نوشته اصلی توسط
mozhgan
سلام عزیز دلم:^:سلام عزیزم
من بازم اومدم خوش اومدی:dastt65:
خوب بریم سراغ سئوالات:دی:yeah:
1.گفتی مهریه ی بالا می گیرن دخترا عزیزم یعنی خودت بخوای ازدواج کنی مهریه پایین می گیری؟بعد اگر مادر پدرت مخالفت کردن چی عزیزم بارم مهریه ی پایین می گیری؟
نه مهریه ی کم نه زیاد اما کلا با مهریه بالا مخالفم هم خودم هم خانواده م
2.یعنی فکر می کنی با نداشتن ماهواره و اینترنت ازدواج ها مثل قدیم پایدار می مونه گلم؟نه اینجوریم که نیست من اون جوابو سر شوخی گفتم:d:
3.حد و مرز دوستی دختر و پسر رو چی می دونی عزیزم؟اینکه زیاد به هم نزدیک نشن و حد خودشونو نگه دارن حرفایی که بعد ازدواج باید زده بشه رو قبل ازدواج از گفتنش خودداری کنن
4. اگر یکی رو دوست داشته باشی برای ازدواج و خانوادت مخالفت کنن آیا پا روی خواسته ی دلت می ذاری یا اینجا نظر خودت رو تحمیل می کنی به خانوادت خانومی؟
من با دلم تصمیم نمیگیرم و مطمئنم خانواده م صلاح منو میخوان
5.اکر مشورت که کردی نظر دیگران مخالف نظر تو بود چی کار می کنی؟با خودم میسنجم ببینم حق با کیه و چی صلاحمه
6.از هرنظر توضیح بده گلم
یه وزنه ی 250 کیلویی رو یه ضرب تنهایی بلند کردم:gah9:
7. تا حالا كاري كردي كه خونواده ات بهت افتخار كنن؟ اره وقتی اولین کارم تو کتاب چاپ شد حس کردم پدرو مادرمو خیلی خوشحال کردم:d:
8.تا حالا کاری کردی که خانوادت سرزنشت کنن؟خیلی نه در حد کاسه و بشقاب و سرویس چینی شکستن بوده::w8:
9.تا حالا شده فكر كني خدا تو رو به حال خودت رها كرده و كمكت نمي كنه؟اره گاهی اما خیلی زود به خودم میام ان الله مع الصابرین
10.تا حالا شده به اختیار انسان شک کنی؟