-
سخنان اشوزرتشت / بخش بيست و يكم
كسي كه از پرستش ديوان و فرمانبرداري از آنان روي بگرداند و به پروردگار يكتا و آيين مقدسش اخلاص ورزد، اهورامزدا به چنين كساني برابر وعدهاي كه داده، چون دوست و برادر و پدر خواهد بود.
يسنا٤٥ بند ١١
پروردگارا؛ به كدام خاك روي آورم؟ به كجا بروم پناه جويم؟ دشمنانم مرا از دوستان و بستگان جدا كردهاند و همه از من كناره ميجويند. از بزرگان و فرمانروايان نادرست ناخشنودم. با اين وضع چگونه ميتوانم در راه خدمت بهتو اي اهورامزدا كامياب گشته و آيين پاكت را گسترش دهم؟
يسنا ٤٦ بند ١
اي مزدا ؛ ميدانم كه چرا كاري از پيش نميبرم. چونكه داراييم اندك و يارانم انگشت شمارند. اي اهورا نظري به من افكن و چنانچه دوستي به دوست خود ياري و دلداري دهد، مرا آرامش و نيروبخش و از پاداش نيك منشي مرا خاطر جمع ساز.
يسنا ٤٦ بند ٢
اي مزدا؛ سپيده دم اميدكي به در آيد و مردم چه وقت به سوي راستي روي آورند و دستور نجات دهندهي خود را پيروي كنند؟ كي پيامبر تو با گفتار سودبخش خود در رستگاري روان مردم كامياب شود؟ اي اهورا، فرشته نيك منشي را به ياري آنان فرست و مرا در انجام اين وظيفه بزرگ كامروا فرما.
يسنا ٤٦ بند ٣
پيروان دروغ نميخواهند مردم به سوي راستي روند و ميكوشند تا آنان را از پيشرفت در زندگي و آباداني شهر و روستاي خود بازدارند. چنين كساني كردارشان زشت و ويرانگر است. بيگمان كساني كه با تمام روح و نيرو به مخالفت و دشمني با آنان برخيزند، به راه راست و آيين نيك اهورايي گام مينهند.
يسنا ٤٦ بند ٤
هرگاه يكي از پيروان راستي، دروغ پرست سنگدلي را به راه راست هدايت كند و به آيين اهورايي درآورد، بر اوست كه بهديگر بهدينان آگهي دهد تا آنان چنين كسي را از آزار بدانديشان نگهداري كنند و يارو ياور او باشند. ايناست خواست اهورامزدا
يسنا ٤٦ بند ٥
ولي هرگاه شخص توانايي به ياري او برنخواست، خود از گروه دروغ پرستان به شمار است. چه بدكار كسي است كه بدكاري را ياري دهد و نيكوكار آنكه ياور نيكان باشد.
چنين است قانون و امر اهورا از آغاز هستي.
يسنا ٤٦ بند ٦
اي مزدا؛ هنگاميكه دروغ پرست در پي آزار و گزند ما برخيزد، ميدانم كه به جز آتش ايمان و فروغ انديشه پاك نسبت به تو چيز ديگري نميتواند برابر قانون جاودانيات پشت و پناه ما باشد. اي اهورامزدا ما را از فرمان مقدس خود آگاه فرما.
يسنا ٤٦ بند ٧
-
سخنان اشوزرتشت / بخش بيست و دوم
كسي كه در پي تباهي ديگران برميآيد مبادا از كردار بدش آسيبي به ديگران رسد و بشود كه آن آزار به خود او برگردد، چه برابر قانون تواي مزدا خوشبختي از بدكرداران دور خواهد شد.
يسنا ٤٦ بند ٨
منم نخستين برانگيزندهاي كه به مردم بياموخت كه تويي اي اهورامزدا پرستش سزاترين وبهترين داور كردار مردمان و سرور راستي و آفرينندهي پاكي باشد كه همه با انديشهي درست آنرا دريابند.
يسنا ٤٦ بند ٩
ميدانم اي مزدا اهورا هر مرد وزني كه برابر آموزش تو در سراسر زندگي كاري را كه بهتر از همه است، به جا آورد به پاداش آن بخشش پاك منشي به دو ارزاني داري و همه كساني كه برابر دستور دين، تو را پرستش كنند آنان را به آساني از پل چينود (آزمايش) بگذراني.
يسنا ٤٦ بند ١٠ بند ١٠
كرپانها و كاويها و گروه مردم فريبان همه را به سوي كردار زشت ميخوانند تا زندگي آنان را تباه سازند، ولي روان و وجدان آنان هنگاميكه به سر پل چينود رسند در بيم و هراس افتند و تا جاودان در دوزخ گرفتار آيند.
يسنا ٤٦ بند ١١
هنگاميكه راستي بر فرزندان و نبيرگان فريان توراني آشكار شد و آنان به ياري ايمان پاك و شجاعت باطني خود دين نيك را پذيرفتند، منش نيك آنان را وادار ساخت تا به كشور جاوداني و دين مزدا پرستي روي آورند و بيگمان در روز واپسين رستگار خواهند شد.
يسنا ٤٦ بند ١٢
در ميان مردم كسي كه با فرمانبرداري خويش سپنتمان زرتشت را خشنود سازد، سزاوار هرگونه احترام است. به چنين كسي مزدا اهورا بهترين زندگي بخشد و منش نيك او را سزاوار فردوس برين گرداند، ما چنين كسي را ياور راستي خواهيم شناخت.
يسنا ٤٦ بند ١٣
اي مردم جهان آگاهتان سازم، هرگاه بهخواهيد نيك را از بد باز شناسيد بايد برابر آيين اهورامزدا و قانون ازلي او رفتار كنيد تا بدين وسيله بهتوانيد به راستي برسيد.
يسنا ٤٦ بند ١٤
اي فرشوشتر هووگوه؛ اينك كه تو و ياران پارسا براي گسترش دين راستين به سرزمينهاي ديگر روي ميآوريد، اميدوارم كامياب شويد. باشد تا مردم جهان را به كشور جاوداني راستي ونيك منشي راهنمايي كنيد و بر فروشكوه دين مزدا اهورا بيفزاييد.
يسنا ٤٦ بند ١٦
-
سخنان اشوزرتشت / بخش بيست و سوم
اي جاماسب دانا؛ اينك كه تو از كارهاي روا و ناروا آگاه شدي و به ندايي كه از درونت برخاسته است گوش فرا دادي و به پيروي و ستايش دين پرداختي، هميشه راستي را مشاور خود قرار ده و بيگمان بدان كه اهورامزدا از همه چيز آگاهست و درست را از نادرست به خوبي باز شناسد.
يسنا ٤٦ بند ١٧
كسي كه به راستي با من دوست باشد، من نيز او را به بهترين بخشش بشارت خواهم داد. ولي كسي كه با من دشمن باشد، من نيز دشمن او خواهم بود. اين است آنچه خواست مزدا و اشاست. اين است تصميم من از روي خرد و هوش .
يسنا ٤٦ بند ١٨
كسي كه آموزشهاي مرا به بهترين وجه برابر آيين مقدس به جاي آورد، درين جهان بهترين زندگي پاداش او است و در سراي ديگر در كشور جاوداني از خوشبختي راستين برخوردار خواهد شد.
يسنا ٤٦ بند ١٩
كساني كه انديشه و گفتار و كردارشان از روي خرد پاك و برابر آيين اهورايي باشد، اهورامزدا به آنان نيرو و شجاعت معنوي و رسايي و جاوداني بخشد.
يسنا ٤٧ بند ١
از آنجايي كه اهورامزدا آفريدگار و پدر راستي است، بهترين زندگي را بهره كسي خواهد ساخت كه گفتارش همراه با نيك انديشي و خرد پاك و كردارش بر ايمان و مهرخدايي استوار باشد.
يسنا ٤٧ بند ٢
اي مزدا؛ تويي آفريننده سپنتامينو يا خرد پاك. اي كسي كه جهان را شادي بخش آفريدي و از پرتو مهر جهان آفرين خود به جهانيان آسايش و آرامش بخشيدي.
يسنا ٤٧ بند ٣
اي مزدا؛ با نيروي خرد پاكت پيروان دروغ بالاخره مغلوب و گرفتار شكست و بيچارگي خواهند شد نه پيروان راستي؛ در پايان هميشه مرد درستكار كمدار بهرستگاري و خوشبختي رسد و دروغپرست مالدار گرفتار بدبختي و بيچارگي شود.
يسنا ٤٧ بند ٤
اي مزدا؛ بيگمان دروغ پرستي كه از كردار خويش پيرو بدمنشي است، هرگز بدون مهر و بخشايش تو از نعمت نيك خرد پاك كه به پيروان راستي وعده داده شده است، بهرهمند نخواهند بود.
يسنا ٤٧ بند ٥
-
سخنان اشوزرتشت / بخش بيست و چهارم
اي اهورامزدا؛ كساني كه براي پيشبرد نيكي پيكار ميكنند برآنان فروغ راستي و دانش ايزدي بتابان باشد كه چنين كساني بسيار چيزهاي نيك دريابند و كارهاي بسيار نيك انجام دهند.
يسنا ٤٧ بند ٦
هنگاميكه راستي بر دروغ چيره شود، برابر آنچه كه خبر داده شده است، بدكاران و نيكوكاران هريك بهسزا و پاداش خود رسند. تا آنگاه كه مهر تواي اهورا برنگيخته شود و بهدوزخيان بخشايش خواهي كرد.
يسنا ٤٨ بند ١
زمان فيروزي راستي بر دروغ نشانه كمال زندگي معنوي آدمياست. اي اهورامزدا؛ مرا از زمان فرارسيدن رستاخيز و روز واپسين و هنگام چيرگي راستي بر دروغ آگاه ساز. بيگمان چنين رويداد بزرگي نشانه كمال زندگاني معنوي آدمياست و چنين آگاهي براي مردم جهان مژده بزرگي خواهد بود.
يسنا ٤٨ بند ٢
بشود كه همه از بهترين دانش و خرد آگاه شويم؛ چه دانشي كه اهورامزدا، خداوند خرد بما آموزد بيگمان مقدس، خردمندانه و هميشه سودمند خواهد بود. اي مزدا؛ ميدانم كه تنها با كرداري كه برانگيخته انديشهنيك است، ميتوان به تو نزديك شد.
يسنا ٤٨ بند ٣
كسي كه انديشه خود را متوجه راه نيك يا بدكند، با گفتار و كردار خود شخصيت خود را در آن راه به وجود ميآورد و اراده او پيرو آن راه خواهد بود. برابر آيين مزدا و خرد پاك او، هركسي در دو جهان جاي ويژهاي برابر خرد و وجدان خود خواهد داشت.
يسنا ٤٨ بند ٤
بشود كه فرمانروايان نيك و پاك برما فرمانروايي كنند، نه فرمانروايان بدو نادرست؛ چه پاكي و راستي از گاه زادن تا مرگ براي آدميبهترين نعمت است. بشود كه چنين فرمانروايان نيك و پاك براي پيشبرد خوشبختي ما در جهان فرمانروايي كنند.
يسنا ٤٨ بند ٥
سپنتامينو (خردپاك) پناه گاه امن ماست. او به مارسايي و جاودانگي بخشد؛ آن دو نعمت گرانبهايي كه از نيك منشي بدست آيد. آري اي اهورامزدا ميدانم كه از همان آغاز در سرشت آدميتخم نيكي و پاكي را كاشتهاي.
يسنا ٤٨ بند ٦
-
سخنان اشوزرتشت /بخش بيست و پنجم
خشم بايد بازداشته شود. در برابر ستم بايد ايستادگي كرد. اي كساني كه در پاك منشي استواريد، براي پيشرفت و فيروزي راستي و درستي طرفدار و دوستدار راستي باشيد. چه جاي چنين كساني در پايان سراي اهوارئي خواهيد بود.
يسنا ٤٨ بند ٧
اي مزدا؛ چه هنگام مردم به حقيقت پي خواهند برد؟ كي اين آشام پليد سكرآور برخواهد افتاد؟ چيزي كه مردم فريبان زشت كردار به وسيله آن ديگران را ميفريبند و هوش و خرد آنان را زايل ميسازند؟
يسنا ٤٨ بند ١٠
كي اي مزدا راستي و خرد ايزدي و شجاعت معنوي به زندگي افراد خانوادهها داخل خواهد شد؟ چه كسي آرامش زندگي را جايگزين ستم و بيدادگري خواهد كرد؟ به سوي چه كساني بخشش نيكمنشي فراخواهد رسيد و از سودهاي آن برخوردار خواهند شد؟
يسنا ٤٨ بند ١١
به راستي كساني از زمره سوشيانتها و رهانندگان جهان بشمار خواهند رفت كه فرمانهاي مزدا و وظيفه خود را با نيكمنشي به جاي آرند وضد خشم و ستم بپاخيزند و آنرا درهم شكنند.
يسنا ٤٨ بند ١٢
فسادكنندگان با لجاجت تمام در برابر من ايستادهاند و نميگذارند غفلت زدگان و گمراهان را بيدار و به راه راست رهبري كنم. اي مزدا؛ روي به من كن و با بخشش نيك منشي مرا نيرويي ده تا برآنان چيره شوم.
يسنا ٤٩ بند ١
دروغ پرستان با آموزشهاي دروغين خود مدتي است كه مرا نگران كردهاند. اينان از راستي گريزان و از خرد ايزدي بهدور هستند و هرگر درپي آن نيستندكه با پاك منشان بياميزند و با آنان به بحث پردازند.
يسنا ٤ بند ٢
چون پايه آيين مزديسني بر راستي استوار است هميشه سودبخش است. و از آنجايي كه پايه آيين ديوپرستي بر دروغ نهاده شده، هميشه زيان بخش است. اين است كه من ميخواهم مردم به پاك منشان به پيوندند وهمبستگي خود را با دروغ پرستان بگسلانند.
يسنا ٤٩ بند ٣
اين دروغ پرستان بدكردار با زبان خويش در ميان مردم رشك و خشم برانگيزند و مخالف آباداني و پيشرفت جهانند. بدكاراني كه در پي گسترش كارهاي زشت هستند نظر به سرشت بدخويش هميشه راه ديوان را برميگزينند.
يسنا ٤٩ بند 4
-
سخنان اشوزرتشت / بخش بيست و ششم
خوشي و فراواني از آن كسي است كه از خود گذشته و پاك منش باشد. چنين كسي به واسطه داشتن فروتني وپارسايي سزاوار آن خواهد بود كه داراي نيروي ايزدي شود.
يسنا ٤٩ بند ٥
اي مزدا؛ از تو درخواست ميكنم كه وظيفه مراكه بايد از روي خرد و راستي انجام يابد، براي من روشن سازي تا ضمن اين كه آيين تو را به درستي دريابم و بتوانم آنرا چنانچه بايد و شايد به ديگران بياموزم.
يسنا ٤٩ بند ٦
باشد كه هر كسي با انديشه نيك توام با راستي اين آيين را فراگيرد، چن تنها اهورامزدا به درستي آگاهست كه كدام يك از پيشوايان و سپاهيان و كشاورزان به اين آيين گرويدهاند و در گسترش آن به من ياري ميكنند.
يسنا ٤٩ بند ٧
اي مزدا؛ از تو درخواست ميكنم كه به پيروان و يارانم نيكوترين بخشش ارزاني داري تا همه از ياري راستي و شجاعت معنوي برخوردار گشته بتوانيم با هم پيك پيام تو باشيم.
يسنا ٤٩ بند ٨
آن ياور كوشايي كه براي خدمت به مردم برگزيده شده بايد فرمانهاي مزدا را نيك به خاطر بسپارد و بداند كه پيرو راستي نبايد با دروغ پرستان آميزش كند. تو هم اي جاماسب بدان كه هركس به گروه راستان پيوست در روز واپسين (درپايان) از بهترين پاداش برخوردار خواهد شد.
يسنا ٤٩ بند ٩
اي مزدا؛ من تن و جان وروان پيروان با ايمان راه راستي و پاك منشي و گروندگان اين آيين مقدس را در پناه و حمايت تو ميسپارم. زيرا تويي تواناي بزرگ و نيرومند و زوال ناپذير.
يسنا ٤٩ بند ١٠
ولي روان زشت كردار و بدگرفتار و بدوجدان و همه پيروان دروغ از خوي بد خويش پيوسته در شكنجه هستند و در پايان به سزاي دروغ، جايي كه منزل اصلي آنانست راه خواهند يافت.
يسنا ٤٩ بند ١١
-
((با دستهای بر افراشته بسوی تو ای مزدا و با فروتنی کامل پیش از همه چیز خواستارم که بهره ای از خرد مقدس خود را بمن عطا فرمایی تا بهمراهی درستی کردار و ضمیر پاک بتوانم خوشبختی روان آفرینش را فراهم سازم.ای اهورامزدا بشود که با اندیشه نیک به تو نزدیک شده و با پیروی از قانون اشا به ارزشهای مادی و معنوی خود پی ببرم تا بدین وسیله دین داران را بسرای روشنی و خرمی و زندگی نیک هر دو جهان رهبری کنم . من این سرودهای ستایش خود را آنسان که پیش از این کسی نسروده نثارت می کنم ای اهورا ای روان راستی و ای نیک اندیش واقعی از تو در خواست می کنم تا در جهان نیروی فنا ناپذیر معنوی تجلی نماید .اینک تو را با ستایش خود فرا می خوانم بسویم شتاب و مرا از خوشبختی و کامیابی واقعی بر خوردار ساز. هنگامیکه با منش پاک تو را با سرودهای ستایش فرا می خوانم آگاهم که مرا برای رهبری روان مردم جهان گماشته ای و از پاداشی که تو ای اهورا مزدا برای کردار نیک می بخشی خبر دارم و آماده ام تا زمانیکه مرا تاب و تواناییست بمردم بیاموزم که بسوی راستی راه پویند. ای مزدا بسوی من آی و مرا از بخشش منش پاک و راستی برخوردار ساز تا بوسیله آموزش آیین مقدست گمراهان و بدکاران را براه راست رهبری کرده و بر دشمنی بد خواهان چیره گردمای اهورا مزدا مبادا هرگز کار ناشایستی از من سر زند که مورد خشم تو قرار گیرم . ای راستی و ای اصل پاک منشی پیوسته می کوشم تا تو را بستایم ای کسی که آرزوهای ما را بر می آوری تو را از ته دل درود می گویم چه می دانم نمازیکه از روی ایمان و اعتقاد کامل انجام شود بدرگاهت پذیرفته خواهد شد .ای کسی که امید بهشت ما بسوی تست.))
-
سخنان اشوزرتشت / بخش بيست و هفتم
اي مزدا اهورا؛ من كه زرتشت هستم تو را با سرودهاي ستايش خودآفرين ميگويم و از تو درخواست ميكنم ما را از بخشش بهترين راستي و خرد مقدس بهرهمند سازي، زيرا اين نعمت از بزرگترين بخششهاي توست.
يسنا ٤٩ بند ١٢
اي اهورامزدا؛ در هنگام سختي و بدبختي تنها پرتو مهرتوست كه ميتواند به روان ما آرامش و آسايش بخشد. آيا به جز تو چه چيز ديگري جز از راستي و پاك منشي به ياري من و پيروانم خواهد شتافت.
يسنا ٥٠ بند ١
از من پرسيدهاند، كساني كه درين جهان بخواهند زندگاني را با خوشي و آرامش بگذرانند چگونه بايد رفتار كنند؟ و من ميگويم چنين كساني بايد در پرتو درخشان خورشيد راستي و برابر آيين مقدس وازلي مزديسني زندگي كنند. چنين مردماني در روز واپسين نيز به خوشي جاوداني خواهند رسيد.
يسنا ٥٠ بند ٢
اي مزدا؛ ميدانم كه تو نيك منشي و از خودگذشتگي و راستي را بهره كساني كردهاي كه با كوشش تمام سرزمين همسايگاني كه هنوز پيرو دروغند بدين راستي در آورند.
يسنا ٥٠ بند ٣
از آن فرازين گاه اي مزدا اهورا بخشايشت را برابر قانون ابدي اشا بهسوي ما فرست و به كساني كه پيام مقدس تو را به جهانيان اعلام ميدارند. چه به راستي تنها كمك و ياري تست كه ميتواند مارا به كاميابي برساند.
يسنا ٥٠ بند ٥
اي مزدا؛ من كه زرتشت و دوستدار تو هستم آواز خود را با سخنان مقدس مانتره بلند كرده آرزومندم كه زبانم را با گفتار راستين بيارايي و با كمك خرد مقدست مرا از رموز وظايف دينيام آگاه سازي .
يسنا ٥٠ بند ٦
از شما اي پاسداران آزادي، اي فروزگان مزداي توانا، اي اشا و اي وهومن كه سزاوار بهترين نيايشند با سرودهاي خود خواهانم كه بسوي من شتافته مرا در انجام ماموريت خود ياري فرماييد.
يسنا ٥٠ بند ٧
-
سخنان اشوزرتشت / بخش بيست و هشتم
اينك ستايش گرانه با سرودهاييكه از روي راستي و پاك منشي و نيروي معنوي برخاسته، آرزومندم پس از انجام ماموريت خود و آشنا كردن ديگران از مزايا و سودهاي آيين مقدست با سرافرازي بهسويت بازگردم.
يسنا ٥٠ بند ٩
همه سرودهاي نيايشي كه تا حال از روي پاكمنشي سروده يا خواهم سرود، از ديدن آفرينشهاي نغز و زيباي تو الهام گرفته است. چون خورشيد تابان، روز روشن و سپيدهدم نوراني ، مانند من همه ستايشگر تواند اي مزدا
يسنا ٥٠ بند ١٠
تا مرا تاب و توانايي است ميخواهم ستايشگر تو باشم اي مزدا- اي آفريننده هستي- آري آدميتنها از راه راستي و پاك منشي ميتواند كارهايي را كه مورد پسند توست انجام دهد.
يسنا ٥٠ بند ١١
نيروي نيك خويشتن داري نعمت بزرگي است كه مزدا به كسي بخشد كه از روي خرد و راستي وظايف خود را به جاي آورد. اي مزدا از تو خواستارم كه آنرا بهره ماگرداني.
يسنا ٥١ بند ١
اي مزدا اهورا پيش از همه تو را ميستايم و از روي راستي از تو خواستارم كه فروتني و شجاعت معنوي و پاك منشي كه موجب رستگاريست به كساني ارزاني داري كه تو را بهدرستي ستايش ميكنند.
يسنا ٥١ بند ٢
اهورامزدا ستايش كساني را ميشنود كه در كردار و گفتار بهدرستي برابر فرمان او رفتار كنند و او را صميمانه نخستين آموزگار خود دانند.
يسنا ٥١ بند ٣
در پايان اهورامزدا به كسي كه راه نيك را پيروي كنند و زندگي خود را براي خشنودي اوبسر برند، پاداش نيك جاوداني بخشد و همچنين زشت كرداريكه فرمان او را به جاي نياورده است، به سزاي بد گرفتار خواهد ساخت.
يسنا ٥١ بند ٦
-
سخنان اشوزرتشت / بخش بيست و نهم
اي مزدا ؛ اي كسي كه زمين و آب و گياه را آفريدي، به من رسايي و نيروي تن و جاوداني روان و خرد پاك ارزاني دار تا پيوسته آيين تو را با استواري و پايداري به ديگران بياموزم.
يسنا ٥١ بند ٧
هر دانا و خردمندي بايد ديگران را از نتيجه كردارنيك و بدآگاه سازد و بياموزد كه پايان كارهاي زشت بدبختي و سرانجام كارهاي نيك خوشبختي است.
يسنا ٥١ بند ٨
پاداش و سزايي كه اهورامزدا در روز آزمايش به نيكان و بدان ميدهد، براي همه ما نشانه آنست كه سرانجام بدي چيزي جز بدبختي وپايان راستي جزخوشبختي نخواهد بود.
يسنا ٥١ بند ٩
كسي كه در پي آزار و تباهي ديگران است، دشمن نيكي و فرزند دروغ به شمار است. چنين كسي داراي انديشه بد و فهميناتوان و منشي خبيث است. همه بايد بكوشيم تا راستي را در ميان مردم رواج دهيم و انديشه و فهم آنان را كامل و رسا سازيم.
يسنا ٥١ بند ١٠
به راستي دوست زرتشت كسي است كه طرفدار راستي و پيرو خرد خدادادي باشد، كسي كه خواهان پارسائي و نيك انديشي است. چنين كسي شايسته هموندي انجمن برادري مغان (موبدان) خواهد بود.
يسنا ٥١ بند ١١
دروغ پرست فرومايه كه مردم را از راه راست باز ميدارد، در پايان روانش برسر پل چينود در هنگام بازخواست دربيم و هراس افتد زيرا پيوسته در كردار و گفتار از راه راست دوري ميكند.
يسنا ٥١ بند ١٣
چنين مردماني كه به فرمان خدا و قانون درست زندگي ارجي نمينهند و با نافرمانيهاي خود از قانون، آرامش زندگي مردم را برهم ميزنند، بيشك در پايان نتيجه كردار زشت و بدآموزيهاي خود را خواهند ديد و گرفتار دوزخ خواهند شد.
يسنا ٥١ بند ١٤