-تعریفت از آدم چیه؟شده رو یه چی کلیک کنی؟
تا حالا بهش فکر نکردم
4-بهترین خبری که ممکنه الان بهت بدن چیه؟
نمی دونم
5-بدترین خبری که تا حالا شنیدی؟
مرگ
6-بهترین جای دنیا؟
ایران
7-بهترین حرف دنیا؟
آزادی
سلام آزاده خانوم
خوبی؟
بریم سراغ سئوالات
1.فكر ميكني كدوم خصوصيتت باعث جلب نظر ديگران میشود؟
2.اگر دوباره متولد بشی (یه فرصت دوباره) چه کار خواهی کرد؟
3.اهل کل کل هستی؟چرا؟
4.نظرت راجع به تبعيض بين زن و مرد چيه؟
5.نظرت درباره مهریه و مقدار اون چیه؟
6.دوست داري به سن ميانسالي برسي يا دوران جواني بهتره؟ چرا؟
7.به نظرت چرا بعضي از خانومها عادت دارن سنشون رو كمتر از اون چيزي كه هست بگن؟
8.کدومش وحشتناکتره و چرا؟ سوسک، موش، گربه، سگ، مار، زنبور، عقرب، مارمولک، مگس، پشه، اژدها؟
9.از چه تیپ آدمی خوشت میاد و چرا؟
10.چقدر تجملاتی هستی ؟