سایت های مستقیم کننده فایل های تورنت|Download Any Torrent Over HTTP
درود
از اونجایی که آذر دانلود به طور حرفه ای دوره ی تازه ای رو در زمینه ی دانلود ،معرفی و آموزش در بحث سایت های شیر پایه ریزی کرده،تصمیم گرفتیم برای اولین بار تاپیکی هم در زمینه تورنت و برای دانلود راحت از تورنت ایجاد کنیم.
در این تاپیک هر سایتی رو که می شناسید که فایل های تورنت رو مستقیم می کنه همراه با اطلاعات مربوط معرفی کنید
نقل قول:
تورنت چیست؟
مثل خیلی از شبکه و سرور های اشتراک گذاری مانند یوزنت و رپیدشیر و .... تورنت نیز نوعی شبکه اشتراک گذاری است و تنها تفاوت اون با سرویس های دیگر این است که در این سیستم کاربران فایلهای خود را مستقیما به اشتراک می گذارند.
اگر می خواهید سریعتر و بدون دردسرتر و حتی بدون نصب هیچگونه نرم افزار تورنت ها دانلود نمایید کافیست به سایت زیر بروید.
در سایت ثبت نام و سپس وارد آن شوید.
حال آدرس تورنت خود را وارد نمایید.
در قسمت .torrent URL, website URL or keyword لینک دانلود رو وارد کنید سپس get کلیک کنید.
سایت بصورت خودکار تورنت شما را دریافت و آنرا به لینک مستقیم تبدیل می کند.
همچنین لینک مستقیم شده به شما ایمیل می شود.
نقل قول:
Download torrents from the web. No client software to install. Fast, easy and FREE.
.................
اگر تورنت شما Seeder کافی داشته باشد ، فایل در عرض چند دقیقه آماده دانلود میشود.
سرعت دانلود فایلها بالاست و قابلیت resume (توقف دانلود و ادامه آن در نوبتی دیگر) هم وجود داره.
محدودیت هم 10 گیگ در روزه
دانلود بی دردسر لینک های تورنت
بدون شک اولین سایت فارسی هستیم که این مستقیم کننده رو معرفی می کنه
پس لطفا با ذکر منبع کپی کنید
a very simple BitTorrent applet that lets you download any torrent file
این سایتی که الان معرفی می شه خیلی جالبه
دقیقا نقش یه دانلود منیجر آنلاین رو برای فایل های تورنت بازی می کنه به این ترتیب که فایل رو از روی رایانه بهش می دید و یه محل هم برای دانلود روی رایانتون براش مشخص می کنه
سایت خودش شروع می کنه به دانلود فایل با سرعت بالا روی سیستم شما (نه سرور خودش)
BitLet wants to be a very simple BitTorrent applet that lets you download any torrent file directly in your browser.
BitLet is an online torrent downloader which runs entirely in your web browser
Copy the torrent metafile URL and press Download torrent
.
.
.
.
.
.
08-16-2010, 03:24 AM
Pezhman
دانلود بی دردسر لینک های تورنت
6ybh-upload پولی شده
نمایش محتوای مخفی
[HIDE-THANKS]
کد:
http://www.loadly.com
[/HIDE-THANKS]
در این تاپیک
کد:
http://forum.p30ask.com/showthread.php?t=3673
10-20-2010, 12:41 AM
shmp30
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rahimgms
با سلام این سرور ها سر کاری همه هین سرورها پولیه
اصلا از شما انتظار نداشتم مردمو سر کار بزارین
با سپاس خسته نباشید بای
کسی شمارو سرکار نزاشته ...
این سایتا همشون قبلا تست شده و کار میکردن . حالا بعد یه مدت پولی شدن .
شما اگه همون اولی رو امتحان میکردی متوجه میشدی سر کار نیستی . نمیدونم چطوری همشو امتحان کردی .
درود بر شما
یعنی چی؟
هیچ کدوم کار نمی کنن؟
من سالی یکبار هم از تورنت دانلود ندارم ولی همین دیشب از لینک پست دوم 3گیگ تورنت مستقیم دانلود کردم تورنت شما باید Seeder کافی داشته باشد
تمامیه مستقیم کننده ی تورنت رایگان که در نت هست تو این تاپیک معرفی شده
عجببببب
:yeah:
08-22-2011, 08:47 PM
doulton
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pezhman
این سایتی که الان معرفی می شه خیلی جالبه
دقیقا نقش یه دانلود منیجر آنلاین رو برای فایل های تورنت بازی می کنه به این ترتیب که فایل رو از روی رایانه بهش می دید و یه محل هم برای دانلود روی رایانتون براش مشخص می کنه
سایت خودش شروع می کنه به دانلود فایل با سرعت بالا روی سیستم شما (نه سرور خودش)
*** hidden content ***
bitlet wants to be a very simple bittorrent applet that lets you download any torrent file directly in your browser.
Bitlet is an online torrent downloader which runs entirely in your web browser
copy the torrent metafile url and press download torrent
.
.
.
.
.
.
ممنون از معرفی سایتها من کارم فقط دانلود تورنت هست این سایت به نظر برام جالب اومد امکانش هست یک اموزش چیزی از این سایت بزارید چون اصلا من متوجه منظورتون به هیچ عنوان نمی شم (فایل رو از روی رایانه بهش می دید) وقتی این فایل رو خودمون نداریم چه جوری باید بهش بدیم می شه مبحث رو باز تر کنید
08-23-2011, 12:45 AM
Pezhman
نقل قول:
نوشته اصلی توسط doulton
ممنون از معرفی سایتها من کارم فقط دانلود تورنت هست این سایت به نظر برام جالب اومد امکانش هست یک اموزش چیزی از این سایت بزارید چون اصلا من متوجه منظورتون به هیچ عنوان نمی شم (فایل رو از روی رایانه بهش می دید) وقتی این فایل رو خودمون نداریم چه جوری باید بهش بدیم می شه مبحث رو باز تر کنید
این سایت خیلی وقت نیست که شروع به کار کرده و بنده گفتم در اینجا معرفی کنم تا کمکی به دوستان عزیز در زمینه دانلود از تورنت باشه. خوب بریم سراغ معرفی سایت و نحوه کار با اون.ابتدا وارد سایت زیر شده و در سایت ثبت نام کنید.(15 ثانیه بیشتر طول نمیکشه) .بعد با اکانت خود وارد سایت بشید.آدرس فایل تورنت رو کادرقرار دهید.قبل از اینکه go رو بزنید،توجه داشته باشید که با آی پی ایران نمیشه مستقیم کرد.پس آی پی خودتون رو با هر روش که میتونید تغییر داده(برای بنده آی پی کانادا جواب داد) و بعد go رو بزنید.یا اینکه از ابتدا با یه آی پی غیر ایران وارد بشید.در مرحله بعد سایت شروع به مستقیم کردن تورنت میکنه و در نهایت جلوی هر تورنت فلش سبزی میاد که با کلیک روی اون و بعد انتخاب فری دانلود،دانلود شما شروع میشه.از قسمت myfiles به تورنت ها دسترسی دارین.دانلود قابلیت ادامه دادن یا رزیوم داره.فقط یه عیب این سایت داره اینه که برای کاربرای رایگان تا حداکثر 53 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود میده.(یه مدت پیش که بنده با این سایت آشنا شدم کاربرای رایگان وپرمیوم مثل هم بودن) البته برای بیشتر کاربرایی که از سرویس های نامحدود استفاده میکنن،و سرعت دانلودشون زیاد بالا نیست خیلی مناسبه.یه روش دانلود با سرعت بالاتر اینکه بعد از دریافت لینک میتونید اون رو ریموت و سپس دانلود کنید(توی sharebees با سرعت 52 الی 65 کیلوبایت ریموت شد).یک نکته هم این که فقط موقع دادن دستور مستقیم سازی(موقع کلیک کردن روی گزینه go)باید آی پی شما غیر ایران باشه.و هنگام مستقیم سازی و به بعد با آی پی ایران جواب میده