اگه تونستی خودتو تمام پسرات منو نصف کنن :ch0m::ch0m::wheel chair:
در و نمی خوای باز کی؟؟:nopr#::nopr#::nopr#::nopr#:
به زور وارد میشم حالا چی؟؟؟:sheytoon::sheytoon::shad:zaboon draz:::koboy1::sheytoon:
اصلا به رها چی کار داری؟؟؟؟؟؟؟:asabei:
:ch0m:
Printable View
عجب بزن بزنی بشه! :g::g::g::ch0m::ch0m::ch0m:نگفتین بالاخره واسه ما هم نقشی هست؟میام سراغتون ها:ch0m::ch0m::ch0m:
ناسلامتی بعد چند وقت اومدم بهتون سر بزنم تحویل نمیگیرین بی معرفتا:del-s::del-s::del-s::ge1::ge1::ge1:
چی تو می خوای بزور بیای خونمون اگه می تونی بیا......... بابا که پدر بزگه اومد چه جور انداختیمش بیرون تو که سهلی بچه جون بگو بابات بیات!!!!!!
اتزیو حالا عصبانی نشو بهت نیاز داریم...
رژان خانوم هر نقشی می خوای بردار فقط فرزند من نشو که زیادن خودشون از کنترل خارج شدن...
می تونین عمه و یا.... ازتون خواستگاری میکنم که زنم شین چون مادر بچه ها را طلاق دادم...مادر می خوان..........:d:
فکر کردی منو میتونی بندازی بیرون همون جا چمبره میزنم طلب میشم خونتون چی فکر کردی؟
بعدش شما با اون پسر خیال بافت رو میندازم بیرون :gah9::gah9: :khe::ch0m:
بعدشم خواستگاری !!!:RAG:..:RAG:..
از همین الان جولو پلاستو جمع کن که رفتنی اید:RAG:..:RAG:..12:.::gah9::gah9::gah9:
اینقدر وایسا و بشین که زیرت علف سبز شه اگ راهت دادیم!!!! بعدشم تو بابا بیاین سالم در نمیرین ماشالله چیزی که تو خانوادمون زیاد پسر!!!!!!!!!اما تو خانواده شما دختر!!!!!!!!!!!!!!!!
منم تسلیم شدم هنگامه جون بیا برای بابا زن بگیریم از دستش راحت بشیم کچلمون کرد !!!:ga0:12:.: زده به سرش با همه دعوا داره!!!
به نظر شماها پستا زیادی دعوا ندارن؟؟؟ همه دشمن همن انگار:gham714: