خيلي ممنونم آقا محمد منو شرمنده كرديد . خيلي خوشحال شدم . اميدوارم هميشه شاد و سربلند باشيد و به همه آرزوهاتون برسيد.:6211::l::6211::l::6211:
با درود فراوان به همه شما خوبان
در ابتدا به فرزانه عزیزم تبریک می گم که به جمع دوستان خوب آذر دانلود پیوسته و از همه شما دوستان و مدیران عزیز و با محبت تشکر می کنم که اینگونه من و همسرم رو شرمنده محبتهای خودتون کردید . از همه شما عزیزان با تمام وجود قدر دانی می کنم و برای همه تون ؛ به روزی و شادکامی در همه لحظات زندگانی رو آرزومندم .
ارادتمند شما عماد.
به به من نبودم اینجا کلی خبراااا شده.یه عضو جدیدو عزیز پیدا شده..!!!
سلام فرزانه جون.خیلی خیلی بهت خوشآمد میگم و امیدوارم در این محفل دوستانه در کنار دیگر دوستان عزیز لحظات خوبی رو سپری کنی.
از صمیم قلب برات آرزوی موفقیت روز افزون دارم زن داداش عزیزم:6211::6211::6211::6211:
درود به آقا مسعود عزیز
ورودتون رو به سایت خودتون خوشامد می گم و امیدوارم بتونیم از توانایی های خوب شما در سایت استفاده کنیم . محیط اینجا در کمال دوستی ها بر اساس احترام متقابل بنا شده و به همین دلیل هست که پایدار و ماندگار خواهد بود . روزهای خوبی رو براتون آرزومندم .
سلام خدمت تمامی دوستان عزیزم
من مژگان هستم
26 ساله از تهران
رشته مندسی فنآوری اطلاعات درس می خونم
خوشحال میشم که بتونم تو سایت فعالیت بکنم
سلام مژگان خانوم به سایت خودتون خوش اومدین امیدوارم لحظات خوبی را در این سایت سپری کنید و به جمع تهرانی های سایت هم خوش اومدین و امیدوارم ما را از اندیشه های خود بهرمند سازید.......نقل قول:
سلام خدمت تمامی دوستان عزیزم
من مژگان هستم
26 ساله از تهران
رشته مندسی فنآوری اطلاعات درس می خونم
خوشحال میشم که بتونم تو سایت فعالیت بکنم
موفق باشید......
درود به سرکار خانم مژگان
ورود شما رو به سایت خودتون شادباش می گم و امیدوارم از اطلاعات خوبتون و توانایی هاتو استفاده ببریم . و از شما یاد بگیریم . سایت خوبی رو انتخاب کردید چون محیطش علاوه بر علمی بودن و تخصصی بودن حاوی دوستیهای خوب در کمال احترام هست . برای شما و همه دوستان خوب آذر تیم به روزی و شادکامی آرزومندم .
سلام من مجتبی هستم 22 ساله از تبریز ،دانشجوی رشته مهندسی پزشکی ، امیدوارم لحظات خوشی را با هم سپری کنیم
http://img.dl-best.ir/images/i4788suifux8nfdyy9.jpg
سلام:8899:
منم فقط خواجه حافظ شیرازی که روحش شاد باشه نمیشناسه:99tt:
فکر کنید یکم بیشتر:ghati:
آفرین:eyval::b tash:
من :shokhei: هستم :gol:
قربان مهربونیهاتون:khahesh::5611:
به عشق پریا اینجاست شما صاحاب خونهای:eyval::bazi: دوستت دارم من و تو باید همه جا باشیم:seshgho:
سلام به همه آذری ها
پرهام هستم تازه با سایت توپتون آشنا شدم امیدوارم سایتون همیشه پا برجا باشه :eyval:من شیرازیم . 18 سالمه دانشجوی کامپیوتر هستم و مجردم....:khar savar:
سلام پرهام جان به سایت خودت خوش اومدی و به جمع شیرازی ها سایت هم خوش اومدی امیدوارم اوقات خوبی را در این سایت سپری کنی و دوستای خوبی پیدا کنی.....نقل قول:
سلام به همه آذری ها
پرهام هستم تازه با سایت توپتون آشنا شدم امیدوارم سایتون همیشه پا برجا باشه http://forum2.azardl.com/images/smil...0%28113%29.gifمن شیرازیم . 18 سالمه دانشجوی کامپیوتر هستم و مجردم....http://forum2.azardl.com/images/smil...0%28145%29.gif
موفق باشید.....
نقل قول:
سلام پرهام جان به سایت خودت خوش اومدی و به جمع شیرازی ها سایت هم خوش اومدی امیدوارم اوقات خوبی را در این سایت سپری کنی و دوستای خوبی پیدا کنی.....
موفق باشید.....
نقل قول:
سلام دوست من خوبی
به جمع ما خوش اومدی
وبه جمع شیرازی های خون گرم که توسایت ما هم کم نیستن خوش اومدی
شاد باشی
با شما دوستان عزیز خوب اذری بهتر هم خواهد شد
:bazi::bazi::bazi::bazi::bazi::gawb6::gawb6::eyval:
فدای شما دوست عزیز:khejalati:نقل قول:
دردو به پرهام عزیز
به سایت خودت خوش اومدی . امیدوارم بتونیم از اطلاعات شما استفاده کنیم و محیط دوستانه اینجا که با احترام متقابل همراه هست حضورتون رو در سایت ماندگار بکنه . با آرزوی به روزی و سربلندی برای شما
امیدوارم که مورد رضایت شما باشه:dostıŞ
سلام به بچه های باحال این سایت
من هم معین هستم 19 سالمم هست الان هم دانشجو هستم یزد . امیدوارم بتونم کمک کنم تا سایت هرچه بیشتر پیشرفت داشته باشه چون واقعا پتانسیل بهتر بودن رو داره . خیلی خوشحالم که در جمع عزیزانی مثل شما هستم
السلام و علیکم و رحمت الله و برکات الله !
همانا شما ای فروم بازان آینده ی این مرز و بوم هستید !
باز میکنم دفتر فروم بازیم را در این فروم (AzarDl )
جوادم
سنم فعلا گفته نمیشه !
اهل مشهد و مشهدی ( اهل زد بازی ( رفیق از نوع مذکرhttp://forum.p30parsi.com/images/smi...hoosmile/4.gif) )
سلام دوستان عزیز گل و آرزوی سلامتی برای تک تک شماها :goal7195:و سلامی بیشتر به آقا رضای گل:goal7195:
محمد هستم 17ساله کوچیک شما.:d:
از تهران
تخصص:موبایل و رفع اشکال و پیسی.
خلاصه در خدمت شما هستیم
سلام دوستان
بنده پدرامم از زیباترین جای ایران کرج
من دنبال کلیپ های2pacمیگشتم که اینجارو پیدا کردم و جدا خیلی خیلی خوشم اومد از سایتتون امیدوارم بتونم کمکتون کنم
هر سوال دیگه بود درخدمتم:gol roz: