پاسخ : ماشین مجازی Qemu وموارد استفاده ان در ویندوز
سلام
دوست خوبم، فرمت img بخاطر لودر اون (qemu) ضروريه و اگه بخواهيد يک ويندوز پرتابل داشته باشيد، با آموزشهاييکه استاد خودم جناب مهندس شيرينزبان در تاپيکهاي مرتبط دادند، ميتونيد ويندوز سبک و با نرم افزارهاي نصبي دلخواه با فرمت ISO و بصورت بوتيبل درست کنيد و اينطوري براحتي خواسته شما برآورده ميشه.
سپاس
عزیزان به این نکته توجه داشته باشند که در کل ویندوز طوری طراحی شده است که نمیتواند در فلاش نصب شده و کار کند.
البته به روش هائی میتوان ویندوز 7 را در هارد های اکسترنال نوع usb نصب و استفاده نمود.
ولی بهر حال اولا" بندرت بدلخواه و کامل کار خواهد کرد و ثانیا" اگر بخواهید این ویندوزی را که در هارد اکسترنال نوع usb نصب
شده و در سیستم شما کار میکند را به کامپیوتر دیگر وصل کنید ، در کامپیوتر دیگر کار نخواهد کرد.
البته راههائی هم برای رفع این مشکل وجود دارد ولی همیشه کار ساز نیست.
لذا برای استفاده توسط usb فقط باید از شبه ویندوز (ویندوز های نوع pe ) استفاده کرد که خوشبختانه هم روش های متعددی
برای اینکار وجود دارد و هم میتوان نرم افزار های متعددی را در این نوع شبه ویندوز ها استفاده نمود.
سلام. قصد خريد لپتاپ بدون سيستم عامل دارم و ميخام با يك سيستم عامل زنده روي فلش (داس يا ويندوز يا لينوكس يا ...) و نرم افزارهاي تست كه مثلا در داس يا لينوكس يا ... بتونه مشخصات سيستم رو نمايش بده . آيا همچين چيزي امكان پذيره؟ چون فروشنده ميخاست 50تومن براي نصب ويندوز كه خودم بلدم بگيره. حالا اگه راهي داره كه پول اضافه ندم. خيلي متشكرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m4n
سلام. قصد خريد لپتاپ بدون سيستم عامل دارم و ميخام با يك سيستم عامل زنده روي فلش (داس يا ويندوز يا لينوكس يا ...) و نرم افزارهاي تست كه مثلا در داس يا لينوكس يا ... بتونه مشخصات سيستم رو نمايش بده . آيا همچين چيزي امكان پذيره؟ چون فروشنده ميخاست 50تومن براي نصب ويندوز كه خودم بلدم بگيره. حالا اگه راهي داره كه پول اضافه ندم. خيلي متشكرم
اگه فقط میخوای مشخصات سیستم رو بدونی hiren boot یا dlc2013 یا dlc2014 وخیلی سی دی های بوت هستند که میتونند کار شما رو راه بندازند