فتحاللهزاده: مايليكهن به استقلال تهمت زده؛ اميدوارم استغفار كند
علي فتحاللهزاده پس از پيروزي يك بر صفر استقلال برابر داماش در جمع خبرنگاران عنوان كرد: از حضور بالاي هواداران تشكر ميكنم. تماشاگران بايد اين گونه به ورزشگاه بيايند و تيم محبوب خود را تشويق كنند.
وي با اشاره به اينكه حدود 80 هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور داشتند، خاطرنشان كرد: معمولا هميشه ورزشگاه 10 هزار نفر را كمتر اعلام ميكند و در اين ديدار به جاي 70 هزار هوادار 80 هزار حضور داشتند.
سرپرست باشگاه استقلال تصريح كرد: داماش تيم خوبي دارد و در دقايق پاياني فشار زيادي روي دروازه ما آورد. به عابديني براي داشتن چنين تيمي تبريك ميگويم. من از تمام بازيكنانم تشكر ميكنم كه صادقانه تا دقايق پاياني تلاش كردند.
فتحاللهزاده درباره مظلومي يادآور شد: از سرمربي استقلال تشكر ميكنم كه با توجه به اينكه تيم دچار تغييرات زيادي شد، بازيهاي زيبايي انجام ميدهد. مطمئنم در بازيهاي آينده با حضور خسرو حيدري و جاسم كرار تهاجميتر خواهيم شد و بازيهاي بهتري انجام ميدهيم.
وي افزود: از تمام بازيكنان راضي هستم و از نتيجه به دست آمده نيز رضايت دارم. اميدوارم كه به همينگونه در ساير ديدارها نيز ظاهر شويم و در آينده بتوانيم به موفقيت دست يابيم.
فتحاللهزاده درباره صحبتهاي محمد مايليكهن يادآور شد: من ايشان را دوست دارم و يكي از طرفداران او هستم. او نيز خود اين موضوع را ميداند. نميدانم چگونه مايليكهن اين حرفها را زده است! او به يك باشگاه تهمت زده و اميدوارم در اين ماه رمضان به خاطر اين حرف خود استغفار كند. از ايشان بعيد بود كه به اين راحتي چنين حرفهايي را مطرح كند.
سرپرست باشگاه استقلال درباره قرارداد خسرو حيدري تأكيد كرد: فردا و نهايتاً تا چهارشنبه وضعيت حيدري نهايي خواهد شد و در بازيهاي آينده او را در اختيار خواهيم داشت. من به آينده استقلال خوشبين هستم و با داشتن چنين هواداراني ميتوانيم نتايج بهتري در ديدارهاي آينده كسب كنيم.
وي درباره صحبتهاي پورحيدري با موبايل در نيمكت ذخيره گفت: پورحيدري يك اسطوره است و افتخار ميكنم كه وي را در نيمكت استقلال در اختيار داريم. با پيوستن حسن روشن به عنوان مدير كميته فني كه جانشين حجازي شد جمع استقلاليها كامل شد. در اصل استقلال مال اين افراد است و ما در اين باشگاه خدمت ميكنيم.
او در پاسخ به اين سؤال كه پورحيدري با چه كسي صحبت ميكرد، عنوان كرد: نميدانم وي با چه شخصي صحبت ميكرد من در نيمكت نبودم و اطلاعي از اين موضوع ندارم.
درخواست فتحاللهزاده از مجيدي و حضور سرپرست كنار رئيس كميته انضباطي
علي فتحاللهزاده سرپرست باشگاه استقلال در حالي پيروزي تيمش را در جايگاه ويژه نظارهگر بود كه حسنزاده، رئيس جديد كميته انضباطي در كنار وي حضور داشت.
* ميلاد زنيدپور، بازيكن تعويضي سوم داماش پس از اينكه از زمين خارج شد روي نيمكت تيمش مستقر شده و جالب اينكه دينورزاده به سمت وي رفت تا به او خسته نباشيد بگويد. اين بازيكن به همراه غلامي دقايقي پس از تعويض راهي رختكن شدند.
* تماشاگران استقلال با توجه به بازي سرد اين تيم در نيمه دوم در دقايق پاياني اين نيمه ورزشگاه را ترك كردند.
* ميلاد ميدوادي كه پس از مدتها مصدوميت سرانجام براي استقلال بازي كرد از تمام بازيكنان اين تيم در جريان اين مسابقه بيشتر تشويق شد.
* جاسم كرار مهاجم عراقي استقلال كه از حضور در ميادين محروم است با لباس شخصي از جايگاه ويژه بازي را تماشا كرد.
* بهتاش فريبا مربي استقلال نيز كه نميتواند روي نيمكت استقلال بنشيند او نيز از جايگاه ويژه به تماشاي اين مسابقه پرداخت.
* علي فتحاللهزاده در پايان مسابقه در راهروهاي ورزشگاه با فرهاد مجيدي كاپيتان تيمش صحبتهاي را كرد. پيش از اين صحبتها خبرنگاران در گفتوگوهايشان با فتحاللهزاده از او سؤال ميكردند كه چرا مجيدي با تأكيد حرفهاي مايليكهن روي صحبتهايش ايستاده است كه سرپرست باشگاه استقلال اين موضوع را تكذيب كرد.
مشخص بود كه فتحاللهزاده در گفتوگو با مجيدي بر سر اين موضوع صحبت ميكند و گويا خواستار اين بوده است تا در گفتوگو با خبرنگاران آن صحبتها را تكذيب كند.
مظلومي: دستمان براي انتخاب بازيكن در استقلال بسته است
پرويز مظلومي پس از پيروزي يك بر صفر استقلال برابر داماش عنوان كرد: قبل از هر چيز بايد روز خبرنگار را تبريك بگويم و اميدوارم خبرنگاران در تمام طول زندگي موفق باشند. در مورد بازي بايد بگويم دو نيمه متفاوت داشتيم در نيمه اول خوب ظاهر شديم و پس از به ثمر رساندن گل چندين موقعيت ديگر به دست آورديم. يك صحنه مشكوك نيز روي فرهاد مجيدي به وجود آمد كه به نظرم پنالتي بود.
وي ادامه داد: بازيكنان ما در نيمه دوم يك مقدار كم آوردند و اين موضوع به اين دليل بود كه تمرينات فشردهاي را انجام داديم. بازيكنان فشار زيادي را در بازي با سپاهان تحمل كردند و زمان كمي بين اين دو بازي وجود داشت. تيم داماش نيز در نيمه دوم خوب ظاهر شد و فشار زيادي را روي دروازه ما به وجود آورد.
سرمربي تيم فوتبال استقلال خاطرنشان كرد: مهم 3 امتياز بازي بود ما در اين ديدار با كمبود نفرات به ويژه در خط ميانه مواجه بوديم. آندرانيك تيموريان را به زور به اين بازي رسانديم و در زمين قرار داديم اما خوشبختانه او همچون هفته گذشته تمام تلاش خود را انجام داد و از وي تشكر ميكنم.
مظلومي افزود: دست ما براي تعويض بازيكنان بسته بود و براي حضور افراد در زمين مشكل داشتيم. ما در دقايق پاياني متوجه شديم كه نميتوانيم خسرو حيدري را در اختيار داشته باشيم و سريعاً جايگزيني براي او انتخاب كرديم. خوشبختانه در هفتههاي آينده با اضافه شدن كرار و چندين بازيكن ديگرمان تيم كاملي خواهيم داشت و ميتوانيم بهتر بازي كنيم و نتايج بهتري به دست بياوريم. از تمام تماشاگران كه در ورزشگاه حاضر شدند تشكر ميكنم زيرا كه حضور پرشور آنها انگيزه بازيكنان را دو برابر خواهد كرد.
وي درباره خسرو حيدري يادآور شد: دو باشگاه استقلال و سپاهان صحبتهاي خود را انجام ميدهند و همانطور كه فتحاللهزاده اعلام كرد فردا حيدري در اختيار ما خواهد بود و به تمرينات اضافه ميشود و مشكل خاصي وجود نخواهد داشت.
سرمربي استقلال تصريح كرد: تمام بازيكنان ما در نيمه دوم خسته شده بودند و اين موضوع ممكن است در يكي دو بازي آينده ادامه داشته باشد. من معمولاً پس از ريكاوري يك روز به بازيكنان استراحت ميدهم اما به علت فشردگي بازيها مجبور شدم اين امر را انجام ندهم.
وي در مورد عملكرد مهدي رحمتي دروازهبان استقلال عنوان كرد: رحمتي مثل ساير بازيكنان بود و زحمت خود را در اين ديدار كشيد.
مظلومي در مورد فشردگي بازيها تأكيد كرد: زماني كه بازيها با فاصله بيشتري برگزار شود چنين فشاري روي بازيكنان نخواهد آمد. ما بازيكن جايگزين در اين ديدار نداشتيم و دستمان بسته بود اما در هفتههاي آينده اين موضوع حل خواهد شد.
وي درباره حضور بازيكن كويتي در تركيب استقلال گفت: او اولين بازياش را انجام داد و اين بازيكن عضو تيم ملي كويت است و بازيهاي خوبي انجام داده است و در اين ديدار يك مقدار جو ورزشگاه او را گرفته بود و نتوانست بازي خود را ارائه كند.
سرمربي تيم فوتبال استقلال درباره حضور ميداودي نيز عنوان كرد: سعي كردم براي روحيه دادن به ميدوادي او را وارد زمين كنم. وي 8 ماه دور از ميادين بود و هدفم اين بود كه پس از چند دقيقه بازي كردن بتواند شرايط روحي خوبي كسب كند.
مظلومي در مورد داور مسابقه خاطرنشان كرد: داوري زحمت خود را كشيد و به او خستهنباشيد ميگويم. كارشناسان بايد در اين زمينه اظهارنظر كنند اما فكر ميكنم در صحنهاي كه فرهاد مجيدي متوقف شد پنالتي صورت گرفت. در هفته گذشته نيز صحنه مشكوكي روي آرش برهاني رخ داد كه هيچگاه اين صحنه به نمايش گذاشته نشد.
عمرانزاده: استقلال واقعي را از هفته پنجم ببينيد
حنيف عمرانزاده پس از پيروزي يك بر صفر استقلال مقابل داماش عنوان كرد: بازي خوبي در نيمه اول ارائه كرديم. قبول دارم كه در بعضي دقايق نيمه دوم خوب نبوديم اما تازه دو هفته از ليگ گذشته و استقلال شرايط بهتري پيدا ميكند.
وي افزود: مليپوشان فقط 8 جلسه با تيم تمرين كردند. از هفته پنجم استقلال واقعي را ميبينيد. با يك فوتبال خوب و آمادگي كه هفته به هفته به دست ميآوريم خود را براي دربي پايتخت آماده ميكنيم.
عمرانزاده در خصوص ليست ارائه شده از سوي سازمان ليگ كه همراه با شماره شناسنامه و نام پدر بازيكنان بود گفت: نميدانم چه كار به اسم پدر و شناسنامه ما بازيكنان دارند؟ شايد ميخواهند ما را مثل بازيكنان عربي صدا كنند و بگويند حنيفبن حجت. به نظر من رويه قبلي بهتر بود.
تيموريان: خسته بوديم اما بهتر ميشويم
آندرانيك تيموريان پس از پيروزي يك بر صفر استقلال مقابل داماش گفت: بازي خوبي انجام داديم و خدا را شكر توانستيم 3 امتياز را بگيريم. به عنوان يك بازيكن كوچك در استقلال كه تازه به اين تيم آمدهام از تمام تماشاگراني كه به ورزشگاه آمده بودند و در اين وقت شب خانواده خود را تنها گذاشتند تشكر ميكنم و مثل آنها خوشحالم.
وي درباره كيفيت بازي آبيپوشان اظهار داشت: بازي زياد خوبي انجام نداديم چون بدن بچهها سنگين بود و اين هم به دليل فشاري است كه در دوران بدنسازي به بازيكنان آمده است. خسته هستيم و استراحت كامل نداشتيم اما مطمئن باشيد هفته به هفته بهتر ميشويم.
پورحيدري: بارها گفتهام فقط پشت فرمان ماشين با موبايل صحبت نميكنم
منصور پورحيدري كه در جريان بازي با داماش با موبايل خود صحبت ميكرد در اين باره گفت: من گفتهام موبايلم هميشه روشن است و مدام با آن حرف ميزنم حتي روي نيمكت. بارها هم تأكيد دارم فقط زماني كه پشت فرمان هستم با موبايلم صحبت نميكنم. اگر كسي زنگ بزند و نياز باشد حتما جواب ميدهم.
وي درباره اينكه بازيكنان استقلال پس از بازي با داماش بدون ايجاد مانع با خبرنگاران صحبت كردند گفت: اينكه خبرنگاران با بازيكنان صحبت كنند هيچ ايرادي نيست ولي طبق قانون بازيكنان اول بايد به رختكن بروند، دوش بگيرند و سپس مصاحبه كنند اگر بازيكن دوش بگيرد از ساعت يك تا پنج صبح هم حرف بزند هيچ ايرادي نيست.
بياني به عنوان آناليزور در استقلال ماندني شد
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استقلال، گروه آناليز باشگاه استقلال براي ليگ يازدهم مشخص شد. بر اين اساس و با نظر كادر فني رضا رجبي، شاهرخ بياني و مهدي ارژنگي نيا گروه آناليز استقلال را به مديريت رضا رجبي تشكيل مي دهند.
فتحاللهزاده: بخش حقوقي باشگاه پرسپوليس ميخواهد بگويد مردم نميفهمند
علي فتحاللهزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره وضعيت استقلال، مشكلات مالي و اتفاقات حاشيهاي اخير اين تيم بعد از بازي با داماش صحبتهاي زير را مطرح كرد.
فارس: كسالتتان برطرف شد؟
هنوز كسالت دارم و خستهام و خستگي از تنم بيرون نيامده است.
فارس: اولين پيروزي استقلال هم خستگي را از تنتان خارج نكرد؟
اين برد براي هواداران بود و اميدوارم اين روند ادامه داشته باشد.
فارس: قبول داريد استقلال بايد بهتر از اين بازي كند؟
در اين بازي دست مظلومي بسته بود و حتي براي تعويض مجبور بود به بازيكنان اميد رو بياورد. از طرفي چون تيم از اصفهان با اتوبوس به تهران برگشته بود، بچهها خسته بودند. داماش را هم نبايد دست كم گرفت. آنها تيمي بسيار خوب با كادر فني خوب و مديريت فني بزرگي هستند. به هر حال اوايل ليگ مهم اين است كه ببري و امتيازات را جمع كني.
فارس: با اين همه سر و صدايي كه براي جذب رحمتي داشتيد، او توانست شما را روسفيد كند؟
رحمتي خيلي جاها به كار ما ميآيد. او بهترين گلر آسيا است.
فارس: از پول چه خبر؟
هنوز خبري نيست.
فارس: اگر پول نرسد واقعا از استقلال ميرويد؟
شك داريد به اين مسئله؟ چارهاي جز اين ندارم.
فارس: چه طور ميشود باور كرد براي تيمي كه زحمت كشيديد، از آن دست بكشيد؟
درست است براي تيم زحمت كشيدهام اما با چه رويي به بازيكنان نگاه كنم؟ تاسف ميخورم براي بعضي از روزنامهها به خصوص براي آنها كه نوشته بودند من "لم " دادم و فقط گله ميكنم. آقاي عزيز! تا به حال يك ميليارد و 700 ميليون تومان پول به بازيكنان دادم. مگر اضافهخواهي كردم؟ انصاف داشته باشيد. فارس: اين مدت مصاحبههاي زيادي انجام داديد، چه طور ميشود هيچ يك از مسئولان ورزشي حاضر نيستند براي پرسپوليس و استقلال كاري انجام دهند؟
خدا ميداند كه شبها خواب ندارم. امروز بعد از سحر نتوانستم بخوابم. در حالي كه به شدت به خواب نياز دارم در استرس و اضطرابم. 4 روز است به باشگاه نرفتم. چون به بچهها قول دادم آنوقت ميگويند چرا شكوه ميكنم.
فارس: متولي باشگاه استقلال وزارت ورزش است يا سازمان خصوصيسازي؟
وزير تازه سر كار آمده و براي حل و فصل امور زمان ميخواهد. هم او حق دارد، هم ما. بالاخره بايد يكي را به عنوان عليالحساب به ما معرفي كنند. نميدانم شايد مشكلشان با ماست و دوستمان ندارند. سازمان خصوصي سازي كه در بدترين شرايط ميگفت بايد تيم فروخته شود ولي اكنون چيزي نميگويد. روشي كه در پيش گرفتهاند درست نيست.
رئيس جمهور صراحتا بارها گفته كه بايد به پرسپوليس و استقلال كمك شود. آقاي احمدينژاد خودش هزار مسئله و گرفتاري دارد و نميتواند هر روز درباره استقلال و پرسپوليس صحبت كند.
ناديده گرفتن شرايط استقلال و پرسپوليس كم لطفي است. تيم خوبي بستهايم ولي انگار براي مسئولان مهم نيست. مقابل داماش 80 هزار نفر به ورزشگاه آمده بودند. آيا اين شادي و نشاط اهميتي ندارد؟ هواداران جواب زحمتهايم را با قدردانيهايشان دادند چون ميدانند مجموعه باشگاه استقلال چه زحمتي كشيده است.
فارس: بگذريم. امروز در مصاحبهاي گفتهايد اگر سپاهان خسرو حيدري را به سپاهان ندهد، قرارداد سال گذشته او را روي سايت باشگاه ميگذاريد؟
متاسفم كه بعضيها فقط با عناد مينويسند و با اين مصاحبهها ميخواهند باشگاه سپاهان را عصباني كنند. اين مصاحبه را تكذيب ميكنم. به هيچ وجه چنين صحبتي نكردم. متاسفانه بعضي آقايان شيطنت ميكنند و حتما اين مورد را به صورت حقوقي پيگيري ميكنم. چاپ اين مصاحبه از انسانيت به دور است. چند روز قبل با شما صحبت كردم و گفتم نميخواهيم قرارداد خسرو حيدري را روي سايت باشگاه بگذاريم. اتفاقا بايد بگويم مذاكراتمان با باشگاه سپاهان خوب پيش رفته است و سر يك مبلغي با هم به توافق رسيدهايم.
جا دارد از تلاشهاي ساكت تشكر كنم. درست است در اين مدت سر خسرو حيدري با هم چالشهايي داشتيم اما دليل نميشود تواناييهاي اين مدير را ناديده بگيرم. اميدوارم فدراسيون فوتبال اكنون كه ساكت از مديريت سپاهان استعفا كرده از نظرات او استفاده كند. به رحيمي هم به عنوان مديرعامل جديد اين باشگاه تبريك ميگويم و اميدوارم در كارش موفق باشد. باز هم تاكيد ميكنم كه مشكل خسرو حيدري حل شده است.
فارس: روز گذشته در سايتهاي مختلف عكسي از هواداران استقلال منتشر شده بود كه پارچه نوشتهاي در حمايت از فرهاد مجيدي در آن درج شده بود. استفاده از شعار انقلابي در اين پارچه نوشته سبب شده خيليها به كميته فرهنگي باشگاه استقلال ايراد بگيرند.
سايتهايي كه انصاف را رعايت نكردند ديدارشان را به قيامت واگذار ميكنم. وقتي جمعيت 80-90 هزار نفره به ورزشگاه ميآيد آيا باشگاه استقلال ميتواند همه آنها را بگردد؟ باشگاه استقلال در ورزشگاه آزادي چه اختياري دارد؟ مگر استاديوم در اختيار ماست؟ اين اتفاقي كه افتاده 5 دقيقه هم طول نكشيده و بچههاي ما سريعا اين پارچه نوشته را جمع كردند. انسان بايد واقعبينانهتر به قضايا نگاه كند. متاسفانه اين عكاس اين صحنه را ديده و سريع عكس گرفته و بقيه هم آن را به حساب باشگاه استقلال گذاشتند. طبيعي است چنين چيزي مورد تائيد ما نيست اما بعضيها براي خراب كردن استقلال و پرسپوليس از هيچ تلاشي فروگذار نيستند. ما حاضريم براي نظام جانمان را بدهيم. بعضي افراد را هم به خدا واگذار ميكنيم.
فارس: اين روزها بحثهايي درباره تبليغات پشت پيراهن استقلال است و از اينكه نظري جويباري معاون باشگاه اين تبليغات را به عهده گرفته، خرده گرفتند؟
اينكه نظري جويباري شركت دارد و لطف ميكند به استقلال تبليغات ميدهد، چه اشكالي دارد؟ من دست او را ميبوسم. اگر كساني كه چنين ايرادي گرفتهاند مرد هستند بيايند و براي استقلال اسپانسر بياورند. مگر نظري جويباري مجاني اين كار را كرده است؟ كساني كه چنين ايرادي گرفتهاند دين ندارند و اذيت ميكنند.
همان كسي كه چنين بحثي را مطرح كرده اگر مرد است اسپانسر بياورد. من حاضرم 10 درصد زير قيمت پولي كه نظري جويباري ميدهد اين اسپانسر را قبول كنم. به نظر شما اگر استقلال بدون اسپانسر به زمين برود، خوب است؟
فارس: معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس در مصاحبهاي اعلام كرده مايليكهن در مورد اتفاقات رخ داده در يكي از فينالهاي جام حذفي اسمي از تيمي نياورده و باشگاه استقلال به خودش گرفته است.
به اين آقاي حقوقي بگوييد مردم هيچي نميفهمند! درست است آقاي مايلي كهن اسم نياورده اما حتما يك تيمي اين كار را انجام داده پس اسمش را بياورد. آقاي حقوقي خودتي! من متاسفم براي بخش حقوقي باشگاه پرسپوليس به جاي اينكه بابت تهمت زده شده عذرخواهي كند، ميخواهد به مردم القا كند كه ما متوجه نيستيم. برادر من، مردم همه چيز را خوب ميفهمند.
شريفات: براي بازي با مس مشكلي ندارم
به نقل از سايت رسمي باشگاه استقلال، اسماعيل شريفات گفت: بازي با داماش شرايط خاص خودش را داشت. كسب 3 امتياز آن براي ما حياتي بود، البته قبول دارم كه نسبت به بازي اول از لحاظ بدني ضعيفتر بوديم هر چند به مرور زمان اين مشكل مرتفع خواهد شد.
وي ادامه داد: مصدوميتم بهبود يافته و با تيم تمرين مي كنم و مشكلي براي بازي روز جمعه با مس ندارم ولي همه چيز منوط به نظر كادر فني است.
شريفات گفت: بايد در كرمان برنده شويم. براي تيم بزرگي مثل استقلال بازي خانگي و خارج از خانه تفاوتي نبايد داشته باشد. اگر در اين بازي به ميدان بروم سعي مي كنم مانند بازي با سپاهان موثر ظاهر شوم.
رضايت نامه حيدري براي استقلال صادر شد
پس از كش و قوسهاي فراوان سرانجام خسرو حيدري مجوز بازي در تيم استقلال را گرفت.
علي فتح اللهزاده در گفت و گو با خبرنگار ورزش خبرگزاري فارس با اعلام اين خبر اظهار داشت: توانستيم پس از مذاكره با باشگاه سپاهان رضايتنامه خسرو حيدري را بگيريم.
اين بازيكن فردا مي تواند مقابل مس كرمان به ميدان برود.
به گزارش فارس خسرو حيدري در آخرين روز نقل و انتقالات و در ساعات پاياني بدون داشتن رضايتنامه از باشگاه سپاه در هيئت فوتبال تهران قرار داد 2 ساله اي با استقلال امضاء كرد. او به دليل اختلاف با باشگاه سپاهان بر سر صدور رضايتنامه دو هفته اول ليگ برتر را از دست داد.