پریا خانم زحمت کشیدن از نظر من چون ابن هدر باید یک ماه استفاده بشه از رنگهای خیلی تیره استفاده نشه بهتر من باطرح پریا خانم موافقم دوستان دیگر خسته نباشید
Printable View
من از اوون اولی ( بهزاد) خوشم اومد ولی فونتش زیاد خوب نیست .:collegian:
صبر کنید یه یک ساعت یه هیدر خیلی خوشگل بهتون بدم بعد بچه اسب امام حسین با اون پرنده پرپر شده نشونه چیه:sharm9157: اخه اگه امام حسینم بنویسم خیلی شلوغ میشــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــه :sheytoon:
zaboon draz::zaboon draz::
یه کم از سیاهی هدر سبزه کم کن و به سبزیش اضافه کن فکر کنم بهتر شه
دوستان لطفا بحث نکنید هدف اینه که یه هدر با موضوع محرم برا سایت بزاریم حالا هرکدوم رو بزاریم فرقی نمیکنه فقط سعی کنید بهترین رو انتخاب کنید
بهزاد جان کاری که من کردم و توضیحاتی که دادم بحث نیست و نظر هستش . حالا . صلاح و مصلحت خویش خسروان دانند . من کوچیک همتون هم هستم . بابت زحمت همتون هم بی نهایت ارزش قائلم . اگه جوری حرف زدم که بحث برداشت شد . از همتون عذر می خوام . و هرچی شما عزیزان انتخاب بفرمایید . با کمال میل برای من قابل قبول خواهد بود با تمام وجود. در چت باکس نظر خواستید . من هم فقط نظر دادم و نظرم که وحی مُنزَل نیست امیدوارم هرچی که هست هم در شان حضرت باشه و هم در شان سایت .
من کوچیکتر ازونم که بخوام خدای نکرده زحمت کسی رو زیر سوال ببرم . در هر حال ببخشید .
عماد فرزندم دلبندم گفتم صبر کن دارم طراحی میکنم تموم شه میگذارم بعد نظر بده:8924: