متن کامل استعفاي جواد زرينچه
عضو هيئت مديره استقلال عدم رعايت صداقت در گفتار و رفتار و مجموعه اتفاقاتي که ميتوان از آنها به عنوان نمايش يا توهين به افکار عمومي و ايجاد فضاي بداخلاقي يا زيرپا گذاشتن ارزشهاي اخلاقي را از دلايل اصلي استعفايش اعلام کرد.
|
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00034068.jpg |
|
جواد زرينچه با ارسال متن استعفايش به خبرگزاري مهر با اشاره مسائلي از جمله "عدم رعايت صداقت در گفتار و رفتار و نيز تصميم گيريهاي نامناسب و فردي در برگزاري و اداره جلسات هيئت مديره و نيز اعتراض به نحوه برگزاري غيراصولي جلسات و چگونگي انتخاب مديرعامل و سرمربي تيم استقلال" را عامل استعفاش از هيئت مديره باشگاه استقلال اعلام کرد.
متن کامل استعفاي جواد زرينچه عضو هيئت مديره باشگاه استقلال به اين شرح است:
" جناب آقاي دکتر محمد عباسي
وزير محترم ورزش و جوانان
سلام عليکم؛ احتراما به استحضار ميرساند، نظر به سياستهاي وزارت ورزش و جوانان و در راستاي استفاده از تجربيات پيشکسوتان ورزش در امور و با توجه به لطف و عنايت ويژه جنابعالي نسبت به اينجانب، در مورخ 9/7/1390 طي حکمي از سوي آن مقام محترم بعنوان عضو هيئت مديره شرکت فرهنگي ورزشي استقلال ايران منصوب شدم. از آن زمان تاکنون بنا به احساس وظيفه و تکليف نسبت به هواداران خونگرم باشگاه و مجموعه تيم استقلال در وسع توان در انجام وظايف محوله تلاش کرده و از هيچ کوششي در اجراي فرامين و منويات آن وزارتخانه فروگذار نبودهام.
اينک با توجه به پارهاي از مشکلات بوجود آمده ناشي از عدم رعايت صداقت در گفتار و رفتار و نيز تصميم گيريهاي نامناسب و فردي در برگزاري و اداره جلسات هيئت مديره و نيز اعتراض به نحوه برگزاري غيراصولي جلسات و چگونگي انتخاب مديرعامل و سرمربي تيم استقلال، برخلاف ميل باطنيام از سمت عضويت در هيئت مديره شرکت فرهنگي ورزشي استقلال ايران کناره گيري و بدينوسيله مراتب اعتذار و قدرداني خويش را از اعتماد و حسن نظرمقام عالي وزارت و کليه پيشکسوتان بزرگ استقلال و هواداران فهيم ابراز ميدارم.
بي شک بزرگترين افتخار براي "جواد زرينچه " بعنوان سربازي کوچک، خدمت خالصانه و بيمنت براي استقلال عزيز و هواداران پرشور آن بوده و در هر کجا که باشم براي موفقيت تيم و شادي دل ميليونها هوادار استقلالي دعا خواهم کرد.
بديهي است که رويت و مطالعه "عناوين" فهرستوار پيوست (فقط طي يک هفته اخير) و نتيجه اتفاقات به دست آمده(مجموعه اتفاقاتي که ميتوان بعنوان نمايش يا توهين به افکار عمومي و ايجاد فضاي بداخلاقي يا زيرپا گذاشتن ارزشهاي اخلاقي از آنها نام برد)، عدم هماهنگي لازم و وجود اختلاف اساسي ميان رئيس هيئت مديره و مديرعامل محترم که متاسفانه تيم را در هفتههاي پاياني ليگ به حاشيه برد و نيز صحت عرايض اينجانب را تاييد خواهد کرد.
لازم به ذکر است تنها اظهارنظر مشترک ميان مصاحبههاي رئيس هيات مديره و مديرعامل محترم، الزام در" قهرماني ليگ برتر" و قول سرمربي جديد براي قهرمان شدن در ليگ برتر است که قطعا اين موضوع در انتخاب سرمربي محترم جديد لحاظ شده است.
در پايان لازم مي دانم ياد و خاطره اسطوره بزرگ باشگاه استقلال مرحوم "ناصرحجازي " که همواره به رعايت صداقت و صراحت کلام شهره بود، گرامي بدارم. به اميد موفقيت روزافزون "استقلال" ايران زمين و شادي دل هواداران عزيز در مسابقات داخلي و بين المللي، انشاا....
برادر کوچک شما - جواد زرينچه"
تنها اظهار نظر مشترک ميان رييس هيات مديره محترم و مديرعامل محترم:
رئيس هيئت مديره: همه تفاوت قهرماني جام حذفي و ليگ را ميدانند. براي ما جام قهرماني ليگ برتر مهم است (خبرگزاري مورخ 5/3/91)
مديرعامل: هر کدام از مربياني که قول قهرماني بدهند و شرايط استقلال را سنجيده و با آن کنار بيايند ، بعنوان سرمربي انتخاب ميکنم. (برنامه تلويزيوني ورزش از نگاه 2 مورخ 6/3/91)
عناوين اختلافات:
رئيس هيئت مديره: جام قهرماني استقلال از قهوهخانهها سر درآورده و باشگاه موزه ندارد! (خبرگزاريها - مورخ 5/3/91)
مديرعامل: چرا باشگاه استقلال موزه ندارد. سؤال من اين است که مگر رسولينژاد قبل از من در باشگاه استقلال نبودند، براي اين باشگاه چکار کردند، چرا موزه نزدند، ثمره حضور ايشان در استقلال حذف از ليگ قهرمانان آسيا بود، حالا از من موزه ميخواهند؟ مگر خود ايشان براي باشگاه استقلال چکار کرده که حالا اين حرفها را مطرح ميکند. (خبرگزاريها - مورخ 6/3/91)
رئيس هيئت مديره: کساني که به دنبال نفع شخصي هستند بايد کنار بروند (خبرگزاريها - مورخ 5/3/91)
مديرعامل: زدن اين حرفها درست نيست. گفتهاند که قرارداد بازيکنان مشخص نيست و پول باشگاه وضعيتش مشخص نيست. بيايند بررسي کنند ببينند چه اتفاقي افتاده. مگر من ميتوانم پول باشگاه را به حساب شخصيام واريز کنم که اينگونه حرف ميزنند. (خبرگزاريها - مورخ 6/3/91(
رئيس هيئت مديره: چک شخصي يعني چه؟ چرا با 15ميليارد کسب درآمد هنوز بازيکنان مصاحبه ميکنند پولي دريافت نکردهاند؟ يا هنوز طلبکارند؟ پول بيايد به حساب دولتي و از حساب دولتي باشگاه برود به يک حساب ديگر و از آن حساب به حساب شخصي برود و چک شخصي داده شود، اين در هيچ کجاي دنيا معمول نيست. (خبرگزاريها - مورخ 5/3/91)
مديرعامل: اگر مرا نميخواهند بگويند نميخواهيم ديگر چرا تهمت ميزنند. باشگاه استقلال 11 ميليارد و 800 ميليون تومان بدهي انباشته دارد که اين رقم با 3 ميليارد بدهي است که در زمان مديريت من برجاي گذاشته شده است. (خبرگزاريها - مورخ 6/3/91(
رئيس هيئت مديره: در آينده من در اين خصوص هم مطالبي را دارم که جهت روشن شدن افکار عمومي مطرح خواهم کرد.(خبرگزاريها - مورخ 5/3/91)
مديرعامل: من در خصوص اتفاقاتي که در باشگاه طي ماههاي گذشته افتاده، حرفهاي عجيب و غريبي دارم که بعداً خواهم گفت. (خبرگزاريها - مورخ 6/3/91(
رئيس هيئتمديره: تعطيل کردن تمرين توسط بازيکنان، شو و نمايش بود. نبايد به متخلفان اجازه بازي ميدادند. (خبرگزاريها مورخ 5/3/91)
مديرعامل: کي گفته است ما جباري را بخشيديم؟ (خبرگزاريها - مورخ 6/3/91(
مديرعامل: عضو هيئت مديره مهدي رحمتي را مهاجم ميداند (برنامه تلويزيوني جام جم)
رئيس هيئت مديره: فردي مصاحبه ميکند و ميگويد هيئت مديره گفته رحمتي بايد مهاجم شود، در حاليکه بهطور مشخص اسم برده شد از عنايتي. (خبرگزاريها - مورخ 5/3/91)
رئيس هيئت مديره: مدتهاست در استقلال به اين نتيجه رسيدهايم که براي ساختن آيندهاي روشن، نياز به ايجاد تغيير داريم، اکنون زمان مناسب براي تغيير و ترميم استقلال فرا رسيده.
مديرعامل: رئيس هيئت مديره استقلال ميخواهد مديرعامل باشگاه باشد
رئيس هيئت مديره: ما از مظلومي ليست بازيکنان فصل بعد را خواستهايم .
مديرعامل: من نميفهمم هيئتمديره چرا بايد از سرمربي تيم ليست بخواهد؟! فردا من از سرمربي تيم چطور کار بکشم؟! من بهعنوان مديرعامل باشگاه چطور ميتوانم از سرمربي تيم کار بخواهم در صورتيکه تيمش را با نظر هيئتمديره بسته است؟!
رئيس هيئت مديره: قلعهنويي با نظر هيئت مديره سرمربي استقلال شد
مديرعامل: هيئتمديره نميتوند سرمربي انتخاب کند
رئيس هيئت مديره: با محاسبه پولهايي که از وزارت ورزش، سازمان ليگ، تبليغات روي پيراهن و فروش بازيکن داشته، حدود 15ميليارد تومان درآمدزايي کرده است. براي ما عجيب است که بازيکنان از باشگاه طلبکارند.
مديرعامل: آيا اين کار درست است که رئيس هيئت مديره، مديرعامل را دزد خطاب کند؟ اين آقايان نه تنها حداقل ها را برايم فراهم نکرده اند بلکه تهمت هم زده اند که ما پول گرفته ايم و مشخص نيست کجا رفته است. اين صحبتها و تهمتهاي آقاي رسولينژاد ديگر نخ نما شده است.
رئيس هيئت مديره: فتحالله زاده جزو گزينههاي ما نيست (در رسانهها و مورخ گوناگون )
رئيس هيئت مديره: علي فتحاللهزاده خود را گزينه مديرعاملي کرد (برنامه راديويي 9/3/91)
رئيس هيئت مديره: فتحاللهزاده تا پايان فصل مديرعامل است. از فردا قرارداد بازيکنان ثبت ميشود. (ايسنا 9/3/91)
رئيس هيئت مديره: تکليف نهايي فتحاللهزاده در جلسه بعدي روشن ميشود. (ايرنا 9/3/91).
|
بائو به استقلال تهران پيوست
|
به نقل سايت رسمي باشگاه استقلال، ميثم بائو، بازيکن فصل گذشته تيم شهرداري تبريز، با عقد قراردادي يک ساله به استقلال پيوست.
وي عصر امروز در جلسه اي با حضور علي فتحاللهزاده، مديرعامل استقلال و علي اميري، معاون باشگاه، شرکت کرده و پس از توافق با مسئولان استقلال براي فصل بعد به اين تيم پيوست.
گفتني است بائو اولين خريد فصل استقلال است.
|
باشگاه استقلال: حرفهای واعظ آشتیانی بار حقوقی دارد
باشگاه استقلال اعلام کرد: صحبتهای واعظ آشتیانی بار حقوقی دارد.
محمد سررشتهداری مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در واکنش به مصاحبه واعظ آشتیانی با خبرگزاری فارس، اظهار داشت: روشها و صحبتهای واعظ آشتیانی نخنما شده است و او باید روشهای جدیدی پیدا کند تا بتواند در استقلال تشنج ایجاد کند. او دیده فتحاللهزاده و قلعهنویی باز هم با دست خالی توانستند تیم خوبی را ببندند و حرفهای گذشته را تکرار میکند آن هم در حالی که استقلال اکنون به جمع 8 تیم برتر آسیا رسیده است.
وی ادامه داد: واعظ آشتیانی جزو معدود مدیرانی بوده که ترازنامه مالیاش نه به تصویب هیئت مدیره و نه به تصویب مجمع باشگاه رسیده است. در حالی که ترازنامه مالی فتحاللهزاده هم به تصویب هیئت مدیره و هم مجمع باشگاه رسیده است. از نهادهای ذیربط و مسئول تقاضای رسیدگی به ترازنامههای مالی به مدیر را داریم تا مشخص شود ترازنامه کدام مدیر مستند است.
سررشتهداری تصریح کرد: واعظ آشتیانی بهتر است دست از رویا پردازی بردارد و با سند و مدرک حرف بزند. کجا فتحاللهزاده گفته است بدهی انباشته استقلال 3 میلیارد تومان است؟ شاید فتحاللهزاده گفته 3 میلیارد تومان بدهی مربوط به دوران واعظ آشتیانی است. اما هیچوقت نگفته بدهی انباشته 3 میلیارد تومان است. حرفهای واعظ آشتیانی بار حقوقی دارد.
وی افزود: هواداران استقلال میدانند او به چه دلیل و با چه نیتی این حرفها را میزند و از مسئولان ذیربط میخواهیم ترازنامهها را بررسی کنند تا مشخص شود حساب چه کسی دقیق، منظم و مصوب است.
قلعهنویی: نکونام درست میگوید که با باشگاه طرف است/ ساموئل را میخواهیم، جانواریو نمیآید
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: نکونام درست میگوید که با باشگاه طرف است و همه ما حرفمان همین است.
امیر قلعهنویی در حاشیه تمرین تیم فوتبال استقلال عنوان کرد: شرایط روز به روز بهتر میشود اما هنوز به شرایط ایدهآل خود نرسیدهایم. هاشم بیکزاده امروز به تمرینات استقلال اضافه شد و روز گذشته هم حنیف عمرانزاده قراردادش را تمدید کرد. 4 بازیکن جدید نیز به تیم اضافه شدند و با حفظ اسکلت سال گذشته تلاش میکنیم شرایط خوبی داشته باشیم.
وی ادامه داد: همه افراد از هیئت مدیره، مدیرعامل و بازیکنان تلاش میکنند تا تیم خوبی بسته شود. من قول دادم که استقلال نسبت به نیم فصل اول شرایط بهتری داشته باشد. ما هنوز کار بدنسازی انجام میدهیم و کم کم وارد فاز تاکتیکی میشویم. طبیعتا بازیکنان جدید خیلی از ضعفهای ما را پوشش خواهند داد.
سرمربی استقلال در مورد اینکه در سالهای گذشته این تیم تمریناتش را زودتر آغاز میکرد اما امسال اینگونه نشده، یادآور شد: این موضوع به دو مورد برمیگردد که آنها هم خوب هستند. یکی اینکه ما در لیگ قهرمانان آسیا حضور داشتیم و خوشبختانه هم از مرحله گروهی و هم از دیدار حذفی توانستیم با شایستگی صعود کنیم. بحث دوم مربوط به حضور ملیپوشان ما در تیم ملی است. تمام این موارد دست به دست هم داد تا نسبت به سنوات گذشته دیرتر تمرین را آغاز کنیم. البته این مسائل برای ما خوب بود. شاید به ضرر ما تمام شد اما نشان میدهد که استقلال سال گذشته با برنامه کار کرده که توانسته چنین موفقیتهایی را به دست آورده است.
قلعهنویی درباره شرایط جواد نکونام و مجتبی جباری اظهار داشت: برنامه ما بر این بود که همه بازیکنان فصل گذشته را حفظ کنیم. اما این مسائل در کنار این است که به کسی از جمله مردم، باشگاه و بازیکن لطمهای وارد نشود. باید با تعامل و برنامهریزی شده پیش برویم و از حاشیه دوری کنیم.
سرمربی استقلال تاکید کرد: صحبتهایی نباید گفته میشد اما زده شد. بهتر بود که با تعامل این مسائل را جمع و جور میکردیم. در زمان مناسب این مسائل حل میشد.
قلعهنویی در مورد اینکه آیا وساطت خواهد کرد تا جباری در استقلال بازی کند، گفت: بحث وساطت من نیست. جباری جزو سرمایههای ماست و ما هم تلاش میکنیم تا تیم فصل گذشته حفظ شود. انشاءالله به گونهای برنامهریزی میکنیم تا مردم هم خوشحال شوند.
سرمربی استقلال در مورد اینکه آیا نکونام را میخواهد، اظهار داشت: جواد جزو سرمایههای ماست چه زمانی که او در پاس و یا اوساسونا و یا فصل گذشته در استقلال بود. به هر حال هدف ما این است که تیم فصل گذشته حفظ شود.
وی درباره صحبتهای نکونام که گفته بود من با باشگاه طرف هستم نه با اشخاص، عنوان کرد: او حرف خوبی زده است. همه ما این را میگوییم. جز این هم نیست، همه با باشگاه طرف هستیم. حرف خوبی زده و من هم آن را تأیید میکنم.
قلعهنویی در مورد اینکه شفاف نظر خود را درباره نکونام اعلام کند، گفت: من کاملا شفاف صحبت میکنم، آن بازیکنانی که به افکار تاکتیکی ما بخورند را حفظ میکنیم. هدفمان این است که تیم سال گذشته را هم حفظ کنیم و هسته اصلی آن را نگه داریم.
وی درباره جذب بازیکنان خارجی و حفظ ساموئل و بازگشت جانواریو عنوان کرد: ما تمام وقت خودمان را برای این موضوع گذاشتهایم و 4-5 ساعت فیلم بازیکنان را تماشا میکنیم تا بازیکن خوبی بیاوریم و شرمنده مردم نشویم. ساموئل در لیست ما قرار دارد و با توجه به اینکه جانواریو شرایط سنیاش بالاست و همچنین دچار مصدومیتی شده که بدون عمل جراحی خوب شد و صد درصد نمیتواند در خدمت ما باشد، عذرخواهی کرد.
جمشیدیان: به هیچ عنوان برای پول به استقلال نیامدم/ باید راههای دررو را پیدا کنیم!
میخواهم با این تیم قهرمان آسیا شوم
هافیک تیم فوتبال استقلال گفت: من به هیچ عنوان برای پول به استقلال نیامدم و میخواهم با این تیم قهرمان آسیا شوم.
احمد جمشیدیان در حاشیه تمرین تیم فوتبال استقلال عنوان کرد: خدا را شکر تمرینات خوبی انجام میدهیم و بیشتر کار بدنی را در دستور کار قرار دادهایم. فکر میکنم تا هفته آینده که ملیپوشان و بازیکنان جدید به تیم اضافه شوند، تمرینات کاملتری داشته باشیم.
وی ادامه داد: هماکنون تمرینات ما شکل کاملی نمیگیرد اما با همین روال و نفرات کار را دنبال میکنیم. ملیپوشان در شرایط خوبی قرار دارند و فقط بازیکنانی که از سایر تیمها به استقلال اضافه خواهند شد یک مقدار مشکلساز میشوند. اما به هر حال بازیکنانی که در تمرینات هستند، به شرایط آرمانی میرسند و جای نفرات دیگر را پر خواهند کرد.
جمشیدیان درباره شرایط خودش افزود: پیش از اینکه در تمرینات استقلال حاضر شوم دو سه هفته خودم تمرین میکردم اما حضور در تمرینات تیمی کیفیت بالایی دارد. امیدوارم که به شرایط خوبی برسم.
بازیکن استقلال درباره مشکلات مالی این تیم یادآور شد: من اگر میخواستم برای پول به استقلال بیایم هیچگاه چنین کاری را انجام نمیدادم، فکر میکنم اهداف بالاتری از پول هم وجود دارد که آدم برای آن تلاش میکند، باز هم تکرار میکنم برای قهرمانی در آسیا به استقلال آمدم و هیچگاه پول برایم اهمیتی نداشته. میخواهم با این تیم قهرمان شوم.
هافبک استقلال درباره ترافیکی که در پست خود دارد، یادآور شد: در همه پستها ترافیک وجود دارد. باید تلاش کنیم و به هر حال باید راههای کوچه پس کوچه و در رو را پیدا کنیم و از ترافیک رهایی یابیم.
برهانی: به خاطر خودم دوست دارم جباری برگردد/ سوءتفاهمها حل میشود
مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: به خاطر شرایط خودم، دوست دارم جباری به استقلال برگردد.
جباری برای مهاجمان استقلال یک نعمت است
آرش برهانی در حاشیه تمرین امروز آبیپوشان در خصوص اینکه گفته میشد قرار است از استقلال جدا شود، گفت: خوشبختانه فعلا که در خدمت استقلال هستم و ابتدا سوءتفاهماتی وجود داشت که برطرف شد.
وی در خصوص اتفاقاتی که بین مجتبی جباری و باشگاه استقلال رخ داده است، گفت: تصور میکنم سوءتفاهماتی به وجود آمده و تبدیل به مشکل شده است، اما در مجموع خودم خیلی دوست دارم جباری به استقلال برگردد. به این خاطر که او بازیکنی است که فوتبال را میفهمد و برای مهاجمان استقلال نعمت محسوب میشود.
مهاجم استقلال تاکید کرد: خودم دوست دارم او به تمرینات ما اضافه شود و تصور میکنم طی روزهای آینده مشکلات بین و او باشگاه حل خواهد شد.