رسول خدا (ص) فرمود :
" هرکس پنجشنبه اول رجب را روزه بگیرد و آنگاه بین نماز مغرب و عشا دوازده رکعت به جا آورد هر دو رکعت به یک سلام ،در هر رکعتی سوره حمد یکبار، سوره قدر سه بار و سوره توحید را دوازده بار بخواند و زمانی که نماز را به پایان برد هفتاد بار بر من ،اینچنین صلوات بفرستد.
الهم صل علی محمد النبی الامی و علی آله
و آنگاه سجده کند و هفتاد مرتبه بگوید : سبوح قدوس رب الملائکة و الروح
پس سر خود را بلند کند و گوید : رب اغفر و ارحم و تجاوز عما تعلم انک انت العلی العظم
سپس برای بار دوم به سجده برود و همان ذکر را تکرار کند و آنگاه خواسته هایش را از خداوند طلب کند اگر مصلحت باشد خداوند حتمأ حاجاتش را برآورده می کند .
آنگاه رسول خدا (ص) فرمود :
قسم به خدایی که جانم در دست اوست احدی از بندگان حضرت حق این نماز را به جای نمی آورند مگر اینکه مورد بخشش قرار گیرند اگر چه لغزشهایشان به تعداد برگ درختان باشد و روز محشر هفتصد نفر از بستگان خود را که شایسته جهنم می باشند شفاعت کند و در شب اول قبرش خداوند ثواب این نماز را به شکل بسیار زیبایی با چهره ای گشاده و خندان و زبانی گویا برایش ارسال می کند و چنین می گوید :
" ای محبوب من ،مژده بده که از هر گرفتاری نجات یافتی .
سؤال می کند :تو کیستی ؟من چهره ای زیباتر از تو ندیده و بویی همانند بوی خوش تو به مشامم نرسیده است .
در پاسخ گوید : ای محبوب من من ثواب همان نمازی ام که در فلان شب و در فلان مکان در فلان ماه و سال به جا آوردی امشب سراغ تو آمده ام تا حق تو را ادا کرده و با تو مونس شوم و تو را از وحشت و ترس رهایی بخشم و هنگامه ای که در صور دمیده شود در محشر کبری بر سر تو سایه اندازم و تواز طریق خداوند و مولایت هیچ خیر و خوبی را از دست نخواهی داد"