اللهم عجل لوليك الفرج و العافيه و النصر و اجعلنا من خير انصاره و اعوانه و المستشهدين بين يديه :d:
خوب رضا جون دمای صندلی 80 درجه شده شلوار که هیچی همه جات رو میسوزونه ماهم که دست بردار نیستیم دفعه ی بعد همراه کاظم جون میایم گرما بخش صندلیت میشیم البته با یه ورزن جدید سوالات خودت رو اماده کن
نقل قول:
اعوذ بالله من البهزاد رجیم
رضا جان خودت پرش کن................:yeah:
رضا جان قرار نیست که شما سوال بپرسی شما فقط جواب بده افرین پسر خوب:nazz:
نقل قول:
فعلا که شما با ایشون در ارتباط هستید! دیشب خونه شون نبودید؟اخه میدونی آقا بهزاد مثل اینکه پدر اقا طاها هم پشت مو هستند!:ch0m:
1-راسته که میگن اقا طاها رو شما به سایت دعوت کردید؟؟ پدر ایشون هم پشت مو هستن؟؟؟؟؟؟؟:yeah:
چراایشون تو سایت جنجال به پا کردن؟؟؟چرا به ادمین سایت توهین کردن به دوست صمیمیه بنده؟؟؟
نقل قول:
خوب میدونستم نقشت چیه خودت وادار شدی سخنت رو بگی!نه بابا گفتم اهل کله پاچه خوردن گاو و گوسفند هستم نه... اصلا هم خوشم نمیاد وقتی تو مدرسه کسی این کار رو با معلم ها میکرد یک کتکی میخورد نگو آخه یکدفعه بخاطر این کار که یکی از بچه ها کرده بود من از مدرسه اخراج شدم:hah:
2-یعنی رضاجان تا حالا پاچه خواری نکردی؟؟
پس اونوقت چرا بهت میگن پاچه خوار سایت؟؟؟:nopr#::d:
نقل قول:
کی میخواد زن بگیره؟:blataklif:
3-رضا اگه نمیخوای زن بگیری پس زن میخواد تورو بگیره میشینی خونه برات خواستگار بیاد:g:
اگه ازدواج نمیکنی چرا میخوای بری کرج؟؟
نقل قول:
به کوری چشم حسود میرم:yeah: انشا ءالله
4-تو که گفتی ازدواج نمیکنم چرا میخواهی بری؟؟
نکنه به ما دروغ میگی؟؟
برم از ساسی پشت مو امارتو بگیرم
نقل قول:
ایشون کاری با بنده ندارند حتی خونه من جدا از انهاست چهار دیواری اختیاری
:yes:
5-رضا جان کسی که قصد ازدواج نداره خونشو چرا جدا میکنه میخوای بمونی تنهاااای تنهاااااایا که........
نقل قول:
آقا آش رشته تا به حال نپختم آخه ت کدوم مراسم تو تبریز آش رشته میدند؟ولی بقیه اش ها و سوپ ها و غذا ها رو بلدم البته غذا های عمومی نه مخصوص یک منطقه رو!:yes:
6-دیدی داری بلوف میزنی توکه بلد نیستی اش رشته درست کنی بهتره زن بگیری تا از گشنگی نمیری توی چهار دیواریت:nopr#::yes:
درضمن به نظرم نری کرج بهتره از شهر خودمون زن بگیر
چرا عکس یکی رو که اسمشو بعدا میگم به همه نشون میدی به ما که میرسه میگی پاکش کردم؟؟؟
نقل قول:
گفتم که نمیخوام بگم در ضمن دیگه تو سایت خودمون نمیشه انشاءالله تو یکی از عمیات ها صدات میزنم میبینی!:nopr#:
7-رضا جون تو این مرحله کم اوردی:دی
خوب رضا جون تو وساسی پشت مو چه نسبتی باهم دارید وساسی پشت مو چه نسبتی با ساسی مانکن داره:gah9:
دروغ نگو که افشاگری میکنم
نقل قول:
بهزاد خودت تو صندلی میشینی ها! اذیت نکن دیگه میگم سوار نشدم بخدا اشتباه چاپی بود:ge1:
8-رضا جون نکنه شما مرد نیستید چون از شما بعید نیست!!!! چرا زیر حرفت میزنی میخوای سوار شدنش رو به ما یاد ندی؟؟
لا اقل به سوال من جواب بده نمیخواد یادمون بدی
سرعتش چنتاست؟؟؟؟؟؟؟:yeah:
نقل قول:
الحمد الله ایشون هم راضی هستند فقط ایشون کی بودند ؟یعنی با من چه نسبتی داشتند؟بهزاد من یادم رفته تو میدونی؟:blataklif:
9-رضا جون چرا انکار میکنی میخوای ادرس سایت رو بدم بیاد تو سایت؟؟؟؟؟
میخواستم بگم اسم ترمه خانوم (از اعضای سایت) چی بود؟؟
نقل قول:
بزار بریم او.نوقت تصمیم میگیریم!تو ما رو بفرسن من همشون رو میکنم !:good:منظورم تمام کار ها رو!
ولی یکی رو انجام نمیدم خصوصی هستش:ekh2:
10-رضا جون جواب منو بده اینطوری که نمیشه من جوابم رو نگرفتم
درضمن این چه حرفیه به زنای قبیله زدی مگه خودت........نداری:jelf::adab::dash::adab:
شما گفتی که همه ی کارا رو انجام میدی یعنی از غذاشون میخوری سگ گله سواری رو یادشون میدی وکرج رو بی خیال نمیشی؟؟؟؟؟؟ من درست فهمیدم دیگه اگه درست متوجه نشدم جوابات رو صریح بگو تا دوستان هم بدونن
اقا رضا فرض کنیم رفتید سفر به جنگل های افریقا درضمن سوار سگ گله هم هستید گرفتار قبیله ی زنای وحشی شدید بهتون گفتن اگه از این غذای ما میل نکنی میکشیمت چیکار میکنی از غذاشون میخوری یا که مرگ رو ترجیح میدی گزینه ی دوم هم براتون گذاشتن اون هم اینه که اول سگ گله سواری رو یادشون بدی دوم اینکه کرج رو بی خیال بشی و با یکی از زنای قبیله ازدواج کنی کدوم رو انتخواب میکنی
نقل قول:
بهزاد صبر کن وقتی میشینی رو صندلی اونوقت حالتو میپرسم!
رضا جون تو خواب ببینی تو هیچ سایتی من ندیدم که یه سرپرست تو صندلی بشینه تو بعضی از سایت ها هم اصلا این کار برا مدیران ارشد ممنوع هستش:nazz::nopr#:Ljh&$:
شاید یه روزی خودم نشستم اگه خوشم اومد حالا تو برو حال کنddd