استقلال يا سپاهان قهرمان ليگ خواهند شد
منصوريان: تكليف كنند سرمربي تيم ملي ميشوم
مربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: در صورتي که به من تکليف کنند سرمربيگري تيم ملي را قبول ميکنم.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00015067.jpg
عليرضا منصوريان درباره آخرين شرايط خودش و تيم ملي و ساير موارد صحبت هاي زير را انجام داده است:
- اخباري در خصوص آينده کاري عليرضا منصوريان به گوش ميرسد. اين درست است که يکي از گزينههاي اصلي سرمربيگري تيم ملي هستي؟
* اگر راستش را بخواهيد به صورت مستقيم به من پيشنهاد نشده اما همانطور که در جريان هستيد آقاي کفاشيان هم در يک مصاحبه اعلام کرده که منصوريان هم ميتواند سرمربي تيم ملي باشد.
- در صورتي که اين پيشنهاد را به تو بدهند ميپذيري؟
* من يک سرباز هستم در اين فوتبال و هر تکليفي که بر عهده من گذاشته شود را با ميل انجام ميدهم.
- اين جمله تو به اين معني است که اگر سرمربيگري تيم ملي به تو پيشنهاد شود قبول ميکني؟
* اگر به من تکليف کنند که سرمربي تيم ملي باش قبول ميکنم و انجام تکليف ميکنم تا ديني را که فوتبال ايران بر گردن من دارد ادا کنم.
- آمادگي پذيرفتن اين کار را داري؟
* تا حدود زيادي اين آمادگي را دارم و سعي ميکنم کمبودهايم را هم با حمايت دوستان و متخصصين و پيشکسوتان و مطالعه جبران کنم.
- قطعا مشاوراني هم داري، نظر آن ها و پيشکسوتان و کساني که نظرشان برايت مهم است چيست؟ مشورت هم کردي در اين خصوص؟
* من انسان مشورت مداري هستم و هيچ کاري را بدون مطالعه و مشورت انجام نميدهم. البته هنوز که نه به دار است و نه به بار اما من هم مشورت کردم و هم مطالعه. ميدانم که کار خطيري است و احتمال هرچيزي در پس پذيرفتن اين پيشنهاد هست اما در عين حال انسان ريسک پذيري هم هستم و شجاعت انجام اين ريسک را هم دارم. در اين زمينه هم با خيلي از متخصصين و پيشکسوتان مشورت کردم و نظر خيليها را جويا شدم.
- گويا ناصر حجازي از جمله پيشکسوتاني است که با اين کار خيلي موافق است و حتي مصاحبههايي هم در اين خصوص کرده.
* من با پيشکسوتان زيادي مشاوره کردم اما آقای حجازی جزو افرادي است که نظرش بسيار براي من قابل احترام و تاثير گذار است. ايشان به من لطف زيادي دارد و من از وي تشکر ميکنم. اتفاقا به تازگي يک جلسه حضوري هم با آقاي حجازي داشتم و کلي در اين خصوص از ايشان مشورت گرفتم. ایشان مرا خيلي دلگرم کرد. من هميشه از نظرات کارشناسي آقای حجازی در دوران فوتبال و مربيگريام استفاده کردم و تا روزي که در فوتبال باشم در همه کارهاي ورزشيام با ایشان مشورت ميکنم و نظر او را در تصميمهايم لحاظ ميکنم. همين که شخصي مثل ناصر حجازي به آينده کاري من اعتقاد دارد براي من کلي پشتگرمي محسوب ميشود. همچنين پيشکسوتان و بزرگان ديگر فوتبال هم که در اين راستا از من حمايت کردند هم به من دلگرمي دادند. بزرگاني مثل آقای منصور پورحيدري و علي آقاي پروين.
- اين احتمال هم وجود دارد که سرمربي ممتاز خارجي به ايران بيايد و از تو بخواهند که کماکان دستيار باشي.
* همانطور که گفتم به عنوان يک سرباز هر تکليفي که بر گردن من گذاشته شود را ميپذيرم.
- بازي سپاهان و استقلال در پيش است. جنگ استقلاليهاي قديم و جديد را چطور ميبيني؟
* هر دو تيم استقلال و سپاهان در بهترين شرايط قرار دارند. سپاهان به آن درجه از آمادگي رسيده که حتي در روزي که سه تا از بهترين بازيکنانش مثل نويدکيا، جانواريو و توره را هم ندارد ميرود خارج از خانه بازياش را ميبرد و بر ميگردد. يا به راحتي دربي بزرگ اصفهان را ميبرد. اين اتفاقات ساده رقم نميخورد. درايت يک مربي بزرگ و با تجربه مثل امير قلعه نويي پشت اين تيم است. امير براي سپاهان خيلي زحمت کشيده. از طرف ديگر ميبينيم که استقلال هم در شرايط ايده آلي قرار دارد. آنها بعد از تعطيلات صد در صد امتيازاتشان را گرفتهاند و همه بازي هايشان در ليگ و جام حذفي را بردند. قاطعانه هم بردند. حضور يک منصور پورحيدري در هر تيمي ميتواند يک فرصت مغتنم باشد و استقلاليها به خوبي از تجربه پورحيدري استفاده ميکنند.
اضافه شدن گده هم به اندازه کافي بر روند استقلاليها تاثير مثبت گذاشته. ضمن اينکه از تجارب و انگيزههاي پرويزخان مظلومي هم نبايد به راحتي گذشت. از همه اينها که بگذريم هر دو تيم از مديريت خوب و قوي برخوردارند که در ثبت نتايج خوبشان کمک ميکند. به نظر من سپاهان در نيمه عقب زمينش از استقلال قدري جلوتر است و برتري دارد و خط حمله استقلال نسبت به سپاهان جلو است و بر اين تيم برتري دارد. استقلال بهترين خط حمله ليگ را از نظر من دارد.
- چه تيمي قهرمان ميشود؟
* الان براي پيش بيني قهرمان زود است ولي فکر ميکنم يکي از دو تيم استقلال و سپاهان قهرمان شوند.