كاشاني: مردم كريمي را ديدند، كرار را هم ميبينند
حبيب كاشاني با حضور در برنامه ورزش و مردم به تشريح آخرين برنامه باشگاه پرسپوليس در فصل جاري پرداخت.
سرپرست باشگاه پرسپوليس در ابتداي صحبتهايش در خصوص فعاليتهاي خود گفت: هر كس در جهت منافع باشگاه حركت كند، مردم به او احترام ميگذارند. در بعضي مواقع وقتي از خيابان رد ميشوم جوانهايي را ميبينم كه ميگويند آقاي كاشاني ما را حلال كن. ما فكر ميكرديم با حضور شما فوتبال به عقب برميگردد.
وي در خصوص آخرين اظهارنظر خود مبني بر اينكه "ما نفهميديم ما به هواداران خط ميدهيم يا شخص ديگر " گفت: سال گذشته ميديديم كه هواداران شعارهايي را سر ميدادند و از كانون هواداران انتظار داشتيم كه اين مسائل را رهبري كند. حرف ما اين است اگر سال گذشته ميگفتند ما خط ميدهيم، آيا امسال هم همينگونه است؟ اين مسائل با عقل همخواني ندارد. از هواداران ميخواهيم كه صبور باشند و فرصت بدهند.
كاشاني در خصوص اينكه چرا هواداران از علي دايي به هنگام گل ملوان حمايت كردند، تصريح كرد: قبول دارم كه هوادار حق دارد براي تماشاي پيروزي تيمش به ورزشگاه بيايد اما با وجودي كه سال قبل قهرمان جام حذفي شديم اوضاع زياد مناسبي نداشتيم. 5 باخت پياپي متحمل شديم ولي وظيفه داشتم به عنوان مدير از انتخابم حمايت كنم. همين ملوان سال گذشته 6 امتياز از ما گرفت و يكي از عواملي بود كه ما را از قهرماني دور كرد اما تا زماني كه من هستم اولويتم حمايت از كادر فني خواهد بود.
سرپرست باشگاه پرسپوليس در خصوص شايعاتي كه پيرامون دوستي او با استيلي مطرح ميشود، گفت: انتخاب استيلي به تواناييهاي او ربط داشت. انتخاب كميته فني سرمربي فصل گذشته بود ولي ايشان شرطي گذاشته بود كه در نهايت منجر به انتخاب استيلي شد. باشگاه پرسپوليس در اختيار دولت است و 22 ماه است كه به اين شكل اداره ميشود. آن زمان كه سرمربي فصل گذشته را انتخاب كردم سرپرست اين باشگاه بودم و حالا هم همين سمت را دارم. چرا آن زمان كسي نگفت كه پرسپوليس بايد مديرعامل قانوني داشته باشد و يا هيئت مديرهاش انتخاب شود؟
وي تاكيد كرد: آقايان مربي هستند و حقوقشان را هم گرفتهاند. البته مقداري از آن باقي مانده است كه به زودي پرداخت ميشود. روز چهارشنبه وزير معلوم شده و ما نميتوانستيم تا 12 مرداد صبر كنيم كه هيئت مديره و مديرعامل پرسپوليس مشخص شود. تازه پس از انتخاب وزير هم بايد تغييرات در اساسنامه بوجود آيد كه انتخاب مديرعامل را به تاخير ميانداخت. از همين رو خواسته سرمربي سابق باشگاه زمان ميبرد و ما به گزينههاي ديگرمان براي سرمربيگري فكر كرديم.
كاشاني در خصوص اظهارنظر فتحاللهزاده مبني بر اينكه كرار بهتر از كريمي است، گفت: نظر افراد مهم و محترم است و طبيعي است كه فتحاللهزاده براي تقويت بازيكن تيمش چنين حرفي بزند. علي كريمي در نشست مطبوعاتي اعلام كرد كه حرف را در زمين فوتبال ميزنند. مردم كريمي 34 ساله را ديدند و كرار هم بازي خواهد كرد و او را هم ميبينند. به اعتقاد من كريمي متمايزي را نسبت به بازيهاي ديگر ديديم و او به تكامل خوبي از لحاظ فوتبال و اخلاق رسيده است.
سرپرست باشگاه پرسپوليس در خصوص اينكه نصرتي به خاطر جريمه سازمان ليگ چه برخوردي با استقلاليها داشت، گفت: هنگامي كه نصرتي به باشگاه پرسپوليس آمد، به عزيز محمدي زنگ زدم و ايشان گفتند اگر اين بازيكن با استقلال قرارداد داخلي بسته باشد، جريمهاي براي او در نظر گرفته ميشود. حتي در سال 86 هنگامي كه برهاني با ما مذاكره كرد و به استقلال رفت، جباري نزد ما آمد و من به فتحاللهزاده زنگ زدم و گفتم كه جباري بايد در استقلال بازي كند. حتي در آن زمان به من گفتند بمب منفجر كن ولي پاسخ دادم كه بنا نداريم باعث آزردگي هواداران دو تيم شويم. در مورد نصرتي نيز با فتحاللهزاده تماس گرفتم اما تلفنشان خاموش بود و بعدها متوجه شدم كه سرپرست باشگاه استقلال در ژاپن حضور داشت.
وي در خصوص آخرين وضعيت كريم باقري گفت: در چند روز گذشته جلسهاي را با ايشان پشت سر گذاستيم و باقري نيز تمايل داشت كه به ما كمك كند اما نميدانيم از باقري با چه عنواني در پرسپوليس استفاده كنيم. او از سرمايههاي باشگاه است و بهتر است در چند دوره مربيگري شركت كند تا در آينده ايشان را به خدمت بگيريم.
سرپرست باشگاه پرسپوليس در خصوص شايعاتي كه پيرامون قهر مايليكهن و عدم حضور وي در تركيه شنيده ميشود، گفت: از روز اول هم قرار نبود ايشان به تركيه برود. او رابطه بسيار خوبي با استيلي دارد و حتي زماني كه آقاي چمنيان را به باشگاه معرفي كرد، هيچ مشكلي وجود نداشت ولي در نهايت استيلي تصميم گرفت كه از سومديك به عنوان مربي استفاده كند. اگر قرار بود اختلافنظري نباشد يا استيلي كافي بود و يا مايليكهن.
وي با اشاره به منابع مالي دو باشگاه استقلال و پرسپوليس تصريح كرد: در زمان آقاي سعيدلو تفاهمنامهاي ميان دو باشگاه و سازمان امضا شد كه قرار بود سازمان 6 ميليارد تومان به اين دو باشگاه كمك كند. البته اين مسئله به تأخير افتاد و بايد اشارهاي در خصوص صحبتهايي كه مبني بر چك كشيدن من شنيده ميشود انجام دهم. من نه چك دارم و نه به بازيكني چك دادم. هر كس از ما چكي دارد آن را منتشر كند. با همه بازيكنان توافق كردهايم كه با آنها تسويه ميكنيم و بازيكنان فعلي هم هنوز هيچ پولي دريافت نكردهاند.
غيبت 4 بازيكن مقابل شاهين و برنامه سفر به بوشهر
مجتبي شيري، جواد كاظميان، حميد عليعسگر و وحيد هاشميان 4 بازيكني هستند كه به دلايل مختلف از همراهي پرسپوليس در هفته دوم رقابتهاي ليگ برتر مقابل شاهين بوشهر محروم شدند.
كاظميان و شيري هنوز به مرز آمادگي مطلوب بدني نرسيدهاند، علي عسگر مصدوم است و وحيد هاشميان با باز كردن گچ دستش در صورتي كه مصدوميتش برطرف شده باشد از هفته سوم پرسپوليس را همراهي ميكند.
* پرسپوليس براي برگزاري ديدار خود از هفته دوم رقابتهاي ليگ برتر ساعت 16 فردا راهي بوشهر ميشود. سرخپوشان پس از اقامت در هتل دلوار بوشهر، فردا شب يك جلسه تمريني را در اين شهر برگزار ميكنند.
پرسپوليسيها يكشنبه شب پس از برگزاري ديدار با شاهين، صبح روز دوشنبه به تهران بازخواهند گشت.
نوري: بعيد ميدانم به بازي با شاهين بوشهر برسم
محمد نوري عنوان كرد: متاسفانه به علت فشار زياد بازي برابر ملوان از لحاظ عضله پا دچار گرفتگي شدهام و بعيد ميدانم به ديدار يكشنبه شب برابر شاهين برسم. استراحت لازم را داشتهام اما بعيد ميدانم بتوانم خودم را به بازي با شاهين برسانم. در هر صورت تلاش خود را انجام خواهم داد كه هر چه زودتر بهبود يابم.
بازيكن پرسپوليس خاطرنشان كرد: شاهين تيم خوبي است و جزء تيمهايي به حساب ميآيد كه در زمين خود بسيار خوب بازي ميكند. درخشان سرمربي اين تيم در اين فصل بازيكنان خوبي را جذب كرده و تيم يكدستي دارد و يكي از سختترين بازيهاي نيم فصل را در بوشهر خواهيم داشت.
نوري افزود: آب و هواي بوشهر گرم است و اين موضوع كمي براي ما دردسرساز خواهد شد اما براي كسب 3 امتياز به اين شهر ميرويم. دوست نداريم دست خالي به تهران بازگرديم. همانند بازي اول خوب بازي خواهيم كرد تا بتوانيم به بالاي جدول صعود كنيم.
هافبك پرسپوليس تصريح كرد: تمام تيمها خوب هستند و هماكنون نميتوان در مورد قهرماني حرف زد. اميدوارم بتوانيم بازيهاي خوبي انجام دهيم و به هدفمان دست يابيم.
تمرينات اختصاصي 2 بازيكن و حضور مايليكهن و زادمهر
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين پرسپوليس از ساعت 18:30 امروز برگزار شد.
در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس پس از گرم كردن بدن هاي خود به عبور از موانع پرداختند و سپس در قالب دو تيم سفيد و بنفش فوتبال دستگرمي بازي كردند.
* محمد مايلي كهن و زادمهر عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس در تمرين امروز حضور داشتند.
* حميد علي عسگر و اولادي اختصاصي تمرين كردند.
* 50 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند.
* وحيد هاشميان همچنان با دست گچ شده تمرين مي كند.
* در فوتبال دستگرمي امروز اين گونه به نظر مي رسيد كه استيلي در بازي مقابل شهرداري تركيب را تغيير مي دهد. او امروز رضا نور محمدي را به تركيب اصلي آورد و 3 بازيكن را از تركيب اصلي به ذخيرهها برد.
* استيلي در ابتدا و انتهاي تمرين دقايقي با بازيكنان به گفت و گو پرداخت.
* سومديك تاكيد زيادي به بازيكنان داشت كه فوتبال يك ضرب انجام دهند.
كريمي: پست بازي من فقط به نظر سرمربي بستگي دارد
به گزارش خبرگزاري فارس، علي كريمي درگفتوگو با وب سايت شخصياش در خصوص بازي با شاهين گفت: شرايط آب و هوايي در بوشهر تاثير منفي روي عملكرد هر دو تيم داشت به خصوص ما كه به آن وضعيت عادت نداشتيم. با اين حال تا قبل از گل اول آنها بازي در اختيار ما بود و فرصتي به حريف نداديم اما متاسفانه مثل بازي با ملوان روي اشتباهات فردي گل خورديم كه اگر دقت ميكرديم نتيجه تساوي دور از دسترس نبود.
وي در مورد تعويض شدنش اظهار داشت: در آن شرايط آب و هوايي بازي كردن خيلي مشكل بود و به نظرم كادرفني بهترين تصميم را گرفت و يك بازيكن تازه نفس را به زمين فرستاد. من بارها گفتهام كه مهم نتيجه گرفتن تيم است نه بازي كردن شخص.
كريمي در مورد انتقادها از بازي در پست غير تخصصياش گفت: اينكه من كجا بازي كنم فقط به نظر سرمربي تيم بستگي دارد و براي خودم اين اهميت دارد كه مثمرثمر باشم. به هر حال با توجه به شرايط بازي و تغيير سيستمهايي كه مربي در نظر ميگيرد يك بازيكن فقط موظف به انجام وظيفهاش است.
وي در خصوص بازي پنجشنبه اين هفته با شهرداري تبريز گفت: ما در دو بازي قبلي امتيازهاي با ارزشي را از دست داديم كه به سهم خودم ازهواداران عذرخواهي ميكنم. با احترام به تيم خوب شهرداري تبريز، چارهاي جز پيروزي نداريم و اميدوارم هواداران هم مثل هميشه ما را تنها نگذارند.
شكري: از فتحاللهزاده ناراحت نيستم
مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس گفت: از فتحاللهزاده هيچ گلهاي ندارم و از صحبتهايش ناراحت نيستم.
مصطفي شكري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص اظهارات فتح الله زاده اظهار داشت: منظور من از مطلب روز گذشته اين بود كه با توجه به اينكه استقلاليها زياد روي اين مسئله زوم كرده اند حساسيتها را به طرف خودشان برده اند و قصد بي احترامي نداشتم.
وي افزود: اگر باشگاه استقلال بخواهد مي تواند درباره هر موضوعي شكايت كند و مرجع مربوطه به همه چيز رسيدگي خواهد كرد. از اظهارات امروز فتحاللهزاده اصلا ناراحت نيستم اما تاكيد مي كنم كه مايلي كهن اسمي نياورده است.
شكري ادامه داد: در گذشته ثابت كرده ايم كه هميشه ميتوانيم با استقلال به يكديگر كمك كنيم و روحيه همكاري وجود دارد. فتح الله زاده مدير كارآمدي است و من براي ايشان و باشگاه استقلال آرزوي موفقيت ميكنم.
پزشك پرسپوليس: اولادي دو بازي آينده پرسپوليس را از دست داد
به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، وجيه الله چشمه سري پزشك سرخپوشان در خصوص وضعيت مصدومان پرسپوليس اظهار داشت: وحيد هاشميان به دليل شكستگي از ناحيه انگشت دست و عدم رفع شكستگي، قادر به بازي نخواهد بود. ضمن اينكه نوع آتل دست وحيد را تغيير داده ايم تا بتواند به نحو مطلوب تري در تمرينات گروهي شركت كند.
وي در مورد مصدوميت علي عسگري گفت: وي همچنان تمرينات اختصاصي و استراحت را در دستور كار دارد و به احتمال فراوان از هفته آينده در تمرينات گروهي شركت خواهد كرد.
پزشك پرسپوليس درباره مصدوميت اولادي گفت: مهرداد اولادي پس از ضربه مستقيم از سوي بازيكن تيم شاهين، با آسيب ديدگي استخوان و ماهيچه (پارگي ليگامان مچ پا) مواجه شد كه پس از عكسبرداري و معاينات مربوطه در حال درمان است و احتمالا دو بازي آينده پرسپوليس را از دست خواهد داد، اما تلاش مي كنيم با درمان ويژه هر چه زودتر وي را آماده مسابقه كنيم.
استيلي: دليل بيصبري هواداران، نحوه رفتن دايي است
حميد استيلي در نشست خبري پيش از ديدار فردا با شهرداري تبريز گفت: روز خبرنگار را تبريك ميگويم و اميدوارم اين قشر زحمتكش مثل هميشه وقايع ورزش را به خوبي انعكاس دهند. اين ماه عزيز را هم تبريك ميگويم و اميدوارم با تغييرات مثبت در درون خود در زندگي موفق شويم. بازي با شهرداري تبريز سومين بازي ما در ليگ برتر است. اين تيم در دو ديدار گذشته 2 امتياز كسب كرده و مديريت و كادر فني خوبي دارد. آنها از نظر سطح اقتصادي نيز شرايط خوبي دارند. من پيش از حضور در پرسپوليس با مديرعامل باشگاه شهرداري صحبت كرده بودم، بودجه آنها مشخص و همه چيز در اين باشگاه معلوم است.
وي ادامه داد: بازي با شهرداري تبريز بسيار حساس است اما در تيم ما يك حقيقت وجود دارد و يك حق، حقيقت آن است كه ما در دو بازي گذشته نتايج خوبي نگرفتيم اما اين حق ما نبوده است. ما روز به روز بهتر ميشويم. فقط 10 روز است كه تمام بازيكنان را در اختيار داريم. 10 روز زماني نيست كه بتوانيم يك تيم مورد سنجش قرار دهيم. شكل واقعي خودمان را در ديدارهاي آينده بدست ميآوريم و هواداران بايد مقداري صبورتر باشند.
استيلي تاكيد كرد: در مورد امام حسين(ع) نيز حقيقت اين بود كه ايشان شهيد شدند اما حقش نبود كه شهيد شوند. هواداران ما نيز بايد صبورتر باشند. فوتبال يك پروسه زمانبر است. كيروش نيز كه از بهترين مربيان دنياست تيم ملي ما را فقط 4، 5 ماه است كه تحويل گرفته ولي قطعا همه شما از بازي ايران برابر مالديو راضي نبوديد. او نيز به زمان نياز دارد تا بازيكنان ما را بشناسد و تيم خوبي را درست كند. ما نيز فكر ميكنيم در پرسپوليس بازيكنان خوبي داريم و همه تلاش خود را خواهيم كرد تا هواداران را خوشحال كنيم. پرسپوليس بزرگتر از من و امثال من است و هواداران بايد بدانند كه ما براي آنان بازي ميكنيم.
وي افزود: در دو ديدار گذشته هواداران به ما فرصت كمي دادند. در بازي اول از شروع مسابقه مشكلاتي ايجاد كردند و در ديدار با شاهين فقط 70 دقيقه به تيم ما فرصت دادند. من به پرسپوليس اعتماد كامل دارم و ما يكي از بهترين تيمهاي ليگ ميشويم.
استيلي در مورد اينكه بهتر نيست علي كريمي نزديك دروازه حريف بازي كند، گفت: كريمي در هر بازي پشت مهاجمان ما بازي ميكند اما فشار بازي و يارگيري من تو من باعث ميشود كه او يك خط عقب بيايد اما در مجموع علي كريمي خواسته ما را اجرا ميكند. در بازي فردا برابر شهرداري تبريز صددرصد به دنبال 3 امتياز و برد هستيم و تغييراتي نيز در تركيب پرسپوليس انجام خواهيم داد. اگر پيروز نشويم تيم دچار بحران ميشود البته اين بحران از بازي اول براي ما بوده است.
استيلي در مورد اينكه شما 6، 5 هفته وقت خواستهايد تا پرسپوليس را به اوجش برسانيد، گفت: من 6، 5 هفته وقت نخواستم، گفتم 6، 5 هفته زمان نياز داريم تا پرسپوليس واقعي را ببينيم. البته با توجه به فشردگي بازيها ما بين هر مسابقه يك هفته هم وقت نداريم. هر 4 روز يكبار بازي ميكنيم و فرصت كمي براي بازسازي است. شايد در نيم فصل دوم بتوان هر 4 روز يكبار بازي كرد اما در ابتداي ليگ اين كار سخت است.
وي اظهار داشت: در پايان بازي با شاهين بوشهر بازيكنان ما ساعت 2.5 نيمه شب شام خوردند و 6 صبح بيدار شدند و 8 صبح به فرودگاه رفتند. ما فقط يك روز توانستيم تمرين خوبي داشته باشيم. پرسپوليس تازه شكل گرفته و زمان كافي ميخواهيم تا تيم هماهنگ شود؛ تيمي كه تغييرات زيادي داشته است.
سرمربي پرسپوليس با اشاره به ليگهاي گذشته عنوان كرد: برق و فجر شيراز 8 هفته صدرنشين بودند اما در نهايت به ليگ يك سقوط كردند. پاس نيز يك هفته صدرنشين بود اما در پايان ليگ سقوط كرد و برعكس سپاهان كه 6 هفته در پائين جدول بود قهرمان شد. فوتبال پروسه زمانبري است و ما براي تيم هدفگذاري كردهايم.
استيلي اضافه كرد: اين اولين دورهاي است كه در دوران آمادهسازي تمام بازيكنان را در اختيار نداشتيم. ما به حضور بازيكنان براي انجام كارهاي تاكتيكي نيازمند بوديم ولي به احترام تيم ملي بازيكنان را به تيم ملي داديم. در هيچ جا سراغ نداريم كه 3 روز قبل از بازي، بازيكنان را در اختيار تيم قرار دهند.
استيلي در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبني بر اينكه دليل بيصبري هواداران پرسپوليس در اين فصل چيست، گفت: اگر بخواهيم شفاف بگوئيم نحوه رفتن دايي از پرسپوليس عامل اصلي است. خود من هم گفتم علي دايي بايد سرمربي باشد اما در نهايت اين كميته فني بود كه تصميم گرفت. ذوالفقارنسب، زادمهر و پنجعلي اعضاي كميته فني بودند. آيا كاشاني ميتواند در ذوالفقارنسب و زادمهر نفوذ كند؟ خيليها ميگفتند استيلي انتخاب كاشاني بوده نه كميته فني، من به همه پيشكسوتان پرسپوليس احترام گذاشته و ميگذارم.
وي خاطرنشان كرد: بعد از شكست برابر شاهين بوشهر فرشاد پيوس و علي پروين به من زنگ زدند. ما نياز به كمك همه پيشكسوتان پرسپوليس داريم، نياز به هواداراني داريم كه در سختيها در كنار ما باشند، در زمان برد همه هستند. در ايران هم وقتي بارسلونا ميبرد خيليها خوشحال ميشوند اما هوادار واقعي بارسلونا آنهايي هستند كه بارسلون هستند و هنگام باخت نيز در كنار اين تيم قرار دارند. من با تمام وجود براي پرسپوليس كار كردهام و در اين تيم سرم را جلوي توپ گذاشتم. از هواداران ميخواهم در سختيها به ما كمك كنند و به همه آنها نيز احترام ميگذارم.
استيلي در مورد اينكه مشكلات مالي پرسپوليس و استقلال ميتواند بر روي عملكرد بازيكنان تأثيرگذار باشد، گفت: سال گذشته هم با شاهين بوشهر ما چنين مشكلي داشتيم اما در پرسپوليس اين مشكل وجود ندارد. باشگاه به تمام تعهدات خود عمل كرده و 20 درصد باقيمانده قرارداد بازيكنان را نيز از فصل پيش به آنها پرداخت شده است.
اين مربي ادامه داد: پرسپوليس و استقلال تيمهاي بزرگي و زير نظر سازمان تربيتبدني هستند و اين سازمان مدتها رئيس نداشت و حالا خوشحالم رئيس هم انتخاب شده است و قطعا اين دو تيم آينده بهتري خواهد داشت. پرسپوليس و استقلال به خاطر هواداران زيادي كه دارند نياز به حمايت مالي دارند. بازي پرسپوليس با آنكه ساعت 10.30 شب برگزار شد بيش از 50 هزار هوادار را به ورزشگاه آورد و خيليها نيز از پاي تلويزيونها بازي را تماشا كردند. اين هفته نيز تماشاگران زيادي به ورزشگاه ميآيند. بايد به اين دو باشگاه امكانات خوب داد.
استيلي در مورد كاپيتاني محمد نوري در پرسپوليس در بازي با شاهين بوشهر گفت: خود من تصميم گرفتم و علي كريمي با من هماهنگ كرده بود. بين دو نيمه با علي كريمي صحبت كردم و گفتم در صورتي كه شرايطي پيش بيايد يكي دو بازيكن هستند كه هركدام شرايط روحي رواني بهتري داشته باشند بازوبند را به او بدهد و كاپيتاني نوري در پرسپوليس به صورت دائمي نيست. همه ما براي موفقيت تيم تلاش ميكنيم و كاپيتاني مسئله بزرگي نيست. براي انتخاب كاپيتان پرسپوليس شخصيت، قدمت و پيشكسوتي را رعايت ميكنيم.
استيلي در مورد هجمه برخي از پيشكسوتان پرسپوليس عليه كادر فني كنوني اين تيم، گفت: يك انتقاد داريم و يك تخريب، آنهايي كه انتقاد ميكنند و راهحل نشان ميدهند خوب است. در جلسه كميته فني كه ديروز انجام شد، انتقاد و راهكار ارائه شد. انتقاد به تيمي كه مشكلات زيادي داشته و خوب نتيجه نگرفته است، وارد است. ما در بازي سوم تغييراتي خواهيم داشت اما تخريب فرق ميكند. همه دوستان ميدانند يك تيم را كه 10 روز است كنار هم جمع كردهايم نميتوان مورد ارزيابي فني قرار داد.
وي در مورد بازي فردا با شهرداري تبريز تاكيد كرد: در دو بازي گذشته كمترين موقعيت را به حريفان داديم و ساختار دفاعي درست كرديم. در ديدار با شاهين به جز صحنه تك به تك منيعي با حقيقي كه روي يك ضد حمله بدست آمد شاهين موقعيت صددرصد آنچناني نداشت. گل اول شاهين نيز بر روي اشتباه بازيكن ما بدست آمد. در بازي با ملوان به مراتب بهتر بوديم. در بازي با شاهين فقط يك نيمه خوب بوديم و حريف را كنترل كرديم اما ما بايد در فاز حمله نيز بهتر باشيم و همانطور كه به حريف موقعيت نميدهيم، موقعيت گلزني نيز براي خود ايجاد كنيم كه در بازي با ملوان اين كار را انجام داديم اما از موقعيتهاي گلزني نتوانستيم استفاده كنيم. در بازي با شاهين بعد از خوردن گل دوم چند موقعيت عالي گلزني بدست آورديم اما شرجي بودن و رطوبت بالاي 90 درجه در بوشهر مشكلاتي براي ما ايجاد كرد. اين تجربه خوبي براي بازيكنان ما بود.
استيلي يادآور شد: بازيكني مثل مهرداد اولادي در ملوان كه تيمها مقابل آن تهاجمي بازي ميكند، فضاي زيادي دارد و ميتواند خوب كار كند اما در پرسپوليس و استقلال اكثراً تيمها مقابل آنها مخصوصا در تهران دفاعي بازي ميكنند و فضا را از مهاجمان ميگيرند.
به گزارش فارس سرمربي پرسپوليس در مورد مصدوميت مهرداد اولادي گفت: اولادي را به دليل مصدوميت چند هفته در اختيار نداريم. در مورد داوري بازي با شاهين ما اعتراض نكرديم ولي صحنه آسيبديدگي مهرداد اولادي مشخص است. آن صحنه را تلويزيون به طور آهسته نشان نداد اما بازيكن شاهين روي مچ اولادي تكل بدي زد و ما اين بازيكن را چند هفته در اختيار نداريم.
استيلي افزود: حتي يك صحنه داور ميتوانست روي نوروزي پنالتي اعلام كند و يا اخطاري كه به شيث رضايي داده شد درح الي بود كه بازيكن شاهين پيش از او خطا كرده بود. ما اين فيلمها را چند بار ميبينيم. مظفريزاده داور خوبي است اما آن روز قضاوت خوبي نداشت. باشگاه در اين مورد صحبت و تصميمگيري ميكند اما با يك تكل عمدي اولادي دچار مصدوميت شد. بايد ببينيم وضعيت وحيد هاشميان امروز چگونه است. غلامرضا رضايي و هادي نوروزي را نيز در اختيار داريم وضعيت كاظميان روز به روز بهتر ميشود و ما به دنبال جذب يك مهاجم خارجي توانمند نيز هستيم.
سرمربي پرسپوليس در مورد اينكه علي كريمي گفته ميتوانند بازوبند كاپيتاني را از او بگيرند، اظهار داشت: شايد آنهايي كه كريمي را از نزديك نشناسند به خلق و خوي او آشنا نباشند اما كريمي الگوي خوبي براي جوانان است. او همواره به عنوان نفر اول در تمرينات حاضر ميشود و همواره منافع تيم را به منافع شخصي ترجيح ميدهد و مدافع منافع بازيكنان است. او پيش از اين نيز به من گفته بود كه اين بازوبند را از من بگيريد و به فرد ديگري بدهيد اما كريمي لياقت بازوبند كاپيتاني پرسپوليس دارد.
استيلي در مورد اينكه اظهارات مايليكهن براي پرسپوليس حاشيهساز ميشود يا نه، گفت: مايليكهن مدير فني تيم است و مربي من هم بوده است. من از راهنماييهاي ايشان استفاده ميكنم اما ايشان خودشان در مورد حرفهايي كه ميزنند تصميمگيرنده هستند.
كريمي: دايي چنين شخصيتي ندارد كه به هواداران پرسپوليس خط بدهد
علي كريمي در نشست خبري پيش از بازي فردا با شهرداري تبريز، در مورد اينكه گفته از پست خود در پرسپوليس ناراضي است، اظهار داشت: نميدانم كدام روزنامه چنين نقل قولي از من آورده كه ناراضي هستم. متاسفانه در فوتبال ما برخي مطبوعات مصاحبههاي خيالي انجام ميدهند. من فقط مصاحبههايي كه سايت شخصي خودم منتشر ميكند را گردن ميگيرم و بقيه را قبول ندارم.
كاپيتان پرسپوليس در مورد اينكه از عملكرد خود در دو بازي گذشته رضايت دارد يا نه، گفت: نه من هيچكدام از بازيكنان نبايد از عملكرد خود بازي راضي باشيم. دو بازي حساس را از دست داديم و بايد جبران كنيم. اميدوارم اين اتفاق در بازي با شهرداري رخ بدهد و اين تيم را شكست دهيم. البته كار آساني نيست. هيچكدام از تيمهاي برتر حريفان آساني نيستند و همه تيمهاي خوبي هستند اما ما فردا بايد 3 امتياز خانگي را بگيريم و پاسخگوي محبت هواداران باشيم.
كريمي در مورد اينكه سعي ميكند تلاش بيش از اندازه خود براي موفقيت تيم را به ساير بازيكنان نيز منتقل كند، گفت: من هميشه سعي ميكنم براي تيمم مؤثر باشم. شايد گاهي اوقات نتوانستم چنين كاري كنم اما كاپيتاني وظيفه من را سنگينتر ميكند تا هم از نظر اخلاقي و فني بيشتر تلاش كنم. تلاش ساير بازيكنان به خودشان بستگي دارد كه از روش من استفاده كنند يا نه، من چيزي را به زور به هم تيميهايم تحميل نميكنم. آنها صلاح كار خودشان را ميدانند.
اين بازكين تاكيد كرد: كاپيتاني آنقدر ارزش ندارد كه براي يك تيم حاشيه درست كند. اين بازوبند شايد 5 گرم هم وزن نداشته باشد كه در تيم ملي و برخي باشگاهها حاشيهساز ميشود. قطعا مربي بازوبند را به بازيكني ميدهد كه فكر ميكند بهتر ميتواند تفكراتش را در زمين پياده كند و اين نقش را به او ميدهد. من همين را در حضور استيلي اعلام ميكنم كه اگر ميخواهند بازيكن كاپيتاني را از من بگيرند و به بازيكن ديگري بدهند. من گلايه نميكنم.
كريمي در مورد اينكه به عقيده او چه دليلي باعث بيتابي هواداران پرسپوليس شده و آيا كسي به آنها خط ميدهد كه عليه كادر فني پرسپوليس از بازي اول شعار ميدهند، يا نه، خاطرنشان كرد: برخي اين مسئله را به دايي منتسب ميكنند اما دايي چنين شخصيتي ندارد. گاهي ميخواهيم حرف خودمان را به كرسي بنشانيم و آنهايي كه در پرسپوليس شغل وجايگاه داشتند و اكنون ندارند ميخواهند از اين حربه استفاده كنند.
وي گفت: هواداران پرسپوليس بايد صبر بيشتري داشته باشند. تازه به هفته سوم ليگ رسيدهايم. بعد از بازي با ملوان كه ما گل زديم هواداران تا دقيقه آخر تيم را تشويق كردند و من به عنوان دوست و برادر كوچكتر از آنها ميخواهم كه صبر داشته باشند تا تيم موفق شود. طبيعي است كه بازيكنان كادر فني تيم تلاش ميكنند تيم موفق شود و ما نياز به زمان داريم. اميدوارم نمايش خوب فوتبال ما از فردا در ديدار با شهرداري تبريز آغاز شود.