-
قلعهنویی در نشست خبری شرکت نکرد
غلامرضا باغآبادی مربی تیم فوتبال تراکتورسازی در نشست خبری پیش از دیدار با پرسپولیس در ابتدای صحبتهایش گفت: در ابتدا باید بگویم آقای قلعهنویی به دلیل همزمانی تمرین با ساعت کنفرانس از حضور در نشست خبری عذرخواهی کردند.
وی در خصوص اینکه چرا تماشاگران تراکتورسازی نسبت به سالهای گذشته کمتر شدهاند، گفت: وقتی قلعهنویی به تراکتورسازی آمد ۸۰ درصد بازیکنان تغییر کردند و در نیم فصل اول نتوانستیم به وحدت تاکتیکی برسیم قرار است در تعطیلات نیم فصل دو سه بازیکن به جمع ما اضافه شوند و قبول داریم که در چند بازی گذشته خوب نبودهایم اما سعی میکنیم در ادامه راه با ارائه بازیهای خوب ورزشگاهها را پر کنیم.
مربی تیم تراکتورسازی در خصوص آخرین وضعیت کیانی نیز گفت: این بازیکن در اختیار کمیته انضباطی باشگاه است و به صلاح او است که در یک تیم دیگر بازی کند. در نیم فصل با چند بازیکن دیگر وارد مذاکره میشویم و البته حضور کیانی در پرسپولیس هنوز قطعی نشده است.
وی در خصوص بازی فردا مقابل پرسپولیس گفت: دو تیم یکدیگر را آنالیز کردهاند و پرسپولیسیها در آخرین بازی خود در جام حذفی عملکرد قابل قبولی داشتند. این تیم در خط هافبک خوب کار میکند اما ما هم ثابت کردیم که تراکتورسازی همیشه زیبا بازی کرده و فردا نیز به فکر ارائه یک بازی قابل قبول هستیم.
باغآبادی در پاسخ به این سؤال که فکر میکنید آیا فردا تماشاگران تراکتور به ورزشگاه بیایند یا خیر، گفت: اعتقاد دارم که باید مقداری حق را به تماشاگران داد ولی در بازی با راهآهن هوای تبریز بیش از اندازه سرد بود و عملکردمان در چند بازی گذشته چندان خوب نبوده ضمن آنکه انتظارات از تیم ما بالا است ولی من فکر میکنم تهران آذریزبانهای زیادی دارد و فردا ۹۹ درصد از تماشاگران ما به استادیوم آزادی بیایند.
-
اگر پولی ندهند، زورم به خودم میرسد و میروم
محمد حسین جعفری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد شرایط مالی باشگاه تراکتورسازی و اینکه اعلام کرده می خواهد تصمیم دیگری بگیرد، اظهار داشت: متاسفانه مواردی که برای کمک از سوی استان در نظر گرفته بودیم هیچ کدام تاکنون مهیا نشده و من از این بابت تحت فشارم. مراجعی که از سوی استان قول مساعدت مالی داده بودند هنوز پولی به ما نداده اند. من شرایط استان را هم درک می کنم اما توقعمان این است که به عنوان تیم پر طرفدار آذری تنهایمان نگذارند.
وی افزود: مسئولان استان تلاش می کنند اما این سعی و کوشش کافی نیست. انتظار جدی تری از مسئولان داریم. پتانسیل استان بیشتر از این است. اگر به موقع به تراکتورسازی کمک شود در نیم فصل بهترین فرصت است تا تیم را بازسازی کنیم.
جعفری در پاسخ به این سؤال که چرا مسئولان استان به باشگاه تراکتورسازی کمک نمی کنند، گفت: کسی نمی گوید کمک نمی کنیم یا پول نمی دهیم. همه می گویند تلاش می کنیم اما فعلا پولی نگرفتیم. تاکنون هم به خاطر دو اسپانسر خوبی که داشتیم توانستیم تیم را بچرخانیم. در دو ماه اخیر که باید طبق قراردادها پول به بازیکنان می دادیم نتوانستیم به قول خود پایبند باشیم. امیر قلعه نویی خویشتن داری می کند و به بچه هم تذکر می دهد که شرایط باشگاه را درک کنند و آنها هم می دانند اگر تراکتورسازی جز سه تیم اول در پرداخت پول نباشد عقب تر هم نیست. آنها حقشان است که دنبال دستمزد خود باشند.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در ادامه گفت و گو با فارس در خصوص بازی روز گذشته مقابل مس سرچشمه که به تساوی صفر - صفر منجر شد، گفت: ما خوب نبودیم. بعد از پیروزی مقابل پرسپولیس در تبریز نتوانستیم نتیجه بگیریم که این جای بررسی دارد.
وی در جواب به این پرسش که برای نیم فصل چه تصمیماتی گرفته اند، گفت: اگر مسئولان استان دستمان را باز بگذارند برنامه های خوبی برای نیم فصل داریم اما اگر دستم خالی باشد قطع به یقین تیم آسیب می بیند و بنده با همه انگیزه هایی که وجود دارد زورم به خودم می رسد و می روم. من مدیری نیستم که بتوانم ساکن بمانم و اگر شرایط این طور باشد استعفا و ترجیح می دهم انرژی ام را جایی خرج کنم که فایده ای داشته باشد.
جعفری در ارتباط با اینکه گفته می شود در نیم فصل قرار است طالب لو و جاسم کرار به تراکتورسازی بپیوندند، گفت: کتاب این شایعات را بسته ایم و به فکر آدم های جدید هستیم.
وی در خصوص اینکه بازیکنان تراکتورسازی نیست به بازگشت جاسم کرار به این تیم واکنش منفی نشان داده اند، عنوان کرد: من چنین چیزی نشنیدم. باشگاه تراکتورسازی به دنبال جاسم کرار نیست و نظری روی او نداریم.
-
حدادیفر از امروز در تمرینات تراکتورسازی شرکت کرد
هافبک سابق ذوبآهن از امروز در تمرینات تراکتورسازی شرکت کرد.
به نقل از سایت باشگاه تراکتورسازی، قاسم حدادی فر هافبک تیم ذوب آهن اصفهان که برای گذراندن خدمت سربازی به تیم تراکتورسازی تبریز ملحق شده است امروز در این باشگاه حاضر شد و از امروز در تمرینات این تیم شرکت کرد.
-
تا نیم فصل به شرایط بازی خواهم رسید
قاسم حدادي فر كه متولد 21 تير ماه سال 1362 مي باشد در شهر اصفهان متولد شده و اصليت بختياري دارد. وي به دليل خدمت سربازي از ديروز به تيم تراكتورسازي ملحق شده است و اميدوار است با حضور در اين تيم پرهوادار بتواند به روزهاي آرماني خود بازگردد . حدادی فر که از امروز در تمرینات تراکتور حضور خواهد یافت گفتگوي وي را در ادامه مي خوانيد...
از چه زماني به فوتبال روي آورديد؟
من از 8 سالگي در مدرسه فوتبال ذوب آهن فوتبالم را شروع كردم و در تمام رده هاي سني اين تيم نيز حضور داشتم.
چه عاملي باعث شد كه به فوتبال علاقه مند شويد؟
با توجه به اينكه برادر بزرگتر من فوتباليست بود و من را تشويق مي كرد كه به اين ورزش روي آورم و همچنين به دليل اينكه به فوتبال علاقه داشتم به فوتبال حرفه اي روي آوردم.
تا كنون در كدام تيم ها بازي كرده ايد؟
من تمامي دوران فوتبالم را در ذوب آهن گذرانده ام به جز يك فصل كه به طور قرضي در نفت آبادان بازي كردم.
تا كنون چند بازي ملي داشته ايد؟
من 12 بازي ملي در كارنامه ورزشي ام دارم.
بهترين دوستان شما در تيم ملي چه كساني بودند؟
بهترين دوستان من بازيكنان ذوب آهن بودند نظير خلعتبري، گردان، ماهيني و همچنين بازيكناني چون آندرانيك تيموريان و احسان حاج صفي نيز از دوستان صميمي من در تيم ملي بودند.
نظرتان در مورد كي روش سرمربي تيم ملي چيست؟
كي روش يكي از بهترين مربيان است كه به فوتبال ما كمك مي كند و يكي از سرشناس ترين مربيان دنياست
آيا اميدوار هستي كه از تراكتور به تيم ملي دعوت شوي؟
من تمام تلاشم را مي كنم تا شرايط خوبي در تراكتور داشته باشم و اول به تيمم كمك كنم و بعد هم به تيم ملي دعوت شوم.
چه شناختي از شهر تبريز داريد؟
من شناخت كمي از شهر تبريز دارم و تنها شناختي كه دارم اين است كه همراه تيم براي بازي به تبريز مي آمديم. همچنين مي دانم مردم خونگرم و فوتبال دوستي دارد، تماشاگران خوب و باشگاه هاي خوبي دارد و اين فصل هم تراكتور يكي از مدعيان ليگ برتر است.
چه عاملي باعث شد كه از بين تيم هاي تراكتور، ملوان و فجرسپاسي؛ شهر تبريز و تيم تراكتور را انتخاب كنيد؟
اين فصل تراكتور از شرايط خاصي بهره مند است و فكر مي كنم يكي از مدعيان قهرماني باشد و با شناختي كه از آقاي قلعه نوعي داشتم تصميم گرفتم به تبريز بيايم و در كنار مردم خونگرم اين خطه باشم.
چه شناختي از هوادارن تراكتور داريد؟
هميشه هواداران تبريز يكي از بهترين هاي ايران بودند و از تيم خود حمايت كرده اند و تيم خود را نيز با حمايت هايشان به ليگ برتر آورده اند و من خوشحالم كه براي اين هواداران فوتبال بازي خواهم كرد.
در حال حاضر وضعيت تراكتور را در جدول رده بندي چگونه مي بينيد؟
تراكتور در حال حاضر وضعيت خوبي دارد و اميدوارم نيم فصل دوم نيز بهتر از اين شويم و بتوانيم قهرمان ليگ برتر شويم.
آينده اين تيم را چگونه مي بينيد؟
تراكتور يك باشگاه سازماندهي شده است و تماشاگران پرشوري دارد و آينده درخشاني در انتظار اين تيم است و انشالله بتوانيم در سالهاي آينده نتايج بهتري نيز به دست آورد.
آيا اميدي به كسب سهميه آسيا يا قهرماني داريد؟
بله 100 درصد ما اميدواريم كه با تلاش بچه ها و حمايت مردم و مديريت مسئولان اين تيم قهرمان ليگ برتر شود.
شما در گذشته كانديداي بهترين بازيكن آسيا بوديد، در اين خصوص چه نظري داريد؟
من بين 15 نفر اول آسيا بودم و به دليل مصدوميتي كه داشتم نتوانستم 3 ماه بازي كنم و متاسفانه به مراحل بعدي راه پيدا نكردم.
در حال حاضر وضعيت مصدوميتتان چگونه است؟
الان شرايط خيلي خوبي دارم و وضعيت مصدوميتم خفيف است و اميدوارم با توجه به تمريناتي كه انجام خواهم داد بتوانم شرايط بازي كردن را پيدا كنم.
فكر مي كنيد از چه زماني بتوانيد در تيم بازي كنيد؟
فكر مي كنم به اميد خدا از ابتداي نيم فصل دوم بتوانم در مسابقات حضور يابم و از امروز در تمرينات شركت خواهم كرد.
حرف آخر؟
حرف خاصي ندارم و از همه كساني كه براي من زحمت كشيدند تشكر مي كنم و اميدوارم بتوانم شرايط خوبي در تراكتور داشته باشم و به اين تيم كمك كنم.
منبع:تراکتوراسپور
-
چراغ سبز جعفری برای بازگشت كیانی
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز گفت: قلعه نویی تحت هر شرایطی مورد حمایت ماست و نتایج اخیر تاثیری در روند کاری وی نخواهد داشت.
محمد حسین جعفری درباره شرایط تیم فوتبال این باشگاه پس از تساوی خانگی مقابل مس سرچشمه اظهار داشت: به هرحال آن بازی تمام شد و باید به آینده بیندیشیم. ما 2 امتیاز دیگر را هم در تبریز از دست دادیم و باید بررسی کنیم تا دلیل ناکامی هایمان مشخص شود.
وی ادامه داد: نمی دانم چه حکمتی است که ما در بازی های خارج از خانه به زیبایی هرچه تمام تر بازی می کنیم و نتایج خوبی هم می گیریم اما در خانه نمی توانیم آنطور که باید کار کنیم.این وضعیت نگران کننده است اما با درایت کادرفنی مشکل را حل می کنیم و انشاءالله در نیم فصل دوم نتایج مطلوبی کسب می کنیم.
مدیرعامل تراکتورسازی از اعتماد باشگاه به قلعه نویی سخن گفت و تصریح کرد: ما از عملکرد قلعه نویی رضایت داریم، چون به نظر من او با بضاعتی که تراکتورسازی دارد، خوب کار کرده است. همین حالا هم در جدول رده بندی وضعیت خوبی داریم.
جعفری در پاسخ به این سوال که چرا هواداران تراکتورسازی از وضعیت این تیم رضایت ندارند، گفت: ما اگر بخواهیم وضعیت تیم را با سال گذشته مقایسه کنیم که اوضاع بهتر هم هست. دلیل نارضایتی هواداران هم این است که تیم در تبریز و مقابل چشمان آنها خوب نتیجه نمی گیرد. تنها تفاوت تیم امسال با سال گذشته این است که ما امسال در تبریز خوب کار نکرده ایم و سال گذشته این قضیه برعکس بود.
به هرحال ما به توانایی های قلعه نویی ایمان داریم و می دانیم که او در ادامه با جذب چند بازیکن خوب می تواند موفقیت های چشمگیری بدست آورد.
وی در خصوص اضافه شدن قاسم حدادی فر به تمرینات تراکتورسازی نیز افزود: حدادی فر بازیکن بسیار خوبی است که به عنوان سهمیه آزاد و به علت گذراندن خدمت سربازی خود به تراکتورسازی آمده است.او تمریناتش را هم شروع کرده و قطعا می تواند کمک خوبی به ما کند.
جعفری در خاتمه صحبت هایش درباره وضعیت مهدی کیانی اضافه کرد: بیش از کیانی و باشگاه تراکتورسازی، رسانه ها به ماجرای کیانی دامن می زنند. بعد از اینکه قلعه نویی این بازیکن را از تیم کنار گذاشت، به دنبال این بودیم که تصمیمی بگیریم تا هم به سود باشگاه باشد و هم به نفع کیانی. من از همینجا رسما اعلام می کنم که جدایی کیانی قطعی نیست و شاید به نفعمان باشد که این هافبک را حفظ کنیم؛ به هرحال او چندسال زحمات زیادی برای تراکتورسازی کشیده است.
-
با کمال میل برمیگردم و برای سربلندی تراکتور تلاش می کنم
مهدی كیانی بازیكن اخراجی تیم تراكتورسازی تبریز در واكنش به مصاحبه سردار جعفری و چراغ سبز وی به بازگشت كیانی به تمرینات این تیم اظهار داشت : من چیزی در این مورد نمی دونم و تا این تماسی از باشگاه نداشتم ولی اگر چنین باشد با کمال میل قبول می کنم و با افتخار به تیم محبوبم بر میگردم و تلاش خواهم کرد تا قهرمانی این تیم سهم کوچکی داشته باشم
کیانی در مورد وضعیت بدنی خود گفت : من در این مدت تمرینات اختصاصی ام را ادامه داده ام و از نظر بدنی مشکلی ندارم و در صورت بازگشت به تمرینات تلاش خواهم کرد تا هر چه سریعتر خود را با تیم هماهنگ کنم و بتوانم برای تیمم به میدان بروم
کیانی در خاتمه با بیان خوشحالی خود از این خبر ادامه داد : در چند ماه گذشته این خبر بهترین خبری بود که شنیدم و از ته دل خوشحالم و امیدوارم واقعا این اتفاق رخ دهد و من بتوانم دوباره پیراهن سرخ تراکتور را برتن کنم و برای سربلندی و خوشحالی هواداران تلاش کنم
-
بیانیه مشترک ملوان بندرانزلی و تراکتور سازی تبریز
هواداران با اخلاق دو تیم برنده واقعی هستند
به نقل از روابط عمومی باشگاه ملوان انزلی، باشگاههای فرهنگی ورزشی ملوان بندرانزلی و تراکتورسازی تبریز با اعتقاد راسخ به لزوم رعایت ارزشهای اسلامی، اخلاقی و منش پهلوانی در عرصه فوتبال که متأثر از ریشه دیرین این دو تیم در فوتبال کشورمان است و با رعایت اصول رقابت حرفهای و سالم و با ادای احترام به یکدیگر سعی در رسیدن به سطوح بالاتر فوتبال ملی و بین المللی دارند.
ما بازیکنان دو تیم را نمایندگان شایسته فرهنگ والا و غنی مردم شهرستانهای بندرانزلی و تبریز میدانیم دو شهری که در تعمیق و گسترش فرهنگ مدارا و اخلاق ورزشی نقش بسزایی در ورزش کشور داشتهاند.
اهتمام جدی به منش و روش ایرانیان در تولید و ترویج فرهنگ و اخلاق اسلامی و ایرانی، تقویت وحدت ملی، ایجاد روحیه برادری و تعاون و مشارکت در افزایش همدلی و کمک به گسترش نظم و امنیت عمومی در ورزشگاهها ناشی از غنای فرهنگی مردمان شریف شهرهای انزلی و تبریز است که در سایه آن فوتبالیستهای با اخلاقی چون مرحوم سیروس قایقران و کریم باقری به جامعه ورزش کشور معرفی شدهاند.
باشگاههای ملوان و تراکتورسازی با الگوسازی در ورزش سعی بر سم زدایی آفتهای ورزش کرده و به صورتی هدفمند برای رسیدن به ورزش حرفهای تلاش میکنند و دراین رهگذر نیازمند همراهی هواداران فهیم و با فرهنگ خود بوده و بر این باوریم که در تمامی مسابقات فی مابین برنده اصلی هواداران با اخلاق هر دو تیم هستند.
در هفته هفدهم لیگ برتر روز جمعه ملوان و تراکتورسازی به مصاف یکدیگر میروند.
-
كياني پس از بازگشت به تراکتورسازي
مهدي کياني هافبک تيم تراکتور سازي در خصوص بازگشت خود به تراکتور گفت: خيلي خوشحال هستم که دوباره به تيم محبوم بازگشتم و اميدوارم در ادامه ليگ بتوانم براي پرطرفدارترين تيم ليگ برتر کمکي باشم.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00034087.jpg
کياني در خصوص ميزان آمادگي خود و اينکه از چه زماني ميتواند براي تراکتور بازي کند، خاطرنشان کرد: من در اين مدتي که در تيم محبوبم نبودم تمرينات اختصاصي انجام دادم و در شرايط خوبي قرار دارم و آماده بازگشت به ترکيب تيم هستم و از زماني که کادرفني تصميم گيرد آماده خدمت به تراکتور هستم.
هافبک تراکتور در مورد غيبت چند ماهه خود از اين تيم تصريح کرد: واقعا دلم براي هواداران تراکتور تنگ شده بود و هر بازي تراکتور را که ميديدم دوست داشتم در زمين مسابقه بودم و براي اين هواداران بازي ميکردم و انشاالله بتوانم زحمات هواداران را جبران کنم و از استقبالي که امروز از من داشتند نيز تشکر ميکنم.
کياني گفت: من به هواداران اين قول را ميدهم که بيشتر از گذشته براي تراکتور سازي تلاش کنم تا بتوانيم با حمايت آنها و تلاش بازيکنان سهميه آسيايي را براي تراکتورسازي بدست آوريم.
بازيکن تراکتور سازي گفت: خدا را شکر ميکنم که تراکتور نتايج خوبي به دست آورده و بازيکنان تلاش کردهاند تا تيم نتيجه خوبي بگيرد و انشاالله من نيز تلاش بسيار زيادي خواهم کرد تا تيم نتايج خوبي بگيرد.
وي اظهار داشت: سردار جعفري براي بازگشت من به تراکتور کمک زيادي کرد و من از همه مسئولان باشگاه ممنونم که عذرخواهي من را پذيرفتند و همچنين من از امير قلعه نويي به خاطر اينکه مجوز حضور دوبارهام به تيم محبوم يعني تراکتور را داد تشکر ميکنم و ديروز از قلعهنويي هم معذرت خواهي کردم و از هواداران نيز عذر مي خواهم و اميدوارم زحمات هواداران را جبران کنم.
هافبک تراکتور در مورد بازي بعدي تراکتور با ملوان بندر انزلي گفت: در بازي مقابل ملوان اگر در ترکيب تيم جاي بگيرم، تمام تلاشم را خواهم کرد تا براي تيمم موثر واقع شوم و با گرفتن نتيجه دل خواه هواداران با دست پر از انزلي برگرديم و از هواداران ميخواهم که براي پيروزي ما در برابر اين تيم دعا کنند.
کياني پيوستن قاسم حدادي فر به تراکتور را خوش يمن خواند و عنوان کرد: قاسم حداديفر بازيکن بسيار خوبي است و اميدوارم با آمدن او به تيم بتوانيم با قدرت به کارمان ادامه دهيم و اميدوارم سال بسيار خوبي را در کنار تيم و هواداران با تعصب تراکتور سازي تبريز سپري کند.
-
تيم فوتبال تراکتورسازي در تعطيلات نيمفصل به ترکيه ميرود.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00028502.jpg
تیم فوتبال تراکتورسازی قصد دارد در تعطیلات نیم فصل اردوی یک هفته ای در ترکیه برگزار کند. این تیم دوم دی راهی آنتالیا می شود تا یک هفته ای در این شهر ترکیه تمرینات خود را پیگیری کند.
* تیم تراکتورسازی امروز صبح بعد از تمرین در انزلی به تهران آمد و عصر امروز راهی انزلی می شود. این تیم جمعه هفته جاری از آخرین هفته لیگ در نیم فصل به مصاف انزلی می رود. تراکتورسازی برای این بازی بازیکن محروم ندارد.
* قاسم حدادی فر بازیکن سابق ذوب آهن که برای گذراندن دوران خدمت سربازی به تراکتورسازی تبریز آمده با رفع مصدومیت می تواند این تیم را مقابل ملوان همراهی کند.
* مهدی کیانی که به تازگی با بخشش امیر قلعه نویی روبرو شده چند روزی است که در تمرینات این تیم شرکت دارد و حتی سرمربی این تیم نام وی را در فهرست ۱۸ نفره برای بازی با ملوان قرار داده است.
-
هواداران معترض تراکتورسازی خط میگیرند
امیرقلعهنویی پس از تساوی صفر بر صفر مقابل ملوان اظهار داشت: قبل از هر چیز از مسئولان فوتبال انزلی به خاطر وضعیت رختکن، سالن کنفرانس و زمین بازی به آن رسیدگی شده بود تشکر میکنم. ملوان تیم خوبی است که موفق شده بود به استقلال و ذوب آهن ۷گل بزند این تیم در زمین خودشان بسیار خطرناک عمل میکند.
وی افزود: آنها از حمایت قاطع هوادارانشان برخوردارند و در نبود محسن مسلمان مشکلات کمتری داشتیم. ملوان 2 هافبک فیزیکی داشت و میتوانست برنده بازی باشد. آنها موقعیتهای بیشتری نسبت به ما داشتند اگر بخواهیم یک برنده برای این مسابقه انتخاب کنیم حق ملوان بود.
قلعهنویی تصریح کرد: ساختار دفاعیمان را درست کردهایم اما در گلزنی مشکل داریم. در نیمه دوم روش ۴-۳-۳ بازی کردیم. نیمه دوم بهتر بودیم یک مربی نیاز به پروسه سه ساله دارد در تراکتورسازی ما خیلی زود با هم هماهنگ شدیم. از نظر رفتاری و اخلاقی تغییر کردیم.
سرمربی تراکتورسازی ادامه داد: توانستیم در نیم فصل اول ۲۹ امتیاز کسب کنیم که نتیجه خوبی است در بعضی پستها باید تقویت شویم. من باید از بچههای مطبوعات در تبریز تشکر کنم. آنها از ما حمایت میکنند آن دسته از آدمهای معترض در تبریز هم هوادار واقعی نیستند و خط میگیرند در تیم ما بحث اخلاقمداری حاکم شده است.
وی در خصوص جذب بازیکن سرباز توسط تراکتورسازی و اینکه بازیکنان سرباز به تیمهای فجر و ملوان نمیروند گفت: حتما تراکتورسازی یک برند خاصی دارد که بازیکنان به تیم فجر و ملوان نمیروند و تراکتورسازی را انتخاب میکنند.
-
پول نباشد به ترکیه نمیرویم
محمد حسین جعفری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اینکه از شرایط تراکتورسازی در نیم فصل اول رضایت دارد یا خیر عنوان کرد: نه می توانم بگویم راضی ام و نه می گویم ناراضی ام. انتظار بود که شرایط بهتری داشته باشیم اما باز خدا را شکر که در همین جایگاه هستیم. امیدوار هستم در نیم فصل دوم امتیازهایی که در تبریز از دست دادیم را جبران کنیم.
وی در خصوص اینکه در تبریز حاشیه ای وجود دارد یا خیر گفت: حاشیه خاصی در تبریز نداریم. از شرایط موجود راضی هستیم. هواداران ما به خاطر قلعه نویی و همکارانش انتظار بیشتری از او دارند و می خواهند تیم با وجود آنها نتیجه بهتری بگیرد اما با وجود مشکلات مختلفی که در نیم فصل اول داشتیم نتایج خوبی کسب کردیم.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در مورد اینکه هفته گذشته گفته بود یک هفته صبر می کند تا مشکلات مالی حل شود، گفت: هنوز هم مشکلات مالی پابرجاست و این هفته برای ما تعیین کننده است. اگر پول باشد تیم برای برگزاری اردو به ترکیه می رود و بازیکنان مورد نیازمان هم جذب می کنیم. امیدواریم مسئولان برای رفع مشکلات باشگاه اقدامات لازم را انجام دهند.
-
تراکتور خارج از خانه عملکرد بهتري دارد
بررسي عملکرد اين تيم در 17 بازي انجام داده مشخص مي کند که اين تيم در بازي هاي خارج از خانه به مراتب عملکرد بهتري در مقايسه با بازي هاي خانگي داشته است.
این تیم در آخرین هفته دور رفت این رقابت ها عصر روز گذشته در انزلی مقابل ملوان این شهر به تساوی بدون گل رسید تا با 29 امتیاز و قرار گرفتن در رده چهارم جدول رده بندی، پرونده اش در نیم فصل اول بسته شود.
این تیم در رقابت های نیم فصل اول هشت بار در خانه رو در روی حریفان قرار گرفت و در 9 بازی نیز به عنوان میهمان به مصاف حریفان رفت.
در هشت بازی خانگی تراکتورسازی سه بار پیروز میدان شد، در دو بازی نتیجه را واگذار و در سه بازی مساوی نتیجه کار این تیم بود و در مجموع 12 امتیاز از این بازی ها کسب کرد.
اما در بازی های خارج از خانه و در 9 بازی انجام داده، این تیم پنج بار مقابل حریفان به برتری رسید، نتیجه دو بازی را واگذار و دو بازی نیز به تساوی انجامید و 17 امتیاز نتیجه تلاش این تیم بود.
اگر تراکتورسازی روندی را که در بازی های خارج از خانه داشت در بازی های خانگی نیز ادامه می داد قطع یقین قهرمان نیم فصل می شد اما این تیم با از دست دادن 12 امتیاز در بازی های خانگی، صدرنشینی را با رده چهارم جدول عوض کرد.
به عقیده کارشناسان، نقطه قوت تیم تراکتورسازی هواداران این تیم هستند اما در نیم فصل اول لیگ یازدهم به عینه مشاهده کردیم که این تیم در بازی های خانگی آنچنان که باید از امتیاز میزبانی بهره نبرد و در خارج از خانه به مراتب بهتر و راحت تر بازی می کرد.
این تیم که با تغییرات انجام شده در کادر فنی و بازیکنان آن در فصل جاری، یکی از مدعیان قهرمانی و کسب سهمیه آسیایی است، در سه بازی آخر خانگی خود مقابل تیم های سایپا، راه آهن و مس سرچشمه با نتیجه مساوی متوقف شد و شش امتیاز حساس این بازی ها را به راحتی از دست داد.
البته نباید منکر این شد که تراکتورسازی در کوران مسابقات نیم فصل با مشکلات متعددی از جمله نبود بازیکن کافی در ترکیب تیم و همچنین برخی اختلافات بین بازیکن و کادر فنی روبرو شد و این موضوع علاوه بر ضربه زدن به تیم در نهایت منجر به کاسته شدن تعداد تماشاگران ان شد.
تراکتورسازی که با 29 امتیاز نیم فصل را در رده چهارمی جدول به پایان برد در مقایسه با نیم فصل گذشته این رقابت ها که با 25 امتیاز در رده هفتم جای گرفت، عملکرد بهتری داشته اما انتظار هواداران ان بیش از اینها بوده و آنها توقع دارند تیمشان حداقل در جمع سه تیم برتر لیگ قرار گیرد.
در نیم فصل گذشته رقابت ها تیم مس کرمان با 30 امتیاز در رده چهارم و همسان با رده فعلی تراکتورسازی قرار داشت و از این حیث تراکتورسازی یک امتیاز از فصل گذشته عقب است و برای جبران امتیازهای از دست رفته بازی های خانگی، باید بیش از پیش در نیم فصل دوم تلاش کند.
این تیم در نیم فصل دوم از امتیاز تعداد بازی های خانگی بیشتری برخوردار است و از 17 بازی باقیمانده، 10 بازی را در تبریز و مقابل تیم های ذوب آهن، داماش، استقلال، شهرداری، صنعت نفت، سپاهان، فجر سپاسی، فولاد، پیروزی و ملوان برگزار خواهد کرد و در هفت بازی دیگر در وضعیت میهمان به مصاف تیم های صبا، شاهین، نفت، مس کرمان، سایپا، راه آهن و مس سرچشمه می رود.
جذب یک مهاجم تمام کننده در این تیم و همچنین تقویت خط دفاعی در تعطیلات نیم فصل، می تواند این تیم را به گرفتن نتایج درخشان در نیم فصل دوم و تحقق رویای آسیایی شدن هوادارانش یاری کند.
تیم تراکتورسازی پس از سه روز استراحت، به مدت چهار روز در تبریز تمرین خواهد کرد و سپس برای برپایی اردوی یک هفته ای در ترکیه و انجام دو بازی تدارکاتی با دو تیم روس، عازم این کشور خواهد شد.
-
همکاري فني تراكتورسازي و آنتاليااسپور
باشگاه هاي تراکتورسازي تبريز و مديکال پارک آنتالياسپور ترکيه در مسايل فني، اقتصادي و ساختاري تبادل اطلاعات مي کنند.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00028502.jpg
به گزارش روز پنجشنبه سایت باشگاه تراکتورسازی، مدیرعامل این باشگاه که به همراه تیم در اردوی شهر سورگون آنتالیای ترکیه حضور دارد، در دیدار با همتای خود در باشگاه آنتالیاسپور بر تبادل اطلاعات بین دو باشگاه تاکید کرد.
''حسن آکینجی اوغلو'' مدیرعامل باشگاه آنتالیاسپور در این دیدار در خصوص پرهوادار بودن تیم تراکتورسازی اطلاعات خود را تکمیل کرد.
تیم فوتبال مدیکال پارک آنتالیاسپورهم اکنون با 21 امتیاز از 17 بازی در رده دوازدهم جدول رده بندی سوپر لیگ ترکیه قرار دارد.
محمدحسین جعفری مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز نیز در این دیدار از تیم ترکیه ای خواست در صورت فراهم بودن شرایط بازی دوستانه ای را با تراکتورسازی انجام دهد که مورد توجه باشگاه ترکیه ای قرار گرفت.
تراکتورسازی که از جمعه هفته گذشته در اردوی آنتالیا حضور یافته فردا به تبریز بازمی گردد تا خود را برای رویارویی با تیم صبای قم از هفته هجدهم رقابت های لیگ برتر که روز شانزدهم دی ماه جاری انجام می شود آماده کند.
-
این تیم برای مردم است و ما اینجا میهمانیم
به نقل از سایت باشگاه تراکتورسازی، امیر قلعه نویی در مورد اردوی تراکتورسازی در ترکیه صحبت های زیر را انجام داد:
* از شرایط اردو بگویید و این اردو تا چه حد توانست آن برنامه هایی را که مد نظر بود را برآورده سازد؟ با سلام و عرض ادب خدمت همه هواداران خوب تراکتورسازی،این اردو، اردوی بسیار خوبی است و فکر می کنم یکی از جاهای قشنگی است که در دوران فوتبالی ام رفته ام البته پارسال هم تجربه اینجا را داشتم. همه چیز اینجا خوب است هوا،زمین، تغذیه. شکر خدا ما نهایت بهره را از این اردو بردیم و تنها مشکلی که برای ما بود مصدومیت دو بازیکن، خصوصا مهدی کیانی است هر چند که به بچه ها گوشزد کرده بودم مواظب هم باشند متاسفانه مسعود ابراهیم زاده آن تکل بی مورد را زد و هنوز برای من جای تعجب است، در مورد فرزاد آشوبی چیز خاصی نیست می تواند بعداز سه یا چهار روز استراحت به بازی برگردد ولی مهدی کیانی متاسفانه فکر کنم بیست روز نیاز به استراحت دارد.خوشبختانه حدادی فر، حاتمی و اعتمادی به ما اضافه شدند که توانسته انگیزه و رقابت را در تیم، بالا ببرد.
*بازیکنان از لحاظ آمادگی در چه حد هستند؟
برنامه ما اینجا فقط نگهداری بدن ها بود. یعنی ما باید بدن ها را در شرایط مسابقه نگهداریم و با توجه به اینکه فاصله تا شروع مسابقات کم است نمی توانستیم به بدن ها فشار بیاوریم و این مسابقه با تیم آنتالیا اسپورو پیروزی پر گل نشان داد که بچه ها هم از لحاظ روحی روانی و هم از لحاظ آمادگی در شرایط خوبی قرار دارند.
*حضور نفرات جدید چه کمکی به تیم می کند؟
خیلی می توانند کمک کنند، مربی وقتی نیمکتش قوی باشد هم انگیزه بازیکنانش بالا می رود و هم خود مربی در شرایط مسابقه می تواند یک تغییراتی بدهد. در نیم فصل اول واقعا نیمکت مان ضعیف بود اما با آمدن مهدی کیانی که به هر حال در اصل یک یار به ما اضافه شده البته مصدوم شد و چند بازیکن جدید دیگر در نیم فصل دوم به ما خیلی کمک خواهند کرد.
*چه صحبتی با هواداران دارید؟
ما اینجا آمده ایم تا تمام تجارب خودمان را در اختیار تیم تراکتورسازی بگذاریم چون تیم تراکتورسازی در اصل، مال مردم است و ما اینجا میهمان هستیم و مردم آذربایجان همیشه در قلب من هستند و ما توقع داریم هواداران با حضور خود در استادیوم به ما کمک بکنند، از کسانی که دنبال پیروزی تیم هستند و تراکتور را دوست دارند و قلبشان برای تراکتور می تپد توقع دارم با حضور خودشان ،برای ما انرژی مضاعفی بدهند که انشالله بتوانیم در ۱۰ بازی خانگی، نتایج مطلوب را بدست بیاوریم.
-
تعهد تراکتورسازی برای جذب میلاد فخرالدینی
باشگاه تراکتورسازی برای اینکه بتواند میلاد فخرالدینی بازیکن مس کرمان را به عنوان بازیکن سرباز به خدمت گیرد به سازمان لیگ تعهد داد تا مسئله سربازی این بازیکن را حل کند.
این بازیکن قبلا پرونده خود در نظام وظیفه را تشکیل داده بود اما به دلیل نقص در مدارک پرونده ناقص مانده بود. باشگاه تراکتورسازی برای جذب فخرالدینی این پرونده را به جریان انداخت و به سازمان لیگ هم شد این مسئله را حل کند.
میلاد فخرالدینی در آخرین ساعات اداری روز گذشته توانست مجوز بازیکن سرباز را بگیرد و بازیکن تراکتورسازی شد و می تواند این تیم را مقابل صبای قم در اولین بازی دور برگشت لیگ که جمعه هفته جاری برگزار می شود همراهی کند.
-
احتمال توبیخ ابراهیمزاده و بهبود کاپیتان تراکتورسازی
مسعود ابراهیم زاده در اردوی ترکیه تراکتورسازی در جریان تمرین با تکلی خشن به روی پای مهدی کیانی باعث شد این بازیکن با مصدومیت شدید از ناحیه مچ پا روبرو شود و در نهایت تا ۵ هفته دور از میادین باشد. به همین دلیل باشگاه تراکتورسازی به احتمال زیاد مسعود ابراهیم زاده را به دلیل بی احتیاطی در تمرین با وجود تاکیدهای امیر قلعه نویی در مراقبت از پای همبازیان به کمیته انضباطی فرا می خواند و او را جریمه می کند.
* مرتضی اسدی کاپیتان تراکتورسازی که با سرماخوردگی روبرو شده بود با بهبودی که بدست آورده می تواند این تیم را مقابل صبای قم همراهی کند.
دیدار تیم های صبای قم و تراکتورسازی جمعه هفته جاری برگزار می شود.
-
آرفي رفت؛ يانوش به تراکتورسازي پيوست
تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز با عقد قراردادي "ميلوراد يانوش" مهاجم تيم سپاهان اصفهان را به خدمت گرفت.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00031822.jpg
ساعاتی پس از جدایی اشپیتیم آرفی مهاجم آلبانیایی از تیم تراکتورسازی، میلوراد یانوش مهاجم صربستانی تیم سپاهان اصفهان با عقد قراردادی به جمع سرخپوشان تبریزی اضافه شد.
یانوش پیش از پیوستن به تراکتورسازی، به صورت توافقی از باشگاه سپاهان جدا شده بود.
این مهاجم 29 ساله که سابقه حضور در تیم پاختاکور ازبکستان را نیز دارد، در نیم فصل اول لیگ امسال فقط سه بار برای تیم سپاهان گلزنی کرده بود.
وی در مجموع 27 بازی خود برای تیم اصفهانی طی یک و نیم فصل، 9 گل به ثمر رساند و توانست به همراه این تیم، فاتح لیگ برتر در فصل گذشته باشد.
یانوش در مدت زمان حضور خود در تیم سپاهان، به مدت یک فصل شاگرد امیر قلعه نویی سرمربی فعلی تیم تراکتورسازی بود.
-
نتوانستهایم به تعهدات خود عمل کنیم
به نقل از باشگاه تراکتورسازی تبریز، محمدحسین جعفری با اشاره به اینکه موسسه قرضالحسنه جوانان خیّر با خرید 30 درصد از سهام باشگاه تراکتورسازی تا حدودی مشکلات مالی این باشگاه را برطرف کرد، اظهار داشت: در ابتدای فصل جاری رقابتهای لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور (لیگ یازدهم) بودجهای را برای تیم فوتبال تراکتورسازی تنظیم و آن را در اختیار هیئت مدیره باشگاه قرار دادیم و بر اساس آن بودجه هدفگذاری کردیم که تیم ما در کورس قهرمانی و کسب سهمیه آسیا باشد اما تامین نشدن این بودجه در طول فصل، باشگاه تراکتورسازی را دچار مشکلاتی کرد که به نظر من این باشگاه در طول حیات خود تاکنون دچار چنین بحران شدیدی نشده بود.
وی ادامه داد: البته این مشکل در فصول گذشته و در زمان مدیریت آقای شفق نیز وجود داشت و حتی امکان داشت که تیم تراکتورسازی دوباره به لیگ یک سقوط کند اما در آن زمان با همت استاندار، سردار پورجمشیدیان و برخی از نمایندگان استان در مجلس، موسسه جوانان خیّر گام خوبی برداشت و مبلغ 1.5 میلیارد تومان به عنوان وام در اختیار مدیریت وقت باشگاه تراکتورسازی قرار داد و با این کمک مالی بود که تیم تراکتورسازی جان دوبارهای گرفت و در لیگ نهم رتبه هفتم را کسب کرد.
جعفری با اشاره به مشکلات مالی باشگاه تراکتورسازی در فصل گذشته تصریح کرد: سال گذشته نیز باشگاه تراکتورسازی دچار مشکل مالی بود و در آن مقطع، کمکهای استانی تا حدودی گره مشکلات باشگاه را باز کرد و ما توانستیم همه تعهدات خود را انجام دهیم و فقط مبلغ 460 میلیون تومان از فصل قبل بدهی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه بر اساس مصوبهای کمک دولت به تیمهای حرفهای ممنوع است، یادآور شد: ما تا امروز به هر نحوی شده مشکلات مالی را تحمل کردهایم اما برای موفقیت یک تیم لازم است که پول کافی وجود داشته باشد و بازیکن بدون دغدغه و مشکل مالی بتواند برای موفقیت تیمش تلاش کند.
مدیرعامل تراکتورسازی تبریز با اشاره به اینکه تا به امروز از سوی صاحبان صنایع و داخل استان برای این باشگاه کمک مالی آنچنانی نشده است، عنوان کرد: ما از ابتدای آبان امسال یک ریال هم به بازیکنان و اعضای کادر فنی ندادهایم و نتوانستهایم به تعهدات خود در این خصوص عمل کنیم که این موضوع سبب میشد فشار روی ما رفته رفته بیشتر شود.
وی ادامه داد: در این مدت من هرجا که لازم بود، رفتهام و دهها جلسه با بیگی و نمایندگان مجلس و اعضای هیئت مدیره برگزار کردهام تا بلکه گره مشکلات مالی باشگاه حل شود که خوشبختانه امروز با پا پیش گذاشتن موسسه قرضالحسنه جوانان خیّر، بخشی از این مشکلات باشگاه در حال برطرف شدن است.
جعفری با یادآوری موضوع استعفای چند وقت پیش خود از مدیریت باشگاه تراکتورسازی تبریز اظهار داشت: مشکلات مالی باشگاه به حدی بود که من بحث استعفایم را پیش کشیدم و حتی این موضوع را کتبا به هیئت مدیره باشگاه اعلام کردم چون به نظرم حیف بود که تیمی مانند تراکتورسازی که امسال صدرنشین لیگ برتر بوده و اکنون نیز ظرفیت صدرنشینی دارد، با مشکلات مالی مواجه شده و دچار آسیب شود.
وی در ادامه با اشاره به مذاکراتی که باشگاه تراکتورسازی با موسسه قرضالحسنه جوانان خیر داشته، گفت: از حدود چهار ماه قبل ما با مسئولان این موسسه وارد مذاکره شدیم و در ابتدا مذاکرات ما چندان جدی نبود اما از چند روز پیش گفتوگوهای دو طرف جدیتر از قبل شد و از سویی تلاش بیگی و سردار پورجمشیدیان نیز مثمرثمر واقع شد تا موسسه جوانان خیر بار دیگر برای کمک مالی و نجات تیم تراکتورسازی تبریز آستینها را بالا زده و وارد میدان شود.
-
از هواداران تراکتورسازی انتظار نداشتم
منصور ابراهیمزاده پس از شکست ۲ بر یک مقابل تراکتورسازی در پاسخ به این سؤال که چرا در جریان مسابقه به یکباره عصبانی شد، عنوان کرد: بازی زیبایی انجام دادیم و تراکتورسازی امکان نداشت به ما گل بزند. کار کرده بودیم و فقط اشتباهات فردی خودمان باعث شکست در این دیدار شد.
وی افزود: اخراج بیمورد بازیکن ما و بعد از آن اشتباه فردی باعث شکستمان شد اما خوشحالم که بازیکنان جوان ما خوب کار کردند. در آخر بازی میتوانستیم گل بزنیم و نتیجه غیر از این بدست آوریم. اگر من ناراحت شدم علتش این بود که به بچهها گفته بودم که اشتباه نکنید.
ابراهیمزاده با انتقاد از هواداران تراکتورسازی گفت: در این ورزشگاه انتظار شعار علیه تیم مقابل را نداشتم و تعجب میکنم که امروز چنین شعارهایی را شنیدم. همه میگفتند ضد فوتبال آنها به همان بازیکنی میگفتند وقت تلف میکنی که پیام صادقیان بود. او آذربایجانی است. این فرهنگ آذربایجان نیست و من از طرفداران تراکتورسازی میخواهم تیم خود را تشویق کنند. فرهنگ ما باید توسط ورزش بالا برود.
-
تیمی میبندم که 3،4 سال تاریخ مصرف داشته باشد
امیر قلعهنویی پس از پیروزی ۲ بر یک مقابل ذوبآهن گفت: به خاطر این برد خدا را شکر میکنم. به این پیروزی نیاز داشتیم اما از هواداران گلهمندم چون مردم آذربایجان الگوی معرفت در تاریخ بودهاند و توقع فرهنگی زیادی از این مردم داریم و دارند.
وی افزود: دست تک تک این دوستان را میبوسم اما از آنها میخواهم فقط به مسائل فنی بپردازند و از حاشیه بیرون بیایند. هر کسی که در تبریز مهمان است باید با خاطره خوب از این شهر برود. نتیجه از یاد میرود و آنچه که ماندگار است، اخلاق است. من حتی پیشنهاد دادم که بازی بعدی ما که با شاهین است و این تیم از حضور تماشاگر ممنوع شده با حضور مردم برگزار شود.
قلعهنویی با اشاره به زمین ورزشگاه یادگار امام تبریز گفت: از پیمانکاران بابت اینکه زمین نسبت به نیم فصل اول بهتر شده تشکر میکنم و از آنها میخواهم در بهتر شدن آن تلاش کنند. امروز بهترین شرایط ذوبآهن نسبت به نفرات ما بود و البته هم ما و هم آنها موقعیت چندانی نداشتیم و کلا کیفیت این مسابقه بد بود.
وی افزود: این بازی را با نصف نفرات بردیم و به لطف خدا شرمنده مردم آذربایجان نشدیم. تیم ما به آرامش رسیده و هدف من مسائل اخلاقی و فرهنگی در ورزش است. متاسفانه بعضیها تماشاگران تراکتورسازی را تحریک میکنند. من تیمی میبندم که ۳، ۴ سال تاریخ مصرف داشته باشد. این تیم در آینده پتانسیل قهرمانی دارد. چه من باشم و چه نباشم تراکتورسازی برنامه ۳ ساله میخواهد.
قلعهنویی تاکید کرد:۸ ماه است که ریالی پولی نگرفتهایم و امروز مبلغی به تیم تزریق شده است.
قلعهنویی در پایان گفت: از فدراسیون میخواهم از داوران با تجربه در بازیهای تراکتورسازی استفاده کنند.
-
کوتاه از تراکتورسازی
قاسم حدادی فر که به عنوان سرباز به تیم تراکتورسازی پیوسته روز گذشته در نیمه اول بازی با ذوبآهن با کشیدگی کشاله ران روبرو شد و زمین مسابقه را ترک کرد. احتمال دارد حدادی فر به دلیل این مصدومیت تا دو، سه هفته نباشد.
* مهدی کیانی گچ پای خود را فردا باز می کند و از شنبه می تواند تمرین را آغاز کند. او باید تمرینات بدنسازی را انجام دهد.
* عقیل اعتمادی دروازه بان جدید تراکتورسازی هنوز شرایط قرار گرفتن درون دروازه را پیدا نکرده و مربیان تراکتورسازی برای او تمرینات ویژه در نظر گرفته اند.
* با توجه به اینکه ۳۰ درصد سهام باشگاه تراکتورسازی به موسسه جوانان خیر داده شد شب گذشته قبل از بازی تراکتورسازی با ذوبآهن مبلغی از قرارداد اعضای تیم پرداخت شد. بازیکنان تراکتورسازی ۸ ماه بود پولی از باشگاه دریافت نکرده بود. گفته می شود از منابع دیگر هم قرار است پول به باشگاه تراکتورسازی برسد.
* تیم تراکتورسازی یکشنبه هفته آینده باید به مصاف شاهین در بوشهر برود. این تیم جمعه به تهران می آید و شنبه راهی بوشهر می شود. امیر قلعه نویی سرمربی تراکتورسازی به دلیل شرکت مراسم عزاداری اربعین حسینی صبح یکشنبه در بوشهر به تیمش ملحق می شود.
-
قلعهنویی: فعلا درباره قهرمانی حرف نمیزنم
امیر قلعهنویی پس از پیروزی ۳ بر یک مقابل داماش گفت: برنده واقعی این بازی تماشاگران بودند. در ورزش برد و باخت مهم نیست و از یاد میرود و کسی یادش نمانده که در سال ۸۵ تیمها چه نتایجی گرفتند. این منش و اخلاقیات است که میماند مثل تختی و هادی ساعی که از یاد مردم نمیروند. از مطبوعات تشکر میکنم که ما را در شرایط بحرانی کمک کردند.
وی در خصوص عصبانیتش در جریان مسابقه عنوان کرد: مادرمان ما را نفرین کرده که مربی شدهایم. درست است که بازی را بردیم و خدا را شکر میکنم اما مشکلاتی هم داریم که من نمیگویم و این روز قشنگ را خراب نمیکنم.
قلعهنویی تصریح کرد: این مردم اینقدر با ارزش هستند که هرچه خوبی به آنها کنیم باز کم است و با وجود همه این مشکلات و رفت و آمدها به ورزشگاه باز ما را حمایت میکنند.
سرمربی تراکتورسازی خاطرنشان کرد: کلا از بازی راضی نبودم. اوایل خیلی خسته بودیم و این به خاطر مسابقاتی است که پشت سر هم انجام میدهیم. باید بازی به بازی پیش برویم و فعلا در مورد قهرمانی حرف نزنیم. به بازیکنان گفتم بازی تمام شد و تا فردا خوشحال باشند از تمرین فردا به بعد باید به فکر بازی بعدی باشند و خوشحالی از یادشان برود.
-
کیانی آماده است، حدادیفر به استقلال نمیرسد
تراکتورسازی در شرایطی خود را برای بازی با استقلال آماده می کند که مهدی کیانی برای به میدان رفتن مشکلی ندارد و فرزاد آشوبی هم مصدومیت جزیی دارد اما می تواند به میدان برود.
قاسم حدادی فر که چندی قبل با پارگی همسترینگ روبرو شده بود هنوز به آمادگی کامل نرسیده و به همین دلیل به بازی فردا مقابل استقلال نمی رسد.
دیدار تراکتورسازی و استقلال از ساعت ۱۵:۳۰ فردا در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار می شود.
-
جعفری: با اختلاف یک گل استقلال را میبریم
محمد حسین جعفری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد بازی فردا مقابل استقلال اظهار داشت: وقتی تراکتورسازی در ورزشگاه آزادی مقابل ۷۰ هزار تماشاگر به برتری رسیده قطعا در تبریز امتیازهای ویژهتری برای پیروزی داریم. تراکتورسازی به راحتی امتیاز نمی دهد.
وی در خصوص اینکه زمین ورزشگاه یادگار امام مناسب نیست و قلعه نویی هم به این موضوع معترض شده عنوان کرد: از این زمین چهار پنج تیم استفاده می کردند. البته این مسئله حل شده اما این طوری نیست که بگوییم خیلی خیلی خراب است.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت: استقلالی ها با توجه به پیروزی هفته قبل روحیه گرفته اند و نمی خواهند صدر جدول را از دست بدهند اما فکر می کنم با اختلاف یک گل می توانیم استقلال را شکست دهیم.
جعفری تصریح کرد: دیدار با استقلال فینال نیست و با پیروزی در این دیدار نمی توان گفت کار تمام شده چون ۱۱ هفته دیگر را پیش رو داریم. امتیاز تیم ها به هم نزدیک است و ممکن است هر اتفاقی رخ دهد. کسی جرات ریسک کردن ندارد.
وی در این باره که فتح الله زاده گفته تیم ها اگر خودشان را هم بکشند نمی توانند به صدر برسند، گفت: تراکتورسازی هم قصد خودکشی ندارد و فقط می خواهیم ۳ امتیاز را بگیریم.
جعفری در خصوص اینکه آیا قانون ۱۰ درصد تیم میهمان برای حضور هواداران رعایت می شود یا خیر به فارس گفت: قطعا همین طور است و حتی اگر هواداران استقلال بیشتر از ۱۰ درصد باشند به آنها جا می دهیم. از قدیم گفته اند تبریزی ها میهمان نوازند.
-
ترکی گفت صحنه را درست ندیدم
علی علیزاده در مورد تصمیم محسن ترکی مبنی بر اعلام پنالتی برای استقلال و اخراج احسان حاج صفی اظهار داشت: من با ترکی صحبت کردم و گفت صحنه را درست و حسابی ندیده و برایم عجیب است که چطور ندیده و قاطعانه بازیکن ما را اخراج کرده است.
وی افزود: با این حال به تصمیم داور احترام می گذاریم. دوست نداریم کوچکترین توهینی به محسن ترکی شود معلوم است که این مسئله عمدی نبوده و از شعارهایی که داده شد خوشم نیامد اما داور در تصمیمی که گرفت اشتباه کرد.
علیزاده تصریح کرد: رتبه بندی فعلی جدول مهم نیست و ما فرصت جبران داریم. نباید تحت تاثیر مسائل حاشیه ای قرار گیریم اما همه مردم دیدند که نتیجه 2 بر صفر به سود استقلال عادلانه نبود.
-
اکبرپور مقابل نفتآبادان محروم است
سیاوش اکبرپور به دلیل گرفتن کارت زرد در بازی با نفت تهران سه اخطاره شد و به همین دلیل بازی این هفته با نفت آبادان را از دست داد.
تیم تراکتورسازی علاوه بر اینکه اکبرپور را ندارد، فرزاد آشوبی هم مصدوم است و به این بازی نمی رسد. محمد ابراهیمی هم که مقابل استقلال صدمه دیده بود هنوز بهبودی پیدا نکرده و احتمال رسیدن او به بازی با نفت کم است.
تراکتورسازی برای بازی با نفت آبادان که چهارشنبه هفته جاری در تبریز برگزار می شود، می تواند از احسان حاج صفی و فرزاد حاتمی استفاده کند.
-
انتقاد شديد مديرعامل تراکتورسازي از قلعهنويي
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي ضمن انتقاد شديد از رفتار قلعه نويي و پيوستن او به تيم فوتبال استقلال گفت: دو گزينه داخلي و سه گزينه خارجي را براي هدايت تيم فوتبال تراکتورسازي در نظر داريم که علي دايي هم يکي از آنهاست اما هنوز پاسخي به ما نداده است.
|
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00034085.jpg |
|
محمد حسين جعفري در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص جدايي قلعه نويي از تيم تراکتورسازي و آخرين وضعيت اين تيم ضمن بيان مطلب فوق گفت: ما تقريبا قبل از عيد مي دانستيم که قلعه نويي فصل آينده ديگر در تراکتورسازي نخواهد ماند. قلعه نويي قراردادش با باشگاه تراکتورسازي تمام شده بود. اگر قلعه نويي رفتار حرفه اي داشت مي گفت قرارداد من تمام شده و بايد در خصوص تمديد قراردادم فکر کنم.
وي در همين خصوص افزود: اما قلعه نويي به ما و همچنين در رسانه ها گفت که اولويت من براي فصل آينده تراکتورسازي است و به خاطر هواداران در تبريز مي مانم و حتي قراردادم را سفيد امضا مي کنم. در واقع قلعه نويي حرفهايي که زد با حرف دلش يکي نبود. من فکر مي کنم مشکلات مالي باشگاه تراکتورسازي دليل اصلي رفتن قلعه نويي نبود. مگر فتح الله زاده در تلويزيون اعلام نکرد که خود باشگاه استقلال 11 ميليارد تومان بدهي دارد؟
مدير عامل باشگاه تراکتورسازي تاکيد کرد: يکي از هواداران به من گفت: " اگر قلعه نويي خيلي راحت مي گفت من با اتمام قراردادم مي روم و آن حرفها را در خصوص ماندنش مطرح نمي کرد، همانطور که روز اول 7 يا 8 هزار نفر براي استقبال او به فرودگاه رفتند، هنگام رفتنش از تبريز نيز با 20 هزار نفر براي بدرقه او به فرودگاه مي رفتيم".
جعفري خاطر نشان کرد: ما حتي تا دوشنبه نيز منتظر حضور قلعه نويي بوديم اما به يکباره شنيديم که وي با استقلال به توافق رسيده است. در حال حاضر نيز ما دو گزينه داخلي و سه خارجي را براي هدايت تيم فوتبال تراکتورسازي در فصل آينده رقابتهاي ليگ برتر در نظر گرفته ايم که تاپ مولر نيز يکي از اين گزينه هاست.
وي افزود: ما با برخي از اين گزينه ها مذاکراتي انجام داده ايم اما در مجموع شانس گزينه مربي خارجي براي هدايت تيم تراکتورسازي از داخلي بيشتر است.
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي در خصوص حضور دايي به عنوان سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي گفت: همکاران من با نماينده دايي مذاکراتي را انجام دادند چون دايي در حال حاضر مسافرت است. هنوز نماينده دايي پاسخي به ما نداده و منتظريم تا دو روز آينده خود من به طور مستقيم با وي مذاکره کنم. بنابراين صحبتهايي که در برخي از رسانه ها مبني بر اينکه دايي به درخواست ما پاسخ منفي داده است، مطرح مي شود به هيچ وجه صحت ندارد.
وي در خصوص برنامه باشگاه تراکتورسازي در فصل نقل و انتقالات اظهار داشت: ما روز سه شنبه با سه بازيکن خارجي قرارداد مي بنديم و قصد داريم ضمن حفظ استخوانبندي و اسکلت تيم تا پايان هفته آينده 7 بازيکن داخلي نيز جذب کنيم، در واقع مي خواهيم از تمام ظرفيتهاي خود در فصل نقل و انتقالات استفاده کنيم.
|
-
دايي به پيشنهادمسئولان تراکتورسازي پاسخ داد
|
بهمن دهقان در خصوص اظهارات مسئولان باشگاه تراکتورسازي مبني بر پيشنهاد به علي دايي براي هدايت اين تيم تبريزي در ليگ برتر ايران و انتظار به پاسخ وي، اظهار داشت: پس از اينکه پيشنهاد باشگاه خوب و بزرگ تراکتورسازي را دريافت کرديم سريعا پاسخ خود را به دوستان خوبمان در تراکتورسازي دادهايم تا آنها در جريان نظر ما قرار گيرند.
وي به دليل احترام به مردم تبريز و باشگاه تراکتورسازي از توضيح بيشتر در اين باره خودداري کرد.
|
-
جعفري در واکنش به حضور مظلومي در تراکتور
|
محمد حسين جعفري در گفتگويي درباره حضور امير قلعه نويي در استقلال و شايعه پيوستن پرويز مظلومي در اين تيم صحبت هاي زير را انجام داد:
*اوضاع تراکتورسازي چطور است؟
مي بينيد که چطور است. سرمربي از دستمان پريد.
* اما خودتان او را حفظ نکرديد؟
ما مي خواستيم اما خودش رفت. وقتي شنيديم امير قلعه نويي با استقلال امضا کرده ديگر از او قطع اميد کرديم.
* شايعه شده قرار است پرويز مظلومي به تبريز بيايد؟
خواب ديديد خير است. ما تا حالا به او فکر نکرده ايم.
* با علي دايي به کجا رسيديد؟
به هيچ جا. او مسافرت است و نتوانستيم با دايي ارتباط بگيريم.
* قضيه تاپ مولر چيست؟
نمي دانم کدام هواداري اين خبر را شنيده و در وب سايت خودش نوشته است. تاپ مولر يکي از گزينه هاي خارجي ما هست اما مذاکره اي نشده است. ما هنوز به گزينه ها خود زنگ نزده ايم. فقط با ابراهيم زاده حرف زده بوديم که او هم به نفت تهران رفت.
* شنيديم نيم نگاهي هم به دنيزلي داريد؟
چه کسي گفته؟ ما اصلا به گزينه هاي ترکيه اي فکر نمي کنيم.
*مذاکره با فونيکهسي به کجا رسيد؟
اصلا مذاکره اي نداشتيم. ما بازيکنان خارجي خود را انتخاب کرده ايم. فلاويو لوپز مي ماند. دو بازيکن پرتغالي ديگر هم امروز عصر با ما قرارداد امضا مي کنند. يک سهميه آسيايي مي ماند که فعلا اين سهميه را حفظ مي کنيم.
|
-
با قطعي شدن جدايي قلعهنويي و پاسخ منفي دايي تراکتور با يک مربي خارجي قرارداد امضا ميکند
|
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از منتفي شدن حضور امير قلعه نويي در تراکتورسازي و پاسخ منفي علي دايي به اين باشگاه مسئولان تراکتورسازي به فکر جذب يک سر مربي خارجي افتاده اند.
در بين گزينه ها نام تاپ مولر آلماني مطرح شده اما مسئولان باشگاه فعلا هيچ خبري را تاييد نمي کنند.
سايت باشگاه تراکتورسازي در همين راستا مطلب زير را روي خروجي خود قرارداده است تا نشان دهنده تصميم اين باشگاه در زمينه کادرفني باشد:
" قلعه نويي گزينه اول باشگاه تراکتورسازي براي سرمربيگري تيم بود اما وي پاسخ به باشگاه را مشمول مرور زمان کرد و نهايتا به باشگاه استقلال پيوست اما باشگاه نيز بيکار ننشست و به دنبال گزينه معتبر و مناسب بود. وقتي که قطعا معلوم شد قلعه نويي تراکتورسازي را ترک و به استقلال پيوست باشگاه نيز در کار خود جديت به خرج داد و در حال نهايي کردن با يک مربي معتبر خارجي است تا بتواند تيم را به بهترين شکل ممکن اداره کند. اسم اين مربي به محض قطعي شدن همکاري با باشگاه اعلام خواهد شد."
|
-
لوپز با تراکتورسازي تمديد کرد
|
فلاويو لوپز، بازيکن پرتغالي تراکتورسازي، امروز (سهشنبه) قرارداد خود را با باشگاه تراکتورسازي رسما به مدت دو سال تمديد کرد. فلاويو لوپز در فصل قبل توانست با به ثمر رساندن 10 گل به عنوان يکي از بازيکنان موثر اين تيم مطرح شود. |
-
دو بازيکن جديد پرتغالي تيم تراکتورسازي (عکس)
آنسلمو گنزالس و ژائو ويلا با قرارداد دوساله به تيم تراکتورسازي پيوستند.
-
تراکتور آسيايي انگيزه ام را بيشتر کرد
|
''ژائو پدرو فررا ويله لا'' اظهارداشت: آشنايي خوبي از اين تيم با توجه به حضور چند بازيکن پرتغالي در ايران دارم و مديربرنامه هايم اطلاعات خوبي از اين تيم در اختيارم گذاشته است.
وي اضافه کرد: حضور کارلوس کي روش به عنوان سرمربي تيم ملي ايران و همچنين برادران لوپز در فوتبال ليگ برتر و انعکاس اخبار اين افراد در جرايد پرتغالي، موجب شناخت خوب فوتباليست هاي پرتغالي از فوتبال ايران و تراکتورسازي شده است.
ژائو افزود: مي دانم که تراکتورسازي پرشورترين هواداران فوتبال ايران را در اختيار دارد و يکي از تيم هاي پرطرفدار ايران است و مردم تبريز نيز فوتبال را به خوبي مي فهمند و با فوتبال زندگي مي کنند.
وي ابراز اميدواري کرد تا بتواند در مسير رو به رشد تراکتورسازي در فوتبال ايران و آسيا به اندازه توانايي اش سهيم باشد.
اين بازيکن عصر امروز با حضور در هيات فوتبال به مدت دو فصل با تراکتورسازي قرارداد امضا کرد.
|
-
فهرست گزينه هاي تراکتورسازي
|
محمدحسين جعفري گفت: پس از بررسي هاي لازم روي گزينه هاي سرمربيگري تيم سرانجام دو مربي در ليست نهايي ما قرار گرفتند.
وي اضافه کرد: معيارهايي براي انتخاب سرمربي فصل بعدي رقابت ها داريم که آشنايي با فوتبال ايران و آسيا، عملي کردن خواسته هاي باشگاه و رزومه و داشتن کارنامه قابل قبول از مهم ترين آنهاست.
وي ابراز اميدواري کرد تا هر چه سريع تر مذاکرات با مربيان مورد نظر نهايي شود و شاهد حضور سرمربي جديد تيم تراکتورسازي در آينده اي نزديک باشيم.
وي همچنين در خصوص سفر به دبي براي مذاکره با اين مربيان اظهارداشت: اين موضوع در حال حاضر منتفي است و ما منتظر جواب گزينه هاي مورد نظر براي آغاز مذاکرات هستيم.
جعفري در خصوص جذب بازيکن جديد گفت: باشگاه علاوه بر حفظ بازيکنان موثر سال قبل، جذب بازيکنان جديد و مطرح را با قدرت پيگيري مي کند.
|
-
خبر امد خبری در راه است سر خوش ان دل که از ان آگاه است
مظلومی داره میاد به تراختور.....99درصد صحته این خبر هستش!!!!