ماندن با کسی که دوستش ندارید، یا فکر می کنید معشوق واقعی شما نیست، شانس حداقل چهار نفر را برای خوشبختی از بین می برد: شما، خود او، و دو نفر دیگر در جهان که می توانند معشوق واقعی شما یا او باشند.
Printable View
ماندن با کسی که دوستش ندارید، یا فکر می کنید معشوق واقعی شما نیست، شانس حداقل چهار نفر را برای خوشبختی از بین می برد: شما، خود او، و دو نفر دیگر در جهان که می توانند معشوق واقعی شما یا او باشند.
از غضنفر میپرسن شیشه چه جوری ساخته میشه؟
میگه به پشم شیشه واج بی میزنن
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
گاه می توان تمام زندگی را در آغوش گرفت ، فقط کافیست تمام زندگیت یک نفر باشد
آسمان غریبه بود نگاهم کردی / برف آمده بود صدایم کردی / دل آسمان تپید و روشن شد / عشق آمده بود ، آشنایم کردی .
مرا به دست من بکش ، بنام من گناه کن / اگر من اشتباهتم ، همیشه اشتباه کن .
دخترها دو دستهان:
یا خوشگلن، یا دارن ارشد میخونن :gah9:
بنظر شما از نظر خلقت ،پسرا تكميل هستند يا دخترا ؟
.
.
.
.
..
.
.
خوب معلومه پسرا . دخترا كه اصلا ميل ندارند !!!!
خودت را بپذیر؛ هر چه که هستی. حتی اگر نقصی هم داری آن را بپذیر. تنها آن هنگام قادری دست از جنگ با خودت برداری و آسوده باشی.
اگه فکر کردي بري قيد چشاتو ميزنم
اگه فکر کردي ازت به آسوني دل ميکنم
.
.
.
.
براي اولين بار تو عمرت يه فکر درست کردي!!!!
زن هستی ساز و نظم ده و مهر گستر است
ســـرچشمه محبت و الطاف داور است
بهر صفا و لطف خـــدا عشق مظهر است
بعد از خـدا به سجده بوَد ز آنکه مادر است
به یاد می آورم لحظه های فراز را که صدای او اعتبارم می بخشید و لحظه های نشیب را که اعتمادم به یاد می آورم افرای افراشته ای را به یاد می آورم مادرم را
برای تاثیر گذاشتن بر روی یک زن…….. : باید با او خندید با او گریید به او توجه کرد به او دوستت دارم گفت با او زندگی کرد ...شادی کرد او را درک کرد عشق را به او چشاند ..... و برای تاثیر گذاشتن بر روی یک مرد: کافیست عریان شوی
از کسانیکه از من مـتنفرند سپاس. ، آنها مرا قویتر میکنند. از کسانیکه مرا دوست دارند ممنونم،آنان قلب مرا بزرگتر میکنند. ازکسانیکه مرا ترک میکنند متشکرم،آنان به من می آموزند که هیچ چیز تا ابد ماندنی نیست . از کسانیکه با من میمانند سپاسگذارم، آنان به من معنای دوست واقعی را نشان میدهند
آدم در طول زندگی خیلی چیزا به دست می یاره...تجربه..سن و سال... ولی اون چیزی که باعث می شه خودت بشی اون چیزاییه که از دست میدی!!
صندوقچه ای از بهر دلت خواهم بود / دریا بشوی تو، ساحلت خواهم بود / ای یار اگر قایق عشقم باشی / من هم ملوان زبلت خواهم بود
از این به بعد من از دوست شر نخواهم دید
سفر به خیر تو را من دگر نخواهم دید
دگر برای کسی درد دل نخواهم کرد
دگر ز دست خودم دردسر نخواهم چید
ماهیان روی خاک ، ماهیان روی آب / وقت مردن ، ساحل و دریا چه فرقی میکند ؟ / یاد شیرین تو بر من زندگی را تلخ کرد / تلخ و شیرین جهان اما چه فرقی میکند ؟
به دلیل پشت سر گذاشتن روز زن و گذشتن خر از پل و همچنین گران شدن اجناس و تورم،امسال روز مرد،یوم الشک اعلام شد!!!
سعدی کجایی ؟ بنی آدم ابزار یکدیگرند.
روز زن بر خواهرزن برادرزن پدرزن مادرزن سوزن آمپولزن پنبه زن بیلزن جرزن زیرآب زن هم زن و بادبزن مبارک باد
من همه کتابامو2 دورکامل خوندم، توچطور؟
ستاد ایجاد وحشت میان دانشجویان در فصل امتحانات
هیچکس نفهمید شاید،
شیطان عاشق حوا شده بود
که بر ادم سجده نکرد
ﺟﻬﺎﻥ ﺳﻮﻡ ﯾﻌﻨﯽ
ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﮔﺬﺷﺘﻦ ﺍﺯ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎ ﺍﺳﻤﺶ
ﺗﻘﺪﯾﺮﻩ
.....تراکتور می خره،
نمیدونه چطوری خاموشش کنه،
می بنددش به درخت!!!
_¡¡¡¡¡|Π\___
‘=o¤¤¤¤o-’
این ماشین هدیه من براى تولد توئه
سوئیچش اون پایینه
.
.
وقتى میدونى تولدت نیست چراخودتو ضایع میکنى؟!
در مسابقات” انجام حرکات خرکی ” در شهر حیف نون اینا
خود “خر” درمرحله مقدماتی حذف شد !
مادر تنها کسی است که میفهمد ما چه نمی گوییم
هرگز فراموش نخواهم کرد که برای داشتن تو، دلی را به دریا زدم که از آب، واهمه داشت !
سرای احمد امشب رشک طور است
زمین و آسمان غرق سرور است
نهد پا در جهان دخت محمد(ص)
به راهش از جهان گلریز حور است
به هفتاد میلیون ایوب برای زندگی در ایران نیازمندیم
این اس ام اسه اس ام اس نیست نمی دونمhttp://www.meetland.ir/forums/images/smilies/003.gif
به سلامتی مادرم که بخاطر من شکمش را بزرگ کرد. بخاطر او که خط چشمش را با عینک عوض ...کرد، بخاطر او که میهمانی های شبانه را با شب بیدار ماندن در کنار من عوض کرد، پول کیفش را با پوشک بچه عوض کرد. بخاطر آن مادری که همه چیز را با عشق عوض کرد.
همیشه دلتنگ اونی هستیم که نیست
حوصله کسی رو نداریم که هست ...
به خاطر همینه هرگز خوشحال نیستیم .
حجم خالی تو را
حجم پُر هیچکس، پر نمی کند
حالا هی بگو " دوستان به جای ما! "
نه ! اینها همه توهم است! نه کوه به کوه می رسد و نه حتی آدم به آدم ! حق تان را همان موقعی که دم دستتان است بگیرید ! وعده سر خرمن بی فایده است
ای قطار ! راهت را بگیر و برو !! نه کوه توان ریزش دارد !!! نه ریزعلی پیراهن اضافه !!!! هیچ چیز مثل سابق نیست !!!!
برای متعهد بودن مهم نیست یه حلقه فلزی توی دستت باشه مهم اینه یه حلقه از عشق دور قلبت باشه..
دستهایم را بگیر هرچه را که لمس کردی، باور کن من همیشه قلبم را کف دستم میگیرم ...
خبرگزاریهای ایرانی مثل بیکینی هستند....
همه چیز را نشون میدن غیر از چیزهای اصلی
هرچند نمیدانم " همخوابی " هایت مال کیست, اما این را خوب میدانم که " بی خوابی " های من مال توست .
بعداز کشته شدن بن لادن ، گروه القاعده اعلام کرد دیگر خونریزی نخواهد کرد و نام خود را به الیائسه تغییر داد