قرار نیست که هر بخش یه مدیرداشته باشه هربخشی رو که میخواهید توش فعالیت کنید طبق قوانین مدیریت براتون فعال میشه
Printable View
فعلا تا بهزاد بیاد من شما را راهنمایی کنم در هر پخشی که توانایی مدیریت داری پست هاتو به 50 برسون و سپس بیا در این تاپیک در خواست مدیریت بده تا کاندیدای مدیریت بشی و در طی دو هفته که شما باید در هر پخشی که مدیر هستین 200پست بزنین تا مدیر اون پخش بشین موفق باشین....نقل قول:
من عکس های خیلی خوبی دارم
و البته تو فیلمم میتونم کمک کنم
سلام خسته نباشید:dastt65:
در صورت رضایت شما منم آمادگی خودمو در بخش فیلمها اعلام می کنم
:pi8:
:RAG:..:RAG:..:RAG:..:yeah::yeah::yeah:
سلام من میتونم فروشگاه سریال براتون تهیه کنم خودم یکی دارم serials.shoploger.com
و میتونم مدیر تیم ترجمه باشم (سریال) البته من وقت ترجمه کردن ندارم ولی میدونم باید چیکار کرد.
:m0h:FARAR:..دوستان عزیزمن تخصوصم در رابط ماهوار یا رسیور است اگرکمکی از دست من برمی ایدبه این شماره تماس بگیرید09131070926 مجتبی
سلام بر دوستان خسته نباشيد
اقا بهزاد من آمادگي خودمو براي فعاليت در انجمن موبايل اعلام ميكنم
کاربر Assassin's Creed
با توجه به رسیدن تعداد پست هایش به حد مطلوب وفعالیت خوب ایشان مدیریت انجمن برای ایشان فعال میشود
موفق باشید
با سلام من که نمتونم مدیریت قبول کنم چون رشتم مدریت نیست.ولی اگه بتونم دوست ددددارم بخش اقتصاد هم تو این فروم باز بشه.
با تشکر.
با سلام
لطفا درصورت مصلحت مدیریت بخش بازیها رو برای من فعال کنید
ممنون
:from me :
به نام خدا
با اینکه تعیین مدیران به بهزاد و پژمان مربوطه و من دخالت نمیکنم ولی خوب انجمن شرمنده آقا مرتضی هست و بابت پستهاش به اون مدیون پس لطفا مدیریت ایشان را فعال کنید .
شاد و پیروز باشید :^:
با توجه به فعالت های خوبتون در اون بخش مدیریت اونجا براتون فعال میشه
موفق باشید:from me :
واقعا ممنونم
شرمندم کردین
:from me :
سلام بر همه دوستان من مدیریت قسمت لیچر رو قبول میکنم و سعی میکنم همیشه اپ باشم با تشکر ممنون
رحیم جان چون تعداد پست هات رو به تعداد مورد نظر رسوندی کاندیدای مدیریت برات فعال میشه اگه تا 2 هفته اینده پست هات رو به 200 پست افزایش بدی مدیریت برات به صورت کامل فعال میشه
موفق باشی
با سلام
با توجه به تعداد پست های شما در انجمن مربوطه وفعالیت خوبتون مدیریت انجمن برق براتون فعال میشه
درضمن همکاری لازم رو با سایر مدیران ومدیران ارشد داشته باشید
موفق باشید
دوستان اقا رحیم یکی از مدیرای با لیاقت سایت هستن ومدیریت برای ایشون هم فعال خواد شد چون پست ها به حد مطلوب نرسیده برای ایشون ولی چون فعالیتش تا الان خوب بوده اگر مشکلات سایت هم نبود بدون شک پستهاشون به حد مطلوب میرسید
رحیم جان بهت تبریک میگم امیدوارم از پیش هم فعال تر باشی:from me :
1- انجمن کامپیوتر
2- اینترنت و IT
الویت ها برای مدیریت Just_Cuz_19
سلام دوستان منم میتونم تو بخش ادبی با شما همکاری کنم
با سلام و خسته نباشید؟
آقا من میتونم در بخش نظامی فعالیت کنم اگه بشه مدیریت منو در اون بخش فعال کنید؟
سلام ...
کندیدای مدیریت شما فعال شده .
فعالیتت رو بیشتر کنید در بخش مورد نظر تا مدیریت اون بخش براتون فعال بشه .
ممنون ...
سلام ...
محمد جان در اون بخش فعالیت مناسب داشته باشی حتما برات فعال میشه .
ممنون ...
سلام ...
علی جان شما مدت زیادی هستش که در حالت کاندید قرار دارید و با توجه به فعالیت خوبتون مدیریتش براتون فعال میشه .
موفق باشید ....
==============
و دوستان توجه داشته باشید که فعالیتت رو ادامه بدید چون در صورت عدم فعالیت مدیریتتون لغو خواهد شد ...
و همچنین لطفا فعالیتتون متمرکز در بخش مدیریتی خودتون باشه .
ممنون از همگی ... :from me :
به نام خدا
ضمن تشکر از مدیریت محترم انجمن آقا سید حسین و تبریک به مدیران و همکاران عزیزمان یک نکته را در مورد مدیریت بخش موبایل لازم دانستم عنوان کنم .
مبحث موبایل مبحثی علمی و کاملا تخصصی هستش و در ضمن جزوه پربازدیدترین موارد می باشد که میلیونها کاربر به این مورد علاقه زیادی دارند و با توجه به تخصص خود بنده و نیما در ضمینه موبایل و مخصوصا سیمبین در ابتدای کار امید داشتم که بتوانیم این بخش را حسابی رونق بدیم ولی متاسفانه حجم عظیم کارهای فنی سایت و همچنین کارهای اداری و مشکلات شخصی بنده این مورد تحقق نیافت .
دوستان در ضمینه موبایل هیچ چیزی به اندازه به روز بودن مهم نیست و همچنین چون اکثر نرم افزارهای موبایل حجمی کم دارند و در بازار هم موجود نیستند خوب کاربران حتی کاربران کم سرعت و به اصطلاح دیال آپی هم توان دانلود را دارند و لذا از شما مخصوصا علی آقا که به انگلیسی تصلط نصبی دارید خواهش میکنم در انجمنهای خارجی مانند http://www.ipmart-forum.com/forum.php عضو شوید و نرم افزارها و اگر تونستید آموزشها را به سایت انتقال بدید و در مورد سوالات و مشکلات کاربران هم نگران نباشید من هم سعی میکنم هر جا گیر کردید به کمک بیام و پاسخگو کاربران باشم .
این مورد علاوه بر رشد انجمن مزایای زیادی برای خود شما دارد ، اولا انگلیسی شما تقویت میشه
دوما حسابی در ضمینه موبایل رشد خواهید کرد و باید بدانید واقعا انجمنهای خارجی قوی هستند
سوما شما میتونید به عنوانی در ایران کم کم در این مورد موبایل شناخته شده باشید .
شرمنده طولانی شد .
شاد و پیروز باشید :^:
با سلام و خسته نباشیدفراوان به دوستان
آقا حسین ( shmp30) من میتونم در بخش اخبار ها هم فعالیت کنم اگه میشه مدیریت منو در اون بخش هم باز کنید ممنون از زحمات پر افتخارتون
سلام به همه
آقا من هم آمادگی خودم رو برا کار تو انجمن اعلام میکنم
مهم نیست چه بخشی علاقه ام بیشتر به همکاریه
چطوری میشه مدیر کل شد ؟ flirtysmile1
من میخوام مدیر کل بشم باید چیکار کنم ؟ ::w8:
یکی بهم بگه چند تا پست بذارم تا بشم مدیرکل سایت ؟
اصلا مدیر کل چند تا پست گذاشت تا شد مدیر کل ؟
12000 تا پست داره اون من از اون بیشتر بذارم چای اونو میدین بهم ؟ :merc567:
با عرض سلام و ضمن خوش آمد گویی به شما دوست عزیز
البته آرزو بر جوانان عیب نیست ولی مطمئن باشید مدیر کل سایت نه بخاطر تعداد پستهاشونه بلکه به دلیل کفایته شون مدیر کل سایت می باشن .
ممنون از فعالیتتون حالا اگه نخواستین مدیر کل بشین!!!!!!!!!! برای مدیریت انجمن تعداد پستهاتون رو افزایش بدین
موید باشید :from me :
سلام
خوب شما چیکار کردین که عین لبو همرنگ مدیر کل شدید ؟
اصلا من کفایتم خیلی زیاده اونقدر که میخوام مدیر کل بشم
پستهامم زیاد کردم
ا مدیر کل غایبتان هم بیشتر هست الان
بعد هم شما خانمی طرف خانمها را باید بگیری نه اینکه به ما زور بگی :afd:
مدیر کل سایت بشین می تونی چند ین شب نخوابی می تونی یه سره تا صبح بیدار باشی می تونی بدون مدیر فنی کار انجام بدی می تونی جلوی هکرها رو بگیری می تونی با تمام وجودت واسه پیشرفت اینجا زحمت بکشی می تونی تمام درگیریهای رو تحمل کنی می تونی از خودت بگذری اگه فقط به چند تا این سوالها جواب مثبت بدی بازهم اون کفایتی که من می گم رو شاید نداشته باشی ولی مطمنا قابلیتهای دیگه دارید
من زور نمی گم که خانومی من دارم حق بهت می گم خب منم آرزو دارم جایزه نوبل بگیرم چرا نمی گیرم ولی در آینده خواهم گرفت هنوز سنم کمه :d: ولی به هر حال از کم شروع کنی بهتره سنگ بزرگ نشانه نزدنه ولی بدون من همه جوره هوای خانومهای سایت داشته ام و دارم خودم یه زمانی یدی طولانی در بخش کل کل داشتم :cheshmak98:
خب شمام به فعالیتت ادامه بده بینم چه جوری فعالیت می کنی غیر مدیر کل درخواست دیگری ندارین ؟:merc567:
خوب آیین نگر هم بشم بد نیست
حالا کووووووووووووووووووووو هکر و نخوابیدن ؟
من هم نوبل میخوام هم مدیر کلی
جواب همه را هم میدم
6 متر هم زبان دارم
ببین :b ab:
خ:tf:
خب حالا می خواهی آیین نگر بشی عجب!!!!!!!!!!!!!!! یکم دیگه بگذره همون مدیر انجمنم قبول می کنی اگه به زبونه که 6 مترو من قبل گذاشتم کنار رکورد جدیدتر بیار که بشه معامله کرد
در ضمن این تاپیک عمومی بهتر این بحث تموم بشه شما فعالیتو انجام بده حداقل مدیر انجمن بشیی بد نیستا سنگ بزرگنشانه نزدنه ها!!!
پس زبان دراز تر مدیریت بیشتر ؟
فکر کنم مدیر کل باید 200 متر باشه زبانش و هیچ کی تو زبان حریفش نشه !
من اصلا میخوام مدیر کل باشممممممممممممممممم :ashk: