-
زارع: خوشحالم دوباره پيراهن تيم ملي را ميپوشم
محمد نصرتي در گفت و گويي با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص خط خوردنش از تيم ملي اظهار داشت: به هر حال نفرات تيم ملي معرفي شدهاند و من هم در فهرست كارلوس كيروش نيستم، شايد به خاطر نتايج پرسپوليس بوده كهمن خط خوردهام. شك نكنيد با تلاش و كوشش بيشتر ميتوانم دوباره به تيم ملي برسم. خوشبختانه اكنون شرايط در پرسپوليس خوب است و به دنبال اين هستيم تا با شكست نفت آبادان به شرايط ايده آل برگرديم.
همچنين مازيار زارع كه فهرست 24 نفره كارلوس كيروش حضور دارد، درباره حضورش در تيم ملي گفت: خوشحالم دوباره به تيم ملي دعوت شدم و اميدوارم بتوانم جوابگوي اعتماد كادر فني باشم. من تلاش خواهم كرد تا خودم را ثابت كنم؛ البته با توجه به شرايط موجود كار سختي پيش رو دارم.
-
استيلي: به نظر كيروش احترام ميگذارم، اما جاي نصرتي و نوري در تيم ملي خالي است
حميد استيلي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره اعلام فهرست تيم ملي اظهار داشت: من معتقدم كه بايد به نظر كيروش احترام گذاشت، اما عقيده من اين است كه نام 2 بازيكن پرسپوليس در اين فهرست جا افتاده است. به نظرم محمد نصرتي و نوري حقشان حضور در ليست تيم ملي بود. بدون شك نصرتي در اين شرايط يكي از بهترين مدافعان ايران است و محمد نوري نيز در خط هافبك بسيار خلاق و خوشفكر است.
وي افزود:شك نداشتم اين 2 بازيكن ما ميتوانستند به تيم ملي كمك كنند و جايشان در تيم ملي خالي است، اما معتقدم بايد به عقايد كيروش احترام گذاشت؛ بايد ببينيم ايشان مقابل بازي با اندونزي دنبال چه اهدافي است. شايد ايشان در اين بازي از مهرههاي هجوميتر دوست دارد استفاده كند.
استيلي تاكيد كرد: البته من براي تيم ملي كشورم در بازي مقابل اندونزي از صميم قلب آرزوي موفقيت ميكنم اما بايد اين را دانست كه بازي در پرسپوليس كمتر از تيم ملي نيست. 70 هزار نفر به خاطر اين تيم به ورزشگاه ميآيند.
وي در پاسخ به سؤالي كه با انتخاب 4 نفر از پرسپوليس در تيم ملي، كار شما در تعطيلات براي تمرينات تاكتيكي آسانتر شد، گفت: بالاخره حضور 4 بازيكن هم در تيم ملي كم نيست. من براي اين 4 بازيكن آرزوي موفقيت ميكنم. سعي خواهيم كرد در غياب اين بازيكنان به خواسته خود در تمرينات برسيم.
سرمربي پرسپوليس عنوان كرد: مطمئن باشيد در اردوهاي آماده صددرصد تعداد نفراتمان در تيم ملي بيشتر خواهد شد. بازيكنان ما تلاش خواهند كرد با درخشش در پيراهن پرسپوليس خود را تيم ملي نزديك كنند. بازيكنان ما سراپا انگيزه هستند و مطمئن باشيد حرفهاي زيادي براي گفتن دارند.
-
اولادي و نوروزي خط خوردند، هاشميان در فهرست 18 نفره جاي گرفت
تيم فوتبال پرسپوليس تهران در تعطيلاتي كه به خاطر بازي ايران مقابل اندونزي برگزار خواهد شد اردوي 4 روزهاي را در تهران تشكيل ميدهد.
* با اجازه حميد استيلي ممد دوتال، مدافع بوركينافاسويي پرسپوليس پس از بازي مقابل نفت آبادان به مدت 2 روز به مرخصي خارج از كشور خواهد رفت و سپس به ايران باز خواهد گشت.
* حميد استيلي پس از تمرين امروز(سه شنبه) ليست 18 نفره خود را براي بازي مقابل صنعت نفت آبادان اعلام كرد.
از همين رو وي نام محمد دوتال، اولادي، نوروزي را از تيم خود خط زد، اما وحيد هاشميان و سيف اللهي بازيكن جوان پرسپوليس در ليست 18 نفر اين تيم قرار گرفتند.
-
پرسپوليسيها براي عقد قرارداد تا روز دوشنبه فرصت دارند
فصل نقلوانتقالات ليگ 90 روز گذشته به پايان رسيد و با وجود اعلام كميته فوتسال مبني بر اينكه سرخپوشان تا ساعت 24 شب گذشته (سهشنبه) ميتوانند مداركشان را به فدراسيون تحويل دهند، اين اتفاق رخ نداد تا پرسپوليس روانه ليگ يك شده و براي تعيين تيم چهاردهم، روز جمعه مسابقهاي بين 2 تيم فرشآراي مشهد و بنيادمسكن فارس كه جزو چهار تيم راهيافته به مرحله پليآف ليگ يك بودند و با قبول شكست برابر ميثاق تهران و شهرداري ساوه نتوانستند جواز حضور در ليگ برتر را دريافت كنند، برگزار شود.
در اين شرايط كميته فوتسال فرجهاي براي بازيكناني كه با پرسپوليس قرارداد داشتند قائل شد تا بتوانند به ديگر تيمها بپيوندند.
سرخپوشان تا روز دوشنبه هفته آينده براي انتخاب تيم جديدشان فرصت دارند.
ليگ 90 نيز از روز سهشنبه هشت شهريور آغاز خواهد شد.
-
كرماني مقدم: مايليكهن ميخواست پرسپوليس را تمرين دهد و در كار فني دخالت كند
مرتضی کرمانی مقدم در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره شرایط پرسپولیس اظهار داشت: بازیکنان و حاشیه های اطراف تیم بيش از هر چيز ديگري در مشكلات پرسپوليس نقش دارد. من کادر فنی پرسپولیس را مقصر نمی دانم چون شرایط برای آنها مهیا نبوده است. چه زمانی این اتفاق افتاده که در تیم بزرگ پرسپولیس هواداران در اولین بازی عليه تیم خود شعار دهند؟
وي ادامه داد: شعار دادن در دقیقه 40، باعث مي شود ابتدا کادر فنی و بعد بازیکنان دچار افت شوند. انگیزه ها کم می شود و اشتباهات بیشتر خواهد شد چون استرس وارد تیم شده است. اگر هواداران صبر بیشتری داشته باشند قطعا پرسپولیس درست می شود. من کار حمید استيلي را در شاهین و استیل آذین دیده ام و معتقدم او کارش را بلد است.
كرماني مقدم در ادامه درباره حضور و قطع همكاري مايلي كهن با پرسپوليس عنوان كرد: آقای مایلی کهن پیشکسوت فوتبال ايران است اما اصلا از کار ایشان خوشم نیامد، مخصوصا وقتی که این آقا لباس آورده بود تا در تمرینات پرسپولیس لخت شود و تیم را تمرین دهد و در کارهای کادر فنی دخالت كند. اگر خود ایشان در کادر فنی پرسپولیس بود و یک نفر همین کارها را انجام می داد چه كار مي كرد؟
وی افزود: مایلی کهن آمده بود تا سرمربی پرسپولیس شود. ايشان بايد با استفاده از تجاربش به استیلی کمک می کرد نه اینکه به تیم ضربه بزند و یا دنبال این باشد که تیم را به هم بریزد متاسفانه ایشان کمکي به پرسپولیس نكرد.
کرمانی مقدم در پایان خطاب به هواداران پرسپولیس گفت: من فقط از هواداران می خواهم صبر داشته باشند. این تیم برای استیلی، کاشانی و دایی نیست این تیم برای مردم است.
-
حاشيه ديدار پرسپوليس و نفت آبادان
با توجه به قحطي در كشور سومالي در حاشيه ديدار پرسپوليس و نفت آبادان، بيرون از ورزشگاه آزادي صندوقهايي براي كمك به مردم سومالي قرار دارد.
*گزارشگر برنامه خارج از گود بخش خبري 20:30 قصد داشت در كنار زمين گزارش تهيه كند كه مسئولان برگزاري مسابقه و ماموران انتظامي مانع از اين كار شدند.
*حدود 40 تماشاگر آباداني با پيراهن برزيل در ورزشگاه آزادي حضور دارند.
*ميثاق معمارزاده براي اولين بار در تركيب اصلي تيم پرسپوليس قرار گرفته است. او بدون عليرضا حقيقي براي گرم كردن به ميدان آمد اين در حالي است كه معمولا دو دروازهبان با يكديگر براي گرم كردن به ميدان ميآيند.
*بازيكنان نفت آبادان با پيراهن آبي به ميدان آمدند و طرفداران پرسپوليس نسبت به آنها واكنش نشان دادند.
*علي كريمي كاپيتان پرسپوليس كه در ديدار هفته گذشته با دريافت كارت قرمز از ميدان اخراج شده بود پيش از آغاز از سوي تماشاگران تشويق شد. او اعلام كرده در ورزشگاه حضور خواهد يافت.
* احمدرضا عابدزاده با پيراهن قرمز در ورزشگاه حاضر شد و تماشاگران او را تشويق كردند.
* تماشاگران پرسپوليس شعار ميدادند " كيروش يادت باشه، نصرتي بايد باشه" و به اين ترتيب از سرمربي تيم ملي درخواست ميكردند مدافع اين تيم را دعوت كند.
ديدار اين دو تيم از ساعت 22:30 در ورزشگاه آزادي آغاز ميشود.
حميد استيلي در پايان نيمه اول به داور مسابقه اعتراض كرد زيرا محسن تركي اجازه نداد بازيكنان پرسپوليس به دليل پايان وقت ضربه كرنر خود بزنند. عزيزيان مربي دروازهبان پرسپوليس نيز به همين دليل به نماينده داوري اعتراض كرد.
* تماشاگران پرسپوليس بعد از آن كه تيمشان گل اول را به نفت آبادان زد غلامحسين پيرواني سرمربي اين تيم را تشويق كردند.
* علي كريمي نظم جايگاه ويژه را به هم ريخته است زيرا همه ميخواهند با او عكس يادگاري بگيرند.
* سامان آقازماني بين دو نيمه خود را گرم كرد.
* پارو سرپرست تيم نفت آبادان نيز به دليل اخطاري كه داور به هادي رمضاني اين تيم داد به داور معترض شد.
* نيمه اول با نتيجه يك بر صفر به سود تيم پرسپوليس به پايان رسيد.
-
كاظميان: گلزدن با پيراهن پرسپوليس لذتبخشترين لحظه عمر است
جواد كاظميان پس از پيروزي سه بر يك تيمش مقابل نفت آبادان گفت: هفته پيش كه يك گل به مس زدم و لباسم را در آوردم همه گفتند كه گويي به برزيل گل زده اما گلزدن با پيراهن پرسپوليس لذتبخشترين لحظه عمر است. من اگر به بچه محلهايم با پيراهن پرسپوليس گل بزنم باز هم از خوشحالي اين كار را انجام ميدهم.
وي ادامه داد: خيليها گفتند خريد كاظميان بدترين خريد فصل بوده اما خدا جاي حق نشسته است و كمكم كرد تا امسال به پرسپوليس كمك كنم. برخيها دست به دست هم داده بودند تا امسال در ليگ نباشم اما به هدفشان نرسيدند.
كاظميان تأكيد كرد: به تماشاگران اين پيروزي را تبريك ميگويم. كار زياد داريم اما قهرماني امسال براي پرسپوليس است.
مهاجم پرسپوليس افزود: در بازيهاي قبل هم شايسته پيروزي بوديم اما فشار زياد است. با اين حال مهم قدم اول بود كه با پيروزي برداريم كه اين اتفاق افتاد و در بازيهاي بعدي هم ابتدا ذوبآهن و سپس استقلال را هم ميبريم.
اين 50 درصد پرسپوليس بود. در ادامه با تمرين كردن موفقتر هم خواهيم شد.
كاظميان با بيان اين كه فكر ميكردم اين مسابقه 2 گل بزنم افزود: آخرين باري كه هت تريك كردم در مسابقات جوانان تهران بود و خوشحالم كه پس از 12 سال دوباره اين اتفاق افتاد. استيلي به فوتبالم اعتقاد داشت. با اينكه برخيها تلاش كردند نظر او را عوض كنند اما شب آخر به من اعتماد كرد و اين هم جواب اعتماد اوست.
وي در مورد تشويق علي دايي گفت: نظر خاصي ندارم اما خوشحالم تماشاگران با رضايت ورزشگاه را ترك كردند.
-
نوري: ميتوانستيم با 6 گل نفت را شكست دهيم
محمد نوري پس از پيروزي 3 بر يك تيمش مقابل نفت با آبادان گفت: خدا را شكر 3 امتياز را كسب كرديم تا دل هواداران شاد شود. هدف كسب سه امتياز بود كه حاصل شد.
وي ادامه داد: خوب بازي كرديم و ميتوانستيم با 6 گل حريف را شكست دهيم اما متأسفانه در برخي صحنه توپ درون گل نرفت.
نوري تأكيد كرد: اميدوارم با بازيهاي كه انجام ميدهيم امسال قهرمان شويم.
-
پيرواني: از هر لحاظ روز پرسپوليس بود
غلامحسين پيرواني پس از شكست 3 بر يك تيمش مقابل پرسپوليس گفت: فوتبال بدي نبود و چون پرسپوليس بازي مرگ و زندگياش بود محكوم به پيروزي بود. روزي به آنها خورديم كه ميخواستند از بحران خارج شوند و از موقعيت هايشان استفاده كردند. البته ما هم فرصتهايي داشتيم.
وي ادامه داد: از همه لحاظ روز پرسپوليس بود. پرسپوليس و استقلال تيمهاي بزرگي هستند و دليلي ندارند چون در قعر جدول است آنها را كوچك فرض كنيم.
پيرواني تأكيد كرد: به بازيكنان گفته بودم به پرسپوليسيها ضربات شروع مجدد ندهند. با اين حال اين برد را به پرسپوليس تبريك ميگويم هرچند كه ما هم دو سه فرصت خوب داشتيم.
وي در مورد انتقاداتي كه هفته گذشته در آبادان به او شد و شايعه استعفايش گفت: اين را مسئول رسانهاي بايد جوابگو باشد. من استعفا ندادم اما آن روز واقعاً روز بدي بود. هرجا مرا بخواهند ميمانم و هرجا نخواهند ميروم. همانطور كه افشارزاده گفته بود مربي خارجي آورديم، شبانه رفتم. اميرالمؤمنين گفته است هرجا تو را خواستند بمان و هرجا تو را نخواستند برو.
وي با بيان اينكه مديرهاي نفت آدمهاي خداشناسي هستند، افزود: آنهايي كه شعار ميدادند جزو همه نيستند. باز هم معتقدم روز بدي بود و اميدوارم ديگر برايم پيش نيايد.
وي در مورد اعتراض شريفينسب به داور گفت: دو مورد خط نگهدار جا ماند و همين موضوع شايد باعث اعتراض شريفينسب شده است. داوري در اين نتيجه تأثيري نداشت و گلهاي از وي ندارم.
-
كريمي: شايد مشكل پرسپوليس من بودم
علي كريمي پس از برتري سه بر يك برابر نفت آبادان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: من در اين بازي محروم و از روي سكو نظارهگر مسابقه بودم. شايد مشكل پرسپوليس من بودم اما هر چه بود اين پيروزي براي ما بسيار خوب و روحيه بخش است و با اين پيروزي بازيكنان ما اعتماد به نفس پيدا كردند.
وي گفت: هر بازي شرايط خاص خودش را دارد اما اين سه امتياز به ما كمك زيادي كرد و بايد به هواداران نيز كه در ورزشگاه حاضر شدند تبريك بگويم و از زحمات آنها تشكر ميكنم.
كريمي در مورد ديدار با استقلال در هفته هفتم و اينكه پرسپوليس به دليل ضعيف بودن شكست ميخورد گفت: چه كسي گفته ما به استقلال ميبازيم؟ هر بازي شرايط خاص خودش را دارد. يك ديدار ديگر در پيش داريم و ما ابتدا به بازي با ذوبآهن فكر ميكنيم و سپس به استقلال توجه ميكنيم و بايد در تعطيلات نقاط ضعف خود را جبران كنيم.
كريمي با اشاره به هواداران پرسپوليس عنوان كرد: هواداران هميشه حق دارند اما امروز 90 دقيقه تيم خود را حمايت كردند و نتيجه آن را ديدند. اگر در هر بازي اين گونه رفتار كنند پرسپوليس هم بهتر نتيجه ميگيرد.
بازيكن تيم ملي در مورد ديدار با اندونزي اظهار داشت: از اندونزي هيچ شناختي ندارم و كادر فني تيم ملي قطعا اين تيم را آناليز كرده و شناخت كافي را به ما ميدهد. اميدوارم در اين دو بازي رفت و برگشت با اندونزي موفق باشيم.
-
زارع: بعد از تعطيلات وضعيت پرسپوليس بهتر ميشود
مازيار زارع پس از برتري سه بر يك برابر نفت آبادان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در اين بازي بهتر از گذشته بوديم و اولين سه امتياز خود را در ليگ برتر كسب كرديم. تيم ما با گذشت زمان بهتر خواهد شد. و بعد از تعطيلات وضعيت پرسپوليس بهتر ميشود.
وي ادامه داد: با سعي و كوشش توانستم دوباره به تركيب اصلي تيم پرسپوليس برگردم. در ابتداي فصل گرفتار اتفاقات فوتبال شده بوديم كه نتوانستيم خوب نتيجه بگيريم.
-
نصرتي: پرسپوليس بازي به بازي بهتر ميشود
محمد نصرتي پس از برتري سه بر يك برابر نفت آبادان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به يك پيروزي خوب دست پيدا كرديم و همه بازيكنان با هم يكدل شده بوديم. تيم ما در هر بازي نسبت به بازي گذشته بهتر و هماهنگتر بازي خواهد كرد. خدا را شكر ميكنم كه امروز سه امتياز را گرفتيم.
وي در مورد كاپيتاني تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازوبند كاپيتاني يك تكه پارچه است مهم آن است كه مسئوليت كاپيتاني را در زمين به خوبي اجرا كنيم. همه بازيكنان پرسپوليس ميتوانند كاپيتان باشند.
مدافع پرسپوليس در مورد اينكه به دليل ناآماده بودن به تيم ملي دعوت نشده است گفت: من كاملا آماده بودم اما اين نظر كيروش بود و به نظر او احترام ميگذارم و تلاش ميكنم خط دفاع پرسپوليس بهتر شود تا دوباره به تيم ملي برگردم.
-
استيلي: اين برد تقديم به هواداران؛ هنوز هم كار داريم
حميد استيلي پس از برتري سه بر يك تيمش مقابل نفت آبادان گفت: اين برد را به هواداران تقديم ميكنم. آنها را در اين مدت خيلي اذيت كرديم و اميدوارم اين پيروزي هديه كوچكي براي آنها باشد.
اين مربي گفت: هواداران در اين مسابقه از دقيقه يك تا 90 كنار ما بودند و اين پيروزي براي آنها است. اميدوارم در ادامه بهتر شويم چرا كه تيم متعلق به مردم است و من هم هر چيزي كه دارم از مردم است.
وي ادامه داد: از نفت و مربياش به خاطر بازي خوبي كه انجام دادند تشكر ميكنم. پيرواني هميشه تيمهاي خوب با بازيكنان خوبي به فوتبال ما تحويل داده است.
استيلي تأكيد كرد: دو نيمه متفاوت را شاهد بوديم. ما در اين مسابقه خيلي تحت فشار بوديم البته براي اينكه به شكل واقعي خود برسيم هنوز كار داريم.
وي در مورد غيبت كريمي و گلهاي جواد كاظميان گفت: كريمي يكي از مهرههاي تأثيرگذار است و اگر بازي ميكرد نتيجه بهتري ميگرفتيم اما تيمي موفق است كه بر پايه كارهاي تاكتيكي بازي كند و پرسپوليس در اين ديدار اين گونه بازي كرد. كاظميان هم سه گل زد اما قطعا بازيكنان هم به او پاس گل دادند و مجموع تيم خوب بود.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا به تركيب ايدهآل رسيدهايد گفت: روز به روز هماهنگتر ميشويم اما هنوز در 20 دقيقه پاياني بازيها مشكل داريم سعي ميكنيم آن را حل كنيم. در اين مسابقه هم ديديد كه بازي با توپ ما بهتر از بازيهاي قبل بود.
استيلي در مورد عملكرد خط دفاع گفت: در اين منطقه خوب بوديم اما اشتباهاتي هم داشتيم كه بايد با تمرين آنها را رفع كرديم. نصرتي يكي از بهترين مدافعان ايران است و با بيش از 50 بازي ملي ميتواند در چهار پست بازي كند. نورمحمدي هم شرايط خوبي داشت و اضافه شدن شيث ميتواند استحكام دفاع را بيشتر كند.
وي در مورد ليست تيم ملي تأكيد كرد: بايد به نظر كيروش احترام بگذاريم. معتقدم بازي كردن در پرسپوليس كمتر از تيم ملي نيست. اگر جايگاه ما در جدول بهتر شود بازيكنان بيشتري هم دعوت ميشوند.
سرمربي پرسپوليس در مورد مصاحبه قلعهنويي و حمايت از وي گفت: امير بچه محله ما است حتي مردم هم او را دوست دارند. هدفگذاري ما براي قهرماني است اما قلعهنويي هم يك جوانمرد است و هميشه از كساني كه تحت فشار هستند حمايت ميكنند و آنهايي كه زمين ميخورند را حمايت ميكنند. اميدوارم بتوانم روزي محبتهايش را جبران كنم.
-
معمارزاده: از زير فشار رواني خارج شديم
ميثاق معمارزاده پس از برتري 3 بر يك برابر نفت آبادان در جمع خبرنگاران گفت: فشار زيادي روي تيم ما بود و شايد به اين دليل هنوز كيفيت لازم را نداشتيم اما بازي به بازي پرسپوليس بهتر خواهد شد. خوشحالم كه با پيروزي به تعطيلات ميرويم و اين برد باعث ميشود ما از زير فشار رواني خارج شويم.
دروازهبان پرسپوليس در مورد رقابتش با عليرضا حقيقي گفت: او دوست و برادر من است. برخي ميخواهند بين من او اختلاف بيندازند و به اين اختلافات دامن بزنند. مهم اين است كه دروازه پرسپوليس بسته نگهداشته شود و مهم نيست چه كسي درون دروازه باشد.
وي تأكيد كرد: اميدوارم كادر فني از بازي من راضي باشد زيرا اين مسئله برايم مهم بود. مطمئنا پرسپوليس روز به روز بهتر ميشود.
-
نورمحمدي: پيروزيهاي پرسپوليس تكرار خواهد شد
عليرضا نورمحمدي پس از برتري 3 بر يك برابر تيم نفت آبادان اظهار داشت: امروز فعل خواستن را خوب صرف كرديم و توانستيم به اولين 3 امتياز در ليگ برتر برسيم. نفت تيم كوچكي نبود اما ما خوب بازي كرديم. اگر هواداران ما عجله نكنند و بيشتر صبر كنند اين بردها در هفتههاي آينده نيز تكرار خواهد شد.
وي ادامه داد: پرسپوليس با گذشت زمان هماهنگتر ميشود و بهتر بازي خواهد كرد.
-
حاشیه پرسپولیس - صنعت نفت/ سجده استیلی پس از پیروزی و استرس کریمی/ شادی به سبک "ای کیو سان"!
حاشیه پرسپولیس - صنعت نفت/ سجده استیلی پس از پیروزی و استرس کریمی/ شادی به سبک "ای کیو سان"! تیم فوتبال پرسپولیس در شرایطی برابر صنعت نفت به پیروزی رسید که سرمربی این تیم در کنار زمین سجده شکر بجای آورد. به گزارش خبرنگار مهر، دیدار پرسپولیس تهران - صنعت نفت آبادان که با نتیجه 3 بر یک به سود پرسپولیس اتمام رسید، حواشی داشت که در زیر بدان اشاره می شود:
* در دقایق ابتدایی نیمه دوم مازیار زارع به تصمیم داور اعتراض کرد. این اعتراض کارت زردی را برای هافبک ملی پوش پرسپولیس به دنبال داشت و پس از آن هواداران پرسپولیس به شدت نسبت به تصمیم داور اعتراض کردند.
* احمدرضا عابدزاده با حضور در جایگاه ویژه ورزشگاه آزادی کنار عزیزالله محمدی رئیس سازمان لیگ برتر بازی سرخپوشان مقابل صنعت نفت آبادان را به تماشا نشست.
* هواداران پرسپولیس از کارلوس کیروش که در ورزشگاه حاضر بود می خواستند محمد نصرتی را بازهم به اردو تیم ملی دعوت کند.
* جواد کاظمیان پس از آنکه برای بار دوم دروازه صنعت نفت آبادان را باز کرد، به سبک "ای کیو سان" شادی کرد!
* بعد از گلزنی کاظمیان هواداران پرسپولیس به شدت حمید استیلی را تشویق کردند.
* در دقیقه 62 کمک داور اول متوجه حضور جواد کاظمیان در محوطه آفساید نشد که این مسئله اعتراض غلامحسین پیروانی سرمربی تیم نفت را به دنبال داشت.
* هواداران پرسپولیس که در هفته های گذشته علیه حمید استیلی شعار می دادند، پس از گلزنی کاظمیان سرمربی این تیم را مورد تشویق و حمایت قرار دادند.
* تماشاگران پرسپولیس زمانی که با سه گل از صنعت نفت آبادان پیش بودند، سرود قهرمانی سر دادند.
* محسن ترکی در دقیقه 75 تصمیم کمکش در اعلام آفساید مهاجم پرسپولیس را رد کرد که همین مسئله باعث اعتراض نفتی ها شد.
* علی کریمی که در دقایق پایانی بازی از جایگاه ویژه به تونل ورزشگاه رفته بود، بازی را از طریق اسکوربرد تماشا کرد. او در دقایق باقیمانده بازی استرس بالایی داشت.
* پس از نخستین پیروزی پرسپولیس در لیگ یازدهم، حمید استیلی در کنار زمین سجده شکر به جای آورد.
* بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس بعد از سوت پایان این دیدار به سمت تماشاگران رفتند و از آنها تشکر کردند.
-
این پیروزی تقدیم به هواداران/ پرسپولیس هنوز شکل واقعی به خود نگرفته!
استیلی پس از برد صنعت نفت: این پیروزی تقدیم به هواداران/ پرسپولیس هنوز شکل واقعی به خود نگرفته! سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پیروزی مقابل صنعت نفت آبادان را به هواداران این تیم تقدیم کرد و گفت: با وجود این پیروزی هنوز مشکلاتی داریم که باید برطرف شود. به گزارش خبرنگار مهر، حمید استیلی پس از برتری 3 بر یک بامداد پنجشنبه تیمش مقابل صنت نفت آبادان با بیان این مطلب افزود: برد امشب را به هواداران تقدیم می کنم که چهار هفته ناراحت و اذیت شدند امیدوارم آنها این هدیه کوچک را از ما قبول کنند.
وی افزود: هواداران در بازی با صنعت نفت از دقیقه اول تا آخر کنار مان بودند و این پیروزی متعلق به آنهاست امیدوارم در هفته های آینده بازی های بهتری انجام دهیم تا هواداران از ما راضی تر باشند.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس هواداران را صاحبان اصلی این تیم خواند و گفت: من هر چه دارم از این هواداران است امیدوارم با نتایجی که امسال کسب خواهیم کرد گوشه ای از محبت های آنها را جبران کنیم.
وی در ادامه به تعریف از تیم غلامحسین پیروانی پرداخت و گفت: تیم پیروانی خوب بازی کرد اما خدا به ما کمک کرد که پیروز شویم. در اینجا از غلامحسین یپروانی تشکر می کنم که تیم هایش همیشه خوب و زیبا بازی می کنند و بازیکنان زیادی را به فوتبال ایران معرفی کرده است.
استیلی با یادآوری اینکه تیمش در مصاف با صنعت نفت آبادان دو نیمه متفاوت داشته است افزود: ما زیر فشار بودیم و به برد در بازی با صنعت نفت نیاز داشتیم با اینکه برنده شدیم باید بگویم هنوز کار داریم و پرسپولیس شکل واقعی خود را نگرفته است امیدوارم در تعطیلات مسابقات لیگ برتر شرایط تیم ما بهتر از این شود.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به غیبت علی کریمی گفت: کریمی مهره تاثیرگذار ماست شاید اگر این بازیکن می بود ما بهتر بازی می کردیم. من نمی توانم منکر توانایی های کریمی شوم.
وی افزود: قطعا تیمی موفق می شود که کار تیمی را سرلوحه برنامه های خود قرار دهد . امروز جواد کاظمیان 3 گل زد و از بهترین های ما بود. بدون شک او گل نمی زد اگر دیگر بازیکنان کمک نمی کردند و پاس گل نمی زدند.
استیلی با طرح این موضوع که تیمش روز به روز به هماهنگی و انسجام می رسد افزود: هنوز در 20 دقیقه پایانی مسابقه مشکل داریم و باید این مشکل را برطرف کنیم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به تعریف از عملکرد مدافعانش پرداخت و گفت: مدافعان ما امروز خوب کار کردند اما با این حال در خط دفاع مشکلاتی داریم که باید آنها را برطرف کنیم.
وی در این خصوص خاطرنشان کرد نصرتی یکی از بهترین مدافعان ایران است که می تواند در 4 پست دفاعی بازی کند. او با 50 بازی ملی رهبر خط دفاعی ماست البته ما در خط دفاعی بازیکنانی چون نورمحمدی، محمد و شکوری را هم داریم که امروز عملکرد خوبی داشتند قطعا با وجود شیث رضایی انسجام خط دفاعی ما بیشتر می شود.
وی در ادامه به اظهار نظر در خصوص دعوت باز یکنان به تیم ملی پرداخت و گفت: من به نظر کی روش احترام می گذارم اما باید بگویم بازی در تیم پرسپولیس کمتر از تیم ملی نیست.
وی در ادامه گفت: قطعا اگر جایگاه پرسپولیس در جدول رده بندی بالاتر از رتبه فعلی بود بازیکنان بیشتری در اردوی تیم ملی می داشتیم. در تیم ما نفراتی حضور دارند که لیاقت و پتانسیل بازی در تیم ملی را دارند.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس هدف این تیم را قهرمانی خواند و گفت: هدف ما رسیدن به عنوان قهرمانی است چرا که هواداران رتبه دوم جدول را هم برای این تیم مناسب نمی دانند.
استیلی در پایان در واکنش به مصاحبه ای که امیر قلعه نویی در حمایت از او داشته است گفت: قلعه نویی بچه محل ماست و همیشه به من لطف داشته او همیشه رسم جوانمردی را به جا آورده و از کسانی که نیاز به کمک دارند حمایت می کند او پیش از این هم از من حمایت کرده بود که جا دارد از لطف او تشکر کنم.
دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و صنعت نفت آبادان در هفته پنجم یازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر بامداد پنجشنبه با پیروزی 3 بر یک پرسپولیس در ورزشگاه آزادی به پایان رسید.
-
اولادي و نوروزي به بازي با استقلال ميرسند
دكتر چشمهسري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص وضعيت مهرداد اولادي و نارضايتي او از درمانش گفت: با توجه به اينكه خودمان درمانگاه و فيزيوتراپ داريم به هيچكس توصيه نميكنيم براي رفع مصدوميتش نزد پزشك ديگري برود.
وي افزود: اولادي با من تماس گرفت و به مدت 2 روز است كه او را زير نظر گرفتهايم. وي روزانه دو نوبت فيزيوتراپي ميكند و شرايطش بهتر است. مطمئن باشيد او را به ديدار روز 25 شهريور برابر استقلال ميرسانيم مگر كه اتفاق غير قابل پيشبيني بيفتد.
پزشك پرسپوليس درخصوص وضعيت هادي نوروزي گفت: با تزريقي كه روي پاي او شده 70 درصد از ورم پايش خوابيده و به نظر ميرسد نوروزي نيز براي حضور در دربي مشكلي نداشته باشد.
چشمه سري در پايان در خصوص وحيد هاشميان گفت: اين بازيكن مشكلي ندارد و 70 درصد دست او جوش خورده است. وي فقط منتظر است با جوش خوردن صد در صد، آتل دست خود باز كند. هاشميان براي بازيهاي بعدي مشكل خاصي ندارد.
-
تمرين امروز پرسپوليس
تمرين پرسپوليس پس از دو روز استراحت از ساعت 17 در زمين درفشيفر دنبال شد.
در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس تنها به تمرينات فشرده و سنگين بدنسازي پراختند.
* بازيكنان مليپوش، اولادي، نوروزي، ممدو تال، كاظميان، نصرتي و نوري غايب بودند. 15 بازيكن در تمرين امروز حضور داشتند.
* تمرين امروز بيشتر زير نظر گمالوويچ انجام شد و حميد استيلي بيشتر نظارهگر بود.
* در حين تمرين محمد منصوري از ناحيه مچ پا داراي مصدوميت شد به همين دليل تمرينات اختصاصي انجام داد.
* 30 هوادار حضور داشتند كه يكي از آنها را يك خانم بود كه پس از چند دقيقه مسئولان درفشيفر وي را از ورزشگاه بيرون كردند.
* پرسپوليسيها فردا در نوبت صبح و بعدازظهر تمرين خواهد كرد.
* امروز سومديك غايب بود. او قرار است فردا به جمع قرمزپوشان بپيوندد.
* در حاشيه تمرين امروز استيلي دقايقي با معمارزاده به گفتوگو پرداخت.
* پرسپوليس فردا پس از تمرين نوبت بعدازظهر براي تشكيل اردويي 3 روزه راهي مشهد خواهد شد و بامداد روز جمعه به تهران باز خواهد گشت.
* پرسپوليسيها قرار است قبل از ديدار با ذوبآهن دو بازي تداركاتي را انجام دهند. همچنين از آنها تست بدني گرفته شود.
-
حاشيه ديدار پرسپوليس و ذوب آهن
حميد استيلي در جريان نيمه اول مسابقه با ذوب آهن چند نوبت به داور چهارم به دليل قضاوت محمود رفيعي اعتراض كرد.
* خسرو ابراهيمي مديرعامل جديد ذوب آهن در جايگاه خبرنگاران حاضر شد و با تمام خبرنگاران احوالپرسي كرد.
* بيش از 8 هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور دارد كه تقريبا 3 هزار تماشاگر طرف دار پرسپوليس و 5 هزار حامي ذوب آهن هستند.
* اسكوربورد ورزشگاه در دقيقه 15 مسابقه روشن شد.
* صفرعلي براتي مديرعامل كارخانه ذوب آهن و مهدي تاج نايب رئيس فدراسيون فوتبال از جمله ميهمان ويژه اين مسابقه هستند.
* قبل از شروع مسابقه بازيكنان ذوبآهن با بنري كه روي آن روز 17 شهريور گرامي داشته شده بود وارد ميدان شدند.
* در دست بازيكنان پرسپوليس بنري بود كه باشگاه ذوب آهن تهيه كرده بود و بر روي آن عكس مسعود استيلي بازيكن فقيد فوتبال و برادر حميد استيلي سرمربي پرسپوليس گرامي داشته شد.
* منصور ابراهيم زاده سرمربي و اصغر فروتن سرپرست ذوب آهن با دسته گل به سمت نيمكت پرسپوليس رفتند و به حميد استيلي خوش آمد گفتند اكثر بازيكنان پرسپوليس نيز به سمت سرمربي ذوب آهن آمدند.
* بلندگوي ورزشگاه كسب سهميه المپيك توسط سجاد مرادي ورزشكار تيم ذوب آهن را به او تبريك كرد.
* براتي مديرعامل كارخانه ذوب آهن در دقيقه 25 ورزشگاه را ترك كرد.
* نماينده ساموسنگ در ورزشگاه حضور نداشت او روز چهارشنبه براي بازديد از هتل و امكانات ميزباني ذوب آهن به اصفهان آمده بود كه همان شب نيز ايران را ترك كرد.
* نصير خالدي تماشاگر تيم ذوب آهن بود كه فصل گذشته در ورزشگاه سكته كرد و دار فاني را وداع گفت.
مسئولان باشگاه ذوب آهن با كمك مسئولان سازمان ليگ، فدراسيون فوتبال و بيمه ايران 28 ميليون تومان پول به خانواده اين تماشاگر فقيد اهدا كردند.
* در دقيقه 30 مسابقه تماشاگران كبوتري را كه يك دستمال سبز به پايش بسته بودند و كبوتر را در ورزشگاه رها كردند كه كبوتر بعد از گردش در ورزشگاه بر روي فنسها نشست.
* تماشاگران تيم فوتبال پرسپوليس به صورت شهاب گردان دروازهبان ذوب آهن ليزر انداختند.
* بعد از اينكه ذوب آهن گل دوم را به پرسپوليس زد تماشاگران ذوب آهن علي دايي سرمربي سابق پرسپوليس را تشويق كردند.
* ماموران برگزاري مسابقه با برخي از خبرنگاران و حتي تصويربرداران تلويزيون برخورد نامناسبي داشتند.
-
استيلي: مقابل ذوبآهن 10 فرصت گلزني داشتيم؛ هواداران به دربي اميدوار باشند
حميد استيلي پس از تساوي 2 بر 2 برابر ذوب آهن اصفهان در نشست خبري اظهار داشت: از نوع برگزاري اين مسابقه گلايه دارم، بازيكنان ملي پوش ما 48 ساعت پيش به جمع ما اضافه شدند و در اين مدت فقط خواب بودند. سازمان ليگ حتي اجازه نداد ساعت بازي ما تغيير كند آن هم در حاليكه پرواز ما به تهران 12 نيمه شب بود.
با اين وجود تيم ما در هر دو نيمه شرايط خوبي داشت و در نيمه دوم بهتر شديم.
وي ادامه داد: در نيمه دوم بازي هجوميتري را انجام داديم اما روي اشتباه فردي گل خورديم بيش از 10 موقعيت گلزني در ديدار با ذوب آهن به دست آورديم و خوشحالم كه توانستيم بازي 2 بر يك باخته را برگردانيم تا بازي مساوي شود.
استيلي در مورد عملكرد داور مسابقه گفت: داور در اين ديدار تأثيرگذار بود اما بهتر است كارشناسها نظر بدهند. غلامرضا رضايي بازيكن دروغگويي نيست او به من گفت بازيكن ذوب آهن مرتكب خطاي پنالتي شد.
استيلي در مورد اينكه گفته بود پرسپوليس از هفته پنجم به بعد شرايط ايدهالي پيدا ميكند گفت: ما نشان داديم روز به روز بهتر ميشويم اگر ملي پوشان ما در زمان مناسبتري در اختيار تيم ما قرار ميگرفتند امروز بهتر بازي ميكرديم اما نشان داديم كه پرسپوليس روز به روز بهتر ميشود.
سرمربي پرسپوليس در مورد اينكه مهاجمان اين تيم از داخل محوطه 6 قدم توپ را به آسمان كوبيدند گفت: فقط مهاجمان ما نبودند كه بيدقت عمل كردند حتي بازيكنان خطوط ديگر ما نيز در زدن ضربات آخر دقت نداشتند.
وي در مورد اينكه هواداران ميتوانند به نتيجهگيري پرسپوليس در دربي پايتخت اميدوار باشند گفت: هواداران صد درصد اميدوار باشند. با وجود آنكه فولادشهر بالاتر از سطح درياست و بازي در آن شرايط سختي دارد اما بازيكنان ما نه از نظر بدني كم آوردند و از نظر تاكتيكي نيز بازي خوبي را انجام داديم.
سرمربي پرسپوليس در مورد تشويق علي دايي از سوي عده معدودي از تماشاگران پرسپوليس گفت: تماشاگران ذوب آهن علي دايي را تشويق كردند و بگذاريد او را تشويق كنند.
وي در مورد اينكه اين تشويقها خودجوش است يا ساماندهي شده گفت: خود جوش است.
استيلي در مورد بازي علي كريمي در پرسپوليس گفت: اين بازيكن با تمام وجود در خدمت پرسپوليس است و وجود اين بازيكن براي ما غنيمت محسوب ميشود.
-
درخواست هواداران پرسپولیس از مصطفی دنیزلی آخرین نیوز: هواداران پرسپولیس خواستار حضور دوباره مصطفی دنیزلی در پرسپولیس شدند.
هواداران پرسپولیس در یکی از شبکه های اجتماعی از مصطفی دنیزلی سرمربی سابق این تیم خواسته اند تا به ایران بیاید و هدایت این تیم سرخپوش را برعهده بگیرد.
آنها که خاطرات خوبی با این مربی ترکیه ای دارند در این سایت اجتماعی از دنیزلی خواسته اند تا دوباره هدایت پرسپولیس را در دست بگیرد و یک بار دیگر این خاطرات را برای آنها رقم بزند.
نتایج ضعیفی که پرسپولیس گرفته وباخت در پی در پی سه داربی هواداران را برآن داشته تا با کامنت گذاشتن در صفحه این مربی چنین درخواستی را از او داشته باشند.
پرسپولیس در زمانی که دنیزلی سرمربی این تیم بود هرچند به مقامی بهتر از سومی نرسید اما بازی های خوبی انجام میداد که هواداران را راضی نگه داشته بود.
-
طومار پیوس برای بركناری كاشانی
مهاجم اسبق تیم فوتبال پرسپولیس در تلاش است تا سرپرست این باشگاه از سمت خود بركنار شود.
تیم سرخپوش پایتخت روزهای پرالتهابی را پس از باخت در دربی پشت سر میگذارد.
امروز در تمرین صحنههایی رخ داد كه نشان از وجود بحران در این تیم داشت.
در همین راستا فرشاد پیوس مهاجم اسبق پرسپولیس كه یكی از گلزنان برجسته این باشگاه نیز محسوب میشود، طوماری را تهیه كرده و قصد دارد درباره كنار رفتن حبیب كاشانی سرپرست این باشگاه امضا جمعآوری كند.
پیوس به دنبال آن است تا با نظرخواهی از پیشكسوتان باشگاه، شرایط كنار رفتن كاشانی را فراهم كند.
-
كاشاني استعفاي كتبياش را به وزير ورزش داد
مدیر پیشین روابط عمومی باشگاه پرسپولیس و سردبیر روزنامه پرسپولیس گفت: حبیب کاشانی امروز استعفای کتبیاش را به عباسی داد.
عباس علیپور در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: استعفای حبیب کاشانی صحت دارد و این اتفاق با توجه به نظراتی که کاشانی داشت به جلسه شب گذشته وی با وزیر ورزش برمیگردد. کاشانی نظرات و پیشنهاداتی داشت و طبیعی است پس از این جلسه به این نتیجه رسیده که نباشد.
وی ادامه داد: این خبر کاملا درست است و کاشانی امروز استعفای خود را به صورت مکتوب در اختیار عباسی قرار داده تا او تصمیمات لازم را بگیرد.
-
استيلي: از استعفاي كاشاني بيخبرم
حمید استیلی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص استعفای حبیب کاشانی عنوان کرد: من از این موضوع بیاطلاع هستم و امیدوارمدرست نباشد چون او زحمات قابل توجهای برای پرسپولیس کشیده است. با توجه به اینکه زیاد درباره موضوع اطلاع ندارم اجازه بدهید بعدا درباره آن حرف بزنم.
استیلی در خصوص برخورد نامناسب با دستیارانش در اردوی تیم ملی که مانع حضور در کنار زمین شده بودند گفت: دستیاران من با دعوت کیروش به اردوی تیم ملی رفته بودند اما برخورد خوبی با آنها نشد. محسن عاشوری سالها برای فوتبال این مرز و بوم توپ زده و نباید یک نفر به خود اجازه بدهد که با او بد صحبت کند.
وی در پایان درباره اظهارات دایی گفت: من با هیچکس مشکلی ندارم و هیچوقت اجازه نمیدهم حرمت بازیکنانم زیر سؤال برود و کسی به آنها بیاحترامی کند.
-
ما را از اين وضعيت نجات دهيد
در پی نتایج ضعیف پرسپولیس در لیگ برتر و قرار گرفتن در رده پانزدهم جدول، حدود 25 هوادار با در دست داشتن نوشتههایی ظهر امروز در مقابل باشگاه پرسپولیس حاضر شدند و اعتراض خود را مبنی بر عدم نتیجه گیری این تیم اعلام کردند. آنها خواهان این بودند که هر چه سریعتر پرسپولیس از این وضعیت نجات پیدا کند.
نماینده وزارت ورزش و جوانان نیز در محل مذکور حضور یافت و گزارشی را برای وزارت ورزش تهیه کرد.
تعدادی از اطرافیان کاشانی با حضور در کنار این هواداران دقایقی با آنها گفت و گو کردند.
این تجمع پیش از استعفای کاشانی صورت گرفت. هواداران پس از 90 دقیقه از مقابل باشگاه پرسپولیس رفتند.
-
خطيب: صحبتي نشده، اما شايد بخواهند به پرسپوليس برگردم
حجت الله خطیب در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد شایعه حضورش به عنوان سرپرست یا مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پس از استعفای حبیب کاشانی گفت: در حال حاضر در جایی دور از تهران هستم و هیچ خبری هم ندارم فقط برخی همکاران شما در این زمینه تماس گرفتند و خبر استعفای کاشانی را هم آنها به من دادند. هیچ کس برای سرپرستی باشگاه پرسپولیس با من صحبت نکرده است.
وی در مورد اینکه اگر چنین پیشنهادی به او بشود حاضر است این سمت را قبول کند گفت: من 19 سال و 9 ماه مدیر کل تربیت بدنی پایتخت بودم و اکنون نیز کارمند تربیت بدنی هستم و همان طور که روزی گفتند برو یک گوشه بنشین این کار را کردم و شاید روزی بگویند برگرد و من هم این کار را انجام دهم.
-
عباسي با استعفاي كاشاني موافقت كرد
محمد عباسی عصر امروز با استعفای حبیب کاشانی موافقت کرد.
سرپرست باشگاه پرسپولیس عصر امروز در جلسه با وزیر ورزش استعفای کتبی خود را به وزیر ورزش ارایه کرده بود.
باشگاه پرسپولیس در لیگ برتر در این فصل شرایط مناسبی ندارد و با شش امتیاز در رده پانزدهم جدول است.
-
پروين: هيئت مديره پرسپوليس به افراد فوتبالي نياز دارد
علی پروین در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص اتفاقات اخیر در باشگاه پرسپولیس و استعفای حبیب کاشانی اظهار داشت: من درباره رفتن یا آمدن فرد خاصی حرف نمیزنم اما برخی اوقات وقتی یک چیز جواب نمیدهد تغییرات در آن لازم است. امیدواریم با نگاه وزیر ورزش و جوانان هیئت مدیره قدرتمند و قوی پشت این باشگاه ایجاد شود، چون یک نفره نمیشود همه کار را در این باشگاه انجام داد.
پروین در پاسخ به این سوال که هیئت مدیره پرسپولیس به چه افرادی نیازد دارد، گفت: فقط بزرگ ترین مسئله ای که من به آن تاکید دارم این است که در هیئت مدیره این باشگاه بزرگ افراد فوتبالی و از جنبس پرسپولیس حضور داشته باشند.
وی افزود: فعلا بیشتر درباره این موضوع حرف نمیزنم تا انشاءالله شرایط مشخص شود و بعدا ببینیم چه اتفاقی میافتد.
سرمربی سابق تیم ملی تاکید کرد:امیدوارم هر اتفاقی که میافتد، نتایجی که پرسپولیس کسب کرد را با نتایج خوب تغییر پیدا کند تا دل میلیونها هوادار عاشق پرسپولیس شاد شود. باور کنید خسته شدند این هواداران.
-
گزارش تمرین امروز پرسپولیس
تمرین امروز پرسپولیس از ساعت 17 در ورزشگاه نوبنیاد پیگیری شد.
در این تمرین بازیکنان پرسپولیس بیشتر به کارهای بدنسازی پرداختند.
* علیرضا محمد بادست بسته شده و لباس شخصی و شیث رضایی نیز با لباس شخصی در تمرین امروز حضور پیدا کرد.
* در حاشیه تمرین امروز خبر استعفای حبیب کاشانی بازیکنان را شوکه کرده بود. البته مشخص بود که کادر فنی پرسپولیس از این ماجرا اطلاعات لازم را دارند.
* مهرداد اولادی زیر نظر گمالوویچ تمرینات قدرتی انجام داد.
* 17 بازیکن در تمرین امروز حضور داشتند و ملی پوشان غایب بودند.
* حدود 20 هوادار در تمرین امروز حضور داشتند و تمرین سرخ پوشان را از نزدیک تماشا کردند.
* با پا در میانی حمید استیلی خبرنگاران مجوز حضور در ورزشگاه را پیدا کردند.
* بازیکنان پرسپولیس در تمرین امروز پس از گرم کردن بدنهای خود به ارسال پاس های کوتاه و بلند، حفظ توپ و پرسینگ و فوتبالهای دستگرمی پرداختند و باز هم مهرداد اولادی در یک صحنه از ناحیه مچ پا دچار مصدومیت شدید شد و به همین دلیل تمرین را ترک کرد و به یخ درمانی پرداخت. اولادی هنگام ترک زمین احساس درد شدیدی داشت و با ناراحتی بسیار از جمع همبازی هایش جدا شد.
* کیفیت مطلوب زمین صنایع دفاع واقع در نوبنیاد باعث شادمانی بازیکنان شده بود.
* تعدادی از بازیکنان با حضور در کنار محمد وضعیت او را جویا شدند.
* در ابتدای تمرین استیلی جلسهای 20 دقیقهای را با بازیکنان داشت.
* استعفای حبیب کاشانی در تمرین امروز مثل این بود که شوک بزرگی به بازیکنان وارد شده است، آنها با دیدن خبرنگاران صحت و سقم این خبر را جویا شدند که اصحاب رسانه خبر استعفای سرپرست باشگاه را تائید کردند.
-
استيلي در پرسپوليس ماندني شد
علی پروین در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اعلام کرد: حمید استیلی در چند بازی اخیر دچار بدشانسی شده و به همین دلیل نتیجه نگرفته است. وی در پرسپولیس میماند و به کارش ادامه میدهد.
-
پروين: پرسپولیس دهه 60 را به نمایش میگذاریم
علی پروین در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: جا دارد از نگاه ویژه آقای عباسی وزیر محترم ورزش و جوانان تشکر ویژه داشته باشم که نسبت به ما حسن نیت داشت.
وی افزود: در درجه دوم خوشحال هستم که بعد از 7 ،8 سال دوباره به پرسپولیس برگشتهام تا به این تیم خدمت کنم. کار خیلی سخت است اما انشاءالله با کمک 40 میلیون هوادار به پرسپولیس سروسامان خوبی خواهیم داد.
پروین ادامه داد: دنبال این بودم تا حمید استیلی بدشانس در پرسپولیس ماندنی شود. به همین دلیل در جلسه صحبتهای زیادی کردیم و خوشبختانه هدف همه حفظ حمید است. بسترهای لازم را مهیا میکنیم تا به هدفش برسد.
وی خاطرنشان کرد: به دنبال این هستیم تا با یک تیم یکدست همان پرسپولیس دهه 50 و 60 شویم تا مردم لذت کافی را از بازیهای ما ببرند. پرسپولیس پتانسیل خوبی دارد.
پروین یادآور شد: از فردا با قدرت کار خود را در پرسپولیس استارت میزنیم و انشاءالله با کمک آقای رویانیان، فروزنده، پنجعلی و نژادفلاح به این تیم سروسامانی بدهیم. در جلسه امروز تصمیمات خوبی برای پرسپولیس گرفتیم که انشاءالله سریعاً اجرایی خواهیم کرد. انشاءالله هواداران بیایند و این تیم را حمایت کنند.
-
از استعفاي كاشاني تا مديرعاملي رويانيان و حمايت پروين از استيلي
باشگاه پرسپولیس امروز، روز پرخبری را پشت سر گذاشت. کاشانی استعفای خود را به وزیر ورزش ارائه و عباسی نیز با این استعفا موافقت کرد.
کاشانی در نامه خود به دلایل استعفای خود و شرایط پرسپولیس در دو فصل اخیر و ممانعت عدهای برای کسب چهارمین عنوان قهرمانی در مدت 3 سال حضورش در پرسپولیس اشاره کرده است. کاشانی تاکید کرده است این استعفا را به دلیل برداشتن حجم فزاینده فشارهای عده ای از روی بازیکنان و کادر فنی، تقدیم وزیر ورزش کرده است.
متن کامل نامه استعفای حبیب کاشانی خطاب به وزیر ورزش و جوانان به شرح ذیل است:
"بسم الله الرحمن الرحیم
برادر گرامی جناب آقای دکتر عباسی
مقام عالی محترم وزارت ورزش و جوانان
سلام علیکم
احتراما، همان طور که مستحضرید به لطف خداوند متعال و عزیزان متولی ورزش در سال 86 به عنوان مدیرعامل باشگاه بزرگ فرهنگی ورزشی پرسپولیس منصوب گردیدم و علیرغم وجود مشکلات عدیده و کمبود امکانات، عدم منابع درآمد، کسر 6 امتیاز از طریق فیفا و... به لطف خداوند بزرگ و اهل بیت علیهم السلام و دعای خیر هواداران موفق به قهرمانی در لیگ برتر شدیم و پس از آن به عللی که همه میدانند، مجبور به کنارهگیری شدم. هرچند همان زمان هم استعفایم مورد انتقاد و گلایه رییس جمهور محترم قرار گرفت... ولکن در مورخ 11 مهرماه سال 88 از طریق رسانهها متوجه شدم که مجددا به عنوان سرپرست باشگاه منصوب شدهام و علیرغم میل باطنی و دستور صریح مسئولین محترم ورزش کشور برای مدت چند روز (به ظاهر) به باشگاه برگشتم و با توجه به مسائل عدیده و همه تنگناها و مشکلات موجود از جمله بستن تیم و انتخاب کادر فنی توسط مدیران قبل، عدم بدنسازی و نداشتن منابع مالی با اندک پتانسیل و بضاعت موجود به لطف خداوند متعال و ایجاد انگیزه و تشویق و ترغیب مجموعه کادر فنی و بازیکنان و دعای خیر هواداران، موفق به قهرمانی در جام حذفی گردیدیم اما در سال سوم حضور علیرغم باختهای متعدد به عنوان مثال (5 باخت متوالی یا 17 باخت در طول فصل) با صبر و حوصله هواداران و اطمینان و حمایت مسئولین موفق به کسب سومین جام قهرمانی شدیم.
و اما در سال جاری همان گونه که مطلعید، پس از گذشت 8 ماه تاکنون موفق به دریافت منابع مالی تخصیص یافته نشدهایم (500 میلیون تومان در 8 ماه) اما در این مدت تمام اردوهای خارجی و داخلی، شرکت در جام باشگاههای آسیا، تعمیرات و مرمت ورزشگاه درفشیفر (کارهای عمرانی)، هماهنگی جهت خروج دانشجویان و مشمولین تیم فوتبال برای شرکت در مسابقات و اردوهای خارجی، دریافت مجوز استفاده از ورزشگاه امام رضا (ع) به مدت دو سال و انجام تمرینها و مسابقات تیمهای پایه بدون هیچ مشکلی، افزایش درآمد از طریق اسپانسرینگ، پرداخت بخش عظیمی از بدهکاری باشگاه از طریق درآمدهای حاصل از پخش مستقیم تلویزیونی، بلیت فروشی و تبلیغات محیطی به نحو احسن صورت پذیرفته است.
در حالی که 7 هفته از لیگ جاری میگذرد، علیرغم تنگناها و فشارهای عدیده هنوز موفق به کسب جایگاه درخور انتظار هواداران نشدهایم اما 27 هفته از لیگ باقی مانده، جام حذفی و جام باشگاههای آسیا در پیش است لذا با اتکال به خداوند متعال و اهل بیت علیهمالسلام و شناخت از تواناییهای کادر فنی و اعتقاد و ایمان به شرافت بازیکنان و علاقه وافر هواداران یقین دارم همچون سالهای گذشته حداقل یک جام قهرمانی کسب خواهیم نمود.
و اما روزگار عجیبی است برادر عزیز! در حال حاضر ظاهرا عدهای به دلایل مختلف معتقدند که علت ناکامیهای تیم پرسپولیس از مدیریت و کادر فنی نشات گرفته است.
هرچند که اینجانب و بسیاری از کارشناسان ورزشی اعتقاد راسخ داریم که عدهای با استفاده از امکانات مالی و عوامل خود با سوء استفاده از فضای رسانهای سعی دارند به دلایل معلوم و یا علاقه به روزمرگی در این باشگاه پرطرفدار برای کسب منافع خود، مانع قهرمانی (برای چهارمین سال) و موفقیت این باشگاه گردند و بارها عرض نمودهام که با فوتبال میتوان به بهشت رفت، ظاهرا در این زمان چون نمیتوان باعث خوشحالی هواداران و مردم گردید خدای نکرده سر از جهنم درنیاوریم!
لذا ضمن تشکر از همه عزیزان و هواداران پرشور و میلیونی باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس و کسب حلالیت از همه عزیزان و علیرغم پیغام ریاست محترم جمهوری قبل از سفرشان به نیویورک مبنی بر اینکه به جدیت به فعالیت ادامه دهم ولکن بنا به دلایلی که در این مجال نمیگنجد و به جهت کاستن از حجم فشارهای فزاینده از دوش تک تک بازیکنان و کادر فنی این باشگاه استعفای خود را تقدیم میدارم.
هرچند که اینجانب به عنوان یک هوادار، همیشه و در هر کسوتی که باشم خدمتگزار نظام مقدس جمهوری اسلامی هستم و همواره آرزوی موفقیت و سربلندی باشگاه محبوب خود را از خداوند متعال دارم. برای همه مسئولین آینده باشگاه آرزوی موفقیت دارم.
ضمنا متعاقبا گزارش جامع و مفصلی از فعالیتهای انجام شده در طی دو سال فعالیت خود جهت استحضار و بهرهبرداری ارائه خواهم نمود.
حبیب کاشانی
29/6/90"
به گزارش فارس در همین حال دکتر عباسی امروز (سه شنبه) ۵ عضو هیئت مدیره باشگاه فرهنگی - ورزشی پرسپولیس را معرفی کرد.
براین اساس محمد رویانیان، علی پروین، لطف الله فروزنده دهکردی، محمد پنجعلی و محمد حسین نژاد فلاح به عنوان اعضای جدید هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس منصوب شدند. رویانیان نیز به عنوان مدیرعامل انتخاب شد.
علی پروین نیز در گفت و گو با فارس از ادامه حضور استیلی به عنوان سرمربی پرسپولیس خبر داد و گفت: در ابتدا جا دارد از نگاه ویژه آقای عباسی وزیر محترم ورزش و جوانان تشکر ویژه داشته باشم که نسبت به ما حسن نیت داشت.
وی افزود: در درجه دوم خوشحال هستم که بعد از 7 ،8 سال دوباره به پرسپولیس برگشتهام تا به این تیم خدمت کنم. کار خیلی سخت است اما انشاءالله با کمک 40 میلیون هوادار به پرسپولیس سروسامان خوبی خواهیم داد.
پروین ادامه داد: دنبال این بودم تا حمید استیلی بدشانس در پرسپولیس ماندنی شود. به همین دلیل در جلسه صحبتهای زیادی کردیم و خوشبختانه هدف همه حفظ حمید است. بسترهای لازم را مهیا میکنیم تا به هدفش برسد.
وی خاطرنشان کرد: به دنبال این هستیم تا با یک تیم یکدست همان پرسپولیس دهه 50 و 60 شویم تا مردم لذت کافی را از بازیهای ما ببرند. پرسپولیس پتانسیل خوبی دارد.
پروین یادآور شد: از فردا با قدرت کار خود را در پرسپولیس استارت میزنیم و انشاءالله با کمک آقای رویانیان، فروزنده، پنجعلی و نژادفلاح به این تیم سروسامانی بدهیم. در جلسه امروز تصمیمات خوبی برای پرسپولیس گرفتیم که انشاءالله سریعاً اجرایی خواهیم کرد. انشاءالله هواداران بیایند و این تیم را حمایت کنند.
-
رويانيان: کسي نميتواند بگويد استقلاليام
محمد رویانیان در خصوص انتخابش به عنوان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس عنوان کرد: ترجیح می دهم با توجه به اینکه تازه به این سمت انتخاب شدم فعلا مصاحبه ای نداشته باشم. من اول باید همه را بشناسم و به امور مسلط شوم سپس بتوانم حرفی بزنم. اکنون باید به فکر مدیریت باشم.
وی افزود: در این 33 سال هیچ جا را خودم انتخاب نکردم و هر جا که به من تکلیف کرده اند در خدمت مردم بوده ام. کمترین خادم مردم هستم. ما فوتبالی آرام اما پر جهش، وزین، با وقار، عمیق و متین و مقتدر می خواهیم در نتیجه در چنین شرایطی از هر صحبتی ممکن است تعبیری شود.
مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که برخی منابع از استقلالی بودن وی خبر داده اند، اظهار داشت: استقلال، پرسپولیس، استیلآذین، شیرین فراز، داماش، شموشک نوشهر تیم هایی هستند که مردم دوستشان دارند. ما هم جزء مردم هستیم و همه تیم ها را دوست داریم. البته اکنون پرسپولیس را بیشتر دوست دارم.
رویانیان تصریح کرد: پرسپولیس را از قدیم دوست داشتم و اتفاقا رفقایی هم مثل پنجعلی، دایی و علی پروین دارم، پس هیچکس نمی تواند اتهامی به من بزند و بگوید استقلالی ام. البته با استقلالی ها هم رفیق هستم اما با هر کسی دوست باشیم و مقابل ما باشد به آنها گل می زنیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا از استیلی حمایت می کند، گفت: باید ابتدا نفرات را بشناسم.
-
جلسه ويژه پروين و استيلي
اعضای هیئت مدیره پرسپولیس پس از جلسهای که شب گذشته تشکیل دادند تصمیم گرفتند در اولین قدم کمیته فنی باشگاه پرسپولیس را با حضور اعضای جدید پس از دومین جلسه هیئت مدیره تشکیل و معرفی کنند.
علی پروین شب گذشته پس از انتصابش به عنوان عضو هیئت مدیره پرسپولیس با حمید استیلی به عنوان نماینده هیئت مدیره به گفتوگو پرداخت و به وی رسما اعلام کرد که با قدرت کار خود را در تمرینات پرسپولیس دنبال کند. استیلی نیز ضمن تبریک به پروین قول داد که با تمام قدرت به پرسپولیس خدمت کند.
-
ماموریت ویژه عباسی به باشگاه
محمد عباسی از لطف الله فروزنده دهکردی رئیس هیئت مدیره خواسته اسامی هیئت مدیره جدید باشگاه پرسپولیس را تا روز یکشنبه یا دوشنبه هفته آینده به afc ارسال کند.
با توجه به اینکه کنفدراسیون فوتبال آسیا برای اعلام این اسامی زمان تعیین کرده، رئیس هیئت مدیره باید فهرست نفرات را بعد از هماهنگی با سازمان لیگ به آنها اعلام کند.
رویانیان، نژادفلاح، پروین، فروزنده و پنجعلی اعضای هیئت مدیره پرسپولیس هستند.
-
خوشحالم که هیئت مدیره پرسپولیس مشخص شد
جواد کاظمیان درباره انتخاب اعضا هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: از اینکه بعد از مدتها هیئت مدیره پرسپولیس مشخص شد، خوشحال هستم.
وی درباره حضور غیرفوتبالیها در این هیئت مدیره تصریح کرد: من به عنوان یک بازیکن کار خود را انجام می دهم. باید خوب تمرین کنم و اگر بتوانم گلیم خود را از آب بیرون بکشم، هنر کرده ام.
کاظمیان با اشاره به اینکه در دربی71 بدشانسی آوردهاند، خاطرنشان ساخت: متاسفانه توپهای ما به گل نمی رفت. امیدوارم مشکلات برطرف شود.
وی ادامه داد: بازی بعدی ما با فجر سخت است، فجر تیم خوبی است، اما امیدواریم با برد آنها بتوانیم به شرایط آرمانی دست پیدا کنیم. هواداران نیز باید کمک کنند تا از این بدشانسی خارج شویم.
کاظمیان درباره آمدن علی پروین به پرسپولیس گفت: علی بزرگ فوتبال است و ما حضورش را به فال نیک می گیریم.
-
دیالوگ های پروین در دیدار با بازیکنان
بعد از پایان تمرین صبح امروز پرسپولیس در نوبنیاد، علی پروین با اعضای تیم گپی دوستانه و خوش و بشی خودمانی داشت.
"رضایی چرا اخم کردی"، اولین جمله ای بود که علی پروین به غلامرضا رضایی گفت و تاکید کرد که فوتبال همیشه برد و باخت دارد. او گفت که "انشاءالله وضعیت درست می شه و بازیهای بعدی را می بریم."
عضو جدید هیئت مدیره پرسپولیس جویای حال هاشمیان شد و گفت: "وحید جان سرحالی؟" هاشمیان نیز در جواب گفت که هنوز پیر نشده است.
کریمی نیز به علی پروین خوش آمد گفت و پروین برای او آرزوی موفقیت کرد.
سرمربی اسبق پرسپولیس با دیدن نصرتی از او خواست تا مثل ستون به کارش ادامه دهد. او تاکید کرد که همه باید به هم کمک کنند.
پروین به اولادی گفت: "می بینم که یک کم بزرگ شدی. ایشاالله زودتر خوب شی و خیال همه را راحت کنی. پرسپولیس الان به همه نیاز دارد."
عضو هیئت مدیره دقایقی را به طور اختصاصی با حمید استیلی روی نیمکت صحبت کرد و سپس از عاشوری مربی تیم خواست که بجنبند وگرنه دیر می شود.
پروین با دیدن حقیقی گفت: "ماشاء الله به این قد و قامت. انشاء الله با کمک میثاق بتونی به پرسپولیس کمک کنی."
-
هواداران: استيلي بايد با كاشاني از اين تيم ميرفت
نزدیک 40 تن از هواداران پرسپولیس هم اکنون مقابل باشگاه هستند و خواستههای خود را هنگام ورود اعضای هیئت مدیره به آنها منتقل می کنند.
آنها ابتدا خطاب به پنجعلی گفتند: شما با رفتن دایی و انتخاب استیلی در حق پرسپولیس کار بدی کردید. به عنوان مظهر تعصب نباید این کار را با این تیم محبوب می کردید.
پنجعلی در پاسخ فقط آنها را به آرامش دعوت کرد.
2 تن از نماینده هواداران هنگام ورود رویانیان خواستار هیئت مدیرهای شدند که تیم را نجات دهد.
این نفرات شرایط تیم را نامناسب دانسته و تاکید کردند که هیچ منافعی ندارند؛ اما دلشان برای پرسپولیس می سوزد.
آنها ادامه دادند: استقلال زمانی به دسته 3 رفت و استیل آذین سقوط کرد. نکند منتظر هستید که پرسپولیس هم سقوط کند. ما دنیزلی را می خواهیم.
هواداران معتقد بودند که استیلی باید با کاشانی از این تیم می رفت.
آنها تاکید کردند: در دربی 71 در دقیقه 2 استیلی خودش را باخته بود، پس چگونه می خواهد تیم را اداره کند.
این هواداران در پایان خواستار نجات تیم از انتهای جدول شدند و از رویانیان خواستند کاری نکند تا اتفاق بدی برای پرسپولیس بیفتد.
رویانیان، مدیر عامل باشگاه نیز قول داد که همه چیز درست شود. او از تشکیل جلسه ای میان هیئت مدیره و هواداران خبر داد.
هنگام ورود علی پروین به باشگاه طرفداران تیم به اینکه او از استیلی حمایت کرده است، انتقاد کردند و گفتند چرا دنیزلی برای هدایت این تیم استخدام نمی شود.
او نیز در جواب گفت: مگر آوردن دنیزلی کار یک روز، دو روز است؟ حداقل 2 ماه وقت لازم است تا بتوانیم مقدمات آمدن او را فراهم کنیم.
استیلی زمان ورود به باشگاه در میان شعارهای مخالف هواداران سرش را پایین انداخته بود.
او در جواب آنها که جملاتی مثل چرا از پرسپولیس نمی روی را بیان می کردند، فقط اعلام کرد که حق با شماست.
گروههایی از اعضای نیروی انتظامی نیز مقابل در باشگاه پرسپولیس هستند تا از ایجاد مشکلات احتمالی جلوگیری کنند.
-
رويانيان: رئيس جمهور هم از كودكي رئيس جمهور نبود/ درود بر مخالفانم
محمد رویانیان پس از جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: مشکلات مالی زیادی داریم و تلاش میکنیم این مشکلات برطرف شود. کار سختی در پیش داریم اما میخواهیم با قدرت به جلو برویم و به اهدافمان برسیم.
وی ادامه داد: کار سخت است و باید از کسانی که قبلاً زحمت کشیدهاند مخصوصاً حبیب کاشانی تشکر کنم. او زحمت زیادی برای باشگاه کشیده است و من قدردان و سپاسگزار او هستم. ما تلاش میکنیم اما کار بسیار سختی داریم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مورد هدفگذاریهایش در باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: زود است اینها را بگویم. من آنها را نوشتهام اما به موقع اعلام خواهم کرد ضمن اینکه میگویم درود بر مخالفان من. مخالفانم هرچه بگویند اظهارنظرهایشان را میشنوم.
رویانیان در پاسخ به این سؤال که آیا به عنوان یک مدیر ورزشی عکسی با لباس ورزشی دارد یا نه، گفت: منظور شما همان شورت ورزشی است دیگر! من باید بگویم که همه ما ایرانی هستیم و من هم بچه این محل هستم. همه ایرانیها در مورد ورزش و به ویژه فوتبال اظهارنظر میکنند و این نشانگر آن است که آنها با ورزش زندگی میکنند. حتی در شهرهای کوچک در مورد ترکیب پرسپولیس اظهارنظر میشود. من هم تمام فوتبالهای دنیا را نگاه میکنم. البته تخمه نمیخورم زیرا دندانم مشکل دارد!
مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس ادامه داد: من از خارج نیامدهام در همین ایران زندگی کردهام. بچه که بودم گلکوچک زیاد بازی کردهام در همین منطقه فلاح، حاج حسین فرکی بزرگ و پیشکسوت آنجا بود. در همان زمین خاکی بازی کردهام فوتبالیست نیستم اما مگر قرار است کسی که رئیس جمهور بشود از بچگی رئیس جمهور باشد و یا کسی وزیر یا مسئولی میشود از ابتدا اینگونه بوده است؟ مهم مدیریت است. من به مردم و جوانان علاقه دارم و تمام تلاشم را میکنم.
وی در مورد اینکه رئیس هیئت مدیره استقلال گفته است رویانیان باید یک شغله باشد، گفت: درود بر مخالفان من.