مجموعه آموزش تعمیرات سخت افزار به زبان فارسی + لینک دانلود رایگان فیلم های آموزشی
مجموعه آموزش تعمیرات سخت افزار به زبان فارسی + لینک دانلود رایگان فیلم های آموزشی
مجموعه آموزش تعمیرات سخت افزار به زبان فارسی + لینک دانلود رایگان فیلم های آموزشی و گفتمان تعمیر کاران در این تاپیک و بررسی مشکلات و راهنمایی های لازم جهت رفع مشکل
این تاپیک باید با دستور مدیر این سایت شروع بشه چون به بنده گفته بودند نباید لینک دانلود گذاشته بشه و همچنین من می خواستم به صورت کم کم توضیحات و فیلم ها را در سرور فورشرد آپلود کنم و لینک دانلود در این جا بگذارم البته اگر کسی سرور رایگانی سراغ داره که بتونم فایل هایم را در آن جا آـپلود کنم و مدت زمان بیشتری در آن جا بمونه متشکر میشم معرفی کنه
در این تاپیک قصد دارم آموزش های زیر را بدهم
لیست آموزشها :
تعمیر هارد دیسک :
ر این پک آموزشی شما با تعمیر برد هارد آشنا می شوید و چون آموزش به صورت تجربی می باشد شما با هر اندازه اطلاعات می توانید تعمیرات برد هارد را انجام دهید و با نحوه کارکرد سیلندر و طریقه تعویض هد هارد آشنا شوید و می توانید هارد های خراب را احیا نمایید
تعمیر پردازنده و چیپ ها :
در این مجموعه آموزشی جایگزینی پایه های شکسته یا کند شدن cpu را فرا می گیرید و به راحتی می توانید cpu خراب را احیا کنید.
تعمیر مادربورد :
حوه تعمیر و عیب یابی و رفع مشکل انواع مادر بورد ها را فرا می گیرید و به راحتی می توانید مادر بورد های خراب را تعمیر کنید آموزش تعویض چیپ شمالی و جنوبی.
تعمیر مانیتور
مجموعه اول: به صورت آماتور و برای استفاده عموم و در بر گیرنده انواع ایرادهای متداول مانیتور و تعمیر انواع ایرادها از جمله مات بودن تصویر- زیاد کردن نور لامپ – جمع شدن تصویر از بغل و بالا – تنظیم رنگ و آشنایی با دیگر مشکلات مانیتورهای موجود.
مجموعه دوم: شامل تعمیرات تخصصی مانیتور های معمولی و lcd می باشد که مجموعه ایست کامل هم برای استفاده عموم و هم به صورت تخصصی برای همکاران و متخصصان امر.
تعمیر کارت گرافیک :
در مجموعه vga شما با عملکرد کارت گرافیک آشنا شده و به ایراد های متداول آن پی می برید از جمله شطرنجی شدن تصویر و ندادن تصویر…
تعمیر موس و کیبورد :
این مجموعه کاملأ به صورت تجربی است و حتی افراد با اطلاعات کم نیز می توانند پس از دیدن این مجوعه به راحتی تعمیرات موس و کیبرد را انجام دهند. این پک برای عموم پیشنهاد می شود.
تعمیر پاور:
پک پاور مجموعه ایست بسیار ساده که آشنایی با پاور و طرز کار آن را بازگو میکند و به صورت بسیار ساده آموزش میدهد رفع ایراد می نماید و با دیدن این مجموعه می توانید پاورهای خراب را به راحتی تعمیر کنید و پاورهای نویزدار و ولتاژدار را تشخیص داده و نقص آن را برطرف کنید.
تعمیر درایو نوری :
مجموعه ایست کامل دربردارنده تعمیرات درایور از جمله ایرادهای نخواندن cd- رایت نشدن cd- روشن نشدن درایو – مشکل در بیرون آمدن درب – سوختگی در برد – تعمیر برد و تعویض iecو کنترولر…
پاسخ : مجموعه آموزش تعمیرات سخت افزار به زبان فارسی + لینک دانلود رایگان فیلم های آموزشی
سلام اقا ما نتونستیم هیچ لینکی رو دانلود کنیم.چاره چیه
پاسخ : مجموعه آموزش تعمیرات سخت افزار به زبان فارسی + لینک دانلود رایگان فیلم های آموزشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahmannnn
سلام اقا ما نتونستیم هیچ لینکی رو دانلود کنیم.چاره چیه
فکر کنم چاره اش این باشه biboss:.
http://ariadl.ir/thread411.html#post674
سلام این تاپیک خیلی قدیمیه.
شاید مال 6 سال پیش باشه.سن من هم زیاد شده اتفاقی اومدم دوباره دیدم. به نظر من این فیلم ها برای گام اول خوبه چون یک چیزی می بینید. ولی اگر خواستید تعمیر کار شوید کتابی که من دارم می نویسم 2800 صفحه می شه خیلی تخصصی تر هست هیچ کسی در دنیا نداره چه برسه به ایران. البته جای تبلیغ نباشه چون من خودم 4 میلیون تومان پول کلاس دادم از سخت افزار و لپ تاپ و پرینتر و موبایل و هنوز هم دارم می رم کتابی که نوشتم برای خودم نوشتم ولی به زودی در سایت خودم می گذارم. این امید را هم به همه بدهم که اگر خدا خواست از طریق سایت خودم آموزش آنلاین بگذارم و مدرک معتبر از آکادمی های معروف دنیا صادر کنم تا برای گرفتن مجوز کار هم کسی مشکل نداشته باشه.
دوستان پول خودتان را الکی خرج نکنید اموزشگاه ها در ایران اکثرا کلاه بردار و دزدند حتی ان اموزشگاه هایی هم که تحت نظارت دانشگاه ها هستند به خدا کلاه بردارند میلیونی پول می گیرند ولی زیاد فایده ندارند.
این ها فقط دارند از جوانی ما و بیکاری در این مملکت سو استفاده می کنند.
دستگاه تعمیر هارد الکی نخرید خودم دارم روی پروژه دستگاه تعمیر هارد کار می کنم که با قیمت شاید 300 هزارتومان در بیاد. الکی پول میلیونی خرج نکنید صبر کنید شاید یک سال دیگر شاید 2 سال دیگر ولی بهتره از اینه که سر شما کلاه بره.