نوشته اصلی توسط
mohamad
به نام یزدان پاک
سلام دوستان و همکاران عزیز
اول از هر سخنی از همگیتون بابت زحماتی که کشیدین ممنونم و به نظر میرسه خود شما با این همه توانایی قادر به اداره انجمن گرافیک هم هستین و من واقعا از این که شماها اینقدر توانا هستید خوشحالم و امیدوارم همیشه همینطور شاداب و پرتوان باشید
اما مسایل مطرح شده و جواب اونها :
آقا بهزاد اینکه هدرهای دیگه از نظر من هم قشنگ هستند حرفی نیست ولی چه کسی حاضزه بالای انجمن منتظر لود یک هدر نیم مگابایتی باشه ؟
طبق اصول طراحی سایتها هیچگاه هدرهای بالای 120 کیلو بایت در بالای سایتها قرار نمیگیرند و علت هم کاملا معلومه ...
تنها هدرهای علی آقا دارای این مشخصه بودن که متاسفانه به دلیل ضعف مدیریتی شما تمام رای های داده شده به هدرهای طراحی شده توسط ایشان توسط مولتی یوزرهایی که خودشان ایجاد کرده بودند داده شده و اگر برخورد نشد به خاطر زحماتیه که کشیده بودند ...
خود شما هم دو بار رای دادی و این هم خلافه ...
من حتی یک لحظه اجازه قرار دادن رنگ تیره را در بالای سایت نمیدم چرا که نماد آقا اباعبدالله سبز هست و تیره را صفویه و ... ها برای رسیدن به اهداف خود برای ما به ارمغان آوردن و ...
خوشحال میشم حدیثی بیاری که نشان بده رنگ تیره در ایران و یا اسلام نشانه عزاست ؟
:eek:
در آخر باز هم میگم این قبیل تخلفات که گفتم منو به یاد همان مساله تعیین دمکراسی با گونیهای ... میاندازه و متاسفم
از نظر من هدر طراحی شده توسط احسان واقعا جذابه و هدر سید هم حرفه ای و هدری که خودت آوردی هم طبق اصول طراحی شده ولی به علت سنگینی نمیشه از اونها استفاده کرد .
از همه دوستان میخوام هدرهاشونو با رنگی به جز رنگهای تیره و در حجم کمتر از 120 کیلو بایت در اینجا قرار بدن تا در مورد اونها تصمیم گیری و رایگیری درست انجام بشه
همگی شاد و پیروز باشید :^: