بحث زبون داشتن یا نداشتن نیست شما گفتی زبونتون 6 متره منم اون حرفو زدم
شما فعالیتتونو ادامه بدین
موید وشاد باشید
Printable View
عرض خسته نباشید خدمت همه مدیران
سلام ...
با توجه به فعالیت خوب و قابل ملاحضهی کاربر shirin65 ایشون کاندیدای مدیریت شدند .
بخش مدیریتی ایشون هم قرار شد که "بخش اخبار" باشه .
چند روز در حالت کاندید باقی میمونند و بعد مدیریتشون فعال میشه .
ممنون ... :from me :
سلام ...
مدیریت یوزر shirin65 با توجه به فعالیت بسیار خوبشون و زمان زیادی که این چند روز در سایت آنلاین بودند برای بخش اخبار فعال شد .
موفق باشید ... :from me :
تبريك ميگم به كسي هم ربطي نداره:gah9:
میگم ادمین نذاشتین بشم معاون هم خوبه
امروز میخوام معاون بشم :zab0:
حالا رای بگیرین تا ببینید من بهترین معاون دنیا میشم یا نه ؟
تازه اقا پژمان هم کمک میخواد و تنهایی تو معاونت حوصله اشون سر میره :dangiz:
به نام خدا
میگم ما که اینجا همه با هم برابر و برادر و خواهر هستیم و خدا را شکر پژمان هم بنده خدا از قویترین و زحمت کشترین مدیرهاست که با من از مجموعه قبل به اینجا اومد و باید بگم اینجا خانه ما شده و هیچ وقت نمیتونیم ازش جدا بشیم و خدا را هزاران بار شکر میکنم که دوستهای خوبی پیدا کردیم که تونستیم کنار اونها شاد باشیم و چیزهای زیادی یاد بگیریم .
دوستهایی که اگه روزی همدیگر را نبینیم مثل اعضا خانواده نگران هم میشیم و از غم هم غمگین میشیم .
امیدوارم همیشه همینطور متحد بمانیم و هدف بزرگمان که یاد دادن و یاد گرفتن در محیطی سالم و پاک هست را فراموش نکنیم .
باید کشورمان را با سلاح علم و دانش بسازیم و نشان بدیم ایرانی و ایرانیها بهترین مغزها را دارند و در کنار اون با اخلاقترین و کوشاترین مردم جهان هستند .
محیطی که پاک باشه و غرور کبر ما را نگیره که بیشتر میدانم پس برتر هستم !
با هم متحد هستیمن و خواهیم ماند و پژمان هم به عنوان بزرگتر اینجاست و با بچه ها شاد و هماهنگ
در این سایت و مجموعه آدمهای زیادی اومدن و رفتن ولی شاید پژمان و سید حسین را نشه هیچ وقت از اون جدا کرد .
اینجا داره کم کم در کنار اونها افراد جدیدی را هم در خودش میبینه که واقعا افتخار اینجا هستند ، مقل مجتبی و احسان و بقیه دوستان ، این سایت افتخارش وجود با شخصیت اینهاست و اینجا شکل و قوامش و افتخارش مدیون اونها
به شخصه از همه عزیزان چیزهای زیادی را یاد گرفتم و از همگی سپاسگذارم
دوستان فعلا خدانگهدار همگی باشه
شاد و پیروز باشید
برادر و کوچکتر همه شما عزیزان
محمد :^:
اقا محمد میدانم و برای همین الان اینجام
برای همینه که وقت امتحاناتم تمام وقت استراحتم را برای اینجا گذاشتم و تو این چند روز چیزهای زیادی را از اقا حسین و اقا مجتبی و اقا پژمان یاد گرفتم
اونها هم بهم منابع دادن تا بتونم مطالب سایت را زیاد کنم و هم خودم خیلی چیزها یاد بگیرم
من حتی نمیدانستم میشه فایل را مستقیم کرد با نمیدانستم این همه سایت خارجی خوب برای برنامه و بازی وجود داره
هیچ وقت جایی را که این همه به یک تازه وارد محبت کنند را ندیدم
از همه مخصوصا از اقا پژمان و اقا حسین و اقا مجتبی ممنون هستم .
من را خواهر کوچک و زبان دراز خودتان بدانید که همش کارش شیطونی هست و همیشه دنبال خنده و شاد کردن بقیه کسا که پیشم هستند .
ممنونم که من را تو جمع خودتان قبول کردین :from me ::dangiz:
با عرض سلام
عضو جدید هستم اومدم تا اگه بتونم در بخش تاریخ کمک کنم.
سلام ...
مدیریت یوزر armin khatar با توجه به فعالیت خوبشون برای بخش تاریخ فعال شد .
لطفا همینطوری به فعالیت اداده بدید .
ممنون ...
سلام و درود
خیلی دوست دارم در گروه مدیریت اذر دانلود باشم ولی مشکل من نت هست که نمیدونم کی می تونم بیام کی نه رها یکم از مشکلات منو میدونه
اگر هم اجازه داشته باشم و مفید باشم یا تالار انجمن علمی و پژوهشی یا انحمن بخش دانشگاه می تونم کار کنم
همین مرسی ... ملودی
سلام ؛ منم میخواستم در صورت امکان مدیریت بخش ورزشو به عهده بگیرم تا بیشتر در خدمت سایت باشم.
سلام
بعد از 1 سال برگشتم ولي با قدرت:ehteram:
دوستان بنده قصد دارم در زمينه امنيت و ضد امنيت كلاينت ها فعاليت كنم اگر صلاح ميدونيد
اوكي بدين تا يه خونه تكوني اساسي تو بخش مورد نظر بدم
قربان همگي علي.
سلام
به انجمن خودت خوش اومدی اگه میتونی وعلاقه داری که بخش مورد نظر رو اداره کنی ما هم خوشحال میشیم شمارو در جمع مدیران خودمون ببینیم
لطفا قوانین رو در پست اول مطالعه کنید وپست هاتون رو در بخش مورد نظر ارسال کنید تا بعد طبق قوانین مسئول بخش به درخواست شما رسیدگی کنه
موفق وسربلند باشید:from me :
سلام خسته نباشید سید جان اگه وقت مدیریت من سررسید امکانات منو تو بخش مدیریت محتوا فعال کنی ممنون میشم (تشکر:from me :)
من دیروز مدیریت بخش موبایل رو اشتباهی برای شما فعال کردم .
الان بخش " مدیریت محتوا " براتون باز شد .
مدیریت بخش " ورزش " هم برای شما فعال شد .
دوستان لطف کنید تمرکز اصلی و فعالیتتون در بخش خودتون باشه .
اگه مدیری 1 ماه در سایت فعالیت نداشته باشه بدون اطلاع قبلی از مدیریت عزل میشه .
موفق باشید ...:from me :
اگه ممکنه من هم می خوام تو بخش آپلود سنترها فعالیت کنم یکی از مدیرا یا هر چی شما صلاح بدونید امیدوارم مفید باشم
پس خبرم کنیدd;
سلام دوستان
من میتونم توی زمینه گوشی های iphone کمک کنم
هر چیزی شامل بازی برنامه تم جیلبریک آنلاک و........
فقط نمیدونم کجا باید فعالیت کنم ؟؟؟
سلام
خیلی خوش اومدین :from me :
سرپرستا الان تو سایت نیستن اما بخش اپل و ایفون اینجاست
http://forums.azardl.com/forumdisplay.php?f=276
خوشحال میشم به من هم کمک کنید چون میخوام گوشی اپل بخرم
ورودتون رو خیرمقدم میگم :from me :
اگر میشه منم میخام مدیر بخش بازی های کامپیوتری بشم
البته اگه دوستان صلاح بدونن
:from me :
به نام خدا
دوست عزیز اگر پست اول را مطالعه کرده باشید متوجه میشید که برای مدیر شدن 5 شرط اصلی وجود داره که خوشبختانه شما چهار شرط اون را به طور کامل دارید ولی شرط پنجم را به هیچ وجه و اصلا این مورد را رعایت نمیکنید .
فعالیت شما فقط برای مستقیم کردن فایلهاتون هست و متاسفانه در زمانی که فایلی برای مستقم کردن دارید فعالیت خود را به صورتی کاملا عالی ادامه میدید و همین که فایل مستقیم را دریافت کردید تا بازگشت دوباره شما از فعالیت شما خبری نیست و این مورد را در صورتی که طی دو هفته آینده هم ادامه بدید متاسفانه مجبور به لغو مدیریت هستیم .
این نکته نه شامل شما که شامل تمامی دوستان میشود و دوستان توجه کنند که هدف این انجمن اموزش و اشتراک گذاری دانسته ها و به طوری هست که تمامی مدیران فقط به دلیل کمک به هموطنان در حال فعالیت هستند و در این بین از تمامی کسانی هم که خواستار همکاری هستند تقاضا داریم اول هدف خود را آموزش بگذارند و بدانند همکاری به این معنی نیست که دوستان و همکارانشان موظف به دادن خدمات اضافی هستند .
مدیریت شما برای مدت دو هفته فعال میگردد .
به جمع همکاران ما خوش آمدید :^:
با سلام خدمت دوستان خوبم اگه میشه می خواستم مدیر بخش بازی های کامپیوتری بشم
به نام مهربانترین
با توجه به تعداد پست ها شما کاندید شدید و در صورتی که تا دو هفته فعالیت مستمر و مفید داشته باشید به جمع دوستان خواهید پیوست . دوستان با توجه به افزایش تعداد عزیزانی که در بخش بازی در حال فعالیت هستندذ انتظار میره که اون بخش را به یکی از فعالترین و پویاترین بخش ها تبدیل کنند و از انجمن های تخصصی بازی چیزی کمتر نباید داشته باشه
شاد و پیروز باشید
به جمع همکاران ما خوش آمدید :^:
با عرض سلام
عضو جدید هستم خواستم بگم اگه بتونم تو بخش اخبار سینما کمکتون کنم
سلام دوستان عزیزم
من دوست دارم در بخش خبر های اجتماعی شرکت کنم در صورت امکان جواب بدید