پاسخ : درست کردن نرم افزار
سهند عزیز
شاید من نتوانستم متوجه منظورتان شده باشم.جون موردی که مثال زدید در رابطه با همه نرم افزار های موجود صادق است.
اگر میخواهید نرم افزاری بسازید که مشخصات توضیح داده شده را داشته باشد، کاری بسیار ساده بوده و به روش های متفاوتی
میتوانید این کار را انجام دهید
برای مثال با برنامه رایگان nsis میشود این کار را انجام داد
در کد های برنامه میشود تمام نیاز های شما را اجرا کرد.
با سلام
استاد منظور من اینه که دقیقا کاری بکنیم که یا برنامه ای درست کنیم که بتونه تمام فایلها وتغییرات رجیستری وپوشه های یه نرم افزار نصب شده رو بصورت یه فایل زیپ((به اینخاطر که حجم فایل کم شود)) در بیاوریم وبعد اینکه یه ویندوز جدید نصبیدیم با اجرای اون فایل زیپ تمام اون تغییرات بجای خود کپی شوند وما بتونیم نرم افزار رو در ویندوز جدید اجرا کنیم
http://up.worldup.ir/do.php?imgf=Screenshot-1_2e979.jpg
همانطور که در لینک زیر توضیح دادم میتوانید توسط برنامه Total Uninstall این کار را انجام دهید. البته این در صورتی درست کار خواهد کرد
که درایو ویندوز را عوض نکرده باشید.
یعنی اگر ویندوزتان فرضا" در درایو C نصب باشد و با برنامه Total Uninstall از برنامه ای بک آپ بگیرید، این بک آپ در ویندوزی قابل استفاده
خواهد بود که ویندوز در درایو C باشد.
توضیح اینکه برنامه هائی هم هستند که میتوانند برنامه های مورد نظر ما را به کامپیوتر دیگر منتقل کنند مثل PickMeApp و نیز
Laplink Software PCmover و غیره.
انتقال کامل برنامه نصب شده در یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگر
باسلام
استاد من میخواستم اینکار بدون استفاده از توتال انیستال باشه چون دریه سیستم جدید یا ویندوز جدید حتما باید توتال انیستال باشه تا اینکار انجام بشه
راه دیگری به نظرتون نمیرسه که بتوتیم اینکار رو بکنیم
سلام
ویه زحمت دیگه هم داشتم استاد
زیاد نمیخوام باسوالات بیجا وقتتونو بگیرم جایی هست یا اموزشی دارید که بتونم با اون از نرم افزارnsis که نام برید چیزایی بلد بشم همون اموزش اولیه باشه بقیشو خودم یجوری یاد میگیرم میخوام یه اموزش اولیه از این نرم افزار رو یاد بگیرم بقیشو باتمرین کم کم اوکی میشم شرمنده زیاد سوال میکنم ازتون
بالاخره سواد کم این مشکلات رو داره استاد زیاد رو دادید بهم شرمندتونم
سهند جان
از اینکه اینقدر به بنده محبت دارید ، خیلی خیلی ممنونم
اما در رابطه با برنامه nsis بنده هم عقیده دارم که باید سعی کنی بهرطریقی که شده ، آن را در حد نیاز
یاد بگیری.
این برنامه میتواند در خیلی جا ها کمکت باشد و با آن قادر به انجام خیلی از کار ها خواهی شد.
تاپیکی در این رابطه درست کن و من هم سعی میکنم در یکی دو جلسه موارد اولیه مورد نیاز برای یاد گیری
آن را با مثال های واضح توضیح دهم و همانطور که خودت هم اشاره کردی بقیه راه دیگر بعهده خودت است.
موفقیت شما را از خداوند بزرگ خواهانم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سهند
با سلام
استاد منظور من اینه که دقیقا کاری بکنیم که یا برنامه ای درست کنیم که بتونه تمام فایلها وتغییرات رجیستری وپوشه های یه نرم افزار نصب شده رو بصورت یه فایل زیپ((به اینخاطر که حجم فایل کم شود)) در بیاوریم وبعد اینکه یه ویندوز جدید نصبیدیم با اجرای اون فایل زیپ تمام اون تغییرات بجای خود کپی شوند وما بتونیم نرم افزار رو در ویندوز جدید اجرا کنیم
سلام
سهندجان، این چه کاریه آخه؟! ugly004
اون فایل ستاپی که جنابعالی توی سیستمت اونو نصب میکنی همون فایل فشرده دلخواهت هست دیگه! توی یه سیستم دیگه با کلیک تمام اون چیزایی که گفتی میره سرجاش و نصب میشه! ::w8:
میدونم که بیشتر منظورت اینه تا خودت بتونی یه فایل ستاپ از یه برنامه دلخواه با تغییرات دلخواه بسازی، که این هم همونطور که استاد فرمودند بابرنامه رایگان nsis انجام میگیره که کدنویسی و دستورات خاص خودشو داره!
سپاس و بدرود :dastt65:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eDvArDo
سلام
سهندجان، این چه کاریه آخه؟! ugly004
اون فایل ستاپی که جنابعالی توی سیستمت اونو نصب میکنی همون فایل فشرده دلخواهت هست دیگه! توی یه سیستم دیگه با کلیک تمام اون چیزایی که گفتی میره سرجاش و نصب میشه! ::w8:
میدونم که بیشتر منظورت اینه تا خودت بتونی یه فایل ستاپ از یه برنامه دلخواه با تغییرات دلخواه بسازی، که این هم همونطور که استاد فرمودند با
برنامه رایگان nsis انجام میگیره که کدنویسی و دستورات خاص خودشو داره!
سپاس و بدرود :dastt65:
دوستان اینکار رو میشود با نرم افزار winrar انجام داد وچطوری
1-تنظیمات رجیستری اعمال شود
2-پوشه ها وفایلها بجای خود کپی شوند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سهند
.....چطوری
1-تنظیمات رجیستری اعمال شود
2-پوشه ها وفایلها بجای خود کپی شوند
سهند جان اگر تا فردا صبر کنی سعی میکنم با یک مثال روش کار را شرح دهم.