Free Web Hosting | تاپيک معرفي هاست رایگان
درود
دوستان تو این تاپیک هاست های رایگان که بشه روش رپید لیچ ریخت و اکانت های ftp مجانی و هر چیزی از این قبیل رو معرفی کنید تا بقیه استفاده کنند (هر چند کوتاه مدت)
نقل قول:
هاست چیست؟
فضا و اطلاعات سايت شما بايد بر روی يكی از كامپيوترهای ميزبان که 24 ساعت متصل به اينترنت است قرار گيرد تا ديگران بتوانند در هر لحظه از شبانه روز به آن دسترسي داشته باشند. در حقيقت ميزبان يا هاست ، تمام يا بخشي كوچك از فضاي يك كامپيوتر هميشه متصل به اينترنت است كه به مرورگرها اين امكان را ميدهد كه با تايپ دامنه شما در بخش مرورگر خود ، بتوانند به صفحات وب سايت شما دسترسي پيدا كنند و يا برنامه اي خاص را براي ايجاد آن صفحات اجرا كنند.
تذکر:دوستان دقت کنند که در استفاده از مطالب این تاپیک هیچ مسئولیتی به عهده من نیست
همچنین:
تمامی مشکلات هاست های رایگان معرفی شده رو در تاپیک پایین مطرح کنید .
پنجاه گیگا بایت فضای(هاست) رایگان
نقل قول:
طبق گفتهٔ خود سایت هاست دهنده دارای ویگیهای زیر است:
Unlimited Bandwidth ؛ Unlimited Disc ؛ Unlimited FTP Accounts ؛ Unlimited MySQL accounts
اما طبق تجربیات این بندهٔ حقیر این سایت به شما ۵۰ گیگ فضا میده با۵۰ گیگ Bandwidth که Bandwidth به این زودیا پر نمیشه یعنی بیشتر از این حرفاست ولی فضاش همون ۵۰ گیگ هست
نقل قول:
اما در مورد ساسپند شدن اکانت باید بگم که من یه ۲-۳ روز پیش یک اکانت ساختم و چیزی حدود ۲۳ گیگ لیچ کردم و هنوز که هنوزه ساسپند نشده(البته ۲۳ گیگ رو دیروز لیچ کردم )
نقل قول:
دوستان توجه داشته باشید که سایت معرفی شده اجازه leech کردن تورنت رو دیگه نمیده نمیدونم ایرانیان عزیز فشار اوردن به سرورهاشون یا برادران فرنگی . ولی هنوز با سرعت خوب و بالا میشه از rapidleech استفاده کرد .
نقل قول:
اکانت من رفت هوا !!!!!!!!!
Account Suspended
This Account Has Been Suspended
دوستان عزیز این رپید لیچ دادنه فقط تبلیغاته و درجا میبندتش : حالا شاید : یا به خاطر ایرونی بودن می بندن : من فقط 70 مگ هم لیچ نکردم !!!!!
یا علی .
دی ورلیچ
HASSANHAJIAN