-
اعلام رای کمیته رسیدگی به تخلفات حرفهای در مورد آکادمی استقلال در روزهای آتی
با وجودی که کمیته انضباطی باشگاه استقلال در خصوص حرف و حدیث هایی که در مورد فعالیت آکادمی این باشگاه در ورزشگاه مرغوبکار مطرح بود، رسیدگی خود را انجام داد با این حال کمیته رسیدگی به تخلفات حرفه ای فدراسیون فوتبال در حال پیگیری این پرونده است.
هفته گذشته جلسه ای در این کمیته برگزار شد که محوریت آن رسیدگی به آکادمی باشگاه استقلال بود.
گزارش بررسی کمیته انضباطی باشگاه استقلال نیز در اختیار این کمیته قرار گرفته است و قرار شده به زودی نتیجه بررسی های کمیته رسیدگی به تخلفات حرفه ای فوتبال در مورد این پرونده اعلام شود.
-
هنكه:نكته مثبت فوتبال ايران تماشاگران است
ميشائيل هنکه در مورد وضعيت تيم استقلال، اظهار کرد: در حال حاضر شرايط تيم استقلال مناسب است و بازيکنان خيلي خوب تمرينهايشان را انجام ميدهند.
وي با اشاره به عدم حضور مليپوشان استقلال در تمرين و بازي استقلال برابر صبا که چند روز پس از بازگشت آنها از تيم ملي برگزار ميشود، گفت: تعجب من از اين است که چرا بايد اين قدر فاصله کم باشد. هميشه اين مشکل را داريم که بلافاصله پس از بازگشت مليپوشان بايد در ليگ بازي کنيم. بايد فاصله بين بازگشت مليپوشان تا بازي بعدي استقلال بيشتر شود تا تحمل اين مساله براي بازيکنان راحتتر باشد. اين مساله يک نکته منفي براي استقلال محسوب ميشود. ضمن اينکه مي بينيم بازي پرسپوليس را يک روز به تعويق انداختند، اما براي استقلال اين کار را نکردند.
هنکه در پاسخ به اين سوال که چه چيزي را نکته مثبت فوتبال ايران ميداند گفت: نکته مثبت فوتبال ايران اين است که تماشاگران بسيار خوبي را دارد و يکي از بهترين تجربهها بازي با پرسپوليس بود. اين چيزي است که در فوتبال ايران تجربه کردم و ديدم که چقدر مشتاق فوتبال داريم.
-
زندي: از خودم انتظار بيشتري دارم
بازيکن تيم استقلال معتقد است که هنوز به آمادگي 100 درصد نرسيده، اما بازي به بازي بهتر خواهد شد.
فريدون زندي در مورد حضورش در ترکيب استقلال پس از مصدوميت چند هفته اي که داشت، گفت: فکر ميکنم که بازي به بازي در حال بهتر شدن هستم و اين مسالهاي طبيعي است که پس از مصدوميت کمي زمان ميبرد تا بدن يک بازيکن به آمادگي 100 درصد برسد.
زندي ادامه داد: در چند بازي گذشته تلاش کردم که جواب کادر فني را بدهم، اما انتظارم از خودم بيشتر است.
وي با اشاره به جايگاه استقلال در صدر جدول، گفت: فعلا در صدر جدول حضور داريم و بايد بازي به بازي بهتر شويم تا از صدر جدول پايين نياييم.
هافبک استقلال با اشاره به تيم صبا گفت: قبل از شروع فصل يک بازي تدارکاتي با تيم صبا داشتيم و آن زمان هيچ کس فکر نمي کرد که صبا چنين تيم خوبي باشد، اما همان موقع گفتم که صبا تيم خوبي است. همان موقع گفتم آنها ميتوانند نتيجه بگيرند.
-
بايد صبا را ببريم
بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: در فوتبال کسي نمي تواند تضمين کند که هميشه در ترکيب ثابت باشد.
علي حمودي گفت: خدا را شکر تمرينات خوبي را پشت سر ميگذاريم و من هم از نظر بدني در وضعيت خوبي هستم.
حمودي با اشاره به تمرينات استقلال بيان کرد: تيم به خوبي آماده ميشود و از شنبه در دو نوبت صبح و بعد از ظهر تمرينها را انجام ميدهيم.
بازيکن استقلال در مورد نيمکت نشينياش در بعضي از بازيها، گفت: فوتبال همين است و کسي نميتواند تضمين کند که هميشه بازيکن فيکس و در ترکيب ثابت حضور داشته باشد.
حمودي در مورد تيم صبا که هفته آينده استقلال با آن بازي دارد، گفت: صبا هم تيم خوبي است و بايد تلاش کنيم که بتوانيم در اين بازي پيروز شويم تا فاصلهمان را با نفت و ساير تيمها در جدول بيشتر کنيم و خودمان را بالا نگه داريم.
-
کریم باقری سوژه آبی ها و تمرین الونگ
تمرین عصر استقلال از ساعت ۱۶ در زمین دستگردی آغاز شد.
* هادی زرین ساعد تنها غایب تمرین بود.
* فرهاد مجیدی، خسرو حیدری و فریدون زندی که هر سه مصدومیت هایی داشتند به همراه سایرین تمرین کردند.
* پرویز مظلومی که در تمرین صبح غیبت داشت در تمرین عصر حضور یافت.
* هنکه مربی آلمانی آبی پوشان تمرین را نظارت می کرد.
* یکی از نکات قابل توجه صحبت های برخی از بازیکنان استقلال در مورد بازگشت کریم باقری در تمرین پرسپولیس بود. این حرف های زمزمه وار مطرح بود که کریم باقری می خواهد برای پرسپولیس بازی کند یا خیر.
*الونگ الونگ که مشغول تمرین بود در اواسط تمرین نزد مظلومی رفت و دقایقی با او صحبت کرد و سپس به دویدن دور زمین پرداخت.
* مظلومی برای مهاجمان تیم تمرین چارچوب شناسی را در نظر گرفته بود.
* بازیکنان در دو گروه به فوتبال در نصف زمین پرداختند.
-
كرار پنجشنبه يا جمعه در تهران
تيم ملي عراق روز سه شنبه يک بازي ديگر را در مرحله مقدماتي برگزار خواهد کرد هر چند که صعودش تا حدودي زيادي به مرحله بعد قطعي شده است.
استقلال تهران علاوه بر اينکه چند مليپوش ايراني دارد، يکي از بازيکنانش هم در تيم ملي عراق بازي ميکند.
جاسم کرار که مدتي مورد غضب کادر فني تيم ملي عراق قرار گرفته بود دوباره به تيم ملي دعوت شد و در تازهترين بازي عراق به مدت 10 دقيقه براي اين تيم بازي کرد.تیم ملی عراق روز سه شنبه یک بازی دیگر را در مرحله مقدماتی برگزار خواهد کرد هر چند که صعودش تا حدودی زیادی به مرحله بعد قطعی شده است.
کرار روز پنجشنبه یا جمعه به تهران بازمی گردد و در تمرين استقلال شرکت می کند.
-
شرایط بازی در روز شنبه عادلانه نیست
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، سیروس دین محمدی پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: شرایط بازیهای تیم ملی و برنامه ریزی سازمان لیگ برای تیم فوتبال استقلال به عنوان تیمی که بیشترین بازیکن ثابت را در تیم ملی دارد مطلوب نیست. لیگ دقیقا در شرایطی تعطیل شد که استقلال در اوج قرار داشت و این تعطیلی برای برخی از تیمها از جمله استقلال مطلوب نبود.
وی ادامه داد: استقلال در حالی باید روز شنبه به مصاف صبادر قم برود که تیموریان را به دلیل محرومیت و حیدری را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد. جدای از این دو نفر، جباری، میداودی، منتظری و رحمتی هم پس از انجام بازی مقابل اندونزی روز پنجشنبه به تهران می رسند و هم اینکه تمرین گروهی در کنار سایرین نخواهند داشت و نکته دیگر اینکه با توجه به پرواز و سفر طولانی به لحاظ بدنی درشرایط صد در صد نخواهند بود. با این تفاصیل باید بپذیریم استقلال با این نوع برنامه ریزی 2 بازیکن ملی خود را بطور قطعی ندارد و 4 بازیکن ملی دیگر را بصورت ناآماده و خسته در اختیار دارد.
دین محمدی در انتها گفت: استقلال نام بزرگی است و متکی به فرد نیست اما وقتی یک تیم ولو در سطح اول فوتبال جهان 6 ملی پوش خود را در تمرینات نداشته باشد و خسته و نا آماده در روز بازی در اختیار بگیرد نمی تواند آن شادابی و آن کیفیت همیشگی را از خود نشان دهد. امیدوارم با تمام این تفاصیل فدراسیون تغییری در برنامه بازی با صبا ایجاد کند چرا که در این حالت شرایط به هیچ عنوان عادلانه نیست، هرچند بازهم پیش بینی می کنم قدرت استقلال آنقدر زیاد هست که بر این سختی ها فائق آید و حریف خود را شکست دهد.
-
باشگاه استقلال درگذشت فرزند محسن رضایی را تسلیت گفت
به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، در این اطلاعیه آمده است:
انا لله و انا الیه راجعون
جناب آقای دکتر محسن رضایی دبیر محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام و سردار جان برکف دوران دفاع مقدس
با کمال تاسف و تاثر درگذشت فرزند دلبندتان را به شما و خانواده محترم؛ و جناب آقای دکتر امیدوار رضایی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی و عضو هیات مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی ایران صمیمانه تسلیت عرض می نماییم و از درگاه پروردگار متعال برای آن خاندان معزز صبر و شکیبایی مسالت داریم.
خداوند غفران و رحمت واسعه خود را نصیب آن مرحوم نماید.
-
خسرو حيدري: تيم ملي طوفاني بود
بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: هر بازيکني پس از مصدوميت به جاي من بود، براي استراحت سه چهار روزي به مسافرت ميرفت.
خسرو حیدری پس از پشت سر گذاشتن مصدومیت در آستانه بازی استقلال با صبای قم به احتمال فراوان می تواند تیمش را در این مسابقه همراهی کند.
* بازی تیم ملی را چطور دیدی؟
بچه ها بسیار خوب بازی کردند و خوشبختانه توانستیم اندونزی را در خانه خود شکست دهیم.
* به نظر می رسد تیم ملی به یک انسجام کامل رسیده است.
همین طور است. در مسابقه دیروز نیز بازی خوبی انجام شد. به خصوص در نیمه اول که فکر می کنم بچه ها طوفانی شروع کردند و برتری خود را به حریف نشان دادند.
* دوست داشتی در ترکیب تیم ملی بودی؟
خیلی دوست داشتم بازی کنم ولی مصدوم بودم. این مسئله برای هر بازیکنی رخ می دهد.
* عملکرد ماهینی چطور بود؟
او بازیکن بسیار خوبی است. در مورد عملکرد این بازیکن کادرفنی باید صحبت کتد ولی من برای او آرزوی موفقیت می کنم.
* چطور شد که به یکباره مصدوم شدی؟
در بازی با مس سرچشمه شرایط زمین نامناسب بود و در یک استارت عضله پایم گرفت. ضمن اینکه خسته هم بودم و مصدوم شدم.
* فکر نمی کنی نزدیکی بازی های تیم ملی با بازی های باشگاهی باعث این گونه آسیب دیدگی ها می شود؟
قطعا این مسئله درصد مصدومیت را بالا می برد. من حتی در جام حذفی بازی نکردم و تا به حال کم مصدوم شدم اما این شرایط برای همه بازیکنان اتفاق می افتد. در حال حاضر یکی دو روز است با تیم تمرین می کنم و امیدوارم به بازی با صبا برسم.
*پزشک استقلال از روند درمان تو راضی بود و ظاهرا جزو معدود بازیکنانی هستی که پس از مصدومیت به بهبود هر چه سریعتر فکر می کنی.
من در چهار پنج روز اول فقط یخ می گذاشتم و از تهران هم خارج نشدم. شاید اگر هر کسی جای من بود چند روزی را به مسافرت می رفت. چند روز بعد هم فیزیوتراپی کردم چون دوست دارم به بازی صبای قم برسم.
* قبول داری که بازی سختی است؟
این بازی هم برای صبا و هم برای استقلال دشوار است چون در حال حاضر صبا یکی از رقیبان ما در صدر جدول است و باید از این مسابقه سه امتیاز لازم را بگیریم.
* فکر می کنی استقلال توانایی قهرمان شدن را دارد؟
با این پتانسیلی که تیم ما دارد می توانیم قهرمان شویم هر چند نباید از اکنون صحبت از قهرمانی کرد.
* رقیبان استقلال برای قهرمانی را چه تیم هایی می دانی؟
فعلا تیم هایی در بالای جدول حضور دارند که نمی توان گفت می توانند دوام بیاورند یا خیر اما به اعتقاد من تراکتورسازی خطرناک ترین تیمی است که می تواند مدعی قهرمانی باشد.
-
چیدمان کیروش خوب بود
بهتاش فریبا در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره شرایط استقلال اظهار داشت: شرایط تیم خوب است اما باید ملی پوشانمان بیایند تا تیم کامل شود. این بازیکنان حتما فردا باید در تمرینات شرکت کنند تا وضعیت آنها را ارزیابی کنیم. البته اگر هم در تمرین شرکت کنند فقط باید برای آنها ریکاوری در نظر بگیریم.
وی در مورد بازی تیم ملی عنوان کرد: تیم ملی هماهنگ بود. کیروش به بازیکنان گفته بود کار را در همان نیمه اول تمام کنند. خط دفاع اندونزی فاصله زیادی داشت و طبیعی بود که بازیکنان ما از همین نقطه ضعف استفاده کنند. کیروش چیدمان خوبی انجام داده بود و تعویض های انجام شده نیز نتیجه داد.
فریبا در مورد برنامه های تاکتیکی استقلال برای بازی با صبا و نبود بازیکنان ملی پوش در تمرینات تاکتیکی گفت: تا زمانی که شرایط ملی پوشان خود را ندانیم نمی توانیم برای بازی با صبا برنامه ریزی کنیم. باید ببینیم شرایط کدامشان بهتر است. البته خوشبختانه خسرو حیدری و فرهاد مجیدی شرایط بازی را دارند و فریدون زندی هم در وضعیت بدی نیست.
مربی تیم استقلال در مورد صبا گفت: این تیم جوان و با انگیزه است و اصلا بازی راحتی در قم نداریم.
دیدار تیم های استقلال و صبا ساعت 14:15 روز شنبه در ورزشگاه یادگار امام قم برگزار می شود.
-
گزارش تمرین استقلال
تیم استقلال پس از یک روز استراحت از ساعت ۱۵ امروز در غیاب ملی پوشانش تمرینات خود را جهت آماده سازی برای دیدار روز شنبه مقابل صبای قم برگزار کرد.
* نکته قابل توجه حضور فرهاد مجیدی، فریدون زندی و خسرو حیدری در تمرینات گروهی این تیم بود که سرمربی استقلال را امیدوار کرد. این سه بازیکن دچار مصدومیت بودند.
* فرهاد مجیدی و فریدون زندی قبل از آغاز تمرین در سالن وزنه کارهای بدنسازی انجام دادند.
* مربیان استقلال به دنبال آخرین وضعیت جاسم کرار هستند و در خصوص این بازیکن و زمان حضورش در تمرینات با پورحیدری صحبت کردند. وی در اردوی تیم ملی عراق حضور داشت.
* الونگ الونگ که از دیدارهای جام ولایت در تمرینات آبی پوشان دیده می شود در تمرین امروز هم حضور داشت.
* پرویز برومند با ۲۰ دقیقه تاخیر به محل آبی پوشان رسید.
* شاهرخ بیانی در تمرین امروز استقلال حضور یافت و برای دقایقی با مظلومی صحبت کرد.
* تمرین امروز زیر نظر هنکه مربی آلمانی استقلال برگزار شد و نظارت مظلومی را درپی داشت. گرم کردن، ارسال پاس های کوتاه، تمرینات هجومی در یک سوم زمین و فوتبال درون تیمی برنامه های اصلی تمرینات آبی پوشان بود.
* عزیززاده و شریفات به دلیل آسیب دیدگی تمرین را تا پایان ادامه ندادند و تمرین را ترک کردند.
*در تمرین امروز ۱۰ نفر تماشاگر حضور پیدا کرده بودند.
* استقلال فردا با حضور ملی پوشانش تمرینات خود را پیگیری می کند. آبی پوشان ساعت ۱۱ روز جمعه آخرین جلسه تمرینی خود را در ورزشگاه دستگردی برگزار می کنند و پس از صرف ناهار با اتوبوس راهی قم می شوند. این تیم در چارچوب هفته سیزدهم لیگ برتر از ساعت ۱۴:۱۵ شنبه هفته آینده به مصاف صبای قم می رود.
-
ترابپور: رحمتی در گل بحرین مقصر نبود
حسین ترابپور در خصوص عملکرد مهدی رحمتی و انتقاداتی که پس از بازی تیم ملی با بحرین از او شد، گفت: رحمتی همیشه برای تیم ملی موثر بوده و من این مسئله را به خاطر اینکه او دروازه بان استقلال است، نمیگویم.
وی افزود: دروازهبانها همیشه شرایط بالا و پایین دارند اما اینکه به خاطر گل بحرین از او انتقاد کنند درست نیست. او توپ را دفع کرد و به اعتقاد من مدافعان میتوانستند پس از ضربه عملکرد مناسب تری داشته باشند. مشابه این اتفاق در بازی استقلال و راه آهن افتاد و در آن صحنه هم مدافعان استقلال باید توپ را دور و با رساندن خود به صحنه از به ثمر رسیدن گل جلوگیری میکردند.
ترابپور ادامه داد: رحمتی ارزشهای فنی خود را بارها و بارها نشان داده و اگر قرار باشد به خاطر یک صحنه علیه او جبهه بگیرند همه چیز را زیر سؤال بردهاند.
مربی دروازه بان استقلال در خصوص عملکرد هادی زرین ساعد در مسابقات جام ولایت گفت: خوشبختانه در این دو بازی عملکرد او را محک زدیم و با اینکه مسابقات دوستانه بود وی نمایش خوبی داشت.
ترابپور در خصوص آخرین وضعیت پرویز برومند گفت: او از ابتدای فصل چند ماه است که در کنار ما کار میکند و سعی میکنیم از تجربیات او برای دروازه بانان جوان تیممان استفاده کنیم.
-
عابدزاده، بابازاده و رشیدی از عملکردم راضی بودند
سیدمهدی رحمتی در خصوص انتقادهایی که پس از بازی تیم ملی ایران با بحرین از او شد، اظهار داشت: من به نظر هر شخصی احترام میگذارم و هر کس میتواند نظر خود را بدهد اما بعد از بازیهایم با آقایان عابدزاده، بابازاده و رشیدی صحبت میکنم و پس از بازی با بحرین نیز این کار را انجام دادم که آنها از عملکردم راضی بودند.
وی افزود: اگر ضعفی داشته باشم به فکر برطرف کردن آن هستم ضمن آنکه مربیانم که در تیم ملی هم حضور دارند، این نکات را به من انتقال میدهند.
دروازهبان ملی پوش استقلال در خصوص دیدار فردا تیمش مقابل صبا گفت: ما همه جوره خودمان را وقف فوتبال کردهایم ولی طرفداران استقلال هم از بازیکنان ملی خود توقع دارند و به اعتقاد من با این شرایط نمیتوان با تمام قوا بازی کرد.
رحمتی تصریح کرد: ما خسته هستیم و تازه از راه آمدهایم. چگونه میتوانیم فردا در یک بازی سنگین دیگر به میدان برویم. فکر میکنم این روند باعث مصدومیت بازیکنان لیگ میشود. درست مثل مصدومیتهایی که نصیب حیدری، کریمی، نوری و حتی حدادیفر شد و آنها نتوانستند به تیمهای باشگاهی خود کمک کنند.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا در این زمینه با کیروش صحبتی انجام ندادید، گفت: با ایشان صحبت کردیم و کیروش این مسئله را قبول داشت اما امیدوارم با صحبتهایی که بین سرمربی تیم ملی و رئیس سازمان لیگ انجام میشود همه چیز حل شود.
-
مظلومی:چرا بازی پرسپولیس را بعد از ما انداختند
پرویز مظلومی در خصوص آخرین شرایط تیمش قبل از دیدار فردا با صبا، عملکرد تیم ملی، محرومیت تیموریان و مسائل مختلف فوتبال صحبتهایی را انجام داده که در زیر میخوانید:
* از آخرین شرایط تیمتان صحبت کنید.
شرایط خوب است و میبینید که فدراسیون و سازمان لیگ همه نوع همکاری را با ما انجام میدهند! به قولی همه چیز آرام است و دستشان درد نکند چون آقایان اعلام کردند بازیها را با فاصله ۴ روز برگزار میکنند.
* پس به همین دلیل بازی شما عقب نیفتاد.
خود عزیز محمدی میداند که چقدر او را قبول دارم و با تمام احترامی که برای سازمان لیگ قائل هستم باید بگویم که بازیکنان ملیپوش ما را پنجشنبه در اختیارم گذاشتند چون ساعت ۲ بامداد به تهران رسیدند. در تمرین دیروز رحمتی خوابآلود بود، میداودی مریض و جباری هم خواب مانده بود. به نظر من این نوع رفتار عدالت نیست و ما تا به امروز همه نوع همکاری را با تیم ملی انجام دادهایم و البته اعتقاد هم داریم که این مسئله وظیفه محسوب میشود اما نباید شرایط به طوری پیش برود که ما ضربه ببینیم چون در کورس قهرمانی هستیم و فردا با یک تیم جوان و با انگیزه بازی داریم. به اعتقاد من این دو تیم به صورت نابرابر به مصاف یکدیگر میروند.
* اما رئیس سازمان لیگ اعتقاد دارد که بازیها با فاصله ۴ روز برگزار میشود و حتی بازی پرسپولیس هم عقب افتاد.ما اعتراضی به عقب افتادن بازی پرسپولیس نداریم و اتفاقا خوب شد که مسابقه آنها را هم عقب انداختند چون فاصله بازی آنها هم باید رعایت میشد، اما این تیم در تهران بازی دارد و ما باید به قم سفر کنیم و باید این مسائل را هم در نظر گرفته شود. به عقب افتادن بازی پرسپولیس اعتراض نداریم اما آنها قبل از ما بازی داشتند حالا چرا بازی پرسپولیس بعد از بازی ما افتاد؟ ما به ساعت بازی خودمان نیز اعتراض داریم.
* شاید به خاطر پخش مستقیم ساعت بازی را تغییر دادند.
ما که نباید جور پخش مستقیم اینگونه مسائل را بکشیم.
* اما صبای قم چهارشنبه با نفت بازی دارد و اگر این بازی یک روز عقب میافتاد دیدار روز چهارشنبه دچار مشکل میشد.
چه اشکالی دارد که بازی صبا با نفت یک روز عقب میافتاد؟ چگونه در جام ولایت به ما گفتند ۲ روز بعد از بازی اول با پرسپولیس بازی کنید و ما قبول کردیم. حالا اگر بازی صبا یک روز عقب میافتاد همه چیز به هم میریخت؟ در همان مسابقات به احترام عزیز محمدی با تمام قوا شرکت کردیم و قول هم گرفتیم که فکری به حال بازی ما کنند ولی فکر میکنم میشد بازی ما را جابجا کرد. شاید هم عزیز محمدی نتوانسته این کار را انجام دهد.
* پس قبول دارید که بازی سختی مقابل صبا دارید؟
صبا یکی از تیمهای خوب لیگ است که تاکنون خوب نتیجه گرفته و میدانیم که بازی در قم بسیار سخت است اما ما برای برد به زمین میرویم و مسلم بدانید دست پر برمیگردیم.
* شما رئالی هستید و به قول فوتبالیها روی نیمکت حریفتان گواردیولا نشسته است. چه فکری به حال آنها کردهاید؟(میخندد) من رئالی هستم، اما فکر نمیکنم ویسی دور و بر این مسائل باشد.
* اما خودش گفته گواردیولای ایرانی هستم.لقب گواردیولا مبارک ویسی باشد اما من همان مظلومی هستم چون یک ایرانی نباید اسم خارجیها را روی خود بگذارد.
* وضعیت کرار چگونه است؟
تا دیروز که خود را به ما معرفی نکرده و شرایط او هم مثل دیگر ملیپوشان است. البته باید از کادر پزشکی تیم تشکر کنم چون کسی فکر نمیکرد مصدومان ما با این سرعت برسند که این اتفاق افتاد و همانطور که اشاره کردم، تنها مشکل ما ملیپوشان ما هستند.
* تکلیف الونگ چه میشود؟
او تست پزشکی داده و باید با باشگاه صحبت کنیم تا اگر شرایط فراهم شد با او قرارداد ببندیم.
* ظاهراً قرار نیست تا نیم فصل قرارداد الونگ امضا شود.
ما سهمیه یک بازیکن آزاد داریم که اگر نیاز داشته باشیم همین حالا هم میتوانیم با او قرارداد ببندیم. باید در جلسه فنی صحبت کنیم و اگر به نتیجه برسیم که میتواند به ما کمک کند بلافاصله با او قرارداد امضا میکنیم.
* از شرایط این بازیکن رضایت دارید؟
الونگ بازیکنی است که دیگر مثل هندوانه در بسته نمیماند. او با فوتبال ما آشنا است. فرض کنید بخواهیم یک بازیکن را بیاوریم و بازی او را زیرنظر بگیریم کلی زمان میبرد اما حالا این بازیکن را میشناسیم بخصوص اینکه تجربه بازی در یک تیم بزرگ را هم دارد.
* ظاهرا قرار است در نیم فصل دوم یک مهاجم خارجی به خدمت بگیرید، درست است؟
درست است. قبلا هم در این خصوص با فتحاللهزاده صحبت کردهایم و برای تقویت خط حمله در آسیا احتیاج به یک مهاجم سر زن داریم. ما در خط دفاع و حمله نفرات خوبی داریم ولی به فکر تقویت این دو نقطه هستیم.
* پس بازیکنی از جمع شما جدا نمیشود. به طور مثال برهانی...ما کمبود بازیکن داریم و میخواهیم خود را تقویت کنیم نه اینکه بازیکنان را از تیممان جدا کنیم. همه این بازیکنان در شرایط مختلف به ما کمک کردهاند و سعی میکنیم در ۳ جام از آنها استفاده کنیم.
* بازی تیم ملی را تماشا کردید؟
هر دو بازی را دیدم و به ملیپوشان تبریک میگویم و خوشحال هستم که استقلالیها سهم زیادی در موفقیت تیم ملی داشتند. انتظارها از تیم ملی بالا است و ما مقابل اندونزی روی دو اشتباه فاحش آنها گل زدیم. در نیمه اول بازیکنان ما خسته بودند و بعد از زدن ۳ گل سیر شدند اما این اتفاق در آینده برای ما مشکلساز خواهد شد. کیروش باید با بازیکنانش صحبت کند که چرا در نیمه دوم افت کردهایم. ظاهرا ایشان از خستگی گفتهاند اما وقتی ما از خستگی حرف میزنیم میشود بهانه اما وقتی خارجیها حرف میزنند بهانه محسوب نمیشود. این مشکل در استقلال هم هست که بازیکنان بعد از زدن دو سه گل اشباع میشوند.
* بازی بحرین چطور؟
شاید اگر بحرین عقب نمیکشید نتیجه این نمیشد. ما مقابل اندونزی در نیمه اول خوب بودیم و در مقابل بحرین در نیمه دوم.
* فکر میکنید از پس تیمهای بزرگ آسیا برمیآئیم؟
کار سخت است و ما کار زیاد بزرگی نکردهایم که از این گروه به مرحله بالاتر رفتهایم. عیار ما در مرحله بعد و در بین ۱۰ تیم مشخص میشود، هر چند که اعتقاد دارم با وجود ۴ سهمیه اصلی و یک سهمیه پلیآف، باید به جام جهانی برویم.
* فکر میکنید در حضور تیمهایی مثل استرالیا، ژاپن، کره جنوبی و عربستان میتوانیم صعود کنیم؟
عربستان که در حال حذف شدن است و تیم قویای ندارد اما من اعتقاد دارم در مرحله دوم همه تیمها اندونزی و بحرین نصف و نیمه نیستند و باید خیلی بیشتر تلاش کنیم.
* صحبتهای بلاژویچ را شنیدید که میگفت مربی تیم ملی ایران باید پوست کرگدن داشته باشد؟
حتما ایشان تجربه کرده است. او که پولش را گرفت و رفت ولی اگر یک مربی ایرانی باشد باید مدام انتقادات را تحمل کند. امیر قلعهنویی تیمش با پنالتی حذف شد اما همه جوره به او تاختند ولی نفراتی مثل برانکو پولش را گرفتند و رفتند. این مسئله پوست کرگدن برای مربیان ایرانی صدق میکند نه خارجی.
* بعد از بازی با بحرین انتقاداتی از مهدی رحمتی انجام شد، این انتقادات را قبول دارید؟
آنهایی که درون دروازه قرار میگیرند میدانند که گلر بودن سخت است. شاید اگر رحمتی آن توپ را نمیگرفت و گل میخورد، کسی از او انتقاد نمیکرد. از زیر سقف دروازه توپ را به بیرون کشیدن سخت است و فکر میکنم مدافعان در آن صحنه موفق نبودند تنها ایرادی که میتوان گرفت این است که چرا رحمتی آن توپ را به آن قشنگی مهار کرد.
* حتما شنیدهاید که تیموریان هم با محرومیت یک جلسهای مواجه شد.
نمیدانم چه گزارشی دادهاند که آندو را محروم کردهاند. او پسر خوبی است و فکر میکنم وقتی دو بازیکن برخورد کردهاند و داور هم کارت قرمز داده دیگر نباید آنها را محروم کرد. بعد از بازی پرسپولیس دو بازیکن به جان هم افتادند و ۲۰ نفر نمیتوانستند آنها را جدا کنند اما فقط جریمه نقدی شدند اما حالا بازیکن ما را هم محروم میکنند و هم جریمه نقدی.
* اعتراض نمیکنید؟
شاید باشگاه به این تصمیم اعتراض کند، اما اینگونه مسائل در حیطه وظایف من نیست.
* صحبت خاصی باقی نمانده است؟
میخواستم از طریق رسانهها شهادت سردار مقدم در سانحه انفجار ملارد را تسلیت بگویم زیرا او یک دانشمند موشکی بود و یک استقلالی تمام عیار از همین رو وظیفه داشتم از این طریق با خانواده ایشان ابراز همدردی کنم.
-
بعد از بازی با صبا با استقلال قرارداد میبندم
الونگ الونگ کامرونی چند روزی است که در تمرینات استقلال شرکت میکند.
این بازیکن در گفتوگو با خبرنگار فارس به تشریح آخرین وضعیت خود پرداخت.
فارس: وضعیتت چگونه است؟
از نظر جسمی در وضعیت صددرصد آمادگی نیستم و تازه کارم را با تیم شروع کردم و امیدوارم با استقلال موفق شوم.
فارس: تست پزشکی که پشت سر گذاشتی چگونه بود؟
همه چیز خوب بود و قرار است بعد از بازی فردا با صبای قم با استقلال قرارداد ببندم. فعلا مدیر برنامههایم در تهران نیست و هفته آینده به تهران میآید تا قراردادم امضا شود.
فارس: هنگامی که با پیراهن استقلال مقابل پرسپولیس تیم سابقت به میدان رفتی چه حسی داشتی؟
من سه سال پیش در پرسپولیس بودم و پس از آن در سپاهان و پیکان بازی کردم. حس جالبی بود چون طرفداران دو تیم به یک اندازه بودند و حالا تجربه جدیدی را کسب کردم. من با مظلومی صحبت کردم و ایشان شب قبل از بازی گفت که فردا به زمین بروم و اگر خوب بودم با من قرارداد امضا میشود. من هم مقابل پرسپولیس بازی کردم ولی بدنم به فرم صد در صد ایدهآل نرسیده بود. 6 ماه بازی نکرده بودم و تمرین جدی نداشتم اما در آن مسابقه با مغز و قلبم بازی کردم که خوب ظاهر شوم.
فارس: ظاهرا خیلی انگیزه داری؟
همین گونه است. استقلال تیم بزرگی در آسیا محسوب میشود و من دوست دارم با این تیم در لیگ قهرمانان آسیا حضور پیدا کنم و هم در لیگ و هم در آسیا قهرمان شوم.
فارس: صبحت خاصی نداری؟
حرفهای زیادی برای گفتن دارم اما فعلا فقط تمرکز کردهام که دوباره برگردم. میخواهم به هواداران استقلال و فوتبال دوستان ایرانی نشان دهم که الونگ برگشته است با این تفاوت که بهتر از قبل به میادین پا میگذارد.
-
فتحاللهزاده:انتظار داریم تیم ملی به ما کمک کند
علی فتحالله زاده در گفتوگو با برنامه ورزش و مردم با انتقاد از شرایط استقلال برای بازی با صبا گفت: واقعیت این است که همه ما باید به تیم ملی کمک کنیم و این وظیفه ماست. تاکنون استقلال با همه وجود بازیکنانش را در اختیار تیم ملی گذاشته اما انتظار داریم تیم ملی هم به ما کمک کند و بتوانیم جوابگوی مسئولیتمان باشیم.
وی افزود: عزیز محمدی گفت فاصله برگزاری تیم ملی با باشگاهها را 4 روز در نظر گرفته است. با توجه به اینکه تیم ملی پنجشنبه رسیده و ما هم شنبه بازی داریم این فاصله سه روز میشود.
مدیر عامل باشگاه استقلال تصریح کرد: روز گذشته به تمرین رفتم و دیدم که میلاد میداوی و پژمان منتظری سرما خورده هستند. آندرانیک تیموریان را هم به دلیل محرومیت نداریم و نتوانستیم درست و حسابی تمرین کنیم. امروز هم باید به قم برویم و فردا هم که بازی ساعت 14 است. در واقع صبحانه و ناهار فردا یکی میشود.
فتحالله زاده با انتقاد از اینکه چرا همه امکانات برای مربیان خارجی فراهم میشود، ادامه داد: مربی تیم ما یک روز هم نتوانسته با بازیکنان تمرین کند. چرا به خارجیها 8 روز فرصت میدهیم اما به مربیان داخلی این فرصت داده نمیشود. میدانم عزیز محمدی زحمت میکشد و اگر کارش خوب نبود میگفتیم فردا به قم نمیرویم تا سه امتیاز به صبا برسد و در حق آنها ظلم نشود ولی اینکه بازیکن ما با یک سفر طولانی، سرما خورده برمیگردد، مهم نیست.
وی در پایان درباره مسائل مالی خاطرنشان کرد: دو میلیارد جدیدی به استقلال داده نشده است.
-
امیدوارم سازمان لیگ به فکر استقلال باشد
شاهرخ بیانی مدیر گروه آنالیز تیم استقلال با اشاره به صحبتهای سعید مراغه چیان پیشکسوت این باشگاه گفت: این آقا بلد است در رسانهها خودش را توجیه کند. من استقلال را فروختم یا شما که به خاطر 200 هزار تومان به دارایی رفتید؟ بعد از آنکه از استقلال رفتید با پیراهن دارایی 2 گل هم به استقلال زدید و کلی هم خوشحالی کردید.
وی گفت: این آقا زمینهای خودش را در سعادت آباد گرفت و از بین کل اعضای استقلال تنها او چنگیز و اصغر حاجیلو زمینها را گرفتند و رفتند. حکم این زمینها دست مراغه چیان بود که ما را مطلع نکرد. به خاطر این مسئله با هم درگیر شدیم و باشگاه طرف این بازیکن را گرفت و من هم از استقلال جدا شدم.
وی تاکید کرد: پورحیدری شاهد است و حتی ایشان گفت که نباید آن حرفها را در برنامه 90 میزدم اما حرف حق را باید گفت. تازه مراغه چیان وضع مالیاش از همه بهتر بود ولی ما هیچ پولی هم نگرفتیم.
بیانی در ادامه صحبتهایش تاکید کرد: اگر من استقلالی نبودم به این تیم برنمیگشتم. من آمدم اما تو این کار را نکردی در حالی که من به خاطر او از استقلال جدا شده بودم.
مدیر گروه آنالیز استقلال در خصوص آخرین شرایط این تیم گفت: خوشبختانه شرایط خوبی داریم. تنها مشکل ما ملی پوشان هستند که به خاطر حضور در اردوهای تیم ملی نمیتوانند با تیم تمرین کنند. به اعتقاد من اگر بازی استقلال یک یا دو روز عقب میافتاد مشکلی پیش نمیآمد اما واقعا با این شرایط چگونه میتوانیم بازی کنیم. امیدوارم سازمان لیگ عدالت را رعایت کند و به فکر استقلال که بیشترین سهمیه را دارد نیز باشد.
-
نميدانم مظلومي چگونه ميخواهد تيمش را به مصاف صبا بفرستد
منصور پورحيدري درباره مسائل اخلاقي جامعه ورزش و به ويژه فوتبال اظهار کرد: من فکر ميکنم بايد به اين مسائل ريشهاي نگاه کرد. ما ابتدا بايد به بازيکنان چيزي بدهيم و بعد از آنها انتظار رفتاري اخلاقي داشته باشيم. من تصور ميکنم که اگر آموزش مسائل اخلاقي را از ردههاي سني پايه شروع کنيم و باشگاهها در اين زمينه احساس مسئوليت بيشتري کنند، مسائل حل ميشوند.
وي در ادامه با بيان اين که متاسفانه امروز ورود مسائل مالي و سياسي به فوتبال در بروز ناهنجاريهاي اخلاقي موثر بوده است، افزود: باشگاهها بايد در درجه اول بازيکنان ردههاي پايه خود را آموزش دهند و نحوه صحيح گفتار و رفتار را به آنها بياموزند تا در آينده ظرفيت مطرح شدن را داشته باشند و به خطا نروند.
سرمربي پيشين تيم ملي فوتبال درباره نتايج اين تيم در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني هم گفت: کارلوس کيروش، از روزي که به ايران آمده، راهي را آغاز کرده است که بازي به بازي تاثير آن را در تيم ملي ميبينيم. مهمترين تغييري که در بازي ايران شاهد هستيم، نظم زياد مليپوشان است. البته هنوز کمبودهاي فني وجود دارد که در کوتاهمدت درست نميشوند اما اگر تيم ملي اين نظم را در دور بعد هم حفظ کند ميتواند ضعفهاي فنياش را هم کشف و برطرف کند.
پورحيدري افزود: کار تيم ملي در مرحله بعد سختتر خواهد بود و بايد با حفظ نظم بازي و انجام تمرينهاي خوب و بازيهاي تدارکاتي با تيمهاي بزرگ، مشکلات فني هم برطرف شوند تا بتوانيم به جام جهاني راه پيدا کنيم.
وي همچنين از اين که پرويز مظلومي مليپوشان خود را براي آمادهسازي براي ديدار با صباي قم در اختيار نداشته، بسيار ناراحت بود. پورحيدري در اين رابطه گفت: من واقعا نميدانم که با شرايط موجود، سرمربي چگونه ميخواهد تيمش را به مصاف صبا بفرستد! طبيعي است که مليپوشان ما خسته باشند و براي بازي کردن با مشکل روبهرو شوند. من فکر ميکنم بهتر است که در نشستي اين مشکلات بررسي شود و به باشگاههايي مثل استقلال و پرسپوليس توجه بيشتري شود. کيروش هم ميتواند در اين زمينه کمک کند.
وي ادامه داد: پنجشنبه، رحمتي و جباري تمرين نکردند و ميداوودي هم به دليل سرماخوردگي تمرين نکرده، رفت. تيم ما در اين چند روز نتوانسته است کار تاکتيکي انجام دهد ضمن اين که اين هفته با يکي از تيمهاي خوب ليگ بازي داريم. من ميدانم که عزيز محمدي به دنبال نظم دادن به ليگ است اما اگر اين برنامهريزي کمي منظمتر باشد، بهتر است. مثلا بازي استقلال و صبا ميتوانست يک روز عقب بيفتد و هيچ اتفاقي هم رخ نمي داد.
-
اخبار کوتاه از استقلال
جاسم کرار بازیکن عراقی تیم استقلال درحالی که قرار بود از روز پنجشنبه در تمرینات این تیم حضور داشته باشد، در تمرین شرکت نکرد. این بازیکن در حالی که تمرین امروز استقلال رو به پایان بود در تمرین حاضر شد. گفته می شود عدم حضور کرار در تمرین دیروز باعث شده حضور وی در بازی فردا مقابل صبای قم در ابهام باشد.
* استقلال ساعت ۱۴ با اتوبوس راهی قم شد. آبی پوشان برای مسابقه فردا تیموریان را به دلیل اخراج در بازی قبلی در اختیار ندارد.
* استقلال در قم در هتل تازه تاسیس خورشید اقامت می کند. قرار است علی فتح الله زاده مدیرعامل این باشگاه هم فردا صبح راهی قم شود. وی فردا شب هم برای حضور در اجلاس afc به مالزی می رود.
دیدار تیم های صبا و استقلال ساعت ۱۴:۱۵ در زمین یادگار امام قم برگزار می شود.
-
خسرو حيدري: همه از استقلال ميترسند
خسرو حيدري: همه از استقلال ميترسند
خيلي مهم نيست كه اسم من جزء اين نفرات نبود و آنهايي كه انتخاب شدند فوتباليستهاي با اخلاقي هستند كه نمونهاش مهدي مهدويكياست كه يك الگو محسوب ميشود.
http://www.asriran.com/files/fa/news...197546_814.jpg گل ـ خسرو حيدري رفته رفته به شرايط بازي نزديك ميشود و از طرفي پرويز مظلومي كه از خستگي مليپوشانش نگران است، اصرار زيادي دارد تا فوتباليستي مثل خسرو را در اين ديدار به زمين بفرستد. حيدري در مورد وضعيت فعلياش گفتوگويي انجام داد.
مقابل صبا بازي ميكني؟
تمام تلاشم اين است كه بتوانم بازي كنم و در اين مدت دكتر رضايي هم خيلي كمك كرد و تمام وقتش را گذاشت تا مصدوميتم برطرف شود. تا الان شرايط خوب بوده و تمرين ميكنم.
درد داري؟
درد ندارم ولي بايد مراعات كنم. اين مصدوميت از جايي است كه خودت فكر ميكني خوب است ولي ممكن است خوب نباشي!
پس اين احتمال هم وجود دارد كه بازي نكني؟
به هر حال هر اتفاقي ممكن است بيفتد. در شرايط طبيعي بايد يك هفته ديگر بازي كنم ولي شرايط تيم حساس است و من هم ميخواهم به استقلال كمك كنم. در اين مدت تمام وقتم روي پايم گذاشتم و يك روز هم از تهران خارج نشدم. دوست دارم بازي كنم ولي فعلا چيزي مشخص نيست.
مصدوميت مليپوشان نگرانكننده نيست؟
به هر حال آنها از دو بازي سنگين و يك مسافرت طولاني برگشتند ولي همه بايد كمك كنيم كه بازي را ببريم.
بردن صبا در قم سخت نيست؟
مطمئن باشيد براي سه امتياز به قم ميرويم. آنها تيم خوبي دارند ولي همه تيمهاي ليگ از استقلال ميترسند.
چند روزه پيش مراسم انتخاب برترينهاي اخلاق برگزار شد ولي تو در بين آنها نبودي. اين در حالي است كه خيليها معتقدند بايد به عنوان يكي از بازيكنان با اخلاق انتخاب ميشدي؟
براي من مهم اين است كه در زمين مسابقه، محيط ورزش و همچنين در بيرون از ورزش اخلاقي جوانمردانه داشته باشم. خيلي مهم نيست كه اسم من جزء اين نفرات نبود و آنهايي كه انتخاب شدند فوتباليستهاي با اخلاقي هستند كه نمونهاش مهدي مهدويكياست كه يك الگو محسوب ميشود.
-
هر 3 امتياز را مي خواهيم
پرویز مظلومی که شامگاه جمعه برای تشریح آخرین وضعیت تیمش در آستانه مصاف با صبای قم به کنفرانس خبری پیش از این دیدار آمده بود، تاکید کرد: ما با تمام توان به میدان می رویم تا سه امتیاز این بازی را بگیریم، هدف استقلال قهرمانی این فصل است و این مهم باید با قدرت به دست آید.
وی اضافه کرد: هرگز از بازی خارج از خانه هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور به دنبال تساوی و حداقل امتیاز نیستیم، ما دنبال موفقیت در لیگ این فصل هستیم و باید بتوانیم صبای قم را در این دیدار حساس شکست دهیم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران با اینکه مطمئن از پیروزی تیمش مقابل صبای قم صحبت می کرد، در ادامه از وضعیت اخیر استقلال نیز ابراز نگرانی کرد و بیان داشت: ما امروز چهار بازیکن اصلی تیم را در اختیار گرفته ایم و این اتفاق خوبی نیست.
وی ابراز داشت: ای کاش سازمان لیگ کمی به فکر تیم ها بود زیرا وقتی بازیکنان اصلی و کلیدی تیم ما دو سفر طولانی و دو بازی سخت در ترکیب تیم ملی فوتبال انجام داده اند، نباید از آنها انتظار داشت در این دیدار مهم شرایط خوبی داشته باشند.
مظلومی عنوان کرد: مگر نه اینکه باید بازیکنان ملی پوش 72 ساعت قبل از هر بازی باشگاهی در اختیار تیم های خود قرار بگیرند اما سئوال من از سازمان لیگ برتر این است که آیا وعده آنها در این خصوص محقق شده است زیرا بازیکنان ملی پوش ما تازه امروز به تیم اضافه شده اند.
وی اظهار داشت: به هر حال چاره ای نداریم جز اینکه در بازی مقابل صبای قم تا جایی که امکان دارد از بازیکنان مطرح و ملی پوش خود کمتر استفاده کنیم، میداودی سرماخورده است، جباری و کرار جاسم نیز روز جمعه به تیم و تمرینات پیوسته اند.
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران بیان کرد: ما تیموریان را به دلیل مصدومیت در اختیار نداریم ولی خسرو حیدری و فرهاد مجیدی با تلاش کادر پزشکی تیم به این بازی رسیده اند، ضمن اینکه جا دارد از پزشکان تیم به خاطر تلاش در این خصوص تقدیر کنم.
وی از پزشک تیم ملی فوتبال به خاطر اینکه به خسرو حیدری گوشزد کرده بود که در بازی استقلال مقابل صبای قم بازی نکند شدیدا گلایه کرد و افزود: صبا تیم دونده ای است ولی اگر دنبال نتیجه هستیم باید در قم صبا را شکست دهیم.
مظلومی با بیان اینکه هرگز با تیم های تحت مربیگری خود در قم به تیم صبا نباخته است، تصریح کرد: با مس کرمان و استقلال به قم آمده ام و تا کنون نباخته ام، ضمن اینکه خودم این تیم را به لیگ برتر آورده و شناخت خوبی از این تیم دارم، از اینکه صبا در قم مورد حمایت مسئولان است خوشحالم و از اینکه ویسی با استفاده از بازیکنان جوان و کم نام و نشان توانسته تیم به این خوبی تشکیل داده و در لیگ خوب نتیجه بگیرد.
-
با پزشک تیم ملی مشکلی ندارم
اکبر رضایی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اینکه پزشکان تیم ملی از بازی دادن خسرو حیدری مقابل صبا انتقاد کرده اند، اظهار داشت: بعد از بازی با پزشکان تیم ملی صحبت کردم و قضیه را برای آنها شرح دادم و هیچ مشکلی وجود ندارد.
وی افزود: حیدری در این مدت زیر نظر خودم کار می کرد و با توجه به اینکه بازی حساسی در پیش داشتیم و مظلومی هم تاکید داشت که از حیدری استفاده کند تمام تمرکز خود را روی این گذاشتیم که او را برسانیم. به هر حال صبا تیم قدرتمندی بود و مربیان هم تاکید داشتند خسرو را به این بازی برسانیم.
پزشک استقلال تاکید کرد: به عنوان پزشک باید به سرمربی در خصوص سلامت بازیکنان مشاوره دهم. به مظلومی گفتم حیدری برای بازی آماده است و به این بازیکن هم گفتم اگر در جریان بازی احساس درد کرد بگوید تا تعویض شود. حیدری پس از یک نیمه بازی کردن احساس درد کرد و سریع او را تعویض کردیم.
رضایی تصریح کرد: مصدومیت او تشدید نشده و همان شرایط را دارد. اینکه به بازی بعدی می رسد یا نه بستگی به نظر کادرفنی دارد. این سرمربی تیم است که تصمیم نهایی را می گیرد. ما به دنبال به خطر افتادن سلامت بازیکنان نیستیم و می خواهیم آنها در شرایط خوبی به میدان بروند.
-
13 هفته پاداش نگرفتهایم اما مشکلات حل میشود
منصور پورحیدری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص آخرین وضعیت تیم استقلال، خستگی ملی پوشان این تیم و همچنین واکنش هواداران پرسپولیس به حمید استیلی صحبتهایی را انجام داده که در زیر میخوانید:
فارس: در خصوص بازی با صبا صحبت کنید؟
ما یک بازی سنگین را پشت سر گذاشتیم و صبا تیم گردن کلفتی بود. بی دلیل نیست که این تیم در بالای جدول پا به پای دیگر رقبا حضور دارد اما با وجود مشکلاتی که مثل خستگی بازیکنانی نظیر جباری، میداودی و کرار داشتیم اما مقابل این تیم نتیجه خوبی گرفتیم.
فارس: ظاهرا کرار هم دیر رسیده بود؟
همینطور است. او هم مثل سایرین خسته بود. ما نباید تنها به فکر یک مسابقه باشیم و باید به فکر دیدارهای بعدمان در لیگ برتر هم باشیم. البته جا دارد از کادر فنی و بازیکنان تشکر کنم که با انگیزه کار کردند و با وجود اینکه در دقیقه دوم آن اشتباه پیش آمد اما خیلی خوب به بازی برگشتند و با تلاششان یک امتیاز گرفتند.
فارس: کادر پزشکی تیم ملی نسبت به مصدومیت حیدری واکنش نشان داد و ظاهرا قبل از بازی در این خصوص با مظلومی تماس گرفته بود درست است؟
آنها اصلا اجازه ندارند در این باره صحبت کنند و به اعتقاد من این مسائل به آنها ربطی ندارد. حیدری یک هفته در تمرینات گروهی ما شرکت داشت و کاملا آسیب دیدگی او برطرف شد. خواهش من این است که آنها سعی کنند مشکلات خود را برطرف کنند. این مسائل خطی است و اگر این روند ادامه داشته باشد دفعه آینده این مسائل را باز میکنم و باز هم خواهش میکنم که آنها کار خودشان را انجام دهند. پزشکان ما نیز کار خود را خوب انجام دادند و در طول هفته گذشته زحمات زیادی کشیدند.
فارس: ظاهرا هنوز مشکلات مالی شما برطرف نشده و چند تن از بازیکنان با این مشکلات دست و پنجه نرم میکنند؟
نمیگویم که مشکلات مالی نیست اما این مشکلات برای همه تیمها وجود دارد. فتح الله زاده تلاش خود را انجام میدهد ولی میبینید که یک سری از تیمها به خاطرات مشکلات مالی تمریناتشان تعطیل شده است البته یکی دو نفر از بچهها مصاحبههایی را انجام دادهاند که وقتی با آنها صحبت کردم گفتند این گونه حرف نزدند.
فارس: اما ظاهرا چند بازیکن موعد چکهایشان فرا رسیده است؟
ما مشکل مالی داریم و من این مسئله را قبول دارم اما بازیکنان با ما همکاری میکنند. صادقانه میگویم 13 هفته از لیگ گذشته بازیکنان یک هزار تومانی پاداش نگرفتهاند اما این مشکلات حل میشود. فتح الله زاده و هیئت مدیره هم تلاش میکنند چون برخی از پولها پرداخت شده و بقیه هم حل خواهد شد.
فارس: ظاهرا قرار است بازی پرسپولیس هم یک روز به عقب بیفتد تا هر دو تیم پنجشنه بازی کنند؟
هفته گذشته ما خواستیم بازی با صبا یک روز عقب بیفتد اما این اتفاق صورت نگرفت ولی اینکه بازی به ساعت موکول شود منطقی نیست. البته من عزیز محمدی رامیشناسم و او را درک میکنم چون در این چند سال به لیگ ما نظم داده ولی هیچ کس تصور نمیکرد شخصی مثل کیروش برای بازی با فلسطین یک هفته تمرین بگذارد. شاید هیچ مربی داخلی این کار را انجام نمیداد. اما برای اینکه به جام جهانی برویم ما این شرایط را پذیرفتهایم ولی فکر میکنم اگر باشگاهها به فکر امتیاز گیری باشند بازیکنان صدمه میبینند و این گونه تیم ملی هم ضربه میخورد.
این فشردگی سخت و سنگین است و باعث میشود این حرف و حدیثها و دخالت در کار دیگران به وجود بیاید.
فارس: این روزها حمید استیلی تحت فشار هواداران پرسپولیس است . شما چه نظری در این خصوص دارید؟
برای هواداران پرسپولیس احترام قائلم چون 40 سال است که آنها را میشناسم اما اعتقاد دارم امسال به استیلی کم لطفی شد. نمیدانم چه مسئله ای وجود دارد و چه اتفاقی افتاده که حمید را تنها گذاشتند. او با تمام وجود کار میکند و البته بد شانس است. همه دیدند که دو بازیکنش را به چه شکل از دست داد و نفراتش را کامل در اختیار ندارد و اینها از روی بدشانسی او است. اگر استقلال و پرسپولیس قوی باشند تیم ملی سودش را میبیند و بیاغراق این دو تیم بدون هوادار جذابیتی ندارند.
هنوز هم به نیم فصل نرسیدیم که هواداران این گونه عکس العمل نشان میدهند و من امیدوار هستم که پرسپولیسیها از استیلی حمایت کنند.
-
حیدری: از امروز فیزیوتراپی میکنم
همه تیمها باید روی صبا حساب باز کنند
به نقل از سایت باشگاه استقلال، خسرو حیدری پیرامون بازی با صبا و مصدومیت خود گفت: بازی سختی داشتیم. هر دو تیم نبرد پایاپایی را داشتند و موقعیت هایی هم روی دروازه ها خلق شد اما در نهایت نتوانستیم 3 امتیاز این بازی را به دست بیاوریم. همه تیم ها باید روی صبا حساب ویژه ای باز کنند چرا که این تیم پتانسیل خوبی دارد و تلفیقی از بازیکنان جوان و با تجربه را در اختیار دارد.
وی ادامه داد: مسلما اگر نفراتمان را در هفته اخیر و در روز مسابقه در اختیار داشتیم شرایط کاملا متفاوت بود. یکی از مشکلات ما در این بازی شرایط زمین مسابقه بود که در مجموع هموار و مساعد نبود و این مسئله روی کیفیت بازی استقلال تاثیر بسزایی داشت.
حیدری در پایان گفت: در این بازی و در نیمه دوم از ناحیه همسترینگ احساس درد کردم و از بازی خارج شدم. از امروز فیزیوتراپی می کنم و ظرف یکی دو روز آینده میزان مصدومیتم از سوی پزشکان مشخص خواهد شد. امیدوارم شرایط به گونه ای پیش برود که بتوانم در بازی مقابل شاهین بوشهر به میدان بروم.
-
هر تیمی در قم دچار مشکل میشود
مهدی امیرآبادی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره تساوی یک بر یک استقلال و صبا گفت: بازی سنگینی انجام دادیم و در نهایت امتیازها تقسیم شد. صبا تیم بسیار خوب و قوی بود که هر تیمی در آنجا دچار مشکل میشود ولی خدا را شکر توانستیم یک امتیاز از این مسابقه بگیریم.
وی در خصوص اینکه گفته میشود استقلال از دست صبا فرار کرد، گفت: آنهایی که این نظریه را دارند اشتباه میکنند چون ما هم موقعیت داشتیم ولی بازی در قم کار سادهای نیست و تیم حریف تیم جوان و با انگیزهای بود.
امیرآبادی در خصوص صحنه گل رضا عنایتی به استقلال گفت: زمین خراب بود و حنیف سر خورد. شاید هر کسی زمین را از دور میدید میگفت چه زمین خوبی است اما زمین شرایط مساعدی نداشت.
وی در خصوص دیدار آینده این تیم با شاهین و رویارویی استقلالیهای سابق با این تیم گفت: بازی بسیار سخت و سنگینی است چون شاهین از یک مربی خوب بهره میبرد و بازیکنانی که در استقلال بودهاند انگیزههای زیادی دارند. گل زدن به وحید طالبلو در این مسابقه سخت است اما او از دوستان صمیمی من است و امیدوارم بتوانیم سه امتیاز را از این دیدار خانگی کسب کنیم.
-
مظلومی: پزشک تیم ملی نباید به حیدری زنگ میزد
پرویز مظلومی در حاشیه تمرین امروز استقلال در جمع خبرنگاران در خصوص اظهارات پزشکان تیم ملی مبنی بر اینکه خسرو حیدری نباید مقابل صبا به میدان میرفت، اظهار داشت: هر چیزی حساب و کتاب دارد. وقتی بازیکن در اختیار تیم باشگاه است، پزشک تیم ملی حق ندارد در مورد بازیکن اظهار نظر کند و همچنین حق ندارد به بازیکن زنگ بزند.
وی افزود: ما از یک هفته قبل بازیکن را در تمرین تست میکنیم. آنها که در تمرین حاضر میشوند شاهدند او در این یک هفته سانتر انجام داد، دوید و هیچ مشکلی نداشت. بی جهت از یک بازیکن استفاده نمیکنیم. او خودش هم اعلام آمادگی کرده بود. استقلال خودش پزشک دارد و خود پزشکان تیم ملی میدانند تماسشان با خسرو حیدری غیرحرفهای بوده است.آنها هم حتی با پزشک تیم تماس نگرفتند.
مظلومی در پاسخ به این سؤال که مگر میشود به پزشک یا کادر فنی استقلال زنگ نزده باشند، گفت: در اینجا همه چیز میشود.
سرمربی استقلال در مورد اینکه پزشکان تیم ملی گفته بودند پیشبینی چنین شرایطی را برای خسرو حیدری میکردند، گفت: آنها که گفته بودند خسرو حیدری 5 دقیقه هم نمیتواند بازی کند اما او 60 دقیقه بازی کرد اما حرکتی که خسرو حیدری در آن لحظه انجام داد، اگر یک بازیکن سالم هم انجام میداد، خطرناک بود و ممکن بود دچار مشکل شود ولی شما به اصل کار دقت داشته باشید. این کارها باید از طریق باشگاه انجام شود. همانطور که پزشک یک باشگاه نمیتواند در مورد بازیکنان تیم ملی نظر بدهد حالت برعکس هم به همین طریق است. شاید تماس آنها به لحاظ روحی روی بازیکن ما تاثیر گذاشته باشد.
-
کاری انجام ندادم که محروم شدم
آندرانیک تیموریان در پایان تمرین امروز استقلال در جمع خبرنگاران با اشاره به محرومیت یک جلسهای که کمیته انضباطی برای او در نظر گرفته گفت: فقط میدانم کاری انجام ندادم و آقای مظلومی و فریبا در جریان این موضوع هستند.
وی افزود: حتما با مسئولان باشگاه صحبت کردهاند که من را محروم کردهاند اما ناراحت هستم چون نمیتوانم استقلال را همراهی کنم و به همین خاطر از هواداران فهیم استقلال عذرخواهی میکنم.
-
گزارش تمرین استقلال
تمرین عصر امروز استقلال از ساعت 15 در ورزشگاه دستگردی آغاز شد.
* آرش برهانی، فرهاد مجیدی و خسرو حیدری غایب بودند. حیدری برای انجام آزمایش mri در تمرین حاضر نبود.
* قبل از شروع تمرین بین آندرانیک تیموریان و حنیف عمرانزاده در رختکن مراسم آشتیکنان برگزار شد. همه منتظر رویارویی این دو بازیکن که در جریان بازی با مس رفسنجان با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کردند، بودند اما این دو بدون مشکل و راحت با هم برخورد کردند.
* تمرین زیر بارش باران برگزار شد و بازیکنان اصلی پس از 20 دقیقه تمرین به استخر و سونا رفتند.
* جباری و یوسفی پس از حضور در سالن وزنه دور زمین دویدند.
* مظلومی با لباس شخصی در تمرین حاضر بود.
* الونگ الونگ در تمرین شرکت کرد.
* روی زمین کاوری کشیده شده بود اما در قسمتی که استقلالیها مشغول تمرین بودند، کاور را برداشته بودند.
* تمرین فردای استقلال ساعت 12 برگزار میشود و سپس اعضای این تیم برای شرکت در مراسم ختم پسر محسن رضایی راهی مسجد میشوند.
-
فریبا: وقتی بازیکنانمان از اردوی تیم ملی برمیگردند مشکل داریم
بهتاش فریبا پس از پایان تمرین امروز تیم استقلال با اشاره به دیدار صبای قم گفت: بازی دیروز را به شکلی پشت سر گذاشتیم که ملی پوشان ما خسته بودند. در چند مسابقه وقتی بازیکنان از اردوی تیم ملی باز میگردند دچار این مشکل میشویم و در بازی دیروز هم میدانستیم در زمین صبای قم کار مشکلی داریم.
مربی استقلال تاکید کرد: خط هافبک صبا پر تحرک ظاهر شد و هر زمان که توپ نصیب بازیکن ما میشد پرس صد در صد انجام میداد و به این طریق به فکر خنثی کردن حربههای تاکتیکی ما بود.
فریبا با اشاره به مطالباتش از تیم مهرکام پارس گفت: این تیم در حال حاضر به صنعت ساری تغییر نام داده و 3 سال از این تیم طلبکار هستم و حتی تا امسال در این خصوص حرفی نزدم اما وقتی دیدم بیش از 14 میلیون تومان به این طلب من مالیات خورده مجبور شدم از حقم دفاع کنم و به دنبال دریافت مطالباتم باشم.
وی تاکید کرد: روی نامه من امضای نبی خورده و حتی ایشان دو بار این نامه را امضا کرده است. من نمیدانم امسال این تیم چطور با وجود مطالبات ما به ساری منتقل شد اما چند روز پیش برای یک کار دیگر راهی دفتر کفاشیان شدم و با ایشان صحبت کردم. ایشان قول داد این مسئله را پیگیری کند. منتظر هستیم جواب بگیریم اما واقعا نمیدانیم از چه مرجعی باید پاسخ مطالبات و نامه نگاریهایمان را دریافت کنیم.
فریبا در پاسخ به این سؤال که آیا در خصوص محرومیت آندو تیموریان از شما سؤالی پرسیده شده یا خیر گفت: از من سؤالی پرسیده نشد ولی حکم صادر شده و باید از آن اطاعت کنیم.
-
عمران زاده:شاهين حريف دست و پابسته اي نيست
مدافع مياني تيم فوتبال استقلال تهران گفت: تيم شاهين بوشهر حريف دست و پا بسته اي مقابل تيم استقلال نخواهد بود.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00035137.jpg
به گزارش روز دوشنبه از سایت رسمی اینترنتی باشگاه استقلال، ''حنیف عمران زاده'' اظهار داشت: بازی با تیم صبا برای ما تمام شده و تمام تمرکز تیمی استقلال بر روی بازی مقابل تیم شاهین بوشهر است.
وی با بیان اینکه متاسفانه محروم است و نمی تواند در این بازی حاضر شود افزود: بدون شک بازی آسانی نداریم و شاهین حریف دست و پا بسته ای در تهران نخواهد بود.
وی ادامه داد: نتایج هفته سیزدهم لیگ برتر به نفع استقلال رقم خورد و از کسب نتیجه مساوی در بازی مقابل صبای قم متضرر نشدیم، ضمن اینکه سپاهان، پرسپولیس، ذوب آهن، تراکتورسازی و نفت تهران نیز امتیاز از دست دادند تا اتفاق خاصی در صدر جدول به وجود رخ ندهد.
مدافع میانی تیم استقلال تاکید کرد: باید بدانیم همیشه شرایط به این شکل نخواهد بود و رقیبان منتظر لغزش تیم استقلال هستند.
عمران زاده گفت: تیم استقلال امسال بهترین تیم ایران است و باید قهرمان شود، چرا که لیاقت آنرا دارد و باید با گرفتن حداکثر امتیازها حساب خود را با رقبا هر چه زودتر جدا کند.
وی ادامه داد: در روزهای اخیر برخی مطبوعات به صورت خیالی و با استفاده از توهمات خود از جانب من مصاحبه می کنند، از طریق سایت رسمی باشگاه استقلال اعلام می کنم دو هفته است با هیچ روزنامه، خبرگزاری و برنامه ورزشی مصاحبه ای نداشته ام و هر آنچه از جانب من به چاپ می رسد کذب محض است.
عمران زاده ادامه داد: امیدوارم برخی دوستان مطبوعاتی برای پر کردن صفحات نشریات خود رسالت اصلی خود را از یاد نبرند.
دیدار تیم های فوتبال استقلال و شاهین در چارچوب هفته چهاردهم لیگ برتر باشگاه های ایران عصر پنجشنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود.
-
دیدید که کهکشانیها را رو کردیم
مهدی امیرآبادی پس از برتری 3 بر 2 استقلال مقابل شاهین گفت: دیدید که کهکشانیها را رو کردیم و همین کهکشانیها بازی را در آوردند. فقط روی اشتباه گل خوردیم اما خدا را شکر جباری کاری کرد تا هر سه امتیاز را به دست بیاوریم.
امیرآبادی تأکید کرد: در یک صحنه با بازیکن حریف پیش رفتیم که او میخواست برای داور ادا در بیاورد تا یک پنالتی بگیرد.
وی در مورد اینکه هنوز هم به تیم ملی فکر میکند یا خیر گفت: اگر 32 سالگی سن پیری بازیکن است که 35سالهها هم به تیم ملی دعوت شدند. من هنوز هم برای تیم ملی انگیزه دارم و سرحال و آماده هستم. مطمئنم چشم مربیان تیم ملی هم باز میشود تا من را ببینند. بازیکنی هستم که در دو پست دفاع راست و چپ بازی میکنم.
وی در پایان گفت: اگر هواداران استقلال قهرمانی میخواهند به ورزشگاه بیایند.
-
تیموریان باید تعویض میشد
مجتبی جباری پس از برتری 3 بر 2 استقلال مقابل شاهین در مورد اینکه چگونه این فصل تا این اندازه متحول شده گفت: مصدومیت همیشه جلوی من را میگرفت و اجازه نمیداد این اندازه بازی کنم. آسیب دیدگی برایم مانعی بود تا نتوانم به موفقیتهای بیشتر برسم اما امسال اینطور نیست و در آینده بهتر هم خواهم شد.
وی در مورد اینکه پس از دریافت گل دوم فکرش را میکرد که استقلال پیروز میدان شود تصریح کرد: سخت بود اما فکر میکردم میتوانیم باز هم گل بزنیم. در مجموع بازی خوبی انجام دادیم اما در نیمه دوم با از دست دادن دقایقی از بازی دو گل دریافت کردیم.
جباری در مورد تعویض تیموریان یادآور شد: آندو سرما خورده بود و از ناحیه پشت عضله پا هم مصدوم بود و معتقدم باید تعویض میشد تا مصدومیت وی بیشتر نشود. مظلومی به ناچار وی را تعویض کرد تا برای بازیهای بعدی تیموریان را داشته باشد.
-
در اروپا به داور فحش میدهند اما داور کاری نمیکند!
میلاد میداودی پس از برتری 3 بر 2 مقابل شاهین بوشهر گفت: بازی خوبی انجام دادیم و فرصتهای زیادی را روی دروازه حریف ایجاد کردیم. در نیمه دوم میتوانستیم گلهای بیشتری به ثمر برسانیم.
وی ادامه داد: دو گل دریافت کردیم با این حال خدا را شکر میکنم که در لحظات آخر توانستیم به هر سه امتیاز برسیم.
میداودی در مورد اعتراضاش به داور که منجر به گرفتن کارت زرد شد گفت: به داور گفتم توپ به دست بازیکن شاهین برخورد کرده که وی در جواب به من گفت حرف نزنم. نمیدانم چرا همیشه بازیکنان مقصر هستند و چه زمان داور مقصر است. داور کارت میدهد، هر جور دلش میخواهد صحبت میکند و بعد اگر ما هم حرفی بزنیم باید به کمیته انضباطی برویم در حالی که به نظرم داور باید احترام خودش را نگه دارد.
وی خاطرنشان کرد: در اروپا امکان دارد بازیکن به داور حتی فحاشی کند اما در مقابل داور هیچ کاری انجام نمیدهد و در این مورد همیشه بازیکنان مقصر هستند.
-
باید با مظلومی صحبت کنم
آرش برهانی پس از پیروزی 3 بر 2 استقلال برابر شاهین در مورد ناراحتیاش پس از تعویض گفت: در این مورد دیگر نمیخواهم صحبت کنم و خسته شدهام که بارها در مورد این موضوع صحبت کردهام. سعی و تلاش خودم را میکنم تا فیکس باقی بمانم اما این اتفاق نمیافتد. همه هواداران هم سعی و تلاش من را میبینند.
وی تأکید کرد: تلاش خودم را میکنم و نمیدانم چرا تعویض میشوم. باید در مورد این موضوع با مظلومی صحبت کنم. کجای دنیا بازیکنی که زحمت میکشد را همیشه تعویض میکنند. در بازی با صبا هم خیلی خوب بودم و تعویض شدم و امروز هم همین اتفاق افتاد.
مهاجم استقلال در مورد طالبلو گفت: وحید بازیکن خوبی است که روی هیچکدام از سه گلی که دریافت کرد مقصر نبود.
-
استقلالیها به ماشینهای مدل پایین رو آوردهاند
مظلومی:کمک 2 میلیاردی قطرهای بود در دریا
پرویز مظلومی که در برنامه ورزش و مردم حضور پیدا کرده بود در ابتدای صحبتهایش با اشاره به اینکه جز مربیان با اخلاق فوتبال ما محسوب میشود، گفت: من هنوز شاگردی میکنم و به آن حد نرسیدهام که بخواهم مربیان دیگر را نصحیت کنم. در یکی دو سالی که در استقلال حضور داشتم روشم این بوده که بازیکنانم را دوست داشته باشم و در عین حال نظم و انضباط را سر لوحه کار خود قرار دادم.
وی افزود: شاید در بعضی از زمانها بازیکن عصبی شود و یا احساسات او را فرا بگیرد، اما همیشه تعامل خوبی با همکارانم داشتم و استاد بزرگی به نام پور حیدری دارم و سعی و تلاشم این است که داشتههایم را به شاگردانم منتقل کنم.
وی در خصوص بازی با شاهین بوشهر گفت: اگر این دیدار مساوی میشد عدالت فوتبال زیر سؤال میرفت ولی به بازیکن حریف به خصوص که گل اول را زد تبریک میگویم زیرا او به یکی از با اخلاقترین و فنیترین گلرهای ایران گل زد.
سرمربی تیم استقلال در پاسخ به این سؤال که چطور فتح الله زاده هر روز برای شما یک آلترناتیو رو نمیکند گفت: شاید بعضی مواقع مدیریت بخواهد به یک تیم شوک وارد کند اما من و فتح الله زاده از قدیم با هم رفاقت داریم و زمانی که به استقلال آمدم ایشان گفته بود که دوست داشت کار کردن با من را تجربه کند.
وی تاکید کرد: فتح الله زاده با وجود مریضی برای تامین بودجه بچهها تلاش و صبر و حوصله زیادی میکند و فکر میکنم او باید ساختمان روزنامهاش را بفروشد تا بدهیها را تسویه کند.
مظلومی در خصوص کریهای قبل از مسابقه شاهین و استقلال با فیروز کریمی گفت: ایشان همیشه کری میخواند. ولی به خاطر صحبتهای ایشان ما هم کری خواندیم ولی میدانم کریمی زحمات زیادی برای استقلال کشیده است.
وی در خصوص آخرین وضعیت مجتبی جباری و فرهاد مجیدی که از آمادهترین بازیکنان استقلال هستند، گفت: جباری یکی از بازیکنان خوب فوتبال ما است که روند تاثیر گذاری در تیم ما دارد. البته فرهاد مجیدی نیز در این چند سال آمادگی بسیار بالایی داشته و معتقدم او میتوانست به تیم ملی کمک کند ولی تصمیم گرفت در دو جبهه نباشد و در تیم باشگاهی فوتبالش را دنبال کند.
سرمربی تیم استقلال با انتقاد از گزارشگر بازی استقلال و شاهین بوشهر گفت: امیدوارم که گزارشگران کارشناسی نکنند و کار خود را انجام دهند چون شنیدهام که دیروز گزارشگر بازی استقلال یک طرفه قضاوت کرد و بهتر است به جای کارشناسی آنها اجازه دهند تا اهل فن نظرات خود را بیان کنند.
مظلومی در خصوص اینکه تعویض تیموریان کاملا اجباری بوده گفت: مردم در جریان نیستند و فکر میکنند مربی بیدلیل تعویض انجام میدهد. تیموریان چند روز مریض بود و در بین دو نیمه از ناحیه کشاله ران دچار آسیب دیدگی شد و با ریسک نکردیم و مجبور شدیم او را تعویض کنیم. اما در میان میدان ما برای چند دقیقه خلل وارد شد. ولی با تعویضهای که انجام دادیم بازی را کنترل کرد، نباید فراموش کرد که شاهین بهترین خط دفاع لیگ را دارد اما به اعتقاد من در بعضی از زمانها اعتراض هواداران غیر منطقی است. البته من از کانون هواداران استقبال و تشکر میکنم. اما اعتقاد دارم یکسری از تماشاگران تحت هر شرایطی مخالفت میکنند.
سرمربی استقلال در پاسخ به مجری برنامه ورزش و مردم مبنی بر اینکه تا به حال 3 بار در دربی برنده شدید و دربی چهارم در لیگ برتر را چگونه میبینید، گفت: از حال نمیخواهیم برای پرسپولیس کری بخوانیم ولی روند پیروزیهایمان را ادامه میدهیم.
وی در خصوص شرایط محمد رویانیان نیز تصریح کرد: هر چند میگویند این مدیر ورزشی نیست اما من اعتقاد دارم ورزشی بودن و نبودن چندان اهمیت ندارد و مدیریت مهم است. از زمانی که ایشان به پرسپولیس آمد نتایج بهتری گرفت ضمن اینکه باید از زحمات کاشانی در پرسپولیس تقدیر کرد.
مظلومی با اشاره به اینکه مشکلات مالی در استقلال هنوز پا بر جا است گفت:2 میلیارد تومان قطرهای بود در دریا و کادر فنی هنوز مطالبات سال گذشته خود را دریافت نکرده است. هر زمان پول به باشگاه میآید فتح الله زاده دست و پایش میلرزد که چگونه آنها را تقسیم کند. آنقدر بدهی داریم که وقتی بحث پول میشود طلبکاران مقابل باشگاه صف میکشند.
وی در خصوص اینکه شرایط برای استقلال با برخی تیمهای دیگر متفاوت است، گفت: من روزهای سختی را در تمرینات دارم و از بس که بازیکنان غرغر میکنند کلافه میشوم. 9 بازی بردهایم اما یک ریال هم پاداش نگرفتهایم البته این بازیکنان به عشق هوادار بازی میکنند ولی برخی تیمهای دیگر هستند که زیر نظر وزارت ورزش کار میکنند ولی به آنها پاداشهای آنچنانی داده میشود.
وی تاکید کرد: فتح الله زاده 4 میلیارد از تیم 2 سال پیش بدهکار است و البته مدیریت قبل نیز به همین صورت از دوران مدیریت قبل بدهی دارد. اگر فوتبال ما حرفهای است باید حق آنها داده شود و جوری نباشد که انگار لطف کردهاند و 2 میلیارد به استقلال دادهاند. حالا بازیکنان هم زرنگ شدهاند و زمانی که قرار داد میبندند بندی در آن اضافه میکنند که بلافاصله وقتی با پیشنهاد خوب مواجه شدند تیم را ترک کنند.
سرمربی استقلال افزود: خیلیها میگویند بازیکنان ماشینهای گران قیمت سوار میشوند البته آنها با چک این ماشینها را تهیه میکنند و وقتی باشگاه نمیتواند چکها را پاس کند آنها را پس میدهند! حتی خیلی از بازیکنان استقلال به ماشینهای مدل پایین روی آوردند.
مظلومی در خصوص شرایط استقلال در ادامه راه گفت: رقابت سخت است اما شرایط به گونهای است که با حرف زدن نمیشود قهرمان شد. بنابراین همه تیمها با توان چند برابر به مصاف ما میآیند و باید مراقب باشیم تا روندمان را حفظ کنیم.
وی در پایان در خصوص اینکه آیا امسال سال آخر فرهاد مجیدی در استقلال خواهد بود، گفت: او هنوز چیزی به ما نگفته است و بی سر و صدا کار خودش را انجام میدهد و روند موفقیت آمیزی داشته است.
-
عمرانزاده: از این پس گلهایم را به آندو تقدیم میکنم
حنیف عمرانزاده پس از برتری استقلال مقابل شاهین در مورد آشتیکنانش با تیموریان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: من با تیموریان مشکلی ندارم و از این به بعد گلهایم را به تیموریان تقدیم میکنم.
آندرانیک تیموریان نیز در مورد این بازی گفت: پس از اینکه گل دوم را دریافت کردیم، فکر نمیکردم بتوانیم با پیروزی بازی را پشت سر بگذاریم. با این حال استقلال باهوش بازی کرد و توانست 3 امتیاز را کسب کند.
-
گزارش تمرین آبی پوشان
غیبت مظلومی و توصیههای فریبا به استقلالیها
تیم استقلال یک روز پس از بازی با شاهین بوشهر از ساعت 12 در ورزشگاه دستگردی تمریناتش را پیگیری کرد.
* پرویز مظلومی به دلیل شرکت در یک برنامه تلویزیونی در تمرین امروز غایب بود.
* بهتاش فریبا در ابتدای تمرین امروز برای بازیکنان صحبت کرد و از آنها خواست تا برای دیدار جام حذفی مقابل سایپا مهر کرج تمرکز کنند.
*بازیکنانی که در ترکیب اصلی آبی پوشان حضور داشتند بعد از 20 دقیقه دویدن راهی استخر و سونا شدند.
*آندو تیموریان که در دیدار روز گذشته دچار آسیب دیدگی شده بود به دویدن و تمرینات اختصاصی پرداخت.
*هنکه مربی آلمانی تمرینات ویژه ای را برای بازیکنان ذخیره استقلال در نظر گرفت.
* خسرو حیدری به دلیل مصدومیت در تمرین امروز نیز حضور نداشت.
*الونگ الونگ که مدتی است در تمرینات استقلال شرکت می کند پا به پای دیگر نفرات تمرین کرد.
*بازیکنان تیم استقلال فردا از ساعت 11 صبح در محل باشگاه فیلم بازی روز گذشته را تماشا می کنند.این تیم فردا از ساعت 15 در ورزشگاه دستگردی تمریناتش را دنبال خواهد کرد.
-
برهاني: کاش مشکل فقط نداشتن ماشين بود
مهاجم استقلال با اشاره به مشکلات مالي بازيکنان گفت: در اين شرايط که ما باشگاه را درک کرديم توقع داريم باشگاه نيز ما را درک کند.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00001542.jpg
آرش برهانی در گفتوگوی تفصیلی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص مشکلات مالی استقلال، وضعیت آمادگی خود و دیگر مسائل مختلف فوتبال صحبتهای را انجام داده که در زیر میخوانیم.
* ظاهرا از مصاحبهای که پس از بازی با شاهین انجام داده بودی پشیمان شدی و گفتی نباید آن حرفها را میزدی؟
بعد از بازی کلی فکر کردم، حتی مظلومی به من گفت که از بازیام خیلی راضی است. تصور کردم این دوندگیها و تلاشهایم را کسی نمیبیند. وقتی روز گذشته در تمرین با مظلومی صحبت کردم ایشان گفت که من تلاش زیادی داشتم و تلاشم به چشم او آمده است. احساس کردم در این شرایط که کسی به فکر استقلال نیست نباید این حرفها را میزدم.
* بیشتر توضیح میدهی؟
فکر کردم که چرا خودمان باید تیم را وارد حاشیه کنیم به همین خاطر گفتم که نباید در ناراحتی صحبت میکردم.
* منظورت از اینکه کسی به فکر استقلال نیست، چیست؟
ما این همه مشکل داریم ولی هیچ کس به فکر ما نیست. نیم فصل در حال تمام شدن است و سختیهای زیادی را در این چند وقت تحمل کردم. در این شرایط که ما باشگاه را درک کردیم توقع داریم حالا باشگاه ما را درک کند.
* چطور؟
اوایل فصل شرایط استقلال را درک کردیم ولی حالا شرایط بسیار سخت است و مشکلات آنقدر فشار آورده که ممکن است در کار فنی بازیکنان هم تاثیر بگذارد. حیف است که تیم ما، این شرایط خوب و صدرنشینی را به خاطر مسائل حاشیهای از دست بدهد.
* یعنی همه مشکل مالی دارند؟
شما از هر کسی بپرسید مشکل دارد. همه شرایط خیلی سختی دارند و از این موضوع خیلی ناراحت هستند. ابتدا گفتند تکلیف وزارت ورزش مشخص میشود و پول میآید اما خبری نشد، بعد گفتند هیئت مدیره مشخص شود آن وقت پول میدهیم که خبری نشد و سپس 2 میلیارد به باشگاه دادند. حتی پس از آن 30 درصد مبلغ مورد نظرم را هم به من ندادند. به جای آنکه مشکلم حل شود بدتر به داخل مشکلات رفتم! به خیلیها قول داده بودم اما بد قولی شد و خیلیها از دستم ناراحت شدند.
* مظلومی هم گفته بود که 2میلیارد قطرهای در دریا بود...
دقیقا همینطور است. خیلی گفتند پول می آید، پول می آید اما ای کاش نمی گفتند.
* سرمربی استقلال اعلام کرد بازیکنان به ماشین های مدل پایین رو آوردند...
این هم یکی از مشکلات است، ای کاش همه مشکلات ما با آژانس آمدن و ماشین نداشتن بود. خیلی بد است که قول بدهیم و عملی نکنیم. من هنوز پول امسالم را هم نگرفته ام. حداقل روی 40 درصد پول امسالم که حق داشتم حساب کنم. 6 ماه گذشته و این اتفاق نیفتاده است. ما هنوز پاداش هایمان را هم نگرفته ایم.
* ظاهرا مدیرعامل استقلال قبل از سفر به مالزی قول داده بود مشکلات را حل کند؟
قرار بود تا دیروز به ما پول بدهند اما خبری نشد.
* حالا چرا تو در مقام اعتراض بر آمدی؟ این حرف ها برایت دردسر ساز نمی شود؟ چرا بقیه این حرف ها را نمی زنند؟
این مشکل همه است. آنها هم به نوبه خود صحبت کرده اند و حتی دیروز قبل از تمرین همه بچه ها شکایت خود را به مظلومی گفتند. فتح الله زاده و کسانی که در باشگاه هستند می دانند که ما مشکل داریم. چرا باید این حرف ها برایم دردسر شود؟
* اما یکی دو ماه پیش هم این حرف ها را زدی و ممنوع المصاحبه شدی....
نه اشتباه نکنید. من خودم نخواستم مصاحبه کنم و فکر نکنم اینگونه باشد که به خاطر زدن حرف حق از ما ناراحت شوند. این حق ما است که مطالباتمان را بخواهیم. یکی باید این دردهای ما را متوجه شود. هنگامی که استقلال می خواست بازیکن بگیرد ما فشار نیاوردیم که استقلال ضربه نخورد و خیلی از بچه ها از حق طبیعی خود گذشتند تا فتح الله زاده بازیکنان مورد نظر خود را برای استقلال بگیرد و حالا هم باید به فکر ما باشند.
* شاید دست فتح الله زاده بسته و او برای اداره این تیم با خیلی از مشکلات رو به رو است...
قبول دارم. روزی نیست که در تمرین استقلال حرف از پول و مشکلات مالی نباشد. مظلومی می گوید فتح الله زاده تلاش می کند ولی تا یک جایی می تواند پول تهیه کند. باید فکری اساسی شود تا مشکلات ما برطرف شود. همه می دانند مشکلات مالی استقلال چگونه است اما من می خواهم به مسئله ای اشاره کنم.
* چه موضوعی؟
فتح الله زاده چندین سال تجربه مدیریتی در استقلال دارد و در ابتدای فصل با دست خالی تیم خوبی را برای استقلال جمع و جور کرد. تا همین جا هم خیلی زحمت کشیده و حتی طلب ۵۰ درصدی سال گذشته من را هم پرداخت کرده است. هر چند که امسال هیچ پولی نگرفتم. خیلی حیف است که چنین انسانی در این گرفتاری ها بیفتد، باید از او حمایت کرد. وقتی استقلال اینگونه بسته می شود می توانیم تیم ملی خوبی داشته باشیم و در آسیا برای خودمان اعتبار کسب کنیم.
ما همیشه خودمان را بالاتر از فوتبال امارات و قطر می دانیم اما همین مسائل کوچک است که به آن توجه نمی کنیم و ما را عقب می اندازد. کسی که این همه سابقه و تجربه دارد و یک استقلالی اصیل است باید یک تنه جور همه چیز را بکشد.
خدا شاهد است که فتح الله زاده بعضی مواقع از جیبش می زند و مشکلات بازیکنان را حل می کند و خدا وکیلی خیلی دست تنهاست. خودتان هم می دانید او چقدر برای استقلال زحمت کشیده است. چرا باید شرایط را طوری کنیم که او از فوتبال زده شود. نباید این گونه آدم ها را از دست بدهیم. باید از فتح الله زاده حمایت کنند. با این همه مشکل مالی تیم در صدر جدول است و یقین بدانید این به مدیریت بستگی دارد. همین گونه نیست که برویم و نتیجه بگیریم، این مسائل مدیریت شده است.
* بگذریم، حالا از عملکرد خودت در بازی با شاهین راضی بودی؟
باید به نکاتی اشاره کنم. وقتی پشت مهاجمان بازی میکنم شرایط فوتبال من فرق میکند. به طور مثال دوندگی ام بیشتر است و باید بیشتر به خط هافبک برگردم و به مهاجمان نیز کمک کنم. به همین خاطر چند بازی طول میکشد تا در آن پست جا بیفتم و از همین رو فکر میکنم که در مسابقه با شاهین تلاش زیادی انجام دادم و عملکرد مناسبی داشتم و همان طور که اعلام کردم مظلومی از من راضی بود.
* فردا هم که در جام حذفی با سایپا مهر کرج بازی دارید؟
سال گذشته پرسپولیس با ۵ بازی آسیایی شد. امسال هواداران خیلی از ما انتظار دارند و باید روی هر دو جام حذفی و لیگ برتر تمرکز کنیم. در بازی های آسیایی نیز که هدف و استحقاق بهترین نتایج را داریم.
-
گزارش تمرين امروز استقلال
چهار بازيکن استقلال در پايان تمرين امروز، به زدن ضربه ايستگاهي پرداختند.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00028462.jpg
تمرین تیم استقلال از ساعت ۱۲ در زمین دستگردی آغاز شد. تمرین امروز آبی پوشان بر خلاف روز گذشته که به دلیل بارش برف در سالن برگزار شد در زمین چمن پیگیری شد.
* خسرو حیدری به دلیل مصدومیت غایب تمرین بود.
* مهدی رحمتی با تاخیر در تمرین حاضر شد.
* پرویز مظلومی با لباس شخصی در تمرین حاضر شد و هنکه تمرین را زیر نظر داشت.
* بازیکنان پس از گرم کردن خود در دو گروه تمرین آقاوسط انجام دادند.
* شاهرخ بیانی آنالیزور تیم استقلال در این تمرین حاضر بود.
* الونگ و تیموریان به دویدن دور زمین پرداختند.
* سانتر از جناحین و تمرین دفاع و حمله از جمله موارد تاکتیکی تمرین امروز بود.
* زندی، میداودی، کرار و یوسفی پس از پایان تمرین ضربه استگاهی کار کردند.
* بازیکنان استقلال پس از این تمرین راهی مراسم ختم پدر جواد زرینچه شدند. آنها پس از این مراسم برای تشکیل اردو به هتل المپیک می روند. این تیم فردا در جام حذفی به مصاف تیم سایپای مهر کرج می رود.
-
طالبلو باید به تیم ملی دعوت شود
غلامحسین مظلومی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اذعان کمیته داوران به اشتباههای تاثیرگذار داور و کمک داور بازی شاهین و استقلال گفت: خیلی خوب است که حسین عسگری اشتباهات داوران را بیان میکند و آن اشتباهها را تایید و یا کتمان نمیکند. این مسئله خیلی مهم است هرچند اتفاقی برای تیم ما رخ نمیدهد.
وی در مورد دیدار روز دوشنبه با ابومسلم مشهد در جام حذفی گفت: به خداداد عزیزی تبریک میگویم که سرمربی ابومسلم شده و تیمش نیز تا این مرحله صعود کرده است. با این حال ما میخواهیم با یک پیروزی خوب دل هوادارانمان را شاد و باخت برابر استقلال را فراموش کنیم. البته آن شکست هیچ چیز از ارزشهای بازیکنان شاهین کم نکرده است. استقلال یک تیم پرمهره است که حتی روی نیمکت ذخیرههایش نیز بازیکنان خوب و کادر فنی خوبی دارد. پرویز مظلومی و پورحیدری از پیشکسوتان فوتبال ایران هستند.
مظلومی در مورد گرفتن بازوبند کاپیتانی از وحید طالبلو گفت: مسایل فنی به فیروز کریمی مربوط میشود و هر تصمیمی که ایشان بگیرد پذیرفتنی است. طالبلو از دروازهبانهای خوب و بزرگ ایران است که جایش در تیم ملی خالی است و تصور میکنم او همچنان کاپیتان شاهین باشد. علیرضا دلیخون مربی دروازهبانی شاهین خیلی تلاش کرد طالبلو به اوج آمادگی برسد. او باید به تیم ملی دعوت شود.