به نام یزدان پاک
پریا خانم از زحماتتون ممنون ولی ارشد بودن به کنار ولی طبق قوانین فروم همه مدیران اعم از مدیریت سایت تا همکاران انجمنها باید مدیریت یک انجمن و یا یک بخش را بر عهده بگیرن و تخصصی به اون بخش رسیدگی کنند .
موفق باشید
Printable View
باشه انجمن کامپیوتر خوبه:shad54:
پریا خانوم مدیریت انجمن برای شما فعال گردید امیدوارم همیشه فعال باشید امیدوارم همیشه موفق وسربلند باشید
با درود به همه شما خوبان
به لطف دوستان عزیز مدیریت انجمن کتابخانه الکترونیکی ، انجمن گوناگون ، آثار ادبی , تاریخ به بنده عنایت شده . از آنجایی که همه روزه در سایت حضور دارم اگر امکانش هست امکان دسترسی به انجمن ها فقط برای پاک سازی اسپم ها و هرزنامه ها به بنده داده بشه تکرار می کنم فقط برای پاکسازی نه دسترسی کامل البته نمی دونم این امکان وجود داره یا نه . امیدوارم بتونم کمکی هرچند ناچیز برای سایت باشم .
شاد و پیروز باشید
ارادتمند شما عماد
سلام اماد جان عزیزنقل قول:
با درود به همه شما خوبان
به لطف دوستان عزیز مدیریت انجمن کتابخانه الکترونیکی ، انجمن گوناگون ، آثار ادبی , تاریخ به بنده عنایت شده . از آنجایی که همه روزه در سایت حضور دارم اگر امکانش هست امکان دسترسی به انجمن ها فقط برای پاک سازی اسپم ها و هرزنامه ها به بنده داده بشه تکرار می کنم فقط برای پاکسازی نه دسترسی کامل البته نمی دونم این امکان وجود داره یا نه . امیدوارم بتونم کمکی هرچند ناچیز برای سایت باشم .
شاد و پیروز باشید
ارادتمند شما عماد
اگر می خواهید این اسپم ها را پاک کنی از انجمن عاصی میشی این حتی برای مدیران ارشد اسون نیست فقط برای ناطم و سرپرست و مدیر سایت اسون است زیرا در یک دقیقه می توانند همه ی اسپم ها را پاک کنند اما برای شما و من بیشتر از 20 دقیقه وقت می بره به خاطر اینکه باید در انجمن مورد نظر رفته و اسپم را پاک کنیم اگر که حوصله دارین بهتره اختیار را بهتون بده من فقط به خاطر خودتون این پست را زدم نه چیز دیگه ای چون من هم اول مثل شما حوصله داشتم اما بعد دیدم اگر پست بدم بهتر تا اسپم پاک کنم .
موفق باشید....
دروود
احسان جان مگه شما مدیریت پست های اسپم ندارید
http://pic.azardl.com/images/67576508433974017390.png
حتما که دارید من خودم به این شیوه مدیریت اسپم میکنم به جز مواردی که یک کاربر بیش از 50 پست ارسال بکنه
با سلام . اگر قسمتی برای نرم افزار های شبکه و یا اندروید باشه منم در خدمتم
به نام یزدان پاک
سلام دوست عزیز
خوش آمدین :^:
انجمن آندروید ( Android )
نرم افزارهای کامپیوتر مخصوص موبایل
نرم افزارهای اینترنت و شبکه
انجمن اینترنت ، IT و شبکه