پاسخ : مستقیم سازی لینک های شما(قوانین در پست اول)
سلام
ادمین جان آقا محمد خیلی ممنونم...:Şflower658Ş:
زمانی که پست قبلی رو نوشتم ویندوزم زبان فارسی نداشت و من توضیحات بنویسم که عذر خواهی می کنم!
من فقط نیاز به این فایل که در پست قبلی هم نوشتم دارم و الان هم مستقیم نشده:ga0:
Win81-u-4065194-to-4065201.svf
مشکلی که من هم با اینگونه فایل ها دارم و نمی تونم از سایت های لیچ استفاده کنم اینکه فایل ها در پوشه ای ذخیره شده و لیچر های این آدرس ها را قبول نمی کنند!!!
آیا راهی است که بتوان لینکی از یکی از این فایل های موجود در این پوشه پیدا کرد و از آن در سایت های لیچر استفاده نمود؟؟؟
بازم ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mahm00d
سلام
ادمین جان آقا محمد خیلی ممنونم...:Şflower658Ş:
زمانی که پست قبلی رو نوشتم ویندوزم زبان فارسی نداشت و من توضیحات بنویسم که عذر خواهی می کنم!
من فقط نیاز به این فایل که در پست قبلی هم نوشتم دارم و الان هم مستقیم نشده:ga0:
Win81-u-4065194-to-4065201.svf
مشکلی که من هم با اینگونه فایل ها دارم و نمی تونم از سایت های لیچ استفاده کنم اینکه فایل ها در پوشه ای ذخیره شده و لیچر های این آدرس ها را قبول نمی کنند!!!
آیا راهی است که بتوان لینکی از یکی از این فایل های موجود در این پوشه پیدا کرد و از آن در سایت های لیچر استفاده نمود؟؟؟
بازم ممنونم
درود
من از لیچر استفاده نمیکنم و ترفندهای خودم را برای مستقیم کردن دارم ولی در کل در سایت mega فایل ها باید به لینک جنریت بشند و بعد میتونید دانلود کنید
اگر تک لینک باشه به روش دوم و فشرده سازی میشه مستقیم کرد ولی برای تمام فایل ها حوصله و وقت میخواهد
خدمت شما

Win81-u-4065194-to-4065201.svf - 728.4 MB
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ADmIn
درود
من از لیچر استفاده نمیکنم و ترفندهای خودم را برای مستقیم کردن دارم ولی در کل در سایت mega فایل ها باید به لینک جنریت بشند و بعد میتونید دانلود کنید
اگر تک لینک باشه به روش دوم و فشرده سازی میشه مستقیم کرد ولی برای تمام فایل ها حوصله و وقت میخواهد
....
سلام
خیلی خیلی ممنونم...
لطف کنید اگر می تونید و وقت و حوصله اش رو دارید در مورد ترفند هایی دیگری که استفاده می کنید توضیح دهید :s0:
به قولی :
هم ثوابه و هم کباب:yeah:
:Şflower658Ş:
سلام
تشکر...
اگر لطف کنید در uploadbaz ریموت کنید ممنونم میشوم
:Şflower658Ş:
درود
هر جا خواستید ریموت کنید تا چند ساعت دیگه لینک حذف میشه
http://ariadl.ir/1/RCPLTRGGG.rar
پست اول به روز رسانی شد .
محدودیتی تا حد امکان برای مدیران وجود نداره ، البته در صورتی که وقت بنده آزاد باشه وگرنه دوستان توجه کنند که مستقیم سازی گاهی با توجه به سرعت منبع و سورس لینک کاری زمانبر و خسته کننده هست .
با سپاس :Şflower658Ş:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dark Mind
درود
تورنت لیچ میشه ؟
تاپیک داشت ولی من پیدا نکردم برای همین تاپیک جدید زدم
https://forum.ariadl.ir/thread171252.html#post336306