کیروش باید حواسش را جمع کند نه من
پرویز مظلومی پس از تمرین امروز استقلال در جمع خبرنگاران درباره دیدار با تراکتورسازی گفت: شرایط ما خوب است. از هفته پیش بهتر هستیم و امیدواریم فردا بازی خوبی انجام شود و دو تیم بازی جوانمردانهای انجام دهند.
وی افزود: دوست دارم تماشاگر تبریزی زیادی به ورزشگاه بیاید چون آنها را دوست داریم و حضورشان در ورزشگاه شور و حال خاصی با بازی میبخشد و اعتقاد دارم بازی خوبی میشود. نمیدانم زمین یادگار امام چه طور است و با توجه به صحبتهای امیر قلعهنویی که گلایه میکرد ظاهرا مشکلاتی دارد اما امیدوارم کیفیت آن خوب باشد تا فوتبال خوبی انجام شود. هر دو تیم از هم شناخت خوبی دارند چون با هم در نیم فصل بازی کردیم. هم ما و هم آنها به دنبال سه امتیاز هستیم. صدرنشینی جدول در گروی این بازی است.
مظلومی در پاسخ به این سؤال که مصدومان استقلال چه کسانی هستند، گفت: به جز آندو مصدوم دیگری نداریم. از قضیه تیموریان متاسف شدم. برخلاف اینکه نوشته بودند پزشک استقلال تشخیص اشتباه داده، دکتر متخصص او چنین تشخیصی داده بود که عمل نشود. من نمیدانم چرا همان زمان پایش گچ گرفته نشد اما آن زمان تشخیص دادند شاید بدون عمل پایش جوش بخورد. ما از پزشکی سردر نمیآوریم تا بگوییم چرا این تصمیم گرفته شده و این نظر متخصص بوده است. دوستان نباید تقصیر را گردن پزشک استقلال بیندازند چون او کار را به متخصص سپرده بود. متاسفانه در بدترین شرایط که روی تیموریان حساب کرده بودیم او را از دست دادیم.
وی درباره اینکه گفته میشود بازنده دیدار فردا قهرمانی را از دست میدهد، اظهار داشت: اصلا این موضوع را قبول ندارم. خیلی امتیازهای دیگر باقی مانده است. این مسابقه نه فینال است و نه قهرمان را مشخص میکند. دیدید ما 7 امتیاز از تراکتورسازی جلو بودیم اما از دست دادیم. این اتفاقها در فوتبال رخ میدهد و فوتبال پر از بالا و پایین است.
مظلومی در پاسخ به این سؤال که میگویند اگر استقلال، تراکتورسازی را ببرد میتواند در دربی هم پیروز شود، گفت: اصلا این مسئله ربط ندارد. بازی با پرسپولیس جای خودش را دارد. ما فعلا حواسمان به تراکتورسازی است و برای پرسپولیس هم برنامهریزی میکنیم.
سرمربی استقلال در خصوص اینکه فکر میکند استقلال بدون تیموریان بتواند به روند خودش ادامه دهد، گفت: باید به نبود تیموریان عادت کنیم، همانطور که به نبود مجیدی و کرار عادت کردیم. خوشبختانه مصدومان ما رسیدهاند و هفته گذشته تغییر سیستم هم دادیم و جواب داد. از استقلال توقع میرود که خلایی در روند کاریاش ایجاد نشود و امیدوارم این روند را ادامه دهیم تا تماشاگرانمان را خوشحال کنیم.
مظلومی درباره اینکه در بازی رفت روی ضربه ایستگاهی از تراکتورسازی گل دریافت کردند، و آیا برای بازی برگشت برنامهای برای این مسئله دارد، گفت: بازی را آنالیز و در این دو سه جلسهای که فرصت داشتیم روی این مسئله کار کردیم. تراکتورسازی غیر از ضربه ایستگاهی نفرات تاثیرگذار دیگری هم دارد. البته ما هم بازیکنان تاثیرگذاری داریم. من به بازیکنان تذکر دادم بیشتر تمرکز داشته باشند چرا که تیمها مقابل ما بسته بازی میکنند و ما باید برای رسیدن به دروازه شکاف ایجاد کنیم و قرار شده در مسائل تاکتیک حملهای دقت بیشتری کنیم.
وی در پاسخ به این سؤال که چرا شوت زدن در فوتبال ما کم شده گفت: من فکر نمیکنم این مسئله معضل باشد، خیلی تیمها شوتزنهای خوبی دارند و ما هم همین طور و در این خصوص فوتبال ما خلایی ندارد.
سرمربی استقلال در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه کیروش اعلام کرده که " مظلومی حواسش را جمع کند" گفت: او به من اولتیماتوم داده؟ من گفتم برنامهریزی مربیان ایرانی اگر از کیروش بیشتر نباشد، کمتر نیست. در برنامهای که کیروش حضور داشت همه صحبتهای من پخش نشد. من از این به بعد از آنهایی که میآیند مصاحبه میگیرند، خواهش میکنم همه صحبتهایم را پخش کنند وگرنه دیگر مصاحبه نمیکنم.
مظلومی اضافه کرد: به من گفتند کیروش در برنامه حاضر است و اتفاقا من هم باادب صحبت کردم و گفتم فشردگی مسابقات به اردوهای تیم ملی هم لطمه میزند و بازیکنان فوتبال زده میشوند و تلاش میکنیم با 20 میلیون هواداری که پشت سر استقلال است، پشت سر تیم ملی باشیم اما فقط صحبتهای من در مورد سرپرستی تیم ملی پخش شد که آن هم من بر اساس نوشته خود شما مطبوعاتیها این حرف را زدم. شما نوشته بودید سرپرست تیم ملی را کیروش برداشت و من مطمئن هستم که همین طور بوده است.
مظلومی در پایان در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار فارس که با این حال حواسش را جمع کرده یا خیر، گفت: حواس من جمع است. کیروش حواسش جمع باشد که با این همه پولی که گرفته تیم را به جام جهانی ببرد.
برهانی: استقلال برنده بازی فردا است
آرش برهانی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس به تشریح آخرین وضعیت استقلال قبل از دیدار فردابا تراکتورسازی تبریز پرداخت.
فارس: وضعیت استقلال چگونه است؟
- بعد از بازی با فولاد تمرینات خوبی انجام دادیم و قصد داریم با آمادگی کامل به مصاف تراکتورسازی برویم.
فارس: وضعیت خودش چگونه است؟ با زدن دو گل روحیه خوبی داری؟
- خدا را شکر میکنم که توانستم توانستم تلاش بچهها را به نتیجه برسانم. در حال حاضر شرایطم بهتر شده اما به این خاطر خوشحالم که به خاطر یکسری انتقادات غیرمنطقی تحت فشار بودم ولی حالا با گل زنی در بازی قبل تمرکز بیشتری بدست آوردهام.
فارس: هفته گذشته در پست تخصصی بازی کردی و گل هم زدی. در این خصوص با مظلومی صحبت کردی؟
- آقای مظلومی میداند که من در پست تخصصی راحتترم اما هر بازی شرایط خاص خودش را دارد و سرمربی صلاح دانست در برخی از بازیها در پست تخصصی بازی نکنم. من بازیکن هستم و هرچه مربی بگوید انجام میدهم.
فارس: بازی فردا را چطور میبینی؟
- بازی حساس و مهمی در پیش داریم. بازی در تبریز و مقابل آن همه تماشاگر کار بسیار سختی است ولی تیم ما پتانسیل آن را دارد که بتواند در تبریز برنده شود. میخواهیم هم فاصلهمان را بیشتر کنیم و هم برای قهرمانی امنیت داشته باشیم.
فارس: حس خاصی نداری که مقابل تیم قلعهنویی بازی میکنی؟
- تیم خوبی داریم و قلعه نویی هم نسبت به تیم ما شناخت دارد ولی امیدوارم بتوانم بهترین بازی را انجام دهم و تمام تلاشم این است که برای استقلال مفید باشم. قلعه نویی مربی بزرگی است و مثل همه مربیان فوتبالیام برایم قابل احترام ولی فردا باید پیروزی استقلال بجنگم.
فارس: برنده جدال قلعه نویی و مظلومی چه کسی خواهد بود؟
من کاری به شخصها ندارم ولی این را میدانم که تیممان برنده بازی فردا است.
خسرو حیدری دربی را از دست داد
خسرو حیدری با کارت زردی که در جریان بازی استقلال با تراکتورسازی گرفت دیدار با پرسپولیس را از دست داد.
این بازیکن دو اخطاره بود و بدین ترتیب دیدار با پرسپولیس را از دست داد. این مسابقه ساعت 18 پنجشنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.
منتظری، ساموئل و حمودی دیگر بازیکنان دو اخطاره استقلال هستند.
ساموئل هم بازی با پرسپولیس را از دست داد
ساموئل هم بازی با پرسپولیس را از دست داد
جی لوئید ساموئل که دو اخطاره بود در نیمه دوم بازی استقلال با تراکتورسازی از محسن ترکی کارت زرد گرفت تا او نیز همانند حیدری دربی ۷۴ را از دست بدهد.
منتظری و حمودی دو بازیکن دیگر استقلال هستند که دو اخطاره اند.
دربی پنجشنبه هفته جاری برگزار می شود.
مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال
محمد سررشته داری و در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره دیدار استقلال و تراکتورسازی و صحنه جنجالی این مسابقه گفت: فیلمبردار باشگاه در این سفر همانند گذشته همراه ما بود و از پشت دروازه تراکتورسازی صحنهای که حاج صفی توپ را لمس کرد فلیمبرداری کرده است. در این صحنه کاملا مشخص است که حاج صفی مرتکب خطای پنالتی شده و تصمیم داور درست بوده است.
مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال تصریح کرد: فیلم این صحنه را در اختیار هر برنامه و کارشناسی که بخواهد قرار میدهیم و کارشناسان از این زاویه نیز این صحنه را مورد بررسی قرار دهند.
دوست دارم پشت سر مهاجمان بازی کنم
محسن یوسفی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص شکست استقلال مقابل پرسپولیس گفت: وقتی تیمی به این شکل می بازد در روحیه بازیکنان تاثیر می گذارد اما باید مقابل سایپا خود را برگردانیم و این بازی می تواند از لحاظ روحی به ما کمک کند.
وی در خصوص اینکه آیا بازیکنان این شکست را باور کرده اند یا خیر گفت: باور کردن این شکست خیلی سخت است. چند روز است که فیلم بازی را تماشا می کنیم و هنوز این را باور نداریم اما فوتبال با همین اتفاقات زیبا شده و ما باید از این مسئله درس بگیریم.
یوسفی در ارتباط با غیبت جباری در بازی های استقلال گفت: باید با این مسئله کنار بیاییم و باید با داشته هایمان به آینده فکر کنیم.
هافبک آبی پوشان در خصوص عملکردش در هفته های اخیر گفت: فقط من نبودم که خوب بازی کردم و در دیدار گذشته حتی بازیکنان دیگری هم عالی ظاهر شدند اما وقتی تیمی شکست می خورد هیچ کس نمی گوید کدام بازیکن خوب بود و عملکرد همه را بد می بینند.
وی در خصوص اینکه آیا استقلال نتایج خوبی در نیم فصل دوم گرفته یا خیر اظهار داشت: قبول دارم فراز و نشیب داشتیم اما بردهای خوبی هم بدست آوردیم. هر چند مصدومیت ها در روند تیمی ما تاثیر گذار بود اما باید به فکر دیدارهای آبنده باشیم.
یوسفی با اشاره به پست بازی اش مقابل پرسپولیس گفت: خودم دوست دارم پشت سر مهاجمان بازی کنم اما در این پست بازیکنانی مثل زندی و جباری را داریم و هر جا که مربی صلاح بداند بازی خواهم کرد.
وی در پایان خطاب به هواداران استقلال گفت: بعد از شکست پرسپولیس به پیروزی مقابل سایپا نیاز داریم و از آنها می خواهم فردا به ورزشگاه بیایند و تیم را تشویق کنند.
جباری نیازی به جراحی ندارد
اکبر رضایی در مورد اینکه مجتبی جباری به عمل جراحی نیاز دارد یا خیر عنوان کرد: زانوی جباری نیازی به جراحی ندارد و باید به فیزیوتراپی بپردازد. بدنسازی و آب درمانی هم جزیی از برنامه های درمانی اوست تا به شرایط خوب برسد.
وی در مورد اینکه گفته می شود جباری می خواهد برای درمان مصدومیت مینیسک پایش به قطر برود، گفت: این پیشنهاد جباری بود اما ما کار خود را خوب انجام دادیم و تاکنون هم ۹۰ درصد بهبودی پیدا کرده و نیازی به رفتن به قطر نیست.
پزشک استقلال در پاسخ به این سؤال که جباری تا چند هفته دور از میادین است، تاکید کرد: تا یکی دو هفته آینده جباری باید به درمانش ادامه دهد و سعی داریم بعد از این مدت این بازیکن را به شرایط عادی بازگردانیم.
رحمتی: عزیر محمدی فینال جام حذفی را در آباده برگزار کند!
مهدی رحمتی پس از تساوی ۲ بر ۲ مقابل سایپا درباره اینکه ۲ بر صفر از این تیم عقب بودند، گفت: فوتبال همین است. نیمه اول تیم به لحاظ بازی گذشته که شکست خوردیم تحت فشار بود البته فرصتهای خوبی داشتیم که آنها را از دست دادیم. در نیمه دوم درحال حمله بودیم که روی ضد حمله گل دوم را خوردیم اما بچهها همت کردند و گل های خورده را جبران کردیم.
وی که از فشردگی مسابقات ناراحت بود، ادامه داد: با این خستگی و بیبازیکنی، یک سرماخوردگی ساده را هم نمیتوانیم برطرف کنیم. از سازمان لیگ خواهش میکنیم با توجه به اینکه حرفهای هستیم چهارشنبه هم قبل از بازی روز جمعه با ذوبآهن برای ما بازی بگذارند. حتی میتوانند بعد از بازی با ذوبآهن، یکشنبه برای استقلال بازی بگذارند.
دروازهبان استقلال تاکید کرد: واقعا از این شرایط خندهام میگیرد. برای اینکه جام حذفی را قبل از لیگ تمام کنیم و مثل انگلیس زودتر از اتمام فصل جام حذفی به پایان برسد تعطیلات نیم فصل خود را از دست دادیم اما فینال مسابقات را برای اینکه زمین نامناسب حافظیه آماده شود، هر دفعه تغییر میدهند. در این مدت ما تیموریان را از دست دادیم.
رحمتی عنوان کرد: به خاطر زمینی که معلوم نیست چه زمانی آماده میشود، تاریخ دیدار را چند بار عوض کردند. برای خویشتنداری و اینکه بوشهریها ناراحت نشوند، میگویند بازی باید در حافظیه باشد. اگر قرار است بر اساس اندازه شهرها مکان فینال جام حذفی مشخص شود، بهتر است در شهر آباده استادیوم میساختند که دقیقاً بازی وسط تهران و بوشهر برگزار شود. واقعا از این وضعیت خسته شدم.
دروازهبان استقلال تصریح کرد: جالب است مصاحبه سردار محمدی را خواندم که گفته بود رحمتی از ناراحتی باخت پرسپولیس انتقاد کرده است درحالی که من اصلا از باخت ناراحت نبودم. حرفم این است که باید با حقیقت کنار بیاییم چرا تاریخ جام حذفی را زودتر نگذاشتند. بازی را در جایی گذاشتند که معلوم نیست چه زمینی دارد و همه به ما بخندند.
وی در پاسخ به اینکه چرا ملیپوشان متحد نمیشوند تا به فشردگی مسابقات اعتراض کنند، گفت: بدبختی بازیکنان این است که پشت هم نیستیم. اگر ما اتحادیه بازیکنان داشتیم، این شرایط نبود. نمیگذارند اتحادیه داشته باشیم. اگر اتحادیه داشته باشیم کسی نمیتوانست به ما زور بگوید.
رحمتی اظهار داشت: اگر من صحبت کنم یا علی کریمیها صحبت کنند باید به کمیته انضباطی برویم. سپاهان چون بازیکن ملیپوش زیاد ندارد، فاصله بازیهایش ۵ روز یک بار است و فشاری هم به آنها وارد نمیشود و آهسته آهسته به صدر رسیدند اما استقلال تعطیلات نیم فصل را به خاطر جام حذفی از دست داد.
رحمتی در پاسخ به این سؤال که آیا منظور او از اینکه گفته به زودی پاسخ کسی که استقلال را به سخره گرفته میدهد، عزیز محمدی بوده یا خیر، گفت: نه، من در مورد آن بحث حرفم را میزنم و قصد بیاحترامی هم به کسی را ندارم. به عزیز محمدی هم بیاحترامی نمیکنم. او به من خیلی لطف کرده و کسی بود که من را به فجر سپاسی برد اما از اینکه بخاطر خویشتنداری میگویند بازی فینال جام حذفی باید در حافظیه برگزار شود، ناراحت میشوم.
وی گفت: همه چیزمان را از دست دادهایم. مصدومیت میداودی را هم تبریک میگویم فکر میکنم دو بازی دیگر به همین منوال پیش برود من باید از پدرم و بقیه بازیکنان از اقوام خود مثل پسرداییها و پسرخالههای خود بخواهند در تمرین شرکت کنند تا بتوانیم ۱۱ نفر شویم.