به نام حضرت دوست ... که هرچه دارم از اوست
ابتدا تشکر از elahe خانوم استارتر محترم، به خاطر این تاپیک
و البته عذرخواهی به خاطر اینکه دیر وارد بحث شدم
فقط پست اول احتیاج به بروزرسانی داشت اگه نوبت آقا محمد شده بود
آقا محمد، مدیر بسیار لایق و دوست داشتنی که همواره الگوی بنده بوده رفتارشون و جایگاه استاد را برام دارن، از همون ابتدا درس های زیادی ازشون گرفتم چه فنی چه اخلاقی مخصوصاً پشتکارشون در تقابل با مشکلات را سعی کردم همیشه سرمشق قرار بدم ولی حالا کو تا به گرد پای آقا محمد برسیم ما؟؟ بهترین دوست من در دنیای مجازی و اگر قابل بدونن خارج از دنیای مجازی هستن مدت زیادی هست با هم رابطه داریم
راستش با این تفاسیری که نوشتم، کاری بسیار سخت هست نوشتن در مورد این دوست دوست داشتنی
1. اخــلاق و رفتار: آقا محمد از نظر بنده، فردی دقیق،یک رو و صادق هستن و از پشتکار خوبی برخوردارن، بسیار صریح و رک صحبت میکنن و البته همیشه با دلیل و سند. در مواجهه با مشکلات صبور و با قدرت و با اراده ظاهر میشن. البته به نظر بنده گاهی یک زود عصبانی میشن.
2. نوع برخوردش با دیگران: برخورد بسیار خوبی داشتن به بنده و سایر کسانی که من دیدم، بسیار دلسوزانه و برادرانه در کنار کاربران هستند.
3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش): خوب اسم خودشون هست دیگه
4. بهترین تاپیکـــاش: تاپیک های خوب زیاد داریم ازشون
5. فعالیتش تو سایـــت: زحمت زیادی میکشن برای مجموعه، کلاً کارایی که برای مجموعه انجام میدن از توان یک نفر خارج هست
6. امضاها و آواتارش(نظرت): قسمت آخر امضاشون به شدت حس وطن دوستیشون را نشون میده
7. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ بله، ولی خوب شکر خدا رفع شده
8. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ بسیار لطفشون شامل حال ما شده
9. بدتریـــن خصوصیات: خصوصیت بد که نمیشه گفت ولی خوب فکر کنم اینکه بعضی موقع ها زود عصبانی میشن نسبت به بقیه رفتارشون بده
10. بهتریـــن خصوصیــات: با اراده بودن، قوی بودن، یک رنگ بودن
11.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ خنده دار که نه ولی چت های شبانه بهترین خاطرات مشترکمونه از نظر من
12.ضایع ترین کاری که تو سایت کرده؟ ندیدم
13.یه انتقاد: در جایگاهی ندیدم خودمو که جسارت کنم
14.یه پیشنهاد: استراحت برای حفظ سلامتی، من به شخصه شاهد زحمات بدون وقفه ایشون برای مجموعه بودم
15:یه آرزو براش: بهترین آرزو ها را براتون آرزومندم، امیدوارم در تمام مراحل زندگی پیروز باشید و لحظاتتون زعفرانی و پرتقالی باد! در پناه حق پیروز باشید و سربلند، همیشه جاری همیشه سبز