اقا پس من چی ؟؟؟؟ منم بازی بدین !!! منم میشم دختر کوچیکه !!!!!:yeah::yeah::yeah::yeah::yeah:
Printable View
اقا پس من چی ؟؟؟؟ منم بازی بدین !!! منم میشم دختر کوچیکه !!!!!:yeah::yeah::yeah::yeah::yeah:
محمد حالا من یه تعارفی کردم دیگه شما هم نوکرمون نکنید:دی
من میبینم من نقش نداشته باشم من رو به هرچیزی تبدیل میکنید منم پسر ارشد میشم چون بقیه در این صورت میشن خواهر هام زن من هم نمیخوام گفته باشم:yeah:(در مواقع لزوم افعال معکوسه)
مامانم کیهههه کیههههههههههههههههههههه کیههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههه بابام هم احسانه جالب اینه که با سرعت نور متولد شدم اول من دنیا اومدم بعد بابام:دی مادرم هم این وسط گم شد احسان زنت کیه بابایی یا میگی زنت کیه یا میدم پدرت رو در بیارن پدرسوخته میدم پدر پدر پدر سوختت رو در بیارن:d:
آقا چرا اشتباهی میگید من پدر بزرگ خانواده شدم دیگه :eni:
سدیام
کسی ژورفین رو نه پرتر پر در ررره
اول از همه بهار خانم خوش اومدین ولی ما دختر تو خانه نگه نمیداریم مگه اینکه شوهرش بدیم :d
زود شوهر پیدا کنید برای خودتون تا اجباری شوهرتون ندادیم
بعد هم بهزاد جان دارم برات
هنگامه خانم ایشان نپسندیدن و انگار پررو گردیده اند ، آقا بهزاد خیلی هم دلت بخواهد دختر خانواده را که عین دسته گل هست و هزار تا خواستگار براش صف کشیدن دادیم به شما داماد سرخانه :d
به پدر فوش نده من باید برم یه زن بگیرم ببینید بچه بدون مادر چه جور با پدرش صحبت می کنه :دی
تو چیکاره ایی اینجا لاسلامتی بزرگت کردما برو برای پدرت یه زن پیدا کن:دی
حالا مادرتون کجاست.....:del-s:
این از طرفم بهش بدین تا بیاد:^:
اقا بیخیال این حرفارو نزنید موجب ناراحتی کسایی میشه من همون پسر ارشد برام کافیه اونم نخواستین بیخیال چیز دیگه ای نمیخوام اینجوری حرف میزنید سو تفاهم میشه
هی وست ست سوت
من یه پیشنهاد داشتیمم بیایین این دختره که مونده تو خونه ه هر رو بگیرین برای کیه کیـــــه کیـــــــــه کی بود ها
بابایی نکنه سر مامان رو زیر اب کردی بری یه زن دیگه بگیری بهنام این برا ژوزفین دندون تیز کرده من گفته باشم بابایی خودم برات یه قیصر پیدا میکنم حالا تو من رو بزرگ کردی ؟ فکر کنم با سرعت نور به دنیا اومدم من اول من دنیا اومدم بعد تو بعد با مامانم ازدواج کردی یه سوراخ زمانی به وجود اومده الان بگم گیج میشین قضیه فیزیکی بوده یه جورایی من بابایی رو بزرگ کردم:d:
مثل اینکه این خانواده همه کس و کارشونو گم کردن یا تازه دارن تشکیل خانواده میدن...چه پیچ در پیچ شد...چه خانواده ی عیال باری....!!!!:tajob:
این شوهر خالتونو هنوز پیدا نکردید؟