خیانت - خنجر از پشت زدن- حق نمک به جا نیوردن و .........
Printable View
سلام عزیز دلم:^:
من بازم اومدم
خوب بریم سراغ سئوالات:دی
نقل قول:
3.فکر می کنی چرا آمار طلاق تو ایران اینقدر زیاده؟دخترا دارن با مهریه شون کاسبی میکنن مهریه ی بالا میگن بعد هم پسره ی بیچاره رو میندازن زندان واسه مهریه بعد هم طلاق میگیرن
1.گفتی مهریه ی بالا می گیرن دخترا عزیزم یعنی خودت بخوای ازدواج کنی مهریه پایین می گیری؟بعد اگر مادر پدرت مخالفت کردن چی عزیزم بارم مهریه ی پایین می گیری؟
نقل قول:
4.به نظرت ازدواج های قدیم پایدار تره یا الان ؟چرا؟قدیم بهتر بود خب چشم و گوش مردها هم کمتر باز بود خواهر الان این ماهواره و اینترنت چشم و گوش مردها رو هم باز کرده همه میخوان زناشون شبیه فلان هنر پیشه بشن
2.یعنی فکر می کنی با نداشتن ماهواره و اینترنت ازدواج ها مثل قدیم پایدار می مونه گلم؟
نقل قول:
5.آیا ازدواج های امروزه (یعنی دوستی دختر و پسر) را قبول داری یا نه؟چرا؟دستی که به ازدواج ختم بشه قبولش دارم اونم در حد و مرز خودش چون شناخت طرفین از هم بیشتر میشه
3.حد و مرز دوستی دختر و پسر رو چی می دونی عزیزم؟
4. اگر یکی رو دوست داشته باشی برای ازدواج و خانوادت مخالفت کنن آیا پا روی خواسته ی دلت می ذاری یا اینجا نظر خودت رو تحمیل می کنی به خانوادت خانومی؟نقل قول:
6.در ازدواج چند درصد نظر خودت و چند درصد نظر خانوادت برات اهمیت داره ؟
40 درصد نظر خودم 60 درصد نظر خانواده
5.اکر مشورت که کردی نظر دیگران مخالف نظر تو بود چی کار می کنی؟نقل قول:
7.کلا بخوای کاری انجام بدی مشورت هم می کنی از خانواده و دوستها یا نه فکر خودت مهم تره ؟نه حتما مشورت میکنم
6.از هرنظر توضیح بده گلمنقل قول:
8.بزرگترین و از نظر خودت بهترین کاری که انجام دادی چی بوده؟از چه نظر؟:tf:
7. تا حالا كاري كردي كه خونواده ات بهت افتخار كنن؟
8.تا حالا کاری کردی که خانوادت سرزنشت کنن؟
9.تا حالا شده فكر كني خدا تو رو به حال خودت رها كرده و كمكت نمي كنه؟
10.تا حالا شده به اختیار انسان شک کنی؟