گرفتن ایمیج از ویندوز در یک کامپیوتر و استفاده از آن در هر کامپیوتر دیگر
درود
در طول چند ماه گذشته عده زیادی از دوستان چه در این انجمن که فعلا" کاشانه بنده است و چه در دیگر سایت
های خارجی و ایرانی ، سوالی را بکرات از حقیر پرسیده اند که جواب دادن به آن هم ساده است و هم مشکل.
در بین سوال کنندگان هم دوستان ارجمندی مثل جناب ( Mahm00d) وجود دارند که تشنه یادگیری هستند و هم
افرادی با پشتوانه مالی قوی وجود دارند که میخواهند راه کار را یاد گرفته و با استفاده از تجربیات و زجر های چند
ساله بنده ، خیلی راحت یک شبه به سود کلان دسترسی پیدا کنند.
جالب است این نکته را هم عرض کنم که حتی بعضی از این کاربران حضورا" هم مراجعه و پیشنهاداتی داده اند ولی
در اینجا هم نامردی ها حاکم است. مثلا" یکی از این افراد پیشنهاد کار در ازای ماهیانه ( 400 هزار تومان ) داده ؟؟؟
یک گدا هم برای این مبلغ از خانه اش بیرون نمی آید.
اگر من اعلانیه بدهم و کار تعمیر کامپیوتر انجام دهم و ماهی سه چهار تا مشتری داشته باشم مبلغ بالاتر از این
مقدار را در ازای فقط هفت هشت ساعت کار میتوانم بدست بیاورم.
ولی این مقدمه به این معنی نیست که نمیخواهم مطلب را توضیح دهم. در مرام و طرز فکر من نیست که مخفیکاری
کنم.
توضیح خواهم داد ولی توضیحی که کاربر درک کند که چکار باید بکند و چه مسیر هائی را باید دنبال کند.
و لذا با توضیحات من ، کاربری میتواند راه را پیدا کند که متقلب نیست و قصد نامردی و سوئ استفاده ندارد.
تا بعد
پاسخ : گرفتن ایمیج از ویندوز در یک کامپیوتر و استفاده از آن در هر کامپیوتر دیگر
سلام وقت بخیر
متاسفانه دو برنامه ای که در پست قبلی معرفی کردید از مدیافایر حذف شده، لطفا دوباره آپلود کنید
ممنونم
- برنامه SPAT
- درایور های SkyDriverXP V11.1 Plus
متاسفانه پیدا کردن این نرم افزار ها مقداری سخت شده است
بهر حال با گشتی که زدم در لینک های زیر موجودند:
spat6.0.9.9-a-beta_3
SkyDriver v11 for Windows XP & Windows 7 - Full
احسنت شکرا جزیلا سید مهندس مقصود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Magsoud
سلام از لطفتون صمیمانه ممنون و متشکرم
متاسفانه فایل دومی از لینک حذف شده، میگردم ببینم پیدا میشه
من فکر میکنم که بهتر است بجای درایور بالا دنبال Wan Driver - Easy DriverPacks بگردی که کامل تر و بهتر و جدیدتر است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Magsoud
من فکر میکنم که بهتر است بجای درایور بالا دنبال Wan Driver - Easy DriverPacks بگردی که کامل تر و بهتر و جدیدتر است
ممنون بابت معرفی این نرم افزار
آیا این یکی کار همون قبلی رو میکنه؟ اون قبلی روی ویندوز 7 و 8 اجرا نمیشد!
و یه سوال دیگه:
من وقتی میخوام با Imagex یه فایل wim رو apply کنم خیلی طول میکشه و همچنین واسه capture کردن اون باز هم خیلی زیاد طول میکشه، آیا همیشه اینجوریه یا تقصیر از سیستم منه که کند عمل میکنه؟
Wan Driver - Easy DriverPacks برای ویندوز های XP و 7 و 8 درایور های جداگانه دارد.
حجم درایور های 32 بیتی (XP و 7 و 8 ) جمعا" حدود 1.20 گیگا بایت حجم دارد. و از هر لحاظ بهتر است و با این روش هم کار میکند.
اگر کاری که با Imagex میکنید حدود ده بیست دقیقه طول میکشد اشکال ندارد.
سلام
استاد با نرم افزار EasySysprep که به زبان چینی برای عمل Sysprep ویندوز طراحی شده است به تازگی آشنا شده ام به گفته ی سازنده این نرم افزار در ویندوز های 64 بیتی و ویندوز های 8 و 8.1 هم کار می کند و می شود درایور پک هم در ویندوز های جدید استفاده کرد و امکاناتی دیگر...
آخرین ورژن این نرم افزار تا به امروز را می توانید از لینک زیر دانلود کنید
https://shared.com/sw31kakb02
اما موردی که با این نرم افزار دارم این است که زبانش چینی است در قسمتی از تنظیمات باید زبان کیبورد را انتخاب کرد که فقط زبان چینی موجود است (در سایتی دیدم که به منظور اضافه کردن زبان کشور خودش که اینگلیسی نبود فایلی قرار داده بود!) و در کل استفاده از آن سخت...:afd:
استاد اگر لطف کنید پستی برای آموزش استفاده از این نرم افزار همچنین تاپیکی برای تغییر زبان این نرم افزار و نرم افزار های دیگر ایجاد کنید ممنون می شوم:goal7195:
در یکی از انجمن های خارجی دیدم که شخصی با استفاده از atuoit زبان این نرم افزار را تغییر داده است.
:merc567:
سلام
شيخ محمود، داشتيم؟! :tf:
آخه مرد مومن، لازمه تغيير زبان، دونستن اونه! خُب، استاد چطوري بياد ترجمه چيني ندونسته با AutoIt نرم افزار مورد نظرترو به انگليسي تبديل کنه؟ :ekh2:
مگه AutoIt خودش مترجمه؟! :tajob:
ugly004
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mahm00d
....... نرم افزار EasySysprep که به زبان چینی برای عمل Sysprep ویندوز طراحی شده است
.......پستی برای آموزش استفاده از این نرم افزار همچنین تاپیکی برای تغییر زبان این نرم افزار و نرم افزار های دیگر ایجاد کنید ممنون می شوم
محمود جان معذرت میخواهم که این پرسش را ندیده بودم
باید عرض کنم که من سالها پیش با ورژن 3.1 این نرم افزار کار کرده ام و الان هیچ چیزی در این مورد یادم نیست.
در آن زمان هم برنامه بزبان چینی بود ولی من توانسته بودم نسخه انگلیسی آن را پیدا کنم
نسخه جدید باید ورژن 4.0.14.379 باشد که ظاهرا" نسخه انگلیسی اش وجود دارد ولی من پیدا نکردم که لینکش
را برای شما بگذارم
کاربری در لینک زیر منو های این برنامه را به انگلیسی توضیح داده است
translation from Chinese into English the Easy sysperp V4 By Socoman
امیدوارم کمکی باشد
نقل قول:
لذا اگر عمل sysprep را در سیستمی انجام می دهید که داخلش نرم افزار هائی هم نصب شده ، بعضی از
نزم افزار ها بعد از sysprep کار نخواهند کرد.
من دقیقا همین مشکل رو دارم بعد sysprep اون نرم افزار های که با سیستم خیلی مخلوط میشن! مثل بعضی آنتی ویروس یا گوگل کروم یا کرک بضی از نرم افزار ها از بین میره خراب میشن
نقل قول:
توجه داشته باشید که عمل sysprep بغیر از مشخصات سخت افزاری مشخصات کاربران و هرگونه مشخصه
امنیتی دیگر را هم حذف میکند.
نمیشه کاری کرد اطلاعات یوزر مشخصات کاربر رو حذف نکنه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sr7t
......نمیشه کاری کرد اطلاعات یوزر مشخصات کاربر رو حذف نکنه؟
میشود با کمک Unattended Answer File در حالت Audit Mode این کار را انجام داد.
سعی میکنم بعدا" کامل تر توضیح دهم