باشگاه فولاد تصميمگيرنده است
جلالي: خواستههايم براي تيم اميد با شاخصههاي قبلي فرق ميكند
سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: خواستههاي من براي قبول هدايت تيم اميد با شاخصه دورههاي قبلي فرق دارد.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00005548.jpg
مجيد جلالي در مورد اينکه تيم اميد نياز به چه شرايطي براي صعود به المپيک را دارد، اظهار داشت: تيم اميد 8 دوره است که نتوانسته به المپيک راه پيدا کند چون اگر قرار بود با همين اقدامات معمولي تيم صعود کند، در اين 8 دوره اين اتفاق رخ مي داد. اين تيم براي رسيدن به المپيک نياز به اقدامات ويژه و کارهايي است که تا به حال انجام نشده، دارد.
وي افزود: بايد کل اين پروژه را ويژه ديد، در غير اينصورت همان اتفاقاتي که در 8 دوره قبل رخ داده تکرار مي شود. برنامه هاي قبلي براي رسيدن به هدف کارآمد نبوده است. خواسته هاي من از فدراسيون شاخصه هاي ويژه اي دارد و متفاوت از خواسته هاي قبلي است و بايد نگاه جديد به وجود آيد.
جلالي ادامه داد: مراحل انتخاب براي حضور در المپيک لندن اصلا راحت نيست. سهميه آسيا و اقيانوسيه سه تيم و نيم بيشتر نيست و بايد خيلي تلاش کرد تا بتوانيم سهميه را کسب کنيم.
سرمربي تيم فولاد درباره اينکه گفته مي شود وي از فدراسيون درخواست کرده اگر سرمربي تيم اميد شود، بايد 5 ماه بازيکنان در اختيارش باشند، گفت: من نميدانم اين 5 ماه از کجا آمده است؟ من خواسته هاي خود را به فدراسيون ارائه مي کنم و آنها اگر صلاح بدانند رسانه اي مي کنند. تا زماني که از طرف فدراسيون چيزي اعلام نشود من در مورد خواسته هايم صحبت نمي کنم.
جلالي در مورد اينکه در صورت قبول هدايت تيم اميد تکليف فولاد خوزستان چه مي شود، اظهار داشت: کار اصلي تيم اميد بعد از مسابقات ليگ است. من روز گذشته در اين باره صحبتي با مسئولان فولاد داشتم و قرار است فدراسيون هم با آنها صحبتي داشته باشد. من وقتي هم با علي کفاشيان صحبت کردم به او گفتم مسئله اول فولاد است و در اين باره باشگاه تصميم گيرنده است.
football3.ir