یه وقت خجالت نکشیدااا سر خواهرم میخوای هووو بیاری:ch0m:
Printable View
نقل قول:
سلام آقا خسته نباشید.جای دوری نبودم همین دورو برا بودم.خونه بابابزرگ رضا هم نرفتم.حقیقت راهم ندادhttp://forum2.azardl.com/images/smil...%20%285%29.gif:crying:
مجبور شدم برگردم سر خونه زندگیم...
نقل قول:
یه وقت خجالت نکشیدااا سر خواهرم میخوای هووو بیاری:ch0m:
برو به خواهرت بگو تا امشب مهلت داره برگرده اگر برنگشت رو سرش زن می گیرم خود دانی.
مامانی کجایی بیا که میخوان سرت هوو بیارن !!!!:ka5::ge1:
نکنه تو سر بابا هوو اوردی راستشو بگو؟؟؟؟:gah9::gah9::gah9:
بابا جونم درست نیستااااااا!!!:ekh2:
درسته من باباییم ولی مامانم حیفه هزارتا آرزو داره بیچاره:^:
درضمن خیلیم دلت میخواد زن بگیری برو بگرد!!! :nish:خیالمون راحته که هیشکی رقیب مامانمون نمیشه!!!:zab0:
حقیقتش عظمت خانواده و هیبت بچه هات (دخترات)رو ببینه در میره بدبخت!!!:zab0::kh-s:
مگه خوابشو ببینی بابا جونم!!!:kh-s::zab0::zab0:
دمت گرم خواهرم خوب گفتی!!!!!:yeah::yes::gah9:
خواهش میکنم جیگر:cheshmak98:
بزن قدش خواهر:cheshmak98::pi8::smo::dangiz:
برادر بزرگتون کجاست بهزاد لاسلامتی خواهراتو بهت سپردمو ببین چه جور با بابات صحبت می کنن......
زن می گیرم حتی اگه شد 3 تا.....:smo:
اااا؟؟؟نه بابا؟؟؟
عجب بابای بی معرفتی داشتیم و خبر نداشتیمااااا!!!:gham714:
شما همون مامانو پیدا کن که از دستت سر به بیابون گذاشته مفقود شده 3 تا پیشکشت!!!!:zab0:
اون که رفته نمیدونم بهش مشکوکم حالا اون کاریی را که بهت سپردم را انجام بده ببینم می تونی برام یه کار را درست انجام بدی....نقل قول:
بابایی من گفتم زن میگیرم برات نمیدونستم بی جنبه ای من گفتم تو میگی نمیخوام حالا میگی 3تا مگه زنت رو نمیشناسی پریا بفهمه پوستت رو میکنه ها من گفته باشم
:ekh2::ekh2::ekh2::ekh2::sar3::sar3::sar3::sar3:من نامادری نمیخوام!!!جرات داری برو زن بگیر!!!!!!!!!!!:ka5::ka5:
من که ریلکس ریلکسم!!! هم بابامو میشناسم هم مامانو هم بچه های فرومو!!!:zab0:
عمرا زن دیگه نمیگیره!!! از جونش سیر نشده که!!!:kh-s:
حالا راستی راستی مامان کجاس؟؟؟:gham714:
داییم نیستا!!!
خاله و شوهر خاله م همینطور!!!:mon820:
نکنه رفتن آستینارو برا دایی بالا بزنن؟؟؟ :tajob:آبجی حاضر شو که یه عروسی افتادیم!!!:nish::bg::gah9::yes:
تو هم دلت خوشه دختر کدوم مادر که بچه هاش و شوهرشو به امان خدا می سپاره و میره....من براتون هم پدری کردم و هم مادری بعد همش فکر مادر بی معرفتتون هستین که اصلا نمیدونه بچه هاش تو چه وضیعی هستن....بشکنه این دست که نمک نداره...مادرتون هم خودم میدونم چیکارش کنم وقتی رو سرش زن گرفتم میفهمه.......نقل قول:
من که ریلکس ریلکسم!!! هم بابامو میشناسم هم مامانو هم بچه های فرومو!!!:zab0:
عمرا زن دیگه نمیگیره!!! از جونش سیر نشده که!!!:kh-s:
حالا راستی راستی مامان کجاس؟؟؟http://forum2.azardl.com/images/smil...%20%285%29.gif
داییم نیستا!!!
خاله و شوهر خاله م همینطور!!!http://forum2.azardl.com/images/smil...20%2816%29.gif
نکنه رفتن آستینارو برا دایی بالا بزنن؟؟؟ :tajob:آبجی حاضر شو که یه عروسی افتادیم!!!http://forum2.azardl.com/images/smil...20%2813%29.gifhttp://forum2.azardl.com/images/smil...20%2828%29.gif:gah9::yes:
:eni:
راستشو بگو!!!
نکنه سر مامانمونو زیر آب کردی بری یه زن دیگه بگیری کلک؟؟؟ هرچی باشه بابای خودمونی دیگه!!!!:zab0::cheshmak98::d::pi8:
ببین چه بچه هایی تربیت کردم چقدر زبون درازن...مادر که بالا سر بچه هاش نباشه این طور میشه...اگه دستم به مادرتون برسه خودم میدونم چیکارش کنم... باید براتون یه مادر خوب پیدا کنم که خوب بتونه شما را ادب کنه یا رفته رفته منم مثل مادرتون فراری میدین..همین کارا را کردین مادرتون رفت دیگه.........:ashk:
با جناق عزیز من تو هم دردیم این دوتا خواهر اصلا نمی یفتن خونه من یواش یواش دارم دوچار درد تو میشم
آقایون مواظب رفتاراتون باشید ها !این خواهر های که میگید دختر های من هستند !
این پست رو زدم تا تذکر لسانی داده باشم:delkhor:
کاظم نگران نباش این پدر بزرگ نمیتونه کاری از پیش ببره....
آمار بنده
INFERNAL
پدر خانواده
Sada
عمو
Pezhman
عمو
mehraboOon
عمه
PC Hunter
شوهر عمه
shmp30
نوه خانواده
Assassin's Creed
پسرکوچک خانواده
mozhgan
دختر خانواده
parkour star
پسر خانواده
Behzad AZ
داماد خانواده یا پسر معلوم نیست مجهوله فعلا اما با ماست....
این ها هم که نمیدنم چیکارشون کنم
Hengameh
دختر خانواده
bahar
دختر خانواده
آمار پدر زن (پدربزرگ بچه ها)
krn7288
پدر زن.پدر بزرگ بچه ها
tina
خاله
SeEzAr
دایی جان ناپلئون
king 2011
دایی
بچه ها داییتون موهاش مثل دندوناش سفید شد نمی خواین کاری بکنید؟؟البته خودم یک نفر زیر سر دارم .....:yes::yes:
اشتباه می کنی من خواستگاریش کردم.....:yeah::gah9::m0h:
با جناق عزیز ما که از زور این دو تا خواهر نیومدیم انها رو توی خونه نگه داریم به جایی انها دق دلیمونو از دادششون در بیاریم (محمد جان مواظب خودت باش):nasihat::nasihat::b as::b as:دختری که رضا ادب کنه از این بهتر نمیشه
حالا که فکرشو میکنم میبینم حق دارن خاله و مامانم
انگار از دست شماها مام باید بریم پیدامون نشه:zab0:
البته فک کنم این مورد از خداتونم باشه!!:d::khe:
اااا؟؟ راس میگیا:d:
آخه نریمم که دقمون میدن که آخه!!!:gham714:
چی کنیم خواهر؟؟:del-s:
باید بریم مامانو پیدا کنیم تا حساب بابارو برسه!!!!!:yeah::yeah:
چه جوری؟؟!!!
اینن باباییو که ما داریم حق داره مامان بیچارمون پیداش نشه:zab0:
مثل اینکه امروز باباهم نیست!!!:gham714:
بابا همیشه هست این مامان که نیست خوب مامانتون کو که حقو همش بهش میدین ...
بدبخت این باباست که همه افتادن به جونش...........
اگه مامانو اذیت نمیکردی که نمیرفت!!!FARAR:..FARAR:..:ch0m::ch0m::ch0m:
کدوم اذیت.....مادر منو اذیت نکنه خودش کلیه ....خوب یک چیز بگم شاید شما دختر ها سر عقل بیاین............کو مادرتون ها خوب بگین...حالا یک چیز یاد گرفتین من اذیتش کردم ها اون شب که اومد من اصلا باهاش حرف نزدم چون بعد من اومدم....جواب را بدین دخترها چه دخترهایی تربیت کردم خدا صبرم بده مادرتون که رفته نه انگار اینجا یه عالمه بچه داره من بدبخت موندم تنهای تنها به قول بابابزرگتون میان سیل غم ها......این برادراتون هم که براشون فرق نمی کنه تازه مثل اینکه ازادی بهشون دادن.....................
هیچی بد بختی پشت بدبختی اینم که می خواستیم یکی دیگه گرفتش:ashk::afd:
یه فکر دیگه برام بکنین:bandari::bandari::bandari:tofang:.
بابا بزرگ هم که دیگه یه پاش پیش عزراییل یپای دیگشم لب گوره :gah9::gah9::gah9::shsa::shsa::shsa::shsa::shsa::s hsa::shsa::shsa::shsa::shsa:
میگم که بابا بزرگ دیگه عجلش خوندس :yes::yes::yes::yes::yes::yeah:بیخیالش شین:kh-s::kh-s::kh-s:
آقا احسان یکم خجالت بکش تو نشستی خونه داری مواد مصرف میکنی بعد دختر بیچاره من میره کار میکنه تا شکم بچه هاش رو سیر کنه !تو تا حالا شدی از این خونه بری بیرون نشده که هی مواد هی سیگار دختر من هم 25 ساعته کار میکنه با این همه که شما بچه و ...دارید 26 ساعتم کار کنه کافی نیست
این جندمین دفعه هست که بهت می گم منو با خودت مقایسه نکن...فکر کردی منم مثل خودت موادیم ...دعوای امروزمون یادت رفت که خونت بودیم داشتی مواد می کشیدی بعد به من هم تعارف کردی من نخواستم بعد بزور خواستی بزاری بکشم من زدمت بعدش هم که از خونت انداختیم بیرون...مادربزرگ هم که به خاطر همین کارات دق کرد هر وقت می کشیدی می زدت باز دست بر نمی داشتی اخر دق کرد مرد حالا هم که دخترات از دست کارات می خوان از شوهراشون طلاق بگیرن...کی ادب می شی ها.....اونوقت که دخترت را طلاق دادم می خوای پول مواد را از کی بگیری حالا من هستم بهت پول مدوادت را میدم بعدا چی.....نقل قول:
آقا احسان یکم خجالت بکش تو نشستی خونه داری مواد مصرف میکنی بعد دختر بیچاره من میره کار میکنه تا شکم بچه هاش رو سیر کنه !تو تا حالا شدی از این خونه بری بیرون نشده که هی مواد هی سیگار دختر من هم 25 ساعته کار میکنه با این همه که شما بچه و ...دارید 26 ساعتم کار کنه کافی نیست
خدایا به خانوادمون رحم کن!!!!
آمین
:nopr#::nopr#::nopr#::nopr#:
:del-s:
خدا به من صبر بده از دست شما ها
Oh my God give me patience
الهم عجل لولیک الفرج