درود بر شما دلمون تنگ شده بود برای شما
خیلی سایت باحالیه
کد:http://www.varagh.com/
البته بعضی از قسمت ها مثل شلم و پاسور مشکل داره ولی حکم به خوبی کار میکنه
یوزر من هم Aboroomand
Printable View
سلام به همه دوستان گلم
اولا پای کامپیوتر نشستن پسر و دختر و زن و مرد نمیشناسه چون من همه جوره آدم را دیدم که تا صبح چت میکنن و اما اگر زنگی نیست و پیامی نیست هم از زرنگی خود شماست مهندس جان :tf:
شما همیشه به من لطف دارید و اتفاقا خیلی دلم برای او چتهای شبانه تنگ شده مخصوصا تو هفته گذشته که به اندازه قرنی به خدا به من گذشت ....
عجب پس خودتان را سرگرم میکنید :دی :gah9::d:
بعد بگین من دارم حرف در میارم :khe::nish:
همین مانده شبها بشینی قمار بازی کنی :ch0m:
نه خودت بگو حقته با این طرف بشی یا نه ؟ :ch0m:
آقا محمد واقعاً آدم را ضربه فنی می کنید:good:
باید اعتراف کنم جلوی همت والای شما بنده حقیرم ولی اشتباه می کنیدا آقا محمد :ga0: :crying:
بابا زرنگی کودومه؟
من که میدونم شما می خواین حرف بگذارید تو دهن من ولی من کوتاه نمیام
ولی من مقاومت میکنم و همه چیز را تکذیب می کنم
آقا محمد من با (:ch0m:) اصلاً کاری ندارم خودش میاد طرف من
از درد بی حوصلگی زدیم به حکم شبانه :ge1: :ge1:
:d::d::d: احمد جان . من یه دست ورق توپپپ برات میفرستم .
تو هم عکس اونیکه شبا تا ساعت 3 باهاش میچتی برامون بفرس .
تا هم ما نیایم دنبال طرف و هم شما دیگه راحت حکم سر شب بزنی :d::d::g:
----------------------------
محمد جان برای موضوع قبل هنوزم نظرم همونه .البته ادمی زاده و .... هر سیم ثانیه نظر ادم عوض میشه . مثلا اقای ..... گراممون نمونه بازر:d: که شب میخوابن . صبح پا میشن میرن مسافرت . صفا سیتی :g:
ولی خب .. من هنوزم میگم عشق بزرگترین دروغ این دنیاست. نمیدونم شاید چون مورد عشق واقع نشدم یا کسی بهم نگفته از روز اول عاشقتم یا دوست دارم .
حتی این جمله رو از زبون مادر و پدرمم هرگز نشنیدم. و حتی کارهاشونم تا حالا نتونسته ثابت کنه که دوسم دارن چه برسه به این که عاشقم باشن :ge1: نه تنها من بلکه بقیه هم همینو میگن. اما خب زندگی همینه .
لا قل واسه من . هیچ وقت اونی نبوده که من میخواستم .
شاید هرگز نفهمیدم عشق چیه :hah:
ولی اینو میدونم و 100% قبول دارم و حرفی هم روش ندارم. :
عشق تنها ترین و پاک ترین ذره ای از حس خداست که روی زمین جا مونده :hah:
سلام دوستان گل من
آقا من که خودتان میدانید ارادت دارم خدمتتان ولی خوب اصفهونی جماعت برای اینکه شیرینی ندد دادا همه کار میکند دادا :دی
شماها همتون زرنگ هستین این که بد نیست فقط عقب مانده سایت من هستم :good:
شما چه مقاومت کنین چه تسلیم بشین من را باید عروسی دعوت کنید وگرنه :ch0m:
شما کاری ندارین که اون با شما کار داره اگر بخواین بزنین زیرش ، تازه اگر زیادی مقاومت کنید ممکنه بفرستیمتان کلینیک لاغری دکتر ابطحی :دی
حالا میل خودتان هست یا شیرینی یا :ch0m:
عجب ، پس باختها مال خودتان بردها را شریک :nish::khe:
بابا سینا جان من عکس میخوام چیکار من شیرینی عروسی میخوام
سینا خواهش میکنم ازت ، التماس میکنم نگو داداش :
تنها ترین و پاک ترین ذره از حس خدا که روی زمین جا مونده افسانه هست ، دروغه :ekh2:
سینا عشق اون نیست که ما هر چی بگیم و بخوایم بشه بلکه خداست که صلاح ما را بهتر میدونه اگر درد هجر میده بدون که وصال این دوری شیرینتر هستش و در ضمن اگر به خاطر هر چیز و هر کس از خدا دور بشی بدون که از تو دور میشه و قلبت بیتاب چیزهای فانی میشه.
سینا عشق پدر و مادر برای انسان فرق داره با اونی که قلب آدمها را میخوانه .
چرا که معتقدم همه وجود انسانها مطعلق به پدر و مادرشان هستش و ما جز از خون اونها هستیم ولی قلب ما مطعلق به عشقمان هست
امیدوارم هیچ کدامتان قلبتان را ارزان نفروشید
شاد و پیروز باشید :from me :
محمد جان حالا شما که این topic رو راه انداختی و به این بنده خدا گیر دادی خودت چرا نظرت رو نمی گی راجب همین topic ؟
منتظر شنیدن نظرت هستیم:zab0:
:^:
ما که اومدیم یه دست بازی کنیم اینقدر سرعت من پایین بود 3تای دیگه رفتن :d:نقل قول:
همین مانده شبها بشینی قمار بازی کنی :ch0m:
نه خودت بگو حقته با این طرف بشی یا نه ؟ :ch0m:
شما هم بیا دور هم بازی می کنیم :d:
شرط هم میبندیم سر کیست می کنیم :d:
در مورد مریضیش اگه ناعلاج بود یه نظر هست که میگه " از درخت سوخته انتظار شکوفه نداشته باش " چون به معجزه اعتقادی ندارم برای اینکه تو بیست و خورده ای سال که یکی یکی سررسیدهاش رو بوسیدم گذاشتم کنار حتی تو یه برگش هم شفا یکی رو ندیدم.