درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط magsoud
ممنون:^:
من به یک دلیل همچنان سر حرف قبلی ام هستم!نقل قول:
1. در رابطه با این نکته که نباید Studio.exe و XStudio.exe را یکی کنیم ، با نظرت موافقم ولی مطمئنم که این دو تا
فایل تکه های همدیگر را در داخل خود دارند. دلیلم این است که:
__ اگر بخواهیم محتویات Studio.exe را با سون زیپ Extract کنیم این کار انجام میکیرد ولی، سون زیپ دو تا فایل را
در بین فایل های اکسترکت شده ناقص اعلام میکند.
__ همینطور اگر بخواهیم محتویات Studio.exe را با سون زیپ Extract کنیم این کار انجام میکیرد ولی، سون زیپ اینجا
هم دو تا فایل را در بین فایل های اکسترکت شده ناقص اعلام میکند.
__ با کمی دقت می بینیم این دو تا فایل از بین فایل های Extract شده در حقیقت نصف شده و هر کدام از تکه ها در
داخل یکی از فایل های Studio.exe و XStudio.exe قرار گرفته اند.
__ احتمالا" روشی هم برای اجرای این قسمت برنامه وجود دارد که برای بنده مجهول است.
این دو فایل هردو فایل اجرایی هستند. هردو دارای Header و اطلاعات و کد مخصوص به خود هستند. وقتی ما این دو فایل را ترکیب می کنیم،در واقع Header فایل دوم به اخر فایل اول می رود و در نهایت ساختار طوری ست که ان قسمت اصلا اجرا نمی شود! طی نقل قولی که از وب سایت سازنده گذاشتم این تنها نسخه ی تحت داس هست. من برای اطمینان ان را حذف کردم اما مشکلی نبود!
2این مورد کمی مشکوک هست!:d: برای مثال من با Winrar اسپیلیت کردم اما نتیجه ای نگرفتم! با نرم افزار های دیگر شاید بشود ولی این را می دانم که موقع Spilit ، نرم افزار اطلاعات خاصی را در فایل 001 می ریزد.نقل قول:
.ما لازم نیست که حتما" فایلی را با HJSPILIT تکه تکه کرده باشیم تا بتوانیم بعدا" توسط همین برنامه تکه ها را یکی
بکنیم.
میتوانیم فایل مورد نظرمان را با برنامه های دیکر هم تکه تکه کرده ولی با این برنامه بهم وصل کنیم و برعکس.تنها چیزی
که لازم است این است که ما شماره گذاری پسوند ها را براساس برنامه ای که میخواهیم با آن یکی کنیم ، باید بنویسیم.
هردو مورد در 64 بیت، به خوبی عمل می کنند.نقل قول:
3.اما مشکل فعلی بصورت زیر است:
___ فایل Batch که در پست های قبلی گذاشته ام هم در 32 بیت و هم در 64 بیت کار میکند و تغییرات به رجستری
اعمال میشود.
__ این فایل Batch اگر توسط NSIS اجرا شود برابر تست های بنده در سیستم های 32 بیتی عمل میکند ولی برابر
تست های برهان عزیز در سیستم 64 بیتی عمل نمیکند.
__ در آخرین پستم عوض فایل Batch از فایل INI در NSIS استفاده کردم . باز هم برابر تست های بنده در سیستم های
32 بیتی عمل میکند ولی برابر تست های برهان عزیز در سیستم 64 بیتی عمل نمیکند.
نتیجه اخلاقی : برهان ویروسی شده بید!
احتمالا از نداشتن Premission باشد. من یک بار برنامه ای نوشتم و ارسال کردم ولی کسی مارو تحویل نگرفت :afd:
به هر حال لینک را دوباره می گذارم. فقط این برنامه باید در Safemode اجرا شود و خوب چون در Safemode است بعضی از جاها، Delay ها عمل نمی کنند که مسئله ای نیست.
4به نظرم من مشکل AutoIt با HKey_Local_Machine هست چون در Key های دیگر کار می کند!:yeah:نقل قول:
. بنابر این ما باید مشکل اعمال به رجستری 64 بیتی را حل کنیم که در این مورد هم NSIS و هم autoit معمولا"
مشکل دارند. از طرف دیگر در نمونه ایکه در پست 17 یا 18 گذاشتم ( سازنده کس دیگر است ) ، هم در 32 بیتی و هم
در 64 بیتی درست کار میکند و سازنده ظاهرا" از روش NSIS استفاده کرده است.
بنابراین ما مشکل داریم که راه درست را نمی توانیم پیدا کنیم. و منتظریم که خودمان یا دوستی دیگر فکر بهنری داشته
باشد که بتوانیم این پروژه را با موفقیت انجام دهیم.
چشم حتما!نقل قول:
در انتها:
---------
یک خواهش شخصی دارم.من مدت هاست که در بعضی مقوله ها کار نکرده ام و حافظه ام پاک شده است. اگر فرصت
کردی تست کن و ببین فایل Studio.exe بعد از کرک شدن چه تغییری درش ایجاد میشود که کد داده شده را می پذیرد.
متشکرم
فقط من هم یک گله ای از شما داشته باشم که چرا فایل INF و کد AutoIt من را تست نکردید؟!::w8:
فعلا!