-
اميدوار رضايي در تمرين استقلال حضور يافت
تمرین تیم استقلال امروز بر خلاف روزهای گذشته برای اولین بار در کمپ اختصاصی این باشگاه برگزار شد.
امروز بازی تیم های نفت تهران و ملوان در ورزشگاه دستگردی برگزار می شود استقلالی ها مجبور شدند امروز محل تمرین خود را تغییر دهند.
تمرین آبی پوشان در شرایطی برگزار شد که از چند روز قبل اعلام شده بود خبرنگاران و هواداران نمی توانند در تمرین حاضر باشند و بدین ترتیب تمرین پشت درهای بسته استقلال با حضور یک میهمان ویژه برگزار شد.
امیدوار رضایی عضو هیئت مدیره استقلال در غیاب علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه که در باکو به سر می برد در محل تمرین آبی پوشان شرکت کرد.
وی برای دقایقی برای بازیکنان صحبت کرد و مهدی رحمتی به نیابت از بازیکنان به طور اختصاصی با امیدوار رضایی در مورد مشکلات مالی بازیکنان حرف زد و حرف های سایرین را به او انتقال داد.
تمرین استقلال ساعت 18 آغاز شده بود. این تیم فردا به مصاف سایپا می رود.
-
مظلومي:پيروزي در دربي عادي شده/ كميته انضباطي حداقل به ما احترام ميگذاشت
پرویز مظلومی در نشست پیش از بازی فردا با سایپا گفت: در دربی بازی خوبی شاهد بودیم و اتفاقات خوبی افتاد اما برخوردهایی که بعد از این مسابقه از سوی کمیته انضباطی شد برخوردهای خوبی نبود. اعتقادم بر این است که این دربی با نظم برگزار شد و یگان ویژه هم وظیفه خود را به خوبی انجام داد. کنترل جمعیتی که دو جناح مختلف هستند کار سختی است و شاید در این بین عدهای هم باشند سنگ پرتاب کنند.
وی افزود: برخورد کمیته انضباطی صحیح نبود، وقتی چنین اتفاقات خوبی رخ میدهد به جای اینکه تشویق کنند تنبیه میکنند. این جرایم انعکاس منفی دارد. به نظر کمیته انضباطی احترام میگذارم ولی باز هم میگویم آنها نکات مثبت را ندیدند.
سرمربی استقلال با بیان اینکه جریمه کمیته انضباطی به لحاظ شخصیت به او برخورده است، ادامه داد: سعی من همیشه بر این بوده که کنار زمین آرامش داشته باشم و مسائل اخلاقی را سرلوحه کار خود قرار دهم. توقع داشتم اگر پاداش نمیدهند حداقل رفتار خوب بازیکنان را ببینند. من به خاطر این مسائل تعجب کردم. اصلا نمیدانم برای چه چیزی جریمه شدم، حداقل بگویند روی چه صحنهای این اتفاق افتاد. هر چند که باشگاه مشکل مالی دارد و نمیتوانیم به جایی کمک کنیم اما از این جهت ناراحت شدم که وقتی خبر جریمه من اعلام شد از صبح تلویزیون آن را بارها اعلام کرد و همه از من میپرسیدند چرا جریمه شدی؟ مگر چه رفتار غیر ورزشی انجام دادی؟ من همیشه چه در باخت و چه در پیروزی از داور تشکر کردم و چیزی را هم به گردن داور نینداختم. به همین دلیل به من خیلی برخورد.
مظلومی در خصوص بازی با سایپا گفت: امیدوارم که بازی خوبی شود. من نگرانم چرا که همیشه بعد از دربی بازیکنان تحت تأثیر قرار میگیرند. بعد از دربی چند بازیکن ما به اردوی تیم ملی رفتند و یکی دو نفر از آنها آسیب دیده برگشتند. با وجود این از بچهها خواستهایم که از دربی خارج شوند. سایپا تیم خوبی است، آنها قابل احترامند اما این مسابقه برای ما بازی خانگی است و تلاش میکنیم 3 امتیاز را بگیریم و جایگاهمان را در صدر حفظ کنیم.
به گزارش فارس سرمربی استقلال در ادامه این نشست خبری در مورد اینکه حسنزاده رئیس کمیته انضباطی اعلام کرده به دلیل مداخله مظلومی در کار بازیکن پرسپولیس جریمه شده و همچنین از اینکه مظلومی گفته بود فعلا فدراسیون فوتبال به این پول نیاز دارد، ناراحت است اظهار داشت: صحنهای که حسنزاده به آن اشاره کرده مربوط به لحظهای است که موی جاسم کرار کشیده شد و من به بازیکن پرسپولیس گفتم که دربی شرایط خاص خودش را دارد و کاری نکنید که جنجال شود. در واقع میخواستم بازیکن حریف را آرام کنم.
وی اضافه کرد: در برنامه تلویزیونی از من پرسیده شد که چرا جریمه شدی و گفتم نمیدانم. حرفم این بود که حداقل احضارم میکردند و دلیلش را میپرسیدند. حداقل احترام بگذارند. مگر نمیگویند من جرم کردهام. مگر نه اینکه یک مجرم در دادگاه حق دفاع از خود را دارد؟ نمیشود که همینطوری حکم بدهند. حداقل ما را میخواستند تا از این به بعد آن کار را انجام ندهیم و دیگر بازیکن حریف را به آرامش دعوت نکنیم.
وی تصریح کرد: شاید من در این برنامه در مورد اینکه آیا جریمهام را پرداخت میکنم یا نه در بیان جوابم چرخش زبانم بدجور بوده است. به هر حال من به این رأی اعتراض میکنم، شاید کمیته استیناف نظر دیگری بدهد. من قصد بیاحترامی به فدراسیون فوتبال را نداشتم چرا که فدراسیون فوتبال پولدار است. وقتی سرمربی 3 - 4 میلیاردی میآورند یعنی پول دارند و احتیاج به 2- 3 میلیون مظلومی ندارند. خود مسئولان میدانند که استقلال با وجود همه هوادارانی که دارد هیچگاه مقابل فدراسیون نبوده ولی واقعا چنین توقعی نداشتم. من هیچ وقت حتی وقتی تیمم باخته دنبال هوچیگری و جنجال نبودهام، باز هم میگویم باشگاه استقلال هنوز اینقدر پول ندارد که بخواهد چنین جریمه هایی بدهد.
وی در ادامه در خصوص حضور چند استقلالی سابق در سایپا و اینکه چه نقشههایی برای آنها دارد، گفت: من به همه استقلالیهای سابق احترام میگذارم. آنها برای استقلال زحمت کشیدهاند اما من نقشهای برای بازیکن نمیکشم و اگر طراحی هم دارم برای تیم سایپا است چون میخواهیم نتیجه مطلوب بگیریم.
سرمربی استقلال در خصوص مصدومان این تیم گفت: زندی تنها مصدوم است که به این بازی نمیرسد، کیانوش رحمتی نیز 3 کارته است. جباری با تمرین دیروز دور زمین میدوید اما از دیروز در کار تیمی شرکت کرد. یکسری آسیبدیدگیهای جزئی مثل مجیدی، حیدری و حنیف هم داشتیم که بهبود پیدا کردند.
مظلومی در خصوص تصمیمش در مورد ولید علی گفت: ولید علی بعد از بازی با پرسپولیس بدون اجازه ما و بدون هماهنگی به کویت رفت. من هم نامه کتبی به مدیرعامل نوشتم که پیگیر باشد، خواهشم از مدیرعامل هم همین است، این بازیکنان در آینده تقاضای غرامت میکنند و باشگاه ضرر میکند. از آنها خواستیم که از حالا پیگیر باشند، خیلی وقتها این بازیکنان پولهای الکی میگیرند. ولید علی بازیکن استقلال است اما در اختیار باشگاه است.
سرمربی آبیپوشان در خصوص صحبتهای مجتبی جباری در برنامه 90 عنوان کرد: هرچند وقت یکبار جباری چنین حرفهایی میزند. خودش باید جوابگو باشد. مردم قضاوت میکنند. اصلا در مورد جباری حرفی ندارم. فقط نکتهای که باعث ناراحتی من شد و این مسئله را بارها فردوسیپور تکرار کرد این بود که جباری چرا نگفت که این من نبودم که به او زنگ زدم تا بازگردد. این خود جباری بود که تماس گرفت و خواست به تیم کمک کند. عادت ندارم بازیکنی که تمرین را ترک میکند با خواهش و التماس برگردانم. هیچ وقت این کار را نمیکنم. من سر حرفم ایستادم، بازیکن وقتی پول حرفهای میگیرد باید حرفهای هم رفتار کند، هواداران زیادی هستند که تماس میگیرند و از این رفتارها ناراحتند اما این خود بازیکن است که باید جوابگو باشد.
مظلومی با اشاره به اینکه جباری مشکل پولی نداشته ادامه داد: اگر قرار باشد هر بازیکنی پول نگیرد و سر تمرین هم نیاید و ما بخواهیم او را برگردانیم سنگ روی سنگ بند نمیشود. من از بازیکنانم تشکر میکنم که موقعیت باشگاه را درک میکنند و همگام با باشگاه پیش میروند و با تمام وجود کارشان را در تمرین انجام میدهند. از ابتدای بازیها ببینید ما چند پیروزی آوردهایم اما دنبال پاداش نبودهایم چون باشگاه قانون دارد اما ظاهرا پیروزی در دربی برای مسئولان تیم عادی شده است. یادمان میآید هرگاه در دربی می بردیم جشن میگرفتند و پاداش میدادند اما بعد از این دربی آخر چنین چیزی ندیدیم. البته مشکلات مالی باعث این مسئله است که امیدوارم با آمدن هیئت مدیره مشکلات مالی هم حل شود. من بازیکن را تحمل نمیکنم بلکه با او همراهی میکنم. یا او من را عوض میکند یا من او را.
سرمربی استقلال در خصوص اعضای جدید هیئت مدیره استقلال گفت: قبل از هر چیز به آقایان تبریک میگویم و امیدوارم حضورشان خیر باشد. نمیتوانم در مورد آنها اظهارنظر کنم چون در حیطه وظایفم نیست. وظیفه هیئت مدیره سیاستگذاری باشگاه است و باید آن را اجرا کنند. مسئله بعدی بحث اقتصادی است تا ما بتوانیم با قدرت به کارمان ادامه دهیم.
مظلومی یادآور شد: هیئت مدیره حتما باید تعامل خوبی با هم داشته باشند غیر از این باشد به مشکل میخوریم. من از طرف یکی از اعضای هیئت مدیره شنیدهام که گفته بود اگر سرمربی استقلال بود در بازی با تراکتورسازی از عزیززاده استفاده میکرد. (در این بین مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال توضیحی ارائه کرد و عنوان کرد که چرا رسولینژاد چنین صحبتی را مطرح کرده و قصد صحبت در مورد مسائل فنی را نداشته است.)
مظلومی پس از این مسئله در پاسخ به صحبت یکی از خبرنگاران گفت که اسامی را به موقع به afc ارسال کنید، جواب داد: آقای نجفنژاد مقصر نبوده، ایشان آدم باشخصیت و خوبی است، آقای رسولینژاد هم همینطور، آقای امیدوار رضایی هم که در این مدت نامشان در هیئت مدیره نبود در این مدت به ما خیلی کمک کردند.
-
رضایی: استعفا کردم چون وزیر تحت فشار بود
امیدوار رضایی در گفتوگو با خبرنگار فارس، درباره استعفایش از هیئت مدیره استقلال اظهار داشت: با توجه به فشارهایی که به وزیر ورزش برای انتخاب هیئت مدیره استقلال آمده بود، بنده استعفا دادم تا وزیر ورزش بتواند آزادتر نسبت به انتخاب هیئت مدیره استقلال اقدام کند.
وی ادامه داد: فعلا با استعفای بنده موافقت نشده است ولی روی حرفم ماندهام.
رضایی یادآور شد: دوست ندارم حاشیهای برای تیم استقلال که مانند تیم ملی میدانم در سراسر کشور هوادار دارد درست شود، به همین خاطر احساس کردم شاید این استعفا از حاشیههای این تیم بکاهد.
نماینده مجلس بیان داشت: اگر احساس کنم ماندنم به تیم استقلال کمک میکند خواهم ماند در غیر این صورت از هیئت مدیره استقلال میروم.
رضایی با اشاره به اینکه نظر هواداران و بازیکنان خیلی مهم است گفت: در چند روز اخیر خیلی از بازیکنان، مردم، مربی و مدیرعامل با بنده تماس گرفتند و خواستند بمانم.
-
عمرانزاده جوان است بزرگترها رعایت کنند/ بچه ها را ممنوع المصاحبه می کنم
منصور پورحیدری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد صحبت های حنیف عمران زاده علیه غلامحسین فرزامی و اینکه گفته می شود وی نباید اجازه می داد چنین اتفاقی رخ دهد، اظهار داشت: یک مسئله ای ناخواسته پیش آمده و باید تلاش کنیم که این مورد را جمع کنیم. باید کنترل بیشتری بر اوضاع داشته باشم که اگر بخواهم این کار را انجام دهم شاید برخی از همکاران شما ناراحت شوند، چون اجازه مصاحبه گرفتن از بازیکنان را باید بگیرم.
وی افزود: بعضی از همکاران شما ایراد می گیرند که چرا من می خواهم جلوی حاشیه سازی هایشان را بگیرم. بعد از 50 سال زندگی در فوتبال دیگر می دانم چه خبر است و تنها راهی که می دانم از این حاشیه ها کم می کند کنترل مصاحبه ها است، چون اگر بخواهند این طوری این مصاحبه را ادامه دهند مشکل ساز می شود.
سرپرست تیم استقلال تاکید کرد: این تصمیم من بی احترامی یا از بی دلیلی نیست. می دانم که مطبوعات می خواهند از باشگاه استقلال اطلاعات بدهند اما عده ای مسائل دیگری را دنبال می کنند.
پورحیدری در خصوص اینکه فرزامی معتقد است صحبت های مطرح شده از سوی عمران زاده حرف های او نیست و به وی یاد داده اند که این طور بگوید، گفت: حرف زدن راحت است و می توان هر چیزی که بخواهیم بگوییم اما باید این حرف ها اثبات شود. این حرف کم لطفی است. من جایی که احساس کنم باید این مسائل را جمع کنم تنها راه حل را در این می بینم که بچه ها را ممنوع المصاحبه کنم.
وی در مورد اینکه با عمران زاده بابت این مصاحبه صحبت کرده یا خیر اظهار داشت: با عمران زاده صحبت کردیم و قرار شد که با حضور فتح الله زاده با او حرف بزنیم. عمران زاده جوان است ولی از کسی که سن و سالی از او گذشته انتظار بیشتری می رود. اگر سرمربی یا سرپرست تیم ایرادی دارد باز کردن آن در جامعه مشکلاتی ایجاد می کند.
پورحیدری در خصوص جاسم کرار گفت: برای او مشکلی در عراق پیش آمده بود که باید حتما می رفت ولی باید همین روزها بازگردد.
-
زرينچه:از پرسپوليس عقب نمي افتيم
جواد زرینچه در مورد بازدید از کمپ استقلال اظهار داشت: روز پنجشنبه فرصتی دست داد تا از کمپ بازدید کنیم. این کمپ سرمایه خوبی برای استقلال خواهد شد اما هنوز شرایط برای برگزاری تمرینات در کمپ نیست و باید پروژه ساخت آن کامل شود.
وی در خصوص بحث های حاشیه ای که در مورد آکادمی استقلال در ورزشگاه مرغوبکار می شود، عنوان کرد: هنوز اطلاعاتی در این زمینه نداریم اما قرار است در جلسه روز دوشنبه هیئت مدیره در مورد این مسئله صحبتی داشته باشیم.
زرینچه در ادامه در خصوص وضعیت مالی باشگاه و اینکه بازیکنان نسبت به عدم پرداخت مطالباتشان معترض هستند، گفت: همه چیز درست می شود. باید سعی کنیم این هفته پول را برسانیم.
عضو هیئت مدیره استقلال در این باره که به نظر می رسد هیئت مدیره پرسپولیس در تهیه پول موفق تر بوده و ممکن است استقلال از این بابت عقب بیفتد، گفت: از پرسپولیس عقب نمی افتیم. تازه 10 روز است که به هیئت مدیره آمده ایم. مدیری که 30 سال در این تیم ها بوده نتوانسته وضعیت مالی باشگاه را بهبود بخشد چه برسد به ما که تازه آمده ایم. همگی دنبال راهکار هستیم. شرایط هم برای خصوصی سازی دو تیم پرسپولیس و استقلال مهیا نیست. من زیاد به قوانین آشنایی ندارم اما تمام تلاش خود را می کنم که مسائل مالی حل شود.
وی در خصوص موضع گیری عمران زاده علیه فرزامی گفت: من را به این قضیه دخالت ندهید. هر کسی مسئول بحث های خودش است.
زرینچه در پاسخ به این سؤال که شرایط استقلال را چطور می بیند، گفت: زمانی وقتی با من تماس گرفته می شد به عنوان کارشناس جوابگو بودم و راحت حرف هایم را می زدم اما اکنون به عنوان عضو هیئت مدیره باشگاه اگر هر حرفی بزنم ممکن است برداشت دیگری شود و بهتر است کمتر صحبت کنم.
-
جلسه کميته انضباطي عمران زاده
حنیف عمران زاده به دلیل مصاحبه علیه حسین فرزامی عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال باید در کمیته انضباطی این باشگاه حاضر شود.
علی امیری معاون باشگاه استقلال در این زمینه به خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس گفت: آقای فتح الله زاده تصمیم گرفته عمران زاده در کمیته انضباطی شرکت کند. زمان برگزاری جلسه مشخص نیست اما در هفته جاری این جلسه برگزار می شود.
-
گزارش تمرین استقلال
درحالی که سایت باشگاه استقلال اعلام کرده بود تمرین نوبت عصر آبیپوشان از ساعت 16:30 پیگیری میشود، اما تمرین امروز با یک ساعت تاخیر و از ساعت 17:30 در ورزشگاه دستگردی برگزار شد.
در ابتدای تمرین بازیکنانی که زودتر به ورزشگاه رسیده بودند، پشت درهای بسته رختکن قرار گرفتند که پس از چند دقیقه معطلی و تماسهای مکرر آنها با مسئولان دستگردی درب رختکن باز و بازیکنان و خبرنگاران در جایگاههای خود حضور پیدا کردند.
* تمرین امروز درحالی برگزار شد که قبل از آغاز آتیلا حجازی مانند بهتاش فریبا که دیروز به عکاسی روی آورده بود این کار را انجام داد جالب اینجاست که حجازی عکاسی زیر باران را تمرین میکرد و روی سر خود محافظی قرار داده بود تا از عکاسان ورزشی الگوبرداری کند.
فرزند مرحوم ناصر حجازی پس از سالها دوری از مستطیل سبز امروز در بازی درون تیمی آبیپوشان حضور پیدا کرد و اتفاقا در جریان مسابقه دچار آسیبدیدگی شد. به این ترتیب حجازی پرکارترین تمرین امروز تیم آبیپوشان بود.
* جاسم کرار، هنکه همچنان در تمرینات تیم استقلال غایب هستند و گفته میشود مربی آلمانی استقلال چهارشنبه به تهران بازخواهد گشت.
* تمرین امروز با صحبتهای پرویز مظلومی با بازیکنان آغاز شد. مظلومی در خصوص مسائل مختلف با بازیکنان صحبت و توصیههای لازم را به آنها انجام میداد و حتی پس از صحبت 10 دقیقهای با بازیکنان حنیف عمرانزاده همچنان در حال صحبت با سرمربی تیمش بود. همچنین فرهاد مجیدی در بین بازیکنان صحبتهایی با سرمربی استقلال انجام داد.
* فریدون زندی امروز با لباسی متمایز نسبت به دیگر بازیکنان تمرین میکرد. این بازیکن با لباسی کاملا زمستانی در ورزشگاه دستگردی حاضر شد.
* بهتاش فریبا در دقایقی از تمرین به یاد دوران جوانی به کارهای نمایشی با توپ پرداخت.
* در ابتدای تمرین بازیکنان به صورت اختیاری به گرم کردن بدنهای خود پرداختند، سپس در گروههای دونفره به پاسکاری رو آوردند. مرحله بعدی تمرین امروز آبیپوشان فوتبال در قالب دو تیم بود که قضاوت آن را فریبا مربی استقلال برعهده داشت.
* طبق اعلام باشگاه استقلال تمرینات این تیم از فردا تا روز جمعه به مدت 3 روز پشت درهای بسته و بدون حضور خبرنگاران و تماشاگران برگزار میشود. ملیپوشان این تیم از روز چهارشنبه به دیگر بازیکنان اضافه خواهند شد.
تیم فوتبال استقلال روز جمعه از هفته دهم رقابتهای لیگ برتر در ورزشگاه آزادی به مصاف راهآهن شهر ری میروند.
-
با بى.ام.و به استقلال آمدم با الاغ مى روم!
ابرار : مشكلات مالى در باشگاه استقلال به حدى رسيده كه بازيكنان هر روز در تمرين به كادرفنى و مسئولان تيم اعتراض مى كنند. حالا هم آرش برهانى، مهاجم استقلال به شدت به اين مشكلات اعتراض كرده است. گفت وگو وى را با ابرار ورزشى در ذيل مى خوانيد:
• مشكلات مالى اين روزها در صدر اخبار استقلال قرار دارد. نظرت در اين خصوص چيست؟
- مسئولان هر روز مى گويند كه ما تلاش مى كنيم تا اين مشكلات برطرف شود اما ما كه پولى نمى بينيم. من با بى .ام.و به استقلال آمدم اما حالا بايد با الاغ به خانه بروم.
• فكر مى كنى مشكلات مالى روى عملكرد تيم هم تاثير بگذارد؟
- بله. قطعاً بازيكنان انگيزه شان را از دست مى دهند زيرا فوتبال شغل ماست و تنها منبع درآمدى كه از آن پول درمى آوريم.
• بازى با راه آهن را چطور مى بينى؟
- تلاش مى كنيم تا با كسب ۳ امتياز جايگاهمان را حفظ كنيم و حتى به رده اول جدول برسيم. قطعاً هر ۲ تيم براى پيروزى به زمين مى آيند اما ما براى اينكه نتيجه ضعيف هفته قبل را جبران كنيم، محكوم به برد هستيم.
• در اين ديدار در تركيب ثابت هستى؟
- تمام تلاشم را مى كنم تا در تمرينات بهترين باشم و در تركيب ثابت حضور پيدا كنم. انگيزه زيادى براى اين ديدار دارم و همانطور كه قبل از بازى با ملوان هم گفته بودم گل مى زنم و زدم، در اين ديدار هم گلزنى مى كنم.
• نقش هواداران را در موفقيت استقلال چقدر مى دانى؟
- قطعاً آنها در بازى هاى قبلى كمك زيادى به ما كردند و اميدوارم در بازى با راه آهن هم ما را يارى كنند تا به صدر جدول برسيم.
-
كار دو خبرنگار شده استراق سمع، و دروغ!
علي فتحالله زاده در گفت و گو با ايسنا، در مورد انتقادهاي وليد علي و جاسم كرار، مسائل مالي باشگاه و شرايط اين تيم صحبت كرد كه متن آن را در زير ميخوانيد:
* وليد علي با يكي از شبكههاي تلويزيوني كويت مصاحبهاي داشته و در آن از اينكه باشگاه استقلال به تعهداتش نسبت به او عمل نكرده است، انتقاد كرده بود. او گفته كه باشگاه استقلال حتي برايش اقامت هم نگرفته است.
ـ به وليد علي مربوط نميشود كه برايش اقامت گرفته شده است يا خير. اگر نگرفته بوديم او نميتوانست براي ما بازي كند. اين ادعاها واهي است. وليد علي گفته بود كه نميتواند دور از خانوادهاش باشد و از اين موضوع ناراحت بود و گريه ميكرد. ما هم ديديم كه او نميتواند بماند، خواستيم با او همكاري كنيم. او بدون اجازه ما به كشورش سفر كرده است و اين موضوع را پيگيري خواهيم كرد و از او شكايت ميكنيم. قرار نيست كه هميشه ما بدهكار ديگران باشيم. طبق توافقي كه با او داشتيم، قرار شد اول پول باشگاهش را بپردازيم كه اين كار را كرديم و پس از آن بايد قرارداد خودش را پرداخت ميكرديم. از طرف ما همه چيز انجام شد اما او به تعهداتش عمل نكرده است.
* براي پيگيري اين موضوع چه كاري را انجام خواهيد داد؟
ـ به باشگاه او نامهاي فرستاديم و گفتيم كه او استقلال را ترك كرده است و وضعيت موجود را براي آنها توضيح داديم.
* جاسم كرار نيز ديگر بازيكن خارجي استقلال است كه به عراق رفته است و او هم به ايران بازنگشته است. كرار هم در مصاحبهاي با يكي از روزنامهها، از وضعيت موجود گلهمند بود و گفته است كه به دليل برگشت خوردن چكش نميتواند به ايران بازگردد.
ـ نميتوانم به اين مصاحبه كاملا استناد كنم. درست است كه ما به بازيكنان خودمان پول كمي را پرداخت كردهايم اما پول بازيكنان خارجي از جمله كرار را دادهايم. كرار به محض امضاي قرارداد 200 ميليون تومان از ما پول گرفت. تعهدات ديگري هم نسبت به او داريم كه ظرف چند روز آينده بايد انجام شود. البته درباره صحبتهايي كه از قول او انجام شده است، تا زماني كه از خودش نشنوم نميتوانم اظهارنظر كنم.
* باشگاه براي جريمه و برخورد با كرار برنامهاي را مد نظر دارد؟
ـ باشگاه قوانين دارد و بيدر و پيكر نيست. استقلال افتخار ايران و آسيا است. قطعا چنين باشگاهي آييننامهاي انضباطي دارد و بر اساس آن برخورد ميكند. نميتوانيم موردي نسبت به افراد تصميم بگيريم. بنابراين بر اساس قوانين موجود با بازيكن خاطي برخورد ميكنيم.
* زمزمههايي شنيده ميشود كه در چند روز آينده به حساب باشگاه استقلال پول واريز ميشود، درست است؟
ـ به همراه رسولي نژاد و اعضاي هيات مديره تلاش ميكنيم تا پولي را بگيريم. طي سه، چهار روز آينده پول بازيكنان را پرداخت ميكنيم.
* جلسه امروز هيات مديره حول چه محورهايي است؟
ـ امروز جلسه هيات مديره است و بيشتر درباره ساختارسازي هيات مديره جديد است تا همه در جريان كار قرار بگيرند.
* از سوي كميته انضباطي باشگاه مطرح شد كه با رسانههاي حاشيهساز برخورد ميشود. سياست باشگاه چيست؟
ـ در قضيه مالي اول بازيكنان بايد به باشگاه فشار بياورند اما تا الان اين موضوع را من نديدهام. در حالي كه باشگاههاي ديگري هم هستند كه وضعيت آنها نسبت به ما نامناسبتر است. اين مطبوعات نيستند كه به اين موضوعات ميپردازند بلكه دو سه نفر هستند و ما هم ميدانيم كه از كجا پشتيباني ميشوند و اين كار ناجوانمردانه را انجام ميدهند. در تيمهاي ديگر بازيكني قهر ميكند و سر تمرين حاضر نميشود اما هيچ مطلبي در مورد آن بيان نميشود. من تعجب ميكنم كه چرا اسماعيل شريفات به مسائل مالي هيچ اعتراضي نميكند. او از سال گذشته تاكنون فقط 30 ميليون تومان پول دريافت كرده است كه وقتي او را ميبينم، خجالت ميكشم. اينها ارزش است و اين بازيكن را تشويق خواهم كرد.
شريفات و شيرزاد كمترين پول را تاكنون گرفتهاند اما هيچ اعتراضي از آنها نديدهايم. مطمئنا آنها را تشويق خواهم كرد. بعضيها دنبال اين هستند كه مسائل كوچك را بزرگ كنند. فوتبال ما به اندازه كافي مشكل دارد و ديگر نبايد به اين كارها پرداخت. دو نفر از همكاران ما هستند كه متاسفانه به استراق سمع، تهمت زدن و دروغ نوشتن ميپردازند. در كميته حقوقي باشگاه اين مسئله را بررسي ميكنيم و در چند روز آينده نسبت به اين موضوع اقدام ميكنيم و حتما نتيجه آن را اعلام خواهيم كرد.
-
وزارت ورزش دستور پرداخت ۲ میلیارد تومان به استقلال را صادر کرد
با اعلام روابط عمومی باشگاه استقلال با پیگیری اعضای هیئت مدیره این باشگاه وزارت ورزش دستور پرداخت ۲ میلیارد تومان به حساب این باشگاه را صادر کرد.
طبق اعلام باشگاه استقلال کارهای اداری برای پرداخت این پول به جریان افتاده است و به زودی این مبلغ به حساب باشگاه استقلال واریز میشود.
غلامحسین فرزامی دبیر هیئت مدیره استقلال صبح امروز در گفتوگو با خبرگزاری فارس اعلام کرده بود که امروز پول به باشگاه استقلال میرسد.
-
اعضای مجمع باشگاه استقلال مشخص شدند/چهرههای اقتصادی در تیم بیپولها!
در حالی تصور عموم بر این است که دو باشگاه پرسپولیس و استقلال فقط باید نام اعضای هیئت مدیره خود را به صورت قانونی به ثبت شرکتها میرسانند و سپس این لیست را به afc ارسال میکردند اما در لیست ارسالی باید نام اعضای مجمع دو باشگاه نیز قرار بگیرد.
در همین راستا خبرنگار فارس از اسامی اعضای مجمع باشگاه استقلال اطلاع پیدا کرد که در این بین نام محمد عباسی به عنوان تنها فردی که در ورزش حضور دارد دیده میشود و سایر نفرات چهرههای اقتصادی هستند. این در حالی است که باشگاه استقلال مدتهاست با مشکلات مالی مواجه است به طوری که مسئولان، مربیان و بازیکنان این تیم بارها از این موضوع گلایه کردهاند.
پیمان نوری بروجردی، معاون وزیر اقتصاد و رئیس سازمان خصوصی سازی کل کشور، اصغر ابوالحسنی، معاون واگذاری وزیر اقتصاد و نماینده هیئت واگذاری در مجمع عمومی استقلال، محمد نهاوندیان رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران، محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان، ابراهیم عزیزی معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور و سید شمس الدین حسینی وزیر امور اقتصاد و دارایی و رئیس مجمع عمومی باشگاه استقلال، اعضای مجمع آبی پوشان تهرانی را تشکیل میدهند.
پس از امضای این نفرات به عنوان اعضای مجمع باشگاه استقلال و سپس ذکر نام اعضای هیئت مدیره این باشگاه و به ثبت رسیدن قانونی، این لیست به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شد. نام امیدوار رضایی که از حضور در هیئت مدیره استقلال استعفا کرده بود در این لیست قرار دارد.
-
صدای اعتراض مجیدی بلند شد
فرهاد مجیدی پس از تساوی یک بر یک استقلال مقابل راهآهن گفت: بازی خوبی بود ولی امیدوارم دیگر در بازیهای خانگی امتیازی از دست ندهیم. در نیمه دوم بهتر بودیم و امیدوارم این هماهنگی در بازیهای بعدی بیشتر شود.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا بازیکنان ملیپوش در این دیدار خسته بودند، اظهار داشت: نمیدانم از خودشان سؤال کنید.
کاپیتان استقلال در پاسخ به این سؤال که آیا خطای روی وی پنالتی بود، گفت: صددرصد خطایی که روی من انجام شد پنالتی بود.
مجیدی درباره هیئت مدیره استقلال عنوان کرد: اسامی آنها را فقط شنیدم و سر تمرین استقلال تاکنون نیامدند. این پنج اسم را عنوان میکنند اما ما تا کنون ندیدهایم. اگر آنها را در خیابان ببینم نمیشناسم. همه مشکلات مالی روی دوش فتحاللهزاده است و وی یک نفره بار تیم را بر دوش میکشد. قول الکی نمیدهیم. استقلال با این وضعیت پنجم هم نمیشود.
-
از کمیته انضباطی به چه کسی باید شکایت کرد؟
بهتاش فریبا در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد بازی راه آهن و استقلال و تساوی یک بر یک در این دیدار اظهار داشت: بازی روز گذشته سخت بود. در بازی با سایپا با بازی بسته روبهرو بودیم اما در مصاف با راه آهن موقعیت زیاد داشتیم که نتوانستیم از این فرصت ها استفاده کنیم. بازیکنان ملی پوش ما خیلی خسته بودند. تیموریان چند کرنر زد که تا تیر نیامد. این از خستگی بود.اگر توپ های اولی که ابتدای بازی نصیب ما شد گل کرده بودیم شرایط فرق می کرد.
وی در پاسخ به این سؤال چرا با وجود خستگی ملی پوشان از سایر بازیکنان تیم استفاده نشد، عنوان کرد: وقتی 5 بازیکن ملی پوش داریم نمی توانیم همه آنها را کنار بگذاریم. توپ هایمان گل نشد. داور هم ما را اذیت کرد. پنالتی مسلم روی فرهاد مجیدی گرفته نشد. قسمت نبود که این بازی را ببریم.
فریبا در خصوص اینکه فرهاد مجیدی اعلام کرده با این شرایط مالی استقلال پنجم هم نمی شود، گفت: استقلال و پرسپولیس همیشه مثل هم بوده اند و از یک جا درآمد خود را کسب می کنند. بازیکنان ما وقتی شنیدند که پرسپولیس پول گرفته به لحاظ روحی تحت فشار قرار گرفتند. البته ما هم شنیدیم که قرار است امروز مقداری پول بدهند اما تا قبل از اینکه خبر برسد پرسپولیس زودتر به پول رسیده بازیکنان ما بدون اعتراضی مشغول کار خود بودند و خوب هم نتیجه می گرفتیم.
مربی استقلال خاطر نشان کرد: بازیکنان مدام می گفتند چرا پرسپولیسی ها زودتر از ما پول گرفته اند. البته این صحبت هایی که می کنم توجیه نیست. بچه ها باید بازی بهتری مقابل راه آهن نشان یم دادند.
فریبا در ادامه گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص اینکه آیا توانست مطالبات مالی اش را از صنعت ساری بگیرد یا خیر گفت: نه تنها پولی از این باشگاه نگرفته اند خیلی جالب است که برای پول نگرفته برای من مالیات 14 میلیون و 600 هزار تومانی نوشته اند. من می خواهم از آقای حسن زاده رئیس کمیته انضباطی بپرسم اگر کسی از دست کمیته انضباطی شاکی باشد باید این شکایت را به کجا ببرد؟
وی تصریح کرد: من می خواهم بدانم پشت سر تیم صنعت ساری چه کسی است که نه حرف کفاشیان نه نبی و نه کمیته انضباطی را نمی خواند؟ بهروان بر چه اساسی مجوز بازی این تیم را صادر کرده درحالی که هنوز بدهی های خودش را پرداخت نکرده است.
-
برنامهریزی مسابقات یکطرفه است
پرویز مظلومی پس از تساوی یک بر یک استقلال برابر راهآهن در جمع خبرنگاران گفت: شاهد یک بازی یکطرفه بودیم. برای گلزنی به حریف همه کار کردیم و وقتی که تیم ما سرعت میگرفت بازیکنان راهآهن خودشان را به زمین میانداختند و عجیب بود که بعد از زمین خوردن سریع و مثل برق به زمین برمیگشتند. اگر مصدومیتشان شدید بود چگونه سریع برمیگشتند. نمیدانم چه میشود گفت. به هر حال این هم یک تاکتیک بود که برای از کار انداختن سرعت ما استفاده شد.
وی افزود: همیشه به داور احترام گذاشتهام و اعتراض نکردهام اما امروز داور پنالتی مسلم ما را نگرفت. اگر آن پنالتی روی فرهاد مجیدی در دقایق ابتدایی مسابقه گرفته میشد جریان مسابقه عوض میشد. در هر صورت هر وقت تیم ملی خوب بازی میکند ما هم خوشحال میشویم اما تبعات آن به استقلال برمیگردد. ۵۰ درصد تیم ملی استقلالی بود و بازیکنان ملیپوش ما شادابی لازم را نداشتند و خستگی در چهرههایشان نمایان بود. تیموریان نای دویدن نداشت و جباری آخر بازی ایستاده بود.
مظلومی با انتقاد از برنامهریزی مسابقات لیگ عنوان کرد: همواره تعامل خوبی با تیم ملی داشتهایم و ۶ ملیپوش هم به تیم ملی دادهایم اما چه اشکالی داشت که ما به جای امروز، یکشنبه بازی میکردیم. ما که تا شنبه بعد بازی نداشتیم. برنامهریزیها یکطرفه است. تماشاگران ما توقع و از ما انتظار دارند و نمیدانند چه اتفاقی افتاده است. بازیکنان ما امروز نهایت تلاش خود را کردند و حتی مدافع حریف توپ را از روی خط دروازه بیرون کشید. ما موقعیتهای گل زیادی داشتیم. در نیمه دوم راهآهن به جز یک مورد حضور دیگری روی دروازه ما نداشت.
سرمربی استقلال تأکید کرد: آنها بیشتر به دفاع پرداخته بودند و ما هم تغییراتی که دادیم برای رسیدن به گل بود که یک مورد آن جواب داد و به گل رسیدیم. موقعیتهای زیادی بر روی دروازه آنها ایجاد کردیم که در نهایت از دست رفت.
مظلومی در مورد اعتراض فرهاد مجیدی به هیئت مدیره باشگاه استقلال و همچنین که این تیم پنجم هم نمیشود و نباید قول قهرمانی هم داد، گفت: من نمیدانم مجیدی کجا اعتراض کرده اما اگر حرف زده نظر خودش را گفته است. هیئت مدیره به دنبال مسائل اقتصادی است و میخواهد مشکلات را برطرف کند.
-
نمیدانم چرا مظلومی تیم را اینگونه ارنج میکند
محمد نوازی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد بازی روز گذشته راه آهن و استقلال اظهار داشت: راه آهن برنامه ای که داشت را انجام داد. آنها یک گل جلو بودند و باید این گل را حفظ می کردند.
وی افزود: راه آهن در ضد حمله خطرناک بود. نمی دانم چرا مظلومی این گونه تیم را ارنج می کند. این همه بازیکن در استقلال است اما از مهره ها آن طور که باید استفاده نمی شود. در دیدار روز گذشته استقلال ما را سکته داد.
نوازی با اشاره به خط دفاع استقلال گفت: تغییر و تحول در خط دفاع استقلال زیاد است. دیروز در خط دفاع دو بازیکنی حضور داشتند که اگر مظلومی رضا حسن زاده را به جای آنها می گذاشت بهتر بود. نمی خواهم از بازیکنی اسم بیاورم اما مانده ام بعضی ها چطور می توانند پیراهن استقلال را بپوشند. من که می خواستم به این تیم بازگردم کلی ایراد گرفتند اما بقیه خیلی راحت به این تیم می آیند.
بازیکن سابق آبی پوشان تصریح کرد: وقتی بازیکنی مثل منتظری نیست نباید یک جانشین خوب داشته باشد؟ نباید تیم را باری به هر جهت بست. زمان نقل و انتقالات باید بر اساس نیاز تیم بازیکن می گرفتند نه اینکه فقط در پست هافبک بازیکن بگیرند.
نوازی خاطرنشان کرد: راه آهن حریفی نبود که استقلال نتواند این تیم را شکست دهد. مسئله این است که استقلال مقابل سایپا هم بازی خوبی انجام نداد و بر حسب اتفاق بازی را برد. کادرفنی استقلال باید به فکر مشکلات فنی تیم باشد نه اینکه خستگی ملی پوشان را بهانه کند. نمی دانم کسانی که در کنار مظلومی هستند در مواقعی که کار تیم گره می خورد چرا مشورتی به او نمی دهند.
-
به این حرفها عادت کردهایم
جواد زرینچه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص ناراحتی بازیکنان استقلال از مشکلات مالی و دیگر مسائل این تیم صحبتهای زیر را مطرح کد.
فارس: پنج شنبه در تمرین پرسپولیس شرکت کرده بودید. دلیل آن چه بود؟
پنج شنبه به همراه حمید استیلی از سوی یک شرکت دعوت شده بودیم. در این مراسم افرادی مثل آقایان پورمخبر، شهریاری، هادی ساعی و ... حضور داشتند. بعد از آن میهمانی من چون ماشین نداشتم حمید استیلی قرار شد مرا برساند. در جریان مسیر با بازیکنان پرسپولیس روبهرو شدیم و هیچ مسئله خاصی دیگری نبود.
فارس: مشکلات مالی اعتراض بازیکنان را بیش از گذشته کرده، به طوری که فرهاد مجیدی روز گذشته و در پایان دیدار با راه آهن از این بابت اظهار ناراحتی و اعلام کرد اگر اعضای هیئت مدیره استقلال را در خیابان ببیند، نمیشناسد.
این لطف آقایان است. انشاءالله مشکلات مالی به زودی حل میشود. با توجه به اینکه جا به جایی حساب داریم، رسیدن پول طول میکشد. قرار است مبلغی که وزارت ورزش لطف کرده به استقلال بدهد به حساب فدراسیون فوتبال واریز و سپس این پول به حساب جدید استقلال واریز شود. به هر حال کارهای اداری طول میکشد.
گلایههای بازیکنان به حق است چون پولی که میخواهند بگیرند حقشان است و نوش جانشان باشد. ما هم میخواهیم گرفتاری بازیکنان برطرف شود چون اگر آنها دغدغه داشته باشند نمیتوانند به فوتبال حرفهای بپردازند. قرار است مقداری از مطالباتشان امروز و فردا پرداخت شود.
30 سال است که در استقلال کار اساسی نشده و اکنون دنبال راههایی هستیم که استقلال را از این شرایط خارج کنیم. اینکه بعضیها مصاحبه میکنند و میگویند اعضای هیئت مدیره را نمیشناسیم برای من شیرین است. خودم بازیکن بودم و از این حرفها میزدم.
فارس: اما وقتی کاپیتان تیم این صحبت را میکند فکر نمیکنید روی بقیه بازیکنان اثر بگذارد؟
فرهاد مجیدی دوست داشتنی و سالها کنار خودم بازی کرده است. دیروز همه از استقلال انتظار برد داشتند و همه این مسائل روی بازیکنان فشار میآورد اما جای نگرانی نیست. اینکه ما را نشناسند بهتر است. من به این حرفها عادت دارم.
فارس: بازیکنان استقلال دوست دارند اعضای هیئت مدیره در تمرینات حاضر شوند...
قرار است دعوتی از بازیکنان و کادر فنی داشته باشیم. برای آنها ارزش قائلیم و نمیخواهیم برای دور هم بودن و شیرینی خوردن سر تمرین برویم. میخواهیم رفتارهای غلطی که در گذشته با امثال من زرینچه شده با این بازیکنان نشود. میخواهیم درددل آنها را بشنویم.
فارس: اینکه گفته میشود اعضای هیئت مدیره استقلال عملکرد مظلومی را زیر ذرهبین قرار دادهاند و اگر یکی دو بازی تیم نتیجه نگیرد برای او جانشین انتخاب میکنند صحت دارد؟
هیئت مدیره استقلال 3 جلسه برگزار کرده و در این نشستها یک بار هم در مورد مسائل فنی صحبت نکردهایم. من این خبر را تکذیب میکنم. مظلومی با تمام قدرت به کارش ادامه میدهد. ما او را دوست داریم. فوتبال برد و باخت دارد و باید شرایطی مهیا کنیم که تیم نتیجه بگیرد.
فارس: نظرتان در مورد بازی با راه آهن چیست؟
قبل از هر چیز بگویم ریکاوری در ایران سخت است و استقلال 6 بازیکن ملی پوش داشت که برای بازی با بحرین تحت فشار روانی بودند. فکر میکنم اگر روی نیروهای دیگر استقلال که روی نیمکت بودند حساب باز میکردیم و به ملی پوشان خود استراحت میدادیم شرایط بهتری داشتیم هر چند همه بچهها دیروز خیلی زحمت کشیدند. راه آهن پس از یک اردوی خوب و بدون دغدغه داشتن ملی پوش و با یک بازتوانی مناسب مقابل استقلال قرار گرفت. این حق استقلال بود که یک روز زمان بازیاش جا به جا شود. ما نباید خودمان را با کشورهای اروپای مقایسه کنیم چون شرایط ریکاوری آنها با ایران فرق میکند. ما بازی زیاد داریم و بچهها نباید نگران چیزی باشند. باید به بازی هفته آینده برابر ذوب آهن فکر کنیم. ما همیشه این تیم را بردهایم.
-
استقلال همیشگی نبودیم
آرش برهانی در دیدار روز گذشته استقلال مقابل راه آهن حدود 20 دقیقه بازی کرد.
وی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی فارس، در خصوص نیمکت نشینیاش، وضعیت استقلال و اتفاقات مختلف فوتبال صحبتهایی را انجام داده که در زیر میخوانید:
فارس: بازی با راه آهن چطور بود؟
در این مسابقه بد بازی نکردیم و موقعیتهای بسیار خوبی داشتیم و فکر میکنم راه آهن دلخوش به ضد حملات بود و بیشتر دفاع میکرد. موقعیتهای خوبی نصیبمان شد ولی در کل استقلال همیشگی نبودیم.
فارس: اما استقلال در انزلی هم خوب نتیجه نگرفت و دیروز هم در بازی خانگی متوقف شد؟
در انزلی شرایط به ضرر ما پیش رفت. اتفاقات داوری نیز به ضرر ما بود و بازی به شکلی شد که نتوانستیم آن را اداره کنیم و 3 امتیاز را از دست دادیم. در آن زمین گل آلود بازی کردن سختیهای خاص خود را داشت ولی همانطور که گفتم در بازی دیروز استقلال همیشگی نبودیم.
فارس: مظلومی معتقد است ملی پوشان تیمش خسته بودند ولی عدهای از کارشناسان همانند زرینچه معتقد هستند استقلال میتوانست از داشتههای روی نیمکت استفاده کند. نظرت در این خصوص چیست؟
استقلال تیم بزرگی است و بازیکنان این تیم از لحاظ فنی بسیار نزدیک به هم هستند اما من اعتقاد دارم در این بازی نتوانستیم از تمام داشتههایمان استفاده کنیم. اینکه استقلال بازیکنان بزرگ و تاثیرگذار زیادی دارد حرف من نیست و نظر کل جامعه فوتبال است و از هر کسی این سؤال را بپرسید جواب من را میدهد.
فارس: ظاهرا بعد از بازی گفته بودی که ناراحتی و نمیخواهی مصاحبه کنی. دلیل این مسئله چه بود؟
در آن لحظات خیلی ناراحت بودم و این ناراحتی دو دلیل داشت اول اینکه تیممان نتوانست 3 امتیاز بازی را بگیرد و دوم اینکه در این دو هفته تمرینات بسیار خوبی انجام دادم و هیچ کم کاری نداشتم و به بهترین شکل آماده مسابقه با راه آهن بودم.
در بازی با ملوان برای استقلال گل زدم و به گواه صحبت همه از لحاظ فنی هیچ چیزی کم نگذاشتم و با تمام وجود بازی کردم. هر چند معتقدم وظیفه من گلزنی است و باید با تمام وجود بازی کنم اما از اینکه روی نیمکت نشستم ناراحت شدم و تصور میکردم مزد زحمات و گلزنی در انزلی را به شکل دیگری میگرفتم نه اینکه تنها 15 دقیقه بازی کنم. شاید تصوراتم اشتباه بود.
فارس: فرهاد مجیدی اعلام کرد که اگر هیئت مدیره استقلال را در خیابان ببینید آنها را نمیشناسد و استقلال با ادامه این روند پنجم هم نمیشود. در این خصوص صحبتی داری؟
او نظر شخصی خودش را گفته و من در این باره نظری ندارم چون هر کس میتواند نظرات خود را بیان کند.
فارس: حتما قبول داری که شنبه هفته آینده بازی سختی مقابل ذوب آهن داری؟
تا آن زمان فاصله هست و ما باید شرایط بهتری داشته باشیم تا تیم خوب و یکدست ذوب آهن را شکست دهیم.
فارس: قبول داری در صورتی که مقابل ذوب آهن نتیجه نگیرید شرایط در بالای جدول سخت خواهد شد؟
بله؛ شرایط سخت میشود و ما باید تمرکز خود را حفظ کنیم تا بتوانیم با امتیاز به تهران برگردیم.
-
انتظار به سر آمد
مسئولان باشگاه استقلال در یک هفته اخیر به دنبال حل مشکلات مالی بوده اند و سرانجام قرار شد که وزارت ورزش دو میلیارد تومان به این باشگاه بدهد.
در همین راستا و پس از طی شدن مراحل اداری واریز این پول، این مبلغ به حساب فدراسیون فوتبال واریز شده و امروز علی فتح الله زاده به فدراسیون فوتبال مراجعه کرده تا مراحل انتقال دو میلیارد تومان به حساب باشگاه استقلال انجام شود.
-
رضایی در گفتوگو با فارس خبرداد
امیدوار رضایی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در مورد اینکه آیا استعفایش در هیئت مدیره استقلال پذیرفته شد یا خیر عنوان کرد: معنای استعفا یعنی اینکه تقاضای کنار رفتن دارید اما وزیر اقتصاد به عنوان رئیس مجمع باشگاه استقلال و وزیر ورزش موافق استعفایم نبودند. می خواستم حداکثر توجه را جلب کنم که اگر موافق استعفایم هستند نفر دیگری را جایگزینم کنند اما با جدایی ام موافقت نشد.
وی در خصوص اینکه آیا دو میلیارد تومان به حساب استقلال وازیر شد یا خیر گفت: هنوز این پول در حساب استقلال نیست اما با رفع مشکلات حقوقی این پول به زودی پرداخت می شود.
-
وقتي درتمرينات حاضرميشويم که پول داده باشيم
حسین فرزامی در مورد کمیته اقتصادی باشگاه استقلال و جلسه ای که روز گذشته در همین رابطه در باشگاه برگزار شد، اظهار داشت: این جلسه برای ارزیابی نفراتی که قرار است عضو این کمیته باشند بود. هنوز زود است که اعضا را انتخاب کنیم. باید همه افرادی که برای حضور در این کمیته موجه هستند را بررسی کنیم و سپس به تصویب هیئت مدیره برسانیم و اعلام عمومی کنیم.
وی در پاسخ به این سؤال که در جلسه بعدی هیئت مدیره امیدوار رضایی هم حضور خواهد داشت یا خیر، گفت: جلسه بعدی فردا برگزار می شود و رضایی هم حضور خواهد داشت.
فرزامی در خصوص اینکه نمی خواهند با بازیکنان و اعضای تیم دیداری داشته باشند، گفت: قرار است در تمرین حاضر شویم اما زمانی در تمرینات حاضر می شویم که پول فراهم شده باشد و به بازیکنان داده باشیم.
-
شکوري:مسئولان استقلال بامن تماس نگرفتهاند
هادی شکوری در مورد اینکه گفته می شود از استقلال پیشنهاد دارد، اظهار داشت: از سوی برخی واسطه ها تماس هایی با من گرفته شده اما تا زمانی که از مسئولان استقلال با من تماس نگیرند این مسئله شکل جدی پیدا نمی کند.
وی افزود: اگر از سوی مسئولان استقلال تماسی گرفته و این قضیه جدی شود در آن صورت ابتدا باید با مسئولان شاهین بوشهر صحبت کنم.
-
مظلومی با مدیریت سختگیری میکند
بهتاش فریبا در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد مصاحبه بازیکنان استقلال و ناراحتی آنها از نیمکت نشینی اظهار داشت: این مسائل در فوتبال طبیعی است. هیچ بازیکنی دوست ندارد روی نیمکت قرار گیرد. مهم این است که سرمربی تیم تشخیص دهد از بازیکنانش در چه زمانی استفاده کند.
وی در خصوص اینکه چرا مظلومی برخورد قاطعانه تری نسبت به این بازیکنان ندارد، عنوان کرد: این طور نیست که مظلومی برخوردی نکند. او عادت ندارد اگر سخت گیری می کند آن را مطرح و در بوق وکرنا کند. مظلومی سخت گیری های خودش را انجام می دهد. مگر می شود در تیمی مثل استقلال سخت گیری نکرد؟ این مدیریت مظلومی را نشان می دهد که اگر تصمیمی می گیرد آن را مطرح نمی کند.
فریبا در مورد اینکه گفته می شود برخی از بازیکنان از جمله مهدی امیرآبادی در لیست فروش قرار گرفته اند، گفت: این حرف ها از کجا آمده است؟ مگر می شود در هفته دهم لیست فروش داشت؟ اصلا هیچ لیستی نداریم و به همه بازیکنان خود هم نیاز داریم.
مربی استقلال در ارتباط با اینکه گفته می شود به دنبال کوشکی و شکوری هستند، گفت: اگر در این مدت چنین خبری منتشر شده مربیان استقلال یک کلمه هم از این اخبار خبر ندارند. ما نمی توانیم دنبال واسطه ها باشیم و بگوییم چرا چنین تماس هایی می گیرند. نمی خواهم اسم از کسی بیاورم اما در این فوتبال افرادی حضور دارند که دنبال بازارگرمی هستند. اگر قرار باشد در هر پستی اتفاقی رخ دهد مظلومی حتما با مربیان تیم صحبت می کند ولی تاکنون حرفی زده نشده است.
-
تمرین استقلال با ۵ غایب برگزار شد
تمرین صبح تیم استقلال امروز ساعت ۱۱ در زمین دستگردی آغاز شد.
در این تمرین که اختصاص به وزنه زدن داشت پرویز مظلومی غایب بود. از بین بازیکنان نیز جباری، برهانی، مجیدی و کرار غایب بودند.
تمرین بعد از ظهر استقلال ساعت ۱۷:۳۰ برگزار می شود.
-
خبرهايي از استقلال
مدافع توگويي که در تمرين استقلال حضور داشت، شب گذشته ايران را ترک کرد.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00032637.jpg
بیم بومبا مدافع ۲۸ ساله و اهل توگو پس از چند روز شرکت در تمرین استقلال شب گذشته ایران را ترک کرد. به نظر می رسد کادرفنی استقلال از عملکرد این بازیکن رضایت نداشته اند.
* برخلاف گذشته، استقلال امروز اردوی قبل از بازی خود را در هتل استقلال برگزار می کند. این تیم همواره در هتل المپیک اردو برگزار می کرد. آبی پوشان فردا در جام حذفی به مصاف شیرین فراز کرمانشاه می روند. این بازی ساعت ۱۸ در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.
* کادرفنی استقلال صبح امروز با حضور در باشگاه فیلم بازی شیرین فراز و ماشین سازی را آنالیز کرد. این بازی با نتیجه یک بر صفر به سود شیرین فراز تمام شده بود. سرمربی شیرین فراز تا پیش از این رضا مهاجری بود اما اکنون مجید آقاجری سرمربی این تیم است.
-
پورحيدري: عمران زاده به بزرگترها احترام مي گذارد
سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: عمرانزاده و فرزامي روز گذشته با هم برخوردي نداشتند.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00006361.jpg
منصور پورحیدری در مورد شرایط استقلال قبل از بازی فردا با شیرین فراز کرمانشاه گفت: تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته ایم. جام حذفی را جدی گرفته ایم و به موفقیت در این جام امیدوار هستیم.
وی در خصوص اینکه برگزاری تمرینات پشت درهای بسته تا چه زمانی ادامه دارد، عنوان کرد: این موضوع بسته به نظر مربیان دارد. فرصت استفاده از همه بازیکنان و انجام تمرینات تاکتیکی کم است و به همین دلیل مربیان ترجیح می دهند پشت درهای بسته تمرینات را انجام دهند تا خلوت تر باشد.
سرپرست تیم استقلال در ارتباط با حضور هیئت مدیره در تمرین روز گذشته گفت: حضور اعضای هیئت مدیره در تمرین خیلی خوب بود و در مورد آینده باشگاه صحبت هایی شد.
پورحیدری در خصوص اینکه گفته می شود عمران زاده به سمت فرزامی نرفته است، گفت: فرزامی زمانی به تمرین آمد که سایر اعضای هیئت مدیره صحبت هایشان را کرده بودند و تمرین تیم شروع شده بود. این مسائل را روزنامه ها می نویسند و مشکل ساز می شوند. مردم هم این خبرها را می خوانند و گرفتاری برای ما درست می کنند. عمران زاده به بزرگترها احترام می گذارد.
سرپرست آبی پوشان در مورد اینکه می گویند به برهانی مرخصی اجباری داده شده، اظهار داشت: این بحث هایی است که در مطبوعات شکل می گیرد. او خودش این درخواست را کرده و مظلومی هم روی او نظر مثبت دارد.
-
برهاني تا آخر فصل در استقلال مي ماند
مربي تيم فوتبال استقلال گفت: 'آرش برهاني' مهاجم اين تيم تا پايان فصل جاري ليگ برتر باشگاه هاي ايران در تيم استقلال خواهد ماند.
''آتيلا حجازي'' افزود: برهاني امروز در تمرين هاي تيم استقلال شرکت مي کند و با تمام توان در خدمت اين تيم خواهد بود.
وي با بيان اينکه تيم استقلال حضور پرقدرتي در ليگ برتر و جام حذفي باشگاه هاي و همچنين جام باشگاه هاي آسيا خواهد داشت ادامه داد: برهاني مهاجم پرتوان و مطرحي است که تيم استقلال را براي موفقيت در مسابقه هاي پيش رو همراهي خواهد کرد.
''آرش برهاني'' مهاجم تيم فوتبال استقلال که به نيمکت نشيني در اين تيم معترض بود از مدتي پيش در تمرين هاي تيم استقلال شرکت نکرد و زمزمه هايي مبني بر جدايي اين بازيکن از استقلال به گوش مي رسيد.
باشگاه نفت آبادان نيز به طور رسمي خواهان به خدمت گرفتن ''آرش برهاني'' شده بود.
-
پورحيدري:مشاجره تيموريان وعمرانزاده راپيگيري ميکنيم
منصور پورحيدري پس از بازي با مس سرچشمه اظهار داشت: بازي سختي بود، مس سرچشمه تيم يکدستي بود اما خدا را شکر که ? امتياز را گرفتيم.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00001265.jpg
وی درباره جروبحث تیموریان و عمرانزاده عنوان کرد: این مسئله را پیگری میکنیم اما فشار در مسابقه زیاد بود. در رختکن هم به دلیل خستگی که داشتند صحبتی بین آنها رد و بدل نشد.
سرپرست تیم استقلال در خصوص اینکه چرا به بازیکنان اجازه مصاحبه نداد، گفت: آنها خودشان حرف نزدند البته درست هم نبود و با این فشار عصبی که داشتند صحبت کنند.
پورحیدری در خصوص انتخابات فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: با این شرایط فوتبالمان چندان فرق نمیکند اما عملکرد فدراسیون بد نبوده است. البته شاید خیلیها با این حرف ما موافق نباشند.
-
شيرزاد: از نيمکت نشيني در استقلال ناراحتم
بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: از نيمکت نشيني ناراحتم.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00011081.jpg
جواد شیرزاد پس از برتری یک بر صفر برابر مس سرچشمه در جمع خبرنگاران گفت: از اینکه در استقلال نیمکت نشین هستم ناراحتم ولی این تصمیم کادر فنی است و اعتراضی نمیکنم. به هر حال تیم نتیجه میگیرد و ما هم نیمکت نشین هستیم.
وی در مورد درگیری عمرانزاده و تیموریان گفت: من درگیری ندیدم زیرا در کنار زمین مشغول گرم کردن بودم و ظاهرا حرفهایی بین آنها رد و بدل شد.
شیرزاد در مورد جدایی خود در نیم فصل از استقلال گفت: این شایعه است و صحت ندارد.
-
مظلومي:از بازيکنانم راضي نيستم
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: با فرد مقصر در ماجراي عمرانزاده و تيموريان برخورد ميکنيم.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00030817.jpg
پرویز مظلومی پس از برتری یک بر صفر برابر مس سرچشمه گفت: بازی خوبی بود، البته من از نحوه بازی بازیکنان راضی نیستم. مس سرچشمه ۱۰ نفره شد و بازیکنانمان تصور کردند که کارشان ساده است. نیمه اول اشتباه زیاد داشتیم و برنامههای ما اجرا نشد. موقعیت گلزنی هم داشتیم ولی از آنها استفاده نکردیم.
وی ادامه داد: در نیمه دوم با تغییراتی که داشتیم تغییر سیستم دادیم و حریف دفاع چندلایه و محکمی داشت و کار دفاعی مس خوب بود. هرچند ما چند بار از این دفاع فشرده عبور کردیم ولی متاسفانه در زدن ضربات آخر بیدقت بودیم و فقط یکی از موقعیتها گل شد. از نتیجه راضی هستم اما از نحوه بازی رضایت ندارم.
سرمربی استقلال در مورد غیبت مهدی امیرآبادی دراین بازی گفت: به او استراحت دادیم. امیرآبادی در دو بازی گذشته برای ما خوب کار کرد اما امروز به دفاعی دونده نیاز داشتیم و به همین دلیل از میثم حسینی استفاده کردیم. فهرست ما فقط ۱۸ بازیکن دارد و نمیتوانیم همه بازیکنان را در آن بگنجانیم.
وی در مورد ماجرای حنیف عمرانزاده و آندرانیک تیموریان گفت: این موضوع را بررسی میکنیم و با فرد خاطی و مقصر برخورد قاطعی انجام میدهیم.
مظلومی در مورد پیشنهاد یک میلیارد تومانی نفت آبادان به برهانی گفت: به این بازیکن نیاز داریم و او بازیکن بزرگی است امروز هم میخواستیم در نیمه دوم از او استفاده کنیم ولی فرصت نشد.
سرمربی استقلال در مورد جام ولایت گفت: تمرینات تیم را تا روز پنجشنبه تعطیل کردیم و روز شنبه هم طبق برنامه باید بازی کنیم ولی ای کاش برای این جام که نام بزرگی دارد برنامه ریزی خوبی انجام میشد. تیم خارجی در این مسابقات حضور دارد و من دوست دارم با تمامی نفرات و ملیپوشان در این جام بازی کنیم ولی این فرصت اکنون نیست. باید ببینیم چند بازیکن ما به تیم ملی دعوت میشوند. کرار هم دعوت شده که به تیم ملی عراق میرود. مجیدی و زندی هم از قبل برنامه داشتند و بلیت خارج از کشور گرفتهاند و باید بروند. ما با دو جلسه تمرین در جام ولایت حاضر میشویم. دوست داشتم با تمام توان در این بازیها شرکت کنیم اما برنامه ریزی مناسب نیست.
وی در مورد اینکه کرار را تعویض کردید نترسیدید ماشین دربست بگیرد و به خانه برود گفت: خیر بازیکنان ما حواسشان هست و دیگر این کار را نمیکنند.
-
روشن و فتحاللهزاده توافق کردند
رييس کميته انضباطي باشگاه استقلال در پايان جلسه اين کميته با حضور حسن روشن گفت: توافق شد که کدورتهاي بين طرفين برطرف شود و آنها شکايات خود را مسترد کنند.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00026787.jpg
محمدزاده در پايان جلسه کميته انضباطي باشگاه استقلال که مربوط به ادعاهاي حسن روشن عليه آکادمي و رضا رجبي بود، گفت: جلسه امروز، جلسهاي بود که در نهايت به آشتي کنان رسيد. سوء تفاهمهايي بين حسن روشن، آکادمي باشگاه و برخي از دوستان در باشگاه استقلال به وجود آمده بود که برطرف شد. بحث و بررسيهاي لازم را انجام داديم و اسناد و مدارک روشن و دوستان را بررسي کرديم، اما مطلب خاصي از آنها در نيامد. ما امروز قبل از اين که راي را صادر کنيم، دوستان را به صلح و مصالحه دعوت کرديم که شکر خدا با حضور مهدي تاج اين امر اتفاق افتاد و دو طرف آشتي کردند و پس از آن راي خود را صادر کرديم.
رييس کميته انضباطي باشگاه استقلال در خصوص اینکه آیا روشن و فتح الله زاده آشتی کردند،گفت: توافقی بین روشن و فتح الله زاده شد که دیگر هیچ کدام از طرفین در مورد این مسئله صحبت نکنند.در اين جلسه توافق شد که اگر بين طرفين کدورتي وجود دارد يا از يکديگر شکايتي کردهاند، برطرف شود و اين افراد شکايات خود در قوه قضاييه و مراجع ديگر را مسترد کنند.
محمدزاده در ادامه بيان کرد: قبل از اين که طرفين با يکديگر آشتي کنند، حدود چهار ساعت جلسه انضباطي با اعضاي اين کميته تشکيل شد و اظهارات طرفين و همچنين شاهدان شنيده شد و در نهايت پس از جمع بندي به اين نتيجه رسيديم که هيچ گونه تخلفي از سوي آکادمي يا مسئولان باشگاه استقلال رخ نداده است.
محمدزاده در پاسخ به اين سوال که آيا حسن روشن اين موارد را پذيرفته است يا خير، گفت: در مورد اين که حسن روشن اين مسايل را پذيرفته است يا خير، خيلي نميخواهيم بحث کنيم، اما مهم اين است که با وساطت تاج که بزرگواري کرد و از سوي فدراسيون در جلسه حاضر شد، همه را به صلح و سازش دعوت کرد که الحمدالله اين موضوع ختم به خير شد.
وي افزود: اين مسايل مشکلات خانوادگي بود که شکر خدا خانواده اعضا دور هم جمع شدند و مشکل خانوادگيشان را حل کردند.
-
جلسه انضباطي عمرانزاده و تيموريان برگزار ميشود
جلسه انضباطي عمرانزاده و تيموريان برگزار ميشود
رئيس کميته انضباطي باشگاه استقلال گفت: جلسه انضباطي عمرانزاده و تيموريان را هفته پيشرو برگزار ميکنيم.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00000395.jpg
علی اکبر محمدزاده در مورد جلسه کمیته انضباطی حنیف عمران زاده و آندرانیک تیموریان اظهار داشت: سعی می کنیم در هفته پیش رو تا قبل از روز چهارشنبه که تیم ملی پرواز دارد جلسه کمیته انضباطی عمران زاده و تیموریان را برگزار کنیم.
وی در پاسخ به این سؤال که در آئین نامه کمیته انضباطی استقلال بابت درگیری لفظی دو بازیکن هم تیمی در جریان مسابقه چه جرائمی در نظر گرفته شده، گفت: در آئین نامه از حداقلی ترین جریمه که شامل تذکر کتبی است تا حداکثری ترین جریمه که محرومیت است در نظر گرفته شده اما باید دو بازیکن بیایند و اظهارات طرفین را بشنویم.
محمدزاده تصریح کرد: هنوز از حرف های رد و بدل شده در زمین خبر ندارم و باید صحبت هایشان را بشنوم و گزارش سرپرست تیم هم بخوانم.
رئیس کمیته انضباطی باشگاه استقلال در مورد اینکه حسن روشن اعلام کرده رسیدگی به پرونده آکادمی استقلال به یک ماه دیگر موکول شده، گفت: این طور نیست. از حسن روشن خواسته ایم راجع به این قضیه صحبت نکند و با هم به توافق رسیدیم.
-
مظلومي در نشست خبري جام ولايت
پرويز مظلومي در نشست خبري پيش از بازي تيمش برابر ناسيونال پاراگوئه در جام ولايت، با اشاره به بازي پرسپوليس برابر اين تيم اظهار کرد: پرسپوليس برابر ناسيونال پاراگوئه بازي خوبي را انجام داد اما استقبال خوبي از آن نشد.
مظلومي ادامه داد: تيم ما در مرخصي است و امروز با بازيکناني که در اختيار داريم يک جلسه تمرين ميکنيم و مقابل ناسيونال پاراگوئه قرار ميگيريم. اين تيم، تيم بدي نيست و در دقايق اول بازي برابر پرسپوليس با حساب و کتاب کار کرد. خوشحال هستم که پرسپوليس در آن بازي پيروز شد چون مسئلهي ايران مطرح است.
مظلومي در مورد تيم ناسيونال اظهار کرد: اين تيم، چندان شناخته شده نيست که بگويم با بازيکنان اصلياش آمده يا ذخيرههايش اما آن طور که معلوم است، چندان تفاوتي با تيم اصليشان ندارند و در ليگ پاراگوئه در صدر جدول هستند.
سرمربي استقلال در ادامه گفت: تيمهاي باشگاهي پاراگوئه نميتوانند چندان قوي باشند و حتي بازيکن شماره 7 اين تيم در ابومسلم شاگرد من بود و کم و بيش بازي ميکرد. ما تلاش ميکنيم با بازيکناني که در اختيار داريم با تمام وجود بازي کنيم و پيروزي دلچسبي به دست آوريم.
وي در مورد تماشاگران و حضور آنها در اين بازي گفت: تقاضاي من اين است که هواداران بيايند و از ما حمايت کنند. ناسيونال در بازي گذشته کم آورد و در نيمه دوم فقط ايستاده بودند. پرسپوليس هم توانست نتيجه خوبي مقابل آنها به دست آورد.
سرمربي استقلال در مورد بازيکناني که در اختيار نخواهد داشت گفت: 5 نفر از بازيکنانمان در تيم ملي هستند و خسرو حيدري هم مصدوم است که مشخص نيست چه زماني به ما اضافه شود. کرار هم به تيم ملي عراق رفته است. فريدون زندي نيز آلمان است و مجيدي هم با کشيدگي مينيسک پا مواجه شده که امروز قرار است بيايد و او را ببينيم. اين بازيکنان را در اختيار نداريم اما بازيکناني که هستند هم بازيکنان خوبي هستند ولي بايد با آنها يک تيم جور کنيم خصوصا در خط هافبک که تيموريان، کرار و جباري را در اختيار نداريم. با همين بازيکناني که داريم ميتوانيم تيم پرقدرتي را داشته باشيم.
مظلومي در مورد درگيري عمرانزاده و تيموريان در بازي برابر مس سرچشمه گفت: بعد از اردوي تيم ملي جلسهاي را برگزار ميکنيم و موضوع را بررسي ميکنيم. البته متاسفم که بعضي از دوستان اين مسئله را به بازيکنان خودشان ربط دادند. نبايد اين مسئله را با مسئلهاي که در رشت اتفاق افتاد برابر دانست. درگيري بين حنيف عمران زاده و تيموريان لفظي بود اما باشگاه با آن برخورد خواهد کرد.
-
عمرانزاده: نميتوانستيم بازي کنيم
حنیف عمران زاده پس از شکست یک بر صفر مقابل ناسیونال پاراگوئه در جمع خبرنگاران گفت: 3 روز خوردیم و خوابیدیم و یکباره به ما گفتند باید در این مسابقات شرکت کنیم. این جام در زمان مناسبی برگزار نشد و حتی ما توان راه رفتن هم نداشتیم. بهتر است چنین مسابقاتی در زمان بهتری برگزار شود.
وی در مورد اظهارات محمد رویانیان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس گفت: ما استقلال در زمین بحث کردیم و لطفا ما را با دیگران مقایسه نکنید و آنها را به ما ربط ندهید.
-
مظلومي:بااميدهايمان برابرپرسپوليس بازي ميکنيم
پرویز مظلومی پس از شکست یک بر صفر استقلال برابر ناسیونال پاراگوئه در نشست خبری گفت: در نیمه اول خوب بازی کردیم. بازیکنان مان پس از چهار روز استراحت به میدان رفتند و فریدون زندی نیز دیروز از آلمان آمد. جام به این مهمی و با این اسم عزیز به گونهای برگزار میشود که ما برابر تیمهای خارجی خلع سلاح شده به میدان میرویم.
وی ادامه داد: این رسمش نیست مسابقات را این گونه برگزار کنند. حریف فقط یک موقعیت گل داشت اما بازیکنان ما نتوانستند از موقعیتهای فراوان گلزنی خود استفاده کنند. من از نیمه اول بازی راضی هستم اما بازیکنان ما در نیمه دوم در زدن ضربات آخر بی دقت بودند.
مظلومی با اشاره به بازی با پرسپولیس گفت: این مسابقه بسیار حساس است و پرسپولیس پس از 4 روز استراحت دوشنبه با ما بازی میکند در حالی که ما بعد از یک روز ریکاوری باید در این مسابقه بازی کنیم. کجای دنیا چنین اتفاقی میافتد؟ اگر زمان مسابقه با پرسپولیس تغییر نکند و عقب نیفتد دوشنبه قطعا با بازیکنان امید به مصاف پرسپولیس خواهیم رفت.
سرمربی استقلال در مورد اینکه خروجی این بازی چه بود گفت: از مسئولان بپرسید که خروجی مسابقه چه بود. ما تکلیف داشتیم که در این مسابقات شرکت کنیم و این کار را هم کردیم. یک تیم نامدار از پاراگوئه به ایران آمده بود اما تماشاگری به ورزشگاه نیامد زیرا این مسابقات در زمان نامناسبی برگزار شد.
وی در مورد اینکه ناسیونال تیم بزرگی نیست گفت: به هر حال این تیم در کشور خودش اول است. امروز نیز بازی بهتری نسبت به بازی قبل انجام داد و دروازه بان خوبی هم داشت که موقعیتهای زیادی هم از ما گرفت.
مظلومی در مورد اینکه چرا دو تیم امروز برگه تعویض نداشتند گفت: این را از مسئولان برگزاری مسابقه بپرسید. ما اسم بازیکنان را صدا میزدیم و آنها را تعویض میکردیم. امروز یک تیم ناقص بودیم و به احترام این جام بازی کردیم.
سرمربی استقلال در مورد اینکه بازیکنانی که مدعی فیکس بودن در این تیم هستند امروز توانستند خوب بازی کنند یا نه گفت: نه، اصلا از برخی از آنها به هیچ وجه راضی نبودم. بازیکن باید حرفش را در میدان بزند. من همیشه گفتهام بازیکن باید در زمین بگوید که من اشتباه کردهام اما امروز مردم هم فهمیدند که حرف من درست بوده است.
مظلومی در مورد اینکه اگر حریف شما پرسپولیس نبود باز هم با امیدهایتان بازی میکردید گفت: اگر حریف دیگری بود این مسابقه برای هواداران ما حساس نبود. با این حال من مسئول فنی تیم هستم و آبروی خودم و تیمم را از سر راه نیاوردهام و نمیخواهم با اعتبار خودم بازی کنم. با مسئولان باشگاه جلسه دارم و تابع تصمیم آنها هستم. اگر دستور نبود امروز هم روی نیمکت نمینشستم. ما به احترام جام ولایت در مسابقات شرکت کردیم.
وی در مورد اینکه استقلال میتواند قهرمان شود یا نه گفت: امیدوارم ما قهرمان شویم تا جام در ایران بماند.
-
فريبا:همين که به پرسپوليس نباختيم خوب است
مربي تيم فوتبال استقلال گفت: همين که با شرايطي که داشتيم به پرسپوليس نباختيم خوب است.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00034197.jpg
بهتاش فریبا در خصوص تساوی 2 بر 2 استقلال و پرسپولیس اظهار داشت: بازی بدی نبود و بازیکنان با وجود شرایط نابسامان زحمت خود را کشیدند. در مورد بازی دیروز جز بحث داوری چه چیز دیگری باید گفت؟ داور برای ما پنالتی نگرفت. پنالتی پرسپولیس هم مشکوک بود. در ۱۰ دقیقه اول هم دو آفساید مسلم را نگرفت. تا می آمدیم به بازی برگردیم داور با یک سوت بازی را قطع می کرد.
وی افزود: نمی خواهم بگویم مشکلات داوری به عمد بود اما به نظرم می آید خیلی خوب قضاوت نشد. به لحاظ فنی استقلال بد نبود. به جز ۱۰ دقیقه اول که بچه ها فکر می کردند داور آفساید می گیرد تغییرات تاکتیکی دادیم و توازن در تیم برقرار شد. با وجودی که بدن بازیکنان خسته بود عملکرد خوبی داشتند.
مربی استقلال ادامه داد: پرسپولیس هم خوب بود. انگیزه آنها خیلی بیشتر بود. با وجود همه شرایطی که داشتیم همین که به پرسپولیس نباختیم خوب بود. البته اگر دقت می کردیم می توانستیم برنده بازی باشیم.
-
خبرهايي از استقلال
تمرينات استقلال تعطيل نيست و از امروز تا جمعه آبيپوشان بايد تمرين کنند.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00033647.jpg
درحالی که استقلال روز گذشته مقابل پرسپولیس بازی کرد امروز تمرینات این تیم پیگیری می شود.
آبی پوشان برای انجام ریکاوری امروز ساعت ۱۵ در زمین دستگردی تمرین خود را دنبال می کنند.
این تیم فردا و پنجشنبه نیز در 2 نوبت صبح و بعد از ظهر تمرین می کنند و روز جمعه استراحت دارند.
* فرهاد مجیدی که به امارات سفر کرده بود به ایران بازگشته است. او با پارگی همسترینگ روبهرو است و باید ادامه مداوای خود را زیر نظر پزشکان استقلال پیگیری کند.
-
گزارش تمرين صبح استقلال
تمرين صبح استقلال در حالي برگزار شد که مظلومي و 4 بازيکن حضور نداشتند.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00028463.jpg
تمرین نوبت صبح استقلال در شرایطی در ورزشگاه دستگردی برگزار شد که پرویز مظلومی همانند تمرین روز گذشته حضور نداشت و 4 بازیکن هم غایب بودند.
برهانی، عمران زاده، امیر آبادی و یوسفی غایبان این تمرین بودند.
آبی پوشان در تمرین صبح تنها به وزنه زدن پرداختند. استقلال از ساعت 16 امروز در ورزشگاه دستگردی به مرور کارهای تاکتیکی خواهد پرداخت.
-
پورحيدري:حرمت پيشكسوتان بايد حفظ شود
سرپرست و پيشکسوت تيم فوتبال استقلال تهران در خصوص درگيري هاي پيش آمده ميان باشگاه استقلال و حسن روشن معتقد است که بايد حرمت پيشکسوتان در هر شرايطي حفظ شود.
منصور پورحیدری افزود: از ابتدای مشکل پیش آمده میان آکادمی و کمیته فنی وارد این بحث نشدم و امیدوارم مشکلات هر چه سریع تر برطرف شود.
وی در خصوص بیانیه های صادر شده در سایت باشگاه ادامه داد: باید حرمت پیشکسوتان باشگاه بیش از این حفظ شود زیرا تمام این افراد بهترین سال های عمر خود را در استقلال گذرانده اند.
سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: از پیشکسوتان نیز می خواهم اگر مشکلی به وجود می آید ،آن را در داخل خانواده برطرف کنند و رسانه ای نکنند.
وی در خصوص دیدار ایران و بحرین تصریح کرد: تیم ملی ما در دیدار مقابل بحرین از لحاظ فنی بسیار برتر از حریف است و به نظر می رسد که هیچ مشکلی نخواهیم داشت.
وی اظهار داشت: تنها مساله ای که ممکن است برای ما مشکل ساز شود حاشیه سازی بحرینی ها در طول بازی خواهد بود.
پورحیدری گفت: اطمینان دارم تیم ملی ما می تواند با ادامه این روند به آسانی راهی جام جهانی شود و از اعتبار فوتبال کشورمان دفاع کند.
-
حضور قطعي مجيدي و زندي مقابل صبا
پزشک تيم فوتبال استقلال از حضور قطعي زندي و مجيدي و احتمال به ميدان رفتن حيدري در ديدار با صبا خبر داد.
به نقل از سایت باشگاه استقلال، اکبر رضایی پزشک تیم استقلال پیرامون آخرین وضعیت مصدومان این تیم گفت: شرایط خسرو حیدری بهتر از قبل است و چنانچه این روند ادامه داشته باشد و درمان جواب بدهد ممکن است این بازیکن شرایط حضور در مسابقه را برای دیدار با صبا به دست بیاورد.
وی ادامه داد: خوشبختانه فرهاد مجیدی مشکل آسیب دیدگی اش مرتفع شده و به بازی با صبای قم می رسد. فریدون زندی امروز اگر درد نداشته باشد می تواند با سایرین تمرین کند و یقینا تا روز بازی با صبا به آمادگی خواهد رسید.
رضایی در انتها گفت: برای قطعیت وضعیت الونگ منتظر پاسخ فدراسیون پزشکی ورزشی هستیم و چنانچه از نظر فدراسیون این بازیکن مشکلی نداشته باشد پاسخ مثبت خود را پیرامون سلامتی این بازیکن جهت عقد قرارداد به کادر فنی باشگاه اعلام می کنیم.
-
گزارش تمرین استقلال
تمرین امروز تیم استقلال در شرایطی برگزار شد که خسرو حیدری هافبک مصدوم این تیم زیر نظر کادر پزشکی تمرینات ویژه ای را پشت سر گذاشت.
* در ابتدای تمرین مظلومی بازیکنان را دور هم جمع کرد و برای دقایقی با آنها به صحبت پرداخت.
* فریدون زندی که او هم با آسیب دیدگی رو به رو است به دویدن دور زمین پرداخت.
* تنها 10 نفر از هواداران تیم استقلال در ورزشگاه دستگردی حضور داشتند.
* بجز ملی پوشان، جاسم کرار تنها غایب تمرین استقلال بود.
*فرهاد مجیدی که در تمرین صبح امروز غایب بود پا به پای دیگر بازیکنان بدون مشکل تمرین کرد.
* گرم کردن بدنها،فوتبال گل کوچک و ارسال از کناره ها اصلی ترین آیتم های تمرین امروز آبی پوشان بود.
*در طول تمرین هنکه مربی آلمانی استقلال نکات لازم را به بازیکنان گوشزد می کرد و در مورد ارسال پاس ها به بازیکنان تذکر می داد.
تمرینات تیم استقلال فردا در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در ورزشگاه دستگردی برگزار می شود.