آخرین وضعیت مصدومان استقلال اعلام شد
دکتر اکبر رضایی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره وضعیت پژمان منتظری اظهار داشت: او مشغول فیزیوتراپی است اما به بازی روز پنجشنبه با فولاد نمی رسد.
وی در پاسخ به این سؤال که گفته می شود منتظری به بازی پرسپولیس در هفته هفتم نمی رسد، گفت: من در مورد شرایط کنونی این بازیکن صحبت کردم و در مورد آینده هم گذر زمان همه چیز را مشخص می کند.
پزشک تیم استقلال در مورد آخرین وضعیت محسن یوسفی و فریدون زندی عنوان کرد: وضعیت یوسفی بهتر است. او از ناحیه رباط داخلی کشیدگی دارد و این که به بازی با فولاد برسد یا نه به نظر کادرفنی بستگی دارد.
رضایی افزود: فریدون زندی هم شرایط بهتری پیدا کرده است. مصدومیت او از ناحیه خارجی زانو است. برای احتیاط بیشتر از او خواستم آزمایش کامل تری بدهد. بحث زندی رسیدن یا نرسیدن نیست و فقط می خواهم با بهبودی کامل به میدان برود.
پزشک استقلال در خصوص جواد شیرزاد تصریح کرد: او درد دارد اما وضعیتش حاد نیست و در روزهای آینده وضعیت نهایی اش مشخص می شود.
پورحیدری: مجیدی قهر نکرد و میخواست مشکل جباری حل شود
منصور پورحیدری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، عنوان کرد: در بازی با فجر به لحاظ کار گروهی آنچنان ایدهآل نبودیم اما با همین کمبودها خوب نتیجه می گیریم. فجر تیم دونده و با انگیزه و بازی با آنها سخت بود.
وی افزود: بچهها هنوز به شرایط ایدهآل نرسیدهاند. آندرانیک تیموریان که برای ما کار می کند سلامت کامل ندارد. او با درد در ناحیه پا بازی می کند. دردی نیست که مشکل داشته باشد اما به هر حال شادابی هم ندارد. فریدون زندی و پژمان منتظری در حال کار هستند تا بهبود پیدا کنند و وضعیت جاسم کرار هم که مشخص است.
سرپرست تیم استقلال درباره اینکه چه طور به این استقلال پرمهره می گویند با کمبود مواجه هستند، گفت: من قبول ندارم که پرمهره هستیم. استقلال فقط بازیکنان بزرگ دارد که همه این بازیکنان هم به طور کامل در اختیار مظلومی قرار نگرفتهاند. تیم کامل نیست تا بتواند از همه مهرهها استفاده کند.
پورحیدری در ادامه گفتوگو با فارس درباره اینکه آیا درست است بازیکنی مثل جباری دو سه روز قبل از بازی قهر کند و سپس روز مسابقه به اردو بیاید و آیا این روش در تیم تسری پیدا نمی کند، اظهار داشت: مسلما یک تیم نمی تواند به این شکل کار را پیش ببرد. دیدید وقتی هم که جباری برگشت چون دو جلسه در تمرینات غیبت داشت، از نیمه دوم از او استفاده شد در حالی که جباری بازیکن بزرگی است و می توانست از ابتدا به تیم کمک کند. جباری این دفعه خودش برگشت و با مظلومی حرف زد.
وی اضافه کرد: تلاش می کنیم دیگر چنین مسائلی در تیم نباشد. مشکلات مالی زیاد داریم و فتحاللهزاده هم در تلاش است این مشکلات حل شود.
پورحیدری در پاسخ به این سؤال که اگر او سرمربی استقلال بود از جباری استفاده می کرد، گفت: حالا که سرمربی نیستم تا بخواهم جواب بدهم، مسئولیت تیم با مظلومی است و من تلاش می کنم حاشیههای اطراف تیم کمتر شود.
سرپرست تیم استقلال در مورد اینکه گفته می شود فرهاد مجیدی به دلیل استفاده از جباری مقابل فجر قهر کرده و در تمرینات شرکت نمی کند، عنوان کرد: اصلا چنین چیزی نیست. این بحثی است که در مطبوعات راه افتاده و کارخانه این گونه خبرسازیها در مطبوعات خوب کار می کند. اتفاقا فرهاد مجیدی تلاش می کرد که این مشکل حل شود و انتشار چنین خبرهایی بی انصافی است. او قبل از بازی برای ریکاوری بعد از بازی از مظلومی اجازه گرفت تا در تمرین نباشد.
وی در مورد آمادگی میلاد میداودی و اینکه دوست داشته مقابل فجر به میدان برود، گفت: وضعیت میلاد خیلی بهتر شده است. مظلومی تصمیم داشت مقابل فجر 15 دقیقه از او استفاده کند اما مصدومیت شیرزاد باعث شد برنامههای تاکتیکی ما تغییر کند. میلاد از این موضوع ناراحت نیست و خودش می داند که مظلومی نمی خواهد او دوباره آسیب ببیند.
پورحیدری در پایان در مورد رقابت بین تیمهای صبا، تراکتورسازی، استقلال و وضعیت پرسپولیس گفت: خوشبختانه رقابت خوبی در تیم به وجود آمده است. من امیدوارم پرسپولیس هر چه زودتر شکل خود را پیدا کند. این تیم قابل احترام است و با یک برد شرایط آن عوض می شود.
مربی بدنساز استقلال تهدید به کنارهگیری کرد
محمد مولایی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، گفت: برای باشگاه بزرگ استقلال، هواداران و مدیریت آن احترام خاصی قائل هستم و خوشحالم که در ابتدای فصل گزینه این تیم بودم و بعد از پرسپولیس در این تیم حضور پیدا کردم.
وی افزود: با این وجود باید اعلام کنم که سابقه مربیگری من در بدنسازی مشخص است و به دنبال بازارگرمی و این مسائل نیستم ولی دوست دارم به عنوان یک مربی روی نیمکت استقلال بنشینم حتی در این خصوص با مسئولان استقلال صحبت کردم اما هنوز پاسخی به من ندادهاند.
مولایی در خصوص اینکه چرا چنین تصمیمی گرفته است عنوان کرد: شاید به خاطر حضور مربیان دیگر روی نیمکت شایعه شده که در بازی های استقلال روی نیمکت ننشینم اما می خواهم با فتح الله زاده صحبت کنم و در صورتی که نتوانم در بازی های استقلال روی نیمکت این تیم قرار بگیریم احتمال جدایی ام از این باشگاه وجود دارد.
وی در پایان گفت: استقلال تیم بزرگی است و تا روزی که در این تیم باشم با قدرت کارم را انجام خواهم داد.
به گزارش فارس، هم اکنون بهتاش فریبا یکی از اعضای کادر فنی استقلال به دلیل نداشتن مدرک مربیگری a نمی تواند روی نیمکت بنشیند و با بازگشت وی شایعاتی پیرامون کنار گذاشتن مربی بدنساز و حضور او روی سکوها شنیده می شود.
استقلال در جام رياست جمهوري تركمنستان شركت ميكند
پس از پايان هفته پنجم، ليگ برتر به مدت 17 روز تعطيل خواهد شد و تيمها برنامهريزي خود را براي اين تعطيلات انجام ميدهند.
تيم استقلال نيز به دعوت سفير ايران در تركمنستان به مدت يك هفته راهي اين كشور ميشود تا در جام رياست جمهوري تركمنستان شركت كند.
پرويز مظلومي سرمربي استقلال با اعلام اين خبر به خبرنگار فارس گفت: به خاطر تعامل خوب دو كشور ايران و تركمنستان و با درخواست سفير ايران در اين كشور از 7 تا 14 شهريور در مسابقات جام رياست جمهوري تركمنستان شركت خواهيم كرد.
مظلومي: سرمربي تيم ملي بودم، حداقل 7 استقلالي را دعوت ميكردم
پرويز مظلومي در گفتوگويي تفصيلي با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص آخرين وضعيت تيم استقلال و مسائل مختلف فوتبال صحبتهاي زير را انجام داد:
فارس: از شرايط استقلال بگوييد.
خدا را شكر شرايط خوبي داريم و از 4 بازي بايد 12 امتياز ميگرفتيم و اگر در ديدار با سپاهان داور كملطفي نميكرد در آن بازي هم بايد برنده از زمين خارج ميشديم. تازه در ابتداي فصل هستيم و بازيكنان من تلاش خود را انجام ميدهند. هنوز هم ميگويم تيم آن بازي ايدهآل من را انجام نداده به جز ديدار با سپاهان كه خيلي خوب بازي كردند. در مجموع فعلا با حضور آقاي هنكه تمرينات را به ايشان سپردهايم ولي زمان ميبرد تا افكار وي جا بيفتد.
فارس: تا چه حد تفكرات هنكه روي استقلال اثر گذاشته است؟
فعلاً همه چيز را از لحاظ تمريني به ايشان واگذار كرديم و تا آنجا كه ببينم به تيمم لطمه نميخورد، ايشان كار خود را انجام ميدهند. اما اگر ببينم شرايط تيمي و بازي استقلال به همين منوال پيش برود تغييراتي را در نحوه تمرينات ايجاد خواهم كرد.
فارس: از بازيكنان راضي هستيد؟
آنها تلاش خود را انجام ميدهند و انصافا در اين 4 بازي فوقالعاده كار كردند. عدهاي مي گويند با اين همه نفر چرا حرف از كمبودها ميزنيد اما حرف من اين است در برخي از پستها دچار كمبود هستيم كه باعث ايجاد مشكلاتي در روش بازي استقلال ميشود. من اين مورد را ميگويم اما همه تصور ميكنند در مورد كل تيم استقلال صحبت ميكنم.
فارس: مشكل مصدوميت بازيكنان حل نشد؟
چند بازيكن، مصدوم هستند كه وضعيت آنها مشخص نيست و من نگران آينده آنها هستم به خصوص در خط دفاع كه با جذب يك مدافع اين خط را ترميم خواهيم كرد.
فارس: قبول داريد 3 هفته بسيار سخت مقابل فولاد، تراكتورسازي و پرسپوليس در پيش داريد؟
همه هفتهها و همه بازيها براي من سخت است. همان ابتداي مسابقات گفتم كه قرعه سختي در چند هفته ابتدايي نصيب ما شده و ما بايد از اين آزمون سخت سربلند بيرون بياييم و نشان دهيم تيم روزهاي سخت هستيم. ما مرد روزهاي سخت هستيم و در اين روزها ميتوانيم راحتتر تيم را به هدف برسانيم. تيمهاي كم اسم و رسمدار مقابل بازيكنان ما با قدرت ظاهر ميشوند. مقابل تيمهاي مثل تراكتورسازي، فولاد، پرسپوليس، ذوبآهن مسلم بدانيد بازيكنان من با انگيزهتر و حسابشدهتر بازي ميكنند چون ميدانند كه اين تيمها رقيب ما هستند و نبايد به آنها امتياز داد. اگر اين چند هفته آينده را بگذرانيم راهمان براي قهرماني هموارتر خواهد شد.
فارس: جاسم كرار ميتواند پنجشنبه شب مقابل فولاد بازي كند يا خير؟
هنوز به ما چيزي اعلام نكردند. طبق گفته مسئولان اين بازيكن 6 هفته نميتوانست بازي كند كه اين 6 هفته را پشت سر گذاشت. مگر استقلال بايد جور باشگاه ديگر را بكشد؟ همانطور كه بازيكني كه در مس سرچشمه حضور داشت، مقابل سايپا بازي كرد و گفتند مشكل او به تيم جديدش مربوط نميشود در مورد كرار هم قضيه همينطور است. ما روي كرار حساب باز كردهايم. او در تيم تراكتورسازي دچار اشتباهي شده و حالا ضررش براي استقلال است. ما خواسته بوديم به اين بازيكن فرصت دهند و اگر در استقلال اين كارها را تكرار كرد، دو برابر محرومش ميكردند.
فارس: وضعيت آندو تيموريان چگونه است؟ اين بازيكن در صورت دريافت كارت زرد يكي از دو بازي مقابل تراكتور و يا پرسپوليس را از دست ميدهد.
ما به اين مسائل فكر نميكنيم و بازي به بازي برنامهريزي ميكنيم. بازي با فولاد 3 امتياز دارد و حساسيت نداريم كه چه كسي 3 اخطاره ميشود.
فارس: شايعاتي پيرامون قهر فرهاد مجيدي شنيده ميشود. اين شايعات صحت دارد؟
مجيدي روز گذشته در تمرين شركت كرد. او به خاطر مسافرت يكي دو روز غايب بود. محيدي از ما اجازه گرفته و حتي با بهتاش فريبا مدام در تماس بود.
فارس: در اين چند هفته به تركيب ايدهآل خود رسيدهايد؟
هنوز نه. ما نفراتي داريم كه حتي در تركيب جابجا شوند تيم ما فرقي نخواهد كرد چون همه در يك سطح هستند. بازيها فشرده است ما ناچار هستيم تغييراتي را در تيم ما ايجاد كنيم. اينكه بگوييم 11 نفر را شناختهايم و راه را با همين 11 نفر ادامه ميدهيم درست نيست. نميخواهم خيال يك سري از بازيكنان راحت باشد كه فيكس هستند و خيال يك سري راحت نباشد كه بازي نميكنند.
فارس: فردا ليست تيم ملي اعلام ميشود. فكر ميكنيد چند نفر از استقلال به تيم ملي دعوت ميشوند؟
هر چه كمتر از استقلال به تيم ملي دعوت شوند، به نفع من است ولي به نفع بازيكنان و تيم است كه بازيكنان بيشتري انتخاب شوند. من دوست دارم در تعطيلات تمام بازيكنان در اختيارم باشند چون بازيكنان ملي پوش كمتر در اختيارم بودهاند ولي به عنوان يك مربي دوست دارم همه در اختيار من باشند.
فارس: پس تيم ملي چه ميشود؟
اشتباه نكنيد؛ منظورم اين نيست كه همكاري نميكنيم هر كمكي از دستم بر بيايد در تيم ملي انجام ميدهيم.
فارس: اگر شما سرمربي تيم ملي بوديد چند نفر را از استقلال به تيم ملي دعوت ميكرديد؟
اگر من سرمربي تيم ملي بودم حداقل 7 نفر را به تيم ملي دعوت ميكردم. ما دو مليپوش خارجي هم به نامهاي كرار و وليد علي هم داريم كه آنها هم به كشورهاي خود ميروند و واقعا دستمان خالي ميشود و در اين 17 روز تعطيلي بعد از هفته پنجم صددرصد به مشكل ميخوريم.
فارس: اين روزها همه از احتمال حضور فرهاد مجيدي در تيم ملي خبر ميدهند، نظر شما چيست؟
حق مجيدي است كه در تيم ملي باشد ولي در مقطعي نامهربانيهايي به او شد.
فارس: اما قبول داريد كه برخي به حضور كريمي و مجيدي در تيم ملي اعتراض ميكنند و ميگويند اين بازيكنان ميانگين سني تيم ملي را بالا ميبرند.
مجيدي در پستي است كه فوروارد بازي ميكند و كريمي در خط هافبك. مجيدي يكي از بهترين بازيكنان ليگ برتر است و اگر بهترين بازيكن هر هفته را انتخاب كنند بدون شك او نفر اول خواهد بود. فرهاد مجيدي براي هر تيمي نعمت است و به همين خاطر بود كه با وجود پيشنهاد خوبي كه داشت خواستم در تيم بماند و با ما ادامه دهد. ما هم نهايت استفاده را از اين بازيكن ميبريم. بعضيها خرده ميگيرند كه اگر فرهاد مجيدي نباشد استقلال به بنبست ميخورد. مسي هم در بارسلونا نقش عمدهاي دارد و تأثيرگذار است. ما بازيكن تأثيرگذار در تيممان زياد داريم و در صورتي كه بازي گره بخورد از خلاقيت آنها استفاده ميكنيم. مثلا وقتي مسي توپ را از وسط زمين ميگيرد همه را دريبل ميكند و توپ را به درون دروازه ميفرستد آيا اين تاكتيك است؟ اين خلاقيت يك بازيكن محسوب ميشود كه بارسلونا هم از آن استفاده ميكند. سال گذشته چنين مثالي زدم و همه گفتند مجيدي، مسي استقلال است اما من منظورم چيز ديگري بود.
فارس: اين روزها رفتارهاي تماشاگران در استاديومها به بحث اصلي فوتبال تبديل شده است...
تماشاگران استقلال كه به ما لطف دارند و تأثير آنها در بازيهاي ما زياد بوده است. هرچند من اعتقاد دارم در بعضي مواقع حضور پر شور مردم باعث فشار به بازيكن ميشود ولي ما از تماشاگران استقلال بهره بردهايم و از تك تك آنها تشكر ميكنم. اينكه استقلال خوب بازي كند و نتيجه بگيرد مردم به ورزشگاه ميآيند و هدفمان اين است كه در بازيهاي آينده كاري كنيم كه 100 هزار نفر به ورزشگاه بيايند.
فارس: مشكلات مالي حل نشد؟
فعلا كه خبري نيست اما روز گذشته كه به باشگاه رفتم ديدم فتحاللهزاده از منبعي 200 ميليون تومان پول تهيه كرده بود. مديرعامل باشگاه مدام دنبال پول ميدود و واقعا دلم براي فتحاللهزاده سوخت كه با زبان روزه آنقدر اين طرف و آن طرف دويد تا مبلغي را تهيه كند. او اينگونه پول جمع ميكند تا بخشي از طلب بازيكنان را بدهد.
فارس: فتحاللهزاده اعلام كرده بود در صورتي كه مشكلات مالي حل نشود از اين تيم خواهد رفت...
فتحاللهزاده مرد روزهاي سخت است و تا حالا تحمل كرده، دوست دارم از اين به بعد هم تحمل كند چون او نياز به حضور در اين پستها ندارد و زندگياش تأمين است. او به عشق استقلال فشارها را تحمل ميكند. در اين چند روز گذشته او خيلي مريض بوده و 2 روز پيش ديدم كه مجبور شد روزهاش را بشكند و شرايط مساعدي ندارد. او فشار زيادي را تحمل ميكند. در هر صورت هر كس ايدهاي دارد. يك زماني وقتي ببينم نميتوانم شرايط را تحمل كنم عذرخواهي ميكنم و ميروم. اميدوارم او از پس مشكلات بر بيايد البته به شرطي كه به فتحاللهزاده كمك كنند.
روابط عمومی باشگاه استقلال
محمد سررشته داري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: بحث حضور استقلال در جام رياست جمهوري تركمنستان منتفي شده و استقلال در اين تورنمنت شركت نخواهد كرد.
وي در مورد دليل اين انصراف گفت: ظاهرا جابه جاييهايي در بين تيمهاي شركت كننده در اين مسابقات رخ داده و به همين دليل استقلال در اين جام حاضر نميشود.
مدير روابط عمومي باشگاه استقلال در مورد رياست حشمت مهاجراني بر آكادمي اين باشگاه كه حسن روشن آن را اعلام كرده بود گفت: اين مسئله هنوز قطعي نشده است. منتظريم مهاجراني از امارات به ايران بازگردد و در اين زمينه با علي فتحالله زاده مذاكره كند تا مشخص شود از ايشان در چه سمتي ميتوانيم بهرهمند شويم.
وي افزود: شخصيت مهاجراني خيلي بيشتر از رياست بر آكادمي باشگاه استقلال است. فرمايش آقاي روشن كه اين مسئله را عنوان كردهاند صحيح است اما هم باشگاه استقلال و هم مهاجراني در اين زمينه بايد از نقطه نظرات يكديگر مطلع شوند.
ولید علی: هنوز به آن بازيكني كه خودم انتظار دارم، تبديل نشدهام
به نقل از سایت باشگاه استقلال، ولید علی بازیکن كويتي آبي پوشان در خصوص بازی با فجر گفت: اول خداوند کمک کرد و بعد کمک بقیه بازیکنان و تشویق مستمر هواداران عزیز و تمرینات خوبی که داریم سبب ساز این پیروزی و باعث زدن اولین گلم برای استقلال شد ولی هنوز به سطح بازی که از خودم انتظار دارم نرسیده ام و باید بیشتر زحمت بکشم.
وی در رابطه با بازی آینده برابر فولاد گفت: هدف ما در صدر نگه داشتن تیم و کسب 3 امتیاز این بازی است و چون آب و هوای اهواز خیلی به کویت شبیه است مشکلی برای بازی در اهواز ندارم و با تمام وجود در خدمت استقلال هستم.
وليد علي در خصوص جلسه فني كه روز گذشته در باشگاه استقلال برگزار شد گفت: اين جلسه را بسیار مثبت ارزیابی می کنم و این خیلی خوب است که همیشه و برای هر بازی جلسه آنالیز داشته باشیم تا نقاط ضعف و قوت خودمان را شناسایی کنیم و من از این جلسه خیلی استفاده کرده و نقاط ضعف خود را بهتر شناختم.