-
استيلي: پاسخ اعتماد هيئت مديره را با برد ميدهم
حمید استیلی در پایان جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: تلاش میکنم جواب اعتماد هیئت مدیره را با یک برد شیرین بدهم.
وی در مورد جدایی کاشانی گفت: از کاشانی تشکر میکنم. او سه سال برای این باشگاه زحمت کشید و از اینکه هیئت مدیره جدید به من اعتماد کرد تشکر میکنم و میخواهم جواب این اعتماد را با برد و بازیهای خوب بدهم.
استیلی خاطرنشان کرد: روند رو به رشد پرسپولیس بعد از دیدار با نفت آبادان آغاز شد و در دیدار با ذوبآهن هم بازی خوبی انجام دادیم اما در بازی با استقلال روز بد ما بود به خصوص در نیمه اول اما در نیمه دوم ما بهتر از استقلال بودیم. درصد مالکیت توپ ما 55 به 45 درصد بود. ما 20 سانتر داشتیم و استقلال 12 سانتر. تعداد کرنرهای ما سه برابر آنها بود. استقلال 10 موقعیت گل داشت و ما 7 موقعیت. توپهای ما گل نشد حتی پنالتی ما هم گل نشد. با این حال از هواداران عذرخواهی کردم زیرا آنها حساسیت زیادی به دربی دارند. خود من هم به این بازی حساس هستم اما در دیدار با استقلال روز بد ما بود. تلاش میکنیم این روز بد را جبران کنیم.
سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه چرا پس از نشست هیئت مدیره غمگین و ناراحت است، گفت: هواداران به خاطر شکست در دربی ناراحتند و من هم به همین دلیل و به خاطر هواداران ناراحتم. امروز جلسه خیلی خوبی بود. هیئت مدیره حمایت قاطعی از کادر فنی کرد. آنها دید وسیعی نسبت به ورزش دارند. حضور علی پروین، محمد پنجعلی، نژادفلاح، فروزنده و سایر عزیزان قوت قلبی برای ما است.
استیلی در مورد انتقادهایی که از او پس از شکست در دربی انجام شد، گفت: ما پیشکسوتان پرسپولیس را بر سر تمرین آوردیم. اعتقاد دارم اخلاق و احترام پیشکسوت باید در ورزش وجود داشته باشد. البته انتقاد خوب است اما برخی تخریب میکنند. انتقاد به ما کمک میکند اما تخریب نه. من در گذشته گفتم ما مانند درختی هستیم که افتادهایم و درخت افتاده را تبر نمیزنند.
وی با اشاره به صحبتهایش در مورد دعوت از ملیپوشان پرسپولیس گفت: افتخار میکنم که 9 ملیپوش داریم و اعتراضی به دعوت ملیپوشان نداشتم. من همواره به همکارانم احترام میگذارم به خصوص کیروش که استاد و بزرگ ما است اما انعکاس حرفهایم در رسانهها شکل دیگری بود. من از کیروش چیزهایی یاد گرفتم.
استیلی در مورد اینکه به کیروش تلفن خواهد کرد یا نه، گفت: من دفعه قبل نیز که به دیدار کیروش رفتم. من با نمازی هماهنگ کردم و با کیروش جلسه داشتم. این بار هم اگر بخواهم به دیدار کیروش بروم با او هماهنگ خواهم کرد.
وی در مورد اینکه به پرسپولیس امیدوار است یا نه، گفت: اگر به پرسپولیس امیدوار نبودم سرمربیگری این تیم را قبول نمیکردم اما فشار روانی زیادی از بازی اول روی ما بود. این فشار خیلی سخت بود انتظار چنین فشاری را نداشتم. بخشی از کار مربوط به مسائل فنی است که انجام میدهیم و بخشی از کار مربوط به مسائل بیرونی. تلاش میکنیم کار فنی را به خوبی انجام بدهیم و شرایط برای موفقیت پرسپولیس مهیا شود.
استیلی ادامه داد: هواداران دوست دارند ما نتیجه بگیریم. من هم دوست دارم اما در فوتبال قانون نانوشتهای هست و اتفاقاتی رخ میدهد که قابل پیش بینی نیست.
وی در مورد اینکه پیش از این گفته بود از هفته هفتم پرسپولیس خوب می شود گفت: من مربی هستم و دوست دارم به تیمم کمک کنم. سالها به عنوان بازیکن در پرسپولیس سرم را گذاشتم. به عنوان سرمربی در تیم های دیگر بودم به احترام پرسپولیس از روی نیمکت بلند نمیشدم. امیدوارم بتوانم هواداران را خوشحال کنم.
استیلی در پاسخ به این سؤال که آیا حقیقی را با کیانی معاوضه می کنند یا خیر اظهار داشت: حقیقی بازیکن ملی پوش است و جوان و ما به او احتیاج داریم.
-
3 هوادار معترض در جلسه هيئت مديره پرسپوليس حاضر شدند
اولین جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس از ساعت 14:45 امروز در محل باشگاه تشکیل شد و حدود 2 ساعت طول کشید.
در اواخر جلسه هیئت مدیره 3 هوادار ناراضی پرسپولیس که اعتراض زیادی پیش از آغاز جلسه داشتند به جلسه هیئت مدیره دعوت شدند تا حرفهای خود به مدیران جدید باشگاه منتقل کنند.
خبرنگاران نیز در این مدت پشت در باشگاه پرسپولیس در انتظار پایان جلسه بودند.
لطفالله فروزنده یکی از اعضای هیئت مدیره پس از پایان نشست ترجیح داد سریع باشگاه را ترک کند و به سؤالات خبرنگاران پاسخ ندهد. علی پروین، حمید استیلی و محمد رویانیان از اعضای هیئت مدیره بودند که به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.
همچنین ناصر صادقی مترجم دینزلی در محل باشگاه حضور داشت
-
پروين: پرسپوليس به فجر هم ببازد استيلي بركنار نميشود
علی پروین پس از اولین جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: مدیرانی که انتخاب شدهاند ته دلشان پرسپولیسی است و همگی از مدیران خوب مملکت هستند و افتخار میکنیم که در کنار آنها هستیم. هیئت مدیره نیز حمید استیلی حمایت قاطع کرد تا انشاءالله او یکشنبه آینده با برد از شیراز برگردد.
وی ادامه داد: تمام اعضای هیئت مدیره به دنبال موفقیت تیم و حمید استیلی هستند و امیدواریم پرسپولیس پیروز شود. البته معنای این حرف آن نیست اگر پرسپولیس مساوی کرد و یا خدای نکرده شکست خورد استیلی را برکنار میکنیم بلکه او هست و با تمام قوا کارش انجام میدهد.
پروین تأکید کرد: نژادفلاح، فروزنده و سایر مدیران انتخاب شده برای هیئت مدیره از مدیران قوی مملکت هستند و من هم هرکاری از دستم بربیاید در زمین چمن برای پرسپولیس انجام میدهم. با یک برد حاشیههای پرسپولیس تمام میشود.
-
رکورد جالب پروين در پرسپوليس
علی پروین بعد از 6 سال دوری از پرسپولیس به این تیم بازگشت و این بار نه به عنوان مربی بلکه به عنوان عضو هیات مدیره. این پنجمین باری است که پروین در پرسپولیس حضور می یابد. نام او که در سال های اخیر بارها برای عضویت در هیات مدیره مطرح شده بود، بالاخره بطور رسمی در فهرست اعضای هیات مدیره پرطرفدارترین باشگاه آسیا قرار گرفت.
پروین از سال 1349 تا 1366 به مدت 17 سال پیراهن شماره 7 پرسپولیس را بر تن داشت و 280 بازی رسمی برای پرسپولیس انجام داد و 95 گل به ثمر رساند. پروین آخرین بار در تیر ماه 66 با پیراهن شماره هفت در بازی مقابل دارایی حاضر شد و پس از برای همیشه از میادین فوتبال خداحافظی کرد . او با پرسپولیس به عنوان بازیکن 3 بار قهرمانی لیگ، 3 قهرمانی باشگاههای تهران و دو قهرمانی جام حذفی تهران را تجربه کرد. پروین در سال 61 و در سن 36 سالگی آقای گل باشگاههای تهران شد.
از سال 1355 و بعد از خداحافظی ابراهیم آشتیانی، بازوبند کاپیتانی به پروین رسید و تا 11 سال بعد او کاپیتان اول سرخپوشان در میادین فوتبال بود.
از زمستان 1360 پروین وارد عرصه مربیگری شد و همزمان بازیکن، کاپیتان و سرمربی پرسپولیس بود. پروين در 4 مقطع هدايت پرسپوليس را بر عهده داشت: دي 60 تا اسفند 66، تير 67 تا شهريور 72 ، مهر 77 تا تير 82 و از تير 84 تا بهمن 84. پرسپوليس با مربيگري علي پروين در 481 بازي 293 برد، 132 تساوي و 56 باخت(1011 امتياز) بدست اورده است. قهرماني آسيا، 3 قهرماني ليگ، 3 قهرماني جام حذفي ، 6 قهرماني در باشگاههاي تهران و 2 قهرماني جام حذفي تهران از مهمترين افتخارات پرسپوليس در دوران مربيگري پروين است.
در سال 1383 و بعد از تغییر و تحول در پرسپولیس که با رفتن اکبر غمخوار همراه شد، پروین به پرسپولیس بازگشت و این بار به عنوان مدیر فنی. او مدیر فنی تیمی بود که راینر سوبل آلمانی سرمربی اش بود.
در بهار 1380 و در اوج دعواهای مدیریتی بر سر سهام باشگاه پرسپولیس و در حالی که عباس انصاری فرد مدیرعامل قانونی باشگاه پرسپولیس بود، علی پروین طی حکمی که از سعید فائقی معاون وقت سازمان تربیت بدنی گرفت به عنوان مدیر باشگاه، امور تیم را در دست گرفت. او به مدت 5 ماهی این حکم را در اختیار داشت.
شاید تنها کسی که رقیب او در این زمینه باشد، منصور پورحیدری است که در استقلال به عنوان بازیکن، کاپیتان، مربی، سرمربی، مدیر فنی، عضو هیات مدیره و اکنون به عنوان سرپرست فعالیت می کند. البته پورحیدری مدیریت باشگاه را تجربه نکرده است، اما در عوض سرپرستی تیم استقلال را تجربه کرده است.
-
گزارش تمرین سرخ پوشان
تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 10:15 صبح امروز در ورزشگاه صنایع دفاع دنبال شد. پس از گذشت 40 دقیقه از تمرین، محمد رویانیان مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس بههمراه علی پروین در تمرین حضور پیدا کردند.
مدیرعامل جدید سرخپوشان ابتدا با کادر فنی پرسپولیس آشنا شد و به مدت 20 دقیقه نظارهگر تمرین بود، سپس با کلیه بازیکنان در انتهای تمرین دست داد و روبوسی کرد و از آنها خواست تا برای بازی روز یکشنبه خودشان را آماده کنند.
* علی کریمی به دلیل مصدومیت از ناحیه کمر و مهرداد اولادی بهطور اختصاصی تمرین کردند.
* تعدادی از هواداران که روز گذشته مقابل باشگاه حضور پیدا کردند و به نشانه اعتراض با مسئولان باشگاه به گفتوگو پرداخته بودند در تمرین امروز حضور داشتند و با بازیکنان و مسئولین به بحث و گفتوگو پرداختند.
* صحبتهای اختصاصی علی پروین با بازیکنان نیز در تمرین امروز در نوع خود جالب بود.
*رسایی قائم مقام مستعفی پرسپولیس وظیفه معرفی بازیکنان و کادر فنی به رویانیان را برعهده داشت.
-
پروین: نوری نباید همه چیز را تمام شده بداند/ رویانیان: روی پیروزی شما حساب کردهایم
علی پروین عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس که امروز در تمرین پرسپولیس حضور پیدا کرده بود در جمع بازیکنان گفت: این تیمی که من دیدم پتانسیل بالایی برای موفقیت دارد. هر کدام از شما بازیکنان ارزشمند و خوبی هستید و فقط باید با روحیه جدید و فراموشی گذشتهها به دیدارهای آینده فکر کنید تا از ته جدول جدا شده و بالا بیایید.
وی افزود: همه باید کمک کنید تا یک تیم باشید. قطعا هواداران نیز شما را حمایت خواهند کرد و انشاءالله با یک پیروزی در این هفته همه چیز درست می شود و دوباره روی غلتک موفقیت میافتید. ما آمدهایم که به شما کمک کنیم.
وی ادامه داد: درست است دربی را باختهایم اما دنیا تمام نشده است. نوری هم با روحیهای جدید در دربی آینده همه چیز را تلافی میکند. محمد نوری بداند من هم در دربیهای گذشته اشتباهاتی داشتم اما در بازیهای بعدی جبران کردم. پس امیدوارم گذشته را فراموش کنید.
همچنین رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس نیز خطاب به بازیکنان گفت: در هیئت مدیره تمام امورات فنی را به علی پروین سپردهایم من خودم کارهای مدیریتی را دنبال میکنم و با تمام قدرت به شما کمک میکنم تا با یک برد خوب در مقابل مقاومت سپاسی در هفته جاری، دوباره به بالای جدول که حق شما است برگردید.
وی افزود: اگر کاری داشتید من در باشگاه در خدمت شما هستم. کار را از امروز آغاز کردم و مطمئن باشید برنامههای خوبی برای پرسپولیس دارم. خوشبختانه هدف هر دو طرف (بازیکنان و مدیریت) این است که دل هواداران با پیروزیها شاد شود.
وی در خصوص دربی هفتاد و یکم نیز گفت: دربی را فراموش کنید. شاید روز، روز شما نبود باید به بازیهای آینده فکر کنید و با قدرت امتیازهای بعدی را به دست آورید. راه سختی در پیش داریم اما همه دست به دست هم، دل هواداران را به دست خواهیم آورد.
همچنین رویانیان دقایقی با تک تک بازیکنان به گفتوگو پرداخت.
-
نظم سكوها و گفتوگوي رويانيان با ليدرهاي پرسپوليس
محمد رویانیان، مدیرعامل جدید پرسپولیس روزهای شلوغی را پشت سر میگذارد.
او پس از اینکه به امور باشگاه و بازیکنان رسیدگی کرد، بعد از ظهر روز گذشته نیز با لیدرهای پرسپولیس به مدت یک ساعت دیدار کرد و با آنها در خصوص حمایت از تیم فوتبال پرسپولیس بحث و گفتوگو کرد.
در این جلسه برخی لیدرها نیز نظرهای خود را در خصوص نظم و انضباط بر روی سکوها در بازی های پرسپولیس را تشریح کردند.
-
كريمي و اولادي مي توانند مقابل فجرسپاسي به ميدان بروند
دکتر وجیهالله جشمهسری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره آخرین شرایط مصدومان پرسپولیس اظهار داشت: باتوجه به احساس دردی که کریمی از ناحیه کمر کرد مصدومیت وی را سریعا بررسی کردیم. اما خوشبختانه کاپیتان تیم هیچ مشکل خاصی ندارد و در صورت صلاحدید کادر فنی به بازی مقابل فجرسپاسی خواهد رسید.
وی افزود: محمد منصوری نیز پس از تستی که انجام گرفت،مشخص شد که مصدومیت این بازیکن هم رفع شده و در صورت صلاحدید استیلی میتواند به میدان برود.
چشمه سری درباره مهرداد اولادی نیز گفت: خوشبختانه این بازیکن در اختیار گمالوویچ سپرده شده و در حال بدنسازی است. اگر استیلی صلاح بداند با نظر پزشکی میتواند به میدان برود.
وی خاطرنشان کرد: تنها مصدوم پرسپولیس در بازی مقابل فجرسپاسی علیرضا محمد است که به دلیل شکستگی دست قادر به همراهی سرخ پوشان در شیراز نیست.
-
شارژ پرسپوليسي ها با كارت هديه 500 هزار توماني رویانیان
محمد رویانیان مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس روز گذشته در تمرینات این تیم حضور پیدا کرد.
اما وی در اقدامی جالب و غیرمنتظره پس از جلسهای با کادر فنی به هرکدام از بازیکنان و کادر فنی 500 هزار تومان کارت هدیه داد که می توان برای تهیه بنزین از آن استفاده کرد.
پرسپولیسی ها با این کارت میتوانند هم از سوخت بنزین استفاده کنند و هم میتوانند آن را نقدا از عابر بانک ها دریافت کنند.
این کارت هدیهها امروز از سوی کادر فنی به بازیکنان داده شد.
تیمهای فوتبال پرسپولیس و فجرسپاسی روز یکشنبه در شیراز در چارچوب هفته ششم به میدان خواهند رفت.
-
ناراحتي پروين از شكست تيم ملي بسكتبال و پا به توپ شدن كريمي
تمرین تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 10 امروز در ورزشگاه درفشی فر دنبال شد.
در این تمرین بازیکنان پرسپولیس به مرور کارهای تاکتیکی پرداختند.
* در تمرین امروز تنها علیرضا محمد غایب بود.
* میثاق معمارزاده، دروازه بان پرسپولیس پس از اینکه در تمرین حضور پیدا کرد به کادر فنی خبر داد که به دلیل خستگی نمیتواند تمرین کند به همین دلیل تنها نظارهگر شد.
* علی کریمی با رفع مصدومیت پا به توپ شد و تمرینات ویژهای را انجام داد.
* مهرداد اولادی زیرنظر گمالوویچ به تمرینات ویژه بدنسازی پرداخت.
* محمد منصوری نیز به مدت 40دقیقه تمرینات ویژه انجام داد و پس از انجام یک آزمایش، مشخص شد که وی مشکلی برای بازی مقابل فجرسپاسی ندارد.
*پرسپولیسی ها امروز با روحیه جدیتر نسبت به جلسات گذشته تمرین کردند. حمید استیلی نیز در ابتدای تمرین اعلام کرد که بهترین ها و افرادی که در تمرینات خوب باشند در بازی مقابل فجر به میدان خواهند رفت.
*وحید هاشمیان پس از گفتوگویی با استیلی علی رغم اینکه هیچ گونه مصدومیتی نداشت تنها به دور زمین دوید.
*علی پروین در تمرین امروز پرسپولیس نیز حضور داشت و در جریان تمرین با رادیو مسابقه تیم های بسکتبال ایران و اردن را پیگیری می کرد که پس از شکست ایران به شدت ناراحت شد.ناراحتی وی مورد توجه حاضرین در تمرین قرار گرفت.
*تمرینات اختصاصی سومدیک با خطوط دفاعی پرسپولیس در نوع خود جالب بود.
* جدیت حمید استیلی، فریادهای بلندش و دویدن وی در تمرین امروز در نوع بسیار جالب بود. او از بازیکنان میخواست تا با تمام توان تمرین کنند و به بازی روز یکشنبه با تمام تمرکز خود فکر کنند.
-
حضور پروين و نماينده مديرعامل/ سورپرايز مخصوص براي بازيكنان
آخرین تمرین پرسپولیس پیش از دیدار با فجرسپاسی از ساعت 15 امروز در ورزشگاه درفشیفر برگزار شد.
* مهرداد اولادی اختصاصی تمرین کرد و در اواخر تمرین پا به توپ شد.
* علیرضا محمد به دلیل مصدومیت با لباس ورزشی نظارهگر تمرین بود. محمد آتل دستش را باز کرده و به خبرنگار فارس گفت که حدود دو هفته دیگر به شرایط ایدهآل میرسد.
* علی پروین و رضا وطنخواه از روی سکوها تمرین را زیر نظر گرفته بودند. منوچهر عبدالله نژاد سرمربی تیم امید پرسپولیس نیز یکی از تماشاگران ویژه این تمرین بود.
*لیدرهای پرسپولیس در این تمرین حضور داشتند.
*میثاق معمارزاده در سالن مشغول وزنه زدن بود و در تمرین حضور نداشت.
* نماینده محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در تمرین حضور داشت و تمرینات را زیر نظر گرفت.
* بازیکنان تیم شادابی و نشاط خاصی داشتند.
*بازیکنان بعد از گرم کردن بدنها به مرور کارهای تاکتیکی پرداختند و فوتبال دستگرمی در یک نیمه زمین بازی کردند. در این فوتبال شیث رضایی دو گل زیبا زد که مورد تشویق بازیکنان قرار گرفت.
*سومدیک مربی پرسپولیس با مدافعان به طور اختصاصی صحبت کرد. سپس حمید استیلی با مدافعان به طور اختصاصی تمرین کرد.
* علی کریمی در حین تمرین با بازیکنان صحبت و نکاتی را به آنها گوشزد میکرد.
* بازیکنان تیم پرسپولیس در پایان تمرین مستقیم راهی فرودگاه شدند تا ساعت 18 به شیراز بروند و خود را برای دیدار با فجرسپاسی در هفته هفتم لیگ برتر که فردا برگزار میشود آماده کنند.
*در اواخر تمرین تمرین ضربههای کاشته برای علی کریمی و حمید علی عسگر در نظر گرفته شد. سه ضربه علی کریمی به طور متوالی گل شد.
*دکتر خانبانی روانشناس پرسپولیس در گفت و گو با خبرنگار فارس گفت: امشب در هتل همای شیراز برای بازیکنان یک سورپرایز ویژه داریم. با این سورپرایز وضعیت بازیکنان بسیار خوب خواهد شد. ما ایرانیها انسانهای احساسی هستیم و طبیعی است بعد از باخت در دربی وضعیت بازیکنان ما در شرایط خوبی نباشند. امشب و فردا که تیم در حال اعزام به ورزشگاه است برای بازیکنان جلسه ویژه داریم. او از اعلام اینکه چه برنامهای دارند، خودداری کرد.
-
سرخپوشان با 19 بازیکن به شیراز می رود
کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس امروز فهرست تیم را برای دیدار روز یکشنبه با فجر سپاسی اعلام کرد.
در این فهرست مهرداد اولادی، محمد منصوری، امیر حسین فشنگچی، علیرضا محمد و حمزه پور حضور ندارند و سرخپوشان با 19 بازیکن راهی شیراز میشوند.
ابراهیم شکوری نیز به دلیل کارهای مربوط به دانشگاهش امکان دارد راهی شیراز نشود و اگر مشکل اداری وی فردا زود حل شود به شیراز سفر میکند.
وجیه الله چشمه سری پزشک پرسپولیس در مورد وضعیت مصدومان پرسپولیس گفت: مهرداد اولادی از ناحیه مچ پا هنوز درد دارد ولی میثاق معمارزاده مشکلی برای بازی ندارد.
-
رويانيان با دايي تماس تلفني گرفت
رویانیان مدیرعامل جدید پرسپولیس در ابتدای کار پس از نشستهای مختلف با اعضای باشگاه پرسپولیس و پیشکسوتان امروز طی تماسی تلفنی با علی دایی به گفتوگو پرداخت.
وی به دایی گفت: شما یکی از افرادی هستید که هواداران پرسپولیس شما را دوست دارند به همین دلیل با شما تماس گرفتم که بدانید این باشگاه همیشه به شما افتخار میکند همچنین علی دایی نیز خطاب به رویانیان گفت: هر کمکی از دستم برآید برای موفقیت پرسپولیس و شما و کادر فنی پرسپولیس از آن دریغ نمیکنم من همیشه عاشق هواداران پرسپولیس بودم، هستم و خواهم بود و هیچ کس نمیتواند بین من و این تیم فاصله بیاندازد.
قرار است بزودی رویانیان با علی دایی دیداری داشته باشد اما در تماس تلفنی طرفین هر هیچ صحبتی درباره حضور دایی در پرسپولیس در فصل جاری نشد.
-
کریمی پرسپولیسی ها را شوکه کرد!
بازهم تمرین تیم فوتبال پرسپولیس در حضور اعضای هیات مدیره این تیم و در فضایی خاص انجام شد.
ایسنا: آخرین تمرین جدی سرخپوشان پیش از دیدار مقابل صبای قم در هفته نهم لیگ برتردر ورزشگاه خیریه عمل آغاز شد. در این تمرین رویانیان، مدیرعامل پرسپولیس و همچنین اعضای هیات مدیره این باشگاه، یعنی علی پروین، لطفالله فروزنده دهکردی، محمدحسین نژادفلاح و محمد پنجعلی در گوشهای از زمین نظارهگر تمرین پرسپولیس بودند که البته رویانیان، نژاد فلاح و فروزنده پس از یک ساعت تمرین را ترک کردند.
زمانی که رویانیان قصد داشت از میان هواداران پرسپولیس عبور کند و ورزشگاه خیریه عمل را ترک کند، برخی از هواداران از او درخواست کردند که بیشتر از قبل به پرسپولیس توجه کند. هواداری به او گفت پرسپولیس سه باخت متوالی مقابل استقلال داشته و نباید از این به بعد به این تیم ببازد که رویانیان در پاسخ گفت استقلال را هم میبریم.
همچنین هواداری دیگر در این لحظه به مدیرعامل پرسپولیس گفت پرسپولیس اگر پول نداشته باشد به هیچ جا نمیرسد. شما باید به پرسپولیس پول بیاورید که رویانیان هم در پاسخ گفت باشه حتما.
بازیکنان پرسپولیس پس از گرم کردن بدنهایشان و انجام کارهای ترکیبی و همچنین انجام تمرین حمله به دفاع، با دستور استیلی به دو تیم قرمز و سفید تقسیم شدند و برای نزدیک به 45 دقیقه بازی دستگرمی انجام دادند.
در تیم سفید که به نظر میرسید ترکیب اصلی سرخپوشان است، علیرضا حقیقی، شیث رضایی، رضا نورمحمدی، مجتبی شیری، محمد نصرتی، حسین بادامکی، مازیار زارع، علی کریمی، جواد کاظمیان، محمد نوری و وحید هاشمیان بازی میکردند که در نیمه دوم هاشمیان و کاظمیان جای خود را به علیعسگر و اولادی دادند.
ورزشگاه خیریه عمل همچنان شرایط میزبانی از هواداران و خبرنگاران را به طور مناسب ندارد و مسئولان باشگاه پرسپولیس این قول را دادهاند که در دو ماهی که قرار است پرسپولیس در این ورزشگاه تمرین کند، امکانات مناسب برای خبرنگاران و همچنین جایگاهی برای تماشاگران فراهم شود.
در بخشی از تمرین علی کریمی و جواد کاظمیان کمی با هم درگیر شدند که در این لحظه همه فکر کردند این دعوا جدی است اما این دو بازیکن با حرکتهای بعدی خود نشان دادند که آن اتفاق تنها یک شوخی بوده است.
دومین نشست هیات مدیره باشگاه پرسپولیس پیش از تمرین امروز در محل باشگاه تشکیل شده بود.
علیرضا محمد به دلیل آسیب دیدگی تنها از کنار زمین کار هم تیمیهایش را نظاره میکرد.
-
استیلی:خودم به رویانیان گفتم با دایی صحبت کند
فارس نوشت:
سرمربی پرسپولیس گفت:« بازیکنان تیم باید منیت را کنار بگذارند و به مجموعه تیمی فکر کنند.»
حمید استیلی پس از پیروزی 2 بر صفر تیمش مقابل صبای قم در جمع خبرنگاران گفت:« در ابتدا جا دارد قهرمانی تیم ملی والیبال را به مردم و جامعه ورزش تبریک بگویم. بازی امروز شرایط خاصی داشت چون ما بعد از بازی با فجر سپاسی فرصت کمی برای ریکاوری داشتیم. از عملکرد تیم در نیمه دوم خیلی راضی نیستم ولی در نیمه اول موقعیتهای زیادی را خلق کردیم و روی تجربه بازیکنان توانستیم 3 امتیاز بازی را بگیریم. من این برد را به همه هواداران پرسپولیس تقدیم میکنم.»
استیلی در پاسخ به این سؤال که تغییرات مدیریتی چقدر در موفقیتهای دو هفته اخیر پرسپولیس تاثیر داشته گفت: «از زحمات حبیب کاشانی تشکر میکنم. سردار رویانیان دراین مدت کوتاهی که بالای سر تیم آمده پاداشهای خوبی به بازیکنان داده و با آمدن علی پروین بر سر تمرینات انسجام خوبی حاکم شده است. امیدوار هستم این شرایط تداوم داشته باشد و ما نتایج خوبی بگیریم. خوشبختانه در تعطیلات میتوانیم شرایط فیزیکی تیممان را بالا ببریم و منتظر هستیم تا ببینیم چند بازیکن ما به تیم ملی دعوت میشوند تا یک برنامه ریزی خوب داشته باشیم.»
سرمربی پرسپولیس در خصوص اینکه جواد کاظمیان زودتر از دیگران رختکن را ترک کرد و آیا این مسئله به خاطر ناراحتی او بوده است گفت:« فکر میکنم او با خوردبین هماهنگ کرده بود ولی باید بگویم مهم تیم است و فرد ملاک نیست.برای ما طرفداران پرسپولیس مهم هستند. به همه به یک چشم نگاه میکنم و هر کس شرایط خوبی داشته باشد به زمین خواهد رفت. کاظمیان هر زمان برای ما بازی کرده با تمام وجود به میدان رفته و از عملکرد او راضی بودهایم.»
در ادامه نشست خبری یکی از خبرنگاران به صحبتهای کاظمیان اشاره کرد و گفت این بازیکن اعلام کرده در بین دو نیمه بازی با استقلال اعتراض کوچکی داشته و گفته "چرا" تعویض شده و پس از آن دیگر به میدان نرفته و آیا نیمکت نشینی به خاطر سوال کاظمیان از شما بوده یا دلایل فنی دارد که استیلی در پاسخ گفت:« برای ما اصلا "چرا" معنا ندارد چون اگر تعویضی صورت گرفته به صلاح ما بوده است. همه باید به فکر تیم باشند و بازیکنان بدانند منیت باید تبدیل به ما شدن شود و ما باید این هواداران را خوشحال کنیم حال چه در زمین باشد و یا روی سکو. این تیم کوچک نیست و هوادارانش با یک برد و یک باخت خوشحال و ناراحت میشوند.»
استیلی در خصوص اینکه علی پروین اشاره کرده که این تیم مشکل بدنی دارد گفت:« مگر آقای پروین در ورزشگاه حضور داشت؟»
خبرنگاران در ادامه به سرمربی پرسپولیس اشاره کردند که او در ورزشگاه بود که استیلی ادامه داد:« همانطور که گفتم فاصله کم بین این بازی و دیدار با فجر سپاسی باعث شد از لحاظ بدنی تحلیل برویم. البته ما یک سری بازیکن داریم که باید به خاطر شرایط سنیشان مواظبشان باشیم که خوب ریکاوری کنند و آسیبی به آنها وارد نشود.»
در ادامه نشست خبری خبرنگاری پرسید که شما در فصل نقل و انتقالات به پای خیلی از بازیکنان ایستادید اما حالا که پرسپولیس روی دور افتاده برخی اعتراض میکنند نظرتان چیست که استیلی دراین خصوص گفت:« همانطور که گفتم ممکن است برخی از بازیکنان ناراحت باشند. من با جواد کاظمیان جلسه خواهم گذاشت چون او به پرسپولیس تعصب دارد. زمانی که با ما قرار داد بست با کمترین رقم به توافق رسید. مهم این است که نباید حرفمان را در رسانهها بزنیم و اختلافات را در خانه حل و مشکلات را درون تیم مطرح کنیم. خبرنگار وقتی بازیکن ناراحت است از او مصاحبه میگیرد ولی بازیکن هم باید در ناراحتی خودش را کنترل کند و مراقبت صحبتهایش باشد.»
سرمربی پرسپولیس در خصوص اینکه رویانیان اعلام کرده بود به دنبال علی دایی میگردد و سرمربی راه آهن در حمایت از رویانیان مصاحبهای انجام داده و اینکه آیا این مسئله برای استیلی ذهنیت به وجود نمیآورد گفت:« قبل از اینکه رویانیان با دایی صحبت کند مسئله را با من مطرح کرد و گفت قصد دارد با یکسری از پیشکسوتان صحبت کند. حتی ایشان دایی را آورد و من هم اعلام کردم که حتما با او صحبت کنید. چون به کارم ایمان دارم و علی دایی را افتخار ایران میدانم و امیدوار هستم که ایشان در راه آهن موفق شود.»
استیلی در خصوص اینکه امروز پس از پایان بازی راه آهن در ورزشگاه اکباتان مورد تشویق قرار گرفته است با خنده گفت:« من دوست ندارم این مسائل پیش بیاید. چون مهم رفاقت و اخلاق است و علی دایی از دوستان صمیمی من محسوب میشود و برد و باخت خیلی زود فراموش خواهد شد.»
وی در خصوص اینکه آیا از مشورت علی پروین استفاده میکند یا خیر، گفت:« صد در صد از مشاوره ایشان استفاده میکنم.»
در ادامه خبرنگاری تاکید کرد: اینکه شما گفتید پروین را در ورزشگاه ندیدید تعجب آور است و آیا عضو هیئت رئیسه باشگاه در بین دو نیمه به رختکن آمد گفت:« واقعا علی پروین را در ورزشگاه ندیدم. هر روز از مشورت او در تمرینات استفاده میکنم چون پروین بزرگ این فوتبال است و نظرات او برای ما مفید خواهد بود.»
سرمربی پرسپولیس در پایان در خصوص اینکه آیا عدم دریافت مطالبات بازیکنان در آینده مشکل ساز میشود یا خیر گفت:« مقداری مشکل داشتیم و دیروز جلسهای با مسئولان تیم برگزار کردیم و قرار شد در آینده نزدیک مشکلات حل شود. چون این تیم متعلق به وزارت ورزش است و وزیر آن تازه مشخص شده و رویانیان خیلی تلاش میکند که بتواند تعهدات خود را انجام دهد.»
-
فرق ما با استقلاليها اينست كه كارت هديه گرفتهايم!
بازيكن مياني تيم فوتبال پرسپوليس معتقد است تيمش در بازي جمعه شب برابر صباي قم مستحق پيروزي بوده است.
ايسنا، محمد نوري پس از پايان ديدار تيمش برابر صباي قم كه به پيروزي پرسپوليس انجاميد، به خبرنگاران گفت: با تمام احترامي كه براي صبا قائلم مي گويم كه پيروزي حق ما بود.
وي ادامه داد: ما در نيمه اول خيلي خوب بوديم، اما به دليل فشارهايي كه در اين نيمه روي دروازه حريف وارد كرديم، در نيمه دوم با افت بدني مواجه شديم، ولي با اين حال توانستيم از پيروزي خود محافظت كنيم و سه امتياز بازي را بگيريم.
نوري همچنين درباره شايعه اهداي كارت سوخت به بازيكنان پرسپوليس از سوي مدير عامل جديد اين باشگاه، اظهار كرد: من هرگز نگفتم كه به ما كارت سوخت دادهاند و نمي دانم چه كسي اين گونه از حرف هايم برداشت كرده است. آقاي رويانيان فقط به ما كارت هديه يك بانك خصوصي را داد كه روي روحيه ما تاثير زيادي داشت.
وي ادامه داد: وضعيت ما و استقلاليها شبيه به هم است. آنها هم شش ماه است كه حقوق نگرفتهاند، اما از آنجاي كه ما بالاخره بايد يك جا با آنها فرق داشته باشيم، به ما كارت هديه دادهاند و به آنها ندادهاند!
-
اطلاعیه باشگاه پرسپولیس
به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس در اطلاعیهای از هواداران خونگرم این تیم خواست با حضور پر شور خود در ورزشگاه آزادی، تیم ملی ایران را برابر بحرین حمایت کنند.
در اطلاعیه باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس آمده است:
"بی شک هواداران، سرمایههای اصلی فوتبال کشورمان هستند که به عنوان یار دوازدهم و بازوی قدرتمند این تیم به حساب آمده و میتوانند نقش موثری در موفقیتهای تیم ملی ایفا کنند.
حضور، اتحاد، همدلی و تشویق یکدل دوستداران فوتبال بدور از مسائل غیر ورزشی، انرژی مضاعفی را در تیم ملی ایجاد خواهد کرد که علاوه بر موفقیت این تیم موجبات رضایت فوتبالدوستان را فراهم میسازد.
پس برای موفقیت تیم ملی و نام ایران، فردا (سه شنبه) در ورزشگاه آزادی فریاد پیروزی سر میدهیم."
تیم ملی فوتبال ایران روز سه شنبه 18 مهر ماه از ساعت 19:30 در ورزشگاه یکصد هزار نفری آزادی برابر بحرین از مرحله رفت مسابقات مقدماتی جام جهانی 2014 صف آرایی میکند.
-
تولید کننده کارت سوخت نیستم، خودم بنزین آزاد می زنم
محمد رویانیان با حضور در برنامه ورزش و مردم گفت: همه تیمهای ورزشی را دوست دارم، به خصوص تیم ملی را. برد مقتدرانه برابر بحرین را تبریک میگویم و از سرمربی عزیز و بازیکنان غیرتمند تشکر میکنم. همچنین درگذشت مادر دادکان را تسلیت میگویم.
وی در مورد اینکه چرا مدیرعاملی پرسپولیس را قبول کرد، گفت: در 33 سال خدمتم هرجا به من گفتند رفتهام و هیچ جا خودم نخواستم که بروم. عرصه ورزش نیاز به تحول مدیریت دارد و من از گذشته درمورد ورزش نظر داشتم. مدیریت ورزش، راهبرد ورزش و چشمانداز ورزشی باید متحول شود. برنامههای ورزشی را هم نگاه میکنم. اینکه در چند ماه گذشته صحبت از اقتصاد درونی باشگاهها و اینکه باشگاهها بر اساس اقتصاد خودکفا بتوانند توسعه پیدا کنند را مدنظر داشتم و برنامههای ورزشی را با شور و شوق از قبل نگاه میکردم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ادامه داد: زمانی که وزیر ورزش تصمیم خود را به من گفت 48 ساعت آن را قبول نکردم. سعیدلو نیز قصد داشت از من به عنوان قائم مقام سازمان تربیت بدنی استفاده کند که به دلیل طرح یارانههای ریاست جمهوری موافقت نکردم. اولین نامزد ریاست سازمان تربیت بدنی در دولت نهم بودم و از من برای تحول این سازمان برنامه خواستند. من خیلی از چرخه ورزش دور نبودم.
رویانیان تأکید کرد: 48 ساعت مدیرعاملی پرسپولیس را نپذیرفتم اما وزیر ورزش که سابقه مدیریت من را میدانست و از نگاه من به جامعه و مردم مطلع بود مزایای این مسئله را به من گفت. میخواستم بروم و شرایط سخت بگویم تا این بار از دوش من برداشته شود اما وقتی رفتم پروین و پنجعلی، فروزنده و نژادفلاح را دیدم، شوخی شوخی مدیریت من در پرسپولیس جدی شد و هیئت مدیره من را به عنوان مدیرعامل انتخاب کرد و من هم شانه خالی نکردم.
وی افزود: به هر حال پرسپولیس یک مدیرعامل کج و معوج داشته باشد بهتر از آن است که بدون مدیرعامل باشد. من به عشق ورزش آمدم و سابقه مدیریتم شاید مؤثر باشد. آیا اشتباه کردم؟
رویانیان در مورد وضعیت داوری در فوتبال گفت: داوران ما خوب و خیرالموجودین هستند؛ نه خیلی در اوج هستند و نه خیلی ضعیف اما تحت فشار هستند. به دلیل رویکرد اشتباه در برخی برنامهها داوران زیاد نقد میشوند و برخی افراد و بازیکنان در مورد داور صحبت میکنند. باید این رویکرد تغییر کند.
وی گفت: داور نظم دهنده، تصمیم گیرنده و مدیریت کننده زمین بازی است و باید حرمتش حفظ شود وگرنه با شور و شوقی که در زمین مسابقه وجود دارد خیلی سریع همه چیز در میدان قفل میشود و خرابکاری به وجود میآید. داور باید عزت و برش داشته باشد. هیچ داوری نمیخواهد در دیدگاه مردم و تلویزیون خودش را ضعیف جلوه دهد ولی به هر حال داوران اشتباه میکنند.
مدیرعامل پرسپولیس تصریح کرد: باید به داوران کمک و برای آنها کلاس فنی و آموزشی برگزار و حرمت آنها را در مجامع عمومی حفظ کنیم. همیشه باید به داوران احترام گذاشت. این از مسائل مدیریت فوتبال است. برخی از داوران ما در سطح بینالمللی مطرح هستند.
وی در مورد حضور قائم مقام باشگاه پرسپولیس گفت: زارع مدیری توانمند و بابرنامه است که 30 سال با هم کار کردیم. من و ایشان تقسیم کاری کردیم و زارع باشگاه را مدیریت میکند.
رویانیان در مورد اینکه در بولتن ناجا گفته بود استقلالی هستم اظهار داشت: من آن موقع مدیرعامل پرسپولیس نبودم. با خیلی از فوتبالیها مانند قلعه نویی رفیق بودم که ایشان اکنون سرمربی تراکتورسازی است. من استقلالی نبودم و هیچ آدم عاقلی نمیگوید خون من آبی است. این حرف غلطی است؛ خون آبی نمیشود قرمز است. استقلالیها هم آزمایش بدهند متوجه میشوند که خونشان قرمز است.
وی افزود: من رئیس راهنمایی و رانندگی کشور بودم و همیشه در مورد قرمز و سبز و زرد از من سؤال میشد. یک روز خبرنگاری از من پرسید چه رنگی را دوست داری؟ من گفتم آبی، سفید و زرد. نیازی هم به خلاف واقع گفتن نیست من این رنگها را دوست دارم. بعد خبرنگار پرسید کدام تیم ورزشی را دوست داری؟ من گفتم: استقلال، پرسپولیس و شموشک نوشهر و شیرین فراز. من بچه نوشهرم و عاشق شموشک بودم. مدیرعامل شموشک فامیل من بود.
به گزارش فارس رویانیان تصریح کرد: زمانی من فرماندار مازندران بودم که سردار انصاری با من تماس گرفت و گفت پاس با شموشک بازی دارد تیم ما را تحویل بگیرد. من به او گفتم سردار به اوت زدی من طرفدار شموشک هستم. من اکنون طرفدار پرسپولیس سفت و سختم چون مدیرعامل این باشگاه هستم.
وی در مورد اینکه کارت سوخت به بازیکنان پرسپولیس داده گفت: خداوکیلی دو سال است که خودم بنزین آزاد 400 و 700 تومانی میزنم. من تولیدکننده کارت سوخت نیستم. شرکت نفت تولیدکننده کارت سوخت است و پست آن را به در خانه مردم میبرد.
مدیرعامل پرسپولیس در مورد کارنامه گذشته خود و اینکه در پرسپولیس موفق بوده یا نه گفت: خوب نیست آدم ادعا کند. من ادعایی ندارم اما با تمام توان در پرسپولیس کار میکنم و آبرو و اعتبارم را برای پرسپولیس میگذارم. شک نکنید با تمام توان برای این تیم کار میکنم. به لطف خدا در بخشهای اجتماعی و فرهنگی موفق عمل کردم. این ادعا برابر ملت ایران ادعای بزرگی است اما من خودم را نوکر مردم میدانم و قلبا نوکر مردم هستم. من تمام استعداد، توانایی و تجارب مدیریت خود را برای پرسپولیس میگذارم.
وی تأکید کرد: من پلیسی بودم که 10 میلیون همیار پلیس در مدارس راهاندازی کردم. پلیس 110 را طراحی و اجرا کردم با نام امیرالمؤمنین و با وضو. در راهنمایی و رانندگی نیز برای مردم کار کردم. پلیس 110 را هم برای مردم درست کردم. من کارم فرهنگ سازی و ایجاد شادابی و نشاط در جامعه تخصص من است. همه توانم را برای پرسپولیس می گذارم. در 20 روز گذشته که به پرسپولیس آمدم شب و روز خواب نداشتم و با کمک زارع و همکارانم برای باشگاه تلاش کردم.
مدیرعامل پرسپولیس با اشاره به مدیران قبلی این باشگاه عنوان کرد: من باشگاه را از برادر ارزشی کاشانی تحویل گرفتم که بسیار زحمت کشید و موفق عمل کرد. همه مدیران باشگاه پرسپولیس نیز به باشگاه کمک کردند. هیچ مدیری برای ضربه زدن به پرسپولیس نیامد. مصطفوی، انصاریفرد، عابدینی، حبیب کاشانی؛ همه کار کردند.
وی افزود: مدیریت مانند برنامههای تلویزیونی نیست که یک مدیر 10 سال یک برنامه را اجرا کند. هر سه سال یک بار یک مدیر عوض میشود. در باشگاهها زودتر این اتفاق میافتد. برای رئیس جمهور نیز هر چهار سال یک بار رأیگیری می گذارند. کاشانی مدیر خوبی بوده اما قرار نیست تا ابد در پرسپولیس بماند و یکی مانند من به جای ایشان آمد.
وی افزود: با کاشانی هنگام رفتن از پرسپولیس برخورد خوبی نشد و با من هنگام آمدن به پرسپولیس برخورد خوبی صورت نگرفت. ببینید هنگام رفتنم من چه خواهد شد. من برای خدا و مردم کار میکنم. وظیفه شما مجری نیز این است که به من کنایه بزنید زیرا شما از طرف مردم صحبت میکنید.
مدیرعامل پرسپولیس در مورد میزان بدهیهای این باشگاه گفت: 8 میلیارد بدهی داریم و پنج، شش میلیارد هم چک به دست به دنبال پولشان هستند. من مدیر اقتصادی هستم و 4 هزار میلیارد فاینانس برای مترو باز کردهام. نمیخواهم از این پول برای باشگاه هزینه کنم بلکه از این دانش اقتصادی استفاده میکنم تا به پرسپولیس کمک شود.
وی ادامه داد: بزرگترین مشکل این است که مجلس، تحریم و ممنوع کرده که دولت به باشگاهها کمک مالی کند. دولت هم با این قانون نمیتواند به باشگاهها کمک کند. هفته گذشته به همراه فتحالله زاده نزد رسولی نژاد معاونت محترم وزارت ورزش رفتیم و نامه مشترکی هم برای رئیس جمهور و مجلس نوشتیم. هفته گذشته هم به اتفاق فتحاللهزاده به مجلس رفتیم. اتفاقا ایشان مریض بودند و پنج شش آمپول زده بود.
رویانیان تصریح کرد: در مجلس نگاه مثبت و خوبی حاکم است و مجلسیها وقتی من و فتحاللهزاده را در کنار هم دیدند گفتند مگر شما رقیب هم نیستید که من گفتم ما در سال یکی دو بار با هم رقیبیم و خودم هم میخواهم به فتح الله زاده گل بزنم ولی رفیق هم هستیم و درد مشترک هم داریم. به مجلس گفتیم که ما حرفهای نیستیم و آنها گفتند با این همه قدمت چطور حرفهای نیستید که گفتم حرفهایگری شاخصهایی دارد که ما آنها را نداریم. همه چیز حل و درست میشود.
مدیرعامل پرسپولیس در مورد وضعیت کادر فنی تیم فوتبال این باشگاه گفت: من به سرمربی واحد اعتقاد ندارم و به یک نظام مربیگری معتقدم که شما آن را خواهید دید.
-
طرح جدید رویانیان برای نیمکت پرسپولیس
سردار رویانیان در تلویزیون با لحنی بسیار جدی گفت که به «سرمربیگری واحد» اعتقاد ندارد.
به گزارش خبرآنلاین؛ مدیرعامل جدید پرسپولیس در برنامه تلویزیونی ورزش و مردم جملاتی را به زبان آورد که میتواند برایش دردسرساز شود. رویانیان در این برنامه از تشکیل نظام مربیگری در باشگاه پرسپولیس در قالب طرحی جدید خبر داد و گفت: «اعضای هیات مدیره باشگاه همدلی خوبی برای کار دارند. بنده معتقدم وضعیت مربیگری در پرسپولیس باید از حالت سرمربیگری واحد خارج شده و نظام مربیگری و فنی بر کار حاکم شود. بنده این طرح را در پرسپولیس اجرا میکنم و حالا خواهید دید.»
اینکه رویانیان به مربیگری واحد در پرسپولیس اعتقاد ندارد و میخواهد در این تیم یک طرح نظام مربیگری اجرا کند، نکتهای است که تا به حال در فوتبال ایران دیده نشده و حتی ممکن است برای سردار دردسرساز هم بشود. رویانیان که تا به حال اظهارنظرها و کارهای عجیبی در فوتبال داشته، با جدیت میخواهد اجرای طرح نظام مربیگری در پرسپولیس را هم به کارنامه خود اضافه کند. او پیش از این یک بار در مصاحبهای اعلام کرده بود استقلالی است و یک بار هم با اهدای کارت سوخت هدیه 500 هزار تومانی به بازیکنان پرسپولیس، حواشی زیادی برای خود ایجاد کرد.
حالا باید منتظر ماند و دید که اجرای طرح نظام مربیگری در پرسپولیس چیزی شبیه به همان طرح زوج و فرد خودروها در تهران است یا رویانیان شرایط دیگری را برای این طرح در نظر گرفته است. به هر حال اگر قرار باشد مربیگری واحد در پرسپولیس از بین برود، حمید استیلی باید هر چند هفته یک بار جای خود را به شخص دیگری بدهد.
-
باید ببینم در جلسه با رویانیان چه اتفاقی میافتد
حمید استیلی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس،در جواب این سؤال که برخی از بازیکنان شما وقتی روی نیمکت مینشیند اعتراض میکنند اما در زمین حرفی برای گفتن ندارند گفت: ما در یک سری از پستها دچار مشکل هستیم و بازیکن میخواهیم. مثلا هافبک دفاعی نداریم. به همین دلیل مجبور شدیم در بازی مقابل مس از شیری در این پست استفاده کنیم. یا بازیکنی مثل کریمی را در اختیار نداشتیم و حتی جایگاه اصلی دفاعهای کناری ما دفاع میانی است.
وی افزود: در 2 بازی گذشته خیلی خوب بودیم باید این را یاد بگیریم که بازیکنان کناری در هنگام حمله بیشتر کمک کنند. تیم ما تازه شکل گرفته بود اما متاسفانه با وقفهای که افتاد کمی کار ما خراب شد. احتیاج به زمان داریم تا همه چیز جبران شود.
استیلی در پاسخ به این سؤال که چرا در ابتدای فصل میگفتید همه بازیکنان مورد نظرتان جذب شده است، گفت: در ابتدای فصل در سمت چپ به دنبال ایران نژاد بودیم و دنبال دو بازیکن دیگر هم رفتیم که در پست تخصصی کنارهها بودند اما نتوانستیم با آنها به توافق برسیم. علیرضا محمد و حمید علی عسگر که بازیکنان کناری ما هستند را به دلیل مصدومیت در اختیار نداریم. متاسفانه در کنارهها دچار کمبود هستیم. ما به دنبال هافبک میانی نیز هستیم و به همین دلیل با کیانی وارد مذاکره شدیم و باید ببینیم آیا میشود ایشان را جذب کرد یا خیر.
وی در پاسخ به این سؤال که دایی اعلام کرده زودتر از شما به دنبال کیانی بوده است گفت: به هر حال باید ببینیم چه اتفاقی میافتد. اگر با کیانی به توافق نرسیدیم به دنبال گزینه دیگری میرویم.
استیلی در خصوص بازی روز جمعه مقابل نفت تهران گفت: نفت تیم خوبی است اما ما در این هفته با حضور نوروزی که در آخرین دقایق نتوانست در دیدار برابر مس ما را همراهی کند و بازگشت مازیار زارع، آقازمانی و شرایط بهتر اولادی وضعیت بهتری داریم و به دنبال این هستیم تا با کامل شدن نفرات به 3 امتیاز برسیم. البته کار سختی است و باید به خوبی نفت را آنالیز کنیم.
استیلی در پاسخ به این سؤال که چرا حرکت سینوسی پرسپولیس تمام شدنی نیست تصریح کرد: این برمیگردد به نفراتی که داریم. یک سری از بازیکنان ما در بازی با مس نبودند. ما دو هفته خوب بودیم اما به وقفه بدی خوردیم. بازیکن سالم به تیم ملی تحویل دادیم و آسیب دیده تحویل گرفتیم.
استیلی در پاسخ به سؤالی در خصوص احتمال تغییرات در پرسپولیس با توجه به گفتههای رویانیان گفت: قرار است با ایشان جلسهای داشته باشم. باید ببینیم پس از جلسه چه اتفاقی میافتد.
-
در پی باخت مقابل مس کرمان
تیم فوتبال پرسپولیس روز گذشته با یک گل مغلوب مس کرمان شد.
با توجه به اینکه تمرین پرسپولیس فردا تعطیل است بازیکنان و کادر فنی قرمزپوشان باید به باشگاه بروند و در جلسهای با مسئولان شرکت کنند.
-
گزارش تمرین امروز پرسپولیس
تمرین پرسپولیس پس از شکست یک بر صفر مقابل مس کرمان از ساعت 9:30 صبح امروز در ورزشگاه خیریه عمل دنبال شد.
در این تمرین بازیکنان اصلی پرسپولیس 20 دقیقه ریکاوری کردند و رفتند و بازیکنان ذخیره زیر نظر عاشوری به حفظ و پرسینگ و فوتبال دستگرمی پرداختند.
* علی کریمی غایب بود. در تمرین شایعه شده بود وی به شمال رفته است.
* در تمرین امروز زومدیک نقش پررنگی داشت. وی با راهنماییهایش به بازیکنان تذکراتی به آنها میداد.
* حمید علی عسگر از ابتدای تمرین به صورت جداگانه زیر نظر پزشک تیم به تمرین پرداخت.
* جواد کاظمیان علیرغم حضورش در ترکیب پرسپولیس امروز با ذخیرهها تمرین کرد. مجتبی شیری نیز در ترکیب ذخیرهها به تمرین پرداخت.
* استیلی در ابتدای تمرین بازیکنان به گفتوگو پرداخت.
* نصرتی و کاظمیان پس از 40 دقیقه نظارهگر شدند.
* حقیقی با دروازهبانهای ذخیره به تمرین پرداخت.
* تنها سه هوادار در تمرین امروز حضور داشتند.
* اولادی در تمرینات گروهی حضور پیدا کرد.
-
پس از بررسی درباره شکست مقابل مس تصمیم میگیرم
محمد رویانیان که صبح امروز در جشن روز ملی پارالمپیک در سالن 12 هزار نفری آزادی حاضر شده بود درباره حضور در این مراسم عنوان کرد: این عزیزان قهرمانان واقعی ایران هستند و ما به وجود آنها افتخار میکنیم. این افراد توانستهاند برای ایران افتخارآفرینی کسب کنند.
وی ادامه داد: جانبازان و معلولان قهرمانان واقعی و بیادعای کشور هستند که همواره در مسابقات مختلف سرافرازانه پرچم ایران را به اهتزاز درمیآورند. افتخار میکنم که در این مراسم حضور دارم و وظیفه خود میدانم که برای تجلیل از این قهرمانان عزیز در کنار آنها حضور یابم.
رویانیان درباره اهدای مدال به این ورزشکاران خاطرنشان کرد: این مدال برای این قهرمانان یادبودی خواهد بود و برای من هم لذت خاصی دارد و آن را همواره به خاطر خواهم سپرد. من و امثال من اگر به ورزش آمدهایم فقط به عشق مردم بوده و هیچگاه این قبیل مراسم را فراموش نخواهم کرد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درباره شکست روز گذشته این تیم برابر مس کرمان گفت: پس از بررسیهای لازم و به موقع درباره این شکست تصمیم خواهم گرفت و صحبت میکنم.
رویانیان درباره تغییرات در کمیته فنی گفت: کمیته فنی به قوت خود باقی است و اگر لازم باشد حتی کارهایی فراتر از تغییرات هم در این کمیته انجام خواهیم داد.
-
استیلی با رویانیان دیدار کرد/ سرمربی پرسپولیس میماند؟
به گزارش خبرگزاری فارس، حمید استیلی سرمربی پرسپولیس پس از تمرین امروز همراه محمود خوردبین به باشگاه پرسپولیس رفت و گزارشی کامل از دلایل شکست خود مقابل دیدار با مس و شرایط پرسپولیس را برای رویانیان بازگو کرد.
مدیرعامل پرسپولیس نیز پس از گوش کردن به صحبتهای استیلی از تمام گفتههای این سرمربی یادداشتبرداری کرد.
قرار است جلسه هیئت مدیره پرسپولیس فردا بعدازظهر برگزار و در خصوص مسائل مختلف بحث و گفتوگو شود. گفته میشود صحبت درباره کادرفنی یکی از مباحث این جلسه است.
-
نوری: مقابل پرسپولیس ضد فوتبال بازی میکنند
محمدنوری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره شکست پرسپولیس مقابل مس کرمان عنوان کرد: با توجه به برتری در دو بازی گذشته لیگ برتر به دنبال این بودیم تا سومین پیروزی خود را جشن بگیریم اما مصدومیتها، محرومیتها و برخی اتفاقات باعث شد به هدفمان نرسیم.
وی افزود: مس در بازی روز گذشته فقط یک موقعیت داشت که از آن استفاده کرد. آنها سپس ۱۱ نفره مقابل دروازه خود جمع شدند و فقط چشم به ضد حملات داشتند.
چهار فرصت خوب داشتیم اما هر چه میزدیم یا به در بسته میخورد و یا بازیکنان حریف با دفاعهای لایهای مقابل ما ظاهر میشدند.
نوری عنوان کرد: وقتی پرسپولیس یک باخت میآورد فشار زیادی روی تیم وارد میشود. ما باید با انگیزه تمرین کنیم و اگر تمرکز خود را از دست بدهیم قطعا دچار مشکل خواهیم شد.
نوری تأکید کرد: امیدوار هستم در دیدار روز جمعه مقابل نفت تهران بتوانیم بازی با مس را جبران کنیم. این را میدانیم که نفت هم قطعا میآید ۱۱ نفره جلوی ما دفاع کند و فقط چشم به ضد حملات دارد .متأسفانه خیلی از تیمها مقابل ما به دنبال ضد فوتبال هستند و سعی میکنند در زمین خود حاضر شوند و فقط چشم به ضد حملات داشته باشند. همین موضوع باعث میشود بازیها زیبا نباشد.
-
پيوس: بايد به استيلي فرصت داد
''فرشاد پيوس'' روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت:محمد رويانيان به عنوان مديرعامل پرسپوليس بايد وقت بيشتري براي اين باشگاه بگذارد و کار را به دست مشاوران خود نسپارد.
وي ادامه داد:پرداخت پاداش براي هر پيروزي در فوتبال امروز ديگر جواب نمي دهد و رويانيان بايد به فکر کارهاي زيربنايي در اين تيم باشد.
پيوس تاکيد کرد: در بازي مقابل مس بازيکنان پرسپوليس بسيار ضعيف عمل کردند و حتي توانايي اجراي اصول اوليه فوتبال مثل حفظ توپ را هم نداشتند.
وي افزود: رفتن به اردوي سه روزه در کيش آن هم در غياب ملي پوشان اصلا به صلاح پرسپوليس نبود و تنها موجب به هدر رفتن پول هاي اين باشگاه شد.
وي گفت: رويانيان بايد به جاي پاداش دادن به بازيکنان به اين مسائل فني توجه کند. اين بازيکنان بايد جريمه شوند نه اينکه براي هر پيروزي دو ميليون تومان پاداش بگيرند.
پيشکسوت باشگاه پرسپوليس تصريح کرد: بازيکنان پرسپوليس بايد براي تعصب به اين تيم و پيراهني که به تن مي کنند بازي کنند نه براي گرفتن پاداش. بسياري از اين بازيکنان شايستگي پوشيدن پيراهن پرسپوليس را ندارند.
وي گفت: با اين شرايط روزهاي بدتري در انتظار پرسپوليس خواهد بود و هواداران اين تيم هم کمتر از گذشته مي شوند.
پيوس در پاسخ به اين سوال که آيا تغيير سرمربي را در اين شرايط به صلاح پرسپوليس مي داند؟ گفت: به نظرم بايد بازهم به حميد استيلي فرصت بيشتري داده شود. او به تنهايي در کسب نتايج ضعيف اين فصل مقصر نيست و ديگران به خصوص بازيکنان نقش بيشتري در قرار گرفتن در اين شرايط دارند.
مهاجم اسبق پرسپوليس در پايان تاکيد کرد: در سال هاي گذشته افراد زيادي مديريت اين باشگاه را بر عهده گرفته اند و با کارنامه ضعيف از پرسپوليس رفته اند. رويانيان سابقه مديريتي خوبي دارد و اگر مي خواهد اين سابقه را در پرسپوليس نيز تکرار کند بايد وقت بيشتري روي کارهاي خود در اين باشگاه بگذارد
-
بحث تغييرات بايددرکميته فني مطرح شود
محمد پنجعلي با بيان اينکه پرسپوليس در برابر مس خوب بازي کرد اما بد باخت اظهار کرد: بازي يک طرفه به سود پرسپوليس بود اما گل بدي خورديم و پس از آن نيز هرچه بازيکنان تلاش کردند، بينتيجه بود. البته در اين بازي بدون ضعف هم نبوديم اما در مجموع سرتر از حريف بوديم و گلي که نبايد ميخورديم، دريافت کرديم. البته از اين گلها در فصل جديد زياد خورديم و به هيچ وجه هم قابل توجيه نيست.
وي در ادامه و در پاسخ به اين سوال که اشکال عمده پرسپوليس را در فصل جاري چه چيز ميداند خاطرنشان کرد: هيچ تيمي بدون اشکال نميشود و مشکل اصلي ما حاشيههايي بود که در ابتداي فصل برايمان به وجود آمد. تيمهاي بزرگي مثل پرسپوليس و استقلال هميشه در معرض حاشيه هستند. همچنين بايد بگويم گلهايي که در اين فصل خوردهايم با هيچ منطق و استدلالي قابل توجيه نيستند و در واقع از تيمي مثل پرسپوليس بعيد بود که اينچنين گلهايي دريافت کند که اين هم باز به فشار حاکم بر تيم بازميگردد.
برخي از کارشناسان فوتبال و پيشکسوتان پرسپوليس معتقدند که بيشتر بازيکنان اين تيم در حد نام پرسپوليس ظاهر نميشوند. پنجعلي در اين رابطه نيز گفت: اين حرف کاملا درست است. ما بازيکنان خوبي داريم که در سطح بالاي ليگ برتر بازي ميکنند و از کيفيت زيادي برخوردارند. ولي متاسفانه قادر نيستند تمام تواناييشان را بروز دهند. يک بخش اين قضيه به همان حاشيهها و فشارهاي رواني بازميگردد چرا که فرقي نميکند وقتي يک بازيکن فوتبال برابر سيل شعارها و فشارهاي رواني قرار ميگيرد، چقدر توانايي دارد. مثلا در همين بازي با مس، از زماني که بازي مساوي بود، تماشاگران عليه ما شعار ميدادند که باعث شد اين شعارها به نوعي حربه براي تيمهاي حريف تبديل شود.
عضو هيات مديره باشگاه در ادامه با بيان اينکه بازيکنان پرسپوليس نياز به حمايت بيشتري از سوي هواداران دارند، تصريح کرد: اين فوتبالي که پرسپوليس در اين فصل بازي کرده است، از اين تيم بعيد بوده و بايد با يک ارزيابي دقيق، از سوي کميته فني و هيات مديره باشگاه، مشکلات فني تيم شناسايي و برطرف شود. در واقع بسيار معقولتر است که بحث درباره ماندن يا رفتن کادر فني در کميته فني باشگاه بررسي شود چرا که در اين صورت آرامش بيشتري بر تيم حاکم ميشود و هواداران نيز تصميمهاي کميته فني را بيشتر قبول دارند و به آن احترام ميگذارند.
پنجعلي در ادامه از برگزاري جلسه هيات مديره باشگاهش در روز دوشنبه خبر داد و افزود: قرار است در اين جلسه با حضور تمامي اعضاي هيات مديره درباره تمام مسائل باشگاه بحث و بررسي انجام شود و گزارش عملکردهاي اقتصادي، فرهنگي و فني باشگاه و تيم ارائه شود.
محمد رويانيان صبح يکشنبه در سخناني گفته بود، امکان دارد به زودي تغييراتي در کادر فني پرسپوليس ايجاد شود که پنجعلي در اين باره نيز بيان کرد: هنوز در اين باره با اعضاي هيات مديره صحبتي نشده است و مسلما اگر قرار بر اين باشد که تغييري در کادر فني صورت بگيرد، در جلسهي روز دوشنبه هيات مديره مطرح شده و مورد بحث و بررسي قرار ميگيرد.
وي در پايان با بيان اينکه کميته فني باشگاه پرسپوليس کماکان به قوت خود باقي است، از عضويت علي پروين به عنوان عضو تازه اين کميته خبر داد و گفت که خودش به همراه محمد زادمهر و بيژن ذوالفقارنسب، اعضاي ديگر کميته فني باشگاه هستند و اين کميته قصد دارد يک يا دو نفر ديگر را به جمع خود اضافه کند.
-
نشانههای ابقای سرمربی
حمید استیلی سرمربی پرسپولیس ظهر امروز جلسهای با رویانیان در خصوص اتفاقات اخیر پرسپولیس داشت و با او به بحث و گفتوگو پرداخت. استیلی پس از این جلسه و با نظر رویانیان، همراه معاون اجرایی باشگاه به ورزشگاه درفشی فر رفت تا از امکانات این ورزشگاه که جدیدا بازسازی و برخی از نقاط زمین چمن آن نیز ترمیم شده بازدید کرد.
قرار است به زودی تمرینات پرسپولیس از ورزشگاه خیریه عمل به ورزشگاه درفشی فر منتقل شود.
-
استيلي: تابع تصميمات مسئولان باشگاه هستم
حمید استیلی پس از جلسه با رویانیان گفت: جلسه خوبی با رویانیان داشتم و در خصوص مسائل مختلف با او حرف زدم.
وی افزود: من همیشه تابع نظرات مسئولان باشگاه هستم و تا وقتی که در این تیم به عنوان سرمربی حضور دارم با قدرت هرچه تمامتر کار خودم را ادامه میدهم و به شایعات توجهی ندارم.
وی افزود: هدف من سربلندی پرسپولیس است و برای رسیدن به آن باید با کمک بازیکنان تلاش بیشتری کنیم تا دل هواداران را بدست بیاوریم.
-
علی پروین مدیر تیم فوتبال پرسپولیس شد
به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مطابق حکم رویانیان، مدیرعامل این باشگاه، مسئولیت مدیریت راهبری تیم فوتبال پرسپولیس به علی پروین واگذار شد و از سرمربی، مربیان و سرپرست تیم نیز خواسته شده همکاری لازم را با مدیر جدید تیم فوتبال پرسپولیس داشته باشند.
رویانیان اظهار امیدواری کرده با توجه به هماهنگی خوبی که بین حمید استیلی و علی پروین وجود دارد، این همکاری باعث رشد و شکوفایی تیم فوتبال پرسپولیس شود.
-
پروین:مدیر نیمکت نشین نیستم
علی پروین در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد انتخابش به عنوان مدیر تیم فوتبال باشگاه پرسپولیس عنوان کرد: در جلسه ای که امروز برگزار شد این پست را قبول کردم اما روی نیمکت نمی نشینم. قبلا در کارهای فنی دخالتی نداشتم اما از حالا دخالت و سعی می کنم به تیم کمک کنم. باور کنید ناراحتی هواداران دغدغه اصلی ماست. سعی می کنم داشته هایم را در اختیار تیم بگذارم.
وی در مورد اینکه آیا تیم را تمرین می دهید یا خیر گفت: این کار را انجام نمی دهم اما در امور فنی دخالت و راهنمایی می کنم. مهم موفقیت پرسپولیس است. کار سختی داریم. روز جمعه باید نفت تهران را شکست دهیم تا بازی با مس را فراموش کنیم. اگر این اتفاق رخ ندهد تیم به لحاظ روحی دچار مشکل می شود.
-
کریمی اولین نفر بود، پروین با روی خندان آمد
جلسه آنالیز بازی پرسپولیس مقابل مس کرمان با حضور بازیکنان و کادرفنی سرخپوشان از ساعت ۱۱ در سالن کنفرانس باشگاه پرسپولیس آغاز شد. در این جلسه به هیچ خبرنگار و عکاسی اجازه حضور داده نشد.
علی کریمی اولین بازیکنی بود که وارد باشگاه شد و حقیقی که به همراه گمالویچ در ورزشگاه درفشی فر تمرین اختصاصی داشت با تاخیر به این جلسه آمد.
علی پروین مدیر تیم فوتبال پرسپولیس نیز ساعت ۱۱:۱۰ با رویی خندان وارد باشگاه شد. قرار است بعد از جلسه آنالیز پروین در جمع بازیکنان حاضر شود و برای آنها صحبت کند.
-
شمارش معکوس برای برکناری مربیان سرخپوش
تیم فوتبال پرسپولیس برابر مس کرمان شکست خورد تا چهارمین باخت این فصل را تجربه کند؛ افزون بر این که با این شکست به رتبه دهم سقوط کرد؛ البته تیمهای فولاد و داماش هم امتیاز سرخپوشان پایتخت هستند و تنها به خاطر تفاضل گل در مکانهای یازدهم و دوازدهم قرار دارند.
بنا بر این گزارش، ديدار مس كرمان و پرسپوليس از نظر فنى در سطح نازلى برگزار شد و دو تيم نتوانستند در حد انتظار ظاهر شوند. مس كرمان بهتر و با برنامه تر ظاهر شد و پرسپوليس تيمى سردرگم و بى برنامه و البته با استرس بالا بود. غيبت على كريمى و البته مازيار زارع در تركيب پرسپوليس كاملاً محسوس بود و تيم حميد استيلى در ميانه ميدان به هم ريخته و سردرگم كار كرد و هافبكهاى اين تيم نتوانستند فرصتهاى مناسبى براى مهاجمان اين تيم ايجاد كنند.
تیمی که شصت دقیقه برای جبران نتیجه فرصت دارد، به جای تغییر تاکتیک روی به بازی مستقیم میآورد و به دلخواه حریف، توپهای بلند میفرستد تا مدافعان سرزن حریف با خیال راحت دفع توپ کنند.
این گزارش ادامه میدهد، پرسپوليس پس از این که مقابل فجر با نبوغ علی کریمی در دقایق پایانی برنده شد و پس از یک برد دیگر در خانه ضعفهای خود را فراموش کرد ـ البته شوک مدیریتی هم در دو پیروزی این تیم بی تأثیر نبود ـ ولی همه میدانند که تیم بزرگ مربی بزرگ میخواهد؛ بنابراین، دوستی خاله خرسه رو کنار بگذاریم. این تیم پرطرفدارترین تیم ایران است، پس از باخت تحقیر آمیز این تیم مقابل استقلال، هواداران این تیم توقع داشتند تا کادر فنی این تیم دستخوش تغییرات شود، حکایت این تیم مانند ماشین آخرین سیستمی است که فرمانش دست یک آدم تازه کار افتاده و به درستی نمیتواند رانندگی کند.
پرسپولیس در ده بازی خود سه پیروزی به دست آورد و با دوازده امتیاز در رتبه دهم جدول است. این تیم هیچ حاشیه امنیتی ندارد، فاصله امتیازی این تیم با مس کرمان و راه آهن دو تیم از سه تیم قعرنشین به ترتیب چهار و سه امتیاز است. پس گرفتن دوازده امتیاز، برای تیم بزرگی چون پرسپولیس یک فاجعه است که باید هرچه زودتر مورد رسیدگی قرار گیرد.
استیلی بازیکنی بزرگ و دوست داشتنی بود و همیشه کاملا نسبت به تیم پرسپوليس تعصب داشته و در ضمن از لحاظ اخلاقی، یکی از بااخلاق ترین بازیکنان تاریخ ایران است ولی اینها دلیل نمیشود که سکان پرطرفدارترین تیم در اختیارش باشد، در کنار اخلاق خوب تخصص هم باید مد نظر باشد.
معلوم نیست مربی آلمانی پرسپوليس چه کار میکند؛ آیا او هم از تاکتیک تیمی سر در نمیآورد؟ طبیعی بود تیم مس، تیم هفده جدول بعد از زدن گل پیروزی بخش به بازی بسته روی بیاورد ولی مربیان پرسپوليس هیچ تدبیری برای این کار نیندیشیدند و به جای استفاده از بازیکنان سرعتی و شکافتن دفاع مس روی به بازی مستقیم آوردند! فشنگچی بازیکن سرعتی این تیم تعویض میشود و رضایی همچنان در کنارهها دنبال توپگیری است و... .
به گفته بیشتر کارشناسان، تیم پرسپوليس از نظر داشتن بازیکن مشکلی ندارد ولی در مهره چینی خوب عمل نمیکند و اصول اولیه دفاعی را انجام نمیدهند، زوج خط دفاعی این تیم اصلا خوب نیست، به گل خورده این تیم مقابل مس نگاه کنید: دفع ناقص و ناشیانه شیث رضایی مانند یک پاس گل (!) به بازیکن حریف رسید و در یک رفت و برگشت توپ به امرایی مهاجم مس رسید و با یک ضربه فنی و البته اشتباه محرز حقیقی از زاویه کاملا بسته تک گل سرنوشت ساز بازی به ثمر رسید.
در اوضاع کنونی، زوج نصرتی و نورمحمدی ایده آل است. در خط حمله کمبود هادی نوروزی کاملا احساس میشود و معلوم نیست چه اصراری است که غلامرضا رضایی باید در همه بازیها فیکس بازی کند؛ ده بازی یک گل!
اگر مشکل تیم با یک شوک حل میشد، رفتن کاشانی و آمدن رویانیان، میتوانست شوک خوبی برای تیم باشد. اما حقیقت آن است که مشکل تیم فراتر از این حرفهاست. تیم در زمین دارای مشکلات فنی است. بازیکنان بدون برنامه بازی میکنند، تعداد پاسهای صحیح بازیکنان به ندرت دو رقمی میشود. تیم حتی برای ضربات آزاد نیز برنامه ندارد. تاکتیک تیم در زمان پیروزی و شکست قابل تفکیک نیست و... .
کاملا احساس میشود که باید روح جدیدی در کالبد این تیم بزرگ دمیده شود و اگر تغییرات صورت نگیرد، سقوط این تیم ادامه دار است.
حقیقی دروازه بانی که سال گذشته، یکی از ارکان قهرمانی پرسپوليس در جام حذفی بود، ولی در فصل جاری، گلهای ناشیانه میخورد و... .
تکلیف کادر فنی پرسپولیس فردا مشخص میشود
عضو هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتقاد از تاکتیک دفاعی و ضعف گلزنی این تیم گفت: عصر دوشنبه در نشست هیأت مدیره باشگاه، عملکرد تیم را ارزیابی کرده و درباره وضعیت کادر فنی تصمیمگیری خواهیم کرد.
محمد پنجعلی در گفتوگو با مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: در دیدار مقابل مس کرمان نود دقیقه بازی در اختیار تیم ما بود و متأسفانه بر خلاف جریان بازی، گل غیرمنتظرهای دریافت کردیم. در مجموع این تیم پرسپولیس بود که تیم برتر میدان بود، ولی سرانجام نتیجه را واگذار کرد.
تابناک
-
جدایی استیلی از پرسپولیس راس ساعت ۳ عصر
حمید استیلی در جلسه ساعت 3 بعداز ظهر شنبه از پرسپولیس جدا می شود
به گزارش خبرآنلاین ؛ نتیجه بازی پرسپولیس و نفت و شعارهای ورزشگاه آزادی کافی بود تا کادر جدید مدیریتی ، آخرین بازمانده از مدیریت پیشین را هم از بدنه باشگاه جدا کنند و دوره ای جدید را برای ساختن پرسپولیس در پیش بگیرند. بازی پرسپولیس و نفت با تساوی بدون گل به پایان رسید در شرایطی که جمعیت حاضر در آزادی در این شب سرد ، از همان ابتدا هم تمایلی برای دیدن استیلی روی نیمکت تیم شان نداشتند. استیلی که از همان بازی با ملوان در هفته اول هم از نظر پرسپولیسی ها به دلیل شکل رسیدنش به نیمکت ، وصله ای نا مناسب برای این مکان محسوب می شد.
او اما بعد از بازی وقتی سرش را دزدید تا بطری آبی که از جایگاه تیفوسی های تیم پرتاب شده بود ، به سرش نخورد ، به خوبی می دانست که کار در پرسپولیس برایش به پایان رسیده. او حتی علی دایی هم نیست که با استعفایی نمادین شرایط را تغییر دهد و از پی ساختن جوی باشد که یکتنه برابر ارکان اجرایی ورزش ایران بایستد. نه او این کاریزما را ندارد پس باید در کنفرانس مطبوعاتی از این می گفت که نظرش همانی خواهد بود که باشگاه اعمال می کند و این درست زمانی بود که بیرون از سالن کنفرانس ، چند قدم آن طرف تر از جایی که استیلی با حلقه یارانش روی صندلی نشسته بود ، تماس هایی در حال برقراری بود. تماس هایی از نزدیکان به مدیریت جدید تیم با این مضمون که دیگر هیچ کس امیدی به موفقیت با این تیم ندارد. و این البته حتما پیامی بود که علی پروین و محمد پنجعلی در دقیقه 80 بازی و زمان ترک ورزشگاه با خود برای رویانیان بردند.
استیلی که قرار بود دیشب را فکر کند ، امروز ساعت 3 به باشگاه می رود. رویانیان تصمیم برای جدایی را گرفته و استیلی هم این نکته را می داند. تنها مشکل اما توافق است بر سر مسائل مالی. قرارداد استیلی 350 میلیون تا پایان سال است که اگر او این فصل را کلا درز خانه بنشیند باید باشگاه به او بدهد. باخت ها البته جریمه هاییی به همراه داشته اند که درصدی از این مبلغ کم کرده و حالا استیلی باید توافق کند چیزی نزدیک به 200 میلیون از پرسپولیس بگیرد و قصه تمام شود.
هنوز اسم گزینه جایگزین طرح نشده. مسئولان باشگاه حضور گزینه داخلی را به کلی منتفی می دانند. اگر قرار بر استخدام مربی خارجی باشد ، اسمی سرشناس راهی تهران می شود.
آخرین خبر موثق از باشگاه این است که همه اعضا برای خداحافظی با استیلی در جلسه ساعت 3 آماده هستند و از فردا تیم باید زیر نظر مربی موقت تمرین کند. مربی موقت و نظارت مستقیم علی پروین. البته با حضور سرمربی بزرگ آینده ، حوزه اختیارات پروین هم در امور فنی کاهش می یابد و سلطان دوباره به جایگاه مدیریتی بر می گردد.
-
کریمی مربی موقت پرسپولیس می شود؟
خبرآنلاین؛ درحالی که جدایی حمید استیلی از پرسپولیس تقریبا قطعی شده ، تردیدهای مسئولان باشگاه تنها برای جایگزینی اوست. درحالی که در میان دستیاران استیلی کسی نیست که بتواند باشگاه را بدست بگیرد و حتی فکر کردن به گزینه دایی می تواند اوضاع تیم را از این که هست هم بدتر کند ،
باشگاه گزینه هایی از بیرون را باید برای جمع کردن تیم بیاورد. استفاده از علی پروین روی نیمکت به مراتب خطرناک تر از گزینه استیلی است و کریم باقری هم که همیشه گفته اهل مربیگری نیست تا باشگاه ناخودآگاه از پی انتخابی گزینه ای از میان بزرگترهای تیم باشد. علی کریمی که در چند بازی هم از روی نیمکت با فریادهایش به بچه ها فرمان می داد ،
بهترین گزینه ای بود که تا زمان استخدام مربی جدید ، تیم را تمرین بدهد. این بحث شب بعد از بازی میان اعضای هیات مدیره و مدیریت باشگاه مطرح شده اما اینکه کریمی چنین مسئولیتی را بپذیرد ، نکته ای است که نزدیکان به کریمی می گویند او از شنیدن خبرش تنها خنده ای بلند سر خواهد داد!
-
واکنشهای علی کریمی در کنار زمین / گزارش تصویری
-
استیلی حیا کن؛ پرسپولیس را رها کن!
طرفداران پرسپولیس با پایان نیمه اول بازی با نفت علیه حمید استیلی شعار دادند.
به گزارش خبرآنلاین ؛ تماشاگران نه چندان پرشمار ورزشگاه آزادی در این شب سرد ، با سوت پایان نیمه اول و نتیجه تساوی بدون گل نفت برابر پرسپولیس ، شروع به فریاد اعتراض علیه استیلی کردند. آنها با فریاد استیلی حیا کن ، پرسپولیس را رها کن ، این بار به جای تشویق دایی ، یکصدا علی کریمی را تشویق کردند.
-
چه كسي به علي دايي زنگ زد؟
گل: علي دايي سرمربي راه آهن روز گذشته در كنفرانس مطبوعاتي خود در پايان بازي سپاهان حرفهاي خود درباره تماس يكي از اعضاي هيئت مديره پرسپوليس براي بازگشت وي به جمع قرمزها را با شكل جديدي مطرح كرد و چنين گفت. دايي گفت:« قبل از برنامه نود يكي از اعضاي هيئت مديره پرسپوليس با من تماس گرفت تا من مايل به بازگشت هستم يا نه تا آن را در جلسه هيئت مديره مطرح كند و اين مسأله نظر شخصي وي بود.»
از دست ندهید
به اين ترتيب علي دايي جمله قبلي خود را كه تيتر روزنامههاي پنجشنبه بود به نوعي تكذيب كرد. اما سوال مهم اين است كه كدام عضو هيئت مديره پرسپوليس پيش از برنامه نود با دايي تماس گرفته است.
اين عضو بدون شك علي پروين نيست و به نظر نميرسد از اعضاي غيرفوتبالي هيئت مديره هم باشد. در اين بين تنها محمد پنجعلي ميماند كه اتفاقا در برنامه نود اعلام كرد علي دايي اگر مردم ميخواهند بايد به پرسپوليس بازگردد.
پنجعلي كه چندان موافق باقي ماندن استيلي در پرسپوليس نبوده است با حرفهاي خود ناراحتي سرمربي سرخپوشان را باعث شد.
-
باید فکر کنم ببینم باز هم توان شنیدن فحش دارم!
- حمید استیلی می گوید تیمش فقط بدشانس است.
به گزارش خبرآنلاین؛ حمید استسلی در پایان بازی تیمش با نفت ، درحالی که خیلی ها انتظار استعفایش را می کشیدند این کار را نکرد و گفت اگر قرار به رفتنش باشد باشگاه باید این تصمیم را بگیرد. او در ابتدا گفت:«در رابطه با بازی در هر دو نیمه ما بهتر موقعیت گل بیشتر در هر شرایط بهتر بودیم.اما یک سری شرایط به وجود آمد پس از خوردن توپ به تیر در دقیقه سی این شرایط به تیم آسیب می زند. من خودم سعی کرده ام جلوی حاشیه ها را بگیرم غلامرضا دو هفته قبل برای تیم ملی گل زد اما امروز هو شد . تیم فقط یک نفر نیست این شرایط سختی بود.این منطق من است که همیشه خودم مشکلات را به گردن می گیرم .»
او درباره رفتنش هم گفت:« در این زمینه باشگاه هر تصمیمی بگیرد من قبول میکنم تا زمانی که باشم کارم را ادامه می دهد.این شرایط فوتبالی نیست دوست داریم هوادار کنارما باشد. نه هواداری که تیم حریف صاحب کرنر می شود گل می خواهد و بازیکن را در زدن ضربات ایستگاهی صدا می کند. ما با تیم اول جدول بازی می کردیم موقعیت های زیادی داشتیم. سوشا ستاره بازی امروز بود و خیلی از موقعیت ها را گرفت. در این شرایط ، حقمان نبود چنین برخوردی ببینیم.»
او در مورد تشویق های مدام دایی گفت:«این مشکلات همیشه هستهست.من همیشه گفته ام مهم پرسپولیس است نه فرد.اگر هوادار پرسپولیس را دوست دارد باید نود دقییقه با این تیم باشد و تغییرات را در اختیار باشگاه قرار بدهد.من استقبال می کنم که بهترین تصمیم برای پرسپولیس گرفته شود. هر تصمیمی که آنها بگیرند ، من روی چشم می گذارم . اگر بدانم رفتن من کمک می کند ، من می روم.»
او در پاسخ به این سئوال که تا کی می خواهد شعار های تند و دشنام های تماشاگران را تحمل کند ، گفت:« امشب باید خیلی خوب درباره این اتفاقات فکر کنم و بعد با سردار رویانیان جلسه بگذارم تا ببینیم چه اتفاقی می افتد.»
-
استیلی: اگر پرسپولیس با رفتنم درست شود، میروم
به گزارش سرویس ورزشی برنا، حمید استیلی پس از تساوی بدون پرسپولیس برابر نفت تهران اظهار داشت: در مجموع بهتر از حریف بودیم، اما توپ هایمان گل نشد و متوقف شدیم. متاسفانه پس از دو موقعیت حریف در نیمه اول و دوم تماشاگران اعتراض کردند و شرایط سخت شد.
وی افزود: اعتراض تماشاگران کار را سخت تر می کند. رضایی که مقابل بحرین گل زده بود، اما مورد اعتراض قرار گرفت. دوست دارم تماشاگران از اول تا آخرین لحظه حمایت کنند.
سرمربی پرسپولیس گفت: تماشاگران از ابتدای فصل کم صبر بودند. آنها باید حمایت کنند و اجازه تصمیم گیری را به باشگاه بسپارند. آنها نیز هر تصمیم بگیرند، قبول می کنم. قسم می خورم که اگر بدانم با رفتنم شرایط بهتر می شود، این کار را خواهم کرد.
استیلی عنوان کرد: ترکیب اصلی را نیز پیدا کرده ام، اما مصدومیت ها اجازه نمی دهد. فشار زیادی نیز بر روی تیم وجود دارد که از ابتدا با ما بوده است.
او درباره صحبت های اعضای هیات مدیره با سایر مربیان برای هدایت پرسپولیس گفت: دوست داشتم باشگاه حمایت کند، نه اینکه جلوی ما بایستد. باید این را نیز بگویم که روراست هستم و اگر مرا نخواهند خیلی راحت می روم.
استیلی در پایان اظهار داشت: امشب روی اعتراض تماشاگران فکر می کنم و شاید فردا تصمیم جدیدی بگیرم. فردا قرار است با رویانیان جلسه ای داشته باشم تا حرف هایم را بگویم.