دوستان با راه انداختن این تاپیک اخبار مربوط به باشگاه تراختور(تراکتور) رو در این تاپیک بذارید
Printable View
دوستان با راه انداختن این تاپیک اخبار مربوط به باشگاه تراختور(تراکتور) رو در این تاپیک بذارید
جعفري مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز شد
نشست هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی تبریز شنبه شب برگزار شد که طی آن سردار محمدحسین جعفری به عنوان مدیرعامل جدید این باشگاه انتخاب شد.
مراسم معارفه مدیرعامل جدید باشگاه تراکتورسازی تبریز که در گذشته برای مدتی رئیس هیئت تیراندازی استان آذربایجان شرقی بوده، قرار است چهارشنبه هفته جاری برگزار شود.
به احتمال زیاد حسین خطیبی سرپرست این باشگاه هم با عنوان قائم مقام به فعالیت خود در این باشگاه پرطرفدار تبریزی ادامه خواهد داد.
علي مولايي به تراکتورسازي تبريز پيوست
علی مولایی با عقد قراردادی 2 ساله به تیم تراکتورسازی تبریز پیوست. این بازیکن که فصل پیش در سپاهان حضور داشت، تنها در چند بازی فرصت حضور در میدان را پیدا کرد. این بازیکن پیشینه حضور در مس کرمان را نیز در کارنامه دارد.
پیش از این رسول خطیبی از گسترش فولاد تبریز، میثم منیعی وعباس محمدی از مس کرمان، محمد نصرتی از النصر امارات، محمدرضا مامانی و داود دانش دوست با ثبت قراردادهایشان در هیئت فوتبال استان تبریز به تراکتورسازی پیوستند.
رسول خطيبي افزود: در طول مدت برپايي اين اردو تمامي بازيکنان با زحمان بي شائبه کادرفني تلاشهاي فراواني کردند تا تيم به آمادگي لازم براي حضور باصلابت در ليگ برتر برسد.
وي اضافه کرد: علاوه بر تمرينات فشرده و سخت در ترکيه، انجام چند بازي تدارکاتي نيز باعث شد تا نفرات موجود تيم به هماهنگي هاي نسبي نيز دست يابند که اين امر در ادامه تمرينات و اردوي تهران به مراتب بيشتر نيز خواهد شد.
خطيبي با تاکيد بر اينکه تيم تراکتورسازي امسال يکي از تيم هاي مدعي کسب عنوان قهرماني ليگ برتر است، تصريح کرد: تمامي زحمات کادرفني و بازيکنان براي دست يابي به اين هدف مهم استوار است و هر آنچه در توان داشته باشيم براي کسب نتايج شايسته به کار خواهيم گرفت.
وي ادامه داد: هواداران فهيم و نکته سنج تيم تراکتور اطمينان داشته باشند که تمامي نفرات تيم براي حداقل کسب سهميه آسيايي وارد رقابت هاي ليگ برتر مي شوند و در اين راه هر چه در توان داشته باشيم به انجام خواهيم رساند.
بازيکن تراکتورسازي گفت: با شروع ليگ برتر، هواداران تراکتور و فوتبال آذربايجان بايد همچون سال گذشته در هر شرايطي حامي تيم خود باشند.
مراسم معارفه مديرعامل باشگاه تراکتورسازي فردا برگزار ميشود
در این مراسم که با حضور مسئولان و اعضای هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی، مسئولان سپاه پاسداران و بسیج آذربایجان شرقی، مربیان، کادر فنی و بازیکنان تیم تراکتورسازی برگزار خواهد شد، ضمن تقدیر از زحمات ناصر شفق، مدیرعامل پیشین باشگاه تراکتورسازی، محمد حسین جعفری به عنوان مدیرعامل جدید این باشگاه معرفی خواهد شد.
محمد حسین جعفری پس از نشست شنبه شب هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی به عنوان مدیرعامل جدید این باشگاه انتخاب شد.
پس از برکناری ناصر شفق از مدیرعاملی باشگاه تراکتورسازی، جمشید خطیبی به مدت چند ماه سرپرستی باشگاه تراکتورسازی را عهدهدار بود و در نهایت سرهنگ جعفری به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه منصوب شد. گفته می شود خطیبی به عنوان قائم مقام باشگاه به همکاری خود با تراکتورسازی ادامه خواهد داد.
فهرست بازيكنان تراكتورسازي در ليگ برتر
مطلب قابل اشاره در مورد فهرست نهايي تيم تراکتورسازي اينکه با توجه به خبرهاي روزهاي اخير خبري از جدايي عرفان اولروم نيست و همچنين محمدرضا ماماني که تا يک روز قبل از آخرين روز فصل نقل و انتقالات همراه تيم بود از فهرست نهايي خارج شد. همچنين محمد لطفي به عنوان بازيکن رده اميد به جمع بازيکنان بزرگسال اضافه شد و از شش سهميه ليگ برتري اين تيم فعلا علي مولايي، مرتضي اسدي، عباس محمدي و ميثم منيعي فهرست سهميه را پر کردند و جاي دو بازيکن ليگ برتري خالي است.
مهدي ثابتي، عباس محمدي، حجت نوراللهي، الو ترائوره، مصطفي اکرامي، داود دانشدوست، مجتبي ترشيز، محمد نصرتي، ميثم منيعي، سيدمحسن حسيني، مهدي کياني، لئوناردو پيمنتا، عليرضا جليلي، کرار جاسم محمد، مرتضي اسدي، علي مولايي، محمدصادق طاهري، محمد ابراهيمي، محمد لطفي، مسعود ابراهيمزاده، رسول خطيبي، عرفان اولروم، علي عليزاده
فراز کمالوند پس از شکست يک بر صفر برابر پاس همدان اظهار داشت: برد و باخت براي هر تيمي وجود دارد و و اين يک امر طبيعي است و هيچ تيمي نميتواند ادعا کند که هيچ وقت شکست نميخورد.
وي ادامه داد: ما با مشکلات زيادي روبرو هستيم و نبود تماشاگران و اتفاقات عجيب و غريب نيز در عملکرد ما تاثير داشت. 33 دقيقه بازي روز جمعه و مابقي آن در روز شنبه کيفيت بازي را پايين آورد.
کمالوند گفت: قبول دارم که بازي خوبي را به نمايش نگذاشتيم و مسئوليت باخت را بر عهده مي گيرم. البته درست است که ثابتي بر روي گل مقصر بود، اما اين دروازهبان در ديدارهاي گذشته براي ما بازيهاي خوبي را انجام داده است و نميتوان او را مقصر اصلي داشت.
وي گفت: 12 دقيقه ادامه نيمه نخست تا بازيکنان آمدند که در شرايط بازي قرار بگيرند و گرم شوند به پايان رسيد. شرايط غير قابل پيش بيني باعث شد که شکست بخوريم و در هنگام باخت هم همه بازيکنان مقصر هستند.
سرمربي تراکتورسازي گفت: حضور تماشاگران آن هم براي تيمي مانند تراکتورسازي تاثير دارد و آنها مي توانند به پيروزي يک تيم کمک کنند. 3 هفته است که بدون تماشاگر بازي مي کنيم و با وجود اين مشکلات بايد بگويم که تراکتورسازي مظلوم ترين تيم عالم است.
کمالوند در مورد قانون بازي نيمه تمام عنوان کرد: تا آنجا که من از قوانين فيفا مطلع هستم بازي نيمه تمام بايد از ابتدا آغاز شود و فصل گذشته نيز در ديدار مقاومت سپاسي اين اتفاق افتاد.
وي ادامه داد: ما از همان روز جمعه به اين تصميم اعتراض داشتيم، اما وقتي مسئولان ميگويند بايد که ادامه بازي انجام شود چارهاي نداريم.
وي اظهار داشت: در فصل نقل و انتقالات با تغييرات مديريتي نتواستيم چند بازيکن مورد نظر خود را جذب کنيم و دچار مشکل شديم، اما بايد بگويم که از بازي ملوان به بعد چهره واقعي تراکتورسازي را خواهيد ديد.
زمان ارسال خبر : يکشنبه 24/05/1389
سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز به دليل مصاحبههاي مدير عامل اين باشگاه و اختلاف نظر با وي امروز از سرمربيگري اين تيم استعفا کرد.
فراز کمالوند در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: امروز در يکي از روزنامههاي ورزشي مصاحبهاي از جعفري مدير عامل باشگاه ديدم که در آن صداقت وجود نداشت و به خاطر اين اختلاف نظري که به وجود آمده شرايط را براي ادامه کار در اين تيم مهيا نميبينيم و از سمت خود استعفا کردم.
وي افزود: من اين موضوع را به آقاي خطيبي سرپرست تيم اطلاع دادم و به ايشان گفتم به تبريز باز نميگردم تا تکليف اين موضوع روشن شود.
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز گفت: هيچ گاه در گفت و گو با رسانه هاي مختلف اعلام نکرده ام باشگاه مشکل مالي ندارد.
محمد حسين جعفري روز يکشنبه در گفت و گو با ايرنا، در خصوص اظهارات کمالوند مبني بر اينکه ديگر به باشگاه تراکتورسازي بازنخواهد گشت، افزود: از اين موضوع بي اطلاع هستم اما در خصوص انتقاد کمالوند از صحبت هاي من در يکي از روزنامه هاي ورزشي بايد اعلام کنم اين صحبت ها را انجام نداده ام.
وي ادامه داد: کمالوند بايد به تمرينات تيم بازگردد زيرا ما به او نياز شديدي داريم.
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز گفت: شايد باشگاه ما مشکل مالي داشته باشد اما در تلاش هستيم تا اين مشکلات را برطرف و پول بازيکنان را پرداخت کنيم.
گفتنی است، فراز کمالوند امروز به دليل اظهارات محمد حسين جعفري در يکي از روزنامه هاي ورزشي از سرمربيگري تراکتورسازي تبريز استعفا کرد.
فراز کمالوند به کادر فني تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز بازگشت.
سردار جعفري مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز با اعلام اين خبر گفت: پس از اتفاقات اخير و صحبتهاي فراز کمالوند درباره جدايي از تيم فوتبال تراکتورسازي، وي صبح امروز (دوشنبه) به صورت تلفني با من صحبت کرد و با رفع سوءتفاهمها به کادر فني تيم برگشت. در حال حاضر تراکتورسازي در تهران بسر برده و عصر امروز با تيم کاوه تهران ديداري تدارکاتي خواهد داشت.
وي در پاسخ به اين سوال که چرا اصلا چنين اتفاقهايي در باشگاه تراکتورسازي رخ ميدهد و مربي که هيچ استعفاي مکتوبي نداده صحبت از جدايي ميکند، اظهار کرد: اين کارها خوب نيست و ما با يک اقدام عجيب روبرو شديم. هرچند کمالوند به من گفت با اين کار تنها ميخواسته دست مديريت باشگاه را براي هرگونه تغيير احتمالي در راس کادر فني باز بگذارد. من هم توضيحاتي را درباره صحبتهايم مبني بر مسايل مالي باشگاه به وي دادم.
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي در پاسخ به اين سوال که چطور کمالوند در مصاحبههاي مختلف مشکلات مالي و موضعگيري مديريت باشگاه در اين زمينه را علت جدايياش عنوان کرده اما به يکباره گفته با اعلام شفاهي استعفا، خواسته دست شما را براي تغييرات احتمالي در کادر فني باز بگذارد، گفت: نميدانم نيت او از اين حرفها چيست اما در هر حال بنده به منافع باشگاه و تيم تراکتورسازي فکر ميکنم و در مصاحبههايم هم گفتهام اگر کمالوند اصرار بر رفتن دارد، ديگر نميتوان کاري کرد. حال کمالوند به تيم برگشته و بهتر است ديگر اين موضوع تمام شود.
وي با بيان اينکه هر باشگاهي مشکلات مالي خود را دارد، ادامه داد: همه باشگاههاي کشور با مشکلات مالي دست به گريبان بوده که مديران همواره درصدد کاهش آن هستند. باشگاه تراکتورسازي هم از اين قاعده مستثني نبوده اما مشکلات ما حاد نيست. به جرات ميتوانم بگويم باشگاه ما بيش از شصت درصد تعهدات مالياش را انجام داده است. عدهاي از بازيکناني مطالباتي را دريافت کردند و سايرين هم بزودي بخشي از مطالبات خود را خواهند گرفت.
جعفري همچنين درباره برنامههاي آمادهسازي تيم تراکتورسازي در تعطيلات ليگ نيز گفت: تيم ما در مجموع تمرينهاي خوبي را در اين مدت سپري کرد. ما اردوي مفيدي را هم در دوبي برگزار کرديم که در آنجا با تيمهاي الشعب امارات و نساف ازبکستان بازي تدارکاتي داشتيم. با وجود آنکه سه بازيکن مليپوش تيم در اختيار نبوده و دو بازيکن اصلي هم مصدوم بودند اما از عملکرد تيم در اين مسابقهها راضي هستم. ما دو بر صفر الشعب را شکست داديم و سه گل هم از تيم اصلي نساف دريافت کرديم.
سرمربي مستعفي تيم فوتبال تراكتورسازي در تبريز با مسئولان باشگاه بابت مشكلات اخير جلسه ميگذارد.
درحالي كه گفته مي شود فراز كمالوند با رفع سوءتفاهم ها به كادرفني تراكتورسازي بازگشته اما وي امروز در بازي دوستانه اين تيم مقابل كاوه حاضر نشد.
كمالوند كه روز گذشته در پي مصاحبه مديرعامل اين باشگاه از سمت خود استعفا كرد در صحبت تلفني كه با جعفري داشته با او به اين نتيجه رسيده كه در تبريز جلسه اي بين او و اعضاي هيات مديره تشكيل شود.
پس از پايان اردوي تراكتورسازي در تهران اين تيم امشب به تبريز باز مي گردد.
مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريز گفت: احساس ميكنم فراز كمالوند به آخر خط رسيده است.
محمد حسين جعفري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد استعفاي فراز كمالوند اظهار داشت: من و كمالوند هيچ قضيه اي نداريم. منتظر استعفاي كتبي كمالوند هستم. مخالف اين كار هستم اما وقتي خودش اصرار كند نمي توانيم او را به زور حفظ كنيم. او عاقل و بالغ است. من حرفي نزدم كه ايشان در عالم حرفه اي گري اين طور بهانه تراشي كند.
وي افزود: ايشان در مصاحبه اي گفته بود كه باشگاه هنوز پول 8 بازيكن را نداده و من هم در يكي از روزنامه ها گفتم وقتي 800 ميليون تومان به حساب باشگاه آمد اين پول را بين بازيكنان با نظر خود كمالوند تقسيم كرديم و 8 نفري كه باقي ماندند قرار شد در نوبت بعدي كه پول مي رسد مطالباتشان پرداخت كنيم اما روزنامه مذكور تيتر زده بود كه كمالوند گفت به 8 نفر پول ندهيم. اگر اين سوءتفاهم باشد آيا درست است در عالم حرفه اي به جنجال كشيده شود؟ اگر او بخواهد اصرار كند مجبور هستم اين موضوع را به هيات مديره گزارش دهم.
جعفري در پاسخ به اين سوال كه آيا گزينه اي براي جانشيني كمالوند در نظر دارد، گفت: ما به گزينه اي فكر نكرديم. من با كمالوند تماس گرفتم اما جوابم را نداد و احساس كردم كه ايشان به آخر خط رسيده است. ايشان در ماه هاي اخير سه بار از كلمه استعفا استفاده كرده و اكنون به خاطر يك جمله من چنين كاري كرده است. حتي اگر چنين حرفي هم زده باشم ايشان نبايد بگذارد احساساتش غلبه كند.
مديرعامل باشگاه تراكتورسازي در پايان به فارس گفت: ايشان باورش شده كه اگر برود تيم از هم پاشيده مي شود در صورتي كه هر باشگاهي اسلوب و شيوه خودش را دارد. كمالوند براي تراكتورسازي زحمت كشيده و خودش بايد از اين زحمت مواظبت كند. اين كار حرفه اي نيست كه به خاطر يك جمله بگويد مي روم. اميدوارم كه ايشان بتواند بر احساساتش غلبه كند.
''علي سعيدلو'' عصر روز پنجشنبه با حضور در تمرينات تيم تراکتورسازي در ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز ، با سرمربي و بازيکنان اين تيم از نزديک و در مورد مسايل و مشکلات اين تيم صحبت کرد.
در اين ديدار ، ''فراز کمالوند'' از رييس سازمان درخواست کرد تا به مناسبت ايام الله دهه فجر، به عنوان عيدي ''کرار جاسم محمد'' بازيکن اين تيم را که از سوي کميته انضباطي جمعا شش جلسه محروم شده، مورد عفو قرار دهد.
سعيدلو هم با بيان اينکه در کارهاي کميته انضباطي دخالتي نمي کند، گفت : در صورتي که مجتبي شريفي رييس کميته انضباطي حاضر به عفو اين بازيکن باشد ، حاضر است تا اين عيدي را به تراکتور سازي و هواداران آن بدهد.
کمالوند با اعلام اينکه شريفي نيز لغو محروميت اين بازيکن را منوط به پيشنهاد عفو شما کرده خواستار لغو محروميت اين بازيکن کليدي تراکتورسازي شد.
''محمد حسين جعفري'' مديرعامل باشگاه تراکتورسازي نيز اعلام کرد: در تماس تلفني که با شريفي در حضور سعيدلو برقرار کرديم ، محروميت کرار لغو شد و اين بازيکن مي تواند در بازي با شاهين بوشهر در روز بيست و چهارم به ميدان برود.
وي اضافه کرد : لغو محروميت اين بازيکن از سوي رييس کميته انضباطي متعاقبا از سوي وي اعلام خواهد شد.
گفته مي شود محروميت تمامي بازيکنان ليگ برتري به مناسبت ايام الله دهه فجر بخشيده مي شود.
رييس سازمان تربيت بدني همچنين با بيان اينکه همواره حامي تراکتورسازي خواهد بود، افزود : نگران مشکلات مالي نباشيد ، سازمان تربيت بدني حمايت مالي لازم را از اين تيم به عمل خواهد آورد.
سعيد لو گفت: تراکتورسازي مي تواند در عرصه هاي بين المللي تيم شايسته اي براي کشورمان باشد ،از اين رو بايد اين تيم مورد حمايت هاي لازم قرار گيرد.
در پايان اين ديدار شال تبليغاتي تيم تراکتورسازي تبريز از سوي مديرعامل باشگاه به معاون رييس جمهوري و استاندار آذربايجان شرقي اهدا شد.
ديدار تيمهاي تراکتورسازي و شاهين بوشهر از ساعت 15 در ورزشگاه يادگار امام(ره) و با حضور بيش از 15 هزار تماشاگر برگزار شد.
تراکتورسازي در ابتدا در دقيقه 6 توسط جاسم کرار به گل رسيد اما در دقيقه 40 عباس پورخسرواني گل تساوي را وارد دروازه تراکتور سازي کرد. جاسم کرار در دقيقه 78 براي دومين بار دروازه شاهين را باز کرد تا اين بازيکن پس از محروميت بازگشت پر فروغي داشته باشد.
قضاوت اين مسابقه بر عهده يدالله جهانبازي بود. وي به مجيد غلامي از شاهين بوشهر و علي عليزاده کارت زرد نشان داد. جهانبازي در دقيقه 82 با نشان دادن کارت زرد دوم عبدالله کرمي را از بازي اخراج کرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، فراز کمالوند پس از پيروزي 2 بر يک مقابل شاهين بوشهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: متاسفانه مشکل و معضلات زيادي داريم که عمده آنها مربوط به مسائل مالي و نداشتن زمين تمرين است.
وي ادامه داد: وقتي بازيکنان ما در طول هفته روي پيست تمرين ميکنند چطور ميتوانند در اين زمين بازي کنند. امروز به لطف جاسم کرار پيروز شديم و اصلا انتظار نداشتيم 3 امتياز را بگيريم چون در دادن کوچکترين پاس مشکل داشتيم و معتقدم اين فوتبال نبود که ما بازي کرديم.
کمالوند که از مشکلات مالي تراکتور سازي گلايه داشت تصريح کرد: سردار جعفري و تربيت بدني استان تلاش زيادي انجام ميدهند اما تا زماني که اين تيم خصوصي نشود با مشکلات زيادي دست به گريبانگير خواهيم بود. پيمنتا و ترائوره قهر کردهاند و من هم به آنها گفتهام استراحت کنند چون نميتوانيم به آنها پول بدهيم.
وي گفت: بازيکني مثل نصرتي تنها 30 درصد از پول خود را گرفته ولي اعلام کرد چون شما هستيد سرم را جلوي توپ ميگذارم. بايد بگويم با داشتن هوادار و مربي، تيم آسيايي نميشود و برخي مشکلات مالي بايد مرتفع شود. من نگران آينده هستم چون وقتي هزينه 6 ميلياردي را نميتوانيم تامين کنيم چطور ميتوانيم 15 ميليارد براي آسيايي شدن بودجه در نظر بگيريم. برخي بازيکنان از من سؤال ميکنند که آقاي کمالوند اگر شما جاي ما بوديد چه ميکرديد؟
وي عنوان کرد: از مسئولان ميخواهم مشکلات را از ريشه حل کنند چون همه ميدانند خطيبي و اولروم را به خاطر مشکلات مالي فروختيم. جاسم کرار همين حالا از الوحده پيشنهاد 2 ميليون دلاري دارد و خودم شاهد پيشنهاد او هستم اما او در تيم ما باقي مانده است. اکثر نفرات ما سال آينده قراردادشان تمام ميشود و اگر اينها بروند چه کساني را ميتوانيم جايگزين کنيم.
کمالوند گفت: پول 2 سال گذشتهام را هنوز نگرفتهام و اکثر بازيکنان دچار چنين مشکلي هستند ولي واقعا نميدانم چطور آنها را راضي کنم که براي ما بازي کنند.
دو بازيكن خارجي تيم فوتبال تراكتورسازي كه به دليل مسائل مالي دچار مشكلاتي شده بودند از امروز در تمرين شركت ميكنند.
پيمنتا و علو ترائوره دو بازيكني كه هفته گذشته به دليل مشكلات مالي دچار مشكلاتي شده و از سوي كادرفني اين تيم براي بازي با شاهين از تركيب 18 نفره كنار گذاشته شده بودند از امروز در تمرين تراكتورسازي شركت خواهند كرد.
مديريت باشگاه تراكتورسازي به اين دو بازيكن قول داده به زودي مشكل مالي آنها را برطرف مي كند.
اين دو از معدود بازيكنان تراكتورسازي هستند كه هنوز پولي از باشگاه دريافت نكرده اند.
ديدار دو تيم ذوب آهن اصفهان و تراکتورسازي تبريز از ساعت 16:15 در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان و در حضور حدود دو هزار تماشاگر برگزار شد و با تساوي بدون گل خاتمه يافت.
تورج حقوردي داور مسابقه به قاسم حداديفر، شاهين خيري و محمد رضا خلعتبري از ذوب آهن کارت زرد نشان داد.
قاسم حدادي فر در دقيقه 87 با دريافت کارت زرد دوم از ذوب آهن اخراج شد. آندرانيک تيموريان نيز در همين دقيقه با دريافت کارت قرمز مستقيم از تراکتورسازي اخراج شد. دليل اخراج آندو حرکت غير ورزشي بود که بر روي سينا عشوري انجام داد.
با اين تساوي ذوب آهن 49 امتيازي شد و همچنان در صدر جدول باقي ماند و تراکتوسازي نيز 42 امتيازي شد و همچنان در رده چهارم است.
سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن اصفهان گفت: تراکتورسازي با فوتبال گردنکلفتي که بازي کرد يک امتياز از ما گرفت.
منصور ابراهيمزاده پس از تساوي بدون گل برابر تراکتورسازي تبريز در جمع خبرنگاران اظهارداشت: هميشه گفتهام که بايد بازيکنان قدر موقعيتهاي بدست آمده را بدانند. بازي ديروز استقلال برابر مس کرمان و تساوي اين دو تيم انگيزه تراکتورسازي را زياد کرد. تا اين تيم چشم به ردههاي بالاي جدول داشته باشد. تراکتورسازي با فوتبال گردنکلفت و قدرتمندي که امروز ارائه کرد يک امتياز از ما گرفت.
وي ادامه داد: در دقايقي از بازي که بازيکنان ما به بازي سرعت دادند برتر از حريف بوديم اما مسابقه بين تيمهاي بالاي جدول همواره يا مساوي ميشود و يا با اختلاف يک گل به پايان ميرسد و مسابقه امروز نيز چنين حالتي داشت.
سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن با اشاره به فشردگي بازيهاي اين تيم، گفت: پرويز مظلومي روز گذشته گفت به دليل حضور در رقابتهاي آسيايي بازيکنانش خسته هستند. اگر او چنين حرفي ميزند من که بازيکنانم يک سال است درگير مسابقات آسيايي هستند، چه بايد بگويم؟ بايد به بازيکنانم خسته نباشيد بگويم که يک سال پرفشار را پشت سر گذاشتند.
وي ادامه داد: امروز دو امتياز را از دست داديم و بايد در ديدارهاي خارج از خانه آن را جبران کنيم.
ابراهيمزاده در مورد اخراج قاسم حداديفر گفت: کارت زرد اولي که او گرفت به دليل اعتراض به تصميم داور بود که بازيکن نبايد چنين رفتاري داشته باشد اما در مورد کارت زرد دومش بايد فيلم مسابقه را ببينند هرچند بعيد ميبينم آن خطا اخطار داشته باشد.
سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن در پايان مصاحبه با اشاره به برد 2 بر يک تيمش در ديدار رفت برابر تراکتورسازي گفت: اميدوارم مسئولان تراکتورسازي در مصاحبههاي خود مانند آن مسابقه در تبريز نگويند که ما بايد 4 گل ميزديم و پيروز ميشديم.
سايت گل ـ فراز کمالوند در آستانه بازی با مس کرمان آن هم در شرایطی که پرسپولیس را بالای تیمش می بیند می گوید:« اينکه پرسپوليس در رده بالاتر از تيم ما در جدول قرار گرفته براي ما مهم نيست و به زودي با شکست حريفان جايگاه خود را پس مي گيريم.»او ادامه میدهد:« تراکتورسازي مثل هميشه زيبا بازي مي کند و امتياز مي گيرد تا در بهترين شرايط قرار گرفته و از پرسپوليس و ديگر رقيبان هم جلو بزند.»
کمالوند با اشاره به اظهارات منصور ابراهيم زاده که گفته بود مي توانستند تراکتور را با سه گل شکست دهند، می گوید:« تراکتورسازي هميشه تهاجمي بازي مي کند و هيچ گاه بسته بازي نکرده و براي دفاع به زمين حريف نمي رود. از اين رو ترجيح مي دهم حرفي نزنم و جواب ابراهيم زاده را ندهم چون او نظرش را اعلام کرده است.»کمالوند در مورد آندرانيک تيموريان و اخراجش از این بازی می گوید:«در مورد اين بازيکن زياد صحبت کردم و دلم نمي خواهد او تخريب شود، به همين دليل به حرف هاي قبلي بسنده مي کنم و اميدوارم از اين بهتر عمل کند.»
آندرانيک تيموريان به خاطر اخراج از بازي با ذوب آهن از سوي باشگاه تراکتورسازي 10 ميليون تومان جريمه نقدي خواهد شد.
اين ملي پوش در جريان بازي با ذوب آهن با سينا عشوري درگيري لفظي پيدا کرد و از سوي داور مسابقه با کارت قرمز مستقيم اخراج شد.آندو به خاطر اين اخراج از بازي با مس کرمان محروم شد به همين علت مسئولان تراکتورسازي که در اين شرايط حساس بايد بدون تيموريان به مصاف مس بروند از اين موضوع عصبي شده و اين بازيکن را ده ميليون تومان جريمه کردند. البته طبق شنيده ها اين جريمه تعليقي است و در نهايت تيموريان بيش از سه ميليون تومان پرداخت نخواهد کرد.
تيم تراکتورسازي تبريز عصر شنبه با پيروزي مقابل مس کرمان به مکان چهارم جدول رده بندي ليگ برتر فوتبال باشگاه هاي ايران بازگشت.
در اين ديدار که در ورزشگاه تختي تبريز برگزار شد، تيم تراکتورسازي با يک گل از سد مس کرمان گذشت و به مکان چهارم جدول رده بندي صعود کرد.
علي عليزاده مهاجم تيم تراکتورسازي در دقيقه 70 تنها گل اين بازي را به ثمر رساند.
در ديگر ديدار عصر امروز، تيم صباي قم در ورزشگاه يادگار امام اين شهر با نتيجه تساوي يک بر يک مقابل تيم پاس همدان متوقف شد.
اکمل کولماتف در دقيقه 54 براي تيم براي پاس و مرتضي کاشي در دقيقه 64 براي صباي گلزني کردند.
نادر احمدي بازيکن تيم پاس در دقيقه 64 با دريافت کارت قرمز از زمين بازي اخراج شد.
جدول رده بندي
1- ذوب آهن اصفهان 50 امتياز (26 بازي)
2- سپاهان اصفهان 49 امتياز (25 بازي)
3- استقلال تهران 46 امتياز (26 بازي)
4- تراکتورسازي تبريز 45 امتياز (26 بازي)
5- پرسپوليس تهران 44 امتياز (26 بازي)
6- مس کرمان 39 امتياز (26بازي)
فراز کمالوند پس از برتري يک بر صفر برابر مس کرمان اظهار داشت: از هواداران تراکتورسازي تشکر ميکنم که در يک روز غير تعطيل اين تيم را تنها نگذاشتند و حمايت کردند و اميدوارم در 8 بازي باقي مانده هم بتوانيم از حمايت آنها بهرهمند شويم.
وي ادامه داد: پيش از بازي مشکلاتي داشتيم. آندرانيک تيموريان را به دليل اخراج در ديدار مقابل ذوبآهن در اختيار نداشتيم و پيمنتا نيز با مصدوميت مواجه بود.
سرمربي تراکتورسازي گفت: در يک بازي سرنوست ساز پيروز شديم. در دقيقه 30 اگر داور پنالتي ما را ميگرفت، شرايط تغيير ميکرد. در اين بازي به جز گلي که زديم، چندين موقعيت گل را هم از دست داديم.
وي در مورد مشکلات مالي اين تيم گفت: مسئولان استان تمام تلاش خود را براي برطرف کردن مشکلات مالي تيم انجام دادهاند، اما باز هم مسائل مالي وجود دارد. به نظر من تراکتورسازي بايد به سازمان يا کارخانهاي متصل شود که بتواند بودجهاش را تامين کند.
ديدار 2 تيم با نتيجه يک بر صفر به سود تراکتورسازي به پايان رسيد.
فراز کمالوند، سرمربي تراکتورسازي پس از آنکه داور بازي در يک صحنه خطايي که بر روي کرار جاسم اتفاق افتاد را پنالتي اعلام نکرد، به شدت به داوري اعتراض کرد.
* تماشاگران تبريزي که براي تماشاي ديدار تراکتورسازي و مس کرمان به ورزشگاه يادگار امام (ره) آمده بودند، باز هم همانند ديدارهاي گذشته از عدم سرويسدهي مسئولان تبريزي ابراز نارضايتي کردند.
* شروين اسبقيان، مدير تربيت بدني آذربايجان شرقي و پولادي، مدير تربيت بدني استان کرمان با حضور در ورزشگاه بازي را از نزديک تماشا کردند.
* آندرانيک تيموريان که در بازي گذشته اين تيم مقابل ذوبآهن اخراج شده بود، از روي سکوها بازي هم تيميهايش را مشاهده کرد.
* حدود 35 هزار تماشاگر با توجه به اينکه اين بازي رو شنبه برگزار ميشد، با حضور در ورزشگاه بازي را از نزديک تماشا کردند.
* در اواخر نيمه دوم صمد مرفاوي هم که به نحوه قضاوت مظفريزاده اعتراض داشت با حضور در کنار زمين ناراحتي خود را به داور اعلام کرد.
ديدار 2 تيم با نتيجه يک بر صفر به سود تراکتورسازي به پايان رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، شعارهاي هواداران تراکتورسازي در جريان بازي اين تيم مقابل سايپا سبب شده تا فراز کمالوند سرمربي اين تيم براي ماندن در جمع سرخپوشان تبريزي دچار ترديد شود.
وي که روز گذشته جلسه يک ساعته اي با بازيکنان داشت تا آنها را از شوک به وجود آمده از اين شعارها خارج کند، به دليل بي مهري از سوي هواداران تصميم دارد براي فصل آينده و ادامه همکاري با اين تيم جلسه اي با مسئولان باشگاه بگذارد تا اگر راهکاري براي جلوگيري از وقوع چنين مسائلي داشتند، براي ماندن در تبريز اين ترديد را از بين ببرد.
سردار جعفري اعلام کرد: «با توجه به اقدامات و تلاشهاي روزهاي اخير خوشبختانه هيچگونه نگراني باشگاه تراکتورسازي را تهديد نميکند و هواداران پرشور اين تيم با آرامش خاطر منتظر خبرهاي خوش و مسرتبخش از تيم خود باشند.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00024167.jpg
هواداران مطمئن باشند که دغدغه خاطر همه ما مشترک بوده و انشاءا... در مراسم همایش هواداران این تیم که فردا در محل باشگاه برگزار خواهد شد اگر نتوانم مژده کاملی نیز تقدیم این عزیزان کنم نیمچه مژدهای که میتواند برایشان اطمینانبخش و شادیآور باشد تقدیم خواهم کرد.»
در همین رابطه گفتنی اینکه طی دیروز مدیرعامل باشگاه، سردار جعفری در تهران و در محل دفتر این باشگاه مذاکرات خیلی خوبی را با چند بازیکن سرشناس جدید و تنی چند از بازیکنان فصل گذشته خود داشتهاند که به نظر میرسد همراه با خبرهایي از توافقات بهدست آمده با سرمربی جدید در جمع هواداران این تیم مطرح خواهند کرد.
باشگاه تراكتورسازي: حاجصفي بايد 19تيرماه در محل خدمتش باشد
تراکتورچيها که مجوز حضور بازيکن سرباز را در اين تيم خود گرفتهاند قصد دارند حتما کاپيتان تيم المپيک ايران در جمع خود داشته باشند.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00024031.jpg
در پي انتشار خبر حضور احسان حاجصفي در تمرينات سپاهان باشگاه تراکتورسازي به اين خبر واکنش نشان داد. در حالي که سپاهان در تلاش است حاجصفي را هر طور شده حفظ کند تراکتورچيها که مجوز حضور بازيکن سرباز را در اين تيم خود گرفتهاند قصد دارند حتما کاپيتان تيم المپيک ايران در جمع خود داشته باشند.
يکي از مسئولان تراکتورسازي گفت حاجصفي دفترچه خدمت سربازي گرفته و بايد روز 19تيرماه در محل خدمتش حاضر باشد. به گفته وي اگر اين بازيکن از اين دستور تمرد کند غايب محسوب خواهد شد. به اين ترتيب حالا بايد شاهد واکنش سپاهانيها به اين اتفاق باشيم.
هنوز مشخص نيست که آيا آنها ميتوانند اين چپ پاي کمياب را در جمع خود نگه دارند يا در نهايت مغلوب تيم نظامي تراکتور خواهند شد.
- قلعه نویی می گوید که با تفکرات خودش تیم را می بندد و با توجه به این موضوع در فصل نقل و انتقالات موفق عمل کرده است.
امیر قلعه نویی ناراحت است.پس از انتشار عکس های رینالدو در رقابت های کوپا آمریکا ،همان بازیکنی که قلعه نوعی شرایط آمدنش به استقلال را فراهم کرد سرمربی تازه تراکتور سازی لب به انتقاد باز می کند و می گوید:«دیدید که من چقدر به خاطر آمدن رینالدو به استقلال حرف شنیدم؟از روز اول من گفتم که او یکی از بهترین بازیکنان خارجی لیگ برتر می شود اما کسی باور نکرد و همه تا توانستند انتقاد کردند.بازیکنی که از خارج می آید نیاز به زمان دارد تا با محیط اطرافش وفق پیدا کند و از روز اول نمی تواند مثل رونالدینیو باشد.من هنوز هم می گویم که او می توانست برای استقلال بازیکن بزرگی باشد.مثلا زلاتان وقتی به بارسا آمد سال خوبی را تجربه نکرد اما با بازگشت به میلان توانست این تیم را قهرمان کند.رینالدو هم از پرو آمده بود و به دلیل اینکه آمادگی لازم را نداشت مصدوم شد.من هم دیگر نتوانستم در استقلال بمانم و او از تیم جدا شد.مطمئن باشید او پس از رقابت های کوپا آمریکا راهی یکی از بهترین تیم های اروپایی خواهد شد.»
سرمربی تراکتورسازی در مورد انتقادهایی که از او به خرید های این تیم می شود واکنش جالبی دارد.برخلاف خیلی ها که می گویند قلعه نویی انتظارات را در فصل نقل و انتقالات برآورده نکرده است خودش چنین عقیده ای ندارد:«چه کسی گفته که من انتظارات را برآورده نکرده ام؟ما 6 بازیکن جذب کرده ایم که دوتا از تیم نایب قهرمان لیگ برتر،یکی از تیم قهرمان،یکی از تیم قهرمان جام حذفی و یک بازیکن هم از تیم قهرمان جام حذفی سوئیس است.این نشان می دهد که بازیکنان جذب شده کوچک نیستند.در ضمن همه می دانند که من با تفکرات تاکتیکی خودم تیمم را می بندم.مطمئن باشید تیمی می سازم که فوتبالش زبانزد خاص و عام باشد.باید همین جا بگویم که امسال تراکتورسازی به هیچ تیمی رحم نخواهد کرد.»
ادامه حرف های قلعه نویی مربوط به شعارهای هواداران سپاهان در تمرینات این تیم است.آنها از بازیکنان سپاهان خواسته اند تا در لیگ برتر به هر تیمی که می خواهند ببازند اما باید تراکتور سازی و تیم قلعه نویی را شکست دهند.امیر می گوید:«هدف من قهرمانی در آسیا بود.من داشتم خوب کار می کردم وباید بگویم که از اصفهان تنها خاطرات خوب در ذهن من باقی می ماند و من همیشه از هواداران اصفهانی تشکر می کنم.در حال حاضر هم با نهایت احترامی که برای آنها قائل هستم می گویم که از این موضع آنها تشکر می کنم.»
سرمربی سپاهان در پایان در مورد خرید های این فصل استقلال می گوید:«فتح الله زاده کارش درست است و همیشه در فصل نقل و انتقالات برنده است.»
خبرآنلاین
- شخصی که شباهت عجیبی به جانی دپ بازیگر معروف سینمای جهان دارد با پرچم تراکتورسازی عکس یادگاری گرفته است.
http://www.khabaronline.ir/images/2011/7/tractor.jpg
سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز معتقد است جریانی در بدنه فوتبال وجود دارد که می خواهد مانع فعالیت مربیان سالم شود.امیر قلعه نویی سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز این روزها با یک داستان پر سروصدا بنام سقف قرارداد درگیر است.
این سرمربی حاضر به اجابت کردن خواسته سازمان لیگ نیست و می گوید: «چون خلافی نکرده ام دلیلی ندارد که خودم را به آقایان معرفی کنم.»
گزارش روز گذشته و طرح این موضوع که؛ امیر قلعه نویی از لحاظ کسب امتیاز در دوران مربیگری خود موفق ترین سرمربی دهه اخیر ایران وآسیا محسوب می شود، بهانه ای شد تا با این مربی موفق گفت و گویی داشته باشیم.
متن صحبت های امیر قلعه نویی با برنا را در زیر می خوانید:
قول قهرمانی دادن معنایی ندارد
از روزی که هدایت تراکتورسازی را برعهده گرفته ام تا این لحظه که با شما صحبت می کنم هیچ جا قول قهرمانی نداده ام. اصولا اگر یک مربی فوتبال را بشناسد و تجربه کافی داشته باشد هرگز قول قهرمانی نمی دهد؛ در فوتبال این چنین قول هایی منطقی نیست. طی سال های فعالیتم بعنوان مربی هیچ وقت نشده که در ابتدای لیگ قول بدهم که مثلا امسال قهرمان میشویم یا سهمیه آسیا می گیریم. شده حتی در سپاهان و در سال دوم که تیم به اهداف تاکتیکی من نزدیک شده بود چنین قولی را نداده بودم.
پای «سنت» را وسط می کشند
عده ای می گویند چرا من همواره در مصاحبه هایم بحث سنتی بودن خود را مطرح می کنم و با کنایه درباره این موضوع حرف می زنم. بنده هیچ وقت درباره سنت به کنایه حرف نمی زنم چون سنت را دوست دارم و آن را مسخره نمی کنم ولی یک بحث هست که به دیگران برمی گردد؛ منظورم آنهایی هستند که هر وقت می خواهند یک مربی را مورد تمسخر قرار دهند پای «سنت» را وسط می کشند.
باید خانه نشین می شدم
گزارش آماری خبرگزاری برنا را خواندم؛ خودم نمی دانستم که تا امروز چند امتیاز در فوتبال ایران بهدست آوردهام.
خدا را شکر می کنم که شما این آمار را امروز ارایه داده اید که بنده تیم دارم؛ اگر زودتر گزارش داده بودید معلوم نبود یک عده از آقایان چه بلایی سرم می آوردند. متاسفانه در ورزش این مملکت هر کسی که سالم کار کند و موفق عمل نماید با چوب بر سرش می کوبند. مطمئنا اگر شما یک ماه قبل این آمار را داده بودید امروز خانه نشین بودم بجای گیر دادن به قراردادم می گفتند باید جور دیگری قلعه نویی را زمین بزنیم.
بهخاطرامیدوار رضایی و پرهام به نساجی «بله» گفتم
در مطبوعات نوشتند که قلعه نویی دو شغله شده است. جهت اطلاع دوستان باید عرض کنم فعالیت بنده در باشگاه نساجی قائمشهر فیسبیلالله است یعنی نه قراردادی بسته ایم و نه پولی از آنها خواسته ام.
فقط دو دلیل باعث شد به کمک آنها بروم؛ اول مردم خوب قائمشهر که حق شان است در لیگ برتر سهمیه داشته باشند و دوم رفاقتم با آقایان دکتر امیدوار رضایی و پرهام.
پایم را در سازمان لیگ نمی گذارم
جار و جنجال اخیر که درباره قرارداد من به راه افتاده سناریوی جدیدی نیست و تقریبا هر سال برای آنکه تیم مرا به حاشیه بکشانند یک داستان رو می کنند. سال قبل عده ای ماجرای بازیکنان بومی و غیر بومی را در سپاهان درست کردند حالا هم سراغ قراردادم رفته اند.
بنده پیش از این گفته ام و باز هم می گویم که پایم را در سازمان لیگ نخواهم گذاشت چون خلافی نکرده ام.
این بحث ها شاید قدری از تمرکز من روی تیم کم کند ولی اجازه نمی دهم یک تیم مردمی را با این مسایل به بازی بگیرند. بنده یک قراردادی با باشگاه تراکتورسازی بسته ام و آقایان اگر سوالی دارند بروند از مسوولان این باشگاه بپرسند.
آدم هایی هم که در رسانه ها هروز علیه من مطلب می نویسند بدانند که قلعه نویی از این تهدیدها نمی ترسد.
همین آقایان مجسمه ام را می ساختند
براساس آمار شما من موفق ترین مربی سال های اخیر هستم؛ خب به نظرتان چرا عده ای روی من زوم کردهاند؟
اگر اسم من قلعه نویی نبود و مثلا قلعه نویچ بود، باز هم این کار را می کردند.
آیا اگر چشم زاغ داشتم و موهای بور و نصف این قهرمانی ها را کسب می کردم همین ها الان مجسمه ام را نمی ساختند؟ هزاران لقب برایم درست نمی کردند؟ آقایان محترم، اجازه بدهید امیر قلعه نویی سرش در لاک خودش باشد.
به هیچکس تعهد نمی دهم
اگر مثل عده ای پایم به یک سری اتفاقات باز می شد و یا هزار و یک زد و بند می کردم امروز هم برایم کاری داشت که بیایم و دروغ بگویم و دم از رعایت سقف قرارداد بزنم؛ با خودم می گفتم تو که از بغل جابجا کردن بازیکن و از بابت پورسانت گرفتن کلی پول در می آوری، خب برو و یک تعهدنامه را هم امضا کن!
بنده به دیگر مربیان کاری ندارم و آنها مختارند درباره خودشان تصمیم بگیرند اما من حتی اگر قراردادم باطل شود و خانه نشین شوم پای تعهدنامه ای را امضا نمی کنم.
با عزیز محمدی هنوز رفاقت دارم
این سال ها همواره رابطه خوبی با آقای عزیز محمدی داشته ام و الان نیز بحث رفاقت ما سر جای خودش است و اتفاقا چند روز قبل تلفنی حرف زدیم، اما جایی که احساس کنم «حق» است پایم را عقب نمی کشم. بنده حرف ناحقی نمی زنم؛ می گویم اگر آقایان احساس می کنند قراردادم مشکل دارد، بروند و باشگاه صحبت کنند؛ چه لزومی دارد که من بروم سازمان لیگ.
قسم بخورند که سقف را رعایت کرده اند
خیلی ها از من می پرسند که سقف قرارداد را رعایت کرده ام یا نه؟ بنده هم یک سوال از آقایان مسوول دارم؛ آیا دیگران سقف قرارداد را رعایت کرده اند؟ چه کسی رعایت کرده است؟ بنده اسم نمی برم اما دوستان بیایند و دست روی قرآن بگذارند که سقف قرارداد رعایت شده است، آنوقت بنده می پذیرم.
بالاخره خدایی آن بالا هست که بر اعمال ما نظارت می کند.
سیصد میلیون طلب از سه باشگاه
هنوز از باشگاه استقلال طلب دارم اما نه به آنها زنگی می زنم و نه اقدامی می کنم تا خودشان طلبم را بدهند. 20 میلیون از باشگاه مس کرمان طلب دارم که تا حالا درباره اش به آقای نژاد زمانی حرفی نزده ام، حدود 200 میلیون پاداش قهرمانی هایم با سپاهان مانده و 80 میلیون هم از استقلال طلب دارم. اگر خدا بخواهد قصد دارم با این مبالغ جهت یک کار خیر اقدام کنم.
حسینی تماس گرفت
بین من و باشگاه سپاهان کدورتی وجود ندارد. بنده دو سال خوب را در اصفهان پشت سر گذاشتم و جالب است بدانید که چند روز قبل آقای حسینی رییس هیئت مدیره این باشگاه با بنده تماس گرفت و صحبت کردیم که جا دارد بنده هم از ایشان کمال تشکر را داشته باشم.
تشکر از عباسی
وقتی شنیدم آقای عباسی سرپرست وزارت ورزش و جوانان به درخواست مردم تبریز توجه داشته و در نامهای خواستار رفع محرومیت تیم ما شده خیلی خوشحال شدم. مسلما این کار ایشان نشان می دهد که به تیمهای مردمی توجه ویژه ای دارد و بنده نیز کمال تشکر را دارم.
صبا با دفاع چند لایه می آید
بازی هفته اول لیگ برای ما اهمیت زیادی دارد؛ شناخت کاملی از صبا نداریم اما اطلاعات مان تا این لحظه می گوید که آنها می آیند تا با دفاع چند لایه و چشم داشتن به ضد حملات برابر تراکتورسازی ظاهر شوند.
تیم من شرایط خوبی دارد اما با توجه به وقت کمی که داشته ایم هنوز به هماهنگی صددرصد نرسیده ایم.
محمد حسين جعفري در مورد شكست 3 بر 2 تراكتورسازي مقابل صباي قم اظهار داشت: به نظر مي رسد تيم هنوز به هماهنگي نرسيده است. دفاع و گلر ما مقابل صبا اشتباه كردند. از بازي اول نمي شود قضاوت كرد. تماشاگرپسند بازي كرديم اما از موقعيت هاي خود استفاده نكرديم و روي اشتباهات فردي بازي را واگذار كرديم. اميدوارم اين شكست براي بازيكنان تراكتورسازي باعث شود تا حواسشان را جمع كنند و عبرت گرفته باشند.
وي در مورد انتقادي كه به بازي اميرحسين صادقي در اين مسابقه شده و حتي گفته مي شود شايد اخراج شود، عنوان كرد: در تيم تراكتورسازي امير قلعه نويي كار خود را به نحو احسن انجام مي دهد و اگر به بازيكن تذكر محكمي مي دهد به معناي اخراج نيست. اين مسائل فعلا در تيم ما وجود ندارد. اميدوارم بچه ها دست به دست هم دهند تا تيم نتيجه بهتري بگيرد.
جعفري در پاسخ به اين سؤال كه آيا دو جلسه محروميت تراكتورسازي بخشيده شده يا خير گفت: دوستان ما در مجلس تلاش و اين موضوع را پيگيري كردند. طبق دستوري كه از وزير ورزش گرفته شده من به شوراي حكميت فدراسيون اعتراض كرده ام.
مديرعامل باشگاه تراكتورسازي در مورد اينكه آيا اين كار دخالت در فوتبال از سوي سياسيون به شمار نمي رود، تاكيد كرد: نمايندگان مجلس از سوي مردم انتخاب شده اند و براي رسيدگي به امور مردم در مجلس هستند. من طبق ضوابط از فدراسيون خواستم اين راي كميته استيناف را مورد بررسي دوباره قرار دهد. سه جلسه محروميت زياد و سنگين است. نمي گويم خطايي صورت نگرفته اما بايد طرف مردم را هم گرفت.
جعفري در ارتباط با اصلاح قرارداد امير قلعه نويي گفت: قراردادش را اصلاح كرديم. يك اشتباهي در نوشته قرارداد او بود كه اصلاح شد.
وي در مورد اينكه آيا قرار است زحمات قلعه نويي خارج از باشگاه جبران شود، گفت: من به عنوان مديرعامل باشگاه تعهد داده ام كه سقف قرارداد را رعايت كرده ام. هيچ وقت هم نگفتم استانداري اين كار را انجام مي دهد بلكه گفته ام در هيئت مديره باشگاه افراد توانمندي از استان هستند كه خودشان مي دانند چطور با امير قلعه نويي صحبت كنند.
به گزارش فارس، بحث صدور كارت مربيگري امير قلعهنويي اين روزها به سوژه اصلي فوتبال ما تبديل شده است. سرمربي تراكتورسازي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص اين اتفاق و مسائل مختلف صحبتهايي انجام داده است.
گفتوگوي فارس با قلعهنويي را در زير ميخوانيد.
فارس: شرايط تيمتان پس از شكست هفته اول چگونه است؟
خوشبختانه شرايط خوبي داريم و سياوش اكبرپور مشكلي براي همراهي ما ندارد ضمن اينكه آرفي نيز به شرايط حضور 90 دقيقهاي رسيده است.
فارس: چرا هميشه تيمهاي شما در ابتداي ليگ بازيها را خوب آغاز نميكنند؟
خدا وكيلي در بازي مقابل صبا ما خوب بازي كرديم ولي توپهايمان درون دروازه نرفت. 4 - 5 موقعيت صددرصد گل را از دست داديم ولي اينكه توپ به سينه مدافع ما برخورد كند را نميتوان جزو تاكتيكهاي فوتبال دانست. زماني تيم شما بد بازي ميكند و بازي را از دست ميدهد آن وقت بايد بپذيريد اما وقتي براساس اتفاقات نتيجه واگذار ميشود بحث ديگري است. مثلا آن پنالتي بچهگانه باعث شد ما از حريف عقب بيفتيم. از لحاظ كيفيت هنوز به شرايط ايدهآل نرسيدهايم ولي به اين تيم خيلي اميد دارم.
فارس: نبود تماشاگران تراكتورسازي هم خيلي به چشم آمد، درست است؟
دقيقا همينطور است. تماشاگران سرمايه اين باشگاه هستند و غيبت آنها باعث شده بود چند بازيكني كه روي آنها حساب ويژهاي باز كرده بوديم عملكرد ضعيفي داشته باشد.
فارس: اقدام ديگري براي بخشش آنها انجام ندادهايد؟
اين مسائل به باشگاه مربوط ميشود و من فقط در حيطه فني فعاليت ميكنم.
فارس: سرانجام بحث كارت مربيگري شما چه شد؟
اين را ميتوانيد از مديرعامل باشگاه بپرسيد.
فارس: اما عزيز محمدي اعلام كرده كه قرارداد شما اصلاح شده است...
من صحبتهايم را در اين مورد انجام دادهام و دليلي نميبينم بيشتر از اين صحبت كنم. اگر كارت من را دادند روي نيمكت مينشينم وگرنه از خانه مسابقات را تماشا ميكنم.
فارس: يعني براي ديدارهاي آينده مشكلي نداريد؟
همانطور كه گفتم حرفهايم را زدهام و پاي حرفم هستم. لزومي نميبينم هر روز در اين خصوص حرف بزنم. من به فدراسيون فوتبال رفتم و نزد آقاي تاج صحبت كردم. اگر لازم ديدند متن صحبتهاي من و آقاي تاج را منتشر كنند.
فارس: بگذريم. بازي اين هفته با ذوبآهن را چطور ميبينيد؟
ذوبآهن يكي از تيمهاي خوب و بابرنامه است كه مربي بسيار خوبي دارد ولي ما هم روز به روز بهتر ميشويم و فكر ميكنم اين بازي يكي از بهترين ديدارهاي ليگ خواهد بود.
فارس: ظاهرا بعد از بازي انتقادات تندي از اميرحسين صادقي انجام داديد در حالي كه عادت به انجام چنين كاري نداريد؟
از من پرسيدند كه صادقي با رفتارهايش هنوز حال و هواي استقلال را در سر دارد من هم پاسخ دادم ايشان اگر چنين حسي دارد بيايد و رضايتنامهاش را بگيرد.
وقتي به تراكتورسازي آمدم با همه وجود در تمرينات اين تيم و بازيها تمركز ميكنم و توانم را براي اين تيم ميگذارم. حتي سفر به آمريكا را به خاطر اين تيم لغو كردم و زماني كه در تهران اردو داشتيم خودم را موظف دانستم با وجود تعداد نفرات كم در اردو در كنار همه باشم، اول به خاطر خودم بعد به خاطر مردم و سپس به خاطر پولي كه ميگيرم و آن را پاك براي خانوادهام ميبرم.
من گفتم بازيكن بايد اين شاخصهها را داشته باشد و اگر واقعا فكرش مشغول است، برود. ما صادقي را به تراكتور آوردهايم و روي او حساب كردهايم اما ممكن است يك بازيكن "روزش " نباشد كما اينكه دروازهبانمان هم اشتباهات معمولي داشت. با اين وجود هنگامي كه فيلم بازي را تماشا كردم خيلي اميدوار شدم و با وجود اينكه بازيهاي تداركاتي كمي داشتيم اما متوجه شدم كه فوتبال با كيفيتي ارائه كرديم.
فارس: صحبت خاصي نداريد؟
اميدوارم مردم در ماه رمضان ما را دعا كنند. بايد بگويم شرمنده مردم خوب آذربايجان هستم و ميدانم كه حضور آنها در ورزشگاه به همه روحيه و انگيزه ميدهد و اميدوارم با ارائه يك فوتبال خوب از خجالت آنها دربيايم.
مدير عامل باشگاه تراکتور سازي از پابرجا بودن محروميت تماشاگران تيم فوتبال اين باشگاه از حضور در ورزشگاه خبر داد.
محمدحسین جعفری در خصوص مطرح شدن درخواست لغو یک جلسه محرومیت تماشاگران تراکتورسازی در جلسه روز دوشنبه شورای حکمیت فدراسیون فوتبال ضمن بیان مطالب فوق به خبرنگار مهر گفت: روز دوشنبه درخواست ما مبنی بر بخشش یک جلسه باقی مانده از محرومیت تماشاگران تراکتور در شورای حکمیت فدراسون فوتبال بررسی شد.
وی افزود: اگر چه فضای حاکم بر جلسه مثبت بود اما در پایان این جلسه اعلام شد چون رای توسط شورای استیناف صادر شده است شورای حکمیت از نظر قانونی نمی تواند رای دیگری در این خصوص صادر کند و درخواست لغو محرومیت تماشاگران تراکتور باید دوباره به شورای استیناف ارجاع داده شود.
جعفری در خصوص اینکه آیا شورای استیناف می تواند رای خود را در این باره بشکند و تغییر دهد خاطرنشان کرد: موضوع شکستن رای شورای استیناف نیست بلکه در مرتبه اول به دلیل اعتراض ما به رای صادر شده توسط کمیته انضباطی بود که این شورا رای سه جلسهای محرومیت را به دو جلسه تغییر داد اما این بار قصد داریم اعتراض خود را به رای نهایی صادر شده توسط شورای استیناف اعلام کنیم.
وی ادامه داد: قصد داریم امروز دوباره اعتراض و درخواست خود را به شورای استیناف ارائه دهیم چونکه زمان زیادی تا بازی روز پنجشنبه تراکتور مقابل شاهین بوشهر باقی نمانده است و در صورت رای این شورا مبنی بر لغو محرومیت تماشاگران تراکتور، این موضوع بلافاصله باید به اطلاع مسئولان استان و برگزاری مسابقات برسد.
مهاجم گل نزن فصل قبل پرسپولیس که برخی به امیر قلعه نویی بابت خرید وی انتقاد کرده بودند پایش به گلزنی باز شد.برنا: امیر قلعه نویی پس از گلزنی مهاجم آلبانیایی خود به دو دلیل ابراز خوشحالی کرد.
مهاجم گل نزن فصل قبل پرسپولیس که برخی به امیر قلعه نویی بابت خرید وی انتقاد کرده بودند پایش به گلزنی باز شد.
اشپیتیم آرفی در دقیقه 36 دیدار امشب با یک ضربه دقیق دروازه ذوب آهن را گشود تا شادی امیر قلعه نویی دو منظوره باشد؛ امیر جدا از پیش افتادن تیمش از حریف با گل آرفی ، از اینکه پای این بازیکن به گلزنی باز شده بود ابراز شادمانی کرد .
این مربی چندی پیش به خبرنگار ما گفته بود که آرفی حتی از ابراهیم توره بهتر است.
لازم به ذکر است که ابراهیم توره مهاجم گل نزن سه سال قبل پرسپولیس نیز پس از شاگردی قلعهنویی موتور گلزنی اش روشن شد.
محمد حسين جعفري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد عدم بخشش هواداران اين تيم از سوي فدراسيون اظهار داشت: تا اين لحظه اطلاعي به ما نداده اند. با توجه به روند مثبتي كه در جلسه شوراي حكميت فدراسيون ديده بوديم فكر مي كرديم هواداران بخشيده مي شوند اما اين اتفاق نيفتاد.
وي افزود: نكته جالب اين بود كه روز گذشته سايت فدراسيون فوتبال حكمي كه سه هفته قبل كميته استيناف صادر كرده بود را در خروجي خود قرار داد كه به نظرم اين كار هدفمند بود. داخل فدراسيون جرياني بوده و نمي خواستند هواداران تراكتورسازي بخشيده شوند.
جعفري خاطرنشان كرد: فدراسيون يا محدوديت براي بخشش داشته يا با قرار دادن اين خبر روي خروجي سايت خود مي خواست ترفندي براي نبخشيدن به كار بگيرد و با اين كار آب سردي روي ما ريخت.
مديرعامل باشگاه سپاهان تاكيد كرد: فقط گلايه اي دارم، من دو بار در ماه مبارك رمضان به تهران آمدم و در جلسات شركت كردم تا اين قضيه نتيجه بدهد. از دو ماه قبل هم نمايندگان مجلس در اين زمينه تلاش هايي داشتند. بد نبود به خواسته مردم و علاقه مندان به تيم ارج گذاشته مي شد. فدراسيون مي توانست بر اساس ماده 29 آئين نامه انضباطي اين محروميت را ببخشد اما اراده اي براي بخشش وجود نداشت. دوست داشتيم براي بازي فردا هواداران خود را در ورزشگاه داشته باشيم اما بايد با سكوهاي خالي به مصاف شاهين برويم.
نشست خبري سرمربيان تيمهاي داماش گيلان و تراکتورسازي تبريز طبق اعلام قبلي هيئت فوتبال گيلان امشب در سالن کنفرانس ورزشگاه عضدي رشت برگزار شد.
امير قلعهنويي، سرمربي تراکتورسازي تبريز در اين نشست حضور نيافت و غلامرضا باغآبادي، مربي اين تيم به جاي سرمربي تراکتورسازي در اين نشست شرکت کرد.
بيش از 15 خبرنگار حاضر در اين نشست با اعتراض به عدم حضور قلعهنويي نشست وي را تحريم و پس از سخنان کوتاه باغآبادي سالن کنفرانس را ترک کردند.
مربي تيم تراکتور سازي در پاسخ به اعتراض خبرنگاران که عدم حضور قلعهنويي را بياحترامي به جامعه خبري تلقي ميکردند، گفت: قلعهنويي به دليل کسالتي که لحظاتي قبل در هنگام حرکت به محل کنفرانس خبري برايش پيش آمد نتوانست در اين نشست حضور پيدا کند.
غلامرضا باغآبادي افزود: تا ساعت 20:30 امشب در حال ريکاوري تيم بوديم و به دليل عدم حضور سرمربي از همه شما خبرنگاران عذر ميخواهم. دليل عدم حضور کاپيتان تيم تراکتورسازي در اين نشست نيز خستگي بازيکنان و کاپيتان تيم است.
اين مربي در پاسخ به سوال يک خبرنگار که قلعهنويي چه کسالتي دارد و آيا به بازي فردا ميرسد، اظهار داشت: من دکتر نيستم، اما کسالتشان جزيي است و در نشست بعد از پايان ديدار فردا قلعهنويي در نشست حضور مييابد.
با تصميم مسئولان برگزاري و به دليل گنجايش 15 هزار نفري ورزشگاه سردارجنگل، تيم فوتبال داماش گيلان در هفته چهارم ليگ برتر چهارشنبهشب اين هفته 26 مرداد در ورزشگاه سردار جنگل رشت به مصاف تراکتورسازي تبريز ميرود.
محمد حسین جعفری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد بازی با داماش گیلان اظهار داشت: فوتبال 90 دقیقه است و مهم این بود که شرایط در این مسابقه به نفع تراکتورسازی بود. با وجود زمینی که ورزشگاه سردار جنگل داشت و کارمان را سخت کرده بود، حقمان بود که نتیجه بگیریم. این طور نبود که امکان پیروزی نداشته باشیم. به هر حال تراکتورسازی به لحاظ فنی، تجربی و بازیکن بالاتر از داماش است.
وی در مورد حواشی رخ داده در جریان بازی تراکتورسازی و داماش عنوان کرد: حاشیه که چه عرض کنم.اتفاقاتی در بازی رخ داد که در این یک سال در هیچ ورزشگاهی ندیده بودم. از اولی که وارد ورزشگاه شدیم التهاب در اطراف و داخل ورزشگاه دیده می شد. من قبل از اینکه به ورزشگاه برسم با فرمانده یگان ویژه شهر رشت صحبت کردم و از او خواستم تا اوضاع را کنترل کنند و آنها زحمت خود را کشیدند.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی ادامه داد: به ما خبر داده بودند که حتی دو هوادار تراکتورسازی چاقو خورده اند که تا این لحظه هم خبر درستی در این خصوص به ما نرسیده است. وقتی وارد ورزشگاه شدیم با انواع و اقسام فحش ها به تیم و استان آذربایجان شرقی روبهرو شدیم. جو سنگینی در ورزشگاه حاکم بود و هر لحظه هم شرایط بدتر می شد.
جعفری تصریح کرد: هواداران داماش وقتی هم با شکست تیم خود روبهرو شدند شروه به شکستن صندلی و پرتاب اشیا به زمین کردند و به شدت به کادرفنی و بازیکنان تراکتورسازی فحاشی کردند. این درحالی بود که هواداران ما به رسم خوشامدگویی به این تیم برای حضور در لیگ برتر پلاکاردهای خوشامدگویی در دست داشتند.
وی در پاسخ به سؤال که آیا منتظر است تا کمیته انضباطی برخورد قاطعی با هواداران داماش کند، گفت: باشگاه فیلم این اتفاقات را تهیه کرده و به زودی به سازمان لیگ ارسال می کنیم. البته من معتقدم محروم کردن هوادار مشکلی را حل نمی کند و با این کارها وقت خود را تلف می کنیم. ما باید اصول رفتار درست را از کشورهای دیگر یاد بگیریم.
جعفری خاطر نشان کرد: وقتی در حال ترک ورزشگاه بودیم عده ای از هواداران داماش در نیزارها کمین کرده بودند و وقتی اتوبوس تراکتورسازی به آنها رسید خود را نشان دادند و با سنگ به سمت اتوبوس حمله کردند. خوشبختانه شیشه های اتوبوس دو جداره بود و آسیبی به کسی نرسید.همین که توانستیم از ورزشگاه سردار جنگل جان سالم به در کنیم باید خدا را شکر کنیم.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در ادامه گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزای فارس در مورد اینکه چرا امیر قلعه نویی در نشست خبری بعد از بازی شرکت نکرد، گفت: قرار بود طبق هماهنگی قبلی مدیر رسانه ای داماش به مدیر رسانه ای ما اطلاع دهد که چه زمانی امیر قلعه نویی در نشست حاضر شود اما هر چه از پایان بازی گذشت خبری از مدیر رسانه ای داماش نشد و من خودم از مدیر رسانه ای تراکتورسازی خواستم تا جوایی وضعیت شود که متوجه شدیم پس از مصاحبه سرمربی داماش کسی به ما خبر نداده بود باید در نشست شرکت کنیم و به همین دلیل در اتاق کنفرانس را بسته بودند.
کادرفنی تیم تراکتورسازی از مسئولان باشگاه خواستهاند تا در روزهای تعطیلی لیگ که بعد از هفته پنجم شروع می شود، برای برگزاری یک دیدار تدارکاتی به ترکیه یا اربیل عراق بروند. باشگاه تراکتورسازی در تلاش است تا این بازی دوستانه فراهم شود.
* امیر قلعه نویی، سرمربی تراکتورسازی قصد دارد برای دربی تبریز که پنجشنبه برگزار می شود تغییراتی در ترکیب خود داشته باشد. ظاهرا سرمربی این تیم از عملکرد توزی مهاجم برزیلی رضایت ندارد و می خواهد نفرات خط حمله خود را تغییر دهد.
* کادرفنی تراکتورسازی برای بازی با شهرداری تبریز چهار دیدار اول رقیب را مورد آنالیز قرار دادند و بحث های فنی این تیم را در جلسه با بازیکنان در میان گذاشته اند.
* قرار بود امروز صبح بازیکنان تراکتورسازی در سالن وزنه حاضر شوند، اما به دلیل شب قدر قلعه نویی تمرین امروز را تعطیل کرد. تراکتورسازی فردا در 2 نوبت تمرینات خود را پیگیری می کند و از روز دوشنبه نیز تعطیل است.
تيم تراكتورسازي قرار بود با شروع تعطيلي دو هفته اي ليگ براي برگزاري بازي دوستانه به اربيل عراق برود اما به دليل نداشتن شرايط ميزباني توسط تيم ميزبان اين سفر منتفي شد.
مسئولان تراكتورسازي در حال رايزني هستند تا درصورت امكان اردويي كوتاه مدت براي برگزاري بازي تداركاتي در تركيه داشته باشند.
در صورتي كه اين تيم به تركيه نرود راهي تهران مي شود تا چند بازي تداركاتي در پايتخت برگزار كند.
ليگ برتر پس از ديدارهاي اين هفته تا 17 شهريور به دليل اردو و ديدار تيم ملي تعطيل خواهد بود.
محمد حسين جعفري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد اعتراض هيئت فوتبال گيلان به باشگاه تراكتورسازي به دليل انتقاد از هواداران داماش و اينكه اين باشگاه فراموش كرده سال گذشته هواداران تبريزي پورغلامي را با سنگ زدند، اظهار داشت: دوستانمان در هيئت فوتبال گيلان بهتر است اطلاعاتشان را بالا ببرند. فصل گذشته در بازي شهرداري تبريز و ملوان چنين اتفاقاتي رخ داد نه در بازي با تراكتورسازي.
وي افزود: ناراحتي ما از اين است كه وقتي بازيكنان ملوان به تبريز آمدند هواداران ما به تك تك بازيكنان اين تيم خوشامد گفتند اما وقتي ما به گيلان آمديم فقط فحش خورديم. اگر در بازي با شهرداري تبريز هم فرهاد پورغلامي سنگ خورد تبعات همان رفتارهايي بود كه در انزلي سر تراكتورسازي آورده بودند.
مديرعامل باشگاه تراكتورسازي ادامه داد: تاكيد مي كنم با شخص عابديني مشكل ندارم بلكه از آن دست هواداراني كه به اسم هواداري اين كارها را انجام دادند ناراحتيم. هوادار ما چاقو خورده و اين شوخي نيست. من مهم نيستم مهم اين است كه سه ساعت متوالي به مردم يك استان توهين شد. ناراحتي من از اين است كه چرا هيئت فوتبال از توهين به مردم يك استان دفاع مي كند.
جعفري در مورد بازي با شهرداري تبريز گفت: اميدوارم بازي جذابي شود. با توجه به اينكه اولين حضور هوادارانمان در فصل جديد است مطمئن هستيم كه نهايت استفاده را از اين هواداران مي بريم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه سرانجام تكليف بليت فروشي در تبريز مشخص شد يا خير گفت: اين مسئله هنوز موانع اداري دارد. هيئت فوتبال يكسري گزارش هايي را براي سازمان ليگ فرستاده و سازمان ليگ هم مي گويد قوانين قبلي اجازه نمي دهد بليت فروشي را به باشگاه بدهند. نمي دانيم دوستانمان در سازمان ليگ چه مي كنند. خيلي از اين مسائل سر در نمي آوريم. فقط اين را مي دانم هر روزي كه حق بليت فروشي به باشگاه واگذار نمي شود حقوق ما پايمال مي شود.
جعفري در پاسخ به اين سؤال كه هيئت فوتبال طرفدار چه كسي است، گفت: هيئت فوتبال طرفدار خودش است.
سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي در نشست خبري پيش از بازي گفت: ما به حضور طرفداران در بازي فردا نياز داريم، چون تيم اصلي ما هواداران هستند که در هر شرايطي تيم را ياري ميکنند.
قلعهنويي کيفيت بازي تيمش را در سه بازي گذشته مطابق ميل خود عنوان کرد و افزود: تراکتورسازي در بازيهاي گذشته روند خوبي داشته است و با توجه به اينکه هدف ما بازي هجومي است، اميدواريم داربي تبريز را نيز با موفقيت پشت سر بگذاريم و البته اين را هم بايد بدانيم که نتيجه بازي دست خداست.
وي با بيان اينکه کادر فني تيم تراکتورسازي در چند روز گذشته با مشاهده بازيهاي تيم شهرداري، شناخت خوبي از اين تيم به دست آورده است، اظهار کرد: تيم شهرداري فصل را خوب شروع کرده است و خط دفاع و حمله خوبي دارد و ما بايد در اين بازي اجازه ندهيم تا اين دو جناح با هم مشارکت داشته باشند، ولي در کل قبول ميکنم که خط دفاع ما آسيب پذيرتر از تيم شهرداري است.
سرمربي تيم تراکتورسازي تبريز در رابطه با آمادگي بازيکنان تيم براي بازي فردا بيان کرد: بازيکنان فوتبال بايد از نظر ضريب هوشي بالا باشند، زيرا بايد از نظر تاکتيکپذيري هوش بالايي داشته باشند و من هم به همين خاطر 5 دقيقه قبل از هر تمرين با آنها صحبت ميکنم و سعي ميکنم به آنها روحيه بدهم، ولي بايد قبول کنيم که فوتبال ايران هنوز فوتبال احساسي است.
او در پايان تماشاگران را مخاطب خود قرار داد و عنوان کرد: تيم تراکتورسازي مال مردم است و تماشاگران هم سرمايههاي ملي ما هستند و من با توجه به شناختي که تا به حال از هواداران تبريزي پيدا کردهام، از آنها انتظار دارم تا با حاشيهها کاري نداشته باشند و تيم خود را تشويق کرده و به مهمان احترام بگذارند.