سخنی از هنری فردریک امیل درباره موفقیت
هزار قدم به پیش، نهصد و نود و نه قدم به پس. این همان موفقیت است.
( هنری فردریک امیل )
Printable View
سخنی از هنری فردریک امیل درباره موفقیت
هزار قدم به پیش، نهصد و نود و نه قدم به پس. این همان موفقیت است.
( هنری فردریک امیل )
من با اصلاح کردن اشتباهاتم، موفقیت هایم را تقویت می کنم.
( لی میلتر )
من عادت دارم که موفق شوم. من به این دنیا آمده ام که موفقیت را تجربه کنم و از آن لذت ببرم. ( لی میلتر )
بار ها شکست خوردم تا راه شکست دادن را یاد گرفتم. بعد موفق شدم.
( ناپلئون بناپارت )
رمز موفقیت در ثبات قدم نهفته است.
( بنجامین )
موفقیت در بیرون هر اندازه هم زیاد باشد جبران ناکامی در منزل را نمی کند. ( بنجامین دیزرائلی )
تمام موفقیت هایی که نصیب بشر شده، عموماً در سایه ی تحمل و بردباری بوده است. ( کریستوفر مارلو )
مشکلات خود را بر ماسه ها بنویسید و موفقیت هایتان را بر سنگ مرمر. ( پرمودا باترا )
موفقیت، یک درصد نبوغ، 99 درصد عرق ریختن. ( توماس ادیسون )
لازمه ی موفقیت، در توانایی تمرکز انرژی ذهنی و جسمی وبدون وقفه بروی یک مسئله است بی آنکه احساس خستگی کنید. ( توماس ادیسون )
نمی توانم فرمول موفقیت را به شما بدهم، اما می توانم فرمول شکست را برایتان بنویسم: بکوشید همه را راضی کنید. ( هربرت بایازد )
تاریخ نشان داده است که موفق های بزرگ قبل از پیروزی با موانع و مشکلات عدیده رو به رو شدند. آن ها از آن جهت موفق شدند زیرا از شکست نومید نشدند. ( بی . سی . فوربز )
کلید موفقیت در این است کاری را که به واقع دوست دارید، انجام بدهید و بعد راهی بیابید که این کار زندگی خوبی را برای شما تدارک ببیند. ( ناپلئون هیل )
هر کار ارزشمند ارزش آن را دارد که شروع بد داشته باشد. ( ضرب المثل قدیمی )
دست به کار شدن ویژگی همه ی انسان های موفق است. نبوغ یعنی هنر تحمل درد و رنج. تمامی موفقیت های عظیم در سایه توجه بی نهایت و تلاش بیش از اندازه به دست می آید. ( آلبرت هیوبارد )
دست به کار شدن بدون برنامه ریزی، زمینه ساز اصلی همه شکست هاست. ( الک مکنزی، متخصص مدیریت زمان )
مهم نیست که از کجا آغاز می کنی، مهم آن نقطه ای است که برای خاتمه بر می گزینی.
موفقیت یعنی داشتن هدف و هر چه دیگر هست وراجی و اضافه گویی است.
همواره به یاد داشته باشید که با تلاش و بردباری، برگ توت تبدیل به پیراهن ابریشم می شود.
به هر اندازه به خود و موفقیت خود بیاندیشیم، به همان اندازه موفق می شویم.
زمانی موفقیت دست یافتنی است که خود را آغشته به عشق کنید.
موفقیت یعنی این که در اثر کوشش و تلاش و مهارت های خود به هدف هایی که داریم، برسیم.
انسان موفق کسی است که شاکر باشد ولی قانع نباشد.
یک لحظه دست از تلاش بر ندارید. این گونه فرصتی برای شکایت کردن پیدا نمی کنید. اگر همیشه در حال انجام دادن کاری باشیم، به موفقیت های باور نکردنی می رسیم.
سخت کوشی کلید موفقیت است، موفقیت های بزرگ نه با زور و قدرت، بلکه با مداومت و پشتکار حاصل می شوند.
رمز موفقیت در این کلمات خلاصه است: هرگز تسلیم نشوید، هرگز و هرگز تسلیم نشوید.
پیروزی حق کسانی است که از شکست های خود درس گرفته اند.
شکست موقتی همیشه مقدم بر پیروزی است.
این تلاش بی وقفه و توأم با عزم و جزم است که همه ی مقاومت ها را از میان بر می دارد و همه ی موانع را جارو می کند.
شکستی در کار نیست، مگر آن که دست از تلاش بر دارید. شکستی در کار نیست، مگر آن که از درون نشأت بگیرد.
برای موفق بودن و شاد زندگی کردن، حرف های نا خوشایند را نشنیده بگیر و تعریف و تمجید ها را در ذهن نگه دار.