-
آخرین وضعیت مصدومان استقلال اعلام شد
دکتر اکبر رضایی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره وضعیت پژمان منتظری اظهار داشت: او مشغول فیزیوتراپی است اما به بازی روز پنجشنبه با فولاد نمی رسد.
وی در پاسخ به این سؤال که گفته می شود منتظری به بازی پرسپولیس در هفته هفتم نمی رسد، گفت: من در مورد شرایط کنونی این بازیکن صحبت کردم و در مورد آینده هم گذر زمان همه چیز را مشخص می کند.
پزشک تیم استقلال در مورد آخرین وضعیت محسن یوسفی و فریدون زندی عنوان کرد: وضعیت یوسفی بهتر است. او از ناحیه رباط داخلی کشیدگی دارد و این که به بازی با فولاد برسد یا نه به نظر کادرفنی بستگی دارد.
رضایی افزود: فریدون زندی هم شرایط بهتری پیدا کرده است. مصدومیت او از ناحیه خارجی زانو است. برای احتیاط بیشتر از او خواستم آزمایش کامل تری بدهد. بحث زندی رسیدن یا نرسیدن نیست و فقط می خواهم با بهبودی کامل به میدان برود.
پزشک استقلال در خصوص جواد شیرزاد تصریح کرد: او درد دارد اما وضعیتش حاد نیست و در روزهای آینده وضعیت نهایی اش مشخص می شود.
-
پورحیدری: مجیدی قهر نکرد و میخواست مشکل جباری حل شود
منصور پورحیدری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، عنوان کرد: در بازی با فجر به لحاظ کار گروهی آنچنان ایدهآل نبودیم اما با همین کمبودها خوب نتیجه می گیریم. فجر تیم دونده و با انگیزه و بازی با آنها سخت بود.
وی افزود: بچهها هنوز به شرایط ایدهآل نرسیدهاند. آندرانیک تیموریان که برای ما کار می کند سلامت کامل ندارد. او با درد در ناحیه پا بازی می کند. دردی نیست که مشکل داشته باشد اما به هر حال شادابی هم ندارد. فریدون زندی و پژمان منتظری در حال کار هستند تا بهبود پیدا کنند و وضعیت جاسم کرار هم که مشخص است.
سرپرست تیم استقلال درباره اینکه چه طور به این استقلال پرمهره می گویند با کمبود مواجه هستند، گفت: من قبول ندارم که پرمهره هستیم. استقلال فقط بازیکنان بزرگ دارد که همه این بازیکنان هم به طور کامل در اختیار مظلومی قرار نگرفتهاند. تیم کامل نیست تا بتواند از همه مهرهها استفاده کند.
پورحیدری در ادامه گفتوگو با فارس درباره اینکه آیا درست است بازیکنی مثل جباری دو سه روز قبل از بازی قهر کند و سپس روز مسابقه به اردو بیاید و آیا این روش در تیم تسری پیدا نمی کند، اظهار داشت: مسلما یک تیم نمی تواند به این شکل کار را پیش ببرد. دیدید وقتی هم که جباری برگشت چون دو جلسه در تمرینات غیبت داشت، از نیمه دوم از او استفاده شد در حالی که جباری بازیکن بزرگی است و می توانست از ابتدا به تیم کمک کند. جباری این دفعه خودش برگشت و با مظلومی حرف زد.
وی اضافه کرد: تلاش می کنیم دیگر چنین مسائلی در تیم نباشد. مشکلات مالی زیاد داریم و فتحاللهزاده هم در تلاش است این مشکلات حل شود.
پورحیدری در پاسخ به این سؤال که اگر او سرمربی استقلال بود از جباری استفاده می کرد، گفت: حالا که سرمربی نیستم تا بخواهم جواب بدهم، مسئولیت تیم با مظلومی است و من تلاش می کنم حاشیههای اطراف تیم کمتر شود.
سرپرست تیم استقلال در مورد اینکه گفته می شود فرهاد مجیدی به دلیل استفاده از جباری مقابل فجر قهر کرده و در تمرینات شرکت نمی کند، عنوان کرد: اصلا چنین چیزی نیست. این بحثی است که در مطبوعات راه افتاده و کارخانه این گونه خبرسازیها در مطبوعات خوب کار می کند. اتفاقا فرهاد مجیدی تلاش می کرد که این مشکل حل شود و انتشار چنین خبرهایی بی انصافی است. او قبل از بازی برای ریکاوری بعد از بازی از مظلومی اجازه گرفت تا در تمرین نباشد.
وی در مورد آمادگی میلاد میداودی و اینکه دوست داشته مقابل فجر به میدان برود، گفت: وضعیت میلاد خیلی بهتر شده است. مظلومی تصمیم داشت مقابل فجر 15 دقیقه از او استفاده کند اما مصدومیت شیرزاد باعث شد برنامههای تاکتیکی ما تغییر کند. میلاد از این موضوع ناراحت نیست و خودش می داند که مظلومی نمی خواهد او دوباره آسیب ببیند.
پورحیدری در پایان در مورد رقابت بین تیمهای صبا، تراکتورسازی، استقلال و وضعیت پرسپولیس گفت: خوشبختانه رقابت خوبی در تیم به وجود آمده است. من امیدوارم پرسپولیس هر چه زودتر شکل خود را پیدا کند. این تیم قابل احترام است و با یک برد شرایط آن عوض می شود.
-
مربی بدنساز استقلال تهدید به کنارهگیری کرد
محمد مولایی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، گفت: برای باشگاه بزرگ استقلال، هواداران و مدیریت آن احترام خاصی قائل هستم و خوشحالم که در ابتدای فصل گزینه این تیم بودم و بعد از پرسپولیس در این تیم حضور پیدا کردم.
وی افزود: با این وجود باید اعلام کنم که سابقه مربیگری من در بدنسازی مشخص است و به دنبال بازارگرمی و این مسائل نیستم ولی دوست دارم به عنوان یک مربی روی نیمکت استقلال بنشینم حتی در این خصوص با مسئولان استقلال صحبت کردم اما هنوز پاسخی به من ندادهاند.
مولایی در خصوص اینکه چرا چنین تصمیمی گرفته است عنوان کرد: شاید به خاطر حضور مربیان دیگر روی نیمکت شایعه شده که در بازی های استقلال روی نیمکت ننشینم اما می خواهم با فتح الله زاده صحبت کنم و در صورتی که نتوانم در بازی های استقلال روی نیمکت این تیم قرار بگیریم احتمال جدایی ام از این باشگاه وجود دارد.
وی در پایان گفت: استقلال تیم بزرگی است و تا روزی که در این تیم باشم با قدرت کارم را انجام خواهم داد.
به گزارش فارس، هم اکنون بهتاش فریبا یکی از اعضای کادر فنی استقلال به دلیل نداشتن مدرک مربیگری a نمی تواند روی نیمکت بنشیند و با بازگشت وی شایعاتی پیرامون کنار گذاشتن مربی بدنساز و حضور او روی سکوها شنیده می شود.
-
با اعلام فتح الله زاده
محمد نصرتی در فصل نقل و انتقالات با استقلال قرارداد داخلی امضا کرد اما به این قرار داد پایبند نبود و در نهایت قراردادش را با پرسپولیس در هیئت فوتبال تهران ثبت کرد.
به دنبال این موضوع باشگاه استقلال از این بازیکن به کمیته انضباطی شکایت کرد و کمیته انضباطی هم طبق قانون نصرتی را به پرداخت 50 درصد از قراردادش یعنی 200 میلیون تومان به عنوان غرامت به باشگاه استقلال محکوم کرد.
فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال در این باره به فارس گفت: طبق نامه رسمی که سازمان لیگ به باشگاه استقلال ارسال کرده این پول از منبع درآمد باشگاه پرسپولیس در سازمان لیگ به باشگاه استقلال داده می شود.
-
استقلال در جام رياست جمهوري تركمنستان شركت ميكند
پس از پايان هفته پنجم، ليگ برتر به مدت 17 روز تعطيل خواهد شد و تيمها برنامهريزي خود را براي اين تعطيلات انجام ميدهند.
تيم استقلال نيز به دعوت سفير ايران در تركمنستان به مدت يك هفته راهي اين كشور ميشود تا در جام رياست جمهوري تركمنستان شركت كند.
پرويز مظلومي سرمربي استقلال با اعلام اين خبر به خبرنگار فارس گفت: به خاطر تعامل خوب دو كشور ايران و تركمنستان و با درخواست سفير ايران در اين كشور از 7 تا 14 شهريور در مسابقات جام رياست جمهوري تركمنستان شركت خواهيم كرد.
-
اولین قدم روشن
سال گذشته رضا رجبي مسئول آكادمي باشگاه استقلال بود اما با انتخاب اعضاي كميته فني رياست اين آكادمي تغيير خواهد كرد.
حسن روشن رئيس كميته فني باشگاه استقلال در اين باره به فارس گفت: قصد داريم آكادمي را به صورت تشكيلاتي اداره كنيم و قرار است افرادي را به عنوان هيئت امنا انتخاب كنيم. صحبتهاي لازم را با حشمت مهاجراني براي رياست آكادمي باشگاه استقلال انجام داديم و ايشان قبول كردند كه رياست آكادمي استقلال را برعهده بگيرند.
-
مظلومي: سرمربي تيم ملي بودم، حداقل 7 استقلالي را دعوت ميكردم
پرويز مظلومي در گفتوگويي تفصيلي با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص آخرين وضعيت تيم استقلال و مسائل مختلف فوتبال صحبتهاي زير را انجام داد:
فارس: از شرايط استقلال بگوييد.
خدا را شكر شرايط خوبي داريم و از 4 بازي بايد 12 امتياز ميگرفتيم و اگر در ديدار با سپاهان داور كملطفي نميكرد در آن بازي هم بايد برنده از زمين خارج ميشديم. تازه در ابتداي فصل هستيم و بازيكنان من تلاش خود را انجام ميدهند. هنوز هم ميگويم تيم آن بازي ايدهآل من را انجام نداده به جز ديدار با سپاهان كه خيلي خوب بازي كردند. در مجموع فعلا با حضور آقاي هنكه تمرينات را به ايشان سپردهايم ولي زمان ميبرد تا افكار وي جا بيفتد.
فارس: تا چه حد تفكرات هنكه روي استقلال اثر گذاشته است؟
فعلاً همه چيز را از لحاظ تمريني به ايشان واگذار كرديم و تا آنجا كه ببينم به تيمم لطمه نميخورد، ايشان كار خود را انجام ميدهند. اما اگر ببينم شرايط تيمي و بازي استقلال به همين منوال پيش برود تغييراتي را در نحوه تمرينات ايجاد خواهم كرد.
فارس: از بازيكنان راضي هستيد؟
آنها تلاش خود را انجام ميدهند و انصافا در اين 4 بازي فوقالعاده كار كردند. عدهاي مي گويند با اين همه نفر چرا حرف از كمبودها ميزنيد اما حرف من اين است در برخي از پستها دچار كمبود هستيم كه باعث ايجاد مشكلاتي در روش بازي استقلال ميشود. من اين مورد را ميگويم اما همه تصور ميكنند در مورد كل تيم استقلال صحبت ميكنم.
فارس: مشكل مصدوميت بازيكنان حل نشد؟
چند بازيكن، مصدوم هستند كه وضعيت آنها مشخص نيست و من نگران آينده آنها هستم به خصوص در خط دفاع كه با جذب يك مدافع اين خط را ترميم خواهيم كرد.
فارس: قبول داريد 3 هفته بسيار سخت مقابل فولاد، تراكتورسازي و پرسپوليس در پيش داريد؟
همه هفتهها و همه بازيها براي من سخت است. همان ابتداي مسابقات گفتم كه قرعه سختي در چند هفته ابتدايي نصيب ما شده و ما بايد از اين آزمون سخت سربلند بيرون بياييم و نشان دهيم تيم روزهاي سخت هستيم. ما مرد روزهاي سخت هستيم و در اين روزها ميتوانيم راحتتر تيم را به هدف برسانيم. تيمهاي كم اسم و رسمدار مقابل بازيكنان ما با قدرت ظاهر ميشوند. مقابل تيمهاي مثل تراكتورسازي، فولاد، پرسپوليس، ذوبآهن مسلم بدانيد بازيكنان من با انگيزهتر و حسابشدهتر بازي ميكنند چون ميدانند كه اين تيمها رقيب ما هستند و نبايد به آنها امتياز داد. اگر اين چند هفته آينده را بگذرانيم راهمان براي قهرماني هموارتر خواهد شد.
فارس: جاسم كرار ميتواند پنجشنبه شب مقابل فولاد بازي كند يا خير؟
هنوز به ما چيزي اعلام نكردند. طبق گفته مسئولان اين بازيكن 6 هفته نميتوانست بازي كند كه اين 6 هفته را پشت سر گذاشت. مگر استقلال بايد جور باشگاه ديگر را بكشد؟ همانطور كه بازيكني كه در مس سرچشمه حضور داشت، مقابل سايپا بازي كرد و گفتند مشكل او به تيم جديدش مربوط نميشود در مورد كرار هم قضيه همينطور است. ما روي كرار حساب باز كردهايم. او در تيم تراكتورسازي دچار اشتباهي شده و حالا ضررش براي استقلال است. ما خواسته بوديم به اين بازيكن فرصت دهند و اگر در استقلال اين كارها را تكرار كرد، دو برابر محرومش ميكردند.
فارس: وضعيت آندو تيموريان چگونه است؟ اين بازيكن در صورت دريافت كارت زرد يكي از دو بازي مقابل تراكتور و يا پرسپوليس را از دست ميدهد.
ما به اين مسائل فكر نميكنيم و بازي به بازي برنامهريزي ميكنيم. بازي با فولاد 3 امتياز دارد و حساسيت نداريم كه چه كسي 3 اخطاره ميشود.
فارس: شايعاتي پيرامون قهر فرهاد مجيدي شنيده ميشود. اين شايعات صحت دارد؟
مجيدي روز گذشته در تمرين شركت كرد. او به خاطر مسافرت يكي دو روز غايب بود. محيدي از ما اجازه گرفته و حتي با بهتاش فريبا مدام در تماس بود.
فارس: در اين چند هفته به تركيب ايدهآل خود رسيدهايد؟
هنوز نه. ما نفراتي داريم كه حتي در تركيب جابجا شوند تيم ما فرقي نخواهد كرد چون همه در يك سطح هستند. بازيها فشرده است ما ناچار هستيم تغييراتي را در تيم ما ايجاد كنيم. اينكه بگوييم 11 نفر را شناختهايم و راه را با همين 11 نفر ادامه ميدهيم درست نيست. نميخواهم خيال يك سري از بازيكنان راحت باشد كه فيكس هستند و خيال يك سري راحت نباشد كه بازي نميكنند.
فارس: فردا ليست تيم ملي اعلام ميشود. فكر ميكنيد چند نفر از استقلال به تيم ملي دعوت ميشوند؟
هر چه كمتر از استقلال به تيم ملي دعوت شوند، به نفع من است ولي به نفع بازيكنان و تيم است كه بازيكنان بيشتري انتخاب شوند. من دوست دارم در تعطيلات تمام بازيكنان در اختيارم باشند چون بازيكنان ملي پوش كمتر در اختيارم بودهاند ولي به عنوان يك مربي دوست دارم همه در اختيار من باشند.
فارس: پس تيم ملي چه ميشود؟
اشتباه نكنيد؛ منظورم اين نيست كه همكاري نميكنيم هر كمكي از دستم بر بيايد در تيم ملي انجام ميدهيم.
فارس: اگر شما سرمربي تيم ملي بوديد چند نفر را از استقلال به تيم ملي دعوت ميكرديد؟
اگر من سرمربي تيم ملي بودم حداقل 7 نفر را به تيم ملي دعوت ميكردم. ما دو مليپوش خارجي هم به نامهاي كرار و وليد علي هم داريم كه آنها هم به كشورهاي خود ميروند و واقعا دستمان خالي ميشود و در اين 17 روز تعطيلي بعد از هفته پنجم صددرصد به مشكل ميخوريم.
فارس: اين روزها همه از احتمال حضور فرهاد مجيدي در تيم ملي خبر ميدهند، نظر شما چيست؟
حق مجيدي است كه در تيم ملي باشد ولي در مقطعي نامهربانيهايي به او شد.
فارس: اما قبول داريد كه برخي به حضور كريمي و مجيدي در تيم ملي اعتراض ميكنند و ميگويند اين بازيكنان ميانگين سني تيم ملي را بالا ميبرند.
مجيدي در پستي است كه فوروارد بازي ميكند و كريمي در خط هافبك. مجيدي يكي از بهترين بازيكنان ليگ برتر است و اگر بهترين بازيكن هر هفته را انتخاب كنند بدون شك او نفر اول خواهد بود. فرهاد مجيدي براي هر تيمي نعمت است و به همين خاطر بود كه با وجود پيشنهاد خوبي كه داشت خواستم در تيم بماند و با ما ادامه دهد. ما هم نهايت استفاده را از اين بازيكن ميبريم. بعضيها خرده ميگيرند كه اگر فرهاد مجيدي نباشد استقلال به بنبست ميخورد. مسي هم در بارسلونا نقش عمدهاي دارد و تأثيرگذار است. ما بازيكن تأثيرگذار در تيممان زياد داريم و در صورتي كه بازي گره بخورد از خلاقيت آنها استفاده ميكنيم. مثلا وقتي مسي توپ را از وسط زمين ميگيرد همه را دريبل ميكند و توپ را به درون دروازه ميفرستد آيا اين تاكتيك است؟ اين خلاقيت يك بازيكن محسوب ميشود كه بارسلونا هم از آن استفاده ميكند. سال گذشته چنين مثالي زدم و همه گفتند مجيدي، مسي استقلال است اما من منظورم چيز ديگري بود.
فارس: اين روزها رفتارهاي تماشاگران در استاديومها به بحث اصلي فوتبال تبديل شده است...
تماشاگران استقلال كه به ما لطف دارند و تأثير آنها در بازيهاي ما زياد بوده است. هرچند من اعتقاد دارم در بعضي مواقع حضور پر شور مردم باعث فشار به بازيكن ميشود ولي ما از تماشاگران استقلال بهره بردهايم و از تك تك آنها تشكر ميكنم. اينكه استقلال خوب بازي كند و نتيجه بگيرد مردم به ورزشگاه ميآيند و هدفمان اين است كه در بازيهاي آينده كاري كنيم كه 100 هزار نفر به ورزشگاه بيايند.
فارس: مشكلات مالي حل نشد؟
فعلا كه خبري نيست اما روز گذشته كه به باشگاه رفتم ديدم فتحاللهزاده از منبعي 200 ميليون تومان پول تهيه كرده بود. مديرعامل باشگاه مدام دنبال پول ميدود و واقعا دلم براي فتحاللهزاده سوخت كه با زبان روزه آنقدر اين طرف و آن طرف دويد تا مبلغي را تهيه كند. او اينگونه پول جمع ميكند تا بخشي از طلب بازيكنان را بدهد.
فارس: فتحاللهزاده اعلام كرده بود در صورتي كه مشكلات مالي حل نشود از اين تيم خواهد رفت...
فتحاللهزاده مرد روزهاي سخت است و تا حالا تحمل كرده، دوست دارم از اين به بعد هم تحمل كند چون او نياز به حضور در اين پستها ندارد و زندگياش تأمين است. او به عشق استقلال فشارها را تحمل ميكند. در اين چند روز گذشته او خيلي مريض بوده و 2 روز پيش ديدم كه مجبور شد روزهاش را بشكند و شرايط مساعدي ندارد. او فشار زيادي را تحمل ميكند. در هر صورت هر كس ايدهاي دارد. يك زماني وقتي ببينم نميتوانم شرايط را تحمل كنم عذرخواهي ميكنم و ميروم. اميدوارم او از پس مشكلات بر بيايد البته به شرطي كه به فتحاللهزاده كمك كنند.
-
همیشه حقایق را میگویم
حسن روشن در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص صحبتهايي كه عليه فتحاللهزاده انجام داده بود، اظهار داشت: همه اهالي رسانه از دوستان صميمي من هستند و من هيچوقت صحبتهايم را تكذيب نميكنم اما متاسفانه از قول من نقل شده بود كه فتحاللهزاده تو زرد از آب درآمد! وقتي اين مطلب را خواندم خيلي ناراحت شدم چون من هميشه حقايق را ميگويم ولي اين جمله را هرگز نگفتم.
وي در خصوص جلسهاش با فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال در مورد وضعيت كميته فني گفت: پيرامون انتخاب اعضاي كميته فني صحبت كرديم و قرار شد در مورد وضعيت آكادمي به جمعبندي برسيم كه ديگر فرد براي آكادمي استقلال تصميم نگيرد.
رئيس كميته فني باشگاه استقلال گفت: قرار است به زودي اعضاي كميته فني معرفي شوند. با چند نفر در حال مذاكره هستيم كه پس از تاييد نهايي اسامي آنها را اعلام خواهيم كرد.
روشن تصريح كرد: قصد داريم آكادمي را به صورت تشكيلاتي اداره كنيم و قرار است افرادي را به عنوان هيئت امنا انتخاب كنيم. صحبتهاي لازم را با حشمت مهاجراني براي رياست آكادمي باشگاه استقلال انجام داديم و ايشان قبول كردند كه رياست آكادمي استقلال را برعهده بگيرند.
-
روابط عمومی باشگاه استقلال
محمد سررشته داري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: بحث حضور استقلال در جام رياست جمهوري تركمنستان منتفي شده و استقلال در اين تورنمنت شركت نخواهد كرد.
وي در مورد دليل اين انصراف گفت: ظاهرا جابه جاييهايي در بين تيمهاي شركت كننده در اين مسابقات رخ داده و به همين دليل استقلال در اين جام حاضر نميشود.
مدير روابط عمومي باشگاه استقلال در مورد رياست حشمت مهاجراني بر آكادمي اين باشگاه كه حسن روشن آن را اعلام كرده بود گفت: اين مسئله هنوز قطعي نشده است. منتظريم مهاجراني از امارات به ايران بازگردد و در اين زمينه با علي فتحالله زاده مذاكره كند تا مشخص شود از ايشان در چه سمتي ميتوانيم بهرهمند شويم.
وي افزود: شخصيت مهاجراني خيلي بيشتر از رياست بر آكادمي باشگاه استقلال است. فرمايش آقاي روشن كه اين مسئله را عنوان كردهاند صحيح است اما هم باشگاه استقلال و هم مهاجراني در اين زمينه بايد از نقطه نظرات يكديگر مطلع شوند.
-
ولید علی: هنوز به آن بازيكني كه خودم انتظار دارم، تبديل نشدهام
به نقل از سایت باشگاه استقلال، ولید علی بازیکن كويتي آبي پوشان در خصوص بازی با فجر گفت: اول خداوند کمک کرد و بعد کمک بقیه بازیکنان و تشویق مستمر هواداران عزیز و تمرینات خوبی که داریم سبب ساز این پیروزی و باعث زدن اولین گلم برای استقلال شد ولی هنوز به سطح بازی که از خودم انتظار دارم نرسیده ام و باید بیشتر زحمت بکشم.
وی در رابطه با بازی آینده برابر فولاد گفت: هدف ما در صدر نگه داشتن تیم و کسب 3 امتیاز این بازی است و چون آب و هوای اهواز خیلی به کویت شبیه است مشکلی برای بازی در اهواز ندارم و با تمام وجود در خدمت استقلال هستم.
وليد علي در خصوص جلسه فني كه روز گذشته در باشگاه استقلال برگزار شد گفت: اين جلسه را بسیار مثبت ارزیابی می کنم و این خیلی خوب است که همیشه و برای هر بازی جلسه آنالیز داشته باشیم تا نقاط ضعف و قوت خودمان را شناسایی کنیم و من از این جلسه خیلی استفاده کرده و نقاط ضعف خود را بهتر شناختم.
-
به روشن گفتم بايد سند داشته باشي، مملكت قانون دارد
علی فتح الله زاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص تشکیل کمیته فنی، حواشی آکادمی فوتبال استقلال، بخشش مجتبی جباری و اظهارات جدید مدیرعامل پیشین استقلال صحبتهای زیر را مطرح کرد.
فارس: سرانجام کمیته فنی چه شد؟ به نظر می رسد تشکیل این کمیته به جای کمک به باشگاه دلیلی بر ایجاد حاشیه شده است؟
من می خواستم این کمیته فنی تشکیل شود تا به من کمک کند اما متاسفانه در اول راه، کار به جاهایی کشید که نزدیک بود به حاشیه برویم. من که با این همه زحمت و آرامش تیم را درست کردم، دلم نمی خواست به خاطر مسائل حاشیهای این آرامش به هم بخورد. متاسفانه یکسری داستانها پیش آمد و من در نهایت سکوت اختیار کردم تا کار به آرامش برسد. باید ششدانگ حواسم به استقلال باشد و نمی خواستم در این شرایط تیم را رها کنم.
فارس: بالاخره قرار شد با حسن روشن همکاری کنید یا نه؟
شنبه شب با روشن جلسه داشتم و حکم رئیس کمیته فنی را به او دادم اما به او گفتم برای انتخاب اعضا باید صبر کنی. توضیح دادم که اگر قرار است اعضای کمیته فنی مشغول کار شوند باید شرح وظایف آنها مشخص شود. به همین دلیل قرار شد روشن با حوصله 8 نفر را مورد بررسی قرار دهد و به من معرفی کند و من هم پس از بررسی از بین این 8 نفر 4 نفر را انتخاب کنم. مهمترین کار کمیته فنی انتخاب سرمربی است که برای امسال ما سرمربی داریم در نتیجه شاکله اصلی فعالیتهای این کمیته برای فصل آینده است.
فارس: در چند روز اخیر حواشی زیادی در مورد آکادمی باشگاه استقلال مطرح شد و در این بین حسن روشن و رضا رجبی علیه هم صحبتهایی را مطرح کردند اما شما فقط سکوت کردید. این سکوت چه معنایی دارد؟
از نظر من این سکوت نیست. آدم با مطالعهای هستم و بدون هدف کاری را انجام نمی دهم. من مثالی برای شما می زنم. اگر امروز در کوچه برادر شما را زدند، شما هم باید بروی فرد خاطی را بزنی و سپس همه اعضای دو خانواده به جان هم بیفتند؟ اگر قرار باشد هر کسی چنین روشی را در پیش بگیرد سنگ روی سنگ بند نمی شود. مملکت قانون دارد.
ممکن است روشن چیزی بشنود یا ببیند و زود واکنش نشان دهد اما من برای او توضیح دادم همه چیز قانون دارد. اگر جایی خلافی انجام شده باشد من به عنوان مدیر آن بخش نمی توانم وارد عمل شوم.
به نظر شما در اداره های دولتی یا وزارتخانهها خلاف نمی شود؟ آیا وزیر شخصا برای رسیدگی به تخلف کارمندش وارد عمل می شود یا اینکه او را به اداره تخلفات معرفی می کند؟
من هم همین رویه را در پیش گرفتهام. می توانید از حجت الاسلام علیپور بپرسید. حتی از زمانی که روشن و یا منصوریان در راس کار بودند، هر شکایتی که می شنیدم به علیپور گزارش می دادم. من آدمهایی را می شناسم که فرزندانشان در حد استقلال نبودند و چون آنها را ثبتنام نکردیم پشت سرمان گفتهاند که پول می خواستیم. پس آدم هر شنیدهای را نباید باور کند. مثلا حسن روشن گفته بود 7 بازیکن پول دادند تا بتوانند در استقلال بازی کنند. اکنون خانوادههای آنها شاکی شدهاند که به آنها تهمت زدهایم.
آنچه مسلم است آبرو بردن خیلی ساده است. در دو ثانیه می توان آبروی کسی را برد اما آبرو جمع کردن خیلی مشکل است. من همه اطلاعات و مسائلی که شنیدهام را به کمیته تخلفات فدراسیون فوتبال گفتهام و اگر کسی تخلفی کرده باشد، این کمیته به شدت با آن برخورد می کند.
وظیفه من جمعآوری این اطلاعات است. به جای قوه قضائیه نمی توانم تصمیمگیری کنم. حتی شنبه شب روشن چند مورد شکایت دیگر را به من داد که قرار است این شکایتها را هم ضمیمه اطلاعات قبلی کنم و در اختیار کمیته تخلفات فدراسیون بگذارم.
من به روشن گفتم که اگر هر مطلبی می داند باید سند داشته باشد. فکر می کنم دوستان در این قضیه افراط و تفریط کردند. نباید با آبروی کسی که زحمت می کشد، به راحتی بازی کرد آن هم در شرایطی که استقلال نیاز به آرامش دارد. این مسائل نشان می دهد که ما اگر حقوق می دانستیم هر حرفی را مطرح نمی کردیم.
فارس: به نظر می رسد یکی از دلایلی که نخواستید کمیته فنی به این زودی تشکیل شود، مخالفت پرویز مظلومی بوده است.
نمی خواهم بگویم این مسئله تاثیرگذار نبوده است. مصاحبهای از قول حسن روشن چاپ شده بود با این مضمون که مظلومی نمی تواند مانع معارفه من شود. اگر شما هم جای سرمربی بودی و می دیدی هنوز کمیته فنی تشکیل نشده برایت خط و نشان می کشند، معلوم است که نگران می شدی. البته روشن می گوید که این مصاحبه را انجام نداده است ولي متاسفانه صحبتهای او تیتر یک روزنامه شده بود. من هم وقتی چنین اتفاقاتی را دیدم تصمیم گرفتم حواسم را بیشتر جمع کنم و ترجیح دادم در شرایط پختهتری این کمیته را تشکیل دهم.
فارس: محمد مایلی کهن در آخرین مصاحبه اش هم علیه شما صحبت کرد...
یک کلمه هم در مورد مایلی کهن حرف نمی زنم. قضاوت را به مردم می سپارم. اینقدر کار دارم که اگر قرار باشد بابت این حرفها جواب بدهم باید فوتبال را رها کنم.
فارس: بار دیگر مجتبی جباری بخشیده شد چرا باشگاه استقلال در مورد این بازیکن سیاست یک بام و دو هوا است؟
من روی مسائل انضباطی بسیار دقیق و حساس هستم و آنچه در حوزه اختیاراتم است، انجام می دهم اما در مورد بازیکن، سرمربی است که تصمیم می گیرد.
من به طور کلی با رفتارهای جباری موافق نیستم. روزی که با جباری جلسه داشتیم به او گفتم آقای جباری شما قرارداد 400 میلیونی با استقلال داشتی که از آن مبلغ 200 میلیون آن را می خواستی و من تمام این پول را به تو دادم. مانده قرارداد امسالت، مگر چقدر از شروع فصل گذشته است که می گویی بدقولی کردهایم.
منظور جباری از بدقولی این بوده که با من قرار داشته ولی من برای حضور در قراری مهمتر نتوانستم او را ببینم. من از شما سؤال می پرسم در جایی که وزیر و شهردار باید به من وقت بدهند و وقت گرفتن دست من نیست وقتی به یک باره تماس گرفته می شود که مثلا فلان مدیر به من وقت داده آیا برای رسیدگی به امور تیم در آن جلسه شرکت کنم، مهمتر است یا جلسه با بازیکن؟
در باشگاه استقلال هستند بازیکنانی که به مراتب بیشتر از جباری طلب دارند. به هر حال این اتفاقاتی که رخ می دهد من را آگاهتر می کند و در قول و قرارها دقت بیشتری داشته باشم.
فارس: فرهاد مجیدی چند جلسهای است در تمرین استقلال شرکت نمی کند و گفته می شود دلیل این غیبت ناراحتی او از بازی کردن مجتبی جباری است؟
اصلا مجیدی از این قضیه ناراحت نیست. قبل از بازی با فجر از مظلومی قول گرفته بود که اگر گلزنی کرد دو سه روز برای رسیدگی به مشکلش در تمرین حضور پیدا نکند. البته این اتفاق برای هر بازیکنی رخ نمی دهد. مجیدی واقعا مشکل داشت و این یک قول و قرار بین سرمربی و بازیکن است. فرهاد مجیدی سرمایه است و حتی گاهی اوقات که من در تیم مشکل می خورم از او کمک می گیرم.
فارس: بگذریم؛ از مهلتی که به مسئولان ورزشی داده بودید، چند روز دیگر باقی نمانده، واقعا قصد دارید استعفا کنید؟
مشکلی نیست. برای رسیدن پول کارهایی انجام دادهایم. تا زمانی که من زنده و در این تیم هستم به استقلال کمک می کنم و نمی گذارم به حاشیه برود.
فارس: به تازگی به دلیل صحبتهای شما مبنی بر اینکه از زمان واعظ آشتیانی 3.5 میلیارد تومان بدهی باقی مانده، مدیرعامل پیشین استقلال صحبتهایی مطرح کرده مبنی بر اینکه زمانی که به جای شما مدیر عامل استقلال شد، استقلال 5 میلیارد بدهی داشته و خطاب به شما گفته اگر نمی توانی پولتان را از وزارت ورزش بگیری بهتر است بروی.
اول اینکه من گفتهام از زمان واعظ آشتیانی فقط 3 میلیارد تومان بدهی به بازیکن مانده در حالی که کل مبلغ بدهی از زمان واعظ 7 میلیارد تومان است. ضمن اینکه باقی ماندن 5 میلیارد بدهی از زمان من دروغ محض است. ایشان قراردادهایی که من با بازیکنان برای فصل جدید بسته بودم را جزء بدهی ها حساب می کند.
خیلی جالب است، بنده هفته سوم از استقلال کنار گذاشته می شوم و ایشان توقع داشت قراردادی که برای آن سال با بازیکنان بسته بودم را پرداخت کنم و سپس بروم و بازیکنان یک سال برای ایشان رایگان بازی کنند.
من که واعظ آشتیانی نیستم استعفا بدهم و تیم را داغان کنم. من دلسوز تیم هستم. فرقم با او این است که حاضر شدم با سازمان تربیت بدنی توافق کنم که 50 درصد درآمدزایی از طرف خودم باشد نه مثل واعظ که همه پول را از سازمان می خواست و اینقدر معطل کرد که همه بازیکنان خوب تیم رفتند و فصل نقل و انتقالات در حال تمام شدن بود.
اینها را می گویم تا مردم روشن شوند. بنده زیاده خواهی نمی کنم و اگر می گویم وزارت ورزش پولمان را بدهد به این دلیل است که فصل گذشته 50 درصد درآمدزایی شخصی را انجام دادم و اکنون فقط می خواهم وزارت ورزش به تعهداتش عمل کند.
واعظ با شهامت گفت که نمی تواند این پول را دربیاورد اما من با شهامت گفتم می توانم. چرا واعظ واقعیت را قبول نمی کند و از اینکه می گویم از زمان او بدهی مانده، ناراحت می شود؟ زمانهایی هم بوده که من در استقلال نبودم و مدیران سابق گفتند از زمان من بدهی مانده است. آیا من باید ناراحت شوم؟ افتخارم است که وقتی سازمان گفت یک مدیر باوجود می خواهیم که 50 درصد هزینهها را خودش تقبل کند، این شرایط را پذیرفتم. اگر پولی که از سازمان تربیت بدنی می خواهم به من بدهند، امسال استقلال را بدون ضرر و زیان بستهام.
وقتی می گویم 5 بازیکن ملی پوش جذب کردهام به این راحتی نیست. تا امروز بالغ بر 2 میلیارد و 500 میلیون تومان پول پرداخت کرده ام که همه این پرداختی ها از هزینه شخصی بوده است. از واعظ آشتیانی می خواهم در این ماه مبارک فداکاری انسانها را لجنمال نکند.
او هیچ وقت از جیب خودش برای استقلال پول نداد اما من چک های شخصی ام را پاس کردم. هواداران هم این مسائل را می فهمند. می بینید که وقتی وارد استادیوم می شوم چه طور من را تشویق می کنند.
من اگر پول اضافه خرج کرده باشم، مطمئن باشید وزارت ورزش بالاتر از آن پول را به من نمی دهد و همان میزانی که خودش تعیین کرده را، پرداخت می کند. ما مدیریت هزینه کردیم. آقای واعظ! تو را به جدت بگذار ما کارمان را بکنیم.
نکته آخر اینکه او گفته بود در مورد فوتبال صحبت نمی کند اما گفته بود به جز امشب و شبهای دگر در مورد فوتبال صحبت نمی کند.
-
تیموریان: بابت مسائل مالی استقلال نگراني ندارم
آندرانیک تیموریان در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره شرایطش در استقلال صحبت های زیر را مطرح کرد:
فارس: چطور با مصدومیت برای استقلال بازی می کنی؟
مشکل خاصی نیست. دو سه جلسه هست که با تیم تمرین می کنم. به بازی پنجشنبه با فولاد هم می رسم.
فارس: برخی می گویند اگر با این پای مصدوم به کارت ادامه دهی ممکن است این مصدومیت تشدید شود؟
اگر مصدومیت را درمان نکنی تشدید می شود. ضمن این که در تیم چند بازیکن مصدوم است. زندی، منتظری، یوسفی. به کادرفنی هم گفته ام هیچ منتی روی سر هیچ کسی نمی گذارم و به خواسته خودم بازی می کنم. همیشه سعی می کنم مثبت فکر کنم تا اتفاقات خوب رخ دهد.
فارس: ظاهرا دو اخطاره ای و ممکن است بازی با تراکتورسازی یا دربی را از دست بدهی؟
هیچ مشکلی نیست. برای آندو تیموریان دربی مهم است اما مهمتر از آن نتیجه گیری بازی به بازی استقلال است. برای دربی خیلی ارزش قائلم و این اولین دربی من خواهد بود اما مهم نتیجه گرفتن است و در همه دیدارها محکم بازی می کنم.
فارس: دوست داری مقابل تراکتورسازی بازی کنی؟
تراکتورسازی تیم سابقم است و می دانم که این مسابقه حساسیت های خودش را دارد اما قبل از این مسابقه به بازی با فولاد فکر می کنم.
فارس: جو استقلال را چطور می بینی؟
بسیار خوب است. با اکثر بازیکنان تیم از قبل دوست بودم. بازیکنان این تیم همگی باشخصیت هستند.
فارس: میگویند در زمین چشم بسته به جباری پاس می دهی؟
این مسائل تاکتیکی تیم است و در موردش صحبت نمی کنم. من کنار همه بازیکنان راحت هستم.
فارس: در استقلال برای خودت رقیب می بینی؟
فعلا که تیم چهار پنج بازیکن مصدوم دارد. دست پرویز خان هم بسته است.
فارس: چرا این حرف را می زنی؟ به استقلال می گویند تیم کهکشانی...
چه کسی این لقب را داده است؟ من بازیکنان تیم را دست کم نمی گیرم اما لقب کهکشانی فقط برای تیم رئال مادرید است و نباید فوتبال ایران را با اروپا مقایسه کرد. در تمرین به دلیل مصدومیت بازیکنان 15 نفر هستیم. در حال حاضر استقلال پر از خالی است.
فارس: به اروپا هم فکر می کنی؟
فعلا تمام فکرم استقلال است.
فارس: بین هواداران استقلال توانستی محبوبیت کسب کنی؟
من تازه 4 بازی برای استقلال انجام دادم. یک گل برای این تیم بزنم هواداران استقلال من را بیشتر می شناسند.
فارس: می گویند وضعیت مالی استقلال خوب نیست.این نگرانت نمی کند؟
هیچ نگرانی ندارم. همه تیم ها مشکل مالی دارند و کاری هم نمی شود کرد. مدیرعامل هر موقع پول داشته باشد به بازیکنان می دهد. او هم دوست ندارد که حق بازیکنان را ندهد. استقلال هیچ حاشیه ای ندارد.
-
مصدوميت زندي مسئله پيچيدهاي است
دكتر اكبر رضايي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد وضعيت فريدون زندي كه گفته مي شود بايد براي بهبود تحت عمل جراحي قرار گيرد، اظهار داشت: قبل از هر گونه اظهار نظري بايد با جراح و متخصص او صحبت كنم. آنچه مسلم است سلامت بازيكن براي ما اهميت دارد.
وي افزود: مي خواهيم شرايطي براي زندي پيش آيد كه سلامتش به خطر نيفتد و سال هاي سال بتواند به فوتبالش ادامه دهد. قرار است امروز در ملاقات با پزشك جراح او ارزيابي دقيق تري از وضعيت اين بازيكن داشته باشيم.
رضايي در پاسخ به اين سؤال كه مصدوميت زندي از چه ناحيه اي است، گفت: مصدوميت او مسئله پيچيده اي است كه بايد ابتدا بررسي كنيم. به هر حال فردا مشخص مي شود كه طول درمان او چه ميزان است.
وي در ادامه گفت و گو با خبرنگار فارس در مورد وضعيت پژمان منتظري گفت: منتظري در يك مركز تحت باشگاه استقلال كه نزديك محل تمرين استقلال است مشغول انجام فيزيوتراپي است.
رضايي در مورد جواد شيرزاد نيز گفت: او مشكل جدي ندارد و به بازي فولاد مي رسد.
-
اخبار كوتاه از آبيپوشان
به گزارش خبرگزاري فارس، يك بازيكن برزيلي شب گذشته در تمرينات استقلال شركت كرد. اين بازيكن كه در پست دفاع بازي مي كند، 22 ساله است. مظلومي سرمربي آبي پوشان هنوز نظر خودش را در مورد اين بازيكن اعلام نكرده است. باشگاه استقلال به غير از جذب يك مدافع خارجي به دنبال يك فوروارد خارجي هم هست.
* با وجودي كه شب گذشته يك مدافع برزيلي در تمرينات استقلال شركت كرد ولي مسئولان اين تيم به دنبال رايزني براي حضور مدافع آلماني هستند.
* تمرينات استقلال بعد از برگزاري هفته پنجم مقابل فولاد كه پنجشنبه برگزار مي شود با توجه به تعطيلات ليگ به دليل برگزاري بازي هاي تيم ملي در چارچوب مقدماتي جام جهاني تا دو روز تعطيل است. اين تيم قرار بود براي برگزاري تورنمنتي به تركمنستان برود كه با منتفي شدن اين سفر آبي پوشان تمرينات خود را در تهران پيگيري مي كنند.
* تيم استقلال فردا عصر براي برگزاري بازي با فولاد خوزستان راهي اهواز مي شود. اين تيم پس از پايان بازي بعد از ظهر جمعه به تهران باز مي گردد.
-
شهر شلوغ است و براي خود مينويسند
منصور پورحيدري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد شرايط استقلال و حضور بازيكن برزيلي در تمرينات اين تيم اظهار داشت: بچه ها تمرينات خود را به خوبي برگزار مي كنند. اين بازيكن برزيلي تازه به تمرين آمده و با يك جلسه تمرين نمي توان در موردش نظر داد.
وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا قرار است باشگاه استقلال روانشناس استخدام كند يا خير، عنوان كرد: اين مطالبي است كه روزنامه ها مي نويسند. شهر شلوغ است و هر كسي مطلبي مي نويسد. زماني بايد به دنبال روانشناس باشيم كه همه چيز سرجايش باشد و همه چيز كامل باشد نه اكنون كه هر روز يك شوك به مربي و بازيكن و مدير وارد مي شود.
سرپرست تيم استقلال در ادامه در خصوص بازي با فولاد كه در فصل گذشته در دو ديدار رفت و برگشت مغلوب اين تيم شدند، گفت: فوتبال همين است. براي اين فصل تمام تلاش اين است كه با امتياز از اهواز باز گرديم. كادرفني هم شناخت خوبي از فولاد دارد.
پورحيدري در پاسخ به اين سؤال كه گفته مي شود او يكي از مخالفان اصلي تشكيل كميته فني در باشگاه استقلال بوده، گفت: من هيچ صحبتي با فتح الله زاده در مورد كميته فني نداشتم. فقط دو ماه قبل ايشان به من گفت مي خواهند از حسن روشن به عنوان رئيس كميته فني استفاده كنند. نظري هم در باره كميته فني ندارم. وقتي اطلاعاتي از آن ندارم حرفي هم نمي زنم.
وي در مورد حضور احتمالي حشمت مهاجراني در استقلال گفت: ايشان استاد همه ماست. به او ارادت داريم. از هر كسي كه به استقلال كمك كند استقبال مي كنيم.
-
کرار جاسم مقابل فولاد به میدان میرود
به نقل از سایت رسمی فدراسیون، پس از بررسی کمیته استیناف و درخواست بخشش کرار جاسم، مهاجم عراقی باشگاه استقلال، کمیته استیناف فدراسیون فوتبال 6 جلسه محرومیت این بازیکن را به 5 جلسه کاهش داد.
برهمین اساس با توجه به تحمل یک جلسه محرومیت در فصل گذشته و 4 جلسه محرومیت در این فصل، مهاجم عراقی استقلال در هفته پنجم میتواند برای تیمش در دیدار پنجشنبه اين هفته مقابل فولاد خوزستان به میدان برود.
-
دوري شش هفتهاي فريدون زندي از ميادين فوتبال
دكتر اكبر رضايي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد آخرين وضعيت فريدون زندي اظهار داشت: زماني كه زندي مصدوم شد يكسري مشكلات در زانوي او ايجاد شد كه با كارهاي توانبخشي توانستيم اين مشكلات را بر طرف كنيم اما قسمتي از مينيسك خارجي او به اصطلاح دچار "لبپرگي" شده كه به معناي فشردگي در قسمتي از مينيسك است و درمان آن با كارهاي توانبخشي امكان ندارد.
وي افزود: براي درمان اين آسيب ديدگي بايد عمل جراحي صورت گيرد اما اين عمل به آن شكلي كه متصور مي شود نيست. بايد روي مفصل زندي دو حفره ايجاد و دوربيني به داخل مينيسك فرستاده شود تا قسمت ترك خورده مينيسك برداشته شود. مينيسك زندي پاره نشده و در واقع مشكل او وقتي نمايان مي شود كه به هنگام فعاليت ورزشي احساس ناخوشايندي در زانويش احساس مي كند.
پزشك استقلال در پاسخ به اين سؤال كه درمان زندي چه ميزان طول مي كشد، گفت: طول درمان او شش هفته خواهد بود.
رضايي در ادامه در مورد اينكه گفته مي شود زندي قبل از قرارداد بستن با استقلال اين مصدوميت را داشته عنوان كرد: نمي توانيم اين موضوع را بگوييم. وقتي او مصدوم و از زانويش mri گرفته شد نمي شد تشخيص داد كه اين اتفاق چه زماني رخ داده است. ما آنچه در توانمان بود و امكان داشت روي زانوي او انجام داديم اما ادامه درمان نياز به جراحي دارد.
-
مظلومي: اميدوارم شكستهاي فصل گذشته مقابل فولاد را جبران كنيم
پرويز مظلومي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص ديدار فردا مقابل فولاد در هفته پنجم رقابت هاي ليگ برتر اظهار داشت: فولاد تيم سختكوش و با انگيزهاي است. بازيهاي گذشته اين تيم را ديدهام، آنها تلاش زيادي انجام دادهاند و تيم كاملي هستند.
وي افزود: اين تيم از مربي خوبي برخوردار است. بازي سادهاي در اهواز نداريم و بايد برنامه تاكتيكي را به گونهاي بچينيم كه گرماي اهواز روي ما اثرگذار نباشد. توانايي شكست فولاد در اهواز را داريم و بازيكنان ميتوانند شكستهاي رفت و برگشت فصل گذشته مقابل اين تيم را جبران كنند. اميدوارم اين اتفاق بيفتد و بتوانيم نتيجه خوبي بگيريم.
سرمربي استقلال در خصوص گرماي شهر اهواز گفت: تنها نگراني ما براي اين مسابقه اين موضوع است كه اميدواريم روي كيفيت بازي دو تيم تاثير نگذارد. البته ما برنامه هايمان را به گونه اي تنظيم مي كنيم كه اين مسئله روي بازيكنان و تيم اثر زيادي نگذارد.
مظلومي در خصوص خط دفاعي تيمش عنوان كرد: با يك مدافع آلماني در حال مذاكره هستيم و در صورت عدم توافق يك مدافع را به تيم اضافه مي كنيم تا اين خط را تقويت كنيم. با مصدوميت منتظري بايد جاي اين بازيكن را پر كنيم هر چند ميثم حسيني در ديدار با فجر سپاسي عملكرد قابل قبولي داشت.
-
حضور مظلومي با لباس شخصي و آمادگي هافبك عراقي
تيم فوتبال استقلال آخرين تمرين خود را قبل از ديدار با فولاد خوزستان زير نظر كادر فني پشت سر گذاشت.
•پرويز مظلومي با لباس شخصي در تمرين آبيپوشان حاضر شد و در ابتدا براي دقايقي با بازيكنان در ورزشگاه دستگردي صحبت كرد. وي خطاب به بازيكنان استقلال گفت: بايد روي بازي فردا شب تمركز كنيد چون شما توانايي شكست فولاد در اهواز را داريد. ما براي آنكه در كورس مدعيان بالاي جدول بمانيم بايد از حريف امتياز بگيريم و چه بهتر كه شما از فرصتها استفاده كنيد و با 3 امتياز به تهران برگرديم. مظلومي همچنين از برنامه تمريني آبيپوشان پس از بازي با فولاد خبر داد و اعلام كرد كه تمرينات به مدت 2 روز تعطيل است و از روز يكشنبه مجددا برنامههاي آمادهسازي تيم از سر گرفته خواهد شد.
•مجتبي جباري و خسرو حيدري دو بازيكن استقلال با اندكي تأخير به محل تمرين رسيدند و در كنار ساير بازيكنان كارهاي تاكتيكي را انجام دادند.
•پژمان منتظري و فريدون زندي به علت مصدوميت در تمرين غايب بودند.
•حدود 20 نفر از هواداران استقلال از تمرين امروز ديدن كردند.
•محور اصلي تمرين، فوتبال تحت فشار بود كه هنكه مربي آلماني استقلال در حين اين تمرين تذكرات لازم را به بازيكنان گوشزد ميكرد.
•جاسم كرار هافبك عراقي آبيپوشان يكي از آمادهترين بازيكنان تمرين بود و مورد تشويق مربي آلماني قرار گرفت.
•تمرين امروز ساعت 17:15 به پايان رسيد و استقلاليها بلافاصله راهي فرودگاه شدند. اين تيم ساعت 18:10 به شهر اهواز سفر ميكند.
استقلال از ساعت 22:30 فردا از هفته پنجم رقابتهاي ليگ برتر در ورزشگاه تختي شهر اهواز ميهمان فولاد خوزستان خواهد بود.
-
رجبي: روشن ميخواهد استقلال را به حاشيه بكشاند
رضا رجبي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص اظهارات حسن روشن گفت: به درخواست مديريت باشگاه استقلال در اين شرايط حساس قصد ندارم تيم را وارد حاشيه كنم ولي متاسفانه روشن هر روز انواع تهمتها را به من ميزند.
وي افزود: قصد دارم جواب روشن را در مراجع قضايي بدهم چون ميدانم او به دنبال به حاشيه كشيدن استقلال است. همه ايران ميدانند من از سياهي به اينجا رسيدهام ولي براي كساني متاسف هستم كه كارتنخواب هستند ولي خودشان از اين مسئله خبر ندارند.
رجبي ادامه داد: به كسي هتاكي نميكنم و خوشحالم كه بعد از 11 سال در زندگي جديد سرم بلند است. خيليها دست من را گرفتند و به من موقعيت دادند كه به سياهي برنگردم ولي امثال روشنها دوست دارند من را در سياهي ببينند.
رئيس آكادمي باشگاه استقلال گفت: قطعا ستاد منشور اخلاقي موضع خود را در خصوص پرونده آكادمي اعلام ميكند. من نه پيش فتحالله زاده گريه ميكنم و نه كسي هستم كه براي روشن رابطه بفرستم. من از اين كارها بلد نيستم و تا روزي كه منشور اخلاقي موضع خود را در خصوص پرونده استقلال اعلام كند ديگر حرفي نخواهم زد و بقيه صحبتها را در دادگاه بازگو خواهم كرد و تا آخر پاي شكايت خود از روشن خواهم بود.
-
فتحاللهزاده: مظلومي، قلعهنويي را شكست ميدهد
علي فتحاللهزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره برتري 4 بر يك استقلال مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت: از بازي خيلي راضي بودم و زماني بيشتر لذت بردم كه تيم براي موفقيت تلاش كرد. بعضيها صحبت از ستاره و كهكشاني ميكنند در حالي كه تيمي ميتواند قهرمان شود كه بازيكنانش بايد متحد باشند.
وي افزود: از صحنهاي كه فرهاد مجيدي در حالي كه ميتوانست خودش توپ را به سمت دروازه بفرست اما چشمش دنبال ميلاد ميداودي بود لذت بردم و احساس خوبي به من دست داد. اميدوارم بچهها تا آخر مسابقات اين فداكاري را داشته باشند.
سرپرست باشگاه استقلال در پاسخ به اين سؤال كه آيا با اين پيروزي به قهرمان اميدوار شده يا خير گفت: در فوتبال چيزي را نميشود پيشبيني كرد اما از روز اول هم ادعا داشتيم مدعي اصلي قهرماني هستيم. سپاهان، تراكتورسازي و پرسپوليس هم مدعيان قهرماني هستند و هر تيمي كه شانس و تلاش بيشتري داشته باشد ميتواند قهرمان شود.
فتحاللهزاده در مورد رويارويي استقلال با تراكتورسازي در هفته ششم تصريح كرد: تراكتورسازي تيم خوب و منسجمي است و علاوه بر اينكه هواداران خوبي دارد مربي كاركشتهاي هم بالاي سر اين تيم است اما ما هم استقلال پرافتخارترين تيم ايران و آسيا هستيم. هواداران بيشماري داريم و اگر ميخواهيم جام بگيريم بايد مقابل همه مدعيان تلاش بيشتري داشته باشيم.
وي گفت: از اول هم كه براي ليگ امسال قرعهكشي شد گفتيم كه امسال قرعه سختي به استقلال افتاده اما بعد از بازي با پرسپوليس ميتوانيم آرامش پيدا كنيم.
فتحاللهزاده در مورد پاداش يك ميليوني به استقلاليها گفت: فعلا كه پول نداريم اما ميتوانيم قول بدهيم. بچهها ميدانند وقتي حرفي ميزنم آن را عملي ميكنم.
وي عنوان كرد: فعلا خبري از پول نيست اما در تلاشيم كه اتفاقهايي بيفتد. البته حدود 15 روز پيش وجهي از طرف آقاي عباسي به دو باشگاه پرسپوليس و استقلال داده شد و قرار است وجه ديگري به دو باشگاه تعلق گيرد. قرار شده براي حل مشكلات پرسپوليس و استقلال اين فصل همچنان بودجه از طرف وزارت ورزش تأمين شود و براي فصلهاي آينده راهكارهايي جديدي تعيين شود.
فتحاللهزاده در ادامه گفتوگو با خبرنگار فارس درباره اينكه چهارشنبه براي انتخاب اعضاي هيئت مديره جلسهاي با وزير وزارت ورزش داشته گفت: من اصلا ديداري با آقاي عباسي نداشتم و شايد فرد ديگري به ديدار عباسي رفته است. اگر من اين ديدار را داشتم حتما روي سايت باشگاه استقلال خبر آن را ميگذاشتم. من هم اميدوارم كه در هفته پيشروي اعضاي هيئت مديره معرفي شوند.
سرپرست باشگاه استقلال درباره اينكه از افرادي مثل علي انصاري، اميدوار رضايي و رسولينژاد به عنوان اعضاي جديد هيئت مديره استقلال ياد ميشود اظهار داشت: اصلا بحث حضور اين افراد و يا عدم حضورشان نيست. رسولينژاد از دوستان خوب ورزشي من است و در گذشته در هيئت مديره استقلال بوده و مطمئناً حضورش در وزارت ورزش تحول ايجاد ميكند اما واقعا من ديداري با عباسي در خصوص اين مسئله نداشتم.
فتحاللهزاده در ارتباط با دربي در هفته هفتم و كري پرسپوليسيها مبني بر اينكه از استقلال نميترسند خاطرنشان كرد: ما به پرسپوليس روحيه داديم تا قوي شود. من واقعا دوست دارم با يك پرسپوليس قوي روبهرو شويم. وقتي چهارشنبه شب پرسپوليس مقابل نفت آبادان پيروز شد براي پرسپوليس و استيلي خيلي خوشحال شدم. اين تيم پرطرفدار است و من اميدوارم هميشه موفق باشند.
وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا از بازي جاسم كرار مقابل فولاد راضي بوده و آيا قبول دارد علي كريمي تا اين هفته از او بهتر كار كرده گفت: اين اولين بازي جاسم كرار بود و عملكرد بدي نداشت هر چند كه در جاي واقعي خودش قرار نداشت. مطمئنا اگر او در پست خودش بازي كند عملكرد بهتري هم خواهد داشت. من قبول دارم كه علي كريمي يك تنه يك تيم را ميچرخاند.
سرپرست باشگاه استقلال در مورد اينكه گفته ميشود فريدون زندي با وجود مصدوميت و اصرار مظلومي با استقلال قرار بسته گفت: اين قضيه كذب محض است. زندي در يك بازي تداركاتي استقلال مصدوم شد و متأسفانه تدارك خوبي براي او ديده نشد. به هر حال تا يك ماه ديگر او آماده بازي ميشود.
فتحاللهزاده درباره اينكه آيا فعاليت آكادمي استقلال زير نظر رضا رجبي در حال پيگيري است يا خير گفت: من تمام اسناد را به كميته تخلفات فدراسيون فوتبال دادهام. رجبي با قدرت به كارش ادامه ميدهد اگر مسئولان ذيربط مشكلي ببينند خودشان وارد عمل ميشود.
وي در پايان در پاسخ به اين سؤال كه 18 شهريور و در بازي هفته ششم استقلال با تراكتورسازي، مظلومي برنده ميشود يا قلعهنويي به فارس گفت: مظلومي برنده اين مسابقه ميشود. قلعهنويي روي چشم من جا دارد و يكي از مربيان بزرگ در سطح آسيا است اما وقتي ما در استقلال هستيم دوست داريم استقلال برنده شود.
-
اولين مصاحبه ميلاد ميداوودي پس از بازگشت رويايي به استقلال
میلاد میداوودی مهاجم ارزنده تیم استقلال که پس از مدتها دوری از ترکیب تیم در بازی فولاد و استقلال دقایقی برای تیمش بازی کرد و موفق شد گل سوم استقلال را به ثمر برساند درپایان این مسابقه در گفتگویی اختصاصی با کانون رسمی هواداران استقلال اظهار داشت:من سال گذشته به دلیل مصدومیت شاهد باخت استقلال به تیم فولاد بودم و الان بسیار خوشحالم که پس از یک سال توانستیم ضمن جبران آن شکست با همان نتیجه صدر نشینی لیگ برتر را به دست آوریم و این برد را به همه هواداران تیم استقلال تقدیم می کنم.
وی در ادامه درباره مصدومیتش عنوان کرد : خدا را شکر مصدومیتم به کلی بر طرف شده و آماده هستم در صورت صلاحدید کادر فنی از این پس در ترکیب تیم استقلال به میدان بروم با توجه به تعطیلی لیگ برتر فرصتی است برای کسب آمادگی بیشتر و سعی میکنم طی این دو تا سه هفته شرایط بدنی ایده آلم را کسب نمایم.
میداوودی در مورد موقعیت های گلی که در این بازی برایش فراهم شد اظهار داشت: به نظرم ضربه کاشته خوبی زدم که میتوانست منجر به گل شود همچنین در موقعیت تک به تکی که نصیبم شد هم ضربه خوبی زدم اما شرایط زمین مساعد نبود و باعث شد که این ضربه گل نشود.
وی در پایان ضمن تشکر از هواداران استقلال خطاب به آنان گفت: من این گل را تقدیم به همه هواداران استقلال میکنم و امیدوارم با حضور موثر در ترکیب استقلال عدم حضورم در سال گذشته را جبران نمایم و با قهرمانی استقلال موجب شادی و خوشحالی آنان شوم.
-
بازيكنان جديد استقلال بدون تست پزشكي جذب شدند
دكتر كاوه ستوده در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره اظهارات پرويز مظلومي كه گفته بود به دليل جدايي كادر پزشكي سابق استقلال مجبور شديم بدون تست پزشكي نفرات جديد را جذب كنيم، عنوان كرد: ابتدا بايد بگويم كه كادر پزشكي پيشين استقلال از موفقيت اين تيم خوشحال است و وقتي استقلال نتيجه ميگيرد ما نيز همانند هواداران خوشحال ميشويم.
وي تاكيد كرد: تمام اعضاي كادر پزشكي سابق از جمله بنده تا روزي كه بوديم وظيفهمان را به نحو احسن انجام داديم و شبانهروز تلاش كرديم تا موفقيت استقلال حاصل شود.
دكتر ستوده با اشاره به جدايي كادر پزشكي پيشين از استقلال اظهار داشت: تداخل كاري يكي از دلايل اين موضوع بود اما مهمترين نكته اين بود كه در جايي كه برخي افراد به كار علمي اعتقاد ندارند، نميتوان كار كرد.البته بايد تاكيد كنم كه دكتر فتحاللهزاده همواره به امر پزشكي اعتقاد ويژهاي دارد و از جمله مديراني است كه كار علمي را مورد توجه قرار ميدهد.
عضو سابق كادر پزشكي استقلال خاطرنشان كرد: آقاي مظلومي گفته بازيكنان جديد را به اين دليل بدون تست پزشكي جذب كردهاند كه كادر پزشكي از اين تيم جدا شده بود در حالي كه اين موضوع واقعيت ندارد. به جز زندي تمام بازيكناني كه در اين فصل جذب شدند پيش از جدايي ما بودهاند.
وي افزود: آندرانيك تيموريان، ميثم حسيني، مهدي رحمتي، علي حمودي و جاسم كرار زماني به استقلال آمدند كه ما همچنان در اين تيم حضور داشتيم ولي هيچ كدام از اين بازيكنان براي تست پزشكي نزد كادر پزشكي فرستاده نشدند.
دكتر ستوده تصريح كرد: ما دوستدار استقلال هستيم و نميخواهيم اين تيم دچار مشكل شود اما براي روشن شدن اذهان عمومي و اينكه صداقت در گفتار برخي وجود ندارد مجبور هستيم براي هواداران استقلال واقعيتها را بيان كنيم. عدم صداقت در گفتار برخي باعث شد پس از 6 سال مجبور شوم صحبت كنم اما تأكيد ميكنم كه كادر پزشكي استقلال عاشق و دوستدار اين تيم است كه اگر اينگونه نبود به پيشنهاد تيم رقيب پايتخت پاسخ مثبت ميداد.
وي در پايان گفت: اميدوارم استقلال همچنان نتيجه بگيرد و علاوه بر ايران در آسيا نيز به موفقيت برسد. كادر پزشكي سابق استقلال همانند هواداران با موفقيت اين تيم خوشحال ميشود.
-
ميداودي: براي مدل مويم دليلي داشتم كه نميخواهم بگويم!
ميلاد ميداودي در گفت و گو با وب سايت شخصي خود صحبت هاي زير را مطرح كرد:
* تغییر مدل موهایت حسابی سر و صدا کرده است.
این موضوع مهم تر از بازگشتم به میادین فوتبال نیست و انتظار داشتم به شروع خوبم پس از 9 ماه دوری از میادین هم اشاره می شد. من مدت هاست که موهایم را کوتاه نگه می دارم و در همین زمان حضورم در استقلال هم اکثر اوقات موهایم را از ته می تراشیدم. برای بازی با فولاد خوزستان بنا به یک دلیل شخصی که نمی خواهم درباره اش صحبت کنم، با آن مدل مو به میدان رفتم و روز جمعه هم آن ها را مثل قبل کوتاه کردم. حتی در دو سالی که در امارات بازی می کردم و هیچ محدودیتی وجود نداشت، دنبال مدل مو و این مسائل نبودم.
*آیا از باشگاه تماسی در این رابطه با شما گرفته شد؟
روز شنبه آقای پورحیدری با من تماس گرفت و اطلاع داد که مسئولان فدراسیون فوتبال ایراد گرفته اند. به منصورخان گفتم من صبح جمعه موهایم را مثل قبل کوتاه کرده ام.
*در خصوص بازگشتت به میادین و احساست در آن دقایق بازی مقابل فولاد صحبت کن.
بعد از لحظاتی حضور مقابل داماش این فرصت برایم فراهم شد تا بار دیگر در اهواز بازی کنم و خدا را شکر که مقابل محبت آن همه هوادار استقلال سربلند شدم. انگیزه بالایی برای این بازی داشتم و جدا از بحث بازگشتم به میادین می دانستم که شکست دادن فولاد برای استقلالی های متعصب اهواز خوشحالی زیادی به همراه دارد. سال گذشته باخت چهار بر یک استقلال مقابل فولاد را از تلویزیون نگاه می کردم و می گفتم خدا کند خوب شوم و یک روز با استقلال در اهواز این نتیجه را جبران کنیم. خوشحالم که این اتفاق افتاد و در چنین شبی به ترکیب استقلال برگشتم.
*اما فولادی ها معتقدند که نسبت به سال گذشته نفراتشان را از دست داده اند. در مجموع آیا نتیجه عادلانه بود؟
فولاد فقط علی حمودی را از دست داده و دفاع راست تیم ملی عراق را گرفته؛ ضمن اینکه پارسال نیمی از بازیکنان ما در آن مسابقه حضور نداشتند. نتیجه بازی اخیر مقابل فولاد عادلانه بود و اگر از فرصت هایمان استفاده بهتری می کردیم، فولاد بیشتر گل می خورد. خودم به تنهایی می توانستم در همان ده دقیقه هت تریک کنم اما یک ضربه ام به تیر دروازه خورد و ضربه ایستگاهی ام هم با فاصله کم به اوت رفت.
*از گلی که به ثمر رساندی صحبت کن. بعد از گل هیجان زده بودی و ظاهرا برنامه مشخصی برای شادی نداشتی.
وقتی مجیدی از قلب دفاع فولاد فرار کرد و به محوطه رسید؛ صدایش کردم و آقا فرهاد هم بلافاصله به سمتم برگشت و در حالی که می توانست به سمت دروازه شوت بزند به من پاس داد تا گل بزنم. در خصوص شادی بعد از گل هم راستش نمی دانستم چکار باید بکنم! اول به سمت هواداران رفتم تا شادی ام را با آن ها تقسیم کنم اما یاد مجیدی افتادم و برگشتم تا بابت پاس گل تشکر کنم؛ همان لحظه هم صدای مظلومی را شنیدم. مظلومی که از حضور مجددم در تیم خوشحال بود، اسمم را فریاد می زد و می خواست تبریک بگوید که به سمتش رفتم. در مجموع این گل برایم هیجان زیادی داشت.
*فولادی ها شاکی بودند که چرا بعد از گلزنی در شهر خودت خوشحالی کردی.
من به هر تیمی گل بزنم خوشحالی می کنم و هر چیزی که در دل دارم را نشان می دهم. ضمن اینکه یادم نمی آید فولاد حقی به گردن من داشته باشد و در طول مسابقه هم هوادارانش خیلی فحاشی می کردند. زمانی که در استقلال اهواز بودم، به عنوان بازیکن قرضی برای خدمت سربازی به پاس تهران رفتم و روزی که با استقلال اهواز بازی داشتیم گل زدم و خوشحالی هم کردم چون نمی توانستم فیلم بازی کنم و خودم را به ناراحتی بزنم.
*در همان دقایق اندکی که بازی کردی، هماهنگی خوبی با کرار جاسم داشتی و بعد از تعویضت بازی کرار بیشتر به چشم آمد. در این رابطه توضیح بده و اینکه چگونه دو بازیکن که برای اولین بار کنار هم بازی می کنند چنین هماهنگی دارند.
بازیکنانی که در سطح ملی بازی می کنند، نیازی نیست چند بازی کنار هم باشند تا هماهنگ شوند. چند جلسه تمرین کافی بود تا به خصوصیات بازی هم آشنا شویم. چون کرار محروم بود و من هم هنوز به میدان نرفته بودم، دو هفته در تمرینات و هنگام بازی های تمرینی در یک تیم قرار می گرفتیم و هماهنگ شدیم. در صحنه ای که تک به تک شدم، وقتی داور خطا گرفت، کرار جاسم با سر اشاره کرد و من سریع به فضای خالی پشت دفاع فولاد فرار کردم تا پاس را دریافت کنم. در صحنه گل چهارم و حتی قبل از آن که از جناح چپ توپ را برای مجیدی سانتر کردم، همین هماهنگی وجود داشت.
*معمولا بازیکنانی که بعد از یک مصدومیت طولانی به میادین بازمی گردند، مدت ها طول می کشد تا به فرم مطلوب برسند و اکثر آن ها هیچ وقت مثل سابق نمی شوند. چه موضوعی باعث شد در همان چند دقیقه استقلالی ها را اینقدر امیدوار کنی؟
بعد از بازی با داماش که دو دقیقه در زمین بودم و حتی توپ به پایم نخورد، گفتم مطمئن باشید اگر فرصتی داشته باشم ثابت می کنم که همان بازیکن سابق هستم. الان هم سر حرفم ایستاده ام و فقط کمی زمان لازم دارم تا بدنم به آمادگی کامل برسد. خیلی ها حتی تردید داشتند که من بتوانم دوباره فوتبال بازی کنم اما دیدید که این گونه نبود و حالا هم اطمینان می دهم که با دعای خیر مردم به روزهای اوج برمی گردم.
*اوضاع استقلال در این فصل را چگونه می بینی؟
وضعیت تیم که از نظر فنی خیلی خوب است و یکی از مدعیان اصلی قهرمانی هستیم. خودم احساس می کنم امسال با توجه به مهره هایی که به تیم اضافه شده، قادر هستم که بهتر از سال قبل بازی کنم و موثرتر باشم. به غیر از قهرمانی در لیگ برتر این توانایی را داریم که بعد از چند سال استقلال را به جمع هشت تیم برتر آسیا ببریم.
*یعنی سقف توانایی استقلال رسیدن تا جمع هشت تیم است و نمی تواند به مراحل بالاتر برود؟
منظورم این نیست. تقویم لیگ آسیا با مسابقات داخلی فرق دارد و تا خاتمه فصل فقط می توانیم به جمع هشت تیم برسیم. مرحله یک چهارم نهایی هم بعد از شروع فصل آینده لیگ ایران شروع می شود، همانطور که فصل قبل سپاهان و ذوب آهن به جمع هشت تیم صعود کردند و این فصل با نفرات جدیدی در این مرحله حاضر می شوند.
*در پایان چه صحبتی داری؟
در مدت مصدومیتم مجموعه باشگاه استقلال و هواداران عزیزش همواره کنارم بودند و به من روحیه می دادند. کادر پزشکی سابق باشگاه که برایم سنگ تمام گذاشت و طرفداران دیگر تیم ها هم بارها به سایت شخصی ام پیام می زدند و می خواستند که با مصدومیت مبارزه کنم. خبرنگارانی هم بودند که با اطلاع از روز تولدم با تهیه کیک تولد و دسته گل به کلینیک فیزیوتراپی دکتر نوروزی آمدند و مرا برای ادامه فوتبال دلگرم کردند. دوست دارم گلی که در اهواز به ثمر رساندم را به همه آن هایی تقدیم کنم که دوست داشتند باز هم مرا در میادین فوتبال ببینند.
-
پورحيدري: من مقصر هستم؛ ميلاد موهايش را از ته تراشيد
منصور پورحيدري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد وضعيت استقلال اظهار داشت: خوشبختانه بچه ها با انگيزه كار مي كنند و خوب امتياز مي گيريم. با اين وجود نه من و نه مظلومي هنوز از كار گروهي تيم راضي نيستيم اما مربي بايد فرصت كار كردن با تيم را داشته باشد. اين فرصت چه زماني قرار است به دست آيد نمي دانم. قبل از ليگ هم ملي پوشان را نداشتيم و اكنون هم ملي پوشان را نداريم.
وي در خصوص اينكه فكر مي كند گل هاي استقلال از روي حادثه به دست آمد، عنوان كرد: كادرفني استقلال تمام بازي هاي حريفان را آناليز مي كند و حتي عده اي مي روند بازي ها را مي بينند تا نقاط ضعف حريفان را ببينند. براي بازي با فولاد هم برنامه حمله را داشتيم چون به نقاط ضعف حريف در خط دفاع آگاه بوديم.
پورحيدري تصريح كرد: نمي شود گفت همه گل هاي بدست آمده از روي حادثه بوده است. درست است هنوز به لحاظ كار گروهي تكميل نشده ايم اما تاكتيك تيمي هم در اين پيروزي نقش داشت. تعويض هاي صورت گرفته همگي به تيم كمك كرد. در مورد ضربه پنالتي فولاد هم بايد بگويم وقتي مهدي رحمتي درون دروازه است انتظار مي رود كه توپ را بگيرد. اين مسئله به لحاظ روحي روي زننده پنالتي هم تاثير مي گذارد.
سرپرست تيم استقلال در خصوص اينكه در تعطيلات اين تيم به اردو نمي رود، گفت: 6 بازيكن ملي پوش و چند بازيكن مصدوم داريم. در واقع در تمرينات زير 50 درصد هستيم و با اين شرايط جايي نرويم بهتر است.البته بازي دوستانه خواهيم داشت كه هنوز برنامه آن مشخص نيست. اگر بخواهيم بازي دوستانه داشته باشيم بايد از تيم اميدهاي خود استفاده كنيم.
پورحيدري در مورد احضار به كميته تخلفات فدراسيون فوتبال به دليل مدل موهاي ميلاد ميداودي به فارس گفت: مقصر من هستم كه اين مسئله را كنترل نكردم. براي اين مسابقه گرفتارهايي داشتم و از اين موضوع غافل شدم. بازيكنان مطرح الگو هستند و من بايد دقت مي كردم. اين حق مسلم عليپور بود كه چنين تذكري را بدهد و خودم هم اين مسئله را به گردن مي گيرم. من ميداودي را قبل از سفر ديدم اما وقت نكردم به او بگويم. اين را هم بگويم كه ميداودي بعد از بازي بلافاصله موهايش را از ته تراشيد.
وي در پايان در مورد نتيجه گيري تراكتورسازي با امير قلعه نويي و رويارويي استقلال در هفته ششم با اين تيم گفت: طبيعي است كه امير قلعه نويي نتيجه بگيرد، او مي داند چه مي خواهد. همه بازي ها نزديك به هم شده است. اميدوارم كه از اتفاق هاي زمين خوب استفاده كنيم.
-
مظلومي: حساسيت بازي با تراكتور بهخاطر يك شخص خاص نيست
پرويز مظلومي در نشست خبري پيش از بازي با تراكتور سازي در جمع خبرنگاران در مورد اينكه چرا نسبت به خبرنگاران كم لطف است و جواب آنها را نميدهند، گفت: من زماني كه بازيها حساسيت دارند، سعي ميكنم كمتر حرف بزنم تا حساسيتها را كم كنم و براي ديدار با پرسپوليس نيز همين كار را ميكنم.
سؤال فني هم كه برخي نميپرسند و به حواشي ميپردازند، شايد حق با آنها است كه ميخواهند خوراك به مردم بدهند. پيش از بازي با پرسپوليس نيز فقط در نشست خبري حرف ميزنم، من تعامل خوبي با رسانهها دارم، بنابراين دوستان از ما دلخور نشوند.
وي افزود: در هفتهاي كه گذشت من با 10 نفر تيم را تمرين دادم و مسابقهاي هم نبوده است، لزومي نداشت كه حرفي بزنم اگر خبرگزاري هم مصاحبهاي از من منتشر كرد صحبتهايم از تلويزيون را پياده كرده.
سرمربي استقلال در مورد ديدار با تراكتور سازي گفت: اين بازي حساس است، نه به دليل وجود يك شخصيت خاص بلكه تراكتور سازي رقيب ما است و با ما فقط يك امتياز فاصله دارد. تراكتور سازي تيم خوبي است و كادر فني خوبي هم دارد و هواداران پرشور اين تيم را حمايت ميكنند. اميدوارم فردا شب با حضور پرشكوه هواداران و حضور 90 تا 100 هزار تماشاگر بتوانيم بازي خوبي انجام دهيم.
مظلومي افزود: ما يك سري مشكلات داشتيم، با تيم نصف و نيمه تمرين كرديم و كار تاكتيكي خاصي نميتوانستيم انجام بدهيم. حتي بازيكنان ملي پوش ما ريكاوري نكردند. ما 8 بازيكن ملي پوش داشتيم، دو ملي پوش ما خارجي بودند، دو بازيكن هم مصدوم بودند و 11 بازيكن خود را در اختيار نداشتيم؛ اما رقيب تمام نفراتش را در اختيار داشت. ما يك تيم با تجربه هستيم، امروز ديروز يك تمرين گروهي داشتيم اميدوارم فردا شب حضور پرشكوه هواداران را شاهد باشيم.
وي با اشاره به قانون اختصاص 10 درصد از ظرفيت ورزشگاه به تماشاگران تراكتور سازي گفت: اين يك قانون است، نميدانم چرا اينقدر حواشي ايجاد ميكنند. استقلال فصل گذشته در تبريز نتوانست هوادارانش را به ورزشگاه ببرد فقط 2 هزار طرفدار ما را به ورزشگاه راه داده و آن هم در گوشهاي از ورزشگاه مستقر شدند ما به تماشاگران تراكتور سازي احترام ميگذاريم آنها به فوتبال گرمي ميدهند، اما قانون ميگويد فقط 10 درصد از ظرفيت ورزشگاه به تماشاگران ميهمان اختصاص دارد يعني 9 هزار نفر از ظرفيت ورزشگاه آزادي اختصاص به آنها دارد. اميدوارم جعفري مدير عامل تراكتور سازي كه مدام مصاحبه ميكند در بازي برگشت اين قانون 10 درصد را براي استقلال اجرا كند.
مظلومي در مورد ديدارش با تراكتورسازي از نظر فني گفت: شناخت خوبي از حريف داريم و تاكتيك آنها را ميشناسيم. امروز هم يك جلسه تمرين تاكتيكي ميكنيم با بازيكنان بيشتر تئوري تمرين كردهايم، زيرا آنها در اختيار تيم ملي بودهاند و فقط يك جلسه تاكتيكي تمرين داشتهايم.
وي در مورد مصدوميت كيانوش رحمتي و كمبود بازيكن در استقلال گفت: ما تيموريان را در اختيار نداريم و محروم است اما در مورد كيانوش رحمتي و جاسم كرار امروز از آنها تست ميگيريم، اگر جواب بدهند فردا از آنها استفاده خواهيم كرد. با نبود دو يا سه بازيكن دچار مشكل نميشويم.
سرمربي استقلال در مورد صحبت خود با هواداران اين تيم گفت: آنها در بازيهاي كم اهميتتر نيز حضور پرشوري داشتند و 70 هزار تماشاگر در ورزشگاه بودند قطعا آنها فردا شب حضور پررنگي خواهند داشت از آنها ميخواهم كه زود به ورزشگاه بيايند و وارد حاشيه هم نشوند و 90 دقيقه استقلال را تشويق كنند.
مظلومي در مورد مبارزه با دلالي و فساد در فوتبال گفت: اين حرفهاي كه زده شد حتما مستند بوده است. شايد فقط يك درصد بحث دلالي و فساد در فوتبال مطرح شده است و آنها حتما سندي داشتهاند كه اين گونه صحبت كردهاند؛ اما معتقدم اين اتفاقات در ليگ برتر كم شده است. شايد به يك درصد هم نرسد، در ليگ برتر جابه جاييها با اينجنتهاي فيفا انجام ميشود و بازيكنان شناخته شده هستند و كسي نميتواند زير و رو بكشد، به همين دليل برخي افراد به دستههاي پايين تر رفتند و در آنجا فعاليت ميكنند، بايد با متخلفان برخورد شود. نبايد گفت كه فردي كه تخلف كرده است به رده پايين تر برود، بايد با او برخورد شود آن فرد متخلف در رده پايينتر نيز تخلف ميكند. در مورد آكادمي استقلال نيز صحبتهايي مطرح ميشود؛ اما من شاهد هستم كه بيشتر اين آدمها به اسم مربي و مسئول آكادمي سوء استفاده كردهاند و به باشگاه و مربيان پولي نرسيده است مربيان آكادمي حتي حقوق خود را دريافت نكردهاند.
وي تاكيد كرد: در باشگاه استقلال به دقت كنترل ميشود و قراردادها زير نظر است قبول دارم كه فوتبال پايه ما ضعيف شده برخي كه شايستگي آن را دارند بيرون ميمانند و برخي نيز با رابطه جاي آنها را ميگيرند.
مظلومي در مورد اينكه علي پور از تخلف برخي خبرنگاران نيز خبر داده است، گفت: خبرنگاران قشر پاك و زحمت كشي هستند و اگر عليپور و همكارانشان متخلفان را از جمع خوبان و پاكان جدا كنند افرادي كه خلوص نيت دارند به كارشان ادامه ميدهند. در هر قشري خوب و بد وجود دارد، اما معتقدم خلاف كار را طبق قانون مجازات كرد. نه آنكه آن را به رده پايين تر فرستاد زيرا خلاف كار در آنجا خلاف خود را انجام ميدهد مانند دزدي ميماند كه به او بگويند دزدي نكن حتي برخي از دزدان بعد از اعمال مجازات نيز كار خود را ميكنند.
سرمربي استقلال در مورد اينكه مربيان بيشتر از بازيكنان دستمزد ميگيرند گفت: من اين را قبول ندارم مربيان كمتر از بازيكنان دستمزد ميگيرند و حتي پرداخت دستمزد آنها بعد از بازيكنان اتفاق ميافتاد در فوتبال ما بازيكن سالاري است مربي را راحت عوض ميكنند اما بازيكن را نميتوانند راحت عوض كنند.
-
اميدوارم فردا شب هيچ رنگ قرمزي در ورزشگاه نبينيم
مهدي اميرآبادي در نشست خبري پيش از مسابقه با تراكتورسازي اظهار داشت: به عنوان يك عضو كوچك استقلال از هواداران ميخواهم حضور پرشوري در ورزشگاه داشته باشند و ما فرداشب هيچ رنگ قرمزي را نبينيم و همه ورزشگاه آبي باشد.
وي در مورد بازي اظهار داشت: برابر تراكتورسازي محكوم به برد هستيم بعد از پيروزي برابر فولاد در اهواز انتظارها از تيم بالا رفته است ما ميخواهيم در هر سه جام مدعي قهرماني باشيم.
اميرآبادي در مورد رويارويي با بازيكنان سابق استقلال مانند اكبرپور و صادقي گفت: آنها نيز براي استقلال زحمت كشيدهاند اما جواني و بيتجربگي كردند كه برخي حرفها را در مورد استقلال گفتهاند. من با خواندن آن حرفها ناراحت شدم. ما بيرون از زمين باآنها رفيق هستيم اما در ميدان رقيب حساب ميشويم.
-
فراخوان باشگاه استقلال :
سايت باشگاه استقلال براي حضور بيشتر هواداران خود براي مسابقه فردا با انتشار يک فراخوان احساسي سعي کرد طرفداران خود را به وجد بياورد.
متن فراخوان باشگاه استقلال بدین شرح است:
روز حساسی دیگر نزدیک است... یک روز مهم و حیاتی برای پرافتخارترین تیم سرزمین پارس در قاره کهن... ثانیه به ثانیه به ساعت و لحظه موعود نزدیک میشویم... مثل همیشه منتظرتان هستیم... مثل همیشه... میخواهیم دریایی بسازیم... قطره قطره... ذره ذره... سکوهای آزادی متظر ماست... آسمان آزادی ازآن ماست و به امید خدا و اگر تقدیر باشد روز هم روز ماست... حریفی قابل احترام انتظارمان را میکشد... در مورد رقیب همین بس که با اندکی فاصله در تعقیب ماست، در رقباتی منصفانه و شرافتمندانه... سربازان استقلال برای تحکیم صدر نشینی و پروازی بلندتر چشم به حضور شما دارند... شمایی که در سرما و گرما یار و یاور آبی پوشان بوده اید... از دوچرخه سواران دیروز تا استقلال امروز... میدانیم که می آیید... می دانیم که حتی یک صندلی خالی نخواهد ماند... جدای از نتیجه و برنده و بازنده میدانیم که شما هواداران متعصب برنده اصلی نبرد بزرگ جمعه خواهید بود... مثل همیشه با احترام و در نهایت آرامش و خضوع نسبت به رقیب...مثل همیشه برخاسته از مکتب پهلوان پرور و قهرمان پرور استقلال... مثل همیشه آزادی را دیگی جوشان کنید... فراموش نکنید که شما یار دوازدهم هستید... یاری که از دیر باز تا به امروز و بیش از 65 سال یک رنگ و یک صدا مانده و در سرما و گرما مردانه فقط یک نام را فریاد زده... فقط یک نام... وعده ما جمعه ساعت 18 و 45 دقیقه ورزشگاه آزادی تهران...
-
گزارش تمرین امروز استقلال
تیم فوتبال استقلال که خود را برای دیدار با سایپای البرز آماده میکند از ساعت 13 امروز در حالی در ورزشگاه دستگردی تمرینات خود را برگزار کرد که پرویز مظلومی سرمربی این تیم از اظهارت مجتبی جباری در برنامه شب گذشته 90 ناراحت بود.
سرمربی استقلال اعتقاد داشت، برخی از مسائل درون خانوادگی نباید رسانهای شود و از همینرو گلایههای خود را به دیگر اعضای کادر فنی انتقال داد.
* حنیف عمرانزاده مدافع ملیپوش استقلال به دلیل آسیبدیدگی از ناحیه رباط داخلی تنها به انجام کارهای کششی پرداخت. این بازیکن تنها ملیپوشی بود که در تمرین امروز شرکت کرد و بقیه بازیکنان به ورزشگاه دستگری نیامده بودند.
* تمرین امروز آبیپوشان تحت تأثیر معرفی اعضای هیئت مدیره این باشگاه قرار داشت و بازیکنان و مربیان در خصوص اعضای هیئت مدیره سؤالاتی را میپرسیدند.
* جاسم کرار و ولید علی دو بازیکن عربزبان استقلال که به کشورهای خود سفر کردهاند در تمرین امروز شرکت نداشتند. کرار از فردا در تمرین استقلال شرکت خواهد کرد.
* پرویز مظلومی در اواسط تمرین با حنیف عمرانزاده در خصوص تیم ملی و همچنین آسیبدیدگیاش صحبتهایی را انجام داد.
* مهدی رحمتی با 40 دقیقه تأخیر به محل تمرین آبیپوشان رسید و سپس در کارهای گروهی تیمش شرکت کرد.
* برخلاف روز گذشته که حدود 500 نفر از هواداران مشتاق استقلال به تمرین این تیم آمده بودند عصر امروز تنها 50 نفر از هواداران استقلال در ورزشگاه دستگری حضور پیدا کردند.
* محور اصلی تمرینات نوبت عصر آبیپوشان با توجه به تمرین با وزنه صبح بیشتر به کارهای هوازی بود و بازیکنان این تیم تنها 40 دقیقه به کارهای تاکتیکی زیر نظر هنکه پرداختند.
* تمرین استقلال فردا از ساعت 17 در ورزشگاه دستگری با حضور سایر بازیکنان ملیپوش این تیم و دو بازیکن عراقی و کویتی برگزار خواهد شد.
تیم فوتبال استقلال روز دوشنبه آینده در ورزشگاه آزادی از هفته هشتم رقابتهای لیگ برتر به مصاف سایپای البرز خواهد رفت.
-
فرزامي:برخی نمایندگان وارد مسائل اجرایی ورزش شده اند
حسین فرزامی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد حضورش در هیئت مدیره استقلال صحبت های زیر را مطرح کرد:
فارس: چطور شد که از شما به عنوان عضو هئیت مدیره استقلال استفاده کردند؟
اینجا خانه من است. واقعیت این است که شرایط باید برای همه طوری رقم بخورد که همه باشگاه ها به همین واقعیت برسند. حضور من هم کار جدیدی نیست. سال های سال است که در حال مشورت دادن به مجموعه استقلال هستیم ولی حالا وارد کارزار شده ام.
فارس: از چه زمانی برای حضور در هیئت مدیره با شما صحبت کردند؟
حدودا سه روز قبل از طرف آقای عباسی با من صحبت شد و با ایشان ملاقات هایی داشتم و شرط گذاشتیم با هم همکاری کنیم تا استقلال را به مراحل بالاتر ببریم.من با این تیم قهرمان آسیا شدم و امیدوارم که قهرمانی بعدی را هم ما بیاوریم.
فارس: هدف حضور پیشکسوتان در هیئت مدیره چیست؟
این خط مشی ای است که عباسی در پیش گرفته است. او می خواهد به پیشکسوتان دو تیم استقلال و پرسپولیس بها دهد. حضور در این رده آخرین جایگاه یک ورزشکار است. باشگاه های خارجی هم همین شیوه را دارند.
فارس: چرا در این چند سال خبری از شما نبود؟
نبودن در استادیوم دلیلی برای نبودن نیست. ما از پشت همه افرادی که در این چند سال در استقلال بوده اند را حمایت می کردیم. من ملاقات های زیادی با پورحیدری و مظلومی داشته ام.
فارس: قرار است پیشکسوتان در هیئت مدیره نظارت بر امور فنی داشته باشند؟
در جلسه بعدی هیئت مدیره همه چیزها مشخص می شود. قرار است سخنگو هم معرفی شود.
فارس: از شما و زرینچه هم توقع درآمدزایی شده است؟
فکر همه چیز را کرده ایم و می خواهیم نفراتی که برای کمیته اقتصادی پیش بینی کرده ایم را مشخص کنیم. خیلی اتفاقات قرار است در باشگاه رخ دهد.
فارس: حضور نجف نژاد و رسولی نژاد تداعی خاطره تلخ حذف از لیگ قهرمانان آسیا است؟
اجازه بدهید با حضور ما این خاطره تلخ به خاطره خوش تبدیل شود.
فارس: این ذهنیت وجود دارد نمایندگان مجلس به دنبال مسائل شخصی خود در هیئت مدیره های ورزشی هستند؟
هیچ گربه ای بدون دلیل موش نمی گیرد اما از این مسئله نترسید. بگذارید دوستان کار خود را انجام دهند. باشگاه ها نیز به آدم هایی دارند که پول بیاورند. اکنون برخی از نمایندگان مجلس امورات ورزشی را در سرلوحه کارهای خود قرار داده اند. آنها وارد مسائل اجرایی ورزش شده اند.
فارس: به قهرمانی استقلال امیدوارید؟
ما که قهرمانی در لیگ برتر ایران را داریم و اکنون نوبت لیگ قهرمانان آسیا است.
فارس: فتح الله زاده که گفته بود سه سال وقت می خواهد؟
اکنون این سه سال وقت مهیا است. سال گذشته که او تیم را دوم کرد و انصافا هم زحمت کشید. امسال هم دنبال قهرمانی در لیگ برتر و آسیا هستیم.
-
فتحاللهزاده:اين افراد مي توانندبه تيم کمک کنند
مدير عامل استقلال در مورد اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال اظهار کرد: فکر ميکنم افرادي که در هيات مديره استقلال حضور پيدا کردهاند، يک هيات همراه و همدل را تشکيل دادهاند، آنها در گذشته هم در استقلال حضور داشتند و تجربه لازم را دارند. انشاالله بايد همه با هم تلاش کنيم تا استقلال را به جايگاه بالاتري برسانيم.
هيات مديره پرسپوليس نيز همراه هيات مديره استقلال معرفي شد، علي فتحاللهزاده در مورد اين تيم نيز گفت: آنجا هم وضعيت تقريبا به همين شکل است، در هيات مديره اين تيم علي پروين حضور دارد که گوشت و پوست و استخوانش از پرسپوليس است و پنجعلي نيز از همين تيم است. نژادفلاح نيز در گذشته عضو هيات مديره بود، رويانيان هم علاقمند به پرسپوليس است، آنها هم ترکيب خوبي دارند، اميدوار هستم که موفق باشند.
وي در پاسخ به اين سوال که معرفي اين افراد به عنوان اعضاي هيات مديره باشگاه چه تاثيري در روند پيشرفت استقلال دارد، گفت: به هر حال چند نفر ديگر به ما اضافه شدند و ميتوانند کمکهاي بيشتري کنند، تصميمها هم با مشورت بيشتري انجام خواهد شد، آنها حتما کمک خواهند کرد تا از تنهايي در بيايم و من روي دوستي آنها حساب کردهام.
چند سال پيش تيم استقلال به دليل دير ارسال شدن مدارکش به afc از حضور در آن فصل ليگ قهرمانان باز ماند که عدهاي نجف نژاد، سرپرست وقت استقلال را مسئول اين کار مي دانستند، فتحاللهزاده در مورد اين که آيا حضور نجف نژاد انتقادهاي را در پي خواهد داشت يا خير؟ گفت: آن زمان تنها نجف نژاد در اين مساله مقصر نبود، يک تيم مديريتي کار ميکردند و تنها يک نفر مقصر اين موضوع نبود. افراد ديگري هم که در آن دخيل بودند، مقصر هستند.
مدير عامل باشگاه استقلال در مورد طلب رينالدو از باشگاه استقلال و صحبتهاي واعظ آشتياني در همين رابطه، گفت: اگر قرارداد رينالدو تمام نشده بود، پس چرا نتوانست براي ما بازي کند؟ ما نمي دانستيم رينالدو طلبکار است. دوستان اگر اطلاعات بيشتري دارند، به ما بگويند. ما نمي دانيم که او چقدر از طرف باشگاه استقلال جريمه شده است. اينها را به ما بگويند تا ما از اين اطلاعات استفاده کنيم، ما که با کسي دعوا نداريم.
وي با اشاره به شکايت رينالدو از فيفا گفت: اين موضوع را تازه متوجه شديم و تاکنون نمي دانستيم که به او چقدر پرداخت شده است و توضيحي در اين رابطه به ما داده نشده است، وقتي نامه از سوي فيفا به دست ما رسيد، متوجه شديم. در حال پيگيري اين موضوع هستيم و اگر واعظ هم اطلاعاتي دارد، به ما بدهد تا ما از آن استفاده کنيم.
-
گزارش تمرين صبح امروز استقلال
بازیکنان استقلال امروز در دستور کار خود دو نوبت تمرینی دارند که صبح امروز یک جلسه آن را برگزار کردند.
این تمرین به مدت یک ساعت به طول انجامید و بازیکنان در سالن وزنه ورزشگاه دستگردی به تمرین پرداختند. ملی پوشان استقلال نیز تمرین حاضر بودند.
فرهاد مجیدی تنها غایب آبی پوشان در این تمرین بود. حنیف عمران زاده هم به دلیل مصدومیت کنار زمین به تمرین اختصاصی پرداخت.
تمرین عصر استقلال ساعت 18 در زمین دستگردی پیگیری میشود.
-
آخرين وضعيت مصدومان استقلال
اکبر رضایی پزشک تیم استقلال در مورد وضعیت فرهاد مجیدی گفت: مصدومیت این بازیکن همان تشخیصی است که پزشکان تیم ملی داده اند. مجیدی با کوفتگی مینیسک روبهرو است و من برای او mri نوشته ام. باید جواب این آزمایش روشن شود تا بتوانم نظر خود را اعلام کنم.
وی در مورد عمران زاده گفت: او کشیدگی درجه یک رباط داخلی دارد و امروز به این بازیکن استراحت دادم و کم کم باید تمرینات را شروع کند.
پزشک استقلال در خصوص کیانوش رحمتی و مهدی رحمتی خاطر نشان کرد: کیانوش باید عکسی از مچ پایش بگیرد و مهدی رحمتی هم کشیدگی دوقلوی زانویش برطرف شده و ستون فقراتش نیز با تمریناتی که به او دادم مشکلی ندارد.
-
مظلومي: حق فتحاللهزاده بود كه مديرعامل شود
پرویز مظلومی سرمربی تیم فوتبال استقلال در خصوص انتخاب اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: از این اتفاق خوشحال هستم چون باشگاه هیئت مدیره خود را شناخت و امیدوار هستم با تعامل خیلی خوب میان آنها و باشگاه فعالیتهای خوبی صورت بگیرد. امیدوارم با حضور اعضای هیئت مدیره از لحاظ کارهای اقتصادی کارهای خوبی صورت پذیرد.
وی در پاسخ به این که فتحاللهزاده به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال انتخاب شد، گفت: او در استقلال زحمات زیادی کشیده و حقش بود که مدیرعامل باقی بماند چون هواداران هم از عملکرد او راضی هستند.
مظلومی تصریح کرد: دو تیم استقلال و پرسپولیس قطبهای اصلی فوتبال کشور هستند و انتخاب اعضای هیئت مدیره آنها به این دو باشگاه کمک میکند تا سروسامان بگیرد و موفقیت این دو تیم به نفع فوتبال ملی است.
-
رضایی: استقلال دولتی است پس رئیس هیئت مدیره هم باید دولتی باشد
امیدوار رضایی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد انتخاب اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال صحبت های زیر را مطرح کرد:
فارس: سرانجام استقلال مدیران خود را شناخت؟
مدیران تیم تا حدودی مشخص بود. در ثبت شرکت ها اسامی هیئت مدیره بود و قانونا مشکلی وجود نداشت اما نمی خواستند فعلا اخبار رسانه ای شود.
فارس: پیش از این گفته بودند هیئت مدیره استقلال با تعداد نفرات کمتری خواهد بود.
سیاست قبلی این بود که هر چه تعداد نفرات کمتر باشد بهتر است ولی برای انتخاب اعضای جدید شرایط خاصی حاکم بود. حدود 30، 40 نفر مد نظر دولت بود و برای دولت انتخاب نفرات از این میان سخت بود. به همین دلیل قرار شد اعضا 7 نفر باشند. می خواستیم فتح الله زاده هم حضور فعالی داشته باشد. البته پیش از این هم سابقه هفت نفره بودن هیئت مدیره را داشتیم. اکنون در هیئت مدیره، هم پیشکسوت هست، هم از نمایندگان مجلس و هم از دولت. هماهنگی خوبی بین ماست.
فارس: پیش از این گفته می شد عباسی نظری روی فتح الله زاده ندارد؟
حرف و حدیث زیاد است. مشاوره هایی که به ایشان داده شد ولی او تصمیم مستقل گرفت. عباسی از جایگاه خود در وزارت ورزش استفاده کرد و این تصمیم منطقی را گرفت. ایشان هم تحت فشار بود. درست است که معرفی اعضا تاخیر داشت اما انتخاب افراد نکته مثبتی است.
فارس: به نظر می رسید شما رئیس هیئت مدیره باشگاه شوید. خودتان نخواستید یا این پیشنهاد نشد؟
هر دو مورد. با توجه به اینکه تازه هیئت مدیره معرفی شده بود صحبتی نکردم اما با توجه به این که استقلال تیم دولتی است و این طبیعی است که علاقه داشته باشند از خودشان یک نفر را به عنوان رئیس هیئت مدیره بگذارند. این یک بحث منطقی است. آقای رسولی نژاد هم یک فرد آشنا به کار است. در شرایطی که همه استفعا کرده بودند و تیم هیچی نداشت من ماندم. اکنون به عنوان نایب رئیس هیئت مدیره در خدمت استقلال هستم.
فارس: این روزها دغدغه اصلی مسائل مالی است.
قرار است جلسه بعدی هیئت مدیره در مورد مسائل مالی باشد. باید همه کمک کنیم تا حاشیه های مالی کمتر شود.
فارس: بازگشت رسولی نژاد و نجف نژاد به هیئت مدیره استقلال تداعی خاطره تلخ حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا است.
وقتی آن اتفاق رخ داد هم فدراسیون بدون صاحب بود هم مسئول ارتباطات بین الملل باشگاه و سرپرست تیم قصوری داشتند. اگر در یک وزارتخانه مشکل اداری باشد نباید وزیر را مقصر اصلی دانست. آقای نجف نژاد هم آن سال زحمت خود را کشید. باید سر فرصت در مورد این حذف صحبت شود. فکر می کنم استقلال آن حذف را بعد از نتایجی که گرفت فراموش کرد. دوستان رسانه ای هم بهتر است این مسئله را از ذهن خود پاک کنند. حداقل برای کمک به استقلال این مسئله فراموش شود.
-
پورحيدري: حذف استقلال از ليگ قهرمانان آسيا ربطي به نجفنژاد نداشت
منصور پورحیدری قبل از شروع تمرین استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قبل از هر چیز به اعضای هیئت مدیره استقلال خسته نباشید میگویم. تا قبل از اعلام اسامی نمیدانستم چه کسانی قرار است انتخاب شوند ولی میدانم همه این نفرات با استقلال زندگی کردهاند. امیدوارم هرچه زودتر این نفرات با هم هماهنگ شوند.
وی در پاسخ به این سؤال که حضور مقداد نجف نژاد در هیئت مدیره استقلال تداعیکننده حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا است، گفت: این مسئله هیچ ربطی به نجف نژاد نداشت در حذف استقلال کسان دیگری دخیل بودند و نجف نژاد سالها تجربه مدیریتی دارد.
سرپرست تیم استقلال در مورد حضور حسین فرزامی و جواد زرینچه در هیئت مدیره گفت: این 2 نفر از پیشکسوتان استقلال هستند. امیدوارم مشکلات تیم را در مدت کوتاهی حل کنند من رسولی نژاد و صابر را نمیشناسم اما میدانم یکی از آنها قبلا عضو هیئت مدیره بوده است.
پورحیدری در پایان در مورد اخطار فیفا به استقلال و احتمال کسر 6 امتیاز از این تیم گفت: این مسئله مشکل خاصی نیست اما بعضی ها دوست دارند آن را بزرگ کنند و به استقلال ضربه بزنند.
-
گزارش تمرین استقلال
تمرین استقلال عصر امروز ساعت 18 در زمین دستگردی آغاز شد.
* آرش برهانی با 15 دقیقه تاخیر در زمین دستگردی حاضر شد.
* قبل از شروع تمرین مظلومی بازیکنان را دور خود جمع کرد و با آنها به صحبت پرداخت.
* جاسم کرار که قرار بود از امروز در تمرین باشد با وجودی که به ایران بازگشته اما در تمرین نبود. ظاهرا وی با وسیله نقلیه شخصی به ایران بازگشته و نتوانسته به موقع خود را به تهران برساند.
*ولید علی بازیکن کویتی آبی پوشان هم یکی دیگر از غایبان تمرین بود. وی باید امروز در تمرین شرکت می کرد. در تمرین شایعه شده بود که وی به دلیل قرار نگرفتن این بازیکن در ترکیب دو بازی اخیر قهر کرده است.
* مجتبی جباری و فریدون زندی قبل از تمرین دور زمین به دویدن پرداختند.
* بازیکنان استقلال از اعلام زود هنگام اسامی تیم ملی متعجب شده بودند و در این باره با هم صحبت می کردند.
* جباری در حین تمرین به رختکن رفت اما دلیل آن مشخص نبود.
* آبی پوشان به تمرین تاکتیکی پرداختند. هنکه این تمرین را زیر نظر داشت. در بازی دستگرمی هنکه بازی را نگه می داشت و نکات لازم را به بازیکنان گوشزد می کرد.
*زندی بعد از دویدن، به تمرین با مولایی پرداخت.
* یک گروه گزارشگر با فیلمبردار خانم در محل تمرین استقلال حضور پیدا کرده بودند.
* نکته جالب در تمرین حضور یک خانواده برای تماشای تمرین بود.
* فردا مراسم هفتم مرحوم میلاد خبازی هوادار جوان استقلال است که بعد از بازی دربی در یک سانحه تصادف کشته شد. این مراسم ساعت 15 در مسجد ثامن الجج میدان رسالت برگزار می شود. مسئولان و بازیکنان استقلال قرار است در این مراسم شرکت کنند.
-
بدون تماشاگران و اصحاب رسانه
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، با نظر کادر فنی، تمرینات تیم فوتبال استقلال از روز پنج شنبه تا روز دوشنبه بصورت بسته و بدون حضور اصحاب رسانه وتماشاگران ادامه می یابد.
-
مظلومي: برخيها بعد از دربي تا صبح نخوابيدند/ خوشحالم كه ملي پوشان پرسپوليس بشتر از استقلال است
پرویز مظلومی سرمربی تیم استقلال که در برنامه ورزش و مردم شرکت کرده بود با اشاره به پیروزی تیمش مقابل پرسپولیس اظهار داشت: موفقیت در دربی تنها مال من نیست و مدیریت باشگاه و بازیکنان تلاشهای زیادی انجام دادند و هواداران در آن سهیم بودند و خدا را شکر میکنم که چنین موفقیتی را نصیب ما کرد و امیدوارم این روند ادامه داشته باشد.
وی با اشاره به شکست تیمش یک هفته قبل از دربی مقابل تراکتورسازی گفت: شاید خیلیها حرفهای من را بهانه تلقی کردند اما من بازیکنانم را در اختیار نداشتم ولی تیم حریف با تمام یارانش تمرین تاکتیکی کرد و روی سه ضربه ایستگاهی گل خوردیم در بحث تئوری بارها این مسئله را گوشزد کرده بودم ولی به خاطر حضور بازیکنان در اردوی تیم ملی آنها را در اختیار نداشتم. در هیچجای دنیا برای تیم ملی اردوهای بلندمدت نمیگذارند اما متأسفانه در اینجا این اتفاقات رخ میدهد.
سرمربی تیم استقلال در خصوص صحبتهای کیروش مبنی براینکه از حالا برای مراحل بعدی برنامهریزی میکند و به همین خاطر اردوهای مختلف را در نظر میگیرد، گفت: آیا کیروش در کشور خودش هم اینگونه اردو برپا میکرده است؟! در هیچ جای دنیا از یک تیم 8 بازیکن را دعوت نمیکنند و به اردو نمیبرند.
مظلومی تأکید کرد: برنامههای تمرینی کیروش با یک مربی باشگاهی تفاوت دارد. من بعد از بازی با پرسپولیس 2 روز به بازیکنانم استراحت دادم که آنها ریکاوری کنند اما سرمربی تیم ملی در همان 2 روز اردو گذاشت و بازیکنان را دعوت کرد و حتی در همان اردو یک بازی درون تیمی محکم را گذاشت و به همین علت دو بازیکن من مصدوم شدهاند و حالا تنها دور زمین میدوند.
وی در ادامه صحبتهایش گفت: چه کسی پاسخگوی مصدومیت این دو بازیکن است البته من همیشه از تیم ملی حمایت میکنم و بعداز ناکامیهایی که در رده ملی داشتهایم همه در تلاش هستند تا به روزهای خوبمان برگردیم. این صحبتهایی که میکنم نظر شخصی من است و انتقاد از کیروش نیست. به طور مثال یک هفته از لیگ را تعطیل کردند تا اردویی دو روزه برپا کند این کار چه فایدهای داشت؟ یا دلیل دعوت 45 نفر برای بازی با بحرین چیست؟ شاید ایشان هنوز از فوتبال ایران شناخت پیدا نکرده که این همه بازیکن را به تیم ملی دعوت کرده است.
وی در خصوص اینکه آیا به خاطر دعوت بازیکنان پرسپولیس به تیم ملی ناراحت شدهاید، گفت: اتفاقاً من هیچ اعتراضی نکردم و خوشحالم میشوم که از استقلال بازیکنان کمتری به تیم ملی دعوت شود چون بازیکنانم را بیشتر در اختیار داردم.
مظلومی در خصوص انتخاب اعضای هئیت مدیره باشگاه استقلال و اینکه این مسئله چقدر میتواند به فتحاللهزاده کمک کند، گفت: تعامل بین مدیریت و کادر فنی و اعضای هیئت مدیره از ویژگیهای حضور هیئت مدیره است. آنها سیاستهای کلان باشگاه را برنامهریزی میکنند ولی امیدوار هستم اولین مسئله حل مسائل اقتصادی باشگاه باشد. ما مشکلات مالی زیادی داریم و در بعضی زمانها شرمنده بازیکنان هستیم البته جا دارد از فتحاللهزاده تشکر کنم اما ما بدهی زیاد داریم و بازیکنان ما طلبهای پارسال نصفه و نیمه گرفتند. حتی کادر فنی 8 ماه است که هیچ پولی نگرفته و امسال هم هنوز یک ریال دریافت نکرده با این وجود فتحاللهزاده تا به امروز نزدیک به 3 میلیارد تومان هزینه کرده ولی میبینید که حتی بدهیهای قبل مثل بدهی به رینالدو دردسرساز شده است.
سرمربی تیم استقلال در این خصوص گفت: باشگاه برای حل این مسئله اعتراض کرده است اما این مبلغ باید پرداخت شود و فتحاللهزاده و همکارانش در حال پیگیری مسئله هستند. در مجموع حضور هیئت مدیره را به فال نیک میگیریم و به آنها تبریک میگویم و خوشحال هستم دو پیشکسوت یکی قبل و یکی بعد از انقلاب در جمع ما حضور دارند. امیدوار هستم معضل بزرگ اقتصادی سریع و در کوتاهمدت حل شود و برای درازمدت نیز برنامههای اقتصادی خوبی انجام شود.
مظلومی در بخش دیگری از صحبتهایش در خصوص بازی زیبای استقلال مقابل پرسپولیس گفت: این بازی برای طرفداران دو تیم خیلی مهم است و حتی هواداران اعتقاد دارند اگر قهرمان نشویم باید دربی را ببریم اما جالب است وقتی در دربی پیروز میشویم میخواهند قهرمان هم بشویم. بین این دو تیم سالیان سال است که کری وجود دارد و این کریخوانی بازار فوتبال را گرم میکند.
وی تأکید کرد: البته اعتقادم این است که در اینجا دربی حساس و پرهیجانتر از کشورهای دیگر است و خوشحال هستم که بعد از مدتها بازی زیبایی انجام شد و باید بگویم استیلی مربی شایستهای است که از لحاظ فنی او را قبول دارم ولی یک نکته منفی بعد از دربی اتفاق افتاد که خیلی از آن تعجب کردم و ناراحت شدم. تعجبم از این است که چرا دو باشگاه پرسپولیس و استقلال را جریمه کردند و من هنوز این مسئله را باور ندارم. همیشه در جریان بازیها با تیم داوری همراه بودم و حتی در آن بازی به بازیکن حریف گفتم که حالا شرایط خوبی برای درگیر شدن نیست و تعجب میکنم چرا کمیته انضباطی همیشه در فوتبال ایران به دنبال جریمه کردن است پس کی میخواهند به کسانی که رفتار خوب دارند پاداش بدهند؟
واقعاً اگر نیاز دارند ما این مبالغ را پرداخت کنیم تا مشکلاتشان حل شود اما نمیدانم چه کسی گزارش داده و ای کاش من را هم دعوت میکردند و قبل از جریمه کردن توضیح میخواستند.
به گزارش خبرگزاری فارس سرمربی تیم استقلال در ادامه صحبتهایش در برنامه ورزش و مردم گفت: چند نفر در دربی شایسته تقدیر بودند که ای کاش حداقل به آنها پاداش میدادند. برای یک مسابقه 100 هزار نفر به استادیوم آمدند. نیروی انتظامی از ساعت 4 صبح در ورزشگاه مستقر بود و ما ندیدیم اتفاق خاصی رخ بدهد اما به جای تقدیر در این وضعیت بیپولی جریمه هم شدهایم.
مظلومی که در خصوص این مسابقه صحبتهای زیادی داشت، در پاسخ به این سؤال که چگونه به 3 پیروزی پیدرپی مقابل حریف سنتی خود دست پیدا کردید، گفت: دربی شرایط خاص خودش را دارد همه میگفتند چرا هیچوقت بازی خوبی انجام نمیشود اما در این بازی آرامش ایجاد شده بود و بازیکنان من هفته قبل مقابل آن همه تماشاگر جلوی تراکتورسازی بازی کرده بودند و با شرایط این بازی آشنا شدند. تمام نکاتی که به آنها گوشزد کردیم انجام دادند و حتی عدهای گفتند ما جاسوس داشتیم و ترکیب آنها را میدانستیم اما جاسوسی وجود نداشت و پیشبینی میکردیم پرسپولیس با همان ترکیبی که در نیمه دوم مقابل ذوبآهن بازی کرده بود به مصاف ما بیاید و فقط روی دروازهبان تردید داشتیم. البته بعد از باخت به تراکتورسازی همین انتقادهایی که امروز به استیلی میشود به من شد ولی پس از شکست در مقابل تراکتور قاطعانه گفتم که دربی را میبریم و از همانجا روحیه برد را به تیمم تزریق کردم و دیدید که تعویضهایی که در آن مسابقه انجام دادم خوب بود و از همه مهمتر برایم گذشت و فداکاری بود که بازیکنان انجام دادند و اعتقادم این است که بازی بار فنی بالایی داشت و اینبار به گواه گفته خود پرسپولیسیها قاطعانه آنها را شکست دادیم.
سرمربی تیم استقلال ادامه داد: البته باید این بازی را فراموش کنیم هرچند این پیروزی در ذهن هواداران باقی مانده اما بازیکنان من باید این مسئله را فراموش کنند. ما سعی کردیم در طول هفته ذهن بازیکنان را به سوی بازی با سایپا ببریم که پیروزی در دربی را فراموش کنند.
مظلومی با انتقاد از برخی از دوستان که قبل از دربی به او انتقاد میکردند، گفت: متأسفانه بعضی از دوستان میخواستند برد در دربی را کوچک کنند و حتی از پیروزی ما ناراحت شدند. خیلی از آنها که منتسب به باشگاه هستند و حتی از دوستان قدیمی ما محسوب میشوند به ما حمله کردند و منتظر دومین باخت مظلومی بعد از بازی با تراکتورسازی بودند اما بعد از بازی با پرسپولیس از فرط خستگی نخوابیدم و برخی از آقایان از فرط ناراحتی.
سرمربی تیم استقلال در خصوص صحبتهای مجتبی جباری در برنامه 90 گفت: من به نظرات جباری کاری ندارم ولی از فردوسیپور که احترام خاصی برای او قائلم گله میکنم که سه بار در برنامهاش تأکید کرد مظلومی به جباری زنگ زده است. من این کار را انجام ندادم و به خاطر این دلخور شدم که هیچ وقت به بازیکنی که قهر میکند زنگ نمیزنم شاید در بعضی مواقع بازیکن را راهنمایی کنم اما به او تلفن نمیزنم.
وی افزود: جباری در روز بازی با فجر تماس گرفت چون دلش با تیم بود و اعلام کرد که میخواهم کمکتان کنم. من هم از او خواستم که به اردو بیاید و تا دقیقه 70 از او بازی نگرفتم. به این خاطر به او بازی دادم که از فرم مسابقه خارج نشود و شاید نیاز هم نبود به داخل زمین برود. اینکه جباری حق دارد که این صحبتها را انجام دهد در حیطه وظایف من نیست و من مسئول صحبتهای او نیستم اما همه این را بدانند که من به هیچوجه به دنبال بازیکنی که قهر کند نمیروم.
سرمربی تیم استقلال در خصوص نقش هنکه در موفقیتهای استقلال و اینکه چقدر با او همکاری میکند، گفت: او هنوز مثل یورگن گده جا نیفتاده است چون گده با شرایط فوتبال ایران آشنا بود من صددرصد از همکارانم کمک میگیریم و از ایشان برنامه هفتگی میخواهم و اگر قرار باشد دخالت میکنم ولی سعی میکنم بیشتر کارهای نظارتی انجام بدهم و اعتقاد دارم او زمان بیشتری برای آشنایی با فوتبال ایران میخواهد.
مظلومی در خصوص اینکه تا چه حد از روند داوریها رضایت دارد، گفت: من به هیچوجه راجعبه داوری صحبت نمیکنم اما اعتقاد دارم در مورد دستمزدها بین داوران مربی و بازیکنان عدالت رعایت نمیشود. امیدواریم که با اسپانسرهای قوی مشکلات آنها حل شود ولی باید بگویم هر شخص دیگری به جای ترکی در دربی قضاوت میکرد میتواند موفق باشد ما داوران خوبی داریم ولی اینکه بگویند اشتباه داوری جزئی از فوتبال است را نمیپذیریم چون اشتباهات داوری ممکن است تأثیرگذار باشد و خوشبختانه تا حالا مشکلی نداشتیم و بهتر است سالهای قبل پیش میرویم.
سرمربی تیم استقلال در خصوص رویارویی تیمش در این هفته با سایپا، گفت: بازیهای بعد از دربی همیشه شرایط خاصی دارد. وقتی پیروز میشوی همه در باد دربی میخوابند و وقتی شکست میخوری شرایط بسیار سختتر است. با این وجود ما با تیم جوان و خوبی بازی داریم و یک سری از دوستان در تیم سایپا کریخوانیها را زود شروع کردهاند ولی ما بازیکنانمان را از شرایط بازی با پرسپولیس خارج کردهایم و حتی تمرینات را بدون تماشاگران برگزار میکنیم که ذهن بازیکنان به سمت بازی بعد برود و امیدواریم با کمک هواداران به 3 امتیاز این بازی برسیم.
مظلومی در پایان صحبتهایش در خصوص اینکه آیا استقلال در این فصل قهرمان میشود یا خیر، گفت: هیچکس قول قهرمانی نمیدهد و جام را آخر فصل به تیم قهرمان میدهد. بنابراین ما تلاش میکنیم که به این عنوان دست پیدا کنیم.
-
2 خبر از استقلال
به نقل از سایت باشگاه استقلال، محمد حیرانی مشاور بین الملل باشگاه استقلال در خصوص نامه درخواستی باشگاه به فیفا بابت شکایت رینالدو گفت: فیفا فرجام خواهی استقلال را پذیرفته و به طور موقت باشگاه از محدودیت زمانی برای پرداخت مطالبات بازیکن پرویی رهایی یافته، اما این به منزله لغو بدهی یا لغو حکم قبلی فیفا نیست و استقلال به این ترتیب از مدت زمانی 2، 3 ماهه برای پرداخت این مطالبات برخوردار شده است.
خبر دیگر از استقلال اینکه کنفدراسیون فوتبال آسیا از مدیرعامل استقلال برای شرکت در اجلاس کمیته باشگاههای حرفهای فوتبال آسیا دعوت کرد.
دومین نشست کمیته باشگاههای حرفهای آسیا در سال 2011 روز 29 آبان در مقر کنفدراسیون فوتبال آسیا در کوالالامپور برگزار خواهد شد و در آن در مورد نحوه برگزاری لیگ قهرمانان در چهار دوره آتی تصمیم گیری می شود. ای اف سی ضمن دعوت از فتح الله زاده، از وی خواسته است پیشنهادهای خود در این باره را برای قرار گرفتن در دستور جلسه، تا 10 روز آینده به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال کند.