مهسا جون ایشالله به زودی خودم تاپیک ازدواج تو و آجی تینا و الی جونمو بزنم
من که فعلا با درسم مشغولم .خودت میدونی من چقدر تو این ترم اذیت شدم تاحالا نشده بود تو این همه سال تحصیلیم اینقدر اذیت بشم
Printable View
خوب بهزاد جان تو این اوضاع کمبود شوهر و قحطی مرد که اومده باید هم عشق شوهر باشند :دی
در کل برای همه برادرها و خواهرهام تو سایت آرزوی خوشبختی دارم
بهزاد از نظر خانواده و همینطور با چیزهایی که من شنیدم این یک فرصت خیلی خوب برای شیرین خانم هستش و امیدوارم همانطور که آقا محمد دیشب به من گفتن درست تصمیم بگیرند چون اینطور که ایشان گفتن خود شیرین خانم سه ماه قبل با این وصلت موافقت کردن و سفر خارج آقا داماد باعث به تعویق افتادن این مورد شده و این را که تو گفتی خواستگاری در حیرتم تو از کجا میدانی ؟
فکر کنم قبلا گفته بودم که ازدواج قصد نمیخواد و فقط یک فقره مرد نیاز داره :دی
برای همگی شما عزیزان که درست مثل برادران و خواهرهام هستید آرزوی خوشبختی دارم و امیدوارم خودم برای همه شما تاپیک تبریک را بزنم .
شادی شما آرزوی قلبی من هستش .
شاد و پیروز باشید
محمد :^:
خوب شیرینی این تاپیک کو :yes::yes:
منم به نوبه خودم تبریک میگم؛انشاا... به پای هم پیر شین.
:goal7195::raghs98::2369::aroosi::aroosi::2369::ra ghs98::goal7195:
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...UOnOwjyhY5vZ6a
دوست عزیز لطفا قبل از ارسال سوال خودتون در انجمن جستجو کنید:دینقل قول:
بهزاد از نظر خانواده و همینطور با چیزهایی که من شنیدم این یک فرصت خیلی خوب برای شیرین خانم هستش و امیدوارم همانطور که آقا محمد دیشب به من گفتن درست تصمیم بگیرند چون اینطور که ایشان گفتن خود شیرین خانم سه ماه قبل با این وصلت موافقت کردن و سفر خارج آقا داماد باعث به تعویق افتادن این مورد شده و این را که تو گفتی خواستگاری در حیرتم تو از کجا میدانی ؟
این مسیر رو برید
مدیریت انجمن>>>جستجوی نام کاربری>>>>جستجوی نام کاربری behzad az>>>> ویرایش امتیاز>>>triniti
به به چقدر خوشحال شدم شیرین جوونم
ببخش عزیزم که دیر دارم بهت تبریک می گم شرمنده دیگه این چند وقته خیلی سرم شلوغه و کارم زیاده
آغاز و شروع زیبای یک عمر:^:
عشق، اعتماد، مشارکت، تحمل و پشتکار را به شیرین عزیزم تبریک میگویم
انشاالله سال های سال در کنار همسرت عاشق باشی جیگرم.
امیدوارم در کنار همسرت خوشبخت باشی گلم
با آرزوی بهترین ها برای شیرین جوونم :^: :mach: