به نام خدا
این بازی هم تمام شد و ماند تا بازی بعدی که کری خوانده بشه ، دقیقا همان چیزی که تو صفحه قبل گفتم و بعد مدتی هم از یاد میره این نتیجه هم ولی اونی که از یاد نمیره همان نتیجه شش تایی ها و مشت برومند هستش :دی
شاد و پیروز باشید :^:
Printable View
به نام خدا
این بازی هم تمام شد و ماند تا بازی بعدی که کری خوانده بشه ، دقیقا همان چیزی که تو صفحه قبل گفتم و بعد مدتی هم از یاد میره این نتیجه هم ولی اونی که از یاد نمیره همان نتیجه شش تایی ها و مشت برومند هستش :دی
شاد و پیروز باشید :^:
با اینکه بین تیم استقلال وپرسپولیس استقلالی هستم ناراحتم از برد استقلال
ناراحتم از برد صبا
اعصابم خورده از باخت تراکتور
بابا این صبا واستقلال میباختن تراکتور هنوز صدر بود گرچه به امید خدا باز برمیگرده به صدر
تیم فقط تراکتور مربی فقط امیر پاشا
بهزاد جان امیر پاشا نه ژنرال امیر قلعنه نوعی مربی بهتون دادیم یادمون رفته بود که اسمشو بگیم
تراکتور حق داشت جلو استقلال برنده بشه چون که پر عقاب استقلال اونجا بود
داداش محمد استقلال بعداز 4برد متوالی بازی رو 6بررصفر باخت حال پرسپولیس یه بازی دیگه هم به بازه بلکه بتونه یه 6صفر دیگه هم رقم بزنه
سید اینجوری کری نخون دفعه بعد باهامون بازی نمی کنن
بگو شما هم می برید دلتون خوش باشهugly3نزنید توی سر خودتون یه زیر خاکی دارید 6صفر برید شب خواب اون ببینید نخواب دو ستاره روی قلب استقلال 6صفر یادتون باشه تا دلتون خوش باشه تا دربی بعدی که بازم یه سری به این تا پیک بزنم
سلاممممممممممممممممم
عقاب سرخ پوش همیشه برنده است ، امیر پاشا باشه یا ژنرال اونهایی که تو زمین بودند عقاب های سرخ تراکتور بودن :m0h:
هیچکی اون 4 تا را یادش نیست ولی تا دنیا دنیاست کنار اون دو تا ستاره که البته اونها هم سرخ هستند یک چیزی نوشته شده به اسم
** 6 - 0
حالا با این حسابا قراره یک شش صفر دیگه داشته باشیم تو همین سالها ؟
مگر این که تو خواب ببینید که بازم بتونید 6-0 بزنید..
به قول کاظم جا ن شما بعد از 4 تا باخت 6-0 مارو زدین.الان که 3 تا بازی رو باختین.پس یه باخت دیگه هم بدین که باز شاید اگر خدا خواست به امید خدا یه 6-0 دیگه بتونید بزنید(تو خواب ببینید)
راست میگید عقاب سرخ پوش سوار تراکتور بی سوپاپ در حال شخم زدن باغچه واقعا جالبه
واقعا توهم سرخیتون بهتون تبریک میگم ستارهای استقلال سرخند:gah9:
یه باستان شناس بیارید تا تاریچه روش سالم نگه داشتن اون نتیجه رو توی دلتون بهتون یاد بده یواش یواش داره از مد میفته
پرسپولیس هاugly2 یادشون نیست استقلال ها خوب یادشون:gah9:
من چیزی نمی گم چونکه دلتون به اون خوش نباشه به چی خوش باشه
باشه دربی بعدی رو هم ببازیم تا ببینیم چطور میشه
من آفتاب پرست زیاد دیده بودم که زود به سمت آفتاب میچرخه vampire.
در کل هوادار استقلال و پرسپولیس و تراکتور و یا هر تیمی حرمت داره و کسی که هر چند دقیقه طرفدار یک تیم باشه را نمیشه هوادار حساب کرد
پرسپولیس بازی را به استقلال باخت ، استقلال به تراکتور و تراکتور به نفت ugly3 این را بهش میگن فوتبال و همونجور که اقا محمد گفت فقط بعضی چیزهال از یاد نمیره وگرنه هر باخت و بردی را بلاخره فراموش میکنند همه و از فردا روز دیگه شروع میشه
هر چند من خودم اول همیشه و همیشه طرفدار تیم تراکتور هستم و یک سوال دارم از مسولای فدراسیون ؟
چرا اگر تو تبریز به یکی فهش بدن فورا تیم تراکتور را شش جلسه محروم میکنند ولی هواداری استقلال دیروز عین کلاغ دهن خودشان را ربه طرف اسمان باز کرده و به همه تبریزیها و اذریها داشتند فهش میدادند و مسولا خواب بودن و کر ؟ چرا کسی با اونها کاری نداره ؟ نکنه اونها حق دارند فهش بدن چون تو تهران زندگی میکنند و فارسی حرف میزنند ؟
راست میگید قهرمانی 1970 استقلال فسیل نشده ولی برد پرسپولیس قدیمی شده !!!
تراکتور با سوپاپ و بی سوپاپ محبوب قلب مردم آذربایجان هستش ولی استقلال چی ؟ یک تیم مفتخور که فقط باید همه مردم ایران را ترکه کنند تا این تیم بتونه برای بازیکناش لباس بخره ugly3
باستان شناسی که میگید قهرمانی استقلال را دو عصر بعد از همان برد تونست کشف کنه پس شماها پشتک وارو بزنید چون کشف گردید :gah9:
دل شماها به چی خوشه ؟ ما استقلال را 6 صفر بردیم شما چی چونگ چین را تو جامی که دیگه برگزار نمیشه ولی یک چیز را یادتون رفته اون هم اینکه پاس همدان هم تونسته اون جام را بدست بیاره ولی جام در جام را فقط پرسپولیس تونست به دست بیاره که استقلال فقط یک بار تونست سوم بشه
فقط استقلالی ها نبودند و پپرسپولیسی هم بودند و متاسفم که ایننطور فوتبالی داریم !نقل قول:
چرا اگر تو تبریز به یکی فهش بدن فورا تیم تراکتور را شش جلسه محروم میکنند ولی هواداری استقلال دیروز عین کلاغ دهن خودشان را ربه طرف اسمان باز کرده و به همه تبریزیها و اذریها داشتند فهش میدادند و مسولا خواب بودن و کر ؟ چرا کسی با اونها کاری نداره ؟ نکنه اونها حق دارند فهش بدن چون تو تهران زندگی میکنند و فارسی حرف میزنند ؟
و فقط میتونم این رو بگم که ایران تبدیل به نزاد پرستی شده!متاسفم
اقا رضا اون فهشها نشان میداد طرفدارای کدام تیم هستند فهش میدن
اون تیمی که تیمش برده بود و رفته بود صدر جدولی که تراکتور با برد همان تیم هفته قبل صدر را به دست اورده بود
طرفدارهای پرسپولیس بعد از همان دقایق اول استرس باخت را بعد از خوردن گل داشتن و در ضمن فکر نکنم اونها دوست داشته باشند استقلال جای تراکتور تو صدر جدول باشه